|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
i tez bez problemow dawali gratis zel nawet jak sie korzystalo z kodu? bo jesli o kody chodzi itp. to zazwyczaj napotykalam pania robiaca problemy (koniec koncow jednak zawsze udawalo sie dojsc do porozumienia;p;p)
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko bez problemów było
(kod miałam spisany)Kupił ktoś może nowy szampon Timotei? Przez zastanawianie się w Rossmannie nad szamponem Timotei i żelami OS zapomiałam kupić pomadkę ochronną Alterra
|
|
#4776 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem, bo tylko ktoś wyżej napisał, że kupił z rabatem-20%, ale dla mnie jak nie ma nic wspomniane o niełączeniu się promocji to powinni to robić bez problemów
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie robili problem.. pani stwierdziła, że jak wszedł gratis to już zniżka na pewno nie wejdzie. Ja na to, że wejdzie. Raz wklepała kod-nie weszło. Wycofała gratisa, kod wszedł, potem stwierdziła że gratisa nie dostane,bo nie można dwóch. Ostatecznie dostałam zniżkę i gratisowy żel
U mnie wersja kaktusowa
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. podpowie jak go zdobyć?? ![]() :pr osi:
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- jest na str wizażu |
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje już znalazłam już mam
Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2011-12-28 o 19:51 |
|
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
I mnie udało się kupić dzisiaj żel Orginal Source z kodem i gratisowym żelem. W 2 Rossmanach, w których byłam niestety nie mieli gratisowych żeli, bo nie przyszła dostawa. W 3 Rossmannie były gratisy i bez problemu nabiła mi pani też kod zniżkowy. Mieli tylko Watermint & Lemon Grass, o czym też zostałam poinformowana, zanim jeszcze zapytałam. Przy tej poprzedniej promocji 1+1 na żele i inne produkty Orginal Source dostałam żel Eucalyptus & Lime Basil Oil. Myślę, że w 1 Rossmannie są zazwyczaj jednego rodzaju gratisy. Ale nie ma chyba, co liczyć na gratis w postaci tych nowych zapachów (malin, czekolady). Ja tam osobiscie nie narzekam na gratisy, bo podobają mi się wszystkie zapachy tych żeli.
|
#4784 |
|
Raczkowanie
|
Czy możecie mi powiedzieć, gdzie dokładnie znajdę na stronie Rossmann'a znajdę kod na gratisowy Original Source??
|
|
|
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Kod na zniżkę możesz pobrać i wydrukować lub spisać tylko numer. Znajdziesz ten kod wchodząc na link ze strony głównej.
|
|
#4788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Życzę wszystkim miłego wieczoru. |
|
|
|
|
#4789 |
|
Konto usunięte
|
Ja widziałam był to zestaw z takim serduszkiem. Kosmetyczka była czarna ale niezbyt ładna i kiepski materiał. Lusterko bardzo kiepskie. Czarne, proste, zwykłe. Zalotki nie widziałam bo w kosmetyczce a nie można było otworzyć
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;31274175]Ja widziałam był to zestaw z takim serduszkiem. Kosmetyczka była czarna ale niezbyt ładna i kiepski materiał. Lusterko bardzo kiepskie. Czarne, proste, zwykłe. Zalotki nie widziałam bo w kosmetyczce a nie można było otworzyć[/QUOTE]
z tego mini zdjecia w gazetce wydawało mi się że lusterko jest podświetlane a kosmetyczka całkiem przyzwoita się wydaje, Ciekawe jak z jakością pędzelków
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
czy polecacie jakies blyszczyk dostepny w rossmanie? (w miare tani )
nigdy nie uzywam blyszczykow, ale chcialabym jakis miec moze ktoras z Was ma jakis swoj ulubiony chcialabym jakis w miare naturalny w odcieniu np elikatnego rozu albo brzoskwini.. kiedys mialam taki z maybelline chyba ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...st.html&next=1 albo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...sk.html&next=1 wlasnie w takim delilatnym rozu i chyba byl swietny ale to bylo z 8 lat temu chyba i teraz juz sama nie wiem a chcialabym cos
|
|
|
|
#4792 |
|
Rozeznanie
|
jeżeli w twoim rossmannie jest essence to ja moge ci polecić błyszczyk Stay With Me w kolorze 02
to taka trochę różowa brzoskwinka/łosoś
|
|
|
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
jeśli to są te same pędzelki co były kilka miesięcy temu bodajże, to jak dla mnie lekka kiepścizna. wyglądają jak zestaw z chińskiego sklepu. etui całkiem fajne się zdawało, jednak jakbym chciała kupić zestaw dla samego etui, to mam kilka dłuższych pędzli i mógłby być problem z ich zmieszczeniem.
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
jest na pewno jutro zobacze
|
|
|
|
#4795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Waham się jeszcze pomiędzy 2 tuszami z sylikonową szczoteczką mianowicie Wibo Growing Lashes Stimulator (jaskrawo zielone opakowanie) i Miss Sporty Studio Lash(różowe opakowanie) Który z tych możecie bardziej polecić? |
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
mam ten wibo .. i w sumie nic specjalnego
a moze sie po prostu nastawilam bo mial byc taki super, zwykly tusz no i sie obsypuje, ogolnie drugi raz nie kupietez jestem na etapie poszukiwania tuszu w sumie podkladu i pudru tez :P a czy uzywalyscie pudrow z wibo? chcialabym ten your fantasy - on jest rozswietlajacy ale ja nie moge miec matujacych pudrow i myslalam zeby kupic jednolita wersje jasna i uzywac jako pudru wykonczeniowego |
|
|
|
#4797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam pod choinkę pędzel z Rossmanna, tylko że do pudru, a taki już posiadam, myślicie, że by mi go wymienili na ten do różu, są w takiej samej cenie, jeśli nie mam paragonu?
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
oj tak kruszy się strasznie, nigdy więcej;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

(kod miałam spisany)

i teraz juz sama nie wiem
a moze sie po prostu nastawilam bo mial byc taki super, zwykly tusz no i sie obsypuje, ogolnie drugi raz nie kupie