|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Czy wszystko w porządku, bo mnie dzisiaj mało na fb było widać
bo mnie w domu nie było, logiczne.. Ale już mi mąci w głowie, bo mu powiedziałam wyraźnie, żeby pisał w konkretnych sprawach i nie zawracał mi głowy bzdurami, bo nie mam zamiaru z nim gadać o głupotach.. Więc po co pisze ? Dodałam też, żeby być pewną, że nie napisze, że nie chce z nim utrzymywać kontaktu dopóki nie przeprowadzimy rozmowy o której mówił (pisałam ostatnio, ze kiedy mu powiedziałam "wiem, że Ci mnie nie brakuje, nie jestem głupia, twoje wyznania 'na siłę" już mnie nie cieszą co byś nie powiedział, ale to twoja zasługa" to odpisał "akurat tu się mylisz ale pogadamy o tym po sylwestrze")Dodałam też "nie odzywajmy sie do siebie tyle ile będzie potrzeba" odpisał wtedy "zobaczymy". Po co pisze, po cooooooooooo... |
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie chce Ci dać o sobie zapomnieć
|
|
#2883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a sam wytrzymał tydzień, co za ironia..Ja bym dłużej wytrzymała niż on ![]() Poza tym, była umowa, wyraźna umowa, ze zrywamy kontakt na dłużej, żeby mógł zobaczyć jak będzie mu beze mnie i czy będzie mu mnie brakować.. I co? Po dwóch tygodniach aż tak by go ruszyło? Coś mi sie nie wydaje.. |
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może go ruszyło, nie wiadomo co mu w główce siedzi.
|
|
#2885 |
|
Rozeznanie
|
poszłam na 18 z moją pierwszą miłością i oczywiście skończyło się jak zwykle, zawsze między nami tak jest
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
jak? opowiadaj tu natychmiast!
|
#2887 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
Dialog z moim Kamilem:
on: hej, wszystko ok? bo dzisiaj coś Cie malo było na fejsie widać ?ja: tak a o co chodzi ? ![]() on: o nic, tak sie po prostu zastanawiałem ![]() ja: no to już wiesz on: ok, nie bede głowy zawracał. dobranoc. już obrażony...
|
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatni ex to Konrad ![]() Ja myślę że się stęsknił i chciał zagadać a akurat nadarzyła się okazja i znalazł pretekst
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
eh dziewczyny, jestem w ciągu alkoholowym, codziennie imprezy
jutro o 12 muszę wyjść na dworzec po przyjaciółkę, a o 9 wstać i posprzątać mieszkanie... powodzenia proszę.
|
|
|
|
#2891 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też za nim tęsknię, ale nie możemy ze sobą rozmawiać przecież, to nic nie da ![]() ---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- Cytat:
chodź wszędzie gdzie się da i nie zamulaj w domu
|
||
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem za tak i zaczynamy od Białegostoku!
![]() Cytat:
dziś też się upiłam i wróciłam po 2 a jutro to w ogóle damy czaduuuu ! sylwester.przyszłam tu, bo przyjaciółka śpi, a jedyną osoba na fejsie jest... Ex. Więc nie chcę do Niego pisać, zjawiłam się tu, nadrobiłam i uciekam, bo łeb mi rozsadza. Branocki. ;* ---------- Dopisano o 04:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ---------- ano... i ustawiłam sobie na żarty status na fejsie z takim chłopakiem, moją miłością chyba z 4 kl podstawówki ex oczywiście nie wie nawet o jego istnieniu, ogólnie w sumie mało o sobie wiedzieliśmy... krótki staż. no ale. pewnie go to nawet nie ruszy.
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Dzisiaj po stokroć przekonałam się że najlepszym kontaktem jest brak kontaktu. Przebudziłam się na chwilę i patrze że dostałam od niego sms...
Pisałam Wam wcześniej że nawet nie odpisał na życzenia. W nocy napisał że dziękuje za życzenia i że nie pisał bo nie miał kasy na koncie. Życzy mi wszystkiego dobrego. Zburzył cały mój spokój jaki zdarzyłam odbudować... Nie mogę się uspokoić. Płacze jak idiotka...
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj widze sie z moim exem trzymajcie kciuki...
strasznie zaczynam sie denerwowac. mysle troche co mu powiem ale to chyba na marne bo jak wezma gore emocje i stres to i tak zapomne wszystkiego
|
|
|
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
WSTAŁAM! Herbatka i idę sprzątać
![]() Flavienn, po co się spotykacie? |
|
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
Melduje sie
Przespałam sie z tym i macie racje , za ostro wczoraj pojechałam Ten mój eks zrąbał mi psyche
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczyny
![]()
|
|
|
|
#2898 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dołaczam się do wątku (jesli mozna ) z powodu oczywistego Eh, nawet ciężko mi tu pisać, zaraz robi mi się zimno i sie trzęsę.I pomysleć, że mam tak po 4-miesiecznym związku. Pierwszej młodości nie jestem, mam 26 lat, a przeżywam jak nie wiem co... Zakochałam się ( po raz pierwszy od 3 lat) w chamie i egoiście, powinnam go nie znosić, a i tak cały czas o nim myślę. Też piwkuję. Często. oj, chyba za często. Teraz boje się, że już nikogo nigdy nie spotkam, że nigdy się nie zakocham. Wiem, użalam się, nie powinnam, ale jedyne co czuję to pustka i beznadzieja. Wszyscy mówią- minie. A ja nie wierze. Mam to całe gadanie gdzieś. Jak mi koleżanka w szczęśliwym związku tak mówi to nic tylko wyć się chce. Bardzo bym chciała wierzyć w miłości, w związku, ale chyba przestaje. Czy trzeba być wredną zołzą, żeby utrzymać faceta przy sobie? Ci, dla których taka byłam (byli i niedoszli) to widać, że nadal jakieś uczucia do mnie przejawiają, nadal mają jakąś nadzieję na związek. A jak jestem miła, dobra, wybaczająca i daje z siebie dużo to wtedy nie wychodzi. No ale ja się przecież na siłę nie zmienię, na dłuższą mete nie potrafię być zołzowata . A mam wrażenie, że nie zjadzie sie nikt kto by to docenił. Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale tak mi smutno, że nie potrafię już tego ogarnąć. |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się dowiedziałam że mój "cudowny' były zdradzał mnie na delegacjach. jestem załamana....
podkopał mi poczucie własnej wartości...
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-12-30 o 11:44 |
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Stwierdziłam, że nie odzywam się do eksa, mimo że ostatnio się wkurzał, że nigdy nie piszę pierwsza. Jego niedoczekanie, nie zobaczy ode mnie wiadomości, przynajmniej w najbliższym czasie
A dzisiaj mamy razem zmianę w pracy. Super. |
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
TrueLook - więc zachowuj się jak partner z pracy, koleżanka, poweidziałeś mi, że chcesz być teraz sam to trzymaj ręce z daleka i ciekawe co w tedy powie
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- A tak wgl DZIEŃ DOBRY kobietki chyba się jakoś przestawiłam bo chodzę spać koło 3 rano i wstaję w południe ![]() Jutro sylwester, okazało się, że nie wiadomo czy są miejsca w tej remizie, więc prawdopodobnie siedzę w domu ale dzień jeszcze długi, zobacymy czy Eks coś zaroponuje mimo, że i tak z Nim nie pójdę.
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
kocham kocham kocham tak strasznie
![]() jestem głupia, że tęsknie za takim skurczybykiem :< |
|
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
a ja zaczęłam się zastanawiać [ może nie tylko ja tak mam ], że zamiast ciągnąć mnie do miłych gości, którzy mnie docenią, pomogą w potrzebie, to wolę tych chamskich egoistów, których ego jest wyższe niż IQ , gdzie wiem, że i tak mnie zrani, nie doceni mnie, a mimo wszystko mi i tak zaczyna co raz bardziej zależeć. taki tok myślenia. ` Misiek jest naprawdę kochany, ale...` .
a później pełne bólu rozstanie ... i ? on co chwilę pisze, nie da zapomnieć, napisze nawet z pierdołą, by później doprowadzić do kłótni i wracać do tego jak on bardzo nie chce ze mną być. w sumie to ciężkie...raz jestem pełna opanowania, nie ruszają mnie zupełnie jego słowa, a za chwilę płaczę jak to mi go brak ;/ przepraszam Dziewczyny, ale musiałam się choć trochę wygadać |
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo nie moja kochana ! widzę że moje fejsbukowe wypracowania na nic..
|
|
|
#2905 | |
|
jesterhead
|
Cytat:
![]() _Desolation dupek mi się nie śnił ![]() Dupek się dalej nie odzywa. Nie wiem czy to jego ciche pieprzone dni czy coś innego. Staram się nie myśleć o nim. Ale czuję że prędzej czy później się odezwie i to z jakimiś pretensjami...
|
|
|
#2906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mnie wystraszyłaś !!! myślałam, że coś u Ciebie nie tak, jak zobaczyłam, że napisałaś w wątku. ufff, że to do mnie ![]() bardzo często wracam do tego, co mi napisałaś. wtedy zaczynam wierzyć, że może mi również się ułoży i zdaje sobie sprawę, że to nie będzie tak, że jednego dnia wszystko odejdzie... a dzisiaj mam gorszy dzień, bo się odezwał ostatnio ![]() a jest w związku, to nie wiem czemu mi dupę zawraca ![]() jeszcze się upiłam wczoraj i miałam straszną ochotę zadzwonić, już wybierałam numer... i nie wiem, co się dzieje, bo ja zawsze szczyciłam się tym, że nieważne w jakim stanie jestem to nigdy nie pisze/nie dzwonie. A wczoraj mnie taka chęć złapała, w ostatniej chwili się rozłączyłam a co u Ciebie? po świętach +2 kg w biuście?
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Flawless
|
AAAAAAAAAAAA dzis nawet eks mi zwisa - zdałam prawko!!
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
jesterhead
|
Cytat:
aż mi sie przypomniało jak bardzo ja szczęśliwa byłam jak ja zdałam, och ach pięknie było
|
|
|
#2910 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że nie wpadłam na to zanim nie doszło do całowania, seksu etc Cytat:
.Cytat:
Pamiętam, jak ja zdawałam to też nic się nie liczyło, tylko to że jestem kierowcą
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Dodałam też, żeby być pewną, że nie napisze, że nie chce z nim utrzymywać kontaktu dopóki nie przeprowadzimy rozmowy o której mówił (pisałam ostatnio, ze kiedy mu powiedziałam "wiem, że Ci mnie nie brakuje, nie jestem głupia, twoje wyznania 'na siłę" już mnie nie cieszą co byś nie powiedział, ale to twoja zasługa" to odpisał "akurat tu się mylisz ale pogadamy o tym po sylwestrze")
a sam wytrzymał tydzień, co za ironia..

?

dziś też się upiłam i wróciłam po 2