|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cytat:
Wrzucę Ci zdjęcie jak się prezentuje na skórze
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31285716]Ja mam z Inglot srebrny czy tam szary
Wrzucę Ci zdjęcie jak się prezentuje na skórze [/QUOTE]Dzięki a to okrągły czy kwadratowy? Mogę sobie taki kupić bez kupowania paletki, co nie?
|
|
#1114 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak już tutaj jest zaproponowany 448, to zerknij też na 447, jest jaśniejszy taki typowo srebrny, chociaż 448 moim zdaniem jest ładniejszy, ale najlepiej mieć oba i je wyblendować. No i nie we wszystkich inglotach są takie same kolory wkładów.
|
||
|
|
|
#1115 |
|
Rozeznanie
|
Daj znać jak ci poszło, ja bylam we wtorek w Dundrum i wymiecione jak po tajfunie (nie chce wiedziec co tam sie działo w poniedziałek
) - zniechęciłam się totalnie i nigdzie więcej się nie wybrałam.Właśnie wróciłam ze sklepu z pudrem, który kupiłam jako wykańczający, ale będzie się nadawał tylko jako bronzer
|
|
|
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
z szarych ceni to ten essence może być ciekawy
http://chochlikkornwalijski.blogspot...ych-cieni.htmlJeśli go dorwiesz jeszcze
|
|
|
|
#1117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale się uśmiałam.
![]() Zimą (no latem w sumie też) dokarmiamy ptaki w ogródku i sypiemy im za domem na ziemie różne ziarna, ryż, kaszę, pęczak, co tam nam w ręce wpadnie, żeby sobie ptaki podziubały. ![]() Przed chwilą tata mnie zawołał "chodź szybko, zobacz jakiego ptaka mamy!" pobiegłam zainteresowana, co też za okaz nam się trafił tym razem (zawsze jak pojawia się jakiś dziwny ptak który nie jest sikorką ani wróblem, to sprawdzamy razem w atlasie), podchodzę do okna, a tam moja psina chodzi i wyjada ziarenka z ziemi. ![]() ![]() Prawie się na ziemi połozyłam tak to komicznie wyglądało.Nie chcieliśmy jej dać koryta dzisiaj, to sobie sama poradziła. Zawsze dostawała jeść raz dziennie, w czasie choroby nie chciała jeść i trochę schudła, a teraz z niej się zrobił taki głodomór, że no widzicie, ptaszkom wyjada. Już z nią lepiej.
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://chochlikkornwalijski.blogspot...ych-cieni.htmlJeśli go dorwiesz jeszcze [/QUOTE]Dziękuję za pomoc zobaczę na te dwa 448 i 447
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuf, udało mi się w końcu napisać sporą recenzję. To u mnie dzisiaj
* pazurki zmalowane Sensique Fantasy Glitter w trzech kolorach * dwa cienie Catrice * olej rozmarynowy do włosów * cement termiczny do włosów * odżywka Timotei perfekcyjne loki/do włosów bardzo zniszczonych * makijaż zmalowany paletką Sensique Glam 103 Jak kogoś coś zainteresowało to zapraszam, ależ się nastukałam
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1121 |
|
po prostu Em :)
|
Polecam kupić cień w kremie Essence Stars & Stories
http://3.bp.blogspot.com/-OQa4nEo0GL...hic+swatch.JPG Jak jeszcze na niego nałożysz inny srebrny cień (ja używam tego z paletki Metallics) to efekt daje po oczach.
|
|
#1122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja psina kiedyś siano koszatniczce z klatki podkradała i też zjadała ale za nasionka papug i koszatniczki jeszcze się nie brała A co psinie dolegało?? |
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
dobieracie kolor lakieru do stroju? oczywiście chodzi mi o imprezy
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem
![]() Ale często zdarza mi się zmienić planowaną od kilku dni koncepcję na parę minut przed wyjściem więc dość często nie mam dopasowanych paznokci
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jak pomalować paznokcie do czarno-czerwonego stroju na sylwestra?
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Rozeznanie
|
zmieniłam jeszcze odrobinę nagłówek - póki co ciut koslawo bo dalej mam do dyspozycji tylko painta, ale poprawię sobie wieczorem photoshopem
![]() to mój pierwszy nagłówek i jeszcze nie umiem, ale jak ktos jest na tyle zdesperowany, ze chce, zebym mu zrobiła to mogę próbowac
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja postanowiłam ostro wziąć się za swoje włosy i chcę żeby mi chociaż 12 cm urosły w nowym roku. Od 1 stycznia też na blogu pojawią się wpisy co miesiąc albo 2 z prezentacją włosów. Mam nadzieję, że w końcu będę mogła gdzieś wyjść z włosami rozpuszczonymi, bo dotąd zdarzyło mi się to raz na pół roku.
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jakieś kombinacje tych kolorów czyli np. ruffian manicure, albo half moon, albo czarne z czerwoną końcówką albo...
|
|
#1129 |
|
po prostu Em :)
|
Ja zazwyczaj maluję paznokcie niezależnie od tego w co się ubieram.
![]() A na sylwestra nieśmiertelne srebro. ![]() Wrzuciłam notkę z najlepszymi limitowanymi produktami Essence 2011. Mam nadzieję, że przyszły rok będzie równie dobry.
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysłałam męża po preparat do skórek
Na szczęście kupił, ale nie ten co chciałam, trudno. I takmiał dużo cierpliwości w szukaniu![]() Ja sama robię nagłówki, ale niektóre wasze podziwiam. Mi raz lepiej wychodzą raz gorzej... nie mam zbyt zaskakujących pomysłów.
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed chwilą trochę zmieniłam szatę graficzną, ale średnio jestem zadowolona. za to wreszcie zrobiłam sobie banner, cóż za niesamowicie niesamowity postęp
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- a tak w nawiasie nie wiem w co się ubrać na sylwestra. to kameralna domówka, makijaż chyba zrobię w stylu - http://26.media.tumblr.com/tumblr_lq...mwwto1_500.jpg i co tego pazurki... eee... srebrnym Colour Alike chyba pociągnę. nie mam w ogóle fajnego pomysłu.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
O matko, dodałam właśnie na bloga obiecaną dawno notkę z częścią Inglotowych łupów, zajęło mi to jakieś 6 godzin.
Oczywiście z przerwami, na sprzatanie, ogladanie pierdół i zakupy, ale i tak mnie to wykończyło. ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Jesli chodzi o nagłówek, to mój blog ma już ponad rok, a ja nagłówka żadnego nie mam. Trochę wstyd. Muszę się zabrać porządnie za bloga, szatę graficzną, pisanie notek itp. Mam kilka pomysłów na nowy rok, ale to będzie wymagało wielkiego nakładu pracy i poświęcenia na blog 5 razy więcej czasu niż obecnie, ale może się uda.![]() Powiedzcie, czy wy też macie takie problemy ze zgrywaniem zdjęć do posta jak ja? |
|
|
|
#1133 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będzie lepszy i trafi do nas Crystalliced
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam jakiegoś pecha do paznokci dziś, już drugi raz przemalowałam i dalej nie jestem przekonana, poprzednie mi się zepsuły mimo tego, ze były już suche, no kurcze, na dodatek jeden mi się złamał, a nie chcę przed sylwkiem wszystkich spiłować ;(
Cytat:
[ot]Masz może dla mnie dobre wieści? ;> [/ot] Cześć Placki
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Niestety.
Szkoda, bo sama się już zdążyłam na nowo napalić na ten żółty i zielony, ale już zostały tylko pomarańczowe, one chyba z miesiąc, albo nawet dłużej były wystawione, pani mówiła, że bardzo szybko zeszły, a testery stały, zamiast je odstawić, żeby nie kusiły. Właśnie zrobiłam przelew. |
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to czekam do nowego roku i mam nadzieję, że zdążę się rozmyślić. Albo jutro, przy okazji zakupów dostanę małpiego rozumu i się szarpnę (oby nie) ![]() Dziękuję za fatygę
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Inglot 448, nie był0 447, więc nie miałam porównania, a do drugiego mi się nie chciało iść
![]() ja się ubieram na srebrno - biało, myślałam o dodatkach srebrnych i ciemnoniebieskich, makijażu srebrno - ciemnoniebieskim a nad paznokciami myślę czy srebrne czy ciemnoniebieskie w ogóle jak całe życie unikałam czegokolwiek niebieskiego, tak teraz ten ciemnoniebieski mi się podoba, a to wszystko od czasu, jak zakupiłam cień z Inglota mam nadzieję, że w miarę to do moich kasztanowych włosów pasować będzie choć mam dziś makijaż tym cieniem i jednym z Orginala ze Sleeka i nawet nawet to wygląda
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

) - zniechęciłam się totalnie i nigdzie więcej się nie wybrałam.