Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 12:53   #1441
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
piękne prezenty na pewno

grr, nie wiem co zrobic z włosami na sywlka przyjaciolka poradziła mi żeby je ściąć i już od nowego roku zapuszczać, ale już teraz jestem kilka cm do prozdu i żal znowu zaczynać od poczatku
Jak nie masz zniszczonych końcówek to nie ścinaj. Lepiej się teraz trochę przemęczyć, niż zaczynać wszystko od początku
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:59   #1442
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ja też od nowego roku startuję. Obowiązkowo ćwiczenia jakieś, zacznę się racjonalnie odżywiać.
Włosy też mi się do talii marzą. Zmieniłam pielęgnację, a od nowego roku ruszam z wewnętrznymi dopalaczami (drożdże, skrzyp, pokrzywa). Olejowanie regularne, mycie odżywką. Jutro zrobię zdjęcie moich włosów i za 3 miesiące i zobaczę, czy są jakieś efekty. No i mam rozwód z prostownicą. Będę jej używać maksymalnie raz na miesiąc
ja własnie mam zamiar na dniach końcówki podciąć i jantara gdzieś dorwać... włosy mam już prawie w zadowalającej kondycji (aczkolwiek zawsze może być lepiej ) teraz walczę o przyspieszenie przyrostu ( mi rosną góra 1cm na miesiąc... ostatnio jakoś ruszyły, myślę że od vitapilu.... )
ja bym chciała schudnąc tak z 8 kg... wiem że to sporo ale w pół roku może dam radę...

a prostownicy prawie nie używam, odkąd poprawiła sie kondycja moich włosów już nie są takie nieokiełznane
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Kitka ja od miesiąca omijam drogerie bo jak wchodzę to też zawsze coś kupię

ja sie usprawiedliwiam tym, że dużo ciuchów kupuje w lumpach więc oszczędzam i dlatego mogę na kosmetyki wydawać więcej tłumaczenia winnego

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:01   #1443
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Zaraz jadę ubierać sale na jutro z Tż kuzynem i bratem Plany spamowania zostawiam na popołudnie

angelinmyheart
nie wiążesz utraty wagi z ostawieniem anty? mi poszło niecałe 2 kg w dół.

Miłego dnia
To widocznie u mnie też jest tym spowodowane.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Dziękuję

Dziekuję

I jak nowa odżywka ta?
Napisz jak poużywasz;p
Tak, ta nowa. Dam znać.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Angel trzymaj się Kochana wiem jak Ci ciężko dużo sił i trzymam kciuki żeby z babcią było dobrze
Dziękuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:04   #1444
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie na Zamojskiej? Może się tam wybiorę, bo jestem już w Lbn. W sumie to od dawna kusi mnie, żeby tą glorię wypróbować. Chociaż myślę też nad kallosem, bo przy Lubartowskiej widziałam, a tam dodają tusz do rzęs z gosha za 6 zł do zakupów...
Od bramy w dól jak idziesz.. Tam jest sklep z profesjonalnymi kosmetykami fryzjerskimi czy jakoś tak Ja tam nie byłam ale na wątku Lublina często właśnie jak któraś o glorie pytała to tam jej pisały dziewczyny, że jest.

A na lubartowskiej to gdzie;> Bo tam są dwie drogerie ? (mówisz o tej po stronie pksu?). I ile tam kallos wychodzi? Ja bym sobie 250 ml kupiła A ta promocja z tuszem to jakies ograniczenie czasowe ma?
Stary 2011-12-30, 13:06   #1445
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

No i mam rozwód z prostownicą. Będę jej używać maksymalnie raz na miesiąc
ja jestem aktualnie w separacji z prostownicą, na szczęście na razie jej nie potrzebuję im mam zdrowsze włosy, tym bardziej są proste same z siebie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:18   #1446
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Od bramy w dól jak idziesz.. Tam jest sklep z profesjonalnymi kosmetykami fryzjerskimi czy jakoś tak Ja tam nie byłam ale na wątku Lublina często właśnie jak któraś o glorie pytała to tam jej pisały dziewczyny, że jest.

A na lubartowskiej to gdzie;> Bo tam są dwie drogerie ? (mówisz o tej po stronie pksu?). I ile tam kallos wychodzi? Ja bym sobie 250 ml kupiła A ta promocja z tuszem to jakies ograniczenie czasowe ma?
Jakby Ci o wytłumaczyć... Idziesz od Krakowskiego przedmieścia Lubartowską w dół, przechodzisz przez skrzyżowanie z Aleją Tysiąclecia, idziesz dalej Lubartowską i po przeciwnej stronie ulicy niż jest Bazar masz tą drogerię. Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam. Nie mam pojęcia do kiedy jest ta promocja z tuszem, a kallos litrowy jakoś niedrogo wychodził, ale nie pamiętam ile. Nie chcę kłamać, ale poniżej 30 zł chyba.
A ta druga drogeria to która?
Ja kojarzę jeszcze tą między nova a przystankiem busów, ale to taka malutka i bardziej tam chyba kolorówkę można znaleźć

Edytowane przez Lenka_1987
Czas edycji: 2011-12-30 o 13:19
Stary 2011-12-30, 13:21   #1447
karolcia198506
Zakorzenienie

Pisałyście jeszcze o wyprzedażach ja tam czekam na -70% nie szukam niczego konkretnego więc jak trafię jakąś perełkę to i tak będę się cieszyć

Przystopowałam trochę z zakupami w Sh i teraz kupuję tygodniowo 2-5 rzeczy to i tak sukces patrząc ile wcześniej kupowałam
Stary 2011-12-30, 13:25   #1448
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

a ja wlasnie zmyłam farbe teraz wyreguluje sobie brwi, ogarne w pokoju i biore sie za obiad, zeby przyjaciolka ktora przyjdzie do mnie po pracy miała cieplutkie jedzonko
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:30   #1449
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Hej Piękne
Poradźcie mi jakąś świetną maskę do włosów.
Niby maski Bingo mi pasują, zagraniczny WAX też, ostatnio używałam balsamu Les Karites i byłam zachwycona, ale mam ochotę spróbować czegoś nowego zastanawiam się nad kallosem latte i placentą, ale nie jestem na 100% zdecydowana. Doradźcie coś bardzo odżywczego
a próbowałaś polecane przeze mnie maski natur vital aloesowej?

snow, buah: niestety nie pamiętam nazwy rajstop, sama bym chciała kupić, były naprawdę cieniutkie chyba 5 den, ale do lokalu czy gdzieś wystarczy i u mnie stały przy kasach, były cieliste i czarne
Niestety nie pomogę, jedynie można iść do sklepu i zapytać, tylko co esotiq to inny asortyment.

Właśnie jestem w czechach, więc jakby któraś miała potrzebę czegoś z dm mogę pomóc w zakupie i wysłać jak będę w pl
Ja sobie kupiłam:
- 2 żele pod prysznic, jeden właśnie użyłam, cudnie pachnie
- 2 razy kokosową odżywkę balea
-2 maski alverde takie małe po 100 ml
- masło do ciała wanilia i mandarynka alverde
- 2 szampony balea jeden z limonką, drugi z lotosem
-pyszne herbatki

I przetestowałam w końcu biowaxa mlecznego wczoraj , włosy pachną do teraz

A podróż do tej praagi miałam tragiczną, tak się czułam, że nie wiedziałam czy dojadę Czymś się strułam i to konkretnie, a to wiadomo jak się kończy, nawet wody się napić nie mogłam bo znowu skończona. Wczoraj się żywiłam kaszkami i słoiczkami dla dzieci, dopiero wieczorem coś normalnego.

Mamy metro chyba 50 m od hotelu i jeździ non-stop, żyć nie umierać

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
spoko, ja też. Ćwiczę jak oszalała, kontroluję się z jedzeniem, no jakoś musze spojrzeć bez odrazy w lustro .

p
a jaki masz rozmiar? bo po zdjęciu to widziałam z 36 albo i mniej

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tzn ja tego olejku uzywam do ciala
acha

bo ja już tylko mam myślenie olejek-włosy

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:30   #1450
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby Ci o wytłumaczyć... Idziesz od Krakowskiego przedmieścia Lubartowską w dół, przechodzisz przez skrzyżowanie z Aleją Tysiąclecia, idziesz dalej Lubartowską i po przeciwnej stronie ulicy niż jest Bazar masz tą drogerię. Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam. Nie mam pojęcia do kiedy jest ta promocja z tuszem, a kallos litrowy jakoś niedrogo wychodził, ale nie pamiętam ile. Nie chcę kłamać, ale poniżej 30 zł chyba.
A ta druga drogeria to która?
Ja kojarzę jeszcze tą między nova a przystankiem busów, ale to taka malutka i bardziej tam chyba kolorówkę można znaleźć
Tak jak 156 jeżdzi ja patrze;p Następny przystanek za brama krakowską. I jeden sklep kosmetyczny i zaraz po drugiej jeszcze jeden z rózowym szyldem.

A nie rozważasz zamówienia na allegro? Bo pamiętam rok temu zamawiałam z dziewczynami na zbiorowych zamowieniach wątku to z przesyłka wyszło mi coś ok 13 złotych za litrowego kallosa
Stary 2011-12-30, 13:31   #1451
buahhot
Marcelover ♥♥♥

kobieto a jakie kupilas maski alverde?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:34   #1452
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Cześć
Rano Was tylko nadrobiłam bo się wczoraj zaczytałam do 3 nad ranem a dziś nie miałam już czasu popisać z Wami rano.

co czytałaś?

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

party: a ile temu brałaś z rossnetu ten komplet z włókna bambusowego?

Ja bardzo sobie cenię skarpetki z bambusa, kupiłam teraz parę par w esotiq, jak będą kupię więcej, mam stopy które są jakieś wrażliwe i lubię twardnieć od byle czego, odkąd nosze takie skarpetki to od razu lepiej, tż mi polecił i miał rację.

<3 <3 <3
Stary 2011-12-30, 14:20   #1453
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Tak jak 156 jeżdzi ja patrze;p Następny przystanek za brama krakowską. I jeden sklep kosmetyczny i zaraz po drugiej jeszcze jeden z rózowym szyldem.

A nie rozważasz zamówienia na allegro? Bo pamiętam rok temu zamawiałam z dziewczynami na zbiorowych zamowieniach wątku to z przesyłka wyszło mi coś ok 13 złotych za litrowego kallosa
Właśnie o ten z różowym szyldem mi chodzi

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Jeszcze mi dzisiaj mąż kuzynki powiedział, że myślał, że jestem starsza i mam 24 lata , ale podobno nie o wygląd chodziło tylko o to, że dojrzałe mam podejście do świata. I tak mnie wkurzył

a tak z ciekawości - ile masz lat?
Stary 2011-12-30, 14:33   #1454
Lainathiel
Wtajemniczenie

przyznam, że nigdy nie słyszałam o skarpetkach bambusowych, ale na pewno się za takimi rozejrzę, bo mam podobne objawy do ciebie kobieto
Stary 2011-12-30, 15:59   #1455
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
co czytałaś?

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

party: a ile temu brałaś z rossnetu ten komplet z włókna bambusowego?

Ja bardzo sobie cenię skarpetki z bambusa, kupiłam teraz parę par w esotiq, jak będą kupię więcej, mam stopy które są jakieś wrażliwe i lubię twardnieć od byle czego, odkąd nosze takie skarpetki to od razu lepiej, tż mi polecił i miał rację.
przed swietami zamawialam

a tz ma 1 pare wlasnie takich skarpetek i sa super przyjemne, chce takie dla siebie ale nie widzialam jeszcze damskich, poza tym one sa chyba dosc drogie... w esotiq jest teraz chyba 70% znizki na rajstopy itp, szkoda ze nie ma u mnie tego sklepu...
Stary 2011-12-30, 16:01   #1456
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja wlasnie jestem po spa
bylo:
masaz syrenka,
peeling ciala,
balsam brazujacy,
krem na twarz,
odzywka do wlosow fekkai,
na koncowki jedwab chi,
depilacja depilatorem-pierwszy raz od dlugieeego czasu go uzylam, ale bylam dzielna, dzis mnie nic nie bolalo
serum na pupe,
serum na biust,
balsam do ciala z dermiki (pieknie pachnie)

pozniej bedzie:
malowanie paznokci odzywka,
samoopalacz na twarz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:02   #1457
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Piękne
Poradźcie mi jakąś świetną maskę do włosów.
Niby maski Bingo mi pasują, zagraniczny WAX też, ostatnio używałam balsamu Les Karites i byłam zachwycona, ale mam ochotę spróbować czegoś nowego zastanawiam się nad kallosem latte i placentą, ale nie jestem na 100% zdecydowana. Doradźcie coś bardzo odżywczego
ja miałam kallosa z proteinami mlecznymi i zapach rewelacyjny, działanie tez efektowne więc mogę polecić. Maski jajecznej nie używałam ale już sama odżywka jest super no i jest to KWC np caate wiec warto spróbować

Kitka
nic sie chyba nie da z tym zrobić ;/ ja od zawsze miałam takie cienie i mimo że próbowałam żeli itd nie wiele to zmieniało. Teraz mam krem -żel z Anew Aqua Youth i na pewno jest najlepszy z tych co miałam, fajnie chłodzi okolice oczu i mam wrażenie że delikatnie rozjaśnia. Ale bez korektora ani rusz...

karolcia198506
dzięki

Sala ubrana, mozna sie spamować

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:51   #1458
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ja miałam kallosa z proteinami mlecznymi i zapach rewelacyjny, działanie tez efektowne więc mogę polecić. Maski jajecznej nie używałam ale już sama odżywka jest super no i jest to KWC np caate wiec warto spróbować

Kitka
nic sie chyba nie da z tym zrobić ;/ ja od zawsze miałam takie cienie i mimo że próbowałam żeli itd nie wiele to zmieniało. Teraz mam krem -żel z Anew Aqua Youth i na pewno jest najlepszy z tych co miałam, fajnie chłodzi okolice oczu i mam wrażenie że delikatnie rozjaśnia. Ale bez korektora ani rusz...

karolcia198506
dzięki

Sala ubrana, mozna sie spamować
też miałam tego kallosa, litrową butlę... i uwielbiałam go , nie tylko za działanie ale i za ten zapach... moje współlokatorki też nim zachwycone były...
kurczę właśnie się boje że taka moja uroda- a raczej brzydota z tymi worami... :/

byłam jednak w tej naturze tata dziś jechał i na szczęscie nie zapomniał mnie zabrać kupiłam korektor pod oczy essence, kredkę do brwi, puder rozświetlający z limitki vampirowej... kusił mnie jeszcze błyszczyk xxxl nudes ale już sobie odpuściłam... pewnie w poniedziałek kupię bo znowu będę... chora jestem normalnie... odwyku czas :P normalnie jak widzę szafy essence, mysecret i catrice to szaleje...

w ogóle - w sklepie był szał ; trafiłam na jakieś dwie rodzinki które chyba w sklepie kosmetycznym z rok nie były taka ekscytacja... kurczę dzieci biegające pod nogami, parki głośne ...ehh... niby kilka osób a cała drogeria zajęta... a najgorsze było to że waliło od nich potem tak że myślałam że zwrócę obiad... zamiast tych brokatów to mogli by w mydło zainwestować....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-12-30, 17:58   #1459
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ja z TŻ poznaliśmy się na fotce on tam lubił przesiadywać, a ja weszłam na fotke po rozstaniu z kolejnym TŻ było to nie dawno, a w marcu skończę 21 lat
nie uważam, że to coś wstydliwego. No cóż fotka nie mój portal, ale jakiś przypadek sprawił, że tam zajrzałam i on tam był potem szybko spotkanie i poznawaliśmy się już w realu
Też poznałam się z TŻ na fotce
I strasznie się cieszę, że miałam tam konto

Cytat:
Ja muszę się w przyszłym tygodniu wybrać na badania. A też panikuję. Boję się igieł
Też panicznie boję się igieł i odkładam wszelkie badania na 'kiedyś tam'

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie- co zrobić z worami pod oczami.. bo niby się wysypiam, odżywiam też nie najgorzej a mam cały czas pod oczami takie wory..( strasznie to wygląda jak się nie umaluje...
Spróbuj żelu z arniką lub masuj zimnym czymś oczy z rana. Pisałam wcześniej, że moja mama ma worki i za nic nie może się ich pozbyć i szukam cud specyfiku...

Cytat:
Ja też od nowego roku startuję. Obowiązkowo ćwiczenia jakieś, zacznę się racjonalnie odżywiać.
Włosy też mi się do talii marzą. Zmieniłam pielęgnację, a od nowego roku ruszam z wewnętrznymi dopalaczami (drożdże, skrzyp, pokrzywa). Olejowanie regularne, mycie odżywką. Jutro zrobię zdjęcie moich włosów i za 3 miesiące i zobaczę, czy są jakieś efekty. No i mam rozwód z prostownicą. Będę jej używać maksymalnie raz na miesiąc
Też mam zamiar zrobić sobie zdjęcia i co 3 miesiące porównywać To chyba najlepsza motywacja będzie.

Cytat:
Właśnie jestem w czechach, więc jakby któraś miała potrzebę czegoś z dm mogę pomóc w zakupie i wysłać jak będę w pl
Ja sobie kupiłam:
- 2 żele pod prysznic, jeden właśnie użyłam, cudnie pachnie
- 2 razy kokosową odżywkę balea
-2 maski alverde takie małe po 100 ml
- masło do ciała wanilia i mandarynka alverde
- 2 szampony balea jeden z limonką, drugi z lotosem
-pyszne herbatki

O ja bym chciała wypróbować olejek Alverde Pflegeoel Patchouli Cassis o którym ostatnio głośno na YouTube. Chciałabym zobaczyć jaki to cudowny zapach on posiada Jeśli byś widziała gdzieś i kosztował do 20 zł to poprosiłabym o kupno

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
przyznam, że nigdy nie słyszałam o skarpetkach bambusowych, ale na pewno się za takimi rozejrzę, bo mam podobne objawy do ciebie kobieto
Ja mam skarpetki bambusowe i są genialne, polecam z całego serca.

Ja oczywiście przed imprezą dostałam wysypu pryszczy;/ Teraz smaruję co chwile Acnefanem, żeby pozbyć się tego badziewia
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:43   #1460
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
kobieto a jakie kupilas maski alverde?
z avocado
- z aloesem i hibiskusem

lainthaniel: 22 lata, pisałam zresztą o tym chyba niedawno

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Nie wiem co w tym jest, ale coś jest, bo u mnie lepiej. Po takich sztucznych skarpetkach od razu gorzej, musze wymyślić jaką alternatywę do tych rajstopowych bo to też mi stopy masakruje

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
przed swietami zamawialam

a tz ma 1 pare wlasnie takich skarpetek i sa super przyjemne, chce takie dla siebie ale nie widzialam jeszcze damskich, poza tym one sa chyba dosc drogie... w esotiq jest teraz chyba 70% znizki na rajstopy itp, szkoda ze nie ma u mnie tego sklepu...
w estoiq po 9,90 te skarpeteki, w simply kupiłam ze 2 pary po 5 z groszami

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
O ja bym chciała wypróbować olejek Alverde Pflegeoel Patchouli Cassis o którym ostatnio głośno na YouTube. Chciałabym zobaczyć jaki to cudowny zapach on posiada Jeśli byś widziała gdzieś i kosztował do 20 zł to poprosiłabym o kupno
ok, sprawdzę

Mam nadzieję, że będzie Jak taki fajny to i dla siebie wezmę

dałabyś mi link jak to wygląda albo pamiętasz filmik gdzie to jest pokazane? łatwiej by mi się szukało

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-30 o 18:51
Stary 2011-12-30, 18:57   #1461
nieidealna91
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=RlfyuY1ULg8 zaczyna o nim mówić koło 5 minuty U kilku innych dziewczyn na YT widziałam go i każda zachwyca się zapachem. Z tego co widziałam to na Allegro jest za 21zł czyli pewnie w Czechach będzie znacznie tańszy. Swoją drogą zazdroszczę Ci możliwości zakupów tych kosmetyków na żywo
Stary 2011-12-30, 19:21   #1462
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Już znalazłam, ale dzięki za link.

Czy ja wiem jak z taniością, korona tania nie jest Ale myślę, że kilkanaście zł powinien kosztować.
Mam z tej serii tylko, że z arniką.

Ja się tak jakoś uchowałam, że dopóki nie przeszłam koło dm i nie weszłam przypadkiem- (nie wiem czy nie weszłam tylko bo pić mi się chciało czy coś takiego i chciałam zobaczyć czy tam coś do picia kupię, nawet nie wiedziałam że to drogeria z tego co pamiętam )to nawet nie wiedziałam o alverde, balei itd.
Człowiek nieświadomy to chociaż nie wiedział co traci.
Tzn nie mówię, że to są jakieś cuda nad cudami, ale rzeczy dobre i ceny przyjazne, a w promocji już w ogóle opłacalne.
Np po szamponie balea moje włosy wytrzymują 2 dni, co dla mnie jest cudem, bo zwykle codziennie muszę szorować.

Może schleckera jeszcze namierzę, bo tam znowu są super żele pod prysznic z naturalnymi olejkami

tż mi zasnął , ale zaraz gdzieś idziemy tylko myślę gdzie

U mnie w kwestii kolorówki mało co kusi:
-podkłady i pudry prawie każde mnie zapychają
-cieni trochę mam, zwykle brązy noszę, chociaż jak teraz mam soczewki brązowe to inne kolory mi pasują, to może coś się wymyśli, mam inne ale nie kupuje ton dziwnych kolorów, bo to tylko od okazji, taki mój urok, że źle mi w mocnych, ostrych kolorach
-lakierów mam wystarczająco
-szminki mało którę mi pasują, jedynie essence te delikatne u mnie jakoś wyglądają albo znowu takich drogich marek. Te wszystkie perłowe szminki dają u mnie tragiczny efekt, kiedyś lubiłąm czerwone usta, ale jak do płaszcza i w miarę eleganckiej torebki dołożę czerwoną szminkę to będę wyglądać na 40 lat, więc wolę nie. Zresztą wolę bardziej usta podkreślać oczy niż usta, to bardziej mi pasuje.
Podziwiam was wszystkie, którę potrafią kupić dużo szminek, podzielcie się swoim darem

Mnie zawsze bardziej pielęgnacja kusi

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-30 o 19:27
Stary 2011-12-30, 19:47   #1463
CABIN CREW

kobieto ja Ci mogę mojego "daru" trochę dać

ZALATANA......
Stary 2011-12-30, 20:38   #1464
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Już znalazłam, ale dzięki za link.

Czy ja wiem jak z taniością, korona tania nie jest Ale myślę, że kilkanaście zł powinien kosztować.
Mam z tej serii tylko, że z arniką.

Ja się tak jakoś uchowałam, że dopóki nie przeszłam koło dm i nie weszłam przypadkiem- (nie wiem czy nie weszłam tylko bo pić mi się chciało czy coś takiego i chciałam zobaczyć czy tam coś do picia kupię, nawet nie wiedziałam że to drogeria z tego co pamiętam )to nawet nie wiedziałam o alverde, balei itd.
Człowiek nieświadomy to chociaż nie wiedział co traci.
Tzn nie mówię, że to są jakieś cuda nad cudami, ale rzeczy dobre i ceny przyjazne, a w promocji już w ogóle opłacalne.
Np po szamponie balea moje włosy wytrzymują 2 dni, co dla mnie jest cudem, bo zwykle codziennie muszę szorować.

Może schleckera jeszcze namierzę, bo tam znowu są super żele pod prysznic z naturalnymi olejkami

tż mi zasnął , ale zaraz gdzieś idziemy tylko myślę gdzie

U mnie w kwestii kolorówki mało co kusi:
-podkłady i pudry prawie każde mnie zapychają
-cieni trochę mam, zwykle brązy noszę, chociaż jak teraz mam soczewki brązowe to inne kolory mi pasują, to może coś się wymyśli, mam inne ale nie kupuje ton dziwnych kolorów, bo to tylko od okazji, taki mój urok, że źle mi w mocnych, ostrych kolorach
-lakierów mam wystarczająco
-szminki mało którę mi pasują, jedynie essence te delikatne u mnie jakoś wyglądają albo znowu takich drogich marek. Te wszystkie perłowe szminki dają u mnie tragiczny efekt, kiedyś lubiłąm czerwone usta, ale jak do płaszcza i w miarę eleganckiej torebki dołożę czerwoną szminkę to będę wyglądać na 40 lat, więc wolę nie. Zresztą wolę bardziej usta podkreślać oczy niż usta, to bardziej mi pasuje.
Podziwiam was wszystkie, którę potrafią kupić dużo szminek, podzielcie się swoim darem

Mnie zawsze bardziej pielęgnacja kusi

Jednak przejrzałam blogi i poczytałam składy i to to samo co alterra tylko zapachem będzie się różnić to jednak nie kupuj
A co do zakupów, to mnie też bardziej pielęgnacja kusi. Ostatni cień kupiłam z pół roku temu i nie zanosi się na to, żeby w tej kwestii się coś zmieniło. Teraz i tak maluję się ciągle tak samo - kreska, tusz i starczy. Może 'zainwestuję' w różne kolory eyelinerów. Narazie mam czarny, brązowy, dwa niebieskie i fioletowy. Brązowego nie lubię bo jest za perłowy, wolę maty.
A jeśli chodzi o szminki to moim zdaniem żadna mi nie pasuje, jeden wydatek mniej
Stary 2011-12-30, 20:49   #1465
kasieni887
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja jestem aktualnie w separacji z prostownicą, na szczęście na razie jej nie potrzebuję im mam zdrowsze włosy, tym bardziej są proste same z siebie
ja tez juz prawi 2 miesiace nie prostuje wogole wlosow azz sie dziwie ze wytrwalam czasami mam chwile zwatpienia i chec na siegniecie po prostownice ale daje radeee

naolejowalam wlosy i siedze z cieplutka herbatka i swieczka cynamonowa-jablkowa - zyc nie umierac

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:21   #1466
ghana
Zakorzenienie

a ja dzisiaj spamowanko przed jutrem
brwi wyregulowane, maseczka nawilzajaca ziaja z glinka juz polezakowała, tak samo jak mleczny maska biovax, wydepilowana, peeling ciała i stop zrobiony, ogarnięcie stópek i teraz będę ogarniać paznokcie u nog a zaraz po tym je pomaluje uffff
Stary 2011-12-30, 21:53   #1467
loluska
Zakorzenienie

u mnie było:
regulacja brwi
maseczka nawilżająca Planet Spa
krem pod oczy Anew Aqua Youth
krem na buzię j.w.
na włosy nałożyłam olej Babydream z odżywka jajeczną
balsam brązujący (na szczęście końcówka )

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:05   #1468
kasieni887
Wtajemniczenie

loluska - widzialam ze masz ciemne wlosy,a mi np babydream troche rozjasnil wlosy, na watku olejowym inna dziewczyna tez to zauwazyla wiec jesli tego nie chcesz to uwazaj z ta oliwka

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:33   #1469
ghana
Zakorzenienie

mam panterkę na paznokciach, taką jak tutaj http://2.bp.blogspot.com/-v7x1KCiYZy...-04_121915.jpg
Stary 2011-12-30, 22:59   #1470
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Mnie dziś czeka na pewno oprócz podstaw maseczkowanie twarzy i depilacja, a jutro by mi się przydało pomalować paznokcie ale nie wiem czy bede miała wene

Cytat:
co czytałaś?
"Wzgórze błękitnego snu" autorstwa Igora Newerly'ego , dla mnie świetna

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
w ogóle - w sklepie był szał ; trafiłam na jakieś dwie rodzinki które chyba w sklepie kosmetycznym z rok nie były taka ekscytacja... kurczę dzieci biegające pod nogami, parki głośne ...ehh... niby kilka osób a cała drogeria zajęta... a najgorsze było to że waliło od nich potem tak że myślałam że zwrócę obiad... zamiast tych brokatów to mogli by w mydło zainwestować....
Ja mam często dziką ochotę klientom dawać gratisy w postaci mydełek

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości