|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Czesc
![]() zadzwonilam dzisiaj do pani rehabilitantki w sprawie Werki bo jednak ja boli- w nocy poplakuje , nie spi na tym boku wogole ale w dzien nie narzeka na bol i pani powiedziala ze najlepiej na pogotowie podjechac zeby zdjecie barku zrobili bo moze miec peknietą kosc wiec jak malz wroci z pracy to jedziemy ![]() Aniu ,Angy bawcie sie dobrze
|
#2162 |
|
Ola-Unhola
|
Mariola, no nam się tak długo chyba nigdy nie zdarzyło
![]() ![]() Oj tez nie lubie takich niespodzianek, choc miło, ze pomyslał ![]() Ja tyle narzekałam, a na szczescie od Małża dostałam bony na zakupy. Choć w sumie taki prezent hmmm nie wiem jak to nazwać, taki oficjalny ![]() No ale kupie co będe chciała ![]() czeko i dobrze, jedzcie. Bedziesz spokojniejsza i wszytsko się wyjaśni. Trzymam
|
#2163 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję No oby tylko takie ![]() Cytat:
Dobra z Ciebie Kobieta Cytat:
![]() Stacjonarnie nie wiem,czy akurat takie jak wklejałam Damianowi raz jak był mniejszy,to kupiłam u siebie w sklepie,właśnie z zamknieciem na główkę i chyba nakładki miały w postaci zwierzątek my,to dzisiaj zaspaliśmy ![]() Cytat:
,miał dobre chęci Cytat:
żeby to tylko stłuczenie było Wojtusiu sala
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-12-30 o 15:43 |
|||||
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, starałyśmy się
sala sama w sobie jest brzydka i ciężko było ją jakoś "zasłonić" |
|
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz, wydawało mi się, ze jakieś takie podobne te kolory i wybrałam NYC i teraz żałuję... podobno nie opłaca się mieć ich obu, więc może tak miało być, ale jak jednak chciałabyś Naked 2 to mogę Cię wspomóc - rozumiem cierpienia jak nie można czegoś mieć jestem po dłutowaniu i chyba jednak poproszę kuzyna o Naked 2 chyba, ze mnie wyśmieje, ale może nie ![]() Cytat:
to rodzice niepracujacy posyłają już dzieci do przedszkola? ja pewnie jeszcze bym poczekała z tym jak bym niepracowała.. ![]() to Ci się upiekło, ale nic straconego
|
|
|
#2166 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Cytat:
![]() Cytat:
, ale tak sobie myślę, że Kuba dopiero będzie się uczył, na pewno nie będzie jeździł tak, jak Bartuś, więc może na początek wystarczy . Wiadomo, że potem trzeba będzie kupić większą. A śrubki może trzeba przykręcić ![]() Cytat:
, Ola albo Ty? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, i co?Cytat:
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam poczytać
jem twarożek, taka głodna jestem, ale nie chcę się objadać na noc. A kuszą mnie leniwe w lodówce ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- kupiłam sobie do kuchni kalendarz kartkowy, taki starodawny z przepisami. Na każdy dzień jest menu sniadanie-obiad-kolacja i nawet kalorie podane fajny jest
|
|
|
|
#2168 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dziękuję kochane za życzenia urodzinowe ![]() Cytat:
i podziwiam za upór Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o jaaa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nieźle ![]() Cytat:
też bym się zeźliła
|
|
#2169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedna Wercia, oby prześwietlenie wyszło dobrze
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba jakiś budyn albo kisiel sobie zrobię, bo nie mam co zjeść
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mietkie jestescie
![]() Darowalam mu, nawet uzylam perfum , zapach podoba mi sie bardzo. angel EDT pachnie jak bardzo lagodna wersja EDP. Taki zapach EDP mozna wyczuc gdzies na szaliku po kilku dniach. Na pewno nie bedzie przeszkadzal innym np w pracy![]() p4w moja paletka Naked juz mocno wyeksplatowana, wiec kiedys na pewno dopadne Naked 2 , tylko pewnie online, bo u mnie nie ma UD.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-12-30 o 21:22 |
|
|
|
#2172 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Jolu ja robie tak, ze do miesa mielonego z indyka dodaje starta na grubych oczkach marchewke i cebule, oraz woreczek kaszy jeczmiennej, ktory wczesniej zalewam wrzatkiem na 10min, dodaje tez 1 zoltko i bulke tarta i z tego wszystkiego formuje kulki
te dla nas obtaczam jeszcze w bulce tartej, podsmazam a potem dusze, a te dla malego bez obtaczania wrzucam sie do gotujacej wody i dusze potem robie do tego sosik Wojtusia slicznie ta sala wyszla
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...mb=Home~Beauty Naked 1 też jest ale 2 jeszcze nie ma - ma być od 1 stycznia chyba
|
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć megi
Spokojnej nocy |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
p4w ja bym zjadła budyń
![]() dzięki dziewczyny za komplementy. Cieszę się, że sala Wam się podoba. Starałysmy się jak mogłyśmy spadam spać, bo literki mi się plączą już ze zmęczenia TZ wlasnie wrócił z pracy Ja w międzyczasie zrobiłam sałatkę z pieczarkami wg przepisu z naszego klubu. Smaczna wyszła ![]() Czeko trzymam kciuki za Werkę Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-12-30 o 21:54 |
|
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
siema
Widzę, że nie tylko Amelka nie pojadła podczas wigilii, u nas dziecko zjadło kromkę chleba i 1,5 pieroga ![]() Sylwestra spędzamy w trójeczkę. Nie wiem czy jutro uda mi się do was zajrzeć więc już dziś życzę wam udanej zabawy i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku dla was i waszych rodzin
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki
![]() jednak to tylko stluczenie malz przywiozl petardy na jutro i paczke balonow dla Werki-wpadla w szal radosci i pol pokoju zajmuja nadmuchane balony a malz obiecal jej ze jutro reszte nadmucha ![]() Megi mi tez ciezko przyjac do swiadomosci ze nowy rok bedzie i 3 z przodu ![]() Mariola a ja zakochalam sie w rozanym aniolku
|
#2178 | |||
|
Zakorzenienie
|
megi, jak miło Cię widzieć
![]() Cytat:
, zapisałam i mam zamiar wypróbować w przyszłym tygodniu ![]() Cytat:
![]() Dziękujemy ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
Matko, dziewczyny, nie załamujcie mnie takim gadaniem, ja w kwietniu skończę 36 lat, teraz to już z górki A ja w Tresor Midnight Rose
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja mialam wszystkie, ale zuzylam ![]() ciesze sie, ze z Werka wszystko ok Megi dziekuje za zyczenia i wzajemnie wlasnie - co u ciebie? p4w to moja ulubiona strona zakupowa , kusisz, ale nie polegne, mam do zaplaty rachunki i inne takie, wiec przyjemnosci musza poczekac na lepsze finansowa aure
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak leniwe mi pachną ![]() Cytat:
![]() dziś szef przy tym dłutowaniu powiedział - skasowałbym Cię ponad 200 zł, ale kup sobie ode mnie coś ładnego w to miejsce
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-12-30 o 22:28 |
||
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jestem, kończe pakowanie i lecę pod prysznic
Jednak jedziemy jutro rano o 6 /wywalczyłam to / ... tak mi żal zostawiać mojego bąbelka wiem, ze będzie pod dobrą opieką, ale wiem też że będą płacze i afery pt. zawołaj mi moją mamę Powiedziałam mu, że jutro zostanie z babcią i dziadziem a mama z tatą jadą na sylwestra itp ... kazał mi opowiadać 3 razy i powiedział, ze dobrze ale zobaczymy jak będzie ![]() to jeszcze raz życzę udanego sylwestra i lecę ps. cieszę się, że z rączką Werki ok Karo |
|
|
|
#2182 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czeko moj maly ma od dawna faze na balony, zawsze musi byc kilka nadmuchanych w domu i kilka luzem zeby sobie sam dmuchal, juz tak wycwiczyl, ze potrafi nadmuchac calego balona
i codziennie pyta sie taty czy kupil nowe
|
|
#2183 |
|
Ola-Unhola
|
megi, witaj
![]() Dla Ciebie rownież wszystkiego naj ![]() czeko, swietnie, ze wszystko ok, bo już sie nartwiłam, ze tak długo nie piszesz. Svi, dzisiaj platformy dotarły, dzięki ![]() Jola, robię podobnie jak Svi te pulpety. Czasami dodaję tez ryż Ola, a Jak tam wiercenie ?Aniu, jeszcze raz uanej zabawy.Nie martw się bedzie dobrze. Bartoszkiem Babcia się zajmie,szybko zleci ![]() Piję herbatkę, ide zaraz poćwiczyć a potem prysznic i spać. Malowałam dzisiaj ścianę, bo już taaaka poplamiona była - tą z fotkami dzieci, na tle której czesto foty wstawiam ![]() Ja to jednak lubię malować ![]() To udanej nocki i dobranoc
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam w przelocie życzyć Wam udanego sylwestra i jeszcze bardziej udanego Nowego Roku ![]() Ja można powiedzieć 85 % mojego czasu spędzam z siostrą ![]() Dzisiaj też jedziemy do moich rodziców na sylwestra, bo chcemy go spędzić rodzinnie. Pewnie ok 1-2 w nocy pójdziemy spać ale dla mnie to i lepiej bo nie lubię chodzić nie wyspana na drugi dzień. Nie w tym stanie Ja przechodzę okres kumulacji kopniaków drugiego potomka Ja nie wiem co on to wyprawia w moim brzuchu... i chyba w ogóle nie śpi ![]() W przyszłym tygodniu może się w końcu ujawni ![]() Przemkowi od 2 dni wyrywa się ku**a mać na szczęście chłopak mój jest zdrowy przeleciałam szybko ostatnią stronę więc nie bardzo wiem co się u Was dzieje ![]() czeko dobrze, że rączka jest tylko stłuczona Wojtusia sala piękna Ola Unhola wariatko... ćwiczyć o 00:30 w nocy jeśli zaś chodzi o malowanie to może wpadniesz do mnie skoro tak się już rozpędziłaś bo też by się przydało przemalować zapłacę za bilety, żebyś mogła do mnie dojechać i wrócić do domu + postawię Ci obiad spadam dziewczynki bo muszę się spakować do rodziców ![]() |
|
|
|
#2185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gładzić i tak będziemy przed malowaniem, więc pewnie kinkiet zawiśnie w Nowym Roku ![]() hehe, a małż będzie dumny na tyle, że pewnie przez pół roku nic nie zrobi ![]() zamówiliśmy szafę na luty ![]() Cytat:
takie ćwiczenia bardzo dobrze wpływają na narządy artykulacyjne, wymowę i zgryz ----------- mieliśmy kiepską noc... jakoś nie mogłam spać, mimo że nic mnie nie boli małż też się kręcił, bo miał gorączkę ![]() napiszę chyba szefowi, ze świetnie się wczoraj spisał to będzie miał lepszy humor dziś
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
*** My będziemy we trójkę świętowali Sylwestra ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Hallo, kto ze mną porozmawia w ostatni dzień roku? Bo Kubuś śpi, a mnie się nie chce kroić warzyw na sałatki ![]() P.S. Dodam, że widzę 5 użytkowników na pasku
|
|
|
#2187 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczynki
ja tez już tu dziś nie zaglądne więc życze Wam Szczęsliwego Nowego Roku, zabawy do rana i dużo bąbelków ![]() a w Nowym Roku dużo, dużo zdrowia bo to najważniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
ja tez Kocham, Kocham, Kocham o widzisz, to pachniemy tym samym ![]() Cytat:
uciekam do porządków bo jeszcze w proszku jestem, a tu jeszcze kąpanie, pazurki, włosy i takie tam a ja mam chyba deformację powieki ... ![]() papa
|
|
#2188 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Robię śniadanie ![]() Zara bede
|
#2189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- no może jeszcze wpadne ![]() ale teraz Jola krój
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ![]() Tylko, żebym zdążyła, bo wiesz, że Kubuś spaniem to mnie raczej nie rozpieszcza ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() Nie , nie chce mi się
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

i pani powiedziala ze najlepiej na pogotowie podjechac zeby zdjecie barku zrobili bo moze miec peknietą kosc

Zapisałam sobie. A widziałaś je gdzieś stacjonarnie też? Ja patrzyłam już w Tesco i Rossmanie, ale nie widziałam żadnych z zamknięciem. Choć nie wykluczam, że mogło być tak jak z piżamkami, które zobaczyłam dopiero przy drugiej wizycie w sklepie
Damianowi raz jak był mniejszy,to kupiłam u siebie w sklepie,właśnie z zamknieciem na główkę
Dużo dobrego czytałam o
dzieciaki uwielbiaja

a wizyta dopiero 10tego

, jak Kuba się budzi, to zawsze ja wstaję, robię mu mleko, a potem wstaje małż, bierze Kubę do drugiego pokoju, a ja dosypiam. Małż go ubiera, robi śniadanie itp. Dziś Kuba nie chciał dać się małżowi ubrać, krzyczał "Mamusia, psińdź" 

/ ... tak mi żal zostawiać mojego bąbelka
jeśli zaś chodzi o malowanie to może wpadniesz do mnie skoro tak się już rozpędziłaś 
, nie chce mi się