Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 01:21   #2881
magda170325
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
może Ty wiersze pisz
Co napisał?
Czy wszystko w porządku, bo mnie dzisiaj mało na fb było widać
bo mnie w domu nie było, logiczne..
Ale już mi mąci w głowie, bo mu powiedziałam wyraźnie, żeby pisał w konkretnych sprawach i nie zawracał mi głowy bzdurami, bo nie mam zamiaru z nim gadać o głupotach.. Więc po co pisze ? Dodałam też, żeby być pewną, że nie napisze, że nie chce z nim utrzymywać kontaktu dopóki nie przeprowadzimy rozmowy o której mówił (pisałam ostatnio, ze kiedy mu powiedziałam "wiem, że Ci mnie nie brakuje, nie jestem głupia, twoje wyznania 'na siłę" już mnie nie cieszą co byś nie powiedział, ale to twoja zasługa" to odpisał "akurat tu się mylisz ale pogadamy o tym po sylwestrze")
Dodałam też "nie odzywajmy sie do siebie tyle ile będzie potrzeba" odpisał wtedy "zobaczymy".
Po co pisze, po cooooooooooo...
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 01:25   #2882
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Czy wszystko w porządku, bo mnie dzisiaj mało na fb było widać
bo mnie w domu nie było, logiczne..
Ale już mi mąci w głowie, bo mu powiedziałam wyraźnie, żeby pisał w konkretnych sprawach i nie zawracał mi głowy bzdurami, bo nie mam zamiaru z nim gadać o głupotach.. Więc po co pisze ? Dodałam też, żeby być pewną, że nie napisze, że nie chce z nim utrzymywać kontaktu dopóki nie przeprowadzimy rozmowy o której mówił (pisałam ostatnio, ze kiedy mu powiedziałam "wiem, że Ci mnie nie brakuje, nie jestem głupia, twoje wyznania 'na siłę" już mnie nie cieszą co byś nie powiedział, ale to twoja zasługa" to odpisał "akurat tu się mylisz ale pogadamy o tym po sylwestrze")
Dodałam też "nie odzywajmy sie do siebie tyle ile będzie potrzeba" odpisał wtedy "zobaczymy".
Po co pisze, po cooooooooooo...
Takie pisanie exa wybija z rytmu,chwilę jest lepiej a później jeszcze gorzej niż na początku..

Może nie chce Ci dać o sobie zapomnieć
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 01:41   #2883
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Takie pisanie exa wybija z rytmu,chwilę jest lepiej a później jeszcze gorzej niż na początku..

Może nie chce Ci dać o sobie zapomnieć
Nie wiem co on kombinuje, bo to rozumny chłopak i jak się na coś z nim umawia to on kuma, rozumie i tyle. Z resztą, bez problemu zgodził się na urwanie kontaktu, zastanawiał się czy ja wytrzymam z miesiąc żeby sie nie odzywać do niego a sam wytrzymał tydzień, co za ironia..
Ja bym dłużej wytrzymała niż on
Poza tym, była umowa, wyraźna umowa, ze zrywamy kontakt na dłużej, żeby mógł zobaczyć jak będzie mu beze mnie i czy będzie mu mnie brakować.. I co? Po dwóch tygodniach aż tak by go ruszyło? Coś mi sie nie wydaje..
Stary 2011-12-30, 01:45   #2884
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co on kombinuje, bo to rozumny chłopak i jak się na coś z nim umawia to on kuma, rozumie i tyle. Z resztą, bez problemu zgodził się na urwanie kontaktu, zastanawiał się czy ja wytrzymam z miesiąc żeby sie nie odzywać do niego a sam wytrzymał tydzień, co za ironia..
Ja bym dłużej wytrzymała niż on
Poza tym, była umowa, wyraźna umowa, ze zrywamy kontakt na dłużej, żeby mógł zobaczyć jak będzie mu beze mnie i czy będzie mu mnie brakować.. I co? Po dwóch tygodniach aż tak by go ruszyło? Coś mi sie nie wydaje..
Ja bym na Twoim miejscu nie omieszkała mu zakomunikować że coś szybko się stęsknił.

Może go ruszyło, nie wiadomo co mu w główce siedzi.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-30, 02:04   #2885
Tort
Rozeznanie

poszłam na 18 z moją pierwszą miłością i oczywiście skończyło się jak zwykle, zawsze między nami tak jest
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 02:08   #2886
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
poszłam na 18 z moją pierwszą miłością i oczywiście skończyło się jak zwykle, zawsze między nami tak jest
jak? opowiadaj tu natychmiast!
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-30, 02:13   #2887
Tort
Rozeznanie

Cytat:
jak? opowiadaj tu natychmiast!
chodzenie za rękę, przytulanie, całowanie, nasze żarty, śmianie się z ludzi, tajne gry - pomiędzy nami jest zawsze tak świetnie i przyjaźnie, ale nigdy ze sobą nie byliśmy i nadrabiamy
Stary 2011-12-30, 02:15   #2888
magda170325
Wtajemniczenie

Dialog z moim Kamilem:
on: hej, wszystko ok? bo dzisiaj coś Cie malo było na fejsie widać ?
ja: tak a o co chodzi ?
on: o nic, tak sie po prostu zastanawiałem
ja: no to już wiesz
on: ok, nie bede głowy zawracał. dobranoc.

już obrażony...
Stary 2011-12-30, 02:25   #2889
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
chodzenie za rękę, przytulanie, całowanie, nasze żarty, śmianie się z ludzi, tajne gry - pomiędzy nami jest zawsze tak świetnie i przyjaźnie, ale nigdy ze sobą nie byliśmy i nadrabiamy

Cytat:
Dialog z moim Kamilem:
on: hej, wszystko ok? bo dzisiaj coś Cie malo było na fejsie widać ?
ja: tak a o co chodzi ?
on: o nic, tak sie po prostu zastanawiałem
ja: no to już wiesz
on: ok, nie bede głowy zawracał. dobranoc.

już obrażony...
Mam do tego imienia cholerny sentyment moich dwóch byłych się tak nazywało, dwóch z którymi najdłużej byłam.
Ostatni ex to Konrad

Ja myślę że się stęsknił i chciał zagadać a akurat nadarzyła się okazja i znalazł pretekst
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-30, 02:36   #2890
Tort
Rozeznanie

eh dziewczyny, jestem w ciągu alkoholowym, codziennie imprezy jutro o 12 muszę wyjść na dworzec po przyjaciółkę, a o 9 wstać i posprzątać mieszkanie... powodzenia proszę.
Stary 2011-12-30, 03:04   #2891
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:

Mam do tego imienia cholerny sentyment moich dwóch byłych się tak nazywało, dwóch z którymi najdłużej byłam.
Ostatni ex to Konrad

Ja myślę że się stęsknił i chciał zagadać a akurat nadarzyła się okazja i znalazł pretekst
Ja kocham jego imię
też za nim tęsknię, ale nie możemy ze sobą rozmawiać przecież, to nic nie da

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ----------

Cytat:
eh dziewczyny, jestem w ciągu alkoholowym, codziennie imprezy jutro o 12 muszę wyjść na dworzec po przyjaciółkę, a o 9 wstać i posprzątać mieszkanie... powodzenia proszę.
korzystaj ile możesz chodź wszędzie gdzie się da i nie zamulaj w domu powodzenia ze wstawaniem rano
Stary 2011-12-30, 04:29   #2892
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeforeIForget Pokaż wiadomość
Może jakiś gang załóżmy?
Cytat:
Napisane przez Sylka1107 Pokaż wiadomość
to skąd zaczynamy naszą wycieczkę ;>
jestem za tak i zaczynamy od Białegostoku!

Cytat:
ja też. od poniedziałku dziś też się upiłam i wróciłam po 2 a jutro to w ogóle damy czaduuuu ! sylwester.

przyszłam tu, bo przyjaciółka śpi, a jedyną osoba na fejsie jest... Ex. Więc nie chcę do Niego pisać, zjawiłam się tu, nadrobiłam i uciekam, bo łeb mi rozsadza. Branocki. ;*

---------- Dopisano o 04:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

ano... i ustawiłam sobie na żarty status na fejsie z takim chłopakiem, moją miłością chyba z 4 kl podstawówki
ex oczywiście nie wie nawet o jego istnieniu, ogólnie w sumie mało o sobie wiedzieliśmy... krótki staż. no ale.
pewnie go to nawet nie ruszy.
Stary 2011-12-30, 05:37   #2893
emilka531
Raczkowanie

Czesc dziewczyny. Dzisiaj po stokroć przekonałam się że najlepszym kontaktem jest brak kontaktu. Przebudziłam się na chwilę i patrze że dostałam od niego sms...
Pisałam Wam wcześniej że nawet nie odpisał na życzenia. W nocy napisał że dziękuje za życzenia i że nie pisał bo nie miał kasy na koncie. Życzy mi wszystkiego dobrego.

Zburzył cały mój spokój jaki zdarzyłam odbudować... Nie mogę się uspokoić. Płacze jak idiotka...
emilka531 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:21   #2894
Flavienn
Zakorzenienie

ja dzisiaj widze sie z moim exem trzymajcie kciuki...
strasznie zaczynam sie denerwowac.
mysle troche co mu powiem ale to chyba na marne bo jak wezma gore emocje i stres to i tak zapomne wszystkiego

proszę kliknij
Flavienn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:37   #2895
Tort
Rozeznanie

WSTAŁAM! Herbatka i idę sprzątać

Flavienn, po co się spotykacie?
Stary 2011-12-30, 09:42   #2896
Jutka166
Raczkowanie

Melduje sie Przespałam sie z tym i macie racje , za ostro wczoraj pojechałam Ten mój eks zrąbał mi psyche Tylko jak ja teraz to odkrece

Jutka166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:30   #2897
aniaaxd2
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczyny
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:30   #2898
Merrick
Raczkowanie

Witam
Dołaczam się do wątku (jesli mozna) z powodu oczywistego Eh, nawet ciężko mi tu pisać, zaraz robi mi się zimno i sie trzęsę.
I pomysleć, że mam tak po 4-miesiecznym związku. Pierwszej młodości nie jestem, mam 26 lat, a przeżywam jak nie wiem co... Zakochałam się ( po raz pierwszy od 3 lat) w chamie i egoiście, powinnam go nie znosić, a i tak cały czas o nim myślę.
Też piwkuję. Często. oj, chyba za często.
Teraz boje się, że już nikogo nigdy nie spotkam, że nigdy się nie zakocham. Wiem, użalam się, nie powinnam, ale jedyne co czuję to pustka i beznadzieja. Wszyscy mówią- minie. A ja nie wierze. Mam to całe gadanie gdzieś. Jak mi koleżanka w szczęśliwym związku tak mówi to nic tylko wyć się chce.
Bardzo bym chciała wierzyć w miłości, w związku, ale chyba przestaje.
Czy trzeba być wredną zołzą, żeby utrzymać faceta przy sobie? Ci, dla których taka byłam (byli i niedoszli) to widać, że nadal jakieś uczucia do mnie przejawiają, nadal mają jakąś nadzieję na związek. A jak jestem miła, dobra, wybaczająca i daje z siebie dużo to wtedy nie wychodzi. No ale ja się przecież na siłę nie zmienię, na dłuższą mete nie potrafię być zołzowata . A mam wrażenie, że nie zjadzie sie nikt kto by to docenił.
Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale tak mi smutno, że nie potrafię już tego ogarnąć.
Merrick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:41   #2899
sudenly
Zakorzenienie

a ja się dowiedziałam że mój "cudowny' były zdradzał mnie na delegacjach. jestem załamana....
podkopał mi poczucie własnej wartości...

If You're Going Through Hell, Keep Going

Edytowane przez sudenly
Czas edycji: 2011-12-30 o 11:44
sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:55   #2900
TrueLook
Raczkowanie

Stwierdziłam, że nie odzywam się do eksa, mimo że ostatnio się wkurzał, że nigdy nie piszę pierwsza. Jego niedoczekanie, nie zobaczy ode mnie wiadomości, przynajmniej w najbliższym czasie
A dzisiaj mamy razem zmianę w pracy. Super.
TrueLook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:05   #2901
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

TrueLook - więc zachowuj się jak partner z pracy, koleżanka, poweidziałeś mi, że chcesz być teraz sam to trzymaj ręce z daleka i ciekawe co w tedy powie

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

A tak wgl DZIEŃ DOBRY kobietki chyba się jakoś przestawiłam bo chodzę spać koło 3 rano i wstaję w południe

Jutro sylwester, okazało się, że nie wiadomo czy są miejsca w tej remizie, więc prawdopodobnie siedzę w domu ale dzień jeszcze długi, zobacymy czy Eks coś zaroponuje mimo, że i tak z Nim nie pójdę.

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe
superMENKAAAAAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:08   #2902
sheneedslove
Rozeznanie

kocham kocham kocham tak strasznie
jestem głupia, że tęsknie za takim skurczybykiem :<
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:09   #2903
Sylka1107
Raczkowanie

a ja zaczęłam się zastanawiać [ może nie tylko ja tak mam ], że zamiast ciągnąć mnie do miłych gości, którzy mnie docenią, pomogą w potrzebie, to wolę tych chamskich egoistów, których ego jest wyższe niż IQ , gdzie wiem, że i tak mnie zrani, nie doceni mnie, a mimo wszystko mi i tak zaczyna co raz bardziej zależeć. taki tok myślenia. ` Misiek jest naprawdę kochany, ale...` .
a później pełne bólu rozstanie ... i ? on co chwilę pisze, nie da zapomnieć, napisze nawet z pierdołą, by później doprowadzić do kłótni i wracać do tego jak on bardzo nie chce ze mną być. w sumie to ciężkie...raz jestem pełna opanowania, nie ruszają mnie zupełnie jego słowa, a za chwilę płaczę jak to mi go brak ;/
przepraszam Dziewczyny, ale musiałam się choć trochę wygadać
Sylka1107 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:21   #2904
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
kocham kocham kocham tak strasznie
jestem głupia, że tęsknie za takim skurczybykiem :<

ooooo nie moja kochana !
widzę że moje fejsbukowe wypracowania na nic..

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:27   #2905
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Napisane przez Sylka1107 Pokaż wiadomość
a ja zaczęłam się zastanawiać [ może nie tylko ja tak mam ], że zamiast ciągnąć mnie do miłych gości, którzy mnie docenią, pomogą w potrzebie, to wolę tych chamskich egoistów, których ego jest wyższe niż IQ , gdzie wiem, że i tak mnie zrani, nie doceni mnie, a mimo wszystko mi i tak zaczyna co raz bardziej zależeć. taki tok myślenia. ` Misiek jest naprawdę kochany, ale...` .
a później pełne bólu rozstanie ... i ? on co chwilę pisze, nie da zapomnieć, napisze nawet z pierdołą, by później doprowadzić do kłótni i wracać do tego jak on bardzo nie chce ze mną być. w sumie to ciężkie...raz jestem pełna opanowania, nie ruszają mnie zupełnie jego słowa, a za chwilę płaczę jak to mi go brak ;/
Też wczoraj o tym myślałam. I nie wiem, czy jakaś dziwna jestem czy co... Kiedyś kuzyn mówił, że dziewczyny tak mają, że wolą tych egoistów a nie porządnych, dobrych facetów, a potem płaczą. I że dobrze nam tak
_Desolation dupek mi się nie śnił
Dupek się dalej nie odzywa. Nie wiem czy to jego ciche pieprzone dni czy coś innego. Staram się nie myśleć o nim. Ale czuję że prędzej czy później się odezwie i to z jakimiś pretensjami...

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:33   #2906
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
ooooo nie moja kochana !
widzę że moje fejsbukowe wypracowania na nic..
hej ;***
ale mnie wystraszyłaś !!! myślałam, że coś u Ciebie nie tak, jak zobaczyłam, że napisałaś w wątku. ufff, że to do mnie
bardzo często wracam do tego, co mi napisałaś. wtedy zaczynam wierzyć, że może mi również się ułoży
i zdaje sobie sprawę, że to nie będzie tak, że jednego dnia wszystko odejdzie...
a dzisiaj mam gorszy dzień, bo się odezwał ostatnio
a jest w związku, to nie wiem czemu mi dupę zawraca
jeszcze się upiłam wczoraj i miałam straszną ochotę zadzwonić, już wybierałam numer... i nie wiem, co się dzieje, bo ja zawsze szczyciłam się tym, że nieważne w jakim stanie jestem to nigdy nie pisze/nie dzwonie. A wczoraj mnie taka chęć złapała, w ostatniej chwili się rozłączyłam
a co u Ciebie? po świętach +2 kg w biuście?
Stary 2011-12-30, 12:33   #2907
Phoce
Flawless

AAAAAAAAAAAA dzis nawet eks mi zwisa - zdałam prawko!! <tańczy w dzikim szale>
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:38   #2908
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
gratuluje !!!!!!!!
Stary 2011-12-30, 12:39   #2909
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Moje gratulacje, świeżo upieczona kierownico aż mi sie przypomniało jak bardzo ja szczęśliwa byłam jak ja zdałam, och ach pięknie było

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:40   #2910
TrueLook
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez superMENKAAAAAAA Pokaż wiadomość
TrueLook - więc zachowuj się jak partner z pracy, koleżanka, poweidziałeś mi, że chcesz być teraz sam to trzymaj ręce z daleka i ciekawe co w tedy powie

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

A tak wgl DZIEŃ DOBRY kobietki chyba się jakoś przestawiłam bo chodzę spać koło 3 rano i wstaję w południe

Jutro sylwester, okazało się, że nie wiadomo czy są miejsca w tej remizie, więc prawdopodobnie siedzę w domu ale dzień jeszcze długi, zobacymy czy Eks coś zaroponuje mimo, że i tak z Nim nie pójdę.
Dzięki, zrobię tak Szkoda tylko, że nie wpadłam na to zanim nie doszło do całowania, seksu etc
Cytat:
Tez tak mam. Po rozstaniu z eksem spotykałam się z pewnym K. - koleś szaleńczo we mnie zakochany, zaślepiony tak, że nawet jak mu powiedziałam, że nie jestem gotowa na związek, bo myślę o eksie, to powiedział, ze jemu to nie przeszkadza, spędzę z nim trochę czasu i to na niego przerzucę swoje uczucia .

Cytat:
Grtauluję! Pamiętam, jak ja zdawałam to też nic się nie liczyło, tylko to że jestem kierowcą
TrueLook jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości