Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 14:29   #2161
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D

Czesc

zadzwonilam dzisiaj do pani rehabilitantki w sprawie Werki bo jednak ja boli- w nocy poplakuje , nie spi na tym boku wogole ale w dzien nie narzeka na bol i pani powiedziala ze najlepiej na pogotowie podjechac zeby zdjecie barku zrobili bo moze miec peknietą kosc

wiec jak malz wroci z pracy to jedziemy

Aniu ,Angy bawcie sie dobrze

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:53   #2162
UnholyOne
Ola-Unhola

Mariola, no nam się tak długo chyba nigdy nie zdarzyło

Oj tez nie lubie takich niespodzianek, choc miło, ze pomyslał
Ja tyle narzekałam, a na szczescie od Małża dostałam bony na zakupy. Choć w sumie taki prezent hmmm nie wiem jak to nazwać, taki oficjalny
No ale kupie co będe chciała

czeko i dobrze, jedzcie. Bedziesz spokojniejsza i wszytsko się wyjaśni. Trzymam
Stary 2011-12-30, 15:41   #2163
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
hej

bylismy u lekarza, osłuchowo dalej wszystko w porządku gardełko czyste ... dr kazała dawac syropki do poniedziałku i spokojnie jechać na sylwestra

Tam pewnie nie będzie internetu więc już dzisiaj Wam życzę szczęśliwego nowego roku
Dobrze,że nie jest gorzej i zdrówka

Dziękuję i również życzę wszystkiego,co najlepsze w tym Nowym Roku Udanego Sylwestra

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Same dobre wiadomości

No oby tylko takie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
wiesz, sasiad jest bardzo samotnym czlowiekiem, ma dom we Francji i tam spedza wiekszosc czesc roku. Na Guernsey bywa sporadycznie. Glupio mi tak do niego chodzic, szczegolnie, ze nie tylko ja to slysze, ale to ja interweniuje. Zdaje sobie tez sprawe, ze Antonio tez czasami glosniej sie zachowuje, ale w dzien i byc moze to tez komus przeszkadza.
Sama nie wiem, nie chce go nachodzic w mieszkaniu, ale jak go spotkam, to go pewnie mu powiem, ze slysze, ze ma dalej problemy ze spaniem, ostatnio bylo mu wyraznie przykro, gdy mu powiedzialam, ze za glosno jest tv u niego.
Rozumiem o właśnie,może jak w taki delikatny sposób powiesz,to Sąsiadowi nie sprawisz przykrości Dobra z Ciebie Kobieta

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Do przedszkola trafiliśmy dopiero na 11 - od razu na zupę

O, Zapisałam sobie. A widziałaś je gdzieś stacjonarnie też? Ja patrzyłam już w Tesco i Rossmanie, ale nie widziałam żadnych z zamknięciem. Choć nie wykluczam, że mogło być tak jak z piżamkami, które zobaczyłam dopiero przy drugiej wizycie w sklepie

.
W sam raz

Stacjonarnie nie wiem,czy akurat takie jak wklejałam Damianowi raz jak był mniejszy,to kupiłam u siebie w sklepie,właśnie z zamknieciem na główkę ostatnio szczerze powiedziawszy nie rozglądałam się,bo nie byłam na kupnie.Ale wiesz,popatrz dobrze w Rossmanie,bo mi coś świta,jak kupowałam kiedyś Bartoszowi Oral B,że widziałam chyba z Aquafresh i chyba nakładki miały w postaci zwierzątek

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Heeej...

Wstalismy o 12.30 ....
my,to dzisiaj zaspaliśmy

Cytat:
Maz poszedl do fryzjera, mial karte przy sobie i kupil mi prezent jak zwykle nie pomyslal o wydatkach, ktore mielismy i mamy przed soba
Wychodzi na to, ze nie kupie sobie mojej wymarzonej paletki Naked2, bo dostalam wode toaletowa Angel, ta nowa. Fakt, podoba mi sie, ale mowilam mu tysiac razy, ze nie chce tych perfum, ze wole ta paletke ew ksiazki. Dlaczego on nigdy mnie nie slucha ,<foch>
Jest oczywiscie obrazony, a ja z nim nie rozmawiam
nie znosze tego typu niespodzianek
Nie gniewaj się za długo na Niego ,miał dobre chęci

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Czesc

zadzwonilam dzisiaj do pani rehabilitantki w sprawie Werki bo jednak ja boli- w nocy poplakuje , nie spi na tym boku wogole ale w dzien nie narzeka na bol i pani powiedziala ze najlepiej na pogotowie podjechac zeby zdjecie barku zrobili bo moze miec peknietą kosc

Trzymam żeby to tylko stłuczenie było

Wojtusiu sala

Edytowane przez sylka79
Czas edycji: 2011-12-30 o 15:43
sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:07   #2164
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

Wojtusiu sala
dzięki, starałyśmy się
sala sama w sobie jest brzydka i ciężko było ją jakoś "zasłonić"
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:10   #2165
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Angy, Aniu, zycze Wam wspanialego Sylwestra

Ciesze sie, ze u lekarza wszystko w porzadku

wiesz, sasiad jest bardzo samotnym czlowiekiem, ma dom we Francji i tam spedza wiekszosc czesc roku. Na Guernsey bywa sporadycznie. Glupio mi tak do niego chodzic, szczegolnie, ze nie tylko ja to slysze, ale to ja interweniuje. Zdaje sobie tez sprawe, ze Antonio tez czasami glosniej sie zachowuje, ale w dzien i byc moze to tez komus przeszkadza.
Sama nie wiem, nie chce go nachodzic w mieszkaniu, ale jak go spotkam, to go pewnie mu powiem, ze slysze, ze ma dalej problemy ze spaniem, ostatnio bylo mu wyraznie przykro, gdy mu powiedzialam, ze za glosno jest tv u niego.

p4w, Clor Club jest swietny , lubie ich lakiery, mam tez ten ich bezowy
Myslalam, ze masz Naked 1, ja dosyc dlugo wokol niej chodzilam, ale w koncu kupilam. Naked 2 bede miala tez, poprosilam o nia Meza w ramach prezentu rocznicowego, zakochalam sie w niej, kiedy pojawily sie pierwsze wpisy na blogach i swatche. Uwielbiam braze i nie moge wprost jej nie miec, zreszta nic innego nie przychodzilo mi do glowy co moglabym chciec z okazji rocznicy.
to będą moje pierwsze kolory CC - mam nadzieję, ze mi się spodobają, bo China Glaze na mnie średnio się trzymają a Essie jednak najdroższe są

no widzisz, wydawało mi się, ze jakieś takie podobne te kolory i wybrałam NYC i teraz żałuję...
podobno nie opłaca się mieć ich obu, więc może tak miało być, ale jak jednak chciałabyś Naked 2 to mogę Cię wspomóc - rozumiem cierpienia jak nie można czegoś mieć

jestem po dłutowaniu i chyba jednak poproszę kuzyna o Naked 2 chyba, ze mnie wyśmieje, ale może nie

Cytat:

O, to u Was tak nie było? U nas niby we wrześniu też nie, ale od stycznia jakieś formalne zmiany i ktoś im tak nakazał, więc wybierali.

No coś Ty Na szczęście najpierw zaczęli wyciągać rodziców niepracujących i się udało
u nas nie było nic takiego
to rodzice niepracujacy posyłają już dzieci do przedszkola? ja pewnie jeszcze bym poczekała z tym jak bym niepracowała..

to Ci się upiekło, ale nic straconego

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:14   #2166
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
hej wracam do świata żywych, sala skończona, wstawię zaraz fotki w albumie.
Oglądałam , , pięknie jest

Cytat:
Jola, przypomniało mi się, że miałam Ci coś napisać, bo pytałaś - nie mnie, więc od razu wybacz, że się wtrącam Dużo dobrego czytałam o tych hulajnogach. Podobno są porządnie zrobione i stabilne, mimo, że te kółka z tyłu są tak jakoś blisko siebie. Tymek też teraz dostał z tej firmy, ale chrzestny przesadził i kupił od razu dwukołową dla dzieci 4+, więc musi poczekać. Tyle, że Tymek już na niej próbował jeździć po domu i generalnie załapał od razu o co chodzi, tyle, że ona po prostu jeszcze jest za duża, zatem myślę czy wiosną nie kupić właśnie tej wersji trzykołowej, zwłaszcza, że nie jest wybitnie droga.
Zawsze możesz się wtrącić , dzięki, podoba mi się, poczytam jeszcze o niej i może się zdecyduję w końcu

Cytat:
morska, Bartek ma tej firmy hulajnogę i ja wiem...taka sobie... sruby poluzowane, wszystko lata, cięzko ustawić na sztywno "kierownice", ciagle jest krzywo..
Moze to tylko nasz egzeplarz, ale po 2 sezonach mało intensywnego używania raczej nową kupimy, bo boję że ta jak się rozpędzi to się rozpadnie. Teraz już smigał tylko u dziadków na podjeździe.
No masz , ale tak sobie myślę, że Kuba dopiero będzie się uczył, na pewno nie będzie jeździł tak, jak Bartuś, więc może na początek wystarczy . Wiadomo, że potem trzeba będzie kupić większą. A śrubki może trzeba przykręcić

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
maly teraz znow kima a ja robie mielone z indyka, kaszy, marchewki i cebuli dzieciaki uwielbiaja
tylko dla malego zrobilam osobno takie male pulpeciki i gotuje mu bo on nie moze smazonego
dzis maly idzie do tesciow i bedzie az do nowego roku, to robie mu wiecej zeby tesciowa juz nie musiala sie meczyc z obiadem, bedzie mial co jesc przez week
Napiszesz, jak robisz? , Ola albo Ty?

Cytat:
Noooo, ale Antoś poł nocy płakał, kaszlał - rypał. Więc pewnie musiał nabrać sił.
Dzisiaj inhalację zaczynamy, bo się bidulek męczy

Cytat:
Maz poszedl do fryzjera, mial karte przy sobie i kupil mi prezent, jak zwykle nie pomyslal o wydatkach, ktore mielismy i mamy przed soba
Wychodzi na to, ze nie kupie sobie mojej wymarzonej paletki Naked2, bo dostalam wode toaletowa Angel, ta nowa. Fakt, podoba mi sie, ale mowilam mu tysiac razy, ze nie chce tych perfum, ze wole ta paletke ew ksiazki. Dlaczego on nigdy mnie nie slucha ,<foch>
Oj tam, daruj mu w końcówce roku

Cytat:
Czesc

O kurczę , i co?

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
jestem po dłutowaniu i chyba jednak poproszę kuzyna o Naked 2 chyba, ze mnie wyśmieje, ale może nie

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 20:31   #2167
Wojtusia
Zakorzenienie

wpadłam poczytać

jem twarożek, taka głodna jestem, ale nie chcę się objadać na noc.
A kuszą mnie leniwe w lodówce

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

kupiłam sobie do kuchni kalendarz kartkowy, taki starodawny z przepisami. Na każdy dzień jest menu sniadanie-obiad-kolacja i nawet kalorie podane fajny jest
Stary 2011-12-30, 21:08   #2168
megi b
Wtajemniczenie

Cześć

Dziękuję kochane za życzenia urodzinowe Ech ciężko mi się przestawić na tą 3 z przodu

Cytat:
angy, cwicze na Twoim Orbitreku od wczoraj
I to na tyle pochwał
Ustawiłam sobie indywidualny program 23, ten odchudzający
Wybrał mi 40 min treningu. Daję radę na razie tylko po 10 jednorazowo hehe
No ale to moj drugi dzien wysiłku fiz, więc za miesiąc liczę na 15 min
i podziwiam za upór

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
My jutro wyjeżdżamy, więc pewnie nie będę miała czasu zajrzeć.

Życzę wszystkim wspaniałego, udanego 2012 roku

dziękujemy nawzajem i udanego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
A jeszcze Wam opowiem jak dzisiaj pięknie wyszłam na "blondynkę"

Historia długa, więc wstęp w skrócie a na końcu to co najważniejsze...

Rano mój tel stracił zasięg, oczywiście umknął mi ten fakt...koledzy czekali na mnie pod blokiem, ja oczywiscie zdziwiona że nie dzwonią jak zwykle wparowałam do auta...a oni do mnie że już myśleli że tel mi się rozładował, że sobie spokojnie śpię a oni stojąc pod moim blokiem nawet nie wiedzieliby gdzie mnie szukać...więc braki adresowe szybko uzupełniłam, po czym mówię, ze jak zapomną to niech szukają balkonu z karmnikiem, na którym stoi sobie wiatrak...jeden z kumpli spojrzał na mnie, po czym ze śmiechem zapytał..."a to ten wiatraczek to ma odstraszać ptaszki od tego karmnika, tak?" w życiu bym o tym nie pomyślała...a chciałam tylko dziecko uszczęśliwić i dziwiłam się dlaczego ostatnio jedzenie zniknęło po kilku dniach, a teraz nieruszone

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

mój ząb coś też się dzisiaj odzywa a wizyta dopiero 10tego

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
u mnie śnieg pada, a ja się wybieram dziś na dłutowanie ósemki
o jaaa

Cytat:

Tam pewnie nie będzie internetu więc już dzisiaj Wam życzę szczęśliwego nowego roku
i dla ciebie Aniu wszystkiego dobrego

Cytat:
Ale mnie rano małż wkurzył , jak Kuba się budzi, to zawsze ja wstaję, robię mu mleko, a potem wstaje małż, bierze Kubę do drugiego pokoju, a ja dosypiam. Małż go ubiera, robi śniadanie itp. Dziś Kuba nie chciał dać się małżowi ubrać, krzyczał "Mamusia, psińdź" , więc się zwlokłam, bo moim zdaniem bez sensu zgadzać się na awanturę z takiego powodu i to rano. Ubrałam go spokojnie, Kuba zadowolony, a małż nie, bo "po co lecę na każde zawołanie"

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
No i chcialam Wam jeszcze napisac co widzialam dzisiaj w drodze do pracy , to nie za bardzo przyjemne wiec kto nie chce niech nie czyta ...

W drodze do pracy dzisaij widzialam trupa przykrytego przescieradlem w parku na placu zabaw , pierwsze co pomyslalam to dalczego on lezy na placu zabaw , pozniej uslyszalam od ludzi , ze ktos sie powiesil na hustawkach dzisiaj w nocy. Ale sobie wybral miejsce ...a jak by to jakies dziecko zobaczylo ....

Cytat:
Heeej...

Wstalismy o 12.30 ....
nieźle

Cytat:
Maz poszedl do fryzjera, mial karte przy sobie i kupil mi prezent, jak zwykle nie pomyslal o wydatkach, ktore mielismy i mamy przed soba
nie dogodzisz też bym się zeźliła

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:12   #2169
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:

biedna Wercia, oby prześwietlenie wyszło dobrze

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

Stary 2011-12-30, 21:16   #2170
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc

Aniu ,Angy bawcie sie dobrze
i jak, wiadomo coś

Cytat:
wpadłam poczytać

jem twarożek, taka głodna jestem, ale nie chcę się objadać na noc.
A kuszą mnie leniwe w lodówce

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

kupiłam sobie do kuchni kalendarz kartkowy, taki starodawny z przepisami. Na każdy dzień jest menu sniadanie-obiad-kolacja i nawet kalorie podane fajny jest
mnie leniwe by skusiły na pewno... w zasadzie to nie bardzo mogę jeść, bo mam szczękościk, a takie kluseczki to bym zjadła
chyba jakiś budyn albo kisiel sobie zrobię, bo nie mam co zjeść

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-12-30, 21:20   #2171
mariolasl
Zakorzenienie

Dziewczyny mietkie jestescie
Darowalam mu, nawet uzylam perfum , zapach podoba mi sie bardzo. angel EDT pachnie jak bardzo lagodna wersja EDP. Taki zapach EDP mozna wyczuc gdzies na szaliku po kilku dniach. Na pewno nie bedzie przeszkadzal innym np w pracy

p4w moja paletka Naked juz mocno wyeksplatowana, wiec kiedys na pewno dopadne Naked 2, tylko pewnie online, bo u mnie nie ma UD.

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2011-12-30 o 21:22
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:26   #2172
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Jolu ja robie tak, ze do miesa mielonego z indyka dodaje starta na grubych oczkach marchewke i cebule, oraz woreczek kaszy jeczmiennej, ktory wczesniej zalewam wrzatkiem na 10min, dodaje tez 1 zoltko i bulke tarta i z tego wszystkiego formuje kulki

te dla nas obtaczam jeszcze w bulce tartej, podsmazam a potem dusze, a te dla malego bez obtaczania wrzucam sie do gotujacej wody i dusze
potem robie do tego sosik

Wojtusia slicznie ta sala wyszla
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:26   #2173
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mietkie jestescie
Darowalam mu, nawet uzylam perfum , zapach podoba mi sie bardzo. angel EDT pachnie jak bardzo lagodna wersja EDP. Taki zapach EDP mozna wyczuc gdzies na szaliku po kilku dniach. Na pewno nie bedzie przeszkadzal innym np w pracy

p4w moja paletka Naked juz mocno wyeksplatowana, wiec kiedys na pewno dopadne Naked 2, tylko pewnie online, bo u mnie nie ma UD.
NYC IV jest przeceniona w debehamsie
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...mb=Home~Beauty
Naked 1 też jest ale 2 jeszcze nie ma - ma być od 1 stycznia chyba

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-12-30, 21:41   #2174
sylka79
Wtajemniczenie

Cześć megi

Spokojnej nocy

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:46   #2175
Wojtusia
Zakorzenienie

p4w ja bym zjadła budyń

dzięki dziewczyny za komplementy. Cieszę się, że sala Wam się podoba. Starałysmy się jak mogłyśmy

spadam spać, bo literki mi się plączą już ze zmęczenia
TZ wlasnie wrócił z pracy

Ja w międzyczasie zrobiłam sałatkę z pieczarkami wg przepisu z naszego klubu. Smaczna wyszła

Czeko trzymam kciuki za Werkę

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2011-12-30 o 21:54
Stary 2011-12-30, 21:59   #2176
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Cześć megi
siema

Widzę, że nie tylko Amelka nie pojadła podczas wigilii, u nas dziecko zjadło kromkę chleba i 1,5 pieroga

Sylwestra spędzamy w trójeczkę. Nie wiem czy jutro uda mi się do was zajrzeć więc już dziś życzę wam udanej zabawy i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku dla was i waszych rodzin

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

Stary 2011-12-30, 22:11   #2177
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dzieki dziewczyny za kciukiprzydaly sie

jednak to tylko stluczenie przynajmniej mam spokojna glowe

malz przywiozl petardy na jutro i paczke balonow dla Werki-wpadla w szal radosci i pol pokoju zajmuja nadmuchane balony a malz obiecal jej ze jutro reszte nadmucha

Megi mi tez ciezko przyjac do swiadomosci ze nowy rok bedzie i 3 z przodu

Mariola a ja zakochalam sie w rozanym aniolku

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:15   #2178
Miramej
Zakorzenienie

megi, jak miło Cię widzieć , napisz, co u Was

Cytat:
Jolu ja robie tak, ze do miesa mielonego z indyka dodaje starta na grubych oczkach marchewke i cebule, oraz woreczek kaszy jeczmiennej, ktory wczesniej zalewam wrzatkiem na 10min, dodaje tez 1 zoltko i bulke tarta i z tego wszystkiego formuje kulki

te dla nas obtaczam jeszcze w bulce tartej, podsmazam a potem dusze, a te dla malego bez obtaczania wrzucam sie do gotujacej wody i dusze
potem robie do tego sosik
, zapisałam i mam zamiar wypróbować w przyszłym tygodniu

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko Amelka nie pojadła podczas wigilii, u nas dziecko zjadło kromkę chleba i 1,5 pieroga

Sylwestra spędzamy w trójeczkę. Nie wiem czy jutro uda mi się do was zajrzeć więc już dziś życzę wam udanej zabawy i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku dla was i waszych rodzin
Hehe

Dziękujemy i wzajemnie

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:

(...)
Megi mi tez ciezko przyjac do swiadomosci ze nowy rok bedzie i 3 z przodu

Super , bardzo się cieszę

Matko, dziewczyny, nie załamujcie mnie takim gadaniem, ja w kwietniu skończę 36 lat, teraz to już z górki

A ja w Tresor Midnight Rose

H. MacLeod

.
Stary 2011-12-30, 22:21   #2179
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:

ja mialam wszystkie, ale zuzylam

ciesze sie, ze z Werka wszystko ok

Megi
dziekuje za zyczenia i wzajemnie
wlasnie - co u ciebie?

p4w to moja ulubiona strona zakupowa , kusisz, ale nie polegne, mam do zaplaty rachunki i inne takie, wiec przyjemnosci musza poczekac na lepsze finansowa aure
Stary 2011-12-30, 22:26   #2180
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
p4w ja bym zjadła budyń

dzięki dziewczyny za komplementy. Cieszę się, że sala Wam się podoba. Starałysmy się jak mogłyśmy

spadam spać, bo literki mi się plączą już ze zmęczenia
TZ wlasnie wrócił z pracy

Ja w międzyczasie zrobiłam sałatkę z pieczarkami wg przepisu z naszego klubu. Smaczna wyszła

Czeko trzymam kciuki za Werkę
właśnie zjadłam
ale i tak leniwe mi pachną

Cytat:

ja mialam wszystkie, ale zuzylam

p4w to moja ulubiona strona zakupowa , kusisz, ale nie polegne, mam do zaplaty rachunki i inne takie, wiec przyjemnosci musza poczekac na lepsze finansowa aure
w każdym razie jak się namyślisz to dawaj śmiało - póki jeszcze pracuję w Gryfinie, bo potem będzie już bardziej oszczędnie

dziś szef przy tym dłutowaniu powiedział - skasowałbym Cię ponad 200 zł, ale kup sobie ode mnie coś ładnego w to miejsce

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2011-12-30 o 22:28
Stary 2011-12-30, 22:53   #2181
Ania0104
Zakorzenienie

jeszcze jestem, kończe pakowanie i lecę pod prysznic
Jednak jedziemy jutro rano o 6 /wywalczyłam to / ... tak mi żal zostawiać mojego bąbelka wiem, ze będzie pod dobrą opieką, ale wiem też że będą płacze i afery pt. zawołaj mi moją mamę
Powiedziałam mu, że jutro zostanie z babcią i dziadziem a mama z tatą jadą na sylwestra itp ... kazał mi opowiadać 3 razy i powiedział, ze dobrze ale zobaczymy jak będzie

to jeszcze raz życzę udanego sylwestra i lecę

ps. cieszę się, że z rączką Werki ok
Karo

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:43   #2182
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czeko moj maly ma od dawna faze na balony, zawsze musi byc kilka nadmuchanych w domu i kilka luzem zeby sobie sam dmuchal, juz tak wycwiczyl, ze potrafi nadmuchac calego balona

i codziennie pyta sie taty czy kupil nowe
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 00:30   #2183
UnholyOne
Ola-Unhola

megi, witaj
Dla Ciebie rownież wszystkiego naj

czeko, swietnie, ze wszystko ok, bo już sie nartwiłam, ze tak długo nie piszesz.

Svi, dzisiaj platformy dotarły, dzięki

Jola, robię podobnie jak Svi te pulpety. Czasami dodaję tez ryż

Ola, a Jak tam wiercenie ?

Aniu, jeszcze raz uanej zabawy.Nie martw się bedzie dobrze. Bartoszkiem Babcia się zajmie,szybko zleci

Piję herbatkę, ide zaraz poćwiczyć a potem prysznic i spać.
Malowałam dzisiaj ścianę, bo już taaaka poplamiona była - tą z fotkami dzieci, na tle której czesto foty wstawiam
Ja to jednak lubię malować

To udanej nocki i dobranoc
Stary 2011-12-31, 07:34   #2184
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

wpadłam w przelocie życzyć Wam udanego sylwestra i jeszcze bardziej udanego Nowego Roku Samych sukcesów, radości i dobrych wieści

Ja można powiedzieć 85 % mojego czasu spędzam z siostrą
Dzisiaj też jedziemy do moich rodziców na sylwestra, bo chcemy go spędzić rodzinnie. Pewnie ok 1-2 w nocy pójdziemy spać ale dla mnie to i lepiej bo nie lubię chodzić nie wyspana na drugi dzień. Nie w tym stanie

Ja przechodzę okres kumulacji kopniaków drugiego potomka
Ja nie wiem co on to wyprawia w moim brzuchu... i chyba w ogóle nie śpi
W przyszłym tygodniu może się w końcu ujawni

Przemkowi od 2 dni wyrywa się ku**a mać
na szczęście chłopak mój jest zdrowy

przeleciałam szybko ostatnią stronę więc nie bardzo wiem co się u Was dzieje
czeko dobrze, że rączka jest tylko stłuczona

Wojtusia sala piękna naprawdę dokonałyście niemożliwego

Ola Unhola wariatko... ćwiczyć o 00:30 w nocy jeśli zaś chodzi o malowanie to może wpadniesz do mnie skoro tak się już rozpędziłaś bo też by się przydało przemalować zapłacę za bilety, żebyś mogła do mnie dojechać i wrócić do domu + postawię Ci obiad

spadam dziewczynki bo muszę się spakować do rodziców
Stary 2011-12-31, 08:56   #2185
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

Ola, a Jak tam wiercenie ?

Piję herbatkę, ide zaraz poćwiczyć a potem prysznic i spać.
Malowałam dzisiaj ścianę, bo już taaaka poplamiona była - tą z fotkami dzieci, na tle której czesto foty wstawiam
Ja to jednak lubię malować

To udanej nocki i dobranoc
wszystko już gotowe, szpachla schnie, ale kinkiet nie wisi, bo wszystko musi wyschnąć, a kabel biegnie tak jak będzie wisiał kinkiet, więc musimy poczekać
gładzić i tak będziemy przed malowaniem, więc pewnie kinkiet zawiśnie w Nowym Roku

hehe, a małż będzie dumny na tyle, że pewnie przez pół roku nic nie zrobi
zamówiliśmy szafę na luty póki nie zaczną się chude miesiące

Cytat:
czeko moj maly ma od dawna faze na balony, zawsze musi byc kilka nadmuchanych w domu i kilka luzem zeby sobie sam dmuchal, juz tak wycwiczyl, ze potrafi nadmuchac calego balona

i codziennie pyta sie taty czy kupil nowe
to dobrze
takie ćwiczenia bardzo dobrze wpływają na narządy artykulacyjne, wymowę i zgryz

-----------
mieliśmy kiepską noc... jakoś nie mogłam spać, mimo że nic mnie nie boli
małż też się kręcił, bo miał gorączkę
napiszę chyba szefowi, ze świetnie się wczoraj spisał to będzie miał lepszy humor dziś

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-12-31, 12:38   #2186
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze jestem, kończe pakowanie i lecę pod prysznic
Jednak jedziemy jutro rano o 6 /wywalczyłam to / ... tak mi żal zostawiać mojego bąbelka wiem, ze będzie pod dobrą opieką, ale wiem też że będą płacze i afery pt. zawołaj mi moją mamę
Powiedziałam mu, że jutro zostanie z babcią i dziadziem a mama z tatą jadą na sylwestra itp ... kazał mi opowiadać 3 razy i powiedział, ze dobrze ale zobaczymy jak będzie

to jeszcze raz życzę udanego sylwestra i lecę
Udanego Sylwestra , będzie dobrze

Cytat:
Jola, robię podobnie jak Svi te pulpety. Czasami dodaję tez ryż

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

wpadłam w przelocie życzyć Wam udanego sylwestra i jeszcze bardziej udanego Nowego Roku Samych sukcesów, radości i dobrych wieści
Dziękujemy

My będziemy we trójkę świętowali Sylwestra

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Hallo, kto ze mną porozmawia w ostatni dzień roku? Bo Kubuś śpi, a mnie się nie chce kroić warzyw na sałatki

P.S. Dodam, że widzę 5 użytkowników na pasku

H. MacLeod

.
Stary 2011-12-31, 12:39   #2187
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

cześc dziewczynki
ja tez już tu dziś nie zaglądne więc
życze Wam Szczęsliwego Nowego Roku, zabawy do rana i dużo bąbelków
a w Nowym Roku dużo, dużo zdrowia bo to najważniejsze
Cytat:
oj Mariolka, ja bym męża zacałowała za taki prezent

Cytat:

ciesze się że tylko to

ja tez Kocham, Kocham, Kocham
Cytat:

A ja w Tresor Midnight Rose
o widzisz, to pachniemy tym samym

Cytat:
j
baw się dobrze

uciekam do porządków bo jeszcze w proszku jestem, a tu jeszcze kąpanie, pazurki, włosy i takie tam
a ja mam chyba deformację powieki ...

papa
Stary 2011-12-31, 12:40   #2188
UnholyOne
Ola-Unhola

Hej

Robię śniadanie

Zara bede
Stary 2011-12-31, 12:41   #2189
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:

Hallo, kto ze mną porozmawia w ostatni dzień roku? Bo Kubuś śpi, a mnie się nie chce kroić warzyw na sałatki

P.S. Dodam, że widzę 5 użytkowników na pasku
skype by się przydał

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

no może jeszcze wpadne
ale teraz Jola krój
Stary 2011-12-31, 12:44   #2190
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki
ja tez już tu dziś nie zaglądne więc
życze Wam Szczęsliwego Nowego Roku, zabawy do rana i dużo bąbelków
a w Nowym Roku dużo, dużo zdrowia bo to najważniejsze
(...)
o widzisz, to pachniemy tym samym
, baw się dobrze

Wiem

Cytat:
Hej

Robię śniadanie

Zara bede
Tylko, żebym zdążyła, bo wiesz, że Kubuś spaniem to mnie raczej nie rozpieszcza

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
skype by się przydał

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

no może jeszcze wpadne
ale teraz Jola krój
Forum wystarczy

Nie , nie chce mi się

H. MacLeod

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości