|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
nencia co tak zmieniasz te avatary zaczynam sie gubić
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
dokładnie tak jak madzia pisze przez allegro ,a sprzedawca był z Częstochowy, dałam 600zł. Powiem tak ogólnie suknia jest bardzo ładna ale niestety okazała się niekorzystna do mojej figury nawet po znaczącym spadku wagi.
|
#603 | |||
|
Rozeznanie
|
O matko, ciężko was nadrobić
Kindzia super wiadomość Cytat:
dla mnie 13 też była szczęśliwa na egzaminie. Teorię zdawałam 13 października o 13.00 na komputerze 13 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z naszych spraw to mamy już wódkę - Pan Tadeusz ![]() I wybraliśmy obrączki ![]() Na początku chcieliśmy zupełnie klasyczne obrączki, półokrągłe żółte, ew. prostokątne. Ale na moim palcu prostokątna nieładnie wygląda. Więc zostały półokrągłe, ale okazało się że całe z żółtego tez nie do końca ładnie u nas wyglądały więc padło na te. Ten pasek białego złota z daleka nie jest widoczny, ale jak się porówna taką całą z żółtego i te co wybraliśmy to zdecydowanie te łączone ładniej wygladają ![]() A co do sylwestra. Pierwszy raz od 5 lat spędzę go w domu z rodzicami... TŻ niestety będzie w pracy, a nie mam żadnej alternatywy w tym roku.
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2011-12-28 o 21:03 |
|||
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
arletka1313 mi się coś za bardzo nie podoba ta piosenka
sama nie wiem czemu ![]() chocolate muffin gratuluję załatwionych spraw
|
|
|
|
#605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to pamiętam... a chodziło mi o tą teraz ale już się i tego dowiedziałam z poprzednich postów
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu uaktualniam listę spraw załatwionych
stan na dzień 28 grudnia 2011 Kościoł parafia św Barbary w Łęcznej 17.00 Makijażystka Pani Marta Banach http://www.makijaz.lublin.pl/ Fryzjerka salon VIP Łęczna Fotograf www.raczyscyfotografie.pl Kamerzysta S.Słomka Sala Zajazd w lesie Ciechanki Suknia MsModa model Julienne Zaproszenia- obwoluty allegro wnętrze projekt własny Obrączki- Lublin Tumidajskiego 2 Buty ślubne nr 1 http://www.buty-slubne.net/index.php...e-wzor-227-53c Kieliszki do szampana Biżuteria fiorma Arteo Welon allegro Bukiet wstępnie kalie + róże ew same róże Garnitur TŻ firma Jakota kolor stalowy Bielizna biała bardotka firmy Audelle, pończochy samonoścne Gatta Michelle, personalizowana podwiązka Buty TŻ czarne klasyczne pantofle Nauki w kościele i poradnia Alkohol Jęczmienna Gorzka Żołądkowa Cukiernia Nivpol Puchaczów KOLOR PRZEWODNI fiolet i pomarańcz ![]() Lista spraw do załatwienia: - dokumenty z usc/ z kościoła - wybór kwiaciarni - załatwienie noclegów - kupno reszty dodatków - kupno dekoracji - nauczyć TŻta tańczyć - kupno koszuli i paska dla TŻ - wybrać piosenkę na pierwszy taniec - wybrać menu - kupno bolerka
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-02 o 16:29 |
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
hihi znudził mi się ostatni - chcę jakiś fajny i zimowy
będę szukać dalej - strzeż się
|
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Nena, myślę, że jeżeli wybierzesz strój cyganki to będziecie z TŻtem towrzyć bardzo ciekawą parę
![]() Witam nową Panne Młodą adziewczynom które kupiły suknie brawa! |
|
|
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
kicia już bardzo dużo załatwione, i mamy tą samą cukiernie:-D
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz a jakie ciasta zamawiacie?? my wybraliśmy tą bo już jest wypróbowana... właśnie się raczę ich tiramisu (wiem wiem nie powinnam ale został ostatni kawałek poćwiczę dłużej 15 minut to się spali ) a po drugie z tego co wiem to właściciel sali gdzie robimy wesele preferuje akurat icha dużo mamy załatwione bo większość załatwiałam w wakacje. tylko ostatnio kupiliśmy alkohol no i podwiązkę dziś zamówiłam bo lubi znikać z oferty tego pana. Teraz to nawet nie miala bym kiedy latać za np garniturem TŻ czy jego butami ze względu na studia i jego pracę (mijamy się zazwyczaj) a tak na spokojnie już mamy większość załatwione teraz tylko umówić za tydzień makijaż i fryzurę w połowię lutego idę potwierdzić datę przymiarki sukni a no i w końcu muszę wydrukować zaproszenia
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym najchętniej wzięła piosenkę pauli od dziś, szalenie mi sie podoba no tylko troche taka ona oklepana
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- wiesz co ja nawet nie wiem jakie ciasta bo to mama i teściowa zamawiały, tort zamówiłam tez tam, na sześciu stelażach biały z niesieskimi różami.
|
#613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za załatwienie spraw ![]() Cytat:
super godzina![]() dziewczyny ostatnio jak myślałam o ślubie to byłam przerażona.... bałam się tego dnia sukni że są źle dodatki do niej dobrane że będę brzdko wyglądać że ludziom się nie spodoba moja suknia a tymbardziej ja w niej. A teraz jak sobie tak pomyślałam że to już niedługo to mam banana na twarzy cieszę się jak jasna ch.....lera chciała bym żeby to było już chciała bym żeby mnie już wszyscy podziwiali naprawdę myśląc o ślubie widzę siebie jako piękną księżniczkę
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też moja i TŻta piosenka i tak sobie pomyślałam że na poprawinach przeważnie też para młoda zaczyna zabawę i wtedy zatańczymy do tej piosenki
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
no i mam problem, a niech tz wybierze, a co tam...
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się porobiło, że jak myślę o dniu ślubu, to widzę, że pada deszcz, mam wielką krostę na brodzie a do tego okres, fryz mi się rozlatuje jeszcze w drodze do kościoła, połowa gości nie przyjeżdża, kłócę się z Tżtem, a pierwszy taniec wychodzi nam tragicznie. Ogólnie nasz ślub na razie widzę bardziej w wersji black niż white i sama nie wiem dlaczego
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi łezki płyną przy Wielkiej Miłości Krajewskiego.... A to dlatego że w tel tej piosenki TŻ po praz pierwszy mi powiedział że chcę abym była jego żoną (to nie były oświadczyny tylko jego studniówka ale było to i tak takie slodkie i do tej pory to pamiętam jakby to było dziś) a farby swoją drogą już dawno nie słuchałam my mamy kilkanaście piosenek na liście i nie wiemy co wybrać
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
ale wysyp sukienkowy
poszalałyście dziewczyny ![]() a ja miałam gości, którzy sobie zamówili tiramisu i dzisiaj wszystko mi wyjedli ![]() ale potem TŻ wziął mnie na małe zakupki i dostałam słodki sweterek o taki: http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/11 tylko tu wygląda na długi, a wcale taki nie jest witam nowe PM-ki nena koniecznie MM
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny a moze mozecie polecic jakies dobre sklepy z bucikami slubnymi o rozmiarach 34-35 na wysokim obcasie (ok 10cm)? bo mam wielki problem z butami, raczej musza byc przewiazane np w kostce zeby sie dobrze trzymaly, bo mam tak mala stope ze wszystkie wypadaja moga byc nawet kolorowe (czerwone, rozowe, lososiowe itp) ale zeby byly wygodne i malutkie... troche sie boje zamawiac z neta bo naprawde ja musze przymierzyc butki bo 98% np 35 mi wypada, a znowu niekiedy nawet 36 sa dobre, rozmiar rozmiarowi nie rowny... oczywiscie nie chce takich typowych slubnych czubow![]()
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane gaduły
Widzę że dzisiaj jest dzień pełny wrażeń dla poszczególnych dziewczyn W pierwszej kolejności chcę złożyć życzenia dla Koziczki oraz Kessi dziewczyny: Wszystkiego dobrego dużo miłości i spełnienia swoich najskrytszych marzeń. Gratulacje dla Jagodzi i Kessi za piękne sukienkiDla wszystkich dziewczyn, które mają 7 miesięcy do ślubu i 4 miesiące do ślubu ten czas tak szybko leci a Arletkę podziwiam za stoicki spokój bo ty masz z nas najszybciej ślub bo już za miesiąc ![]() Madzia gratuluję zdania prawka ![]() Także innym dziewczyną gratuluję załatwienia swoich ślubnych spraw pozytywnie z każdym dniem jesteśmy co raz bliżej naszych wyśnionych i jakże z niecierpliwością i oczekiwanych ślubów Kindziulindzia fajnie, że nadal jesteś PM 2012
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-12-28 o 22:10 |
|
|
|
#625 | |||||||
|
Zadomowienie
|
A ja dopiero przed chwilka do domku wrocilam
![]() Zrobilam sobie maly shopping, bo wlasnie zaczely sie wyprzedaze ale za to wyszperalam takie ciuszki ze hoho najbardziej zadowolona jestem z upolowanej za grosze kurtki skorzanej z River IslandCytat:
![]() Cytat:
Taka romantyczna i dziewczeca jak lubie No i troche przypomina moja Nie watpie ze bedziesz w niej wygladac cudnie ![]() Cytat:
Super sa te fotki z wasami, kapeluszami itd.Z dodatkowych atrakcji to golabki przed kosciolem, tuby z platkami, lampiony, wystep Elvisa Presleya, pokaz slajdow z naszego slubu cywilnego na Dominikanie (mam tylko nadzieje ze uda mi sie je przetrzymac w tajemnicy do tego czasu ) to bedzie niespodzianka, bo nie wiele osob bedzie o tym wiedziec, plonaca kita, fontanna czekoladowa, bardzo mozliwe ze krotki 10-15 min wystep znajomych ktorzy sa profesjonalnymi piosenkarzami. I zastanawiamy sie nad karaoke, bo nasz zespol robi je w cenie, ale nie wiem czy to juz nie bardzie za duzo . Wyjdzie w praniu.Banki, konfetti, dym, sztuczne ognie i balony odpadaja, bo takie rzeczy mi sie nie podobaja.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szybko ci to poszlo Jagodziu ![]() Cytat:
A no i oczywiscie wszystkiego najukochanszego dla Koziczki & Kessi Widze ze dzien obfitujacy w zakupy Fajnie ze coraz wiecej sukni A no i chyba jesli pamiec mnie nie myli Paulinka miala dzis wypad na salony...(?) ciekawe czy cos znalazla???
|
|||||||
|
|
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
nena bądź Marilyn!
~~~ A skoro temat pierwszego tańca, to ja się pochwalę naszą piosenką (UwAgA: śpiewa NASZ zespół ) Oto link:http://aristosband.pl/CAN_YOU_FEEL.mp3 |
|
|
|
#627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
ojej dawno mnie tu nie było i mam z tego powodu wyrzuty sumienia
przegapiłam nawet dzien w którym mogła bym dostać dostęp do poczty.Przez te zawirowania przed świąteczne tak Was zaniedbałam Przepraszam ![]() Rzuciła mi się w oczy suknia Jagodzi piękna ![]() Innym szczęśliwym posiadaczkom sukni też gratuluje ! |
|
|
|
#629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc zupelnie nie wyobrazam sobie jak mialabym to teraz wszystko zmieniac |
|
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() my na początku też mieliśmy obawy jesli chodzi o wesele w euro, ale stwierdziliśmy, że jeśli komuś będzie zależało, żeby być z nami tego dnia to nic nie stanie mu na przeszkodzie ale u nas wszyscy goście są z PL i raczej nie ma zapalonych kibiców.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

19.05.2012 

18.08.2010 - zaręczyny
a na teorii miałam stanwisko nr 13
dla mnie 13 też była szczęśliwa na egzaminie. Teorię zdawałam 13 października o 13.00 na komputerze 13 
sama nie wiem czemu

Falbanki bardzo pasują do Twojego charakteru, tak myślę - chociaż nie znamy się osobiście.
bo mam wielki problem z butami, raczej musza byc przewiazane np w kostce zeby sie dobrze trzymaly, bo mam tak mala stope ze wszystkie wypadaja

przegapiłam nawet dzien w którym mogła bym dostać dostęp do poczty.