|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cytat:
Hmmm, no to rozważę to złoto na pazurach ![]() Kurczę, szkoda, że nie mam dobrego złotego cienia ![]() Cytat:
|
|
#1292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłałam PW.
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Rozeznanie
|
zmieniłam nagłówek pięc tysięcy razy i w koncu jest tak jak chcialam
![]() powinnam wymyslac menu na sylwestra ale robimy tylko z męzem i bratem to oni zjedzą cokolwiek :P |
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31319688]Co do papuzich mejkapów, ja ostatnio łaziłam po mieście tak
![]() Wybaczcie beznadziejne foto, ale użyłam tu tylko dwóch cieni z paletki Sleek Monaco (Kiwi Zest i Lotus Flower czy jakoś tak) i kredki Gosha Lemon Soda na dolną powiekę Na żywo te cienie były dużo intensywniejsze, to foto robiłam po kilku(nastu?) godzinach łażenia... [/QUOTE]Oooooo ślicznie, pstrokato, w moim stylu ![]() Cytat:
![]() Ano owszem, czasem tak robiłam, że ubierałam pomarańczowe rajstopy do czarnej spódnicy i fioletowej koszulki a na oku... Pomarańczowy to 'moje' barwy klubowe i tak kombinuję jak ugryźć, żeby na oku zrobić, kombinowałam z zielonym, ale wychodziło nie do końca satysfakcjonująco
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie coraz bardziej skłaniam się ku sukience.. Boję się tylko, że będzie problem z graniem (a grać będę na pewno, bo bez turnieju się nie obędzie). W sukience i to z dekoltem może to być.. Hmm.. Lekko rozpraszające dla przeciwników Ale w sumie to chyba dobrze nie? |
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ pomógł mi wybrać sukienką (a raczej sam wybrał, którą mam założyć
) i padło na srebrną - myślicie, że jak założę do niej granatowe rajstopy i karmelowe czółenka to się będą gryźć? to znaczy granat ok, ale te czółenka mnie martwią, a nie chcę na szybko nowych butów kupować
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób mi taki ![]() żebym wiedziała że mi tak dobrze jak Tobie wyjdzie to bym się tak jutro pomalowała.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Scene, ale on naprawdę prościutki jest. Na wazelinie dobrze się rozciera cienie. Pozostaje tylko kwestia roztarcia dobrze czarnego, żeby nie było jednolitej krawędzi
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba spróbuję, ale boję się, że nie wyjdzie tak idealnie i będę potem musiała zmywać, a wątpię, że znajdę na to czas.
Trzymajcie kciuki. I dzięki za piękną inspirację.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko potem dobrze "zafixuj" makijaż. Ja zazwyczaj utrwalam fixerem w pudrze i potem jeszcze psikam takim w spray'u. Wazeliny daj tylko ociupinkę, bo inaczej będziesz miała lepką powiekę. Ewentualnie jeśli masz Duraline to możesz nim zastąpić wazelinę
Powinno się udać i polecam się na przyszłość!
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle pierwsze słyszę o.O
A u mnie nie ma jeszcze tej limitki ;(
|
|
#1302 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Paletek Sleeka też nie Nie jestem trendy Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Qrcze.. Ja nie dość, że nocny marek to jeszcze rano sama się budzę dość wcześnie, mimo że mogłabym pospać.. Nie rozumiem tego bo zawsze wstaję niewyspana, a mimo to każdego ranka jest tak samo.
Też tak macie? Czy tylko mój organizm tak świruje? |
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusiły mnie 3-4 lata temu, gdy latałam do UK (byłam wtedy z facetem, który tam pracuje), ale z powodu, że u nas jeszcze ich nie było. Zapachy niezbyt mnie urzekają, dlatego nie kupiłam wtedy i teraz, w PL. Podoba mi się tylko 1 - czekolada+pomarańcza, ale nie ciągnie mnie do tych żeli na tyle, żeby kupować jako dwudziestyktóryś żel w moim zbiorze. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
|
|
#1307 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam tylko 10zł w portfelu a tu taką śliczną kolekcję pokazujesz i niby za co ja mam teraz to wszystko kupić ![]() Kobity, jak będziecie miały cień w kremie Essence Crystalliced to proszę o recenzję
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31327829]Jak mogłaś mi to zrobić
ja mam tylko 10zł w portfelu a tu taką śliczną kolekcję pokazujesz i niby za co ja mam teraz to wszystko kupić ![]() Kobity, jak będziecie miały cień w kremie Essence Crystalliced to proszę o recenzję [/QUOTE]Ja się wczoraj zastanawiałam czy dziś na szybko nie pojechać do centrum po tą limitkę, ale stwierdziłam, że koniec impulsywnych zakupów. Chociaż tak mnie kuuuuusi
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ale może się przejdę dziś jeszcze przy okazji zakupów ostatnich i zobaczę
|
|
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
http://life-beauty-dreams.blogspot.com/
hej dziewczyny zapraszam na mojego nowego bloga
30.04.2014 3:15
|
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczątka ;*
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubie poloczenie rajstop i obuwia w tym samym kolorze, ze to sie tak laczy i nogi wygladaja na dluzsze ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- I zycze szczesliwego nowego roku wszystkim
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Zacytuję wam fajne życzenia z innego wątku ![]() Cytat:
|
|
|
#1314 |
|
Konto usunięte
|
Ode mnie też szczęśliwego nowego roku i udanej zabawy, jeśli się wybieracie
|
|
|
|
#1315 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale częściej dobieram ubrania do lakieru. To wszystko zależy- często wybierając lakier myślę co mam ochotę niebawem ubrać. A czasem mam ochotę pogościć jakiś lakier na paznokciach i wtedy dobieram do niego ubrania. Ale nie chodzi tu, że ubieram się na żółto, gdy mam żółte paznokcie, ale dobieram wtedy kolory, które z nim się nie gryzą.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar kupić jakiś olejek do włosów przez allegro, ale nie mam konta (ta jestem dziwna, ale nie było mi tak na prawdę nigdy potrzebne).
Stąd moje pytanie, czy któraś z Was kupiła tam coś bez rejestracji? Jak to wygląda? |
|
|
|
#1317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzolls Ja tam rzadko mam makijaż dopasowany do stroju i wątpię, że to zbrodnia ![]() Karen15 Ja też nie mam konta na allegro
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja ubieram czarne spodnie i czarna mgielkowa bluzke, do tego nude buty i zloty zegarek. Co myslicie o takim makijazu http://i-clothes-and-cosmetics.blogs...razy-beze.html tylko w kolorach: czarny i bialy?
|
|
|
|
#1319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
bry kochane
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

ja bym dała złote paznokcie ,albo czarne ze złotym glitterem,albo flejksami a na oczach albo złoto-brązowe cienie z czarną kreską, albo złoto czarne smokey 

I mam nadzieję, że kolejny będzie jeszcsze lepszy.

głównie pod względem ładnego blendowania.