|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Jak nie masz zniszczonych końcówek to nie ścinaj. Lepiej się teraz trochę przemęczyć, niż zaczynać wszystko od początku
|
|
|
|
#1442 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
) teraz walczę o przyspieszenie przyrostu ( mi rosną góra 1cm na miesiąc... ostatnio jakoś ruszyły, myślę że od vitapilu.... )ja bym chciała schudnąc tak z 8 kg... wiem że to sporo ale w pół roku może dam radę... a prostownicy prawie nie używam, odkąd poprawiła sie kondycja moich włosów już nie są takie nieokiełznane ![]() Cytat:
tłumaczenia winnego
|
|
|
#1443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Tak, ta nowa. Cytat:
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie byłam ale na wątku Lublina często właśnie jak któraś o glorie pytała to tam jej pisały dziewczyny, że jest.A na lubartowskiej to gdzie;> Bo tam są dwie drogerie ? (mówisz o tej po stronie pksu?). I ile tam kallos wychodzi? Ja bym sobie 250 ml kupiła A ta promocja z tuszem to jakies ograniczenie czasowe ma?
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ta druga drogeria to która? Ja kojarzę jeszcze tą między nova a przystankiem busów, ale to taka malutka i bardziej tam chyba kolorówkę można znaleźć Edytowane przez Lenka_1987 Czas edycji: 2011-12-30 o 13:19 |
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście jeszcze o wyprzedażach ja tam czekam na -70% nie szukam niczego konkretnego więc jak trafię jakąś perełkę to i tak będę się cieszyć
Przystopowałam trochę z zakupami w Sh i teraz kupuję tygodniowo 2-5 rzeczy to i tak sukces patrząc ile wcześniej kupowałam
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zmyłam farbe
teraz wyreguluje sobie brwi, ogarne w pokoju i biore sie za obiad, zeby przyjaciolka ktora przyjdzie do mnie po pracy miała cieplutkie jedzonko
|
|
|
|
#1449 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
snow, buah: niestety nie pamiętam nazwy rajstop, sama bym chciała kupić, były naprawdę cieniutkie chyba 5 den, ale do lokalu czy gdzieś wystarczy Niestety nie pomogę, jedynie można iść do sklepu i zapytać, tylko co esotiq to inny asortyment. Właśnie jestem w czechach, więc jakby któraś miała potrzebę czegoś z dm mogę pomóc w zakupie i wysłać jak będę w pl ![]() Ja sobie kupiłam: - 2 żele pod prysznic, jeden właśnie użyłam, cudnie pachnie - 2 razy kokosową odżywkę balea -2 maski alverde takie małe po 100 ml - masło do ciała wanilia i mandarynka alverde - 2 szampony balea jeden z limonką, drugi z lotosem -pyszne herbatki I przetestowałam w końcu biowaxa mlecznego wczoraj , włosy pachną do teraz A podróż do tej praagi miałam tragiczną, tak się czułam, że nie wiedziałam czy dojadę Czymś się strułam i to konkretnie, a to wiadomo jak się kończy, nawet wody się napić nie mogłam bo znowu skończona. Wczoraj się żywiłam kaszkami i słoiczkami dla dzieci, dopiero wieczorem coś normalnego.Mamy metro chyba 50 m od hotelu i jeździ non-stop, żyć nie umierać ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- acha ![]() bo ja już tylko mam myślenie olejek-włosy
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie rozważasz zamówienia na allegro? Bo pamiętam rok temu zamawiałam z dziewczynami na zbiorowych zamowieniach wątku to z przesyłka wyszło mi coś ok 13 złotych za litrowego kallosa
|
|
#1452 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- party: a ile temu brałaś z rossnetu ten komplet z włókna bambusowego? Ja bardzo sobie cenię skarpetki z bambusa, kupiłam teraz parę par w esotiq, jak będą kupię więcej, mam stopy które są jakieś wrażliwe i lubię twardnieć od byle czego, odkąd nosze takie skarpetki to od razu lepiej, tż mi polecił i miał rację.
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- a tak z ciekawości - ile masz lat? |
|
|
|
|
#1454 |
|
Wtajemniczenie
|
przyznam, że nigdy nie słyszałam o skarpetkach bambusowych, ale na pewno się za takimi rozejrzę, bo mam podobne objawy do ciebie kobieto
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tz ma 1 pare wlasnie takich skarpetek i sa super przyjemne, chce takie dla siebie ale nie widzialam jeszcze damskich, poza tym one sa chyba dosc drogie... w esotiq jest teraz chyba 70% znizki na rajstopy itp, szkoda ze nie ma u mnie tego sklepu...
|
|
#1456 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja wlasnie jestem po spa
![]() bylo: masaz syrenka, peeling ciala, balsam brazujacy, krem na twarz, odzywka do wlosow fekkai, na koncowki jedwab chi, depilacja depilatorem-pierwszy raz od dlugieeego czasu go uzylam, ale bylam dzielna, dzis mnie nic nie bolalo ![]() serum na pupe, serum na biust, balsam do ciala z dermiki (pieknie pachnie pozniej bedzie: malowanie paznokci odzywka, samoopalacz na twarz |
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitka ![]() nic sie chyba nie da z tym zrobić ;/ ja od zawsze miałam takie cienie i mimo że próbowałam żeli itd nie wiele to zmieniało. Teraz mam krem -żel z Anew Aqua Youth i na pewno jest najlepszy z tych co miałam, fajnie chłodzi okolice oczu i mam wrażenie że delikatnie rozjaśnia. Ale bez korektora ani rusz... karolcia198506 dzięki ![]() Sala ubrana, mozna sie spamować
|
|
|
#1458 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
kurczę właśnie się boje że taka moja uroda- a raczej brzydota z tymi worami... :/ byłam jednak w tej naturze kupiłam korektor pod oczy essence, kredkę do brwi, puder rozświetlający z limitki vampirowej... kusił mnie jeszcze błyszczyk xxxl nudes ale już sobie odpuściłam... pewnie w poniedziałek kupię bo znowu będę... chora jestem normalnie... odwyku czas :P normalnie jak widzę szafy essence, mysecret i catrice to szaleje... w ogóle - w sklepie był szał ; trafiłam na jakieś dwie rodzinki które chyba w sklepie kosmetycznym z rok nie były taka ekscytacja... kurczę dzieci biegające pod nogami, parki głośne ...ehh... niby kilka osób a cała drogeria zajęta... a najgorsze było to że waliło od nich potem tak że myślałam że zwrócę obiad... zamiast tych brokatów to mogli by w mydło zainwestować....
|
|
|
#1459 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I strasznie się cieszę, że miałam tam konto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To chyba najlepsza motywacja będzie.Cytat:
O ja bym chciała wypróbować olejek Alverde Pflegeoel Patchouli Cassis o którym ostatnio głośno na YouTube. Chciałabym zobaczyć jaki to cudowny zapach on posiada Jeśli byś widziała gdzieś i kosztował do 20 zł to poprosiłabym o kupno![]() Cytat:
Ja oczywiście przed imprezą dostałam wysypu pryszczy;/ Teraz smaruję co chwile Acnefanem, żeby pozbyć się tego badziewia
|
||||||
|
|
|
#1460 | |||
|
zawsze mam racje
|
z avocado
- z aloesem i hibiskusem lainthaniel: 22 lata, pisałam zresztą o tym chyba niedawno ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że będzie Jak taki fajny to i dla siebie wezmę ![]() dałabyś mi link jak to wygląda albo pamiętasz filmik gdzie to jest pokazane? łatwiej by mi się szukało
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-30 o 18:51 |
|||
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=RlfyuY1ULg8 zaczyna o nim mówić koło 5 minuty
U kilku innych dziewczyn na YT widziałam go i każda zachwyca się zapachem. Z tego co widziałam to na Allegro jest za 21zł czyli pewnie w Czechach będzie znacznie tańszy. Swoją drogą zazdroszczę Ci możliwości zakupów tych kosmetyków na żywo
|
|
|
|
#1462 |
|
zawsze mam racje
|
Już znalazłam, ale dzięki za link.
Czy ja wiem jak z taniością, korona tania nie jest Ale myślę, że kilkanaście zł powinien kosztować.Mam z tej serii tylko, że z arniką. Ja się tak jakoś uchowałam, że dopóki nie przeszłam koło dm i nie weszłam przypadkiem- (nie wiem czy nie weszłam tylko bo pić mi się chciało czy coś takiego i chciałam zobaczyć czy tam coś do picia kupię, nawet nie wiedziałam że to drogeria z tego co pamiętam Człowiek nieświadomy to chociaż nie wiedział co traci. Tzn nie mówię, że to są jakieś cuda nad cudami, ale rzeczy dobre i ceny przyjazne, a w promocji już w ogóle opłacalne. Np po szamponie balea moje włosy wytrzymują 2 dni, co dla mnie jest cudem, bo zwykle codziennie muszę szorować. Może schleckera jeszcze namierzę, bo tam znowu są super żele pod prysznic z naturalnymi olejkami tż mi zasnął U mnie w kwestii kolorówki mało co kusi: -podkłady i pudry prawie każde mnie zapychają -cieni trochę mam, zwykle brązy noszę, chociaż jak teraz mam soczewki brązowe to inne kolory mi pasują, to może coś się wymyśli, mam inne ale nie kupuje ton dziwnych kolorów, bo to tylko od okazji, taki mój urok, że źle mi w mocnych, ostrych kolorach -lakierów mam wystarczająco -szminki mało którę mi pasują, jedynie essence te delikatne u mnie jakoś wyglądają albo znowu takich drogich marek. Te wszystkie perłowe szminki dają u mnie tragiczny efekt, kiedyś lubiłąm czerwone usta, ale jak do płaszcza i w miarę eleganckiej torebki dołożę czerwoną szminkę to będę wyglądać na 40 lat, więc wolę nie. Zresztą wolę bardziej usta podkreślać oczy niż usta, to bardziej mi pasuje. Podziwiam was wszystkie, którę potrafią kupić dużo szminek, podzielcie się swoim darem ![]() Mnie zawsze bardziej pielęgnacja kusi
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-30 o 19:27 |
|
|
|
#1463 |
|
CABIN CREW
|
kobieto ja Ci mogę mojego "daru" trochę dać
|
|
#1464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak przejrzałam blogi i poczytałam składy i to to samo co alterra tylko zapachem będzie się różnić to jednak nie kupuj ![]() A co do zakupów, to mnie też bardziej pielęgnacja kusi. Ostatni cień kupiłam z pół roku temu i nie zanosi się na to, żeby w tej kwestii się coś zmieniło. Teraz i tak maluję się ciągle tak samo - kreska, tusz i starczy. Może 'zainwestuję' w różne kolory eyelinerów. Narazie mam czarny, brązowy, dwa niebieskie i fioletowy. Brązowego nie lubię bo jest za perłowy, wolę maty. A jeśli chodzi o szminki to moim zdaniem żadna mi nie pasuje, jeden wydatek mniej
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
azz sie dziwie ze wytrwalam![]() naolejowalam wlosy i siedze z cieplutka herbatka i swieczka cynamonowa-jablkowa
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj spamowanko przed jutrem
![]() brwi wyregulowane, maseczka nawilzajaca ziaja z glinka juz polezakowała, tak samo jak mleczny maska biovax, wydepilowana, peeling ciała i stop zrobiony, ogarnięcie stópek i teraz będę ogarniać paznokcie u nog a zaraz po tym je pomaluje uffff
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było:
regulacja brwi maseczka nawilżająca Planet Spa krem pod oczy Anew Aqua Youth krem na buzię j.w. na włosy nałożyłam olej Babydream z odżywka jajeczną balsam brązujący (na szczęście końcówka )
|
|
#1468 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska - widzialam ze masz ciemne wlosy,a mi np babydream troche rozjasnil wlosy, na watku olejowym inna dziewczyna tez to zauwazyla wiec jesli tego nie chcesz to uwazaj z ta oliwka
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
mam panterkę na paznokciach, taką jak tutaj http://2.bp.blogspot.com/-v7x1KCiYZy...-04_121915.jpg
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mnie dziś czeka na pewno oprócz podstaw maseczkowanie twarzy i depilacja, a jutro by mi się przydało pomalować paznokcie ale nie wiem czy bede miała wene ![]() "Wzgórze błękitnego snu" autorstwa Igora Newerly'ego , dla mnie świetna ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

przyjaciolka poradziła mi żeby je ściąć i już od nowego roku zapuszczać, ale już teraz jestem kilka cm do prozdu i żal znowu zaczynać od poczatku 

) teraz walczę o przyspieszenie przyrostu ( mi rosną góra 1cm na miesiąc... ostatnio jakoś ruszyły, myślę że od vitapilu.... )

A ta promocja z tuszem to jakies ograniczenie czasowe ma?

, ale podobno nie o wygląd chodziło tylko o to, że dojrzałe mam podejście do świata. I tak mnie wkurzył