Rossmann - część XI - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 11:45   #4861
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92
Dot.: Rossmann - część XI

Cytat:
Napisane przez PoKaPoKa Pokaż wiadomość
Tak, chyba 50zł kosztuje jak dobrze pamiętam, patrzyłam tester, ma ładne krycie w porównaniu do HM
Ja kupiłam w rossie pomadke maybelline na promocji nr 742 - kolor ładny, trwałość bez rewelacji
Też kupiłam tą samą kolor ładny no ale co do trwałości masz rację dziś będę też polować na coś

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:50   #4862
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez partycypacja Pokaż wiadomość
Ja polecam Fabio Verso - cuudeńko za groszę jeżeli chodzi o jego trwałość, jedyny perfum do 20 zł który moim zdaniem utrzymuje się dłużej niż pół godzinki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dt.html&next=1

właśnie naczytałam się o nim i kupiłam ostatnio jak był na promocji. tester na dłoni cały dzień miałam (chodziłam po zakupach i pod koniec dnia kupiłam) i pachniał suuper. natomiast jak się popsikałam w domu to na sobie go w ogóle nie czułam. co prawda pokój pachnie bardzo długo i bardzo intensywnie ale mam wrażenie, że na mnie nic nie czuć. chyba, że tak szybko się przyzwyczajam do zapachu, no ale inne pachnidła czasem wyczuwałam a tego nie, nawet na ubraniach. będę musiała się kogoś zapytać
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:00   #4863
201607231719
Konto usunięte

Kupiłam dziś mleczko z sorayi sceniczne 18+, z avy serum ze świetlikiem i też z avy krem z zieloną herbatą
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:05   #4864
bzeltynka
Rozeznanie

byłam dzisiaj w rosmannie i promocja -20% za produkty z original source łączy się z promocją 1 żel + 1 gratis, ale gratisy są losowe i jesli ktos bierze więcej to takie same
ja i tak jestem super szczęsliwa
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:08   #4865
partycypacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
właśnie naczytałam się o nim i kupiłam ostatnio jak był na promocji. tester na dłoni cały dzień miałam (chodziłam po zakupach i pod koniec dnia kupiłam) i pachniał suuper. natomiast jak się popsikałam w domu to na sobie go w ogóle nie czułam. co prawda pokój pachnie bardzo długo i bardzo intensywnie ale mam wrażenie, że na mnie nic nie czuć. chyba, że tak szybko się przyzwyczajam do zapachu, no ale inne pachnidła czasem wyczuwałam a tego nie, nawet na ubraniach. będę musiała się kogoś zapytać
Są dostępne w Rossmanie, kosztują ok. 17 zł za 50ml.
Ja mam porównanie ponieważ moja koleżanka ich używa i gdy psiknie się innymi o wiele droższymi -typu Mexx, czy też perfumikami z Oriflame kosztującymi ponad stówkę- to tak jak tamte bardzo słabo wyczuwam, to Fabio Verso czuję na kilometr

Ja również się bardzo szybko przyzwyczajam do zapachu niestety i przez to często zdarza mi się spsikać zbyt mocno ale to już moja obsesja, nie wyjdę z domu bez perfum dlatego efektywnie poszukuję tanich dobrych perfum bo studencka kieszeń nie pozwala w pełni na realizowanie perfumowych marzeń
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:53   #4866
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez partycypacja Pokaż wiadomość
Są dostępne w Rossmanie, kosztują ok. 17 zł za 50ml.
Ja mam porównanie ponieważ moja koleżanka ich używa i gdy psiknie się innymi o wiele droższymi -typu Mexx, czy też perfumikami z Oriflame kosztującymi ponad stówkę- to tak jak tamte bardzo słabo wyczuwam, to Fabio Verso czuję na kilometr

Ja również się bardzo szybko przyzwyczajam do zapachu niestety i przez to często zdarza mi się spsikać zbyt mocno ale to już moja obsesja, nie wyjdę z domu bez perfum dlatego efektywnie poszukuję tanich dobrych perfum bo studencka kieszeń nie pozwala w pełni na realizowanie perfumowych marzeń
hehe czyli może jednak pachnę
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 13:12   #4867
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
Napisane przez rolerka Pokaż wiadomość
Używałyście może łagodzącego balsamu po depilacji Soraya? Czy usuwa zaczerwienienia? Znalazłam też balsam po depilacji Delia Satine, ale nie wiem czy dostępny jest w Ross. Zależy mi dzisiaj na depilacji woskiem i wyjściu na basen bez czerwonych kropek na nogach więc proszę wypowiedzcie się jakie są wasze doświadczenia.
Delii nie znam, a Soraya nic nie działa. Mi na zaczerwienienia i czerwone kropki pomaga pewnien żel na wrastające włoski bodajże, z Oriflame, no ale to tylko u konsultantki kupisz ( i nie wiem, jak z woskiem, ja używam po depilacji maszynką lub depilatorem )
Stary 2011-12-30, 13:51   #4868
dorota_128
Zadomowienie

Kupiłam dziś żel OS malinowy, trochę upaćkany ale że był ostatnio to wzięłam i nie żałuje bo pięknie pachnie Nawet pani przy kasie powiedziała, że piękny zapach Podyktowałam jej kod, nic o tym nie wiedziała, ale wszystko weszło. Drugi dostałam o zapachu kaktusa.

Wcześniej kupiłam dwa nowe lakiery wibo, niebiesko-betonowy i oliwkę. Oliwka bardzo ładna

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 14:11   #4869
marryme21
Zakorzenienie

Czy możecie podać kod na żele OS?Nigdzie go nie widzę.Z góry-wielkie dzięki.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:01   #4870
aniula47
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Czy możecie podać kod na żele OS?Nigdzie go nie widzę.Z góry-wielkie dzięki.
stronę lub dwie wcześniej jest podany link

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...n-rabatowy.pdf

----------------------------------
DZIDZIA

Edytowane przez aniula47
Czas edycji: 2011-12-30 o 15:02
aniula47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:04   #4871
Iwoka
Zakorzenienie

Koniec świata z tym wątkiem... Niby projekt denko, żele do wykorzystanie, ale oczywiście skusiłam się na promocję kupiłam żel czekolada+mięta, dodatkowo dostałam mięta+trawa cytrynowa. Kupiłam jeszcze róż z jedwabiem z Wibo i maseczkę nawilżającą Rival de Loop
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:31   #4872
czikorita
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aniula47 Pokaż wiadomość
stronę lub dwie wcześniej jest podany link

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...n-rabatowy.pdf
Wyswietla mi się że jest błąd rysowania Czy ktoś mógłby wpisać ten kod? Dziękuje
czikorita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 15:47   #4873
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Koniec świata z tym wątkiem... Niby projekt denko, żele do wykorzystanie, ale oczywiście skusiłam się na promocję kupiłam żel czekolada+mięta, dodatkowo dostałam mięta+trawa cytrynowa. Kupiłam jeszcze róż z jedwabiem z Wibo i maseczkę nawilżającą Rival de Loop
Możesz powiedzieć, czym go nakładasz? Mam pędzel do różu z essence, i ile bym nim nie machała, tak na buzi róż jest prawie niewidoczny.

Stary 2011-12-30, 16:06   #4874
niespodzianka
Raczkowanie

Cytat:
Koniec świata z tym wątkiem... Niby projekt denko, żele do wykorzystanie, ale oczywiście skusiłam się na promocję kupiłam żel czekolada+mięta, dodatkowo dostałam mięta+trawa cytrynowa.
Hahaha, mam dokładnie to samo, zamiast ubywać to mi tych żeli przybywa. Kupiłam malina+wanilia i dostałam również miętę+trawę, rabat 20% bez problemu wszedł.
Malina pachnie cudownie, tylko trwałość zapachu tragiczna, przypomina mi on chupa chupsy truskawkowo-śmietankowe
Stary 2011-12-30, 16:42   #4875
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Możesz powiedzieć, czym go nakładasz? Mam pędzel do różu z essence, i ile bym nim nie machała, tak na buzi róż jest prawie niewidoczny.

Niestety nie wiem jaki to pędzel, bo był w zestawie, który dostałam, a nigdzie nie jest napisana firma... W każdym razie też mam z nim trochę problemu. Nakładam i słabo widać, a za chwilę znowu jest go aż a dużo. Ale kolor jest ładny, więc jakoś będę kombinować z nakładaniem, żeby wyglądał dobrze bo ten pędzelek dołączony do różu to jakaś totalna pomyłka...
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:39   #4876
nikaczekolada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czikorita Pokaż wiadomość
Wyswietla mi się że jest błąd rysowania Czy ktoś mógłby wpisać ten kod? Dziękuje
2981417257516
Ważny jeszcze tylko jutro

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:15   #4877
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w rosmannie i promocja -20% za produkty z original source łączy się z promocją 1 żel + 1 gratis, ale gratisy są losowe i jesli ktos bierze więcej to takie same
ja i tak jestem super szczęsliwa
Ja też dziś skorzystałam z tej promocji wraz z kodem zniżkowym - obawiałam się, że mogą być problemy, ale na szczęście dostałam drugi żel i zniżka weszła

Cytat:
Kupiłam dziś żel OS malinowy, trochę upaćkany ale że był ostatnio to wzięłam i nie żałuje bo pięknie pachnie Nawet pani przy kasie powiedziała, że piękny zapach Podyktowałam jej kod, nic o tym nie wiedziała, ale wszystko weszło. Drugi dostałam o zapachu kaktusa.
Widzę, że z W-wy W którym R robiłaś zakupy? Bo ja dostałam przy kasie wersję Eukaliptus + Limonka + Bazylia. Zapach, nie powiem, ładny, ale ciekawi mnie ten kaktusowy Zastanawiam się, czy nie kupić jutro drugiego zestawu, póki obowiązuję kod
Wzięłam żel Mango + Makadamia, kusił malinowy, ale bardzo spodobał mi się też Pieprz + Pitaja

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:53   #4878
Mariatta
Zakorzenienie

U mnie też bez problemu oba rabaty weszły. Kupiłam sobie limonkę, a dostałam mieta+ trawa cytrynowa. A ten malinowy za słodki dla mnie zapach. Ogólnie te ich żele albo mi się zapach podoba, albo odrzuca, nie ma jakiegos takiego pośredniego.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:58   #4879
princesa89
Raczkowanie

A ja kupiłam malinowy original source i myślałam że dostane taki sam a mi dała też mięta i trwa cytrynowa :/ A dziewczyny czy u was te cienie do powiek rimmela z flaga są w promocji ?? bo w gazetce niby są na obrazku ale dzisiaj w rosmanie byłam i kosztują 30, 99 złoty ? A U wAS ?
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 20:39   #4880
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie wiem jaki to pędzel, bo był w zestawie, który dostałam, a nigdzie nie jest napisana firma... W każdym razie też mam z nim trochę problemu. Nakładam i słabo widać, a za chwilę znowu jest go aż a dużo. Ale kolor jest ładny, więc jakoś będę kombinować z nakładaniem, żeby wyglądał dobrze bo ten pędzelek dołączony do różu to jakaś totalna pomyłka...
Kurcze, myślałam, że rzucisz mi jakąś dobrą radę Cwaniak z tego różu, niby go nie ma na buzi a jednak jest No nic, trzeba jeszcze kombinować. I zgadzam się, że dołączony pędzelek to totalna tandeta, nie wiadomo nawet co z nim zrobić
Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Widzę, że z W-wy W którym R robiłaś zakupy? Bo ja dostałam przy kasie wersję Eukaliptus + Limonka + Bazylia. Zapach, nie powiem, ładny, ale ciekawi mnie ten kaktusowy Zastanawiam się, czy nie kupić jutro drugiego zestawu, póki obowiązuję kod
Wzięłam żel Mango + Makadamia, kusił malinowy, ale bardzo spodobał mi się też Pieprz + Pitaja
Niestety nie w Wawie Ale ten kaktus to dla mnie typowo męski zapach, szału z nim nie ma

Stary 2011-12-30, 21:18   #4881
Maqua
Zakorzenienie

jutro Rossmanny są czynne?
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:28   #4882
czikorita
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
2981417257516
Ważny jeszcze tylko jutro
czikorita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:49   #4883
dzolls
Zakorzenienie

Hej
Czy któraś z was ma kod na tusz MF gold z rossnetu?

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:13   #4884
neusia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Hej
Czy któraś z was ma kod na tusz MF gold z rossnetu?
2982233658228 kod na tusz proszę bardzo
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:17   #4885
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neusia83 Pokaż wiadomość
2982233658228 kod na tusz proszę bardzo
dziękuję mocno

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:28   #4886
neusia83
Rozeznanie

a jaki jest w ogóle ten tusz?
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 00:54   #4887
adriianka
Raczkowanie

a już znalazłam... nie wiem czemu mi umkneło;/ przpraszam

Edytowane przez adriianka
Czas edycji: 2011-12-31 o 00:56
adriianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 08:46   #4888
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
A ja kupiłam malinowy original source i myślałam że dostane taki sam a mi dała też mięta i trwa cytrynowa :/ A dziewczyny czy u was te cienie do powiek rimmela z flaga są w promocji ?? bo w gazetce niby są na obrazku ale dzisiaj w rosmanie byłam i kosztują 30, 99 złoty ? A U wAS ?
Cytat:
Napisane przez Mariatta Pokaż wiadomość
U mnie też bez problemu oba rabaty weszły. Kupiłam sobie limonkę, a dostałam mieta+ trawa cytrynowa. A ten malinowy za słodki dla mnie zapach. Ogólnie te ich żele albo mi się zapach podoba, albo odrzuca, nie ma jakiegos takiego pośredniego.
A czy żel Mięta + Trawa cytrynowa mocno pachnie miętą? Czy przypomina zapachem ten z Miętą i olejkiem herbacianym?

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:15   #4889
dziama_
Raczkowanie

Cytat:
ja sie wtrące
też mam ten róż , i używam pędzla z essence. i właśnie na mnie jest widoczny , może dużo go nakładam i mocno rozprowadzam, nie wiem ;p
ale właśnie czasem przesadzam, teraz próbuje lekko i mięciutko tym pędzlem operować, wtedy mam takie muśnięte różem policzki : )

może to też zależy od koloru ? ;p
ja mam taki amarant, wściekły róż, niby jakby barbie taki mocny, ale na twarzy wygląda świeżo

a co do żeli, byłam w dwóch rossach, i nie było żelu OS malina
w jednym pusty cały rząd z maliną i delicjami
a w drugim wgl nie było miejsca na te żele ...

dziś wstąpie jeszcze do jednego, oby były, jak nie to wezmę jakieś mango czy cuś. ale troche szkoda, czaiłam się na malinę ;p
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:31   #4890
One_LoVe
Zakorzenienie

dostanę tę odżywkę My Secret, Lash & Brow Repair (Odżywka do rzęs)
w rossmannie? (zdjęcie - załącznik)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32212_250.jpg (8,1 KB, 9 załadowań)

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości