Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 15:26   #1711
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

brumek 51 kg i dramat robisz ja mam 157 cm wzrostu i 78 kg!!!!!!!
staram sie z Marysia za dnia wychodzic, ale wczoraj pozno wrocilismy, mala byla niespokojna, to ja TZ na pol godzinykolo 16 wzial i juz. Teraz tez z nia poszlam o 14 bo juz tak plakala w domu, ze sie sluchac nie dalo, ubralam ja tez plakala, w wozek spokoj, a po wyjsciu za drzwi odplynelawrocilismy bo zmarzlam ( bo sie wystroilam jak dama na +15 stopni) ale tak ja rozebralam ze przenioslam do lozeczka i spi
daje przepisa na:
3 bita
3 paczki herbatnikow (takie duze opakowania)
1 opakowanie masy krowkowej
2 budynie smietankowe bez cukru
1 op smietany kremowki 30 % (polecam łaciate) najlepiej sie ubija
1 margaryne
budynie gotujemy w 0,75 mleka. jak wtstygnie miksujemy z miekka margaryna
smietane ubijamy na sztywno
w blaszcze (prostokatnej najlepiej) ukladamy wartswy
- herbatniki
- masa krowkowa
-herbatniki
- masa budyniowa
-herbatniki
-smietana ubita
i do lodowki
Najlepiej smakuje dnia nastepnego, bo herbatniki nasiakna ta masa i pychotka
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:26   #1712
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Aaa zapomniałam Szymcio zjadł dzisiaj 6 łyżeczek dyni z ziemniaczkami - otwierał sam buźkę, rozkosznie mruczał, wyciągał rączki do miseczki i na koniec chciał jeszcze... - nie ma piękniejszego widoku jak taki maluszek zjada coś z apetytem
Ale kochany chłopak
Stary 2011-12-30, 15:28   #1713
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Sweet nie mam pojęcia co to może być, ale życzę szybkiego powrotu do zdrówka

Aaa zapomniałam Szymcio zjadł dzisiaj 6 łyżeczek dyni z ziemniaczkami - otwierał sam buźkę, rozkosznie mruczał, wyciągał rączki do miseczki i na koniec chciał jeszcze... - nie ma piękniejszego widoku jak taki maluszek zjada coś z apetytem
hehe moj Igi na pierwszy razzjadl pol sloiczka dyni z ziemniakiem..... na drugi dzien drugie pol i poniewaz wszystko jest oki to dzis dostal nowosc ale juz tylko 4 lyzeczki jabluszka......
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:29   #1714
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Dakaro na kosciuszki rodzilam i polecam. Wszystko ok, mialam swoja polozna oplacona, opiekowala sie mna, pielegniarki nie wszystkie fajne i nie wszystkie pomocne, ale ja trafilam na niekotre co mi pomogly. Ogolem sobie chwale, drugie dziecko tez zamierzam tam rodzic
Stary 2011-12-30, 15:32   #1715
Marina1
Zakorzenienie

cześć ślicznotki, przepraszam, że nie odniosę się do postów, ale :

dziewczynki dziękuję za przepisy na bigos! ( dziubek, stronczek, aania ) już zapisałam, i dziś kupiłam składniki

youyou dziękuję za komplement,ale uwierz mi, miliard rzeczy bym w sobie zmieniła

stronczku i miło mi, że mój żart z żulem przypadł Ci do gustu

Scio karygodne z tą nutrą! Mi dziś pepti 2 też nie wypisała lekarka!

agadus słoneczko, nie nie pokłóciliśmy się, po protu nie ma o czym gadać. Chociaż dziś jest sto razy lepiej nawet mi M. kupił tusz do rzęs z rosmanna ( pomarańczowy z rimella, chyba scandal eyes )

My po szczepieniu. Ostatnia dawka Wzw. Spokój do roku, a po roku znów na szczepionko.
Mały nawet nie zakwilił. Twardziel heh.
Jak wspomniałam wcześniej pepti mi nie przepisała, no ni, będę próbować przechodzić stopniowo na Hippa 2 ( mam jezcze 4 pepti 2 )

Teraz jest siotra i brat tżta, ale mnie wkurzają. Ja siedzę sama z Wami, a oni w dużym pokoju grają na xboxie w tenis ( taki co to się rusza przy tym, brata tżta jest konsola ). A i wolę sto razy tu siedzieć niż z nimi. Pffffff
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:34   #1716
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A faktycznie, on biedny może przez to swędzenie tak spać nie może. Jak mu dokucza to diabelstwo

Ponad 51 kg Wiem że dla Was to może być śmieszne, ale ja jestem drobnej budowy, zawsze ważyłam 46-48 kg i z taką wagą mi najlepiej. Teraz czuję się jak kolos, bo pierwszy raz w życiu pojawiło się na mnie sadełko I wcale a wcale go nie lubię Muszę się wziąć za siebie, bo jak tak dalej pójdzie, to za 3 miesiące do 60-tki dojadę I nie w tym cienie kokieterii, bo ja naprawdę od porodu regularnie, po troszeczku tyję. Chyba jako jedyna na forum
to ja mam 53ka przed miałam 50kg... 3+ mi zostały
Stary 2011-12-30, 15:36   #1717
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Eveewe Dzieki za przepis. Jutro Moze zrobię.

Zapomnialam o najważniejszym.

Zuzia, Emi wszystkiego naj naj

Marinko a pewnie ze zostań z nami. My lepsze towarzystwo.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:38   #1718
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
4 łyżki ciepłej wody i pół łyżeczki kaszy tak?

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
widzialam jakies pocieszenie choć u Was masakra cenowo będzie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:39   #1719
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

aż się boję....
Stary 2011-12-30, 15:40   #1720
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
A moja dama Juz prawie 2 godziny śpi.
A ja sie nudze. Juz dawno nie miałam czasu na nudę
Stary 2011-12-30, 15:42   #1721
mamad1
Zadomowienie

Cytat:

Ponad 51 kg Wiem że dla Was to może być śmieszne, ale ja jestem drobnej budowy, zawsze ważyłam 46-48 kg i z taką wagą mi najlepiej. Teraz czuję się jak kolos, bo pierwszy raz w życiu pojawiło się na mnie sadełko I wcale a wcale go nie lubię Muszę się wziąć za siebie, bo jak tak dalej pójdzie, to za 3 miesiące do 60-tki dojadę I nie w tym cienie kokieterii, bo ja naprawdę od porodu regularnie, po troszeczku tyję. Chyba jako jedyna na forum
Może musisz nadrobić te kilogramy, których nie przytyłaś w ciąży
A tak na serio nie Ty jedyna tyjesz. Ja po ciąży ładnie zleciałąm do 55 kg, a teraz już 57 waga pokazuje Ta waga mnie nie stresuje, ale brzuszek mi rośnie

Edytowane przez mamad1
Czas edycji: 2011-12-30 o 16:13
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:54   #1722
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
CrazyMachine my tu sie na Sylwestra Umówiliśmy z dziewczynami na forum. Spędzamy razem. Ja przynosze baloniki, Iustyna picollo i draze. Zapraszamy do nas
Co za świetny pomysł!!

Cytat:
Przeraża że mało, czy że dużo?
Bo Tymek nie śpi w dzień albo wcale, albo ma na spacerze 15-20 minutową drzemkę. I rzadko, ale zdarza mu się w samochodzie zdrzemnąć ok. 10 minut, jeśli gdzieś jedziemy. Tak więc na cały dzień jest to 30 minut, max godzina, ale to rzadko.
Ojej, to bardzo aktywny jest Twój Tymek. A w nocy chociaż długo śpi?
No i jeszcedla Ciebie Brumku.
A co kilogramów, wyglądasz na zdyscyplinowaną osobę, w Nowym Roku pewnie wrócisz do swojej ulubionej wagi.

Nie wiecie jak to będzie z refundacją pepti?
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:55   #1723
Marina1
Zakorzenienie

I jestem z Wami, a jakże

i zapomniałam : ZUZIU PÓŁROCZNIAKU NASZ KOCHANY - ROŚNIJ MAMIE, ŚPIJ DO RANA I UMIECHAJ SIĘ OD RANA

[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]EMI ZA 5-MIESIĘCZNICĘ !
[/COLOR]

Ja nawet nie wiem ile ważę, też chciałabym popracować nad swoją dietą, bo niestety póki co to składa się tylko z praktycznie gotowych produktów ( mrożone frytki, warzywa na patelnię, chińskie zupki ), slodycze. Zero zdrowia.
Nigdy nie miałam ogólnie problemów z tyciem, nie chodzi mi o to, ale o to, żeby młody nie czerpał ze mnie wzorców. A żeby nie czerpał wzorców, to musi widzieć jak mamusia je zdrowe rzeczy.

W pon. M. już jedzie do warszawy na miesiąc i go nie będzie. Będę sama, samiuśnieńka w domu. Trochę się cykam
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2011-12-30, 15:58   #1724
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Dakaro na kosciuszki rodzilam i polecam. Wszystko ok, mialam swoja polozna oplacona, opiekowala sie mna, pielegniarki nie wszystkie fajne i nie wszystkie pomocne, ale ja trafilam na niekotre co mi pomogly. Ogolem sobie chwale, drugie dziecko tez zamierzam tam rodzic
Ciesze sie, ze jestes zadowolona. Ja rodzilam na Prostej i tez bardzo sobie chwale. A pytam z ciekawosci .

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
A moja dama Juz prawie 2 godziny śpi.
A ja sie nudze. Juz dawno nie miałam czasu na nudę
Zazdroszczę, Malwinka praktycznie nie śpi w dzien, nic nie moge zrobic przez to.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:04   #1725
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Ojejku, jak dużo To mój Tymek na zupełnie innym biegunie jest
Może trochę przesadziłam...
W każdym razie z 10razy na dobę je Radzik.

Cytat:
Ponad 51 kg Wiem że dla Was to może być śmieszne, ale ja jestem drobnej budowy, zawsze ważyłam 46-48 kg i z taką wagą mi najlepiej. Teraz czuję się jak kolos, bo pierwszy raz w życiu pojawiło się na mnie sadełko I wcale a wcale go nie lubię Muszę się wziąć za siebie, bo jak tak dalej pójdzie, to za 3 miesiące do 60-tki dojadę I nie w tym cienie kokieterii, bo ja naprawdę od porodu regularnie, po troszeczku tyję. Chyba jako jedyna na forum [/COLOR]
60tka to moje marzenie

Cytat:
3 bita
Dzięki

Daj jeszcze nick na priv do allegro
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:04   #1726
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Co za świetny pomysł!!

Nie wiecie jak to będzie z refundacją pepti?

pewnie , że świetny !! Ja dla sylwka z Wami odrzuciłam 3 propozycje bali

Scio wcześniej pisała, że to niby ma od lekarza zależeć ale już większość odmawia wypisania recept

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
I jestem z Wami, a jakże

i zapomniałam : ZUZIU PÓŁROCZNIAKU NASZ KOCHANY - ROŚNIJ MAMIE, ŚPIJ DO RANA I UMIECHAJ SIĘ OD RANA

[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]EMI ZA 5-MIESIĘCZNICĘ !
[/COLOR]

Ja nawet nie wiem ile ważę, też chciałabym popracować nad swoją dietą, bo niestety póki co to składa się tylko z praktycznie gotowych produktów ( mrożone frytki, warzywa na patelnię, chińskie zupki ), slodycze. Zero zdrowia.
Nigdy nie miałam ogólnie problemów z tyciem, nie chodzi mi o to, ale o to, żeby młody nie czerpał ze mnie wzorców. A żeby nie czerpał wzorców, to musi widzieć jak mamusia je zdrowe rzeczy.

W pon. M. już jedzie do warszawy na miesiąc i go nie będzie. Będę sama, samiuśnieńka w domu. Trochę się cykam
ja podziwiam, zwariowałabym sama z dzieckiem
ale dasz radę, silna babka jesteś

mój łobuz się przestawił ze spaniem, im starszy tym więcej śpi (nie chwalę wcale )

ma drzemkę między 10 a 11 -róznie czasem pół godziny , czasem 1 h, dzis spał 2h
no i drzemka między 13:30 a 16 i to długie spanie-2-3 h. Dziś śpi od 14:30.
Edit. Spał
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:09   #1727
Marina1
Zakorzenienie

dziubku dzięki! A tamci dalej grają, a ta głupia torba nawet nie przyjdzie tu do nas ( do mnie i igora ) A niech spieprza.

dziubku i ja nie chwalę, ale to samo z moim małym! Jak nie spał w dzień, tak i czasem 2 godziny śpi dziennie!
Stary 2011-12-30, 16:13   #1728
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Domek po tym jak napisałam, że roznosi łóżeczko zasnął i wstał dopiero dzisiaj o 11 Ciekawe jak dzisiaj

Dzisiaj byliśmy na spacerku, złapał nas deszcz ze śniegiem...

Ja dzisiaj zaczęłam wprowadzać gluten, dodaje mannę do zupki.

Brumku jak nie jadł słoiczków to było bardzo podobie, bo mały i tak nie zjada całego słoiczka małego tylko pół
Nie dawaj Tymkowi sama jeść, poczekaj aż zacznie wołać On już sam wie ile potrzebuje. Mój mały je np. teraz mniej niż kiedyś, o wiele mniej.

Zuzinku za pół roczku

Emilie za 5 m-cy

Ja też będę miała wieeeeeelką garderobę, całą oświetloną, z wielkim lustrem i pufą na środku, dookoła pełno półek, szafek itp A koło przedpokoju druga z kurtkami, butami itd.
To było moje wielkie marzenie

DaKaro to jeszcze lepiej, ominie Was budowa

Baboniku kochana, dziękuję Ci bardzo, muszę poczytać
A Twoja Nadinka bystra dziewczynka
Nikoś malutko przybrał
I pytanko: jesteś fryzjerką?

Dziewczyny ja też tyję, bo jem jak głupia Nie mogę patrzeć na swoje ciało Od nowego roku biorę się za siebie! Już kupiłam karnet na siłownię

Cytat:
Z dobrych wieści: idziemy dziś do restauracji na obiad. Ale nie do takiej zwykłej, tylko jednej z najlepszych w Warszawie Tylko raz tam byliśmy kiedyś, bo na kolację dla dwóch osób trzeba wydać majątek, ale zrobiła na nas świetne wrażenie. A dziś idziemy, bo jakiś czas temu mąż dostał zaproszenie do nich właśnie i dziś kończy się jego ważność. wcześniej nie mogliśmy się jakoś zmobilizować, no a teraz już trzeba. No i oczywiście Tymcio jedzie z nami
No to świetnie, smacznego!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:16   #1729
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja też będę miała wieeeeeelką garderobę, całą oświetloną, z wielkim lustrem i pufą na środku, dookoła pełno półek, szafek itp A koło przedpokoju druga z kurtkami, butami itd.
nateczko wybacz, że odniosę się tylko do tego, ale mnie ścieło z nóg...
Boże, zazdroszczę!
Stary 2011-12-30, 16:17   #1730
Natka_
Zakorzenienie

Crazy znalazłaś czas

Marinko współczuję, ja nie lubię zostawać sama nawet na jedną noc

Klub jak to otwarty?!
Asynastra nie obrażaj się, dziewczynom chodziło o sam fakt, że otwarty kiedy powinien byc zamkniety...

Domek teraz mi fajnie w dzień spi Jeszcze niedawno mało co, a teraz ma stałe drzemki: po 13, 16-17, które trwają po godzinie.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:26   #1731
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
To brzmi jak marzenie każdej kobiety
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:28   #1732
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziubku teraz lekarze się boją, że z własnej kieszeni będą dopłacać.
Chrzestna M. załatwiła mi dziś recepte u swojej koleżanki lek ogólnego i neurologa
Ale teraz nie chcieli żadnych recept wypisywać na zapas. Moja sąsiadka jest chora na cukrzyce i też chciała na zapas i nie dało rady.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:43   #1733
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
DaKaro to jeszcze lepiej, ominie Was budowa
Mam nadzueje, ze sie dogadamy z biurem, w styczniu zaczynamy negocjacje .

Cytat:
Marinko współczuję, ja nie lubię zostawać sama nawet na jedną noc

Asynastra nie obrażaj się, dziewczynom chodziło o sam fakt, że otwarty kiedy powinien byc zamkniety...
Tez nie lubie sama zostawac na noc. Marinko szybko zleci, zobaczysz.
Nie wiem co z tym klubem. Chcialam sprawdzic z siostry konta czy mnie wpusci i nie weszlam, wiec chyba jest zamkniety .

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:45   #1734
Marina1
Zakorzenienie

Natka, DaKaro
Stary 2011-12-30, 16:47   #1735
editka2022
Rozeznanie

my bylismy dzis u lekarza po zaswiadczenie o ogolnym stanie zdrowia dziecka potrzebne do przetykania kanalikow(boze to juz w poniedzialek,umieram ze strachu....)zwazylismy mala i wazy 6kg,ale wazone w bodach i pampersie
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:55   #1736
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
my bylismy dzis u lekarza po zaswiadczenie o ogolnym stanie zdrowia dziecka potrzebne do przetykania kanalikow(boze to juz w poniedzialek,umieram ze strachu....)zwazylismy mala i wazy 6kg,ale wazone w bodach i pampersie
Editka za wizyte.
Stary 2011-12-30, 16:55   #1737
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Nie wiem co z tym klubem. Chcialam sprawdzic z siostry konta czy mnie wpusci i nie weszlam, wiec chyba jest zamkniety .
dziewczyny mam prośbę, piszcie odnośnie klubu własnie w klubie. Mamy tam już rozpoczętą rozmowę nt. temat. Po co prowadzić debaty na ogólnym

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2011-12-30 o 17:21
Stary 2011-12-30, 16:59   #1738
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Marinka sprzedałaś juz ta mate?
Stary 2011-12-30, 17:07   #1739
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Hejka maszynka od meza wyprobowana - zmielilam wszystkie suche bulki jakie mialam w domu a bylo ich mnostwo i ziemniaki na placki ziemniaczane. Wiec na obiad byly placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym - pycha
moj nick na allegro artew2207 dla zainteresowanych
3 bita wlasnie maz wcina i podobno znowu pyszny -ale nie moze sie nie udac
Marina dasz sobie rade. Ja wrocilam ze szpitala po porodzie i TZ wyslali na 3 dni w delegacje i tez sie balam ale dalam rade. Dasz i ty

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

aaaaaaaaaaa i Marysia odkad bylam z nia na dworze o 14 spi nadal w lozeczku - cos sie jej stalo. Najpierw strasznie plakala a teraz tyle spi. Ale wtrabila caly maly sloik obiadku.

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2011-12-30 o 17:32
Stary 2011-12-30, 17:18   #1740
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]aaaaaaaaaaa i Marysia odkad bylam z nia na dworze o 14 spi nadal w lozeczku - cos sie jej stalo. Najpierw strasznie plakala a teraz tyle spi. Ale wtrabila caly maly sloik obiadku.
no to ja się nie dziwię, że dzieciaczki Wam nie śpią po nocach jak w dzień tyle odpoczywają Ja wyrodna matka mojego łobuza budzę najpóźniej o 17 , żeby zjadł i słoiczek i mleczko potem przed spaniem i 19 dziecko leży w łóżeczku i zasypia. Czasem wcześniej czasem później ale w końcu zaśnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości