|
|
#3391 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
nooo jakby to powiedziec moze zainteresują go historyczne podwaliny własnego swiatopoglądu ![]() Cytat:
dobre musze tak kiedys zrobic-ale chrupki mialam ino poliuretanowe
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ........................ wg. wikipedii : Najpewniejszym sposobem potwierdzenia boreliozy jest badanie za pomocą testu Western-blot w klasach IgG i IgM. Test Western blot w klasie IgM wykrywa chorobę u 95% chorych z objawami klinicznymi, w klasie IgG skuteczność jest jeszcze wyższa, ale niemożliwe jest odróżnienie aktywnej choroby od blizny serologicznej[ ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ........................ prawdopodobnie w częsci przypadków układ immunologiczny radzi sobie z borelką, testy rpbi się z krwi
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-28 o 22:58 |
|
|
|
|
#3394 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
100 % potwierdzeniem jest wystąpienie rumienia wędrującego. z tymi testami to pono róznie bywa
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
własnie mi fajerwerki za oknem sylwestra zrobiły
![]() Nudzi się komuś? ![]() Dobranoc
|
#3396 | ||
|
Zakorzenienie
|
ziuty
Cytat:
![]() jaki przypadek, to sama prawda ![]() Cytat:
![]() ad2,3.
|
|
|
#3397 |
|
grozi wypollizowaniem
|
denerwuje mnie google
![]() czemu wyszukuje moje posty z fejsa ktorych juz dawno nie ma????? i kiedy to sie skonczy? ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- co mam wrzucac na stronke fejsową zeby to kogos zainteresowało? na razie wrzucam to co mnie interesi........ale to chyba troche bez sensu?
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, spadam. Może dziś uda mi się zasnąć
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za wskazówki. Zgłosiłam, zresztą już wcześniej ktoś inny też to przyuważył.
Miłego wieczoru wszystkim. |
|
|
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. to nie polecam Cytat:
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
jak wiesc redziowa niesie pono woda go kłuje
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- bo szuka w archiwum zapamietanych stron ?
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
a może boi się jak diaboł świnconyj wody
|
#3403 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ficisz jak pozory mylą ![]() Cytat:
czekaj..ale jakich zapamietanych? gdzie zapamietanych? da sie jakos na to wpłynąć? czy to nie powinno byc tak ze szuka tresci istniejące a nie nieistniejące? przeciez to bezsensu?
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez obijam sie o futryny i wpadam na klamki, żeby nie mówić że się nadziewam temat klamki jak pewnie zauważyłaś służy barowi i jest eksploatowany nagminnie serio podejrzewałam u siem błędnik bo zawsze nie trafiam w lukę tylko w coś - niestety nikt mnie nie zbadał ale nie wiem co wolę błędnik czy ciapowatość - na razie błędnik bo nie wiem czym grozi jeszcze, serio chyba ani razu nie weszłam do swojego auta nie ☠☠☠☠☠☠☠nąc się w głowę z IKEI straszne to - przypadłość i ból - np zawsze wejdę w otwarte drzwi - kant eehhh współczuję bólu - jest potężny - mnie klamki najczęściej bodzą w tył ramienia nad łokciem jesssssu jakie som siniaki 10 centymetroweRoz i Polly - dzięksy - odnotowałam robiąc kopiujw klej ad borel Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-28 o 23:10 |
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
watpie czy się da wpłynąc
|
#3406 |
|
grozi wypollizowaniem
|
teraz juz wszyscy bedom wedziec ze sie jarałam jakąc marką w galilu
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się jednak nie znam na ludziach
![]() A gdzieś usłyszałam, że to co na fejsie, to nigdy nie ginie ![]() Rachell, nie chcę nic mówić, ja też tak nie trafiałam w drzwi, ale okazało się, że to nie błędnik, tylko jaskra Miałam iść spać wcześnie, a tu 23cia? ![]() Macie też tak, że tracicie czas na pierdoły, a na to na co świadomie chcecie czas poświęcić potem go brakuje? Jakoś mnie tak najszło na szukanie równowagi życiowej
|
#3408 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad gorzkiej herbaty
Skrbt, i co ten potas z człowiekiem wyprawia, bo ja nie wiem ![]() Ja też nie ![]() Wypolerowałem na buysk, i co? I xionc nie przyyyszeeedł Żadna w sumie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fogle te kleszcze to paskudztwo jest, teraz chyba już co drugi jest nosicielem boreliozy, a poza tym wyszły z łąk i lasów i rozprzestrzeniają się, aż "miło", vide - nasz ogród w centrum miasta prawie że A z dzieciństwa u dziadków pamiętam, jak krowy miały czasami na wymionach ogromne kleszczory właśnie, wielkości wiśni
|
||||||||
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Niestety Bobranoc Kochani
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. osz kurtka, współczuję no ale ja nie trafiam bez patrzenia mimo że powinnam - no wsiadając do samochodu nikt nie patrzy się na dach swego auta - umie wejść bez stuku puku łepkiem o dach bo wie na jakiej on wysokosci a ja non stop rypię ![]() więc chyba jednak jestem ciamajdą - wzrok mam kiepski to fakt ale badany często i nic o jaskrze nie podawali kurcze tullam |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
niezaleznie co jest powodem dolegliwości , borelka , chlamydia , zaburzenia autoimmunologiczne - warto wspomagac organizm zdrową dietą, NKKT i ziołami ,
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z okiem, zależy co miałaś badane, bo to zwykłe badanie ostrości nic nie ma z tem współnego.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-28 o 23:22 |
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wienc: kto wcina potasa ten ma jak Manfred wielkiego ____________________ fistaszka
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
nie inaczej
![]() ciekawe co pisza o tym w Historii Brudu? no ale to jak ta jaskrę ? mnie pytała okulistka o jaskrę w rodzinie i sama na podst wywiadu i oglądu oka stfierdziła że ni mom ![]() ale ja nie fiem co ona tam mi bada tymi przyrządami ide poczytac o tem doczytałam ze stosowanie marihuany pomaga na nią ciśnienie śródg. mam badane reg. więc cheba jednak nie jaskara Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-28 o 23:34 |
|
|
|
#3417 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo to sie bada specjalistycznie-w zwykłym badaniu nic nie wyjdzie a propos musze se zbadac bom opcionzona genetycznie ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- a to spoko-bada sie cisnienie srodgałkowe
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
to może by jakies drobne zaburzenie neurologiczne
mądrzę się znad tortu ambasador
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-28 o 23:32 |
|
|
|
#3419 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pewno, w życiu tak jest zawsze ![]() Dzisiaj ostra dieta Cytat:
![]() Od dzisiaj wpierdalam koncentrat, chociaż słoiczek dziennie ![]() Iebne
|
|||||
|
|
|
#3420 | ||
|
Konto usunięte
|
1 i 2. I co rży?
1. Jak my się rozumiemy 2. Screen byłby lepsiejszy Cytat:
![]() 2. Bo komuś jest lepiej niż Ci, to od razu dzień do dópy ![]() A właśnie, że za☠☠☠iaszczy dzień, sie nie znasz ![]() 3. Jak do nas piszesz to mógłbyś chociaż być czysty 1. Nie słuchaj go, bo sie nie zna, sam jest wulgarny 2. Jusz mnie zdradzasz? Do tego ze nim? ![]() Cytat:
![]() Materialista .............. ![]() 2. Napiszę, a co, ale jutro rano coby nie przeszkadzać i nie obudzić Spoorci Żebyś wiedział
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

,to w końcu doszli do wniosku,że winowajcą jednak jest kleszcz. Kilka tygodni w szpitalu i jest ok (a to hstoria sprzed kilku lat)
Może przypadek 

współczuję bólu - jest potężny - mnie klamki najczęściej bodzą w tył ramienia nad łokciem
jesssssu jakie som siniaki 10 centymetrowe

mimo iż nic nie było pęknięte cobym nie ruszała