Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 10:55   #1411
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

mam nadzieję, że nie pogniewacie się, że odkopuję stare wypowiedzi, ale jak was nadrabiam, musze wtrącić swoje 3 grosze
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Tyle co ode mnie pojechał przyjaciel.A jakie miałam szybkie dzięki temu sprzątanie -wszystko co się dało wrzuciłam do szafy
uwielbiam takie sprzątanie ale potem trzeba to wyjąć z szafy
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja ręczniki piorę osobno, bo je piorę na 60 stopni, a ubrania na 40.
Staram się używać ręczników w jednej tonacji kolorystycznej, a nie każdy z innej parafii jak kiedyś. Ostatnio najbardziej lubię kremowe, białe jakoś zbyt hotelowo mi się kojarzą a nie domowo.
my mamy właśnie jakiś biały ręcznik w domu hotelowy. TŻ przywiózł
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ostatnio przypomniałam sobie o książce, którą chciałam przeczytać kilka lat temu - Kod Leonarda da Vinci, coś o tym wspominałam TŻ i chciał zrobić mi niespodziankę i ją zamówił,a że nie popatrzył dokładnie i kupił jej zaprzeczenie - W poszukiwaniu odpowiedzi. Na szczęście dostanę pod choinkę tą co chciałam
to bedziesz miała komplet
Cytat:
No jak się kogoś ma na codzień to jest odwrotna reakcja- czeka się czasem na chwilę spokoju
też tak mam więc rozumiem
Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Poczytalam sobie te forum AG... Boze.... "On mnie nie kocha, jak za nim nie latam. Bylam na jego fotce.pl (ja nie moge.... fotce!) Aha. Mam 15 lat i ide na solarium, a potem pomaluje moje switasne pazurki..."
Normalnie, az sie boje o te nastolatki, jak takie cos czytam.
ja z TŻ poznaliśmy się na fotce on tam lubił przesiadywać, a ja weszłam na fotke po rozstaniu z kolejnym TŻ było to nie dawno, a w marcu skończę 21 lat
nie uważam, że to coś wstydliwego. No cóż fotka nie mój portal, ale jakiś przypadek sprawił, że tam zajrzałam i on tam był potem szybko spotkanie i poznawaliśmy się już w realu
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
heh 15 latki...
Pamieta sytuacje jak przed pierwszymi praktykami w przedszkolu miałyśmy pozmywać i obciąć paznkcie, dopuszczalny był tylko lekki makijaż, oczywiscie nogi, dekoldy pozakrywane, a jakie zdziwienie było gdy zobaczyłyśmy 3 latki z pomalowanymi farbą włosami i czarnymi/różowymi paznokciami
też studiujesz pedagogikę?
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
soph tez bym chciala zalozyc aparat ale narazie mnie na niego nie stac
mam to samo
Stary 2011-12-30, 11:00   #1412
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Lenka odżywczego?
to moglaby byc maska NaturVital z aloesem i jalowcem (polecona przez kobiete)
ta nowa odzywka timotei organic
wax z beauty formulas
maska dolce latte anti age (sa tez litrowe opakowania)- tutaj nie wiem czy az tak odzywcza, ale z dolce jest najlepsza wg mnie i innych dziewczyn na watku o wlosach blond
ale nie wszystkie z tych maja silikony, tak wiec po uzyciu wlosy nie beda sie super rozczesywac ale chyba dolce ma, nie pamietam niestety i wax? no nie wiem, musialabys poszukac jesli to ma znaczenie dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9517.jpg (54,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9845.jpg (49,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 134029.jpg (11,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7000175491c2c7626aa8558d5ee005bd.image.200x225.jpg (9,3 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-12-30 o 11:01
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:00   #1413
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ale mnie suszy po wczorajszym wyjściu ;P

E.J tak jak dziewczyny mówiły, faceci inaczej na to patrzą, więc to jak to odbierasz naprawdę może nie mieć nic wspólnego z tym jak jest naprawdę. Ale oczywiście jest też szansa, że jest to wynik tego, że tak mu nie zależy. Doskonale rozumiem jak się czujesz, ja sama miewam czasami sprzeczki ze swoim właśnie przez różnice postrzegania spraw między kobietą a facetem. Ale to da się dogadać, tylko potrzeba dużo zrozumienia z dwóch stron i zaufania. Mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśnicie i się ułoży dobrze
Stary 2011-12-30, 11:01   #1414
Kitka:)
CABIN CREW

cześć Piękności

ale sie zdenerwowałam... myslałam że obkupie się w naturze a tu d**a... w necie było napisane że ma być otwarta od 9 ; byłam z tatą w sąsiednim mieście (jakoś ok 9.30 ) i okazało się że jednak jest od 10 (((
może jeszcze po południu pojedziemy ale nic nie wiadomo (tata jakieś służbowe sprawy miał i też nie załatwił więc może będzie dziś jeszcze raz jechał..)
muszę sobie koniecznie tusz kupić (eveline volume celebrities); kredkę do brwi essence; eveline serum (chcę te duże z pompką ) i jakiś puder matujący ... a pewnie znając życie jeszcze parę innych "niezbędnych" rzeczy do koszyka wpadnie...

ze złości kupiłam sobie tę szminkę vipery o której wspominałam - w ogóle ostatnio się do tej firmy bardzo przekonałam , uwielbiam ich błyszczyki i szminki
chciałam jeszcze zapisać się do fryzjerki na podcięcie końcówek - oczywiście salon zamknięty, otwierają dopiero o 14 dziś ..:/

nałożyłam BP na zęby, posiedzę z godzinę póki sama w domu jestem- jak ktoś jest to ciężko bo cały czas zagadują mnie - mama ma ubaw ze mnie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:05   #1415
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
talullah super że nazbierałaś na wycieczkę, należy Ci się urlop...

a co do tego ile zarabia służba zdrowia- moim zdaniem powinni zarabiać jeszcze więcej (w końcu dbają o nasze zdrowie a ono jest najwazniejsze ), nie dość że aby stać się lekarzem potrzeba wielu lat nauki, to potem praca jest ciężka, zarówno fizycznie jak i psychicznie...

wróciłam ze spaceru z psiakiem, zrobiła sie u mnie namiastka zimy z czego się baardzo cieszę

a po południu idę do lekarza, potrzebuje skierowania na badania....i pewnie jutro będą mi krew pobierać.... a ja przy tym panikuję....
Ja muszę się w przyszłym tygodniu wybrać na badania. A też panikuję. Boję się igieł
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:07   #1416
kasieni887
Wtajemniczenie

witam
azz wstyd sie przynac, dopiero co wstalam, siedze z kawka i ciachem a rosnie.
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Poradźcie mi jakąś świetną maskę do włosów.
Niby maski Bingo mi pasują, zagraniczny WAX też, ostatnio używałam balsamu Les Karites i byłam zachwycona, ale mam ochotę spróbować czegoś nowego zastanawiam się nad kallosem latte i placentą, ale nie jestem na 100% zdecydowana. Doradźcie coś bardzo odżywczego
kallos ma proteiny, wie jest dobry przy wlosach o duzej porowatosci, mi osobiscie odpowiada mama po nim gladziuutkie wloski, chociaz moze obciazyc a moze sleek? ja bylam z masek tej firmy zadowolona
Choiciaz u mnie granice miedzy maskami a odzywkami moocno sie zacieraja i masek czasem uzywam jak odzywek a odzywek jak masek:P

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:09   #1417
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Lenka odżywczego?
to moglaby byc maska NaturVital z aloesem i jalowcem (polecona przez kobiete)
ta nowa odzywka timotei organic
wax z beauty formulas
maska dolce latte anti age (sa tez litrowe opakowania)- tutaj nie wiem czy az tak odzywcza, ale z dolce jest najlepsza wg mnie i innych dziewczyn na watku o wlosach blond
ale nie wszystkie z tych maja silikony, tak wiec po uzyciu wlosy nie beda sie super rozczesywac ale chyba dolce ma, nie pamietam niestety i wax? no nie wiem, musialabys poszukac jesli to ma znaczenie dla Ciebie
Mi zależy na czymś bez silikonów, bo zaczęłam myć włosy odżywką.
Stary 2011-12-30, 11:12   #1418
kasieni887
Wtajemniczenie

polski wax jest bez sls, jesli macie karte lifestyl do sp to na stronie na swoim kacie sa kupony do wydrukowania i z tym i z karta sa chyba po dyche a normalnie 2 mam nadzieje ze sie komus przyda info

Stary 2011-12-30, 11:13   #1419
CABIN CREW

Cytat:
Ja muszę się w przyszłym tygodniu wybrać na badania. A też panikuję. Boję się igieł
ja sie strasznie boje... wiem że to jest irracjonalny strach bo przecież pobieranie krwi prawie nie boli a jednak panikuje...co najlepsze jak byłam dzieckiem masę czasu spędzałam w szpitalach , pobierali mi krew bardzo często i nigdy się nie bałam... zawsze pielęgniarki na oddziałach dawały mnie za przykład dla innych dzieciaków a teraz na starość się panikara zrobiłam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-12-30, 11:14   #1420
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mi zależy na czymś bez silikonów, bo zaczęłam myć włosy odżywką.
to w takim razie te dwie pierwsze na pewno sa bez silikonow

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:18   #1421
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Musialam dzis spilowac pazurki, bo mi sie porozdwajaly koncowki. A tylko 2 dni bez odzywki

Nie strasz. Ja wczoraj zmyłam lakier i odżywkę z paznokci i chciałam im dać odpocząć do jutra od tych wszystkich specyfików, a teraz boję się, że i mi się porozdwajają, a udało mi się zapuścić najdłuższe paznokcie od nie pamiętam kiedy, więc szkoda by było

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
ja sie strasznie boje... wiem że to jest irracjonalny strach bo przecież pobieranie krwi prawie nie boli a jednak panikuje...co najlepsze jak byłam dzieckiem masę czasu spędzałam w szpitalach , pobierali mi krew bardzo często i nigdy się nie bałam... zawsze pielęgniarki na oddziałach dawały mnie za przykład dla innych dzieciaków a teraz na starość się panikara zrobiłam
Ja się boję, bo mi pielęgniarki nie mogą żył znaleźć (czy coś takiego) zazwyczaj jeżdżą mi igłą pod skórą, aż trafią na żyłę i zazwyczaj kują mnie w obie ręce. Później mam sińce do łokci prawie aż do dłoni po wewnętrznych stronach i wszyscy mnie wiecznie pytają co mi się stało
Stary 2011-12-30, 11:19   #1422
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

dzien dobry

a ja wlasnie bede nakladac farbę
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:21   #1423
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
O ile lakierów to może być za dużo, tak maseczki zawsze uznaje za produkt potrzebny
No wiesz jak ma się kilka tubek maseczek i kilkadziesiąt saszetek, to może być ich za dużo

Cytat:

Ja się boję, bo mi pielęgniarki nie mogą żył znaleźć (czy coś takiego) zazwyczaj jeżdżą mi igłą pod skórą, aż trafią na żyłę i zazwyczaj kują mnie w obie ręce. Później mam sińce do łokci prawie aż do dłoni po wewnętrznych stronach i wszyscy mnie wiecznie pytają co mi się stało
U mnie jest podobnie, a do tego jeszcze kują mi nadgarstki Z gabinetu wychodzę blada, slaba i pozaklejana plastrami
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:22   #1424
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Już umyłam włoski, nakremowałam dwoma kremami twarz, zaraz wysuszę włosy i się jakoś ogarnę, i do pracy, a taaaak mi się nie chce że szok...

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość

E.J tak jak dziewczyny mówiły, faceci inaczej na to patrzą, więc to jak to odbierasz naprawdę może nie mieć nic wspólnego z tym jak jest naprawdę. Ale oczywiście jest też szansa, że jest to wynik tego, że tak mu nie zależy. Doskonale rozumiem jak się czujesz, ja sama miewam czasami sprzeczki ze swoim właśnie przez różnice postrzegania spraw między kobietą a facetem. Ale to da się dogadać, tylko potrzeba dużo zrozumienia z dwóch stron i zaufania. Mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśnicie i się ułoży dobrze
Dziękuję Ja Ciebie rozumiem, co do mnie piszesz, ale ja już nie daje rady bo cały czas słyszę, że to ja mam go rozumieć a on mnie rozumieć nie jest zobligowany

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:23   #1425
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
n

no jasne ze papiloty, to prawie jak nic, to to samo co odksztalcanie moktych wlosow przy spaniu chociazby, nie masz do czynienia z wysoka temperatura jak w przypadku suszarki

ja mam tak samo, dlatego wcale nie susze, wole umyc dzien wczesniej, choc po spaniu wlosy sa juz o wiele brzydsze...
Mi włosy się tragicznie układają jak położę się z mokrymi, dlatego myję zawsze rano. Potrafię wstać o 4 jak mam wyjść o 6, żeby włosy umyć. A z drugiej strony jak nie umyję włosów rano czuję się nieatrakcyjna, mam wrażenie, że wszyscy patrzą się na moje włosy i je obgadują jakieś takie zboczenie mam
Stary 2011-12-30, 11:23   #1426
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Dziękuję Ja Ciebie rozumiem, co do mnie piszesz, ale ja już nie daje rady bo cały czas słyszę, że to ja mam go rozumieć a on mnie rozumieć nie jest zobligowany
I to mnie też zawsze irytuje. Kobieta musi się do wszystkiego dopasować i zrozumieć, bo oni mają inny świat. Guzik prawda, jeżeli jest się w związku to obie strony muszą się starać i kropka
Stary 2011-12-30, 11:25   #1427
CABIN CREW

Cytat:
Nie strasz. Ja wczoraj zmyłam lakier i odżywkę z paznokci i chciałam im dać odpocząć do jutra od tych wszystkich specyfików, a teraz boję się, że i mi się porozdwajają, a udało mi się zapuścić najdłuższe paznokcie od nie pamiętam kiedy, więc szkoda by było

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

współczuję... ja mam taką jedną "narkomańską " żyłę że nigdy nie mają problemow

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
dzien dobry

a ja wlasnie bede nakladac farbę
pokaż efekty potem

ZALATANA......
Stary 2011-12-30, 11:26   #1428
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
I to mnie też zawsze irytuje. Kobieta musi się do wszystkiego dopasować i zrozumieć, bo oni mają inny świat. Guzik prawda, jeżeli jest się w związku to obie strony muszą się starać i kropka
Mnie to już nie irytuje, mnie to już do szału doprowadza

Lece już, może uda mi się pojawić się wieczorem. Miłego dnia Laseczki

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:28   #1429
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny za komentarz odnosnie bransoletki

wlasnie pomalowalam trzeci czy czwarty raz paznokcie odzywka eveline, odnosze wrazenie, ze zrobily sie znacznie twardsze no ale ja z natury mam slabe paznokcie...
jesli sie sprawdzi na moich paznokciach to bede kupowac ja caly czas.

Dodaja po jakim czasie zaczelo Ci sie cos nie tak dziac z plytka? Moze zbyt wczesnie staram sie ja ocenic, ale tak twardych paznokci nie mialam juz baaardzo dlugo dlatego jestem troche w szoku.
Ja używałam tej "8w1", teraz używam "maksymalny wzrost paznokcia", tylko, że ja nie używam ich tak jak zaleca producent, tylko daję albo dwie warstwy i zmywam jak zaczyna mi odpryskiwać, albo jedną warstwę pod lakier (mi przedłuża to trwałość lakieru, bo jak malowałam paznokcie w piątek, tak wczoraj zmyłam, ale nic nie odprysnęło, tylko na końcach odrobinę się lakier wytarł, czyli manicure mi tydzień wytrzymał), ale nie dość, że udało mi się zapuścić paznokcie, które mi się wcale nie rodwajają (wcześniej rozdwajały mi się od połowy paznokcia) to jeszcze mam twarde, mocne paznokcie (wcześniej mi się strasznie odginały, teraz są "sztywne")
Stary 2011-12-30, 11:39   #1430
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

Parole wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.
Świetne prezenty. Pokarzesz sweterek?

Staram się o wszystkim nie myśleć i wybrałam się na zakupy. Kupiłam:
- odżywkę tą nową z Timotei
- sienie lniane
- w Croppie bluzkę w kroki granatową, rękawy 3/4
- w pull and beer spódnicę niebieską z paskiem i nad nią się zastanawiam. Jest super tylko rozmiar m (noszę s/xs) i nie wiem, czy zostawić, czy oddać.

W ogóle po świętach schudłam, zamiast przytyć, ale na razie mi to nie przeszkadza.
Dziekuję

I jak nowa odżywka ta?
Napisz jak poużywasz;p
Cytat:
Zapomniał i nie mam czasu kupić nic dla mnie ( na innych i na inne rzeczy miał czas i pamiec ale nie na mnie (
ehh Nie fajnie się zachował Przecież nawet przy okazji kupując prezent dla innych mógł Tobie cos kupić Ja swojemu Tż tak kupowałam "przy okazji " na 3 tury;p Ale z prezentu był zadowolony
Cytat:
Hej Piękne
Poradźcie mi jakąś świetną maskę do włosów.
Niby maski Bingo mi pasują, zagraniczny WAX też, ostatnio używałam balsamu Les Karites i byłam zachwycona, ale mam ochotę spróbować czegoś nowego zastanawiam się nad kallosem latte i placentą, ale nie jestem na 100% zdecydowana. Doradźcie coś bardzo odżywczego
Kallos jest świetny Używałam go na początku roku Teraz jak wykończe troche masek to kupuę jeszcze raz go

A osławiona gloria? (tylko nie wiem jak jej skład).

A co do odżywke Eveline to się rozczarowalam.. Bo 8w1 była cudem dla moich paznokci. A ta z pyłkiem diamentowym totalny nie wypał Tak mi się paznokcie rozdwajają
Stary 2011-12-30, 11:42   #1431
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Kallos jest świetny Używałam go na początku roku Teraz jak wykończe troche masek to kupuę jeszcze raz go

A osławiona gloria? (tylko nie wiem jak jej skład).
U mnie w mieście nie mam pojęcia gdzie glorię kupić
Stary 2011-12-30, 11:43   #1432
Lainathiel
Wtajemniczenie

E.J. rozumiem, w takim razie nic innego mi się do głowy nie ciśnie niż to, że facet jest dupa a nie partner.

Mój jeszcze śpi, u mnie w domu tak gorąco, że do rana zasnąć nie mogliśmy. Idę teraz zrobić dla nas jakieś śniadanie
Stary 2011-12-30, 11:44   #1433
kasieni887
Wtajemniczenie

Parole, tez mi sie wydaje ze ta odzywka to niewypal:/ powiedzialabym ze nawet pogorszyla stan moich paznokci..

Stary 2011-12-30, 11:50   #1434
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
Parole, tez mi sie wydaje ze ta odzywka to niewypal:/ powiedzialabym ze nawet pogorszyla stan moich paznokci..
Czyli nie jestem wyjątkiem Spróbuję ją siostrze oddać, ale swoję drogą trochę się boję, że i ona pozbędzie się paznokci
Stary 2011-12-30, 11:54   #1435
CABIN CREW

E.J. facet się beznadziejnie zachował... i nie dziwię Ci się że jesteś mega zła... kurczę , innym prezenty pokupował a Tobie na odwal...:/
i Ty masz go rozumieć ale on Ciebie się nie stara?? co to ma być?? związek to wzajemne zrozumienie i kompromisy... jedna osoba nie może się starać za dwie.... mam nadzieje że jeszcze się chłopak ogarnie....

dziewczyny mam pytanie- co zrobić z worami pod oczami.. bo niby się wysypiam, odżywiam też nie najgorzej a mam cały czas pod oczami takie wory..( strasznie to wygląda jak się nie umaluje...

ZALATANA......
Stary 2011-12-30, 11:55   #1436
Lenka_1987
Zadomowienie

Postanowiłam zmienić pielęgnację włosów, bo mam wrażenie, że moje loczki się "rozprostowują". Od jakiegoś czasu używam oleju na noc (najpierw był rycynowy, teraz z pestek winogron) i postanowiłam robić to regularnie. Chcę też zamiast szamponu używać odżywki do mycia włosów. Wczoraj rano pierwszy raz umyłam włosy odzywką JOANNA NATURIA i jakie było moje zdziwienie, że ta odżywka zmyła olejek rycynowy z moich włosów (miałam problem, żeby zmyć go szamponem). Wczoraj wieczorem nasmarowałam włosy olejem z pestek winogron. I tak się zastanawiam, czy moim włosom nie zaszkodziłoby gdybym przetrzymała go do jutra (dziś nigdzie nie wychodzę), a jutro zmyła go odżywką.
Stary 2011-12-30, 12:11   #1437
karolcia198506
Zakorzenienie

Grrr nadrobiłam Was i jak wszystko zacytowałam to mi internet znikł i wszystko się skasowało
Więc odpowiem na to co pamiętam:

Loluska cudowne włosy i już zapisuję żel lniany jako kolejny specyfik do wypróbowania (mam taką listę zakupów kosmetyków do włosów że szok)

Co do postanowień na 2012r to na pierwszym miejscu są włosy chcę mieć wreszcie takie z których będę zadowolona, zużyję tylko te odżywki i maski które mam i wybieram się na wielkie zakupy

Angel trzymaj się Kochana wiem jak Ci ciężko dużo sił i trzymam kciuki żeby z babcią było dobrze

Ghana super sukienka i buty i tak jak dziewczyny cieliste rajstopy będą najbardziej pasować
Stary 2011-12-30, 12:16   #1438
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w mieście nie mam pojęcia gdzie glorię kupić
W Lbn na Zamojskiej podobno jest O ile jestes już tam

Wrr a miałam wczoraj o nia spytać u siebie w kosmetycznym i zapomniałam
Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Czyli nie jestem wyjątkiem Spróbuję ją siostrze oddać, ale swoję drogą trochę się boję, że i ona pozbędzie się paznokci
Ja chyba sobie mleczną z Golden rose poużywam bo mam a tą siostrze oddam bo dla niej jest swietna:rolleye s: A po 15 stycznia kupie 8w1
Stary 2011-12-30, 12:47   #1439
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
W Lbn na Zamojskiej podobno jest O ile jestes już tam

Wrr a miałam wczoraj o nia spytać u siebie w kosmetycznym i zapomniałam
A gdzie na Zamojskiej? Może się tam wybiorę, bo jestem już w Lbn. W sumie to od dawna kusi mnie, żeby tą glorię wypróbować. Chociaż myślę też nad kallosem, bo przy Lubartowskiej widziałam, a tam dodają tusz do rzęs z gosha za 6 zł do zakupów...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Mnie przy okresie okrutnie bierze na słodkie, niemal mnie roznosi dopóki nie zjem słodkiego, ale ja generalnie mam prawdopodobnie mocno zaburzoną gospodarkę hormonalną bo zawsze jem na zmianę posiłek słodki ze słonym/ostrym...
Ja przed okresem pochłaniam bez opamiętania słodycze na zmianę z chipsami, najlepiej ostrymi lub solonymi... I wtedy mogę nic poza tym nie jeść... No może ewentualnie frytki

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Tak Mieszkam z Tż i jeździmy zawsze do mojej rodzinki, później do jego a, że jego rodzice są rozwiedzeni to wychodzą nam 3 wigilię co roku

Ja to maksymalne 2 wigilie zaliczyłam, ale dla mnie 2 to za dużo, co mówić o 3

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
mam tak samo :/ od nowego roku staruje z wielkimi przygotowaniami do lata....

super prezenty
a włosy mi się marzą co najmniej do talii
Ja też od nowego roku startuję. Obowiązkowo ćwiczenia jakieś, zacznę się racjonalnie odżywiać.
Włosy też mi się do talii marzą. Zmieniłam pielęgnację, a od nowego roku ruszam z wewnętrznymi dopalaczami (drożdże, skrzyp, pokrzywa). Olejowanie regularne, mycie odżywką. Jutro zrobię zdjęcie moich włosów i za 3 miesiące i zobaczę, czy są jakieś efekty. No i mam rozwód z prostownicą. Będę jej używać maksymalnie raz na miesiąc
Stary 2011-12-30, 12:50   #1440
karolcia198506
Zakorzenienie

Kitka ja od miesiąca omijam drogerie bo jak wchodzę to też zawsze coś kupię
Po 2 dniach w kuchni przed Świętami moje paznokcie są w stanie tragicznym zaraz idę podgrzać oliwę i trochę je pomoczę
Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości