![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ligh Sheer Duet depilacja laserowa
Cytat:
cyfry przy nazwach oznaczaja dlugosc fali swietlnej, ktora lepsza??? nie wiem, tu bym sprobowala rozmowy z doswiadczona osoba, najlepeij lekarzem kosmetologiem, ktory nie zajmuje sie depilacja, czyli nie bedzie zachwalal swojego sprzetu. a we Wroclawiu gabinetow jest kilka z LSD jesli chcesz wiedziec cos wiecej umow sie na wizyte albo zadzwon i popros o szczegolowe informacje, ten gabinet, gdzie pani bedzie cierpliwie odpowiadac na wszystkie pytania i nie bedzie Cie zbywac powinnas wybrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
jakbym miała się punkt po punkcie depilować, to przy moim owłosieniu nóg trwałoby to pół dnia.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wolę Duet - duża głowica na wszystko, co można tą dużą zrobić, a mniejsza do perfekcyjnego wykończenia, np. bikini ![]()
![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pierwszy zabieg na łydki miałam robiony właśnie małą głowicą i z tego co pamiętam trwało to ok. 1h. No może z małym hakiem. No ale nie było tragedii w każdym razie ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale trudno - wolę parę jasnych gdzieniegdzie niż ciemne, które trzeba golić ![]() Ja tam się cieszę, że w każdej sytuacji mogę wyciągnąć swe kopyta pokazując je ludziom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapytaj pani doktor czy jest sens, ale podejrzewam, że powie, żeby ich nie zaczepiać.
![]() |
![]() |
#191 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-08
|
Taki laser jest także w Białymstoku w Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej Dermedica http://http://dermedica.pl/lasery,depilacja_laserowa .html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy ja dobrze rozumiem? Na light sheer muszę się najpierw zapuścić, a potem tuż przed zabiegiem zgolić normalną maszynką?
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tuż przed wykonaniem zabiegu również, a jeśli nie, zrobi to osoba wykonująca zabieg.
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-12-25 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
obserwuję swoje bikini i nareszcie można powiedzieć że są efekty
nie golę się w ogóle a włoski nie rosną, tzn. są takie pojedyncze ale to już mi pani dostrzeli w styczniu na wizycie i chyba to będzie koniec, potem tylko ew. raz w roku taka przypominająca dawka teraz pachy...ciekawe czy też będą takie trudne jak bikini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile razy robiłaś, jakie były przerwy między zabiegami i kiedy miałaś ostatni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z moim bikini tak samo ![]() Miałam jechać dziś na zabieg, ale wczoraj wieczorem dzwonili z gabinetu i podobno mają awarię sprzętu, więc musiałam przełożyć wizytę ![]() Nie lubię takich niespodziewanych akcji ![]() Z pachami, tak jak z innymi częściami - nigdy nic nie wiadomo ![]() U mnie jest ok, ale już koleżanka się skarży, że pachy to dla niej koszmar bo nie widać efektów ![]() Czyli jak zwykle rosyjska ruletka ![]() Ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#197 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz w styczniu będzie 7 zabieg a potem mam nadzieję ew. pod koniec roku na pojedyncze "dostrzały" no i te pachy ![]() Cytat:
no ja też nie lubię jak w ostatniej chwili dzwonią że coś nie tak i trzeba zabieg przełożyć, ale w sumie może to i lepiej że przed sylwestrem nie będziesz się męczyć nie strasz mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przedramiona z kolei widać efekt ale 'plackami', średnio zadowolona jestem.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorzej jak się na coś nastawię i ups... nie ma ![]() Jadę za tydzień, wrrr. Bądź dobrej myśli ![]() Ja sobie powiedziałam, że jak przeżyję bikini, to przeżyję wszystko, więc głowa do góry ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja mogę ze swojego doświadczenia we Wrocławiu polecić gabinet dermed. Co prawda nie wiem jak wygląda sytuacja w innych gabinetach ale ja jestem naprawde mega zadowolona a chyba Light Sheerów nie ma aż tak dużo we Wrocławiu w odróżnieniu od IPL które są niemal wszędzie za dość kuszące pieniadze.
Robiłam na początku listopada łydki i przedramiona a na początku grudnia uda. Najbardziej efekt widac na łydkach, minęło już 2 miesiące i dopiero teraz wyrastaja mi jakieś pojedyńcze włoski i teoretycznie powinnam już iśc na drugi zabieg ale chyba nie warto dla kilku włosków więc bede czekać. Musze zaznaczyc że miałam naprawdę mocno ciemne owłosienie na łydkach z dużą tendencja do wrastania przez co zresztą narobiłam sobie sporo blizn,. Planuje zaś powtórzyć przedramiona za jakiś miesiąć, bo tu efekt jest również duży ale już mi trochę włosków odrosło. Jesli miałabym to przyrównać do początkowej ilości to na łydkach odroslo mi może 5%, na przedramionach ok 30%. Ud jeszcze nie oceniam bo miesiąc toc chyba mało, ale też jest niezle. Jesli taki efekt sie utrzyma to będę w siódmym niebie. Już od jakis 2 lat zastanawiałam się nad depilacja ale zawsze się bałam że wyrzucę kasę i będę niezadowolona. Ale postanowiłam zaryzykowac i nie załuję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włoski na przedramionach tak jak uda są cięższe do wytępienia, ale wszystko da się załatwić. Dosłownie i w przenośni ![]() Ja już po zabiegu, który mi ostatnio "odroczono" ![]() Znowu robiłam maraton, czyli depilowałam wszystko po kolei, żeby mieć z głowy kolejne wizyty i depilacje "po kawałku", czyli raz bikini, raz nogi itp. I o dziwo - nie dość, że było szybko - doświadczona pani doktor dawała czadu z przyłożeniami ![]() ![]() ![]() Większy dyskomfort natomiast odczuwałam przy depilacji pach bo pani stwierdziła, że z dużej głowicy tym razem przerzucimy się na małą z tego względu, że jest bardziej agresywna i dodając większą moc lepiej będzie działać na słabe i coraz jaśniejsze włoski. Fakt, agresywnie było, czułam zapach spalenizny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszczę
![]() dorota_, dzięki za namiar we Wrocławiu - często tam bywam, więc może w najbliższej przyszłości umówię się na serię. Apsik, a Ty gdzie wykonujesz zabiegi?
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Jeśli często bywasz we Wrocławiu, to Lublin nie będzie Ci po drodze
![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Łoo, rzeczywiście, szmat drogi
![]() ![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że na kimś trzeba, ale jeśli tak, to ajmsorry, nie za moje pieniądze ![]() ![]() W październiku depilowała mnie nowa pani - niby było ok, ale tak długo, że masakra ![]() ![]() Więc jak już znajdziesz "swój" salon, zawsze możesz wypytać recepcjonistki o personel i zapisać się do kogoś doświadczonego - masz takie prawo.
![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z Galijka, panie musza sie nauczyc, ale skoro robia to na klientkach to przynajmniej niech to bedzie za darmo i w razie czego do powtorzenia przez doswiadczona osobe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na szczęscie mamy prawo wybierać panie mniej lub bardziej doświadczone i ja wybieram te drugie ![]() I w moim przypadku, kiedy nowa pani robiła mi zabieg - dość niesprawnie i ze stresem - płaciłam normalnie, więc ja dziękuję za taką przyjemność.
![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Witajcie. Znalazłam przypadkiem ten wątek i chciałabym dołączyć. W zeszłą środę miałam robioną próbę laserową na pachę i bikini.. Pacha w miarę ok ale na bikini dostałam zapalenia mieszków włosowych - opuchlizna zeszła ale nadal każdy mieszek jest ciemno czerwony..Miałam mieć zabieg całościowy w zeszły piątek ale pokazałam co mi się stało i zabieg oczywiście się nie odbył.. Szczerze to bardzo mnie to zasmuciło. Czy to znaczy, że mogę sobie darować laser w ogóle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.