Nasze blogi kosmetyczne - cz. III - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 17:22   #1141
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III

Wrrr dziewczyny, ale zdzierstwo, aż się nóż w kieszeni otwiera.

Znalazłam wczoraj na allegro zestaw 15 kamuflaży (te słynne ebayowe) na licytacji cena 4zł + 15zł wysyłka, 18 godzin do końca. Zapisałam, wchodzę dzisiaj, chciałam sprawdzić, czy ktoś licytuje, czy uda mi się je ustrzelić w fajnej cenie.

Cena bez zmian, godzina do końca, za to koszt wysyłki 30zł!!!

czy tak w ogóle można robić? jakbym wczoraj zaczęła licytować, to sprzedający już by nie mógł zmienić kosztu wysyłki, czy jakby zmienił to musiałabym zapłacić 2 razy więcej?
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:26   #1142
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Powiedzcie, czy wy też macie takie problemy ze zgrywaniem zdjęć do posta jak ja?
U mnie na Operze nie chcą się wgrywać, za to na FF odrazu.. A jakiej Ty uzywasz przeglądarki?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:27   #1143
maffash
Zakorzenienie

Cytat:

Znalazłam wczoraj na allegro zestaw 15 kamuflaży (te słynne ebayowe) na licytacji cena 4zł + 15zł wysyłka, 18 godzin do końca. Zapisałam, wchodzę dzisiaj, chciałam sprawdzić, czy ktoś licytuje, czy uda mi się je ustrzelić w fajnej cenie.

czy tak w ogóle można robić? jakbym wczoraj zaczęła licytować, to sprzedający już by nie mógł zmienić kosztu wysyłki, czy jakby zmienił to musiałabym zapłacić 2 razy więcej?
ja chyba wiem o ktore ci chodzi, sama chcialam licytowac ale wysylka tez 30 zl;/ bez sensu, jakbys zalicytowala to nie moglby zmienic, albo moglabys sie wycofac tak mysle.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:29   #1144
dzolls
Zakorzenienie

Normalnie zaraz się popłaczę.. Znów mi się zdarł paznokieć, a jako że miałam ciemno dżinsowym CA to zmyłam wszystkie, nie dość że wyglądają tragicznie, to od nowa muszę malować, no nie idzie mi dziś

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:40   #1145
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
U mnie na Operze nie chcą się wgrywać, za to na FF odrazu.. A jakiej Ty uzywasz przeglądarki?
Ja mam właśnie FF. U mnie to wygląda tak, że wgrywają się bez problemu, ale jak już są wgrane i widoczne w tym oknie edycji zdjęć, jeszcze nie wklejone w treść notki, i wtedy zaznaczam "opublikuj wszystkie", żeby były widoczne w polu edycji notki. I tak jakby ten przycisk w ogóle nie działał. Kręci się kółeczko dwie sekundy i przestaje, żadnego efektu. Góra 3 na raz moge wkleić w notkę, chociaż to i tak rzadko, zazwyczaj po jednym i to po kilku próbach dopiero. A ostatnio przy notce o Catrice Las Vegas, miałam 26 zdjęć, zgrałam je i męczyłam się z tym żeby pojawiły się w polu edycji notki, tak długo, aż zniknęły mi z pola edycji obrazów. I musiałam zgrywac wszystkie od nowa i klikać pojedynczo. Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi.

Aż się normalnie pisać odechciewa, jak się muszę męczyć ze zdjęciami co najmniej 2h.

Nie wspominając już o tym, że jak się w koncu pojawią w polu edycji notki, to nijak nie idzie ich w żaden sposób ustawić. Tzn w jakiś sposób idzie, ale nigdy nie taki, jak ja chcę. O zmianie kolejności wgranych już zdjęc, mogę pomarzyć.

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
ja chyba wiem o ktore ci chodzi, sama chcialam licytowac ale wysylka tez 30 zl;/ bez sensu, jakbys zalicytowala to nie moglby zmienic, albo moglabys sie wycofac tak mysle.
No właśnie. Zamówię chyba z ebaya.
Stary 2011-12-29, 17:45   #1146
maffash
Zakorzenienie

Drozja, a ile kosztuja na ebayu?
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:58   #1147
Takajakaya
Wtajemniczenie

Drozja ja wstawiam zdjęcia pojedynczo, wtedy nie ma problemu z wstawianiem ich w odpowiednie miejsce. Może masz za słaby net i przy większej ilości sobie nie radzi

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 18:05   #1148
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Drozja, a ile kosztuja na ebayu?
W sumie nie pamiętam, ale chyba podobnie cenowo wychodzą, to wolę zamówić u źródła, niż dać zarobić oszustowi. Napisałam mu wiadomośc z prośba o wyjasnienie drożejącej wysyłki, ciekawe czy odpisze.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Drozja ja wstawiam zdjęcia pojedynczo, wtedy nie ma problemu z wstawianiem ich w odpowiednie miejsce. Może masz za słaby net i przy większej ilości sobie nie radzi
Chyba jednak nie zrozumiałaś, no trudno. Z internetem to raczej nie ma nic wspólnego, tak samo jak i ze zgrywaniem zdjęc pojedynczo, bo przeciez pisze, że wszystkie nie chcą mi się zgrać i muszę je wklejac pojedynczo, a ustawić i tak ich nie idzie. Moim zdaniem ten edytor po prostu jest beznadziejny.
Stary 2011-12-29, 18:13   #1149
tylkokasia
Moderator

Wstawiłam wpis z fotkami z wyjazdu. Więc te które chciały zobaczyć to zapraszam

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 19:06   #1150
emememsik
po prostu Em :)

Można zmieniać aukcje dopóki nikt nie licytuje.
Stary 2011-12-29, 19:29   #1151
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
ja się ubieram na srebrno - biało, myślałam o dodatkach srebrnych i ciemnoniebieskich, makijażu srebrno - ciemnoniebieskim a nad paznokciami myślę czy srebrne czy ciemnoniebieskie w ogóle jak całe życie unikałam czegokolwiek niebieskiego, tak teraz ten ciemnoniebieski mi się podoba, a to wszystko od czasu, jak zakupiłam cień z Inglota mam nadzieję, że w miarę to do moich kasztanowych włosów pasować będzie choć mam dziś makijaż tym cieniem i jednym z Orginala ze Sleeka i nawet nawet to wygląda
Ja wyznaję zasadę, że jeśli wszystko jest w jednej tonacji/kolorze to jest mdło :P Przynajmniej makijaż oka albo paznokcie zrobiłabym w innym kolorze. Albo w innym akcencie - tak wszystko na jedno kopyto to za nudne...

Zrobiłam dziś napad na centrum handlowe - w MACu zaszalałam za moje stypendium i kupiłam 5 wkładów cieni i wkład różu, potem kupiłam sobie dwa filmy Disneya (mam na tym punkcie hopla i kolekcjonuję wszystkie ich filmy, stare najchętniej ), dostałam kolejną książkę kucharską na prezent, a na koniec w douglasie dopadłam wysuszacz lakieru essence - już nic więcej nie kupuję, bo szczęśliwie kasa mi sie skończyła ale cieszę się, że mam już pomysł na sylwestrowy makijaż
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 19:36   #1152
tylkokasia
Moderator

A ja dziś zrobiłam super interes bo kupiłam 2 bazy ud (po 11 ml) original i sin na 28e

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 19:48   #1153
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja wyznaję zasadę, że jeśli wszystko jest w jednej tonacji/kolorze to jest mdło :P Przynajmniej makijaż oka albo paznokcie zrobiłabym w innym kolorze. Albo w innym akcencie - tak wszystko na jedno kopyto to za nudne...
A ja właśnie lubię wszystko na jedno kopyto od czasu do czasu na paznokcie na pewno nałożę Circus Confetti to jakoś inaczej będzie

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 20:09   #1154
SceneQueene
Zakorzenienie

Ja sobie pazurki zrobię srebrne albo zostawię te zmalowane Fantasy Glitter od Sensique.
Uf, napisałam jeszcze post informacyjny i chyba się kopsnę na kanapę poczytać. Trochę odpoczynku. Miłego wieczoru.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 20:10   #1155
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
zmieniłam wygld bloga - nic nadzwyczajnego, ale miałam dosc pasteli - i w paintcie narysowałam sobie nagłówek bo lepszego programu nie mam pod ręką - co myślicie?
po paincie spodziewałam się czegoś gorszego, a wyszło bardzo fajnie

Cytat:
Napisane przez Quera Pokaż wiadomość
Dzisiaj u mnie 3 część cyklu przegląd wyprzedaży, opisałam Cropp i Orsay W Orsay'u naprawdę jest wiele ślicznych ciuchów za małe pieniądze, ale w Croppie tak sobie
dobrze,że powiedziałaś o tych promocjach w orsayu, bo mam bon na 20zł od nich i co chciałam wykorzystać ,to znajdywałam same rzeczy do których musiałabym dopłacić,albo nic mi się nie podobało, jutro poszukam czegoś może

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Normalnie zaraz się popłaczę.. Znów mi się zdarł paznokieć, a jako że miałam ciemno dżinsowym CA to zmyłam wszystkie, nie dość że wyglądają tragicznie, to od nowa muszę malować, no nie idzie mi dziś
mi się czasem tak robi,że maluję jakimś lakierem i albo skórki zaleję,albo ciągle gdzieś przywalę i zepsuję i nie da rady poprawić, bo znów coś zrobię wtedy po prostu zostawiam jak jest i albo daję brokatowy top ,albo czekam do następnego dnia.

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A ja dziś zrobiłam super interes bo kupiłam 2 bazy ud (po 11 ml) original i sin na 28e
za mną ostatnio chodzi ud, jakieś cienie i bazę bym chciała przetestować

tyle notek miałam napisać i co

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 20:34   #1156
dzolls
Zakorzenienie

no i podejście numer 3, albo w zasadzie numer 4 do ostatniego mani w 2011. Robię dziś, bo jutrzejszy dzień to będzie pewnie jak zwykle wariatkowo. Dla ciekawskich mani, bez wytartych skórek jeszcze :P

Nic się narazie nie odcisnęło, nie zamazało, nie zepsuło, powiedzcie, że ładnie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29122011390.jpg (71,5 KB, 15 załadowań)

curl it, baby!
Stary 2011-12-29, 20:49   #1157
SceneQueene
Zakorzenienie

ładne

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 20:51   #1158
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

ładne
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 20:56   #1159
dzolls
Zakorzenienie

od razu mi lepiej, dzięki dziewczynki , wiedziałam, że na Was można liczyć (Ewalucjo, moja guru paznokciowa, tym bardziej)

Teraz się będę wręcz modlić, żeby się nic nie popsuło!

curl it, baby!
Stary 2011-12-29, 21:00   #1160
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Zrobiłam nagłówek na bloga tylko po wstawieniu go stracił dużo na jakości ;/
Widzę, że nagłówka już nie ma, ale jakoś strrrasznie długo ładuje mi się Twój blog.

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
Uuuf, udało mi się w końcu napisać sporą recenzję. To u mnie dzisiaj
* pazurki zmalowane Sensique Fantasy Glitter w trzech kolorach
* dwa cienie Catrice
* olej rozmarynowy do włosów
* cement termiczny do włosów
* odżywka Timotei perfekcyjne loki/do włosów bardzo zniszczonych
* makijaż zmalowany paletką Sensique Glam 103
Jak kogoś coś zainteresowało to zapraszam, ależ się nastukałam
Oho, no to się nieźle napracowałaś! Ja się jakoś nie mogę zabrać nawet za cykanie zdjęć na razie...

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dobieracie kolor lakieru do stroju? oczywiście chodzi mi o imprezy
Nigdy

Cytat:
zmieniłam jeszcze odrobinę nagłówek - póki co ciut koslawo bo dalej mam do dyspozycji tylko painta, ale poprawię sobie wieczorem photoshopem
to mój pierwszy nagłówek i jeszcze nie umiem, ale jak ktos jest na tyle zdesperowany, ze chce, zebym mu zrobiła to mogę próbowac
Jakoś ten wcześniejszy mi się bardziej podobał, z tego robi się lekka pikseloza, jakiś taki nieostry jest, no i szminka sama w sobie bardziej mi się podobała

Cytat:

Chamstwo straszne

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Wstawiłam wpis z fotkami z wyjazdu. Więc te które chciały zobaczyć to zapraszam
Świetne zdjęcia
Ależ Ci zazdroszczę!

Tak patrzę na wyniki ankiety u mnie i trochę przykro mi, że nikogo nie zainteresowałam serią przepisów jak na razie (że herbaty Was nie zaciekawiły to rozumiem, bo tylko jeden post na razie był). Dla mnie dużo przyjemniej jest pisać takie różne posty, niż recenzje, zresztą nawet wyświetleń bloga mam wtedy znacznie więcej. Nie wiem teraz, czy jest sens dalej publikować przepisy czy coś tam o herbatach - serię z tekstami faceta i o włosach zostawiam, bo to interesuje większość akurat. Co myślicie?

Zaniosłam dziś po jednej jabłkowej muffinie rodzinie mojego Pana i Władcy (ale nie będę znowu wyjaśniać, czemu go tak nazywam ) i w efekcie mam zamówienie na dwa rodzaje muffin na sylwestra teściów, a na naszego też obiecałam upiec kilkanaście i kopiec kreta... Także całą sobotę mam z głowy w kuchni ^^"
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:02   #1161
nicRu
maszyna, nie człowiek

O ile nie mam jakiegos uniwersalnego koloru na paznokciach, to zdarza mi sie przemalowac je, by pasowly do stroju
Stary 2011-12-29, 21:26   #1162
bzeltynka
Rozeznanie

co do paznokci na sylwestra to mam ochotę poeksperymentowac z jakims wzorkiem w fajerwerki bo i tak nigdzie nie idę
w swięta i w czasie wigilijki biurowej miałam na paznokciach renifery odgapione od Ewalucji i zrobiy furrorę, ze 20 osób oglądało

nie wiecie gdzie znajdę kogos, kto chce kupic ze mną na pół zestaw z dwokma beautyblenderami? wtedy jeden wychodzi duzo taniej
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:28   #1163
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31296912]Widzę, że nagłówka już nie ma, ale jakoś strrrasznie długo ładuje mi się Twój blog.

Oho, no to się nieźle napracowałaś! Ja się jakoś nie mogę zabrać nawet za cykanie zdjęć na razie...

Nigdy

Jakoś ten wcześniejszy mi się bardziej podobał, z tego robi się lekka pikseloza, jakiś taki nieostry jest, no i szminka sama w sobie bardziej mi się podobała

Chamstwo straszne

Świetne zdjęcia
Ależ Ci zazdroszczę!

Tak patrzę na wyniki ankiety u mnie i trochę przykro mi, że nikogo nie zainteresowałam serią przepisów jak na razie (że herbaty Was nie zaciekawiły to rozumiem, bo tylko jeden post na razie był). Dla mnie dużo przyjemniej jest pisać takie różne posty, niż recenzje, zresztą nawet wyświetleń bloga mam wtedy znacznie więcej. Nie wiem teraz, czy jest sens dalej publikować przepisy czy coś tam o herbatach - serię z tekstami faceta i o włosach zostawiam, bo to interesuje większość akurat. Co myślicie?

Zaniosłam dziś po jednej jabłkowej muffinie rodzinie mojego Pana i Władcy (ale nie będę znowu wyjaśniać, czemu go tak nazywam ) i w efekcie mam zamówienie na dwa rodzaje muffin na sylwestra teściów, a na naszego też obiecałam upiec kilkanaście i kopiec kreta... Także całą sobotę mam z głowy w kuchni ^^"[/QUOTE]

Przestań robić te ankiety, tylko pisz o tym o czym chcesz pisać. Przecież ci za to nie płacą. Na obserwatorach świat się nie kończy, nikt nie przestanie obserwować, tylko dlatego że jako przerywnik wrzucasz jakieś przepisy. Ja szczerze mówiąc przepisów na Twoim blogu akurat nie czytam, ale to dla mnie nie jest powód dla którego miałabyś przestać o tym pisać, skoro sprawia ci to przyjemność. A ty ciągle tylko ankiety i ankiety. To jest twój kawałek wirtualnej przestrzeni i wykorzystaj go tak, jak tobie jest wygodnie.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
O ile nie mam jakiegos uniwersalnego koloru na paznokciach, to zdarza mi sie przemalowac je, by pasowly do stroju
Ja mam problem, bo na sylwka mam mega oczoje*bną, srebrną cekinową (całą!) sukienkę i nie wiem jaki zrobić do tego makijaż i paznokcie, żeby nie przesadzić, chyba coś skromnego. Bo tak to bym na pewno dała hello holo na paznokcie, ale do cekinów to będzie za pstrokato.
Stary 2011-12-29, 21:29   #1164
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
co do paznokci na sylwestra to mam ochotę poeksperymentowac z jakims wzorkiem w fajerwerki bo i tak nigdzie nie idę
w swięta i w czasie wigilijki biurowej miałam na paznokciach renifery odgapione od Ewalucji i zrobiy furrorę, ze 20 osób oglądało

nie wiecie gdzie znajdę kogos, kto chce kupic ze mną na pół zestaw z dwokma beautyblenderami? wtedy jeden wychodzi duzo taniej
Tu
Ile wtedy wychodzi za jeden?
Stary 2011-12-29, 21:33   #1165
Konto usunięte

Cytat:
Przestań robić te ankiety, tylko pisz o tym o czym chcesz pisać. Przecież ci za to nie płacą. Na obserwatorach świat się nie kończy, nikt nie przestanie obserwować, tylko dlatego że jako przerywnik wrzucasz jakieś przepisy. Ja szczerze mówiąc przepisów na Twoim blogu akurat nie czytam, ale to dla mnie nie jest powód dla którego miałabyś przestać o tym pisać, skoro sprawia ci to przyjemność. A ty ciągle tylko ankiety i ankiety. To jest twój kawałek wirtualnej przestrzeni i wykorzystaj go tak, jak tobie jest wygodnie.
Hehe, no może i masz rację Ale dla kogoś jednak piszę te notki i nie wiem, czy jest sens pisać coś, co nikogo nie interesuje.
Postaram się po prostu zachować równowagę pomiędzy kosmetycznymi tematami a innymi "babskimi"
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:34   #1166
dzolls
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31298055]Hehe, no może i masz rację Ale dla kogoś jednak piszę te notki i nie wiem, czy jest sens pisać coś, co nikogo nie interesuje.
Postaram się po prostu zachować równowagę pomiędzy kosmetycznymi tematami a innymi "babskimi" [/QUOTE]

szowinistka!

curl it, baby!
Stary 2011-12-29, 21:35   #1167
bzeltynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Tu
Ile wtedy wychodzi za jeden?
na to liczyłam :P dwupak z przesyłką kosztuje 126,90 (chyba, ze inpostem to wtedy 124,90 ale u nie nie ma inpostu), więc wychodzi 63,45 za jajo plus wysyłka od jednej osoby do drugiej, więc łącznie pewnie niecałe 70 zł zamiast około 90
zostaje kwestia dogadania się kto zamawia a kto ma pudełko
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:35   #1168
nicRu
maszyna, nie człowiek

Drozja, ja bym postawiła na czarne albo srebrne paznokcie chyba Zalezy od dodatków
Stary 2011-12-29, 21:35   #1169
Konto usunięte

Cytat:
szowinistka!
No zdecydowanie bliżej mi do szowinistki niż do feministki
Stary 2011-12-29, 21:41   #1170
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cytat:
od razu mi lepiej, dzięki dziewczynki , wiedziałam, że na Was można liczyć (Ewalucjo, moja guru paznokciowa, tym bardziej)

Teraz się będę wręcz modlić, żeby się nic nie popsuło!
ojej dziękuję czuję się zaszczycona
Fajnie dobrałaś koloryuważaj na nie!
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości