![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielczanki "po" część 2.
ooooo agatka tego to i ja nie wiedzialam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Dobra,dziewczyny,to co chcecie mieć na pierwszej stronie
![]() ![]() Agata pamiętałam o linku,tylko wczoraj zbytnio czasowa nie byłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;31274836]Dobra,dziewczyny,to co chcecie mieć na pierwszej stronie
![]() ![]() Agata pamiętałam o linku,tylko wczoraj zbytnio czasowa nie byłam ![]() mysle ze dziewczynki niech podadza ktora i kiedy rodzi ![]() a moze z tych co juz maja kiedy ktora urodzila i co??jak myslicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Agata ale chyba weszła jakaś ustawa antykrysysowa, która zniosa ten przepis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
A jakieś przydatne numery telefonów,czy coś co polecacie-nie wiem,lekarzy-pediatrów,ginekologów,nie wiem,cokolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ustawa antykryzysowa tak mówi. Ale wiem że mają znowu wprowadzić żeby 3 cia umowa była na czas nieokreślony.
#97 |
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;31275273]A jakieś przydatne numery telefonów,czy coś co polecacie-nie wiem,lekarzy-pediatrów,ginekologów,nie wiem,cokolwiek
![]() tez dobry pomysl |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;31275273]A jakieś przydatne numery telefonów,czy coś co polecacie-nie wiem,lekarzy-pediatrów,ginekologów,nie wiem,cokolwiek ![]() Dobry pomysł, na pewno się przydadzą takie informacje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Dobrze,w takim razie,przesyłajcie mi proszę na prv. różne przydatne informacje- terminy porodów,płci dzieci i ich imiona-to te ciężaróweczki
![]() ![]() Bardzo też proszę o Wasze daty urodzin-zrobimy kalendarz urodzinowy. Jakbyście miały jakieś magiczne informacje o lekarzach-pediatrach lub innych,też przesyłajcie. Przepisy kulinarne też. Ja już coś wymyśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zalezy od tego ile zamierzasz przeznaczyc na buty ja mam osobiscie na membranie goretezx z ecco ale mam je juz prawie 4 lata i dosyc czesto w nich chodze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-12-29 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Czyli dupa blada.
![]() Ale już kolejną, za pół roku będziesz miała na nieokreślony ![]() Od jakichś dwóch, może trzech tygodni zauważyłam, że zeszczuplały mi dłonie. Musiałam uważać na obrączkę myjąc je i wycierając w ręcznik, bo zsuwała się. To samo z rękawiczkami, ze dwa razy została w rękawiczce. Chłop mój z kolei trochę ćwiczył i mówi, że ma jakby grubsze, bo i obrączka bardziej dopasowana. Wczoraj wieczorem wszystko się wyjaśniło. Od tych dwóch czy trzech tygodni ja nosiłam jego obrączkę, a on moją. ![]() Co ciekawe, nie zastanowiło mnie to, że pierścionek z drugiej dłoni na palec z obrączką wchodzi jak wcześniej...
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi w sprawie butów, spróbuje sie niedługo wyrwać na miasto i poszukać, mam nadzieje, ze cos znajde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
My zbliżony, bo mój mąż ma szczupłe dłonie. Nie skalane ciężką pracą
![]() Jedyna sytuacja kiedy zdejmujemy to zagniatanie kruchego ciasta, czym zajmuje sie mój mąż, bo jemu to chwilę zajmuje, a ja gniotę i gniotę. I on zdjął żeby zagnieść, a ja do dalszej obróbki. No i założył moją, a ja później jego. ![]()
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja w końcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
_agata dobre, dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Agato zrobilas mi dzien
![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znowu z Gosią dopiero wstałyśmy.Tzn ja się jeszcze ok.7 na troche przebudziłam żeby męża wyprawić do pracy potem do hop do łóżka i tak sobie śpimy ,dwa lenie patentowane.Wieczorem pewnie będzie jak zwykle brykanie do 22. ![]() eveewe - możesz podesłać linka do swoich aukcji?U mnie w rodzinie dwoje maluszków ma się urodzić niebawem,mam dla kogo kupować ![]() honolinka świetny pomysł z tymi telefonami.Może tak idąc za ciosem jeszcze numery do polecanych mechaników ,hydraulików itp.Tych też ciężko znaleźć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Agata też dawno się tak nie uśmiałam
![]() A teraz może komuś się przyda, w Galerii Echo ruszyły wyprzedaże - przynajmniej Echo Dnia tak pisze ![]() http://www.strefabiznesu.echodnia.eu...dsa-75775.html |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
agata
![]() A my wstalismy o 9.30 Marysia poszla spac o 23 wczoraj to dzis pospac dala. ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- czarna kawo zdjecia zuzi swietne - droga taka sesja?? bo tak mysle mojej klusce zrobic ma 4,5 miesiaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() ![]() a my też raczej nie pomylimy bo mamy baaardzo dużą różnicę w wielkości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.