|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
gosza
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- szczerze to nie bardzo mi się widzi
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Góra jeszcze ujdzie, ale dół totalnie mi się nie podoba.
|
#785 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Księzniczki sa piękne Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-29 o 15:17 |
||||
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Gora ok, jakby wywalic te koronki z ramion, a dol to mi sie niestety kojarzy z takimi falbankami z dzikiego zachodu
Ale ja to w ogole antykoronkowa jestem ![]() Ty diabelku Tak nasza Gosze do zlego namawiac
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
matko i córko wątek odżył no nareszcie
|
#788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pytał się mnie czy ma go kupić- to mu powiedziałam rób co chcesz, najwyżej Ci się po 3 czyszczeniu rozleci. Ja w tym sklepie nie widzę nic co by mi się w 100% podobało. No ale TŻ kupił, bardziej chyba by mieć to narzekanie mamy już z głowy, a nie bo garniak był zaje bisty. Teraz mi przez tel mówił, że mu się podobał, ale czy ja wiem co nim kierowało. No właśnie pokłóciliśmy się zleksza o to i przeze mnie myśli teraz by go odmówić, bo do odbioru ma go na 4 stycznia. Ale powiedziałam mu prawdę nie będę czarować, że coś jest super jak takie nie jest!!!!!! Ja nie lubię kupować czegoś w presji, że to już trzeba. Gówno prawda. TŻ ma jeszcze 3 miesiące czasu. Poza tym ostatnio mi mówił, że chciałby trochę z brzuszka do ślubu zrzucić, to po jaką cholerę kupił dzisiaj garniak... Cytat:
No nic jestem wściekła, bo pół dnia straciłam na oglądaniu garniaków, bo TŻ chciał znać moją opinię, a tak na prawdę jechałam tam tylko dla parady...
|
|
#789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taka sobie... O tym samym od razu pomyslalam ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#790 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem ja ja swojej teściowej to jej drygowanie czasami wybije z głowy ale w tej sytuacji zrobiłabym to samo jakby mi juz sił zabrakło. Tzn foch i wychodze ze sklepu. Cytat:
Mi sie nie podoba ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Tak troche głupio Tz postąpił, bo jak można kupic garniak na ślub pod presją. Ma sie podobac i Tobie i jemu a nie w sumie jak widze najbardziej mamusi. Bardzo dobrze zrobiałas ze mu oczu nie mydliłaś tylko powiedziałas ze Ci sie nie podoba i koniec. Zreszta sam powinien to zauważyć jak strzeliłas focha w sklepie a nie nagle teraz sie pyta jak juz go kupił.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-29 o 15:30 |
|||
|
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Mi osobiscie sie nie podoba... |
|
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu niech sie tesciowka zdziwi na slubie.... wredna jestem![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj tyle agresji w sobie, że moge napędzać tą machinę postopłodną!!!!!!!!!!!
Cytat:
Pierwszego męża pochowała, a drugi nie wytrzymał, rozwiódł się i wyjechał jak najdalej od niej... Wiem przykre to jest, ale taka prawda.
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
No ba, co zes Kindziu myslala, ze nam gwiazdor paluszki odrabal i pisac nie mozemy
Gdziezby tam znowu ![]() Cytat:
Tym bardziej, ze piszesz, ze chcialby moze jeszcze brzuszek troche zrzucic. Mogl sie wstrzymac z 1,5 miesiaca. Ehhh...mamuski...
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#796 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknia jak dla mnie booooooooomba co to znaczy offtopowo?? chyba jestem zielona wstydCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szczególnie księga i zaproszenia Cytat:
i to mocneCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po ślubie też mamusie będą się wtrącac w ubiór syneczka? Jeśli tak to po co ślub brać?? Po co w ogole teściówka chodzi z Wami po sklepach...??? Mam ja przywiązać do krzesła i zacząc gilgotac?? |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za szczere opinie
Ja osobiście nie lubię sukienek ala księżniczka z tymi ogromnymi kołami i jakoś nie potrafię znaleźć nic co by mnie zachwyciło :/ Chyba pójdę w białym garniturze
|
#800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę przełknąć ten garnitur pod jednym warunkiem, jeśli założy do niego muchę Mój tatko musi z nim porozmawiać, bo tatko stawia na jakość i ogólnie zna się na rzeczy. I często doradza TŻtowi w kwestii dobrych ciuchów. Więc już z tatkiem załatwiłam, że jutro trochę TŻtowi na ambicję wjedzie Wiem wredna jestem, ale to wszystko dla dobra sprawy!!!!!!!!Teraz widzicie co się ze mną dzieje jak mi ktoś na odcisk nadepnie. Jestem nie do przełknięcia wtedy ![]() Cytat:
Cytat:
Mam prawo do ponarzekania sobie???????
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-12-29 o 15:38 |
|||
|
|
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kajdankami do krzesla, coby lapami nie zaczela do sprzedajacych wymachiwac ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poźniej to już co sklepy beda zamkniete, promocji nie będzie. Mama kto wie czy nie chciała zrobić Tobie przy okazji na złośc bo dla niej synuś w każdym garniturze będzie dobrze wyglądał. Tz podejrzewam ze zna dobrze mame to przynajmniej pokazałaby jej ze tez ma swoje zdanie i nie kazda rzecz która kupuje najpierw musi zatwierdzić ona.
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym oddała ten garnitur.... jak by się dało oczywiściea ja dzisiaj dziewczyny jestem baaaaardzo smutna kierowniczka wzieła mnie na rozmowę i powiedziała że dyrektorka hotelu nie chce przedłużyć ze mną umowy wszyscy współpracownicy są w szoku... jestem najlepszym pracownikiem (podobno od dwóch lat nie było lepiej pracującej i zorganizowanej osoby jak ja) kierowniczka walczyła o mnie jak lwica.... zastępczyni kierowniczki się popłakała wszyscy są tym faktem wstrząśnięci ja również... dawałam z siebie wszystko i jeszcze więcej a tu taki cyrk. Do tego dyrektorka nie chciała powiedzieć o co chodzi. Pewnie o to że jestem za brzydka tydzień temu mi powiedziała że powinnam się mocniej malować i zrobić coś z włosami (z czego ja i dziewczyna ze mną pracująca malowałyśmy się tak samo więc wiadomo o co jej chodziło "zrób coś z sobą bo jesteś brzydka". A teraz się dowiaduję że nie przedłuża mi umowy chociaż rewelacyjnie wykonuję swoje obowiązki lepiej niż moja współpracownica każdy tak mówi. A mnie wywaliła czemu?? to proste jestem za brzydka
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jestem za oszczedzaniem kaski, ale jak cos jest badziewne, to doplacam i kupuje to, co jest warte ceny, a nie kupic, zeby kupic. Trzymam kciuki za Twojego Tatusia, zeby Tzowi na ambicje wjechal
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy rodzice powinni z nimi wyjść (mówię o ekstremalnych sytuacjach jak darcie się przez całą mszę). Zamówiłam ślubne butki takie jak Tenebroska kupiła
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma prawo do swojej opinii. Ona też. Ale mnie TŻ dzisiaj wkurzył. I najgorsze jest to, że to taka pierdoła, jeden głupi garnitur a mi się płakać chce!!!!!!!!
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
no no to jest myśl - tyłek a'la J.Lo już jest
![]() Cytat:
nie mogę tej kobiety, nie znam jej - ale na serio mnie irytuje. Po co wy z nią chodzicie?? rozumiem, że nie było innego wyjściamiałaś okazję pooglądać jakieś ciekawe garnitury? bo nas to niebawem czeka |
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja pierdykam, nie rozumiem ludzi. No nie rozumiem. I po co tu sie starac Kufffa A ta dyrektorka od siedmiu bolesci to pewnienawet za dobrze nie wie, jak hote wyglada |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

26.11.2011
19.05.2012 

A tak bardzo podobają mi się matowe
super że tyle już udało się wam załatwić

Ale ja to w ogole antykoronkowa jestem
Tak nasza Gosze do zlego namawiac

Ja bym w sklepie nawet się do niej nie odzywała, wyłącznie mówiła do TŻ. Niech teściowa teścia ubiera w co chce, bylo powiedzieć TŹ, że nie będziesz mu ślubować jak w tym pójdzie:P
A TZowi si epodobal czy go zakupil pod naporem mamusi?

Tym bardziej, ze piszesz, ze chcialby moze jeszcze brzuszek troche zrzucic. Mogl sie wstrzymac z 1,5 miesiaca. Ehhh...mamuski...
Jedna mi sie podoba i myślę o niej cały czas, ale chce jeszcze pochodzić po salonach by byc pewna na 1000% a nie mam kiedy. a jak znajde czas to nie mam wtedy z kim, bo TZ nie wezem, chce zeby niespodzianke mial
Wstawiam zdjęcia w mojej faworytce, napiszcie co myślicie.
wstyd

18.08.2010 - zaręczyny
takie jak Tenebroska kupiła