Katalogi Avonu - Strona 551 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-22, 20:54   #16501
drum_girl
Raczkowanie

Dot.: Katalogi Avonu

A więc tak wrażenia z paczek:
-Passion dnce-bardzo fajny zapach taki znacznie wyczuwalny jak lubię
-misiu też bardzo fajny ale to nie dla mnie
-woda Percive w kulce bardzo fajna kulka hehe
-etui na klucze ten kociak fajny głowe ma taka wielka i mieszcza sie klucze w nim bez problemu
-szampon do włosów ciemnych z AT bardzo fajny super sie włoski po nim błyszczą jestem naprawde zadowlona
-odżywka w sprayu z granatem super pachnie a co do dziłania to się nie wypowiem bo nie dla mnie
-miniaturki bardzo fajne ,tylko szkoda ze nie ma innych zapachow
-żel myjący do twarzy brzoskwiniowy całkiem fajny ale napewno nie pobije zelu i toniku w jednym z aloesem i awokado
-peeling do ciala z wanilia i mleczkiem sojowym co do zapachu może byc ale jak dla mnie za duszący i za slodki
-kosmetyczka srebrna naprawde fajna solidnie wykonana ,nie żałuję ze sie na nia zdecydowalam
-kosmetyczka kolorowa dodawana do zestawow solutions tez niczego sobie napewno sie przyda
-miłosny błyszczyk ,bardzo malutki
-nakrapiane ciebie do powiek fajnie wygladają w pudełku
-lusterko bardzo eleganckie
-soczyste błyszczyki kolor wink i angel naprawde sa bardzo fajne dlugo sie trzyamaj i super pachna i te kolorki
-wykrecana kredka do ust o kolorze nude pinka -kolor blady roz o taki mi chodzilo dosyc trwala jest ok
-gladki puder-jeszce nie probowalam ale jakos dziwnie pachnie
-tusz "pełnia rzęs"-bardzo dobry

W razie pytań to śmiało pytać
Stary 2006-11-22, 20:59   #16502
no_angel
Raczkowanie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Witam serdecznie
I od razu proszę o pomoc, chciałabym zrobić zamówienie drugie z kat.13, wcześniejsze zamówienie miałam na ponad 150 zł, a mimo to jak wprowadzam zamówienie przez internet to dochodzi mi dodatkowa opłata 10zł za paczkę. Czy jednak poniosę ten koszt jeżeli zamówienie bedzie mniejsze niż 150 zł??
Jestem wkurzona, konsultantka z którą robie zamówienie, powiedziała że nie wie nic na ten temat i gdzie to sprawdzić. Tak to jest jak się dzieli obowiązki, ja przyjmowałam zamówienia od znajomych, ona składa zamówienie przez internet i jest w Avonie od kilku lat i nie potrafi mi pomóc, chociaż wydaje mi się że powinna to wiedzieć
Zestresowałam się i zaczęłam myśleć, żeby sama w końcu to prowadzić a nie liczyć czy się jej bedzie chciało czy nie
Pozdrawiam
no_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:02   #16503
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_angel Pokaż wiadomość
Witam serdecznie
I od razu proszę o pomoc, chciałabym zrobić zamówienie drugie z kat.13, wcześniejsze zamówienie miałam na ponad 150 zł, a mimo to jak wprowadzam zamówienie przez internet to dochodzi mi dodatkowa opłata 10zł za paczkę. Czy jednak poniosę ten koszt jeżeli zamówienie bedzie mniejsze niż 150 zł??
Jestem wkurzona, konsultantka z którą robie zamówienie, powiedziała że nie wie nic na ten temat i gdzie to sprawdzić. Tak to jest jak się dzieli obowiązki, ja przyjmowałam zamówienia od znajomych, ona składa zamówienie przez internet i jest w Avonie od kilku lat i nie potrafi mi pomóc, chociaż wydaje mi się że powinna to wiedzieć
Zestresowałam się i zaczęłam myśleć, żeby sama w końcu to prowadzić a nie liczyć czy się jej bedzie chciało czy nie
Pozdrawiam
Hej nie bedziesz płacić tych 10zł system zawsze dolicza te 10zł ale potem na fakturze nie ma.
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:06   #16504
no_angel
Raczkowanie

Smile Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Hej nie bedziesz płacić tych 10zł system zawsze dolicza te 10zł ale potem na fakturze nie ma.
Scarlet23 dziękuje za szybką odpowiedź
Będę spokojniesza. Uwielbiam to forum
no_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:07   #16505
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Ponawiam pytanie o to, czy mogę pójść do biura mimo, że na siostre jest zapisane.Mogę podać ten numer personalny i w ogóle wszystko, bo ona tylko figuruje tam a ja to prowadzę...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:11   #16506
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Prosze Bardzo ja często zamawiam do cok mała paczkę dlatego wiem
drum_girl a nie mogłąbć maźnąc wykrecaną kredką do ust o kolorze nude pinka -gdzies na kartce i wkleić??bo nie wiem którą wybrać?
Stary 2006-11-22, 21:13   #16507
Scarlet23
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3128678]Ponawiam pytanie o to, czy mogę pójść do biura mimo, że na siostre jest zapisane.Mogę podać ten numer personalny i w ogóle wszystko, bo ona tylko figuruje tam a ja to prowadzę...[/quote]
Hej a chcesz odebrać paczkę czy kupić coś bo np ja kiedyś wysłałam po zakupy do cok koleżanke i spokojnie jej wszystko sprzedali, a najlepiej niech siostra wystawi na Ciebie upoważnienie spytaj o nie w biurze w domku wypełni siostra i potem możesz wszystko bez problemu załatwic
Stary 2006-11-22, 21:13   #16508
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
na pewno widzieliście już katalog 02/2007,zastanawialiście się co bedziecie brać?

I jescze jedno pytanko:czy ktoś ma różdżke treselle z katalogu 13/2006?Bardzo mnie interesuje jak sprawuje się błyszczyk w niej,bo na poczatku miał być bezbarwny a okazał się ceglasty;/
Ja miałam(znaczy nie był dla mnie) i ten błyszczyk był taki ciemnoróżowy, w ogóle niezgodny z tym kolorem w katalogu... Ale klientce się podobał...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:34   #16509
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja płaciłam 10zł za zwrot bransoletki o wartości 34,90 która się zepsuła(znaczy zaznaczyłam, że chcę nową taką samą) bo każą wysłać poleconym i to jeszcze wartościowym... Moja koordynatorka ostatnio też pierwszy raz robiła zwrot i też zapłaciła z 10 zł
Ja nigdy nie byłam w biurze
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3128575]No co Ty? Fajnie, że wiedziałam...
Z tym, że ma problem, bo Avon jest zapisany na moja siostrę (bo mam urodziny 26.12 gorzej być nie mogło....)i czy mogłabym tam pójść?[/quote]
Wszytsko zalerzy od biura w kazdym mzo ebyc inaczej tak jest tylko u mnie wiec ja nei obiecuje ze u Was bedzie tak samo
U mnie sie pytaja czy jestes konsultantka a i tak wiekoszosc znaja tak ze to naprawde kwestia jaka osoba tam jest pozatym nawet mozna wejsc poogladac za to nic nie zrobia
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:35   #16510
kasiek1122
Zakorzenienie

Taka jedna - dziękuje za odpowiedź..

Będę miała tą rożdżkę w piątek,heh nie zauważyłam zmiany koloru błyszczyka i teraz chyba zaczynam żałować..no trudno a Tak w ogóle, to który zapach jest delikatniejszy treselle silver czy zwykłe treselle?Czytałam w KWC,że silver jest dla starszej osoby,natomiast moja koleżanka powiedziała,że są super..

Co możecie powiedzieć?
kasiek1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:38   #16511
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agata_slomka Pokaż wiadomość
TPS czyli Twój Pewny Start

a co TO jest, to już chyba wie każda konsultantka
A ja nie wiedzialam co to TPS. To jakies dziwne?? Bo bycie konsultantka odziedzuczylam po kuzynce, bo urodzila dziecko i na razie nie ma czasu bawic sie w Avon.
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:41   #16512
Konto usunięte

Hehe nie wiedziałam, że w biurze można też kupować
To czym sie różni biuro od COK-u?
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 21:48   #16513
drum_girl
Raczkowanie

Scarlet23 niestety niemam jak zrobić fotki
Stary 2006-11-22, 21:53   #16514
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drum_girl Pokaż wiadomość
Scarlet23 niestety niemam jak zrobić fotki
Dzięki drum_girl
No to Bede musiała w końcu ruszyć do coku i pooglądać wszystko
Ja byłam tylko raz w biurze i pani powidziałą ż mogę kupić co chce ale akurat nie byłam zainteresowana.Po powrocie do domu jednak przemyslałam sparawe i doszłam do wniosku ze w biurze raczej faktury i nie wystawią więc raczej to co bym tam kupiłą by mi się nie liczyło do mojego zamówienie - jak myslicie kupowałyscie cos w biurze jak to jest ??
Stary 2006-11-22, 21:58   #16515
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
j

a przy okazji mam dla was ciekawostkę. zobaczcie jakiego mi dziwoląga przysłali jako element zestawu for men. sorry za jakość fotek, mam nadzieję, że widac
jaki dzikuśne
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:02   #16516
Limonatka
Zakorzenienie

Z tymi zwrotami jest różnie w różnych biurach chyba. U mnie przez długi okres (parę lat), zwroty można było zanosić do biura, płaciło się 1zł od produktu (ale to i tak wychodzi taniej niż na poczcie!), a oni potem wszystkie zwroty razem wysyłali. Ale jak kiedys potem poszłam, to babka mi powiedziała, że już tak nie robią, bo to jest niezgodne z regulaminem Avonu czy czymś tam, i że nie mogą, a wtedy tak wysyłali, bo to była taka cicha umowa. Więc może u Was jeszcze w niektórych miejscach też tak jest.

Ah, właśnie się wwąchuję w Extraordinary, który zamówiłam dla siebie z K13 Pamiętam, że rok temu, jak ten zapach wszedł, strasznie mi się podobał, ale był trochę za drogi. A teraz potaniał więc się skusiłam, ale już nie podoba mi się AŻ tak jak rok temu. Chyba bardziej mi się Surrender podoba. Ale Extraordinary jest na 2gim miejscu. Jest cięższy - zdecydowanie na lato, i raczej na jakieś wypady, wieczory itp. Bo na uczelnie/do szkoły/do pracy wydaje mi się trochę zbyt intensywny.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:04   #16517
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Dzięki drum_girl
No to Bede musiała w końcu ruszyć do coku i pooglądać wszystko
Ja byłam tylko raz w biurze i pani powidziałą ż mogę kupić co chce ale akurat nie byłam zainteresowana.Po powrocie do domu jednak przemyslałam sparawe i doszłam do wniosku ze w biurze raczej faktury i nie wystawią więc raczej to co bym tam kupiłą by mi się nie liczyło do mojego zamówienie - jak myslicie kupowałyscie cos w biurze jak to jest ??
Właśnie chcę sie dowiedzieć Majula tam bywa, ja mam podobną sytuację, że do COK-u mamy ponad 100km
Stary 2006-11-22, 22:21   #16518
majula
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3128950]Hehe nie wiedziałam, że w biurze można też kupować
To czym sie różni biuro od COK-u?[/quote]

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3129180]Właśnie chcę sie dowiedzieć Majula tam bywa, ja mam podobną sytuację, że do COK-u mamy ponad 100km[/quote]
W COKu daja fakture prosza o numer konsulanta a w biurze nie, co prawda nie dolicza sie do upustu produkty tam zakupione ale kilkentka je dostanie nie musi czekac u mnie w biurze produkty sa wlasnoscia OMS i ona je sprzedaje przywoszi nowosci ktore mozna ogladnac jak w COKu ale tak jest w moim biurze nie wiem jak w innych
Mi Biuro zastepuje COK do ktorego mam 120km a pozatym czesc konsultantek tam sklada zamowienia
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:28   #16519
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
ja tez dziś dostałam paczki. podzielam opinie, że srebrna kosmetyczka jest prześliczna, a misio... no po prostu cudny
przyszedł tez zamówiony tusz super full - dziwne te wieści o jego wycofywaniu. takie to nagłe, że aż podejrzewam w nim jakiś niebezpiezny dla zdrowia składnik

a przy okazji mam dla was ciekawostkę. zobaczcie jakiego mi dziwoląga przysłali jako element zestawu for men. sorry za jakość fotek, mam nadzieję, że widac
o żesz ty... że niby co to jest?

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja płaciłam 10zł za zwrot bransoletki o wartości 34,90 która się zepsuła(znaczy zaznaczyłam, że chcę nową taką samą) bo każą wysłać poleconym i to jeszcze wartościowym... Moja koordynatorka ostatnio też pierwszy raz robiła zwrot i też zapłaciła z 10 zł
Ja nigdy nie byłam w biurze
ja mam biuro w swoim mieście, ale też nie wiem za bardzo, co mogłabym tam zrobić. dzięki Bogu, że co tydzień do Wrocławia jeżdżę i tam sobie wszystko załatwiam, np. jutro idę sobie zapłacić fakturkę, zapytam też, o co chodzi z tym tuszem
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:34   #16520
AnnaMaria0407
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość

edit: ja chce takie filiżanki jak mają w UK
Mówisz poważnie? Jest możliwość aby ktoś je przysłał z Anglii, ale czy to się będzie opłacało? koszty wysyłki z tego co wiem są spore...

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość

I jescze jedno pytanko:czy ktoś ma różdżke treselle z katalogu 13/2006?Bardzo mnie interesuje jak sprawuje się błyszczyk w niej,bo na poczatku miał być bezbarwny a okazał się ceglasty;/
Ja mam różdżkę Treselle i jestem mega zadowolona z zapachu, bo jest ciut intensywniejszy i dłużej się utrzymuje niż woda perfumowana, a błyszczyk na ustach ma kolor delikatnego, transparentnego różu z maleńkimi świecącymi drobinkami.
Dla mnie super i w drugim terminie K13 zamawiam sobie drugą sztukę tak na zapas
AnnaMaria0407 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:43   #16521
pAtiŚ
Zakorzenienie

Margo co za opakowanie
Ja miałam podobną sutuację...
z kremem do rąk intensywnie nawilżającym z Avon Care....
ale była mniej przekrecona etykieta niz twoja

ponawiam pytanie o tych roziskrzonych cieniach do powiek CT

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:46   #16522
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziewczyny no powiedzcie ktory z zeli pod prysznic jest najladniejszy
Miałam fantastic day- zapach dzikich kffiatów.

Cytat:
ja tez dziś dostałam paczki. podzielam opinie, że srebrna kosmetyczka jest prześliczna, a misio... no po prostu cudny
przyszedł tez zamówiony tusz super full - dziwne te wieści o jego wycofywaniu. takie to nagłe, że aż podejrzewam w nim jakiś niebezpiezny dla zdrowia składnik

Bajer Az wstyd takie coś dac klientowi

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Witam!
Znalazłam na forum gazeta.pl taki temat "wycofany tusz pełnia rzęs" a pod tematem.
Czy ktoś wie dlaczego wycofują NOWOŚĆ Tusz "Pełnia Rzęs" ??
Byłam dzisiaj w COK we Wrocławiu i chciałam kupić dla klientki, a Pani do
mnie że nie ma bo Avon zabronił im sprzedaży i go wycofują. Na stronie nie ma
żadnej informacji na ten temat.

Co o tym myślicie? Słyszałyście coś na ten temat?

Mam nadzieje, że tusz mi przyjdzie - w piątek będe miała nareszcie swoje zamówienie u konsultantki z kat 13, ach nie moge się doczekać
Właśnie przeczytałam na ten temat na forum avon. Coraz częściej myśle o zaprzestaniu dofinansowania tej firmy. Ostatnio mnie zdenerowowała pani na stoiku z Avonem, chciałam powąchać litle black dress by go kupić jako prezent dla moejj mamy. Pani wyjeła mi zamiast perfum dezodorant i jeszcze kazała nie psikać Szczęka mi z wrażenia opadła Wiec podziękowałam i sobie poszłam do drogerii, gdzie mogłam wypróbowac wszystko do woli i zakupiłam to,co chciałam. Czy oni myśłą, że mają monopol na kosmetyki????

Cytat:
JA też uwielbiam

Edytowane przez lemoorka
Czas edycji: 2006-11-23 o 06:29
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:48   #16523
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
och jeśli miała byś czas pójść, to wsumie dokłdnie byśmy wiedziały co jest tak naprawde grane z tym tuszem- z góry bardzo Ci dziękuje miała bym take prośbe czy mogła bys w COKu pomazać karteczke wszystkimi kolorami złotej szminki była bym ci bardzo wdzięczna
a może wysłać maila do Avonu?

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
postaram się iśća co do kolorków to mam zamiar wymazać całą kartkę nie wiem tylko czy mi na to pozwolą
już mówiłam, że pozwolą - po to są te testery zresztą, umieszczałam tutaj kartke, na której mazałam kosmetykami w COK-u i nikt mi nie zwrócił uwagi

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
hmmm z Sensesow to Fantastic Day jest fajny Celebrate Me tez jak lubisz zapach cynamonu :P no jeszcze SSS jest fajny
a z planet spa to są megawydajne
a mi ten Celebrate Me tak strasznie wysuszył nogi, że jakąś dziwną wysypke przez to dostałam ale wzięłam zaczęłam sie kremem Bambino smarować na noc i na szczęście mi zeszło ale zapach ma śliczny

edit: ostatnio mam w głowie piosenke Celebrate the Day i musiałam błąd zrobić już poprawiony, dzięki Patiś, że to zauważyłaś

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2006-11-22 o 23:09
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 22:58   #16524
pAtiŚ
Zakorzenienie

Celebrate Me, mi pasuje, nie wysuszył nic a nic w ogóle to cała seria żeli/prysznic Senses mnie nie podrażniła ani nic nie potrzbuje balsamów

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 23:11   #16525
kasiek1122
Zakorzenienie

A ja uwielbiam żel Fantasic Day,pachnie świezym melonem i poranny prysznic to czysta przyjemność ( z nim w roli głównej:P)
kasiek1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 23:27   #16526
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
U mnie moja KRD brala odemnie za darmo zwroty ja ani razu do tej pory nie placilam za przesylke zwrotna ale wiem z emoja OKS bierze 1zl za przedmiot zwracany i wyslaja zwroty razem ale ta zlotowka jest mneijsza niz walsna pzresylka wiec to tez zalerzy

Ogladam nowosci ( u mnie brak COKu a do najlbszego mam 120km )a pozatym jak ma braki tam dokumupuje zeby klientka miala odrazu kosmetyki
majula ...nie odbierz tego jako atak ...chciałbym byś nie popełniała tych samych błędów co chwila...zależy pisze się przez ż....ode mnie - odzielnie....zużyć przez ż...Chwalisz się że magisterkę obroniłaś ale z ortografii byś zapewne oblała;-)
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-23, 00:49   #16527
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
wydaje mi się że powinnaś odesłać tylko błyszczyk...

Dziewczyny doradźcie mi-chcę odmówić produkty które były w brakach(doślemy z następbyn zamówieniem)bo klentka nie chce czekać(zamówiła dużo z k01 i dodatkowe produkty za bardzo obciążyły by portfel)mam napisać do nich maila czy zrobić to osobiście w COK-u?
Cytat:
Napisane przez ella1980 Pokaż wiadomość
Witajcie,ja nie dostałam MIDNIGHT z zestawem do wina.
Na fakturze pisze że doślą w jednym z kolejnych zamówień.
Kłopot w tym że klientka kiedy dowiedziała się że perfumu nie ma poprostu z niego zrezygnowała.Czy mogę jakoś anulować go z następnej przesyłki?
Co mam w takiej sytuacji zrobić,poradźcie.
Ja zawsze dzwonię na infolinie. Zdarzało mi się dzwonić w trakcie składania zamówienia, a zamawiam zawsze ostatniego dnia i zawsze zdążyli mi "zdjąć" to z czego zrezygnowałam.

Cytat:
Napisane przez kasiakapka Pokaż wiadomość
Witam

To mój pierwszy post - wiec jeśli coś xle to od razu przepraszam (człowiek na bledach się uczy )

Czy ktoś widział/zamawiał/miał w łapkach torebkę Kithira (tą niebieską)? Kolezanka jest zainteresowana, ale zaznaczyła od razu że jeśli sie nie spodoba to zwroci.. WIęc wolalabym wczesniej dac jej jeszcze jakies zdjęcia, rady itp A mowiąc szczerze nie widziałam jej nigdy..Wydawalo mi sie, że przeglądając watek nie znalazłam nigdzie info ten temat..Ale jeśli jest to bardzo prosze o skieowanie mnie tam
Moja mama ma Kithirę złotą i jest fantastyczna. Nosi ją non-stop od ponad miesiąca i nic się jej nie stało. Wszyscy się zachwycają tą torbą. Ja zaczęłam rozważać zakup niebieskiej, ale widzę ze zdjęć na forum że ona jest mocno granatowa chyba (czy to przekłamanie zdjęcia?) a liczyłam na to ze jest jaśniejsza.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-23, 08:33   #16528
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drum_girl Pokaż wiadomość
A więc tak wrażenia z paczek:
-Passion dnce-bardzo fajny zapach taki znacznie wyczuwalny jak lubię
-misiu też bardzo fajny ale to nie dla mnie
-woda Percive w kulce bardzo fajna kulka hehe
-etui na klucze ten kociak fajny głowe ma taka wielka i mieszcza sie klucze w nim bez problemu
-szampon do włosów ciemnych z AT bardzo fajny super sie włoski po nim błyszczą jestem naprawde zadowlona
-odżywka w sprayu z granatem super pachnie a co do dziłania to się nie wypowiem bo nie dla mnie
-miniaturki bardzo fajne ,tylko szkoda ze nie ma innych zapachow
-żel myjący do twarzy brzoskwiniowy całkiem fajny ale napewno nie pobije zelu i toniku w jednym z aloesem i awokado
-peeling do ciala z wanilia i mleczkiem sojowym co do zapachu może byc ale jak dla mnie za duszący i za slodki
-kosmetyczka srebrna naprawde fajna solidnie wykonana ,nie żałuję ze sie na nia zdecydowalam
-kosmetyczka kolorowa dodawana do zestawow solutions tez niczego sobie napewno sie przyda
-miłosny błyszczyk ,bardzo malutki
-nakrapiane ciebie do powiek fajnie wygladają w pudełku
-lusterko bardzo eleganckie
-soczyste błyszczyki kolor wink i angel naprawde sa bardzo fajne dlugo sie trzyamaj i super pachna i te kolorki
-wykrecana kredka do ust o kolorze nude pinka -kolor blady roz o taki mi chodzilo dosyc trwala jest ok
-gladki puder-jeszce nie probowalam ale jakos dziwnie pachnie
-tusz "pełnia rzęs"-bardzo dobry

W razie pytań to śmiało pytać
jak juz zaczniesz uzywac tego pudru z CT to podziel sie wrazeniami i napisz jaki kolorek sobie wzielas
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-23, 08:36   #16529
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaMaria0407 Pokaż wiadomość
Mówisz poważnie? Jest możliwość aby ktoś je przysłał z Anglii, ale czy to się będzie opłacało? koszty wysyłki z tego co wiem są spore...
[...]
no właśnie... chciałabym, zeby takie u nas wprowadzili, bo z Anglii sprowadzać, to z deczka sie nie opłaca a i jeszcze marzy mi sie woda Shine , ona jest dostępna w niemczech albo francji... ale może kiedyś u nas sie też pojawi...
Stary 2006-11-23, 09:31   #16530
drum_girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
jak juz zaczniesz uzywac tego pudru z CT to podziel sie wrazeniami i napisz jaki kolorek sobie wzielas

już dzisiaj go użyłam i jestem zadowolona jest taki bardziej transparentny lekko matuję a kolorek wziełam Translucet tan

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości