Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 14:13   #1531
agadus
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Marina pokłóciliście się
Kolinano brak słów, ja kiedyś w innej parafii też miała takiego księdza, ale to miał pretencje, jeszcze przed ślubem,że za mało na nauki chodziliśmy, a pracowaliśmy obydwoje, to powiedziałam księdzu do słuchu i koniec tematu było, a kim on dla mnie jest?? przecież to człowiek, jeść mi nie daje, ie utrzymuje mnie, a teraz w tej parafii mamy fajnego księdza, tylko jestem tego zdania jak brumek, kasy nier powinni brać, i tak mają dobrze pasibrzuchy, zaczną płacić podatki to im sie ukróci

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

a jak pisała posta wyżej karmiłam Natale i tak pociągnęła u ugzyzła sutka, jakby jakiegoś żelka ciągnęła, jeszcze trochę a będę supełki wiązała

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 14:42   #1532
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
po prostu zgasiłam światło, rany co za odkrycie
hahaha, faktycznie niezłe odkrycie nie na darmo się mówi, że najlepsze są najprostsze rozwiązania

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Ja korzystam, do tej pory byłam zadowolona. Najlepiej sprawdź opinie o tej konkretnej firmie. Groupon sprawdza te oferty, czy są uczciwe. Natomiast słyszałam o przypadkach nadużyć przy sprzedaży towarów, nie w usługach; a i to były marginalne przypadki. Gdzie czytałam, że pracownicy Groupona przyznali że nie są wstanie wszystkiego dokładnie sprawdzić.
Ale generalnie polecam
Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Ja często korzystam i jestem zadowolona. Robiłam sobie pedicure, byłam u fryzjera, wywoływałam zdjęcia, znajoma poszła na kurs zagęszczania rzęs, inna na prawo jazdy na motor itd.- wszystko super, więc polecam!
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
brumek ja korzystam z groupona - oni są największą firmą z tych zakupów grupowych i spokojnei mogę polecić
zależy też co kupisz bo już sama usługa nie w ich rękach, ale obsługa transakcji itp jest bardzo w porządku.
Dzięki dziewczynki Chyba sie na to skuszę, bo mam fioła na punkcie zębów, a za taki komplecik zabiegów pielęgnacyjnych to zawsze koło 1000 musiałam płacić. A to boli

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość

a jak pisała posta wyżej karmiłam Natale i tak pociągnęła u ugzyzła sutka, jakby jakiegoś żelka ciągnęła, jeszcze trochę a będę supełki wiązała
Tymek też od trzech dni tak się czasem "bawi". Mnie to bawi trochę mniej
Stary 2011-12-29, 14:43   #1533
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dziewczyny słyszałyście coś o słoiczkach firm Heinz i Cow&Gate?
Dziewczyny z UK jakiej firmy słoiczki podajecie maluchom?

Szymcio właśnie zrobił kupkę po marchewce

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 14:54   #1534
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witajcie
ja juz po zakupach w realu. Masakra tak to mozna nzawac, na polkach prawie nic, chcialam kupic Klusce kleik ryzowy ale niet - same kaszki. Ehhh za to kupilam jej gryzak taki z woda w srodku i kubeczek do nauki picia. Teraz siedzi gryzie tego gryzaka a kubek sie wyparza nadal i pozniej bedziemy probowac - kupilam bo wyrywa mi butelke z reki
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 15:16   #1535
DaKaro
Zadomowienie

Czytam Was, ale weny brak - glowa mnie boli nie wiem czemu.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 15:18   #1536
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Mąż mój na urlopie więc się lenimy

Odpisał mi NFZ na drugie zapytanie, czy recepte musi wypisać alergolog i to mi odpisali:

Cytat:
Szanowna Pani,
Należy zauważyć, że lekarz pediatra może (ma prawne możliwości) zażądać od Pani przedstwienia opinii lekarza alergologa, który potwierdzi zasadność ordynowania Nutramigenu. Lekarz sam decyduje czy zachodzą przesłanki do dalszego zapisywania mleka – proszę zatem zapytanie skierować bezpośrednio do lekarza, który opiekuje się dzieckiem – czy taka opinia będzie niezbędna do kontynuowania opieki. Zasięgnięcie takiej informacji pozwoli Pani również na zaplanowanie wizyty u lekarza alergologa i zapewnienie ciągłości w stosowaniu preparatu.

Z poważaniem,
Marcin Witkowski.
Departament Spraw Świadczeniobiorców
Centrala Narodowego Funduszu Zdrowia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 15:52   #1537
patik87
Zakorzenienie

Scio ja nic już nie rozumiem z tego ich bełkotu. Poprzednia odpowiedź poparta ustawą z 2007 r jakby zaprzecza temu co teraz ten miły pan odpisał
Stary 2011-12-29, 15:55   #1538
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Scio ja nic już nie rozumiem z tego ich bełkotu. Poprzednia odpowiedź poparta ustawą z 2007 r jakby zaprzecza temu co teraz ten miły pan odpisał
Ja zrozumiałam to, że to lakarz zadecyduje, czy mi wypsze Nutre, czy nie

Agatka jest już z nami
Stary 2011-12-29, 16:12   #1539
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Ja zrozumiałam też tak samo jak Scio... kupiłam dziewczyny słoiczek ze szpinakiem, ciekawe czy im będzie smakował... jeśli tak to bedę im robić...

a tak w ogóle brawa za wszystkie miesięcznice...

Moje dziewczyny teraz ostatnio tak marudzą,że mam ich dość... ( zaczynam się skarżyć )
Stary 2011-12-29, 16:15   #1540
zanetaa88
Zakorzenienie

Jacieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee sto lat dla DOMINIKA
dzisiaj kończy 5 miesięcy Nasz duży chłopak !!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 16:19   #1541
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość

Ja zrozumiałam też tak samo jak Scio... kupiłam dziewczyny słoiczek ze szpinakiem, ciekawe czy im będzie smakował... jeśli tak to bedę im robić...

a tak w ogóle brawa za wszystkie miesięcznice...

Moje dziewczyny teraz ostatnio tak marudzą,że mam ich dość... ( zaczynam się skarżyć )
Ja dzisiaj dałam. Dodałam do tego mięska i jaglanki i troche wywaru warzywnego i zjadła ze smakiem

Agatka jest już z nami
Stary 2011-12-29, 16:20   #1542
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

TZ wygonilam z Kluska na spacer a ja robie 3 bita i czekam az mi budyn ostygnie. Znowu ma jakies waty ten moj chlop do mnie - trafia mnie cos.
Stary 2011-12-29, 16:50   #1543
madzia1k1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Madzia, nie katuj Nas i mów szybko, czy Domek będzie miał rodzeństwo!
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Witam piękne panie

Madzia - i jak, i jak? Będziemy ciociami znowu czy nie?

Nic jeszcze nie wiem
Kupiłam test ale zamierzam go zrobić w sylwka, żeby jakby były dwie kreseczki to taka fajna data będzie
Okresu dalej niet, ale brzuch mnie dzisiaj przestał boleć. Ja myślę, że znowu mój organizm się rozregulował i powrócił do nierugularnych miesiączek, które miałam przed ciążą. Zazwyczaj miałam 1-2tyg opóźnienia.
Obiecuję z samego rana w Sylwka zakomunikować czy będziecie ciociami A wiecie, że chyba bym się cieszyła gdybym była w ciąży, wiadomo, że jakaś tam niepewność jest czy sobie damy rade, ale jakoś tak spokojna jestem... Mam teraz dwie koleżanki w 21tyg i jak tak zaczynaja czuć ruchy to tęskno mi się zrobiło za brzuszkiem

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 16:54   #1544
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

właśnie wróciłam od Marinki i nie mogę wyjść z podziwu jaki ten jej Igorek jest wesoły, taki radosny śmieszek .... ona nas oszukuje że Iguś jest taki niedobry .... zdjęcie w klubie

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:04   #1545
madzia1k1
Raczkowanie

A Dominik dzisiaj zjadł cały duży słoiczek moich ugotowanych jabłuszek z kaszą manną i kleikiem ryżowym. Do gotujacych sie jabłuszek dodałam trochę soku jabłko-banan-marchew, może dlatego mu tak samkowały

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:08   #1546
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
no wreszcie

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Obiecuję z samego rana w Sylwka zakomunikować czy będziecie ciociami A wiecie, że chyba bym się cieszyła gdybym była w ciąży, wiadomo, że jakaś tam niepewność jest czy sobie damy rade, ale jakoś tak spokojna jestem... Mam teraz dwie koleżanki w 21tyg i jak tak zaczynaja czuć ruchy to tęskno mi się zrobiło za brzuszkiem
Mi nie tęskno i mam cichą nadzieję, że nigdy więcej nie będę w ciąży. Jeszcze kolejne dziecko - no ok, ale trzeci raz w ciąży - odpada . Tobie życzę tyle kresek, ile chciałabyś ujrzeć .

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam od Marinki i nie mogę wyjść z podziwu jaki ten jej Igorek jest wesoły, taki radosny śmieszek .... ona nas oszukuje że Iguś jest taki niedobry .... zdjęcie w klubie
No ja tak sobie cały czas po cichu myślę, że ta nasza Marinka nas w "konia robi". Iguś na zdjęciach jest przesłodki, uroczy i zawsze uśmiechnięty, gdzie z niego mógłby być taki urwis?

Patik, Marina czuję to samo . Tylko u mnie to już kilka lat trwa
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:15   #1547
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu po prostu dobrze trafiłaś z czasem - wyspane, wypocząte dziecko było

A Maksio to dopiero jest świetny, jakie ma włoskiska! Niestety Igor też je zauważył i go za nie złapał
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:18   #1548
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

wyślij mi na pw adres mailowy to prześlę Ci resztę zdjęć

aż nie wierzę mój mały leży an macie i się bawi ..... chyba Iguś ma na niego dobry wpływ

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2011-12-29 o 17:19
Stary 2011-12-29, 17:21   #1549
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
wyślij mi na pw adres mailowy to prześlę Ci resztę zdjęć

aż nie wierzę mój mały leży an macie i się bawi ..... chyba Iguś ma na niego dobry wpływ
W takim razie zapraszam jutro, i pojutrze i tak dalej

A Basiu, i jabłuszko już zjedzone nową łyżeczką

pw pooooszło
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2011-12-29, 17:26   #1550
agadus
Wtajemniczenie

jakie te Wasze dzieci "dorosłe", małe przystojniaki
a mi wczoraj przyszła przesyłka nestle, ciekawe co jeszcze przyjdzie

Stary 2011-12-29, 17:30   #1551
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
jakie te Wasze dzieci "dorosłe", małe przystojniaki
a mi wczoraj przyszła przesyłka nestle, ciekawe co jeszcze przyjdzie
a co trzeba zrobić żeby dostać taką przesyłkę z nestle?

Stary 2011-12-29, 17:36   #1552
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Hej hej dzien dobry

Agni ja o tej porze mam karmienie. I jak Juz Położe Wiki dalej spać to siedzę i czekam az zasnie bo smok trzeba trylion razy ksieznicce podać. W tym czasie jak tak siedzę to wlaze na nasze forum. Pozniej dalej spie

Marina Umarlam. Tekst z zulem z pod śmietnika poprawił mi humor. Ty to masz kobieto niewybredne poczucie humoru Lubie to

Madziulka ja sloiczkow Cow&gate dotychczas nie kupowalam. Hainz tez nie. Ale to dlatego ze nie znalazłam tych producentów nic na teraz. Ogolnie Cow&gate jest OK. Moja Mala pije mleko tej firmy. Cow&Gate to jest odpowiednik polskiego bebiko. Nawet miarki takie same maja.

Dieta Gacy dla mnie tez fuj.

Teraz pytanko. Noszę sie z zamiarem kupienia nowego materaca dla Wiki. Ten co ma nadaje sie jednym słowem do du.py. Wynalazlam fajny. Sprezynowy. Używa ktos takiego?

Edit: No i Moj dobry humor sie zesrał. Przyszedł tz z pracy i na dzien dobry na mnie nawrzeszczal.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:43   #1553
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Sorki dziewczynki ale ja tak dzis na raty. Z groupona, Grupera i Citeamu korzystalam i zdjecia i wypoczynek i usluga i tz maszynki do golenia i parowar kupilam -MEGA ZADOWOLONA JESTEM!! Takze jak cos wyczaicie to dlugo sie nie zastanawiac.
3 bit zrobiony wiec zapraszam chetne na slodkosci
Mojej kupilam kubeczek do nauki picia - smiechu co nie miara bo nie bardzo wie jak z niego pic, probuje jak ze smoczka a tu zonk twardo w buzi ale jakos jej powoli idzie. Gruszke wlasnie zjadla i marudzi, chyba jej kaszke zrobie i dam.
Co do ciazy ja tez bym nie plakala jakbym byla w ciazy, nie mniej jednak chyba ciezko by bylo troszke.
Hania pozniej sie urodzila niz moja Marysia . Moja 6.15 urodzona i SNale mamy fajne kobietki z tej samej daty.
Stary 2011-12-29, 17:52   #1554
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Teraz pytanko. Noszę sie z zamiarem kupienia nowego materaca dla Wiki. Ten co ma nadaje sie jednym słowem do du.py. Wynalazlam fajny. Sprezynowy. Używa ktos takiego?

Edit: No i Moj dobry humor sie zesrał. Przyszedł tz z pracy i na dzien dobry na mnie nawrzeszczal.
Ja mam sprężynowy z Ikei . Też nawrzeszcz na Tż
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:56   #1555
Marina1
Zakorzenienie

dziewczynki macie jakiś przepis prosty na bigos?
Stary 2011-12-29, 18:06   #1556
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
cześć
zasnelismy o 1:00, mniej więcej o tej porze zrobiłam Dawidowi zdjęcie w łóżeczku, rogal od ucha do ucha, rączki wyciągnięte do karuzeli... w pełni sił witalnych i taki słodki że mimo zmęczenia chichrałam się razem z nim
ale jak wybiła pierwsza, mówię sorry proszę pana, śpimy
zgasiłam światło i..... i zasnął
po prostu zgasiłam światło, rany co za odkrycie

no i pięknie
ksiądz jakiś rąbnięty chyba....

Cytat:

Brumek inne realia życia w mieście, gdzie codziennie jesteś wśród ludzi, na zakupach, spacerze, u znajomych..
To i pomalować się chce.

coś w tym jest...ja będąc w domu nie robię prawie nic, natomiast dość często wychodzę więc to mnie mobilizuje żeby się przynajmniej trochę wymalować

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewczynki macie jakiś przepis prosty na bigos?

Bigos na winie - co się nawinie to do bigosu
A dokładniejszego nie mam bo sama bigosu nie gotuję. Ale każdy im później tym lepszy, dobry bigos to jak gołąbki - najlepiej dwa, trzy dni wcześniej zrobić

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 18:07   #1557
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

[/COLOR]I jeszcze mam pytanko - korzystacie z groupona?
Bo ja nigdy nic tam nie kupowałam, a ostatnio znajoma mnie namawiała, bo sama mnóstwo rzeczy tak kupuje. I wczoraj zajrzałam i znalazłam fajną rzecz. Chyba fajną. Taki pakiecik: http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...rszawa/2346783
Ten groupon to uczciwa sprawa? Dobre są te usługi, które oferują? Warto?
HELP
Korzystam chętnie i często
jak nie mam pomysłu na prezent to zazwyczaj tam szukam
kupiłam juz kilka wyjazdów weekendowych dla rodzicó, a sobie depilacje(ale to akurat dawno było)
Cytat:
Naszła mnie refleksja:
Kiedy nie byłam matką i macierzyństwo było mi bardzo odległym czasem krytycznie patrzyłam na kobiety, które po urodzeniu stały się "zapuszczone", obcięły włosy z długich na chłopczycę...
I tak się dziwiłam dlaczego?
Teraz wszystko rozumiem.
Sama taka jestem. No, włosów nie obcięłam..
W tv szał wyprzedaży, sylwestrowe fryzy, kreacje i makijaże.
To już nie mój świat...
Wpływ ma na to również miejsce zamieszkania. (Wieś czy miasto)
Rola matki- to rola godna oscara.
Troche się zgodzę z tym że gdzieś na bardzo dalszy plan odchodzi wygląd. Ale staram sie robić wszystko żeby zniwelować to. Robie codziennie makijaż chociaż nie tak starannie jak kiedyś. Fryzjer i kosmetyczka to już rzadki rarytas ale udaję mi się czasami tam zaglądnąc. Seksapilu we mnie tez tyle co kot napłakała ale łudzę się że to się odmieni. Kurcze dziewczyny nie dajmy się!

Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

[/COLOR]a jak pisała posta wyżej karmiłam Natale i tak pociągnęła u ugzyzła sutka, jakby jakiegoś żelka ciągnęła, jeszcze trochę a będę supełki wiązała
też się czasami zastanawiam jak te sutki bedą wyglądać po karmieniu

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Czytam Was, ale weny brak - glowa mnie boli nie wiem czemu.

ksiądz był
może z 2 minuty
porozglądał się dookoła
pytał się o ilość metrów w mieszkaniu itp
po czym uzupełnił kartę
wstał, wyznał że jest zadowolony że mógł założyć kartę i poszedł

w szoku byłam
nawet obrazka nie zostawił Jasiowi
ostatni raz wpuściłam księdza
Stary 2011-12-29, 18:22   #1558
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

ty sie ciesz ze tylko dwie minuty. Niektorzy jak sie zasiedza to dramat.
u mnie w sobote bedzie chodzil, ale mamy 3 ksiezy w parafi i kazdy mega sympatyczny, az sie chce do kosciola chodzic.
Stary 2011-12-29, 18:26   #1559
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Madziulka ja sloiczkow Cow&gate dotychczas nie kupowalam. Hainz tez nie. Ale to dlatego ze nie znalazłam tych producentów nic na teraz. Ogolnie Cow&gate jest OK. Moja Mala pije mleko tej firmy. Cow&Gate to jest odpowiednik polskiego bebiko. Nawet miarki takie same maja.
Dzięki Stronczku za odpowiedź
Kurczę, bo tutaj znalazłam tylko 3 firmy ze słoiczkami: Cow&Gate, Heinz i Hipp Organic i każda z tych firm na strasznie mały wybór smaków ' na teraz ' ... Nie ma w ogóle dań jednoskładnikowych...
Jeszcze muszę poszukać jakiś kaszek i kleików.
Dobrze, że mały zapas słoiczków przywiozłam z Polski

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 18:37   #1560
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
a co trzeba zrobić żeby dostać taką przesyłkę z nestle?
ja wypełniłam taki kupon, który był w paczce, jak wychodziłam ze szpitala

telik i tak kasiora?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości