Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-31, 11:57   #1291
paulaLbn
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość

PAULA z LUBLINA - widze Cie nie czaj sie pisz co u ciebie ;p
Niestety niedoczytałam wczoraj do tego momentu;p Wcale sie nie czaję, tylko zazwyczaj nadrabiam wieczorem juz w łózku i zle mi pisac na leżaco;p
a co u mnie...hmmm.... ze tak powiem, odliczam dni i mam takie małe zyczenie na Nowy Rok: urodzic moja niespodzianke 1 stycznia ja juz chcę mojego szkraba, choc w dalszym ciągu pozostaje bezimienny/ bezimienna
Stary 2011-12-31, 12:04   #1292
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Dziś zaczynam 36 tydzień ,jak to niektorzy liczą 37 .Coraz bliżej
Eliza no toza rozpoczęty tydzień którykolwiek by nie był

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
a nam odpadl w nocy pepek
Szybciutko, przemywałaś czymś?
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:10   #1293
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Aga_tka on ma tak od daaaawna, wlasciwie od momentu kiedy stracilismy pierwsze dziecko, czyli 4lata. Wiem i on tez wie, ze nie powinien sie leczyc. Chociaz uwaza, ze raz na jakis czas to nic zlego
Ale mniejsza o niego, po co sobie glowe zawracac napisz jak Ty sie czujesz kochana? widzialam, ze masz termin na 2 stycznia- toz to w pon!!! a to termin z OM czy USG?
No to musisz z tym coś zrobić - teraz będziecie mieli dzieciątko w domku, czas się otrząsnąć i zająć tym co będzie potrzebne... Powiedz mu że musi być odpowiedzialny, bo będzie Tatą .
Ja się czuję całkiem dobrze - wczoraj i przedwczoraj mnie podbrzusze bolało, ale jeszcze dużo leżałam, żeby dziś nie rodzić za to dziś za chwilę wychodzę z małym na spacer, potem idziemy z mężem szukać pralki i na obiad do ikei - po południu na imprezkę do koleżanki - chciałam sprzątać cały wieczór, żeby się ruszyło (do porodu brakuje mi tylko skurczy) ale to najwyżej jutro będę ćwiczyć bo teraz nie chcę jeszcze, bo nie wiadomo czy poród nie potrwa za krótko żeby data jutrzejsza była... no i mam nadzieję do środy urodzić... po co znów na lekarza kasę wydawać

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Jakoś nie mogę tego pojąć - przecież do dziecka nie można napisać instrukcji obsługi i "kodu błędów" - nie wyobrażam sobie szukania w książce porady co zrobić, jak dziecku coś się dzieje ...
Ale może warto to przeczytać?
Moja teściowa dała mi książkę wg której ona tak właśnie robiła - zaglądała jak coś się działo - fajna nawet ma teraz nowe wydanie, autor: Sponk, ale ja nie umiem tak korzystać

Cytat:
Napisane przez kaczuszka81 Pokaż wiadomość
dph,ja tak się zapytałam bo zaintrygował mnie fakt o znieczuleniu szukałam sposobu ominięcia bólu
Mam za sobą cc i sn i jednak wolę naturalnie mimo że boli jak cholera ale szybciej wszystko mija

Ja, zastanawiam się jedynie teraz nad opłaconą położną czy sobie nie wziąć znajome brały i sobie chwalą

Lecę też spać, tylko jakąś czekoladkę muszę pochłonąć

U mnie nie ma znieczulenia zzo, ale i tak bym nie chciala chyba - miałam tak cesarkę robioną, nic strasznego w sumie, ale nie wiem jak miałabym tak przeć - chyba że to inne znieczulenie jest...
Za to koleżanka chciała, 2 razy rodziła i ani raz się nie dało ze znieczuleniem, bo albo za późno było albo za długo albo jeszcze coś (w zależności od porodu)
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:18   #1294
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej ! Ja mam ostatnio doły przez sytuacje w domu i nie wiem kiedy znowu się odezwę, muszę szukać mieszkania do wynajęcia, niestety muszę wyprowadzić się z domu, gdzie mieszkam z mężem i moimi rodzicami. Dom nasz jeszcze nie wyremontowany, więc szukamy mieszkania, ale jak sobie poradzimy z jedną wypłatą to nie mam pojęcia. Wynajem mieszkania + kredyt + życie ... ehh. Całe życie pod górkę.

Gratulacje dla mam, które mają już dzidziusie przy sobie i powodzenia dla mam, ktore niebawem będą już je mieć.
buziaki
BebiBebimam nadzieję, że wszystko się ułoży. Trzymam mocno kciuki. Przykro mi, że znaleźliście się w takiej sytuacji.
Stary 2011-12-31, 12:20   #1295
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
No wiem, że ma rację Ale jak mi dzisiaj podpadnie, to szybciutko spakuję torbę i zepsuje mu plany alkoholowe na dzisiaj Też potrafię być cwana
Pakuj już teraz, zeby nie zauważył A potem z grubej rury i amunicja go ostrą
Przeczytałam dzisiaj mojemu o tej torbie i.... jestem w takiej samej sytuacji teraz Tyle, że mój ma schowane w lodówce piwko jedno i będzie chciał właśnie je wypić w Sylwka pewnie, ale ja nie dam

Jak Was tak czytam to aż nie wierzę! Bo albo ja jestem taka cholerna PANIKARA i się tak straszliwie wszystkiego boję albo to Wy jakieś superbohaterki czy kobiety z żelaza

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:20   #1296
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie dziewczyny z tym znieczuleniem z tego co pamietam jest tak, ze trzeba podac w odpowiednim momencie, bo za pozno podane moze wplynac na rozwoj porodu. Moze sa mamusie, ktore rodzily ze znieczuleniem?
Chyba jeśli rozwarcie nie przekroczyło 4cm, ale pewna nie jestem
Stary 2011-12-31, 12:22   #1297
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

siema

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
masz rację. potem podawanie znieczulenia nie ma juz sensu....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:27   #1298
kasiahexe
Zadomowienie

Dzien dobry kochane
U mnie rodzinka pojechała i jakos tak smutno sie zrobiło
Gratulcje dla kolejnej mamusi ::::::***

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:28   #1299
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Nawojka a czemu nie chcesz znieczulenia?

Ja tam Wam mowie kobitki- jak macie mozliwosc bierzcie znieczulenie! Teraz wszedzie slyszy sie o akcjach rodzic po ludzku i faktycznie lepiej jest wspominac porod jako najpiekniejsze chwile w zyciu, a nie jako godziny cierpienia poza tym nie trzeba sie stresowac i bac bolu, a porod i narodziny dziecka i tak wiaza sie z masa stresu. ja niestety nie bede miala znieczulenia, ale musze dac rade...
Nie zapieram się, że go nie wezmę, ale wolałabym bez choćby po to żeby nie przedłużać akcji. Nie mam pojęcia, będę rodzić pierwszy raz i może być tak, że jeszcze będę o nie błagać. Zobaczymy, wyjdzie w praniu.
Stary 2011-12-31, 12:28   #1300
kamusia178
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka81 Pokaż wiadomość
Że Ci się chce te ciasta piec i o takiej godzinie, jak rodzinka gardzi to ja wpisuję się do Ciebie i drzwi zostawiam otwarte, wszystko zjem
Jak chcesz sprawdzony przepis na ciasta to wyślę Ci na PV ale to już w nowym roku
Ciekawe co pospisywał na karteczce
a zapraszam do mnie na ciacha ty bedziesz je jesc a ja na biezaco robic nowe hyhyhy nie wiem czemy ale zawsze o 22 nachodzi mnie chec na pichcenie chyba przygotowuje sie na nieprzespane nocki tylko co z dniami o przepis poprosze jak bedziesz kiedystam miec czas a na karteczce nie mam pojecia dzis sie dowiem pewnie bedzie sie dzialo hyhyhy
Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
czesc

dopadl mnie baby-blues
nooo nie nasza szamanka wizazowa - tylko nie to !! my cie odkopiemy z dolka, czytaj posty Agatka albo najlepiej wydrukuj sobie je i powies w widocznych miejscach w mieszkaniu moze cos pomoze wracaj do siebie szybciutko trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
Niestety niedoczytałam wczoraj do tego momentu;p Wcale sie nie czaję, tylko zazwyczaj nadrabiam wieczorem juz w łózku i zle mi pisac na leżaco;p
a co u mnie...hmmm.... ze tak powiem, odliczam dni i mam takie małe zyczenie na Nowy Rok: urodzic moja niespodzianke 1 stycznia ja juz chcę mojego szkraba, choc w dalszym ciągu pozostaje bezimienny/ bezimienna
i tak wiedzialam ze kiedystam to przeczytasz
to jak jutro chcesz rodzic to dzis szybka akcja z Tztem albo sprzatanko ma maxa i juz Niespodzianeczka bedzie na swiecie ale suuuuper a imie przyjdzie pewnie samo jak ją/jego zobaczysz
kamusia178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:35   #1301
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
BRZUCHATKI!
!!!!!!!!!!!!!
powiedzcie mi: od 3 dni mam takie dziwne bóle brzucha, to raczej takie ciągłe uczucie napięcia i jakby mnie mocno cała skóra zewnątrz i wewnątrz bolała. Napina się czasem ale najgorzej jak się mały rusza i wypina wtedy aż mnie poty zalewają. No i o chodzeniu czy staniu nie mam mowy tak wtedy boli, jak leżę to prawie wcale więc leżę non stop Może to więzadła? Co Wy myślicie? Mały się rusza ok, więc nie wiem czy jest sens gdzieś jechać zwłaszcza że dziś wszystko pozamykane tylko IP zostaje.
dziękuje
Staraupa nie miałam czegoś takiego i nie wiem co Ci poradzić, ale może dla własnego spokoju jedź na IP.
Stary 2011-12-31, 12:52   #1302
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
tez mi sie tak cos kojarzylo

Cytat:
Nie zapieram się, że go nie wezmę, ale wolałabym bez choćby po to żeby nie przedłużać akcji. Nie mam pojęcia, będę rodzić pierwszy raz i może być tak, że jeszcze będę o nie błagać. Zobaczymy, wyjdzie w praniu.
trzymam zeby nie bylo potrzebne i akcja szla jak po masle

Staraupa ja mam bol na dole brzucha jak mała mi sie kreci i raczkami rusza. jest tak nisko i uderza o lono. To bol okropny takie klucie i rwanie. ale zeby skora bolala to raczej nie pamietam.

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:54   #1303
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
BRZUCHATKI!
!!!!!!!!!!!!!
powiedzcie mi: od 3 dni mam takie dziwne bóle brzucha, to raczej takie ciągłe uczucie napięcia i jakby mnie mocno cała skóra zewnątrz i wewnątrz bolała. Napina się czasem ale najgorzej jak się mały rusza i wypina wtedy aż mnie poty zalewają. No i o chodzeniu czy staniu nie mam mowy tak wtedy boli, jak leżę to prawie wcale więc leżę non stop Może to więzadła? Co Wy myślicie? Mały się rusza ok, więc nie wiem czy jest sens gdzieś jechać zwłaszcza że dziś wszystko pozamykane tylko IP zostaje.
dziękuje
Myślę, że nie masz co panikować. Mój mały jest duży - ale napisałam pięknie
W każdym bądź razie jest duży i jak się przeciąga to też mnie przeszywa z każdej strony. Więzadła to raczej nie są - przynajmniej te stawowe, bo mi poszły bardzo wcześnie od pracy, chodzenia na szpilkach i zbyt szybkiego przytycia. Chyba, że mówisz o tych więzadłach przeponowych, żółądkowych jak to w środku brzucha boli? Sprecyzuj dokładnie, bo może ja też tak mam albo podobnie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:57   #1304
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej mamuśki

Mnie choroba dopadła całkowicie i to akurat jak mam prawie rodzić Nos na maksa zatkany, smarkam co 5 minut i ten okropny kaszel

Czytam po łebkach bo nie mam siły....sorki.

Cytat:
Kasik to dobrze, że wszystko dobrze no i jeszcze jedno usg, a o płeć pytałaś? Ja też mam nadzieję, że na kolejnej wizycie u położnej już się nie pojawię, ale mam też nadzieję, że Maleństwo sie wstrzyma chociaż do jutra do północy
Nawet nie zdążyłam zapytać bo tak krótko to trwało, zresztą za niedługo sie dowiem

Super że czop odchodzi, oby samo sie ruszyło

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
mamuśki dziękujemy z całego serca za kciukasy - przydały sie MICHAŚ JEST JUŻ Z NAMI W DOMCIU !!!!!!
szwy dziś ściągane miałam , Michałek w domku no i najważniejsze że ze słuchem wszystko dobrze i nie będziemy musieli po nowym roku do żadnego lekarza z tym słuchem jechać więc jestem przeszczęśliwa
Super wieści

Cytat:
Napisane przez raqla Pokaż wiadomość
Oj, coś czuję, że ta noc będzie przekichana - nos zatyka mi coraz bardziej. Dziewczyny z zapychającym katarem - polecam napar z mejeranku. Ja właśnie przyjęłam pierwszą dawkę, bo zwykle to pomaga (oczywiście nie od razu, ale często już na drugi dzień jest lepiej). Dla chętnych podaję sposób przyrządzenia: 2 łyżeczki majeranku zalewamy szklanką wrzątku i parzymy pod przykryciem. Cedzimy przez siteczko i dosładzamy miodkiem. Pić ciepłe i najlepiej od razu wskoczyć pod kołderkę. Na zdrowie!
Dzięki muszę wyprubować, bo już nie wyrabiam z tym nosem
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:58   #1305
magda1804
Rozeznanie

moj tz wlasnie zjadl sniadanie i pytal czy ma dzwonic do swojego szefa, ze nie jedzie. Wczoraj jak sie klocilismy powiedzial, ze moze zostac, ale przez to moze starcic prace na jakis czas (u nich tak dziwnie jest bo obrazaja sie na siebie i jego rzekomy szef daje mu urlop bezplatny). Wyskoczyl do mnie z tekstem: "Znajac zycie to pewnie nie urodzisz"
ja do niego "a co ja na to poradze? co ja moge zrobic?"
on: "nie wiem! rob przysiady, cwicz"
masakra

04.01.2012r.

Stary 2011-12-31, 12:58   #1306
kasikzaki
Zadomowienie

Elunia gratulacje
Stary 2011-12-31, 12:59   #1307
kasiahexe
Zadomowienie

Staraupa ja tak wczoraj mialam nawet do snu sie ułozyc nie mogłam :/
a ostanio mnie cmi podbrzusze jak na @
ale u mnie to jeszcze daleka droga hihi

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-12-31, 13:01   #1308
magda1804
Rozeznanie

kasik biedactwo zdrowka zycze na ten Nowy Rok a ja tak po cichu myslala, ze Ty juz w podrozy na porodowke

Nawojka a jak sie czujesz?

04.01.2012r.

Stary 2011-12-31, 13:02   #1309
violette7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Mnie choroba dopadła całkowicie i to akurat jak mam prawie rodzić Nos na maksa zatkany, smarkam co 5 minut i ten okropny kaszel

Ja Święta spędziłam w łóżku z okropnym katarem i kaszlem, w aptece polecili mi "Marimer" Hipertoniczny spray do oczyszczania i udrażniania zatkanego nosa, na następny dzień po katarze nie było śladu
violette7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:13   #1310
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
Hej mamuśki

łacze sie w bólu :/ od wczoraj tez mnie meczy choroba :/

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-12-31, 13:25   #1311
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
kochana nie lam sie ja mialam caly pobyt w szpitau i w domu czasem wieczorem.. w szpitalu smiali sie ze jestem gorsza niz Igor;/ przejdzie popatrz na Filipka

a nam odpadl w nocy pepek
Ale szybko, super Tak sam z siebie, czy czymś smarowałaś /psikałaś?

Cytat:
Hej ! Ja mam ostatnio doły przez sytuacje w domu i nie wiem kiedy znowu się odezwę, muszę szukać mieszkania do wynajęcia, niestety muszę wyprowadzić się z domu, gdzie mieszkam z mężem i moimi rodzicami. Dom nasz jeszcze nie wyremontowany, więc szukamy mieszkania, ale jak sobie poradzimy z jedną wypłatą to nie mam pojęcia. Wynajem mieszkania + kredyt + życie ... ehh. Całe życie pod górkę.

Gratulacje dla mam, które mają już dzidziusie przy sobie i powodzenia dla mam, ktore niebawem będą już je mieć.
buziaki
Bebi, co się dzieje??

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:32   #1312
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
moj tz wlasnie zjadl sniadanie i pytal czy ma dzwonic do swojego szefa, ze nie jedzie. Wczoraj jak sie klocilismy powiedzial, ze moze zostac, ale przez to moze starcic prace na jakis czas (u nich tak dziwnie jest bo obrazaja sie na siebie i jego rzekomy szef daje mu urlop bezplatny). Wyskoczyl do mnie z tekstem: "Znajac zycie to pewnie nie urodzisz"
masakra
Nie no tak jak byś miała na to wpływ.Za takie gadanie należą mu się
Staraupa a gdzie cie boli ta skóra,tam gdzie dzidzia napina rączką albo nóżką?Wydaje mi sie ,że jak przechodzi jak leżysz to nie jest źle

Ale się wkurzyłam ostatnio szef zgubił moje zwolnienie ,w koncu znalazl ale za późno oddał wiec miałam wstrzymaną kasę miał niby jechać i powiedzieć ,ze to z jego winy za poźn dostarczone,kasy dalej nie mam.Dziś przychodzi pismo ,że za nastepne zwolnienie nie dostanę bo brakuje druku zus z 3 ,no kur... ciągle jakis problem.Dobrze ,że mamy oszczędności
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:34   #1313
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
masakra
Ja pierdziu , żeby to się tak dało urodzić na zawołanie

Stary 2011-12-31, 13:51   #1314
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
trzymam zeby nie bylo potrzebne i akcja szla jak po masle
Dzięki oby tak było

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:

Super że czop odchodzi, oby samo sie ruszyło

Super wieści
Oj bidulka mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Dzięki za kciuki

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
masakra
magda bardzo mi przykro, ze on Cię tak traktuje...
A ten jego niby szef to też jakiś nieludzki, że nie rozumie sytuacji?
Stary 2011-12-31, 13:53   #1315
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć brzdące

Hejkum kejkum jak się mata?
Odpaliłam wczoraj świece, ogarnęłam się ja i on, a w końcowym efekcie poszlismy spać koło 2... bo mnie po coli coś rozbolał brzuch potem zaczęłam się trząść- jakiś taki niepokój, dziwnie oddychałam jakby nerwowo... nie wiem czy to z nerwów, czy hormony szaleją, bo chciało mi się ryczeć.. i zrezygnowalismy z amorów, nospa na dobranoc i spałam twardo jak nie wiem co chyba byłam wymęczona tym jeżdżeniem autem ale pogadaliśmy chociaż o wszystkim teraz jak się nasłuchał mój A. u babć i rodziców, że mnie częściej biorą skurcze pomimo brania magnezu, to chyba chłopak wziął to do siebie i dziś mówi do P.: "P. zrób ciszej, A. śpi" "jeszcze śpi?" "tak, bo ma skurcze"

Kasikzaki śniłaś mi się, strasznie kłótliwa byłaś i mnie wygoniłaś z forum!

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Jak szaleć to szaleć - pikolo dla wszystkich!
Oł jeeea!
Cytat:
Oooo a nie zimno wam w dupki od tych płytek na podłodze
E tam nie wścieka się

co Ty.... kołdra i jedziesz

Cytat:
No patrz to Ty jeszcze lepsza od Agatona jesteś
nasze łoże ma dopiero 3 lata dlatego od dłuższego praktykujemy podłogę

Cytat:
A balkonika babcia nie ma???
a ja se myślę... "jaki balkonik?? przecież ma balkon w tym bloku!" a se przypomniałam, że ma taki na kółkach jeżdżący, faktiko ale pewnie by się nie zmieścił do mojej limuzyny i tak
Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
A gatek czym Cie poczęstowali na tym wyjeździe co? normalnie płacze
taaaak... babcia Jadzia herbatką zieloną z imbirem! po czym zaczął mi wypalać ryj! Ale faza była niby to rozgrzewa i po tym mnie zamuliło i stałam się śpiąca
Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Poczytałam i ide spać bo małżon krzyczy że po nocy siedzie, nie pisać za dużo bo czytać nie zdążę
tak, znam to wczoraj, tzn dziś w nocy sapał do mnie o forum
Cytat:
Teściowej skarpety
oo nieee
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
te stylonowe podkolanówy (antygwałtki)co tak seksownie wystają spod za krótkiej spódnicy - teściówki takie uwielbiają
Siwy dym!
teściowa nie nosi spódnic
jeszcze się nie dorobiła na starość!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:53   #1316
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Nie no tak jak byś miała na to wpływ.Za takie gadanie należą mu się
Staraupa a gdzie cie boli ta skóra,tam gdzie dzidzia napina rączką albo nóżką?Wydaje mi sie ,że jak przechodzi jak leżysz to nie jest źle

Ale się wkurzyłam ostatnio szef zgubił moje zwolnienie ,w koncu znalazl ale za późno oddał wiec miałam wstrzymaną kasę miał niby jechać i powiedzieć ,ze to z jego winy za poźn dostarczone,kasy dalej nie mam.Dziś przychodzi pismo ,że za nastepne zwolnienie nie dostanę bo brakuje druku zus z 3 ,no kur... ciągle jakis problem.Dobrze ,że mamy oszczędności
Oj, ale bym się wkurzyła Faktycznie dobrze, że macie oszczędności

Ja jestem w trakcie robienia sałatki, ciasto już siedzie w lodówce, na obiadek mamy bigosik, potem TZ jeszcze poodkurza, pojedziemy na chwilkę do teściów i do Biedronki i błogie lenistwo na kanapie

Stary 2011-12-31, 13:54   #1317
czubasek20
Zakorzenienie

URODZIŁA KTÓRAS?

wróciłam właśnie z zakupów, dzieciowe ciuszki są takie śliczne

lecę nadrabiać

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:55   #1318
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Nawojka a jak sie czujesz?
Dobrze się czuję, trochę tego czopa jeszcze dziś zeszło, ale zaczynam już schizować, że nic mnie nie bierze, jakby nie było to jutro według polskiego terminu i według OM mija tydzień i martwię się...
Stary 2011-12-31, 14:05   #1319
NataliaM1103
Rozeznanie

witam w tym ostatnim dniu tego pięknego radosnego roku hehe
podoga paskudna,szare niebo i wiaterek,Tż jeszcze w pracy a ja gadam sobie z Bartusiem,że jestem z niego dumna ,że poczeka do nowego roku
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 14:13   #1320
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:

buziaki
Bebi żeby się wszystko ułożyło
Cytat:
BRZUCHATKI!
!!!!!!!!!!!!!
dziękuje
Nie bardzo wiem czy Ci to pomoże ale ja od ok miesu=iąca mam taki "ciągnący brzuch" u góry po prawej stronie gdzie dzidzia ma tyłem. Strasznie piesze jak się zegnę, jak kaszlę czy wydmuchuję nos, tak ciągnie jak by mi miało brzuch rozerwać. Nie wiem czy to to samo. Jak sie bardzo martwisz to może pojedź na IP
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości