Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 14:18   #1501
peti91
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

koniakonia
się naśmiałam, aż swojemu wysłałam tą przygodę Twoją z facetem. to dumnie mówi ''ja bym dał radę'' . mówie pewnie... jak Ci woła za mamą to musisz mieć głowe pełną pomysłów, a to książeczki a to ptaszki za oknem a to lalka, a to to...
każdy facet ''co to takiego'' a w praktyce wymiękają.
tym bardziej, że u mnie będzie tak, że jak urodzę on będzie jeszcze chodził do szkoły, przyjdą wakacje to się oswoi z małą, a od września znów do szkoły... a ja z dzieckiem sama i jedynie pomoc mamy.
dopiero po jego maturze w przyszłym roku wyprowadzimy się do Poznania, tam zaczniemy pracować, dzielić się opieką nad Sofią i wtedyy będzie tatą z prawdziwego zdarzenia zobaczymy jaki on będzie wtedy cwany
AGUŚKA83
Na stwierdzenie, że ktoś o życiu nic nie wie bym się nie odważyła nie znając go. Uwierz, że wiem wystarczająco. Jestem dzieckiem alkoholika a w domu nie ma milionów do dyspozycji. Dosyć naoglądałam się awantur i interwencji policyjnych, żeby wiedzieć, że chcę stworzyć mojemu dziecku prawdziwy, ciepły dom i to za wszelką cenę. Wiem też jak się walczy w tych czasach o każdy grosz, sama sprzedaję co mogę na allegro, żeby odciążyć mamę i żebym miała na nową kurtkę zimową czy ciepły sweterek. Życia to ja nie znam od strony kariery bo nie pracowałam jeszcze. Bezrobocie u nas w mieście jest ogromne, nawet na staże nie mają. Od strony zdrowotnej życie też dało mi się we znaki bo sama choruję i to nie jest katarek Od strony przyjaciół również poznałam - zawiedli...
Ale w planie mam urodzenie dziecka, które myślę Bóg dał mi bo wiedział, że cierpię na samotność. Później zapiszę się do policealnej szkoły (zajęcia co 2 tygodnie w weekend) , dodatkowo zgłoszę się do swojego liceum, że chce zdawać mature. Potem wypowadzimy się stąć i tam będę szukać pracy tak, żeby dawać radę opiekowac się dzieckiem. Jedyne czego w życiu nie zaznałam to luksusów bo to, że na garnuszku mamusi jestem nie oznacza, że nie znam życia, nie dostaję wszystkiego co chcę. A opieka na d dzieckiem na pewno przyniesie mi mnóstwo łez ze zmęczenia. Moja siostra mając 18 lat urodziła pierwsze dziecko i wiem, że to pochłania energie.

Edytowane przez peti91
Czas edycji: 2011-12-30 o 14:33
peti91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:19   #1502
ewcisz
Raczkowanie

Witajcie ja również wczoraj po wizycie ale bez usg. No i dowiedziałam się że mam szyjkę długości 1,5 cm!!! Wiec póki co mam odpoczywać duuużo. Poza tym muszę zrobić jonogram na zawartość potasu i sodu bo miewałam takie kołatania serca. Poza tym córeczka kopie nawet wczoraj lekarzowi się oberwało

ewcisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:19   #1503
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

ale u mnie pewnie nie lepiej na początku. Chociaż kto wie może będę bardzo zaskoczona? Oby nie rozczarowana!
Jak ja się urodziłam to o dziwo tata się mną zajmował lepiej niż mama Mama się mnie bała a tata robił dosłownie wszystko.
no mój do noworodków daru nie ma , tzn. boi się ,że cos uszkodzi itd.ale za to teraz to ja mam luzy, kąpie itd. a powiem szczerze,że ja lubiłam ten podział z początków, ja przewijanie itp. a on obsługę , typu podaj, wynieś itp.
rozumiem tego mojego tż, jednak ja to mam wrodzone, ja z Małą cały dzień , więc mu dłuzej zajęło oswajanie, ale niektórzy panowie mają ten damski gen od opieki nad dzieckiem , więc pewnie wiele z Was trafiło na takich
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:20   #1504
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
no i te cycki pełne mleka, no jak krowa w locie, ale niskim wiecie girki dawno nie biegające, to mi się aż uginały ze zmęczenia, no kondycje to mam jak stara krówka

haha się uśmiałam jak zwykle!
Stary 2011-12-30, 14:21   #1505
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peti91 Pokaż wiadomość
koniakonia
się naśmiałam, aż swojemu wysłałam tą przygodę Twoją z facetem. to dumnie mówi ''ja bym dał radę'' . mówie pewnie... jak Ci woła za mamą to musisz mieć głowe pełną pomysłów, a to książeczki a to ptaszki za oknem a to lalka, a to to...
każdy facet ''co to takiego'' a w praktyce wymiękają.
tym bardziej, że u mnie będzie tak, że jak urodzę on będzie jeszcze chodził do szkoły, przyjdą wakacje to się oswoi z małą, a od września znów do szkoły... a ja z dzieckiem sama i jedynie pomoc mamy.
dopiero po jego maturze w przyszłym roku wyprowadzimy się do Poznania, tam zaczniemy pracować, dzielić się opieką nad Sofią i wtedyy będzie tatą z prawdziwego zdarzenia zobaczymy jaki on będzie wtedy cwany
no zdecydowanie mój za bardzo przejął się rolą, im lepiej chciał tym gorzej wychodziło ....

ale to był raz , a potem już było dużo dużo lepiej
jeszcze biedny TŻ pierwszy kontakt z noworodkiem to z naszym miał, więc w sumie mu wybaczam
Stary 2011-12-30, 14:22   #1506
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

3 dni się szykował, wrócił z pracy , zwarty , gotowy do pilnowania Małej, poszłam do gina , 10 minut drogi, ja na fotelu , slyszymy tel, zeskoczyłam jak proca patrzę TŻ, dzwoni znów, odbieram , ale nie słyszę że gada do mnie tylko do Małej,ciiii ciiiii a ta się drze w niebo głosy, nie rozłączył się ,więc drę się w tą słuchawkę , ale nic, znów na fotel, znów telefon i tż mówi,że mam wracać biegiem, bo Mała tak płaczę ,że aż się dusi to gin mowi niech pani biegnie, to biegłam, z cycami jak balony, -10 stopni, nogi mi odmawiały posłuszeństwa, dobiegam do klatki, a tu cisza , wchodzę, Mała ŚPI,TŻ leży, na korytarzu wózek, (zwykle stał w pokoju), leżaczek też widać po użyciu,na tapczanie 5 grzechotek, na podłodze 2 mokre od potu koszulki TŻ ......
myślałam,że padnę,no jak on w 30 minut zdążył użyć tego wszystkiego i jeszcze 2 razy się przebrać to Ja się nie dziwię ,że Mała była przerażona

No ale tak to wlaśnie działa jak dziecko czuje,że Rodzic się boi , tak że zmęczyli się oboje i padli jak dłudzy
ale sie usmialam
Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
wrzuciłam parę zdjęc
oo ide podpatrzec
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:23   #1507
agnes99
Zakorzenienie

koniakonia mysle, że nieden z naszych TŻ-ów odstawi podobna akcję (nie wliczam w to tych juz przez los doswiadczonych)
Stary 2011-12-30, 14:24   #1508
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Wczoraj z TŻ oglądaliśmy film znowu do 3 w nocy i tż sobie wstał przed 9 poszedł grzebać w aucie jak zwykle, a ja wstałam dopiero o 12 zjadłam na śniadanie bułkę z dżemem no i porcje lodów

zaraz jedziemy na zakupy

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:25   #1509
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcisz Pokaż wiadomość
Witajcie ja również wczoraj po wizycie ale bez usg. No i dowiedziałam się że mam szyjkę długości 1,5 cm!!! Wiec póki co mam odpoczywać duuużo. Poza tym muszę zrobić jonogram na zawartość potasu i sodu bo miewałam takie kołatania serca. Poza tym córeczka kopie nawet wczoraj lekarzowi się oberwało
oj to rzeczywiscie szyjka krociutka. Odpoczywaj duzo.
A do kardiologa nie masz skierowania?
Bo ja tez mam kolatania serduszka, ale kardiolog mnie osluchal i mowil ze jest ok, nie ma zadnych szmerow, jesli mi sie zdarzy mam sobie wziac isoptin.
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 14:27   #1510
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

dzisiaj sprawdziłam ile ważyłam jak się urodziłam i było to 3380g , 35cm potem ciężar spadł mi na 3220g a w dniu wypisu miałam 3260g więc aż takim klockiem nie byłam, a czuję że mój maluch będzie klocem

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:27   #1511
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcisz Pokaż wiadomość
króciutka rzeczywiście, uważaj na siebie i maleństwo! Trzymam kciuki żeby z serduszkiem też było wszystko dobrze!
Stary 2011-12-30, 14:28   #1512
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Jolka to ciebie brzuch bolał wczoraj dobrze pamiętam?
Stary 2011-12-30, 14:30   #1513
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny
Przede wszystkim bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki i ciepłe myśli Pomogły bo...

... bo jestem już w domku właśnie niedawno wróciłam... spać mi się chce, bo wymęczyło mnie wstawanie przed 6:00 rano...
Lekarz powiedział, że szyjka bez zmian i że trzyma! więc mnie wypisał mam tylko lekkie plamienie po tych badaniach! ...dostałam fenoterol, staweran, magne b6, i luteinę... to mam brać! a w szpitalu dostałam steryd na rozwój pucek dzidziusia i zastrzyki Pafaweryna czy coś w tym stylu...
Mam odpoczywać i dużo leżeć nic nie dźwigać, nie forsować się a powinno być dobrze!

Te zastrzyki zmniejszyły mi ilość twardnień ale tylko na dwa dni dziś znowu mam...od rana już z 7 może więcej a teraz siedzę i pisze do Was i też mam już chyba z 4 z kolei no co jakieś 3-4 min i to mnie martwi... wezmę za raz fenoterol i nospę i zobaczymy... za 10 dni polecę na kontrolę szyjki czy nadal nic się nie zmienia...no i w ogóle brzuszek mam jak kamień jak tylko wstanę lub chodzę i to mnie martwi i troszkę dokucza, bo ciągnie i czuję napięcie.
Niby z taka szyjką ...moja ma ok 3cm i tym malutkim rozwarciem mogę spokojnie donosić...ale ja się boję, że nadal mam te twardnienia i czy one mi znowu nie skrócą szyjki??? Położna powie działa, że mogę się ruszać ( nawet mogę iść na zajęcia szkoły rodzenia) A lekarz, że jak będę się dobrze zachowywać czyli leżeć plackiem to donoszę! i teraz sama muszę zdecydować jak się czuję ja i mój brzuszek

Jeszcze raz dzięki Ja również trzymam kciuki za Was dziewczyny i Wasze maluszki...aby wszystko było pięknie Za Wasze wizyty i dobre samopoczucie także

Jestem głodna!!! i czekam na placki ziemniaczane od mamusi no i ciekawa ile ważę ? ale ważenie zostawiam sobie na rano... aż się boję...w piątek przed Świętami miałam +9 we wtorek po Świętach + 10 a teraz po tym szpitalu i leżeniu i wcinaniu czekoladek pewnie z + 11 już...ale tym to teraz najmniej się martwię!!!

Miłego dnia
Fajnie mala ze juz w domciu i wszystko w porzadku!
Odpoczywaj teraz, wiadomo ze wszedzie dobrze ale w domu najlepiej

Aguska brawa dla Filipkadla mamusi tez, a co tam

Ja dalam rade sie wykapac i wenflon przezyl

Konia , ale sie usmialam
ja mialam ten luksus ze adas byl drugim dzieckiem TZ i to on rowniez byl bardziej obeznany i odwazny co do opieki
Ja wlasnie bylam ta spanikowana i zestresowana i czasami az mnie serce bolalo bo mi adas na rekach plakal 2 godziny, po czym juz tracilam glowe, dzwonilam do TZ: araz mi wracaj z pracy bo juz mnie trafia i sily nie mam (ma wlasna firme wiec nie bylo problemu) no i on przyjezdzal bral adasia , poswiergotal troszke ze juz tatus w domku , bla bla a ten maly piernik mu na rekach zasypial
Normalnie jak sobie teraz przypomne to nie wiem czy sie smac czy plakac
Teraz mam nadzieje ze pojdzie mi lepiej

Jolka, napewno 35 cm?

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-12-30 o 14:32
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:30   #1514
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Mój maluch w brzuchu od paru dni szaleje wierci się i kopie niesamowicie
dziś widziałam jak kopie i brzuch mi podskakuje albo tak faluje

poza tym mam już normalnie wielką piłkę aż TŻ się zdziwił, że jeszcze tydzień temu brzuch był mniejszy, a dziś taki duży może to akurat dziś wyjątkowo mnie wypchało sama nie wiem

i jutro stanę na wagę z ciekawości ile przytyłam po Świętach

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:31   #1515
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam

aalegna, niestety warunki do zdjęc mocno średnie (kiepskie oświetlenie i to górne;/) no i większy brzuszek by się przydał (tyle, że z siostrą raczej się już nie zobaczę przed porodem) ale i tak myślę, że całkiem fajnie wyszło. Fajna pamiątka na pewno
no mój mężul też narzeka że co to za fotki w domu przy kiepskim teraz świetle gdzie raz dwa się ciemno robi, a niestety nie mamy żadnych profesjonalnych lamp... ale udało mi sie go w końcu w święta namówić i tak jak piszesz jest to fajna pamiątka
Stary 2011-12-30, 14:31   #1516
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
dzisiaj sprawdziłam ile ważyłam jak się urodziłam i było to 3380g , 35cm potem ciężar spadł mi na 3220g a w dniu wypisu miałam 3260g więc aż takim klockiem nie byłam, a czuję że mój maluch będzie klocem
oj to ja mam podstawy żeby sądzic że klocka urodze i takie mam przeczucie od początku moja waga urodzeniowa 4300kg męża 4100kg mojej mamy 4500kg a brat mamy 5200kg same mutanty

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:36   #1517
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:

Jolka a to ciekawe ,że mozesz wypić glukozę w domu, bo u nas na starcie przed podaniem badają poziom, raz żeby wiedzieć z jakiego poziomu startuja, a dwa że podanie glukozy w takiej ilości cukrzykowi ( a nie wiedzą kto jest ) może być nie za fajne dla ewentualnej cukrzyka.
no właśnie też mnie to zdziwiło może tej babcie się coś pomyliło...
ale i tak pójdę od razu tam nie będę nic robić w domu.
I na szczęście TŻ ma nocki więc pojedzie ze mną przynajmniej nie będę się nudzić przez te 2h

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

oj nie nadrobie Was może później.. a w nocy TŻ pytał czy dziś mi też mleko poleci (siara) hehe

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:37   #1518
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój maluch w brzuchu od paru dni szaleje wierci się i kopie niesamowicie
dziś widziałam jak kopie i brzuch mi podskakuje albo tak faluje

poza tym mam już normalnie wielką piłkę aż TŻ się zdziwił, że jeszcze tydzień temu brzuch był mniejszy, a dziś taki duży może to akurat dziś wyjątkowo mnie wypchało sama nie wiem

i jutro stanę na wagę z ciekawości ile przytyłam po Świętach
Nie pisz o wadze
Nie no, zartuje, ja we wtorek zaczelam 25 tydzien i mam 9 kg na plusie , nienajmniej ale tez i nie jakos masakrycznie mysle

A wogole to mam pytanko, moze ktos mi doradzi - te zastrzyki co biore to czyste wapno i teraz nie wiem czy mam normalnie brac witaminy , bo tam jest rowniez duzo wapna
Mozna sie przewapnowac?

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-30, 14:40   #1519
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
aalegna piekne zdjecia no i avatarek super!
dziękuje
Stary 2011-12-30, 14:40   #1520
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
moje tez dzis od rana szalało do tego bolał mnie brzuch w nocy i rano tak jak bym miała @ do tego taki dziwny ból(ucisk) na wzgórek łonowy czuje sie jak slonica jak bym miala wielka piłkę przed soba

ale przyszla pacza z allegro i mi sie humor poprawil bo w niej butelka avent, okrycie kapielowe, kocyk polarowy, frida, sliniak gratis fila na materac itp
a od kogo zamawiałaś rajrodzica?

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:41   #1521
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
oj to ja mam podstawy żeby sądzic że klocka urodze i takie mam przeczucie od początku moja waga urodzeniowa 4300kg męża 4100kg mojej mamy 4500kg a brat mamy 5200kg same mutanty
No to nieciekawie, ale powyzej 4 kg z reguly chyba juz robia cesarke?
Ja tez jestem ciekawa bo adas jakies 3650, a ponoc drugie dzieko wieksze bywa

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-30, 14:43   #1522
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Do mnei tez wlasnie dotarly zamowione przedwczoraj rzeczy dwa okrycia kapielowe, dwie myjki frote, zestaw butelek TT, stanik do karmienia, srodek do czyszczenia butelek, termometry, pudeleczko na smoczek, dwa sliniaczki i dwa kocyki postaram sie wrzucic fotki

masakra... ale najwazniejsze ze z dzidzia w porzadku.

Mi sie wydaje, ze jak szyjka powoli sie zaczyna skracac, ale jest zamknieta i nie ma skurczy to to zwyczajne przygotowywanie sie organizmu do porodu za kilka tygodni moja kolezanka od 28 czy 29 tygodnia miala nakaz lezenia bo szyjka jej sie mocno skrocila i miala rozwarcie, lezala, ale nie caly czas, czasem wychodzila jak musiala, chodzila po domu i w sumie wiecej to siedziala nizeli lezala straszyli ja przedwczesnym porodem a urodzila poltorej tygodnia po terminie i to maly byl wywolywany
emigra super zakupy

a ja się właśnie zastanawiam jaki laktator kupić rajrodzica ma zestaw z laktatorem TT ale nie wiem czy on jest dobry

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:45   #1523
Aguśkaa83
Zakorzenienie

lena przepiekna sesja wygladasz uroczo

desia mysle, ze mozesz brac spokojnie witaminy.
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 14:49   #1524
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

evvcia super, że wizyta udana

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
w ogole to chwalilam Wam sie wczoraj ze od soboty nie przytylam ani grama a dzisiaj ujrzalam na wadze kilo wiecej masakra. Woda na 100 % ale to jest wkurzajace
ja mam tak samo, woda mi się zatrzymuję nie wiem czemu

jeszcze troszkę Was nadrobię bo TŻ idzie się jeszcze kąpać i golić

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:50   #1525
peti91
Raczkowanie

jeju jakiego smaka mam na multiwitamine sok z Cappy albo Tymbarka albo truskawki czy kiwi .
a mała dzisiaj nic nie kopie znowu... nie wiem już co myśleć, 3 dzień jakoś inaczej. może pupką się wypięła i dlatego tak.

peti91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:52   #1526
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a od kogo zamawiałaś rajrodzica?
rodzyneczki

pytalam sie czy ciebie brzuch wczoraj bolal...
Stary 2011-12-30, 14:53   #1527
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

a co myślicie o tych pampkach http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...025393627.html i ile kupujecie rozmiaru 2-5kg ??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 14:59   #1528
koniakonia
Zakorzenienie

Piękne fotki Dziewczyny, z tym uroczym obrazem w oczach idę na drzemkę.Rety pewnie sobie fotkę strzelę na korytarzu przed porodem z tym moi tempem do zdjęć,( mam takie już w kolekcji z tańca z wenflonami z porodu Niny wyglądam jak maciorka z szopką na głowie w koszuli bez guziczków )
Wiem jedno, łazić nie mogę, po wczorajszej wycieczce do koleżanki ( 3 pietro)i do znajomych, dzisiaj ledwo chodzę przez to spojenie,myślałam że wczoraj z taksy nie wysiądę.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
a co myślicie o tych pampkach http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...025393627.html i ile kupujecie rozmiaru 2-5kg ??
miałam takie od szpitala, były ok , ale pampki bardziej miękkie
Stary 2011-12-30, 14:59   #1529
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
no ja wczoraj w schleckerze widziałam te happy newborn za niecałe 22 zł 48 sztuk i póki co taniej nigdzie nie znalazłam, no chyba że allegro ale plus koszt wysyłki wychodzi drożej, a pampersy to chyba są najdroższą marką pieluszek, czy się myle ?
tak, chyba Pampersy są najdroższe, ale myslę, że będe ich używac na zmianę z tymi z rossmana (babydream?), słyszałam że sa tez dobre, a tańsze. A Pampersy do lekarza, czy na jakieś wyjścia, żeby lepiej trzymały
zresztą wszstko okaże się "w praniu" jak to będzie
Stary 2011-12-30, 15:00   #1530
karolca
Zakorzenienie

wrzuciłam zdjęcia pokoju. Brakuje jeszcze firanek i ogólnie dekoracji okna, bo trochę "łyso" teraz Resztę napisałam w mailu.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości