Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 09:01   #1021
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

A co sie stalo z Paulinka???
Miala wczoraj przymierzyc sukienke z TZ i nam zjatka wkleic i gdzie sa??? Hmmmm????
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:09   #1022
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

a ja mam dziś wolne i w poniedziałek tyż

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Wiecie co wam powiem na dobranoc? 610 dni No to dobranoc.
zazdraszczam, masz jeszcze tyyyyle czasu, oddaj trochę

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
no nie wiem, czy taki dobry
nie opuścił mnie od wczoraj mój smuteczek
wklejacie tu swoje suknie, uśmiechnięte śliczne buzie, a ja co?
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

idę dalej płakać ( nie żeby od tego przybywało mi urody )
co Ty gadasz za głupoty To że nie masz rozłożystej księżniczki, nie oznacza, ze będziesz brzydko wyglądać - przeciwnie, będziesz bardzo elegancką panną młodą

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wczoraj znów chciałam każdej z Was odpisać i zasnęłam przed laptopem - nie ma to, jak pisać leżąc w łóżku...

Model upatrzonej przeze mnie sukni to: Sincerity 3621; nie mogę przez nią spać, ciągle o niej myślę i uśmiecham się, gdy sobie przypominam, jak w niej wyglądałam W załączniku fotka
bardzo ładna

Chatko - rzeczywiście nie pomyślałam, żeby kierować się podanym przez Ciebie opisem i patrzyłam tylko na zdjęcia. Teraz jeszcze raz zajrzałam sobie do ostatniego i powiem tak: falbanki ładne, ale w talii coś nie gra. Oczywiście czekam na dzisiejsze zdjęcia

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:13   #1023
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja mam dziś wolne i w poniedziałek tyż

Nie dobijaj mnie

Margida, skąd ten zły humor?
Stary 2011-12-30, 09:34   #1024
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wam się widzi taka suknia?
zupełnie inna niż wszystkie ale am cos w sobie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kochana współczuję takiej teściowej ja bym oddała ten garnitur.... jak by się dało oczywiście

a ja dzisiaj dziewczyny jestem baaaaardzo smutna kierowniczka wzieła mnie na rozmowę i powiedziała że dyrektorka hotelu nie chce przedłużyć ze mną umowy wszyscy współpracownicy są w szoku... jestem najlepszym pracownikiem (podobno od dwóch lat nie było lepiej pracującej i zorganizowanej osoby jak ja) kierowniczka walczyła o mnie jak lwica.... zastępczyni kierowniczki się popłakała wszyscy są tym faktem wstrząśnięci ja również... dawałam z siebie wszystko i jeszcze więcej a tu taki cyrk. Do tego dyrektorka nie chciała powiedzieć o co chodzi. Pewnie o to że jestem za brzydka tydzień temu mi powiedziała że powinnam się mocniej malować i zrobić coś z włosami (z czego ja i dziewczyna ze mną pracująca malowałyśmy się tak samo więc wiadomo o co jej chodziło "zrób coś z sobą bo jesteś brzydka". A teraz się dowiaduję że nie przedłuża mi umowy chociaż rewelacyjnie wykonuję swoje obowiązki lepiej niż moja współpracownica każdy tak mówi. A mnie wywaliła czemu?? to proste jestem za brzydka
ojej jagodziu nie martw sie znajdziesz lepsza prace - pamietaj ze koniec czegoś jest zawzse początkiem czegoś nowego zazwyczaj lepszego ja tam wierze w to że znajdziesz szybko prace i trzymam mocno kciuki za Ciebie

Cytat:
no no to jest myśl - tyłek a'la J.Lo już jest

oż w mordeczkę nie mogę tej kobiety, nie znam jej - ale na serio mnie irytuje. Po co wy z nią chodzicie?? rozumiem, że nie było innego wyjścia
miałaś okazję pooglądać jakieś ciekawe garnitury? bo nas to niebawem czeka
nena nie przesadzaj prosze Cię

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
OK, no więc relacja... Długa nie będzie, bo nie ma co opowiadać... Ale... chyba było malutkie wow

Niestety akurat na fotkach ta suknia wygląda paskudnie, jakbym w ciąży była, bo kurde robiła mi Kumpela w takich pozach, że wygląda koszmarnie, do tego jest oczywiście za duża i ma na dole za dużo materiału (mam nadzieję to wyeliminować). Generalnie suknia jest starszym modelem, szyją już trochę inną teraz, taką, że nie pogrubia jak tutaj, tylko wyszczupla, ale w Wawie mieli tylko ten starszy, gorszy model. Więc jutro jadę z Rodzicami do Janek (bo tam jest pracownia i główna siedziba salonu Margarett) i będę tam przymierzać ten nowszy model, w bieli (bo tu był ecru) i będę chciała wprowadzić w niej zmiany. Jeśli się zgodzą - to mam suknię

A poza tym przymierzałam jeszcze sporo innych, między innymi Kaskadę naszej Kindzi (ale jak dla mnie za szeroka i za ciężka! Kindzia, Ty chyba nie przymierzałaś nigdy lekkiej sukni, jeśli mówiłaś, że ona jest lekka) Ale trzeba przyznać, że piękna

No, to teraz zgaduj zgadula, która (może) będzie jutro moja
Byłam tam - bardzo miłe i fajne panie mozna jednorazowo przymierzyć 5 modeli ja własnie mierzyłam ta suknię co wrzuciałm zdjęcie w poprzednim watku

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-30 o 09:40
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:38   #1025
marcia45
Zadomowienie

Chatko mi się podobasz najbardziej w drugiej, którą wkleiłaś. Może to kwestia zdjęcia, ale Cię wydłuża i wysmukla. dzięki czemu ładnie podkreśla figurę. Ale jak ja oglądam swoje zdjęcia w sukniach to też rzeczywistości nie oddają, więc pewnie właśnie ta którą wybrałaś na żywo wygląda idealnie.

Ibyzo ładnie Cię sukienka podkręśla, skromna, ale dzięki trenowi ma te coś.

Jagodziu
już wcześniej pisałam Ci, że masz śliczną twarz, więc skąd te narzekania? Pierwsze co jak otworzyłam zdjęcie to pomyślałam "ale dziewczyna ma fajnie, nawet się malować nie musi a świetnie wygląda", jednak rysy twarzy dają dużo więcej niż makijaż. Ja niestety muszę się pomalować by jako tako na zdjęciu wyjść

Kasiu
co do zdjęć to planujemy bardzo małą kwotę, ale też wymagań za dużych już nie mam. Jednak jakość zawsze idzie w parze z ceną. Wesele planujemy od dwóch lat, tak zaplanowaliśmy plan oszczędzania i kwoty na dane usługi. Jednak w pażdzierniku niespodziewanie okazało się, że mam szansę podjąć studia i zrobić uprawnienia dzięki nim i tak o 5000zl budżet weselny musiał uszczupleć. Więc sukni szukam już tylko używanej i ucierpiały moje marzenia o ślicznych zdjęciach, bo tylko fotografa nie mieliśmy zamówionego. Nawet nie moge TZ pomarudzić, bo to przez moją szkołę pięknych zdjęć nie będzie

Wiktusiaczek jako że forum podczytuje regularnie a rzadko się odzywam to kojarzysz mi się z postów właśnie z taką suknią. Śliczna jest. Niby taka dostojna, a jednak delikatna.

Co do zdjęć takich większych dla rodziców to musimy je studyjne bo inaczej nam nie wywołają na ten sam dzień na wieczór. Nie wiem czy u Was też są taki tzn nie plenerowe a w studio para siedzi, moim zdaniem trochę sztuczne są, dlatego mamy dylemat, ale z drugiej strony moja mama stwierdziła że nie chcę kwiatów czy kosza rozmaitości tylko małą pamiątkę i oprócz zdjęć pomysłów nie mam.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:40   #1026
baskaeta
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1325191438

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325191438

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1325191438

Chatko mi sie podoba jak wyglądasz w tych trzech powyzej z naciskiem na te dwie pierwsze

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-30 o 09:41
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:40   #1027
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

Zaraz Ci sprzedam kopala w dupala to Ci się naprawi w łepetynie Koniec pitolenia!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:41   #1028
(kicia)
Zakorzenienie

Margida Kochana Ty też masz piękna suknię. Jest może skromniejsza niż nasze ale elegancka i wyglądasz w niej pięknie. Nie dołuj się bo jesteś ekstra laska. Ja Cię osobiście bardzo podziwiam. Jesteś mega silna i super że pomimo waszej przeszłości dalej z TŻ wierzycie w miłość, bierzecie ślub. A znam wiele kobiet nawet w mojej rodzinie kilka w podobnym wieku po rozwodzie i mało która na kogoś. Więc Kochana uszka do góry bo należysz do grona najładnieszych najbardziej zaje.biaszczch PM 2012 (i jednej 2013) no i tyle

kasiu szybko minie ja jak zaczynałam odliczanie było 550dni a zleciało nie wiem kiedy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-12-30 o 09:44
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:45   #1029
baskaeta
Zadomowienie

a w ogóle Witajcie dziś dziewczyny

słuchajcie dziś idziemy przymierzyć garniaki z moim M trzymajcie kciuki żeby się spodobał jakiś garnitur dla mojego M - specjalnie na ta okazję wychodze z pracy wcześniej
Stary 2011-12-30, 09:53   #1030
E87
Wtajemniczenie

Marylka jakbys jeszcze sie zastanawiala nad sukienkami japan style to tu masz link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25578058 gdzie mozesz poogladac real foto dziewczyn co zamowily ciuszki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:54   #1031
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Margida Kochana Ty też masz piękna suknię. Jest może skromniejsza niż nasze ale elegancka i wyglądasz w niej pięknie. Nie dołuj się bo jesteś ekstra laska. Ja Cię osobiście bardzo podziwiam. Jesteś mega silna i super że pomimo waszej przeszłości dalej z TŻ wierzycie w miłość, bierzecie ślub. A znam wiele kobiet nawet w mojej rodzinie kilka w podobnym wieku po rozwodzie i mało która na kogoś. Więc Kochana uszka do góry bo należysz do grona najładnieszych najbardziej zaje.biaszczch PM 2012 (i jednej 2013) no i tyle

kasiu szybko minie ja jak zaczynałam odliczanie było 550dni a zleciało nie wiem kiedy

Margida dołanczam się do wyżej wymienionych wypowiedzi - wiesz nie ważne jak wygladasz nie ważne jaką skunię masz ważne jest to, co czujesz i jak się czujesz będąc ze swoim Tż - nie znam dokładnie Twojej historii ale powiem Ci ze nie wazne jest otoczenie -> wazne z kim idziesz do ołtarza jak kochasz swojego meżczyzne - > to szczerze ci powiem że ja mogłabym pójść do kościoła i wziąć sam na sam z moim M i ze świadkami nawet w dresie ślub z moim M dlaczego? - bo suknia, makijaz, sala, orkiestra to tylko dodatki w tym dniu najwazniejsza jest MIŁOŚĆ bo po co brac ślub jesli kogoś sie nie kocha (?) czy wtedy suknia i wszytskie dodatki ciesza?? Właśnie Nie. I przecież każdy ma inny gust każdy lubi coś innego. Dlatego nie zamartwiaj sie. głowa do góry !!!! Ważne że sie kochacie i amcie mocny zwiazek!
Stary 2011-12-30, 09:54   #1032
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a w ogóle Witajcie dziś dziewczyny

słuchajcie dziś idziemy przymierzyć garniaki z moim M trzymajcie kciuki żeby się spodobał jakiś garnitur dla mojego M - specjalnie na ta okazję wychodze z pracy wcześniej
powodzonka zycze
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:56   #1033
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
powodzonka zycze

dziękuje mojemu M cięzko dogodzić a chciałabym bardzo jakiś wybrać
Stary 2011-12-30, 10:01   #1034
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
MARGIDA przyłączam się do wypowiedzi Kici i proszę już sie nie smucić nasz Panno Młoda 2012

Wiktusiaczek o kurcze, suknia jak dla prawdziwej księżniczki autentycznie opadła mi kopara jak ją zobaczyłam

Cytat:

owocnych przymiarek
Stary 2011-12-30, 10:04   #1035
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Chatko,zagladnelam jeszcze spejalnie,zeby zobaczyc jaka suknie wybralas,i generalnie podtrzymuje swoje zdanie,zna tym zdjeciu nie wyglada za ciekawie Ale wierze,ze wygladasz w niej rewelacyjnie,bo masz swietna figure i we wszystkim Ci jest dobrze,ale czekam.na jutrzejsze zdjecia na Tobie
Mam nadzieję, że uda mi się dziś coś cyknąć. Bo zdaję sobie sprawę, że te fotki mówią: szkaradztwo

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Chatko
Z tych co wkleiłaś to jak dla mnie 2, pięknie Ci w niej, pasuje do Ciebie. 3 6 i 7 mogą być, ale już bez takiego szału. Natomiast reszta jak dla mnie nie do przyjęcia.
Zobaczymy czy jutro uda Ci się zrobić nowe zdjęcia, ale niestety w tej ostatniej na zdjęciu wyglądasz niekorzystnie. W ogóle nie widać Twojej figury i nie wiem czy to kwestia rozmiaru, wydaje mi się, że to raczej kwestia fasonu.
Ta nr. 2 z obniżonym stanem pięknie podkreśla figurę
Myślę, że głównie rozmiaru, była bardzo duża no i co się pochyliłam, to się wylewał materiał. Także zobaczymy dziś, zaraz jadę.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Wiecie co wam powiem na dobranoc? 610 dni No to dobranoc.
Ooo, to już coraz bliżej

Cytat:
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

Za to głupia jak but z lewej nogi Takich herezji to ja tu w ogóle słuchać nie chcę - nie ładna? nie młoda? nie panna?? I co Ty masz do tej swojej ślicznej sukienki i cudnych butów? Weź się panna puknij w czachę i nie gadaj głupot Ślicznaś jest jak obrazek, a w dniu ślubu będziesz elegancka laska, że babciom i ciotkom sztuczne szczeny powypadają, jak zobaczą Pannę Młodą

Cytat:
Model upatrzonej przeze mnie sukni to: Sincerity 3621; nie mogę przez nią spać, ciągle o niej myślę i uśmiecham się, gdy sobie przypominam, jak w niej wyglądałam W załączniku fotka

A teraz jedziemy z TŻem, Jego siostrą i kuzynem do Krynicy na wycieczkę Już jestem spóźniona, ale po prostu musiałam Wam w końcu ujawnić moją suknię ślubną!!
Piękna jest! I to już taka murowana decyzja?

Udanej wycieczki

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
chatko czekam na dzisiejszą relację bo bardzo bym chciała żebyś już miała swoją wymarzoną, zwróciłam uwagę na kokardkę z tyłu sukni tak dziewczęco wygląda
Dzięki Kochana, że tak bardzo chcesz, żebym ją znalazła podejrzewam co prawda, że macie już po prostu dość mojego marudzenia, ale tam
Mnie się ten pas z kokardką akurat w ogóle nie podobał W tej nowej tego raczej nie ma i dobrze, bo ja kokardek nie lubię

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A co sie stalo z Paulinka???
Miala wczoraj przymierzyc sukienke z TZ i nam zjatka wkleic i gdzie sa??? Hmmmm????
A no właśnie, WHERE THE HELL IS PAULINKA Z KIECĄ???

Cytat:
Chatko - rzeczywiście nie pomyślałam, żeby kierować się podanym przez Ciebie opisem i patrzyłam tylko na zdjęcia. Teraz jeszcze raz zajrzałam sobie do ostatniego i powiem tak: falbanki ładne, ale w talii coś nie gra. Oczywiście czekam na dzisiejsze zdjęcia
W talii bardzo nie gra, bo jest za dużo falbanek - w tej nowszej wersji są bardzo delikatne i jest ich dużo mniej. A ta to jest po prostu wadliwy model, dlatego mi ten pas z kokardką przyczepiła, żeby pokazać, że to powinno być bardziej gładkie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Kasiu co do zdjęć to planujemy bardzo małą kwotę, ale też wymagań za dużych już nie mam. Jednak jakość zawsze idzie w parze z ceną. Wesele planujemy od dwóch lat, tak zaplanowaliśmy plan oszczędzania i kwoty na dane usługi. Jednak w pażdzierniku niespodziewanie okazało się, że mam szansę podjąć studia i zrobić uprawnienia dzięki nim i tak o 5000zl budżet weselny musiał uszczupleć. Więc sukni szukam już tylko używanej i ucierpiały moje marzenia o ślicznych zdjęciach, bo tylko fotografa nie mieliśmy zamówionego. Nawet nie moge TZ pomarudzić, bo to przez moją szkołę pięknych zdjęć nie będzie

Co do zdjęć takich większych dla rodziców to musimy je studyjne bo inaczej nam nie wywołają na ten sam dzień na wieczór. Nie wiem czy u Was też są taki tzn nie plenerowe a w studio para siedzi, moim zdaniem trochę sztuczne są, dlatego mamy dylemat, ale z drugiej strony moja mama stwierdziła że nie chcę kwiatów czy kosza rozmaitości tylko małą pamiątkę i oprócz zdjęć pomysłów nie mam.
A na pewno dobrze się zastanowiłaś?? Bo szczerze Ci powiem, że chyba na wszystkim wolałabym uciąć koszty, ale nie na zdjęciach. To jest jedyna rzecz (prócz filmu, ale tego będzie u Was nie będzie, skoro tniecie koszty), która zostanie Ci z tego dnia na całe życie. Wszystko inne przeminie i tylko zdjęcia zostaną. Więc wolałabym naprawdę poucinać gdziekolwiek, ale jednak zdjęcia mieć dobre.

A co do tych studyjnych, to dla mnie są one też sztuczne, może spróbujcie chociaż namówić fotografa, żeby wyskoczył z Wami do jakiegoś parku, czy coś? No cokolwiek inne, niż namalowane na płótnie kolumny da rade

Cytat:

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-12-30 o 10:07
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:07   #1036
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
nena nie przesadzaj prosze Cię
hehe, wiem że to dziwne, ale tak jest. Normalnie ok, przyznaję jestem raczej szczupła. Ale z profilu mam naprawdę odstający tyłek. Mam takie jedno zdjęcie z wakacji, gdzie stoję w kostiumie kąpielowym i z przodu brzuch płaski, cycki w zasadzie też, a z tyłu bombka. Babka z aero powiedziała, że niestety z tym się nic nie da zrobić. Za to wygodnie mi się siedzi no i ważne że Tżtowi się podoba

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:13   #1037
(kicia)
Zakorzenienie

Ja sobie siedzę a tu dzwonek do drzwi przyszła moja podwiązka a w ogóle się nie spodziewałam bo się status nie zmienił na stronie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:16   #1038
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Ja sobie siedzę a tu dzwonek do drzwi przyszła moja podwiązka a w ogóle się nie spodziewałam bo się status nie zmienił na stronie
<jupi>

a tym samym przypomniałam sobie ze w wakacje kupiłam sobie właśnie podwiązkę i teraz mam pytanie: -gdzie ona jest???? rany nie pamiętam gdzie ja ją wsadziałm dziś musze jej poszukać
Stary 2011-12-30, 10:19   #1039
kooocur
Zakorzenienie

Kawyyyyy plisss!!!!!

Chacio zgadłam która to będzie suknia

Myślę, że w tej nowszej wersji będziesz piekna....

Moja lezy taka przyciasna i za długa na mnie i nie wtgląda to najlepeiej ale w styczniu do krawcowej na przeróbki ide bo zaczynam sie stresować, że brzydko wyglądam.....: noniewiem:: drzwi-strach:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:21   #1040
kindziulindzia
Zakorzenienie

chatko to fakt marudzisz strasznie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:22   #1041
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie piątkowo!

Cytat:
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

Nie ma co się dołować!!Tak jak kicia napisała mało jest tak silnych osób jak ty. CO z tego że nie panna?? Przecież to nie ma aż tak dużego znaczenia. Coś się nie udało i teraz próbujesz znowu bo walczysz o swoje szczęście!! I zaręczam Ci, że z pewnością dla swojego Tż jesteś piękna i młoda i musisz tylko w to uwierzyć.
Ja patrząc na te wszystkie suknie też wpadłam w jakiś dół. Nie mogę się wziąć za dietę i schudnąć, nie mam sukienki bo jakaś dziewczyna mnie wychu... i teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie szukać jakiejś innej i też nie uważam się za jakąś piękność ale Tż zawsze powtarza mi jak mu się podobam i jaka jestem dla niego piękna i to mi wystarcza.

Cytat:
Dzień dobry Wczoraj znów chciałam każdej z Was odpisać i zasnęłam przed laptopem - nie ma to, jak pisać leżąc w łóżku...

Chatko: ja wiedziałam, że to ta suknia, bo jako jedyna dawała efekt ciążowego brzucha Ale ta inaczej szyta, w sensie nowszy model na pewno będzie idealna

Jagodziu: jeżeli Ty jesteś brzydka to ja jestem mężczyzną Co za wstrętna kobieta z tej kierowniczki!!

Nowe suknie super- za chwile wszystkie będziemy ubrane

A teraz jedziemy z TŻem, Jego siostrą i kuzynem do Krynicy na wycieczkę Już jestem spóźniona, ale po prostu musiałam Wam w końcu ujawnić moją suknię ślubną!!:love :
Piękna jest. Ja na początku zastanawiałam się nad Sincerity 3621 http://www.suknieslubne.pl/pl/produkt/58/3612/
ale zanim zdążyłam ją przymierzyć koleżanka mi oświadczyła, że ją zamówiła no i coż...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:29   #1042
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-12-30, 10:32   #1043
malwus20
Wtajemniczenie

Hejka

Ibyza - piękna suknia, czysta elegancja i ten tren.. miodzio

Chatko - gdybyś nie wstawiła tu zdjęcia z modelki nigdy w życiu bym nie pomyślała ze to ta suknia, fakt ze ta nowa ma mniej tych falbanek i mam nadzieje ze będziesz w niej wyglądać szałowo. Tak z początku obstawiałam 1 suknie ale to przeciez Ty masz sie w niej dobrze czuć wiec wybór nalezy do Ciebie

Wiktusiaczek - piękna suknię wybrałaś, miałam ją swego czasu w obserwacji ale nigdzie w moich stronach nie była dostępna więc odpuściłam

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-12-30 o 10:33
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:55   #1044
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

ale kopa dostaniesz jak to nie młoda? jak to nie ładna? jak to nie panna? jak ślub możesz brać to panna i najważniejsze ze będziesz szczęśliwą kobietą u boku Twojego kochającego TŻa, nie masz się zupełnie czym dołować
Cytat:

śliczna jest o wiele bardzie mi się podoba od tej Mori Lee

Dzień dobry u mnie śnieżyca

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:57   #1045
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ale kopa dostaniesz jak to nie młoda? jak to nie ładna? jak to nie panna? jak ślub możesz brać to panna i najważniejsze ze będziesz szczęśliwą kobietą u boku Twojego kochającego TŻa, nie masz się zupełnie czym dołować

śliczna jest o wiele bardzie mi się podoba od tej Mori Lee

Dzień dobry u mnie śnieżyca
Ej no, to nie fair! Ja też chcę! Dawaj!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:01   #1046
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny pomocy
poszukuję kobaltowych kryształków wiecie gdzie mogę tego szukać ??
Kindzia, takie kamienie chyba najlepiej skompletować z broszek... Ja bym poszła do bijou brigitte

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Kasiu[/B] co do zdjęć to planujemy bardzo małą kwotę, ale też wymagań za dużych już nie mam. Jednak jakość zawsze idzie w parze z ceną. Wesele planujemy od dwóch lat, tak zaplanowaliśmy plan oszczędzania i kwoty na dane usługi. Jednak w pażdzierniku niespodziewanie okazało się, że mam szansę podjąć studia i zrobić uprawnienia dzięki nim i tak o 5000zl budżet weselny musiał uszczupleć. Więc sukni szukam już tylko używanej i ucierpiały moje marzenia o ślicznych zdjęciach, bo tylko fotografa nie mieliśmy zamówionego. Nawet nie moge TZ pomarudzić, bo to przez moją szkołę pięknych zdjęć nie będzie

Po pierwsze, możesz zamówić sam plener. Serio polecam, to pamiątka na całe życie. Koszt pleneru to 1000-1500zł. Jak macie problem z kasą, to pomyśl, że trochę Wam się z prezentów zwróci... 1000zł to już nie majątek a całe życie będziesz żałować. To kredytu tyle można wziąć.

Te zdjęcia studyjne, to porażka, musisz wychodzić z wesela, trwa to. Nie macie zdjęć swoich? Zrób mamie album z dotychczasowymi. a plenerowe dostanie na inną okazję, np. na gwiazdkę

Cytat:

Ja jak zaczynałam liczyć na 2012 to było 1024, więc to 610 mnie nie pociesza, bo już się naliczyłam

Nena: Chcesz się zamienić?

Chatka: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kolejne z dzisiejszych przymiarek

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:05   #1047
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Już takie drobiazgi szykujesz?
Kurcze, ja jakoś nie mam teraz głowy do przygotowań nie wiem, dlaczego
Stary 2011-12-30, 11:10   #1048
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Oj nie plakusiaj juz bo piszesz glupoty przez te lezki! stara i brzydka to jestes z tej strony, z ktorej Cie nie widac
akurat tam, to TŻ mówi, ze jestem młoda i śliczna

dziewczyny, byłam w LIDL-u na zakupsach sylwestrowych i kupiłam sobie SZAL, jest idealnie w kolorze moich butków ( mam wzornik koloru zawsze w torebce ), wiskozowy, ale z takim lekkim połyskiem, myślę, że będzie w sam raz, gdyby było chłodno

aaa... i z jednej strony ma delikatną aplikację ze swarków
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:13   #1049
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
akurat tam, to TŻ mówi, ze jestem młoda i śliczna

dziewczyny, byłam w LIDL-u na zakupsach sylwestrowych i kupiłam sobie SZAL, jest idealnie w kolorze moich butków ( mam wzornik koloru zawsze w torebce ), wiskozowy, ale z takim lekkim połyskiem, myślę, że będzie w sam raz, gdyby było chłodno

aaa... i z jednej strony ma delikatną aplikację ze swarków
Pewnie, że jesteś!

Poka szal

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:14   #1050
niut0
Zakorzenienie

Pada śnieg, pada śnieg

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Do kogo idziesz ?
I pochwal się butami koniecznie. Ja będę miała problem bo jak na razie w sklepach widzę tylko wysokie, a ja potrzebuję zupełnie płaskie
Wprawdzie w necie jest sporo płaskich butów, ale ja bez mierzenia nie mogę butów kupić.
W strzybnicy jest taki salon na domkach, nie wiem czy kojarzysz bo to takie zapupie jest
Zrobię zdjęcia jak przyjdą, buty nie są jakieś szałowe, ale zależało mi na czymś wygodnym i koniecznie z zapięciem na kostce. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłam buty nie przez neta

Cytat:
hehe, wiem że to dziwne, ale tak jest. Normalnie ok, przyznaję jestem raczej szczupła. Ale z profilu mam naprawdę odstający tyłek. Mam takie jedno zdjęcie z wakacji, gdzie stoję w kostiumie kąpielowym i z przodu brzuch płaski, cycki w zasadzie też, a z tyłu bombka. Babka z aero powiedziała, że niestety z tym się nic nie da zrobić. Za to wygodnie mi się siedzi no i ważne że Tżtowi się podoba
no co Ty, takie pupy są seksi!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości