|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Jagodziu Ty śliczna jesteś! Wiem co mówię, dopiero co widziałam Twoje zdjęcie w sukni ślubnej! Może Ci pinda zazdrości teraz figury! Ależ niektóre baby są zawistne! Jeszcze pożałuje tej decyzji
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
chuda blondyna wypacykowana wystrojona a ma koło 40 lat a pochodzi z Częstochowy. Ma dziecko ktore wychwywała jej matka w Częstochowie bo ona karierę robiła. Widywała się z dzieckiem raz na miesiąc. A jak chłopiec przyjeżdzał do mamy na 2 tyg do lublina w wakacje to przychodziła z nim do pracy i bieda siedział całymi dniami nic nie robiąc. To jest poprostu k....... wyrodna matka! Jak kariera może być ważniejsza od dziecka. Żeby w roku chociaż 2 tyg nie spędzić z dzieckiem!
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej wczoraj widziałyśmy na zdjęciach jaka Ty brzydka jesteś - śliczna z Ciebie dziewczyna i bez makijażu !! mam nadzieję że zatęsknią za Tobą i Twoją pracą i będę jeszcze prosić byś do nich wróciła
|
|
#815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tu taka mądra jestem a sama mam umowę do lutego :/
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole to jaki ladny nowiutki sniegowy avek
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ale zapytam jej niech mi spojrzy prosto w oczy i niech powie niech będzie odważna a jak nie to po prostu wyjdzie na tchórza..... i będę miała chociaż satysfakcję!
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś mi sie poplątało ale Jagodzia mimo wszystko poszłabym sie zapytała prosto w oczy co jest powodem nie przedłużenia Ci umowy, ktos kto bedzie krecił szybko spali buraka albo sam sie zorientujesz jak bedzie kłamać.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-29 o 16:01 |
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz za co!!!!! Lustro w domu masz?? Masz! Więc nie gadaj mi tu głupot!!!! Śliczniucha jesteś i amen!A co do szefowej- babka się boi, że ją ze stołka wygryziesz. Wie, że jesteś najlepsza i zdaje sobie sprawę, że musiałaby Ciebie awansować, ale boi się o siebie i o swoich ulubieńców, więc prościej jest kogoś wywalić z roboty niż przyznać, że nadajesz się na kierownicze stanowisko. Chore to jest!!!!!!!!!!! Wredna zawistna baba!!!! Obowiązkowo! Na metkę nie patrzyłam, bo mnie zwyczajnie nie interesowała, a wizualnie się nie znam, więc nie pomogę. Dla mnie wyglądał za cieńko i mało wytrzymale. Kurcze tak szczerze, to mi się nie bardzo podoba. Lubie broste skromne, ale te falbanki i rękawki mnie w tej sukience denerwują. Cytat:
![]() A to tylko z opowieści, co się dzieje na żywo...
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodziu- Nosz co za torba z tej baby...
Serio. Może jej żal tyłek ściska że jesteś młoda, ładna, zaradna, masz kochającego TŻta, planujesz ślub. kto to wie. Niech spada.Jeszcze zatęskni za Tobą skoro byłaś bardzo dobrym pracownikiem... Nie rozumiem co takimi ludzmi kieruje. Będzie dobrze Ale faktycznie, bądz twarda i idz do niej i zapytaj. Ciekawe czy cokolwiek powie
|
#823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ zadzwonił ze skulonym ogonem i powiedział:
"Kochanie jestem już wolny, chciałabyś ze mną jechać buty pooglądać. Tak na spokojnie, sami w dwójkę. Pojedziesz ze mną, proszę????" No to jadę. Przy okazji sobie pogadamy na spokojnie.
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadajcie daj mu do myślenia dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa na was zawsze można liczyć jeszcze wczoraj rozpierała mnie radość a tu dzisiaj tak wiadomość ale twarda jestem dam radę...
|
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bedzie dobrze A przy okazji butow poogladajcie jeszcze garniturki
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pa
|
|
#828 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I udanych zakupkow z SAMYM TŻ-tem
|
|||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Laski wróciłam z rundki po szmateksach i nie uwierzycie co kupiłam!!!! Prześliczny stroj ksieżniczki za 16 zł ![]() ![]() ![]() ![]() nie bede cyganka a ksiezniczka, dokupilam rozowa peruke i slodka opaske w kwiatuszki kilka wstazek i kwatiuszkow w pasmanterii i doszyje je do sukienki ![]()
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnooka Paula - coś mi umknęło, czy też wybierasz się na bal przebierańców?? zrób koniecznie fotki kreacji...szukam inspiracji
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tzw my wynajmujemy domek nad jeziorem z okolo 30 osobowa zaloga ![]() i kazdy ma sie przebrac ![]() bedzie mikolaj - moj tz ![]() zorro, czerwony kapturek, jakas ksiezniczka i reszty nie chca sie zdradzic ![]() ja mialam za cyganke sie ubrac ale wchodze do lupmu i patrze a tu stroj ksiezniczki ![]() jak to w lumpie trzeba go podrasowac, ale co to jest 18zł ![]() zakupilam peruke, pare pierdół do doszycia i opaske na głowe do tego ![]() DSC06315.jpgDSC06316.jpg
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Lista spraw załatwionych: KOLOR PRZEWODNI fioleti złoto Kościół parafia św Antoniego w Lublinie godz.16.30 Zespół Agat z Lublina http://www.agat.lub.pl/ Makijażystka http://www.makijaz.lublin.pl/ Fryzjer Karol Brzyski Fotograf z Chełma Kamerzysta wujek ![]() Sala Sala Bankietowa Anastazja http://www.wesela-lublin.pl/ Suknia cudna Zaproszenia- brat cioteczny tżcika Obrączki- Lublin ul.Narutowicza 22 Buty ślubne allegro Kieliszki do szampana zwykłe po 3zł (i tak się zbiją )Biżuteria z salonu sukien ślubnych Welon razem z suknią Etola zostanie uszyta z długiego welonu, który otrzymałam razem z suknią Bukiet fioletowe róże i białe frezje Diadem kupiony gdzieś na targu Dekoracje na auto kamyczki kryształki przeźroczysto fioletowe plus kokardy Nauki w kościele i poradnia Alkohol wódka Gorzka Żołądkowa De Lux - Polmos Lublin, szampan- Dorato Biedronka Noclegi http://www.krezniczanka.pl/ Spinki do mankietów allegro Winietki krzesełka Figurka na tort sklep z ozdobami ślubnymi Lublin Lista spraw do załatwienia: - ubiór tżcika - pończochy - lista utworów oczekiwanych i zakazanych na weselu - wybrać menu - zamówić bukiety dla mnie i dla świadkowej - dokumenty z usc i z kościoła - kupno reszty ozdób na salę - nauczyć TŻta tańczyć - wybrać piosenkę na pierwszy taniec - kupić podziękowania dla rodziców - transport dla gości
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-12-29 o 17:03 |
|
|
|
#833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
kilianna u nas są pary z malutkimi dziećmi, ale już zapowiedzieli, że malutkich dzieci nie będą brali
Cytat:
![]() jagodzia133 przepraszam Cię bardzo kochana, ale gdzie Ty jesteś brzydka przykro mi, że tak wyszło z tą umową |
|
|
|
|
#835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale trzeba to sobie powiedziec wprost - tak, są cholernie drodzy. Płacę 6.700 plnów ![]() ~~~ melody nie martw sie na zapas. Spotkanie rodziców to naprawdę ciekawa sprawa No i jest do przeżycia U nas był stres, moi zaprosili rodziców Tż tylko na kawę w niedzielne popołudnie, a... wyszli po 22 (i na kawie tez się nie skończyło )jagodziu no ja Cię blagam! W którym miejscu Ty jesteś brzydka?! Bo jak widze Twoje foto i to bez makijażu, to mam wręcz przeciwne odczucia! Jesteś śliczną, atrakcyjną kobietą!! A ta durna baba to na bank jest zazdrosna i obawia się o swoja ciepłą posadkę (pracownicy tacy jak Ty zaangażowani, odnoszący sukcesy szybko pną się w górę!). Wiem, że to nie jest takie łatwe, ale idź do niej i niech Ci powie prosto w oczy o co chodzi I masz rację, pewnie stchórzy i wyjdzie na idiotkę. A pracę znajdziesz kolejną i jeszcze tej kretynce pokażesz. O! ![]() ~~ Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych sukien. Jesteście piękne! |
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
No i gdzie te sukienki sa???
Paulinka, Chatka!!! Wstawiac fotki szybciutko ![]() ![]()
|
|
|
|
#837 | ||
|
Zadomowienie
|
Mi się nie podoba ten dół, góra jest ok, ale dól jest taki...dziwny
Cytat:
.Cytat:
|
|
|
#838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My zaręczyliśmy się w sierpniu, a jakoś w październiku zorganizowaliśmy spotkanko u nas w mieszkaniu. Było bardzo sympatycznie i naprawdę moje obawy były niepotrzebne Rozmowy na temat ślubu były na koniec i tylko odnośnie ciasta, tortu... My wszystko z Tż sami załatwiamy, więc co tu więcej rozmawiać ? ![]() Teraz na pierwszy dzień świąt mama Tż zaprosiła nas do siebie i też było bardzo fajnie. Noi moi rodzice w końcu zaczęli jej mówić na "ty" Czeka nas jeszcze kolejne spotkanie rodzin, pewnie z tydzień, dwa przed weselem, kiedy to tata Tż przyleci, ale tego spotkania to już w ogóle się nie boję ![]() A ja mam cały czas problem z wyborem świadkowej i zaczyna mi to już spędzać sen z powiek
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-12-29 o 18:01 |
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak za kazdym razem gdy sobie kogos wymysle
|
|
#840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sama nie wiem kiedy to spotkanie się odbędzie bo teraz sesja się zbliża, same egzaminy, na dodatek mój tata czesto jest za granicą więc ciężko będzie zgrać termin. No ale w koncu jest jeszcze 9 miesięcy ![]() Zresztą jak to moja siostra powiedziała ostatnio: "a po co jakieś spotkania, przecież na wsi wszyscy wszystkich znają" ![]() A jak sobie nie przypadną do gustu to mnie to już szczyka Najgorsze będzie jak rodzica TŻta przyjdą z %%% a moi rodzice nie piją muszę TŻtowi zwrócić na to uwagę co by nie było zaskoczenia![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Jedynie ich rola dotyczy przyjecia orkiestry pod domem (o ile ktoś się decydujem w tym przywiązanie wstążki na ciupage , no i przy odgrywkach przy stołach nosi koszyk i zbiera pieniądze) My z tego rezygnujemy więc nie mam jakiś większych wymagan względem siostry
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

ja bym oddała ten garnitur.... jak by się dało oczywiście

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
tym bardziej wczoraj widziałyśmy na zdjęciach jaka Ty brzydka jesteś - śliczna z Ciebie dziewczyna i bez makijażu !! mam nadzieję że zatęsknią za Tobą i Twoją pracą i będę jeszcze prosić byś do nich wróciła
26.11.2011 

nie mogę tej kobiety, nie znam jej - ale na serio mnie irytuje. Po co wy z nią chodzicie?? rozumiem, że nie było innego wyjścia

ale zapytam jej niech mi spojrzy prosto w oczy i niech powie niech będzie odważna a jak nie to po prostu wyjdzie na tchórza..... i będę miała chociaż satysfakcję!
Wiesz za co!!!!! Lustro w domu masz?? Masz! Więc nie gadaj mi tu głupot!!!! Śliczniucha jesteś i amen!

przykro mi, że tak wyszło z tą umową ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No i jest do przeżycia 
muszę TŻtowi zwrócić na to uwagę co by nie było zaskoczenia