Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-31, 10:23   #1291
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Witajcie sylwestrowo!

Ja mimo, że nigdzie nie idziemy i nikt do nas nie przychodzi biorę się za sprzątanie. No i popołudniu będę przygotowywać produkty do lazanii bo obiecałam Tż na sylwestrową kolację.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:27   #1292
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

To ja wam kochane zycze szampanskiej zabawy i od razu szczesliwego Nowego Roku 2012, który jest juz NASZYM rokiem!!!

oby to byl najlepszy rok naszego zycia, bo z pewnoscia go zapamietamy

Stary 2011-12-31, 10:27   #1293
madzia2306
Zakorzenienie

u mnie dzisiaj słońca nie ma ale za to śnieg sypieeeee

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:32   #1294
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
czyli Ty tez chodzisz po suknie z TZ? witaj w klubie ciesze sie, ze nie jestem sama zreszta moj TZ zapomni jak wyglada ta suknia, zreszta bedzie dopasowana, makijaz fryzurka wiec wszystko bedzie inaczej wygladalo c nie? (czy ja sie tylko pocieszam?)
Na salonach szaleje z Tż wyjątkowo cierpliwy jest i potrafi szczerze powiedzieć co myśli a to mi najbardziej jest potrzebne a sukienka bez reszty też uważam, że nie daje takie efektu

niki19 życzę udanej zabawy i oby ten nowy rok przyniósł same szczęśliwe chwile
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:33   #1295
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Szczęśliwego Nowego Roku 2012!

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:41   #1296
arletka1313
Zakorzenienie

hej hej!
widziałam chatki zdjęcia w sukniach i pierwsza i druga jest bardzo podobna do mojej, tylko mi siostra robiła zdjęcia i na zdjęciach brzydko wyglądałam w niej ale w lustrze jak sie widziałam to ło

laseczki w Nowym Roku życze piękych ślubów, hucznych wesel, dzidziusiów, moc miłości, spełnienia marzeń i czego sobie sama życzycie
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:42   #1297
(kicia)
Zakorzenienie

hej dziewczeta ja już w domku swoim niestety

i zabieram się za paznokcie bo jestem w proszku a na 19 muszę być gotowa

Chatko a może falbanki nie są Ci dane?? sama nie wiem bo właśnie jest ten problem że 3/4 sukien ma koła... moja bez koła wygląda fatalnie a nie da się zastąpić tiulem niestety ona i tak ma ostatnią warstwę tiulową. ALe wierze że wkrótce znajdziesz tą wyśnioną
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:48   #1298
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry uciekam uskuteczniać krokiety
Stary 2011-12-31, 10:56   #1299
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ojjjj, przepraszam, nie chciałam Cię zniechęcić albo przerazić! Wiesz, nie ma się co nastawiać, że od razu trafisz na wymarzoną Nie ma też co myśleć, że będzie się szukać miesiącami jak Chatka - ja jestem po prostu strasznie, jak to określiła dziś pani w salonie, pedantyczna(co jest zdaje się innym określeniem na: upierdliwa, wybredna i wymagająca w jednym )

Ta z linka faktycznie ładna, leć przymierzaj Aż mam chęć się wybrać do Krakowa i pójść z Tobą

Całe szczęście, że chociaż Ty mnie rozumiesz Kołu mówimy stanowcze nie! A ta halka no próbowałam gadać, ale babka mówi, że z taką halką nie byłoby takiego efektu jak z kołem.
A niech się w nos ugryzą, po weekendzie jadę na Ursynów (tam jeszcze nie byłam, a powinnam chyba oblecieć), a jak nic tam nie znajdę, to jeszcze raz do madonny. I jak się okaże, że jednak nie, to wtedy zostaje szycie. koniec kropka, nie ma się co użalać nad sobą
Jak juz nic nie znajdziesz u siebie to zapraszam serdecznie do pieknego Krakowa
Ja zbadam teren w najblizszym tygodniu i powiem Ci czy warto przyjezdzac
Trzymam kciuki kochana za znalezienie tej jedynej

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:03   #1300
ewika19
Zadomowienie

Paulinka- ja też byłam w salonie z moim TŻ (no i z mamusią ;D ). Ale gdy już mi uszyją suknię śnieżnobiałą z srebrnym paskiem to wtedy już TŻa nie zabiorę (a przymierzałam w kolorze ecru i z kremowym paskiem), a poza tym to on do tego czasu zapomni jak ta suknia leżała na mnie ;D.
Teraz jestem w trakcie szukania srebrnych butów... Ale na razie nic mi się nie podoba...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:15   #1301
slonce88
Raczkowanie

witam dziewczyny dzis sylwestrowo

dziekuje za pochwaly mojego pierscionka zareczynowego odnosnioe naszego wieku to ja mam 24 lata a moj przyszlyu maz 22.. ale jak mnie jez zycie nauczylo to wcale nei wiek ma znaczenie, a po za tym jestesmy w sobie zakochani i to jest przeciez najwazniejsze.
Widze ze dziewczyny goraco szukacie sukienek ja jestem z pazdziernika wiec jeszcze trozhe czasu mam ale jak widze trudno jest znalezc cos stworzonego dla siebie, ale o tym bede myslec w 2012 roku.

ja dzis wybieram sie na bal z przyjaciolmi bez zadnych przebieranek tylko tak normalnie w sukienkach i garniturach. postaram sie wam wstawic zdjecia z tej imprezy. jutro to raczej bede odsypiac ale w poniedzialek do was zajerze na pewno bede miala ogrom postow do nadrobienia heheh

wszystkiego najlepszego wszystkim PM2012, obyscie znalazly sukienki, ktore beda wyjatkowe i najpiekniejsze no i w ogole zebysmy wszystko pieknie zalatwily bo 2012 to nasz piekny rok slubow
slonce88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:25   #1302
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Chatko uważam, że oryginał sukienki jest nie za bardzo :/ Ale po przyłożeniu dołu do tamtej gładkiej góry jest bosko

~~~~
Dziewczęta, ponieważ już dzis się tu nie pojawię, chciałabym Wam życzyć:
Wspaniałego nastroju w dzisiejszą Sylwestrową Noc (niezależnie od tego czy w łożku czy na sali balowej ) oraz całuśnego wejścia w Nowy Rok, a także aby ten nadchodzący Nowy Rok był najwspanialszy! Bo to, że go nie zapomnimy jest pewne Happy New Year

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:46   #1303
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Magdzia0108 i E87 gratuluję rocznic
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

gratulacje! piękny staż
Cytat:

Udanej Rocznicy!
Dziękuję Kochane, że mnie tak wspieracie, jesteście cudowne Dołączenie do tego wątku to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu, serio mówię macie świętą cierpliwość do mnie i moich dylematów i jeszcze mnie nie pogoniłyście na 4 wiatry - jesteście tak samo cudowne, jak mój TŻ
Dziekuje Wam Rocznica sie bardzo udala i taaaaki mam od wczoraj fajny humorek, ze masakra...nawet sie nie przejmuje ze jestem w proszku na dzisiejsza imprezke - domowke
Musze ise zaraz pokombinowac w co sie ubrac...
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko bo ciągle brak czasu. Chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku. Oby 2012 przyniósł same szczęśliwe chwile i przeszedł do historii jako rok z piękną pogodą w każdą sobotę
Nie tylko w sobote Ja poprosze w czwartek!

Kochane dziekuje za zyczonka Noworoczne &
Zyczę Wam wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku, zeby nasz wymarzony dzien byl takim jakiego go oczekujemy! Zeby nasi Tż byli cierpliwi w stosunku do nas a my do nich i zeby ten nastepny rok byl lepszy od poprzedniego! Niech bedzie przepelniony miloscia i radoscia, zas usmiech z twarzy niech nigdy nie znika!

P.S. Do tego zycze, zeby nasze przyszle tesciowe (ewentualnie tesciowie) nas nie denerwowaly i sie nie wtracaly oraz zeby nie chodzily z nami na zakupy i nie wybieraly za Tż ani garniturow ani niczego innego Bo teraz my bedziemy rzadzic w rodzinkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg toast.jpg (17,8 KB, 2 załadowań)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 11:57   #1304
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Co do dzisiejszego dnia... powiem Wam, że jechałam tam z nadziejami, a wróciłam jakaś taka zdołowana... Mam wrażenie, że nie znajdę sukni i pójdę do ślubu w samych gaciach, bo nic mi do końca nie pasuje Przymierzyłam dziś tą "prawidłową" falbaneczkę, śliczna jest, a po wycięciu dekoltu byłaby jeszcze ładniejsza, ale... baba mnie koniecznie przekonuje, że musi być do niej koło. Powiedziałam, że w takim razie niech mi uszyją węższą spódnicę, nie taką rozłożystą (bo i tak nie chcę takiej bardzo rozłożystej) i doszyją trochę tiulu, żeby nie było koło potrzebne, a ona mi na to, że trochę mi ją może węższą zrobić, ale i tak bez koła nie będzie dobrze wyglądać (robi się bez koła efekt "spodni", czyli majta się spódnica między nogami). Tłumaczy mi babsko (całkiem zresztą miłe i baaaaardz do mnie cierpliwe, ale jednak uparte babsko ), że ja nawet w dniu ślubu nie będę kojarzyła, że mam koło, a co ona do cholery można wiedzieć, jak mnie to koło wku.rwia przez 5 minut, obija mi się o nogi przy każdym kroku, to tym bardziej będzie mnie denerwować przez cały dzień i noc!
2 zdjęcia samej sukni (bez koła, bo zdjęłam i tylko wtedy udało się Mamie zrobić zdjęcie) i 2 w innej, ale z przyłożonym dołem w tej "mojej", żeby zobaczyć, jak z innym gorsetem by wyglądała (tak mniej więcej wyglądał ten dół, jak było koło). Enjoy, ja już mam takiego doła, że wszystkiego mi się odechciało, tych sukien, łażenia i wszystkiego innego...
Chatko, suknia mi się w oryginale nie podoba zupełnie ale już w połączeniu z gładkim gorsetem jest śliczna gorset koniecznie musisz mieć długi (czyli nie typu empire) i gładki
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko bo ciągle brak czasu. Chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku. Oby 2012 przyniósł same szczęśliwe chwile i przeszedł do historii jako rok z piękną pogodą w każdą sobotę
a jak któraś nie ma ślubu w sobotę to już może padać deszcz ze śniegiem

Dziewczyny, zabieram się za sprzątanie, bo zanim wyjdziemy na imprezę, to jeszcze na chwilę do nas znajomi wpadną, więc musi być porządeczek

Życzę Wam udanej zabawy i wspaniałego rozpoczęcia naszego cudownego roku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:11   #1305
niut0
Zakorzenienie

Jutro zaczynamy nasz ślubny rok

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU PMki Spełnienia marzeń
Stary 2011-12-31, 12:22   #1306
ona8686
Zakorzenienie

Zmykam się szykować, bo niedługo Tż będzie i ruszamy

Dziewczyny, życzę Wam szampańskiej zabawy w gronie znajomych jak i tylko we dwoje i Szczęśliwego Nowego Roku
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:24   #1307
justyna_g4
Zakorzenienie

Ja już skończyłam sprzątnie i zaraz zrobię sobie domowe spa...maseczki i takie tam

Również składam wam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne. Dziękuję za tę cześć roku, którą spędziłam z wami, wsparcie i dobre słowo,a czasem też słuszną krytykę. Mam nadziję, że nowy rok będzie dla nas na prawdę cudowny i również spędzimy go razem. Do czasu jako Pm, a później jako żony. Wszystkiego najlepszego w nowym roku kochane

Laura

Stary 2011-12-31, 12:32   #1308
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie sylwestrowo!

Ja mimo, że nigdzie nie idziemy i nikt do nas nie przychodzi biorę się za sprzątanie. No i popołudniu będę przygotowywać produkty do lazanii bo obiecałam Tż na sylwestrową kolację.
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
To ja wam kochane zycze szampanskiej zabawy i od razu szczesliwego Nowego Roku 2012, który jest juz NASZYM rokiem!!!

oby to byl najlepszy rok naszego zycia, bo z pewnoscia go zapamietamy

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Szczęśliwego Nowego Roku 2012!
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej hej!
widziałam chatki zdjęcia w sukniach i pierwsza i druga jest bardzo podobna do mojej, tylko mi siostra robiła zdjęcia i na zdjęciach brzydko wyglądałam w niej ale w lustrze jak sie widziałam to ło

laseczki w Nowym Roku życze piękych ślubów, hucznych wesel, dzidziusiów, moc miłości, spełnienia marzeń i czego sobie sama życzycie
Cytat:
Napisane przez slonce88 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny dzis sylwestrowo

dziekuje za pochwaly mojego pierscionka zareczynowego odnosnioe naszego wieku to ja mam 24 lata a moj przyszlyu maz 22.. ale jak mnie jez zycie nauczylo to wcale nei wiek ma znaczenie, a po za tym jestesmy w sobie zakochani i to jest przeciez najwazniejsze.
Widze ze dziewczyny goraco szukacie sukienek ja jestem z pazdziernika wiec jeszcze trozhe czasu mam ale jak widze trudno jest znalezc cos stworzonego dla siebie, ale o tym bede myslec w 2012 roku.

ja dzis wybieram sie na bal z przyjaciolmi bez zadnych przebieranek tylko tak normalnie w sukienkach i garniturach. postaram sie wam wstawic zdjecia z tej imprezy. jutro to raczej bede odsypiac ale w poniedzialek do was zajerze na pewno bede miala ogrom postow do nadrobienia heheh

wszystkiego najlepszego wszystkim PM2012, obyscie znalazly sukienki, ktore beda wyjatkowe i najpiekniejsze no i w ogole zebysmy wszystko pieknie zalatwily bo 2012 to nasz piekny rok slubow

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Chatko uważam, że oryginał sukienki jest nie za bardzo :/ Ale po przyłożeniu dołu do tamtej gładkiej góry jest bosko

~~~~
Dziewczęta, ponieważ już dzis się tu nie pojawię, chciałabym Wam życzyć:
Wspaniałego nastroju w dzisiejszą Sylwestrową Noc (niezależnie od tego czy w łożku czy na sali balowej ) oraz całuśnego wejścia w Nowy Rok, a także aby ten nadchodzący Nowy Rok był najwspanialszy! Bo to, że go nie zapomnimy jest pewne Happy New Year

I ja życze udanego sylwestra kochane PM-ki

nastepny rok jest nasz!

wiec :zar lok: i sie pilnujcie z % zeby poozniej nie było
:brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:33   #1309
Dancing_Lady
Raczkowanie

Właśnie wróciłam od fryzjera. Niby ładnie mnie babka uczesała, ale jednak mam wrażenie, że to nie jest to, co bym chciała. Najgorsze jest to, że ja nie wiem co ja chcę ! Można się załamać... nie mam pojęcia jak będzie wyglądała moja ślubna fryzura i kto mnie będzie czesał !

Idę coś zjeść i zaraz zmykam do wizażysty. Niech chociaż on mnie pocieszy pięknym makijażem

Dziewczyny: udanego sylwestra, szampańskiej zabawy i oby ten nasz rok, był baaardzo szczęśliwy !

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:54   #1310
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Chatko nie masz co się przejmować ja też od kilku miesięcy szukam sukienki, która by mi najbardziej pasowała. Nawet w jednym salonie zrobiłam zaliczkę, a sukienka była totalnie nie w moi typie i do tego na szelkę, której nigdy nie chciałam. Pojechałam wtedy z Tż aby jeszcze raz ją zobaczyć i powiedział, że do mnie wcale nie pasuje. Więc wtedy się załamałam i szukam dalej
Oo, to Ty jesteś jeszcze bardziej hardkorowa ja na szczęście jeszcze nigdzie zaliczki nie zostawiłam Coś w kocu musimy znaleźć, a jak nie, to uszyjemy. Chrzanić

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kokoloki obowiązkowe! choc i tak Nena bedzie miala najlepsze.... hehe ja tez sie nie ubieram jakos bardzo sylwestrowo, bo to wkoncu taka posiadowka raczej bedzie no ale nie wiadomo gdzie na koncu wylądujemy.. hehe

czyli Ty tez chodzisz po suknie z TZ? witaj w klubie ciesze sie, ze nie jestem sama zreszta moj TZ zapomni jak wyglada ta suknia, zreszta bedzie dopasowana, makijaz fryzurka wiec wszystko bedzie inaczej wygladalo c nie? (czy ja sie tylko pocieszam?)
Jak mawia stare porzekadło: myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, a ni godziny Trzeba się trochę odstrzelić, a co

Nie pocieszasz się, z fryzem, makijażem będziemy zupełnie inaczej wyglądać

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko a może falbanki nie są Ci dane?? sama nie wiem bo właśnie jest ten problem że 3/4 sukien ma koła... moja bez koła wygląda fatalnie a nie da się zastąpić tiulem niestety ona i tak ma ostatnią warstwę tiulową. ALe wierze że wkrótce znajdziesz tą wyśnioną
Kochana, możesz mi wierzyć - falbanki są moim przeznaczeniem Po prostu jeszcze nie mam własnych, ale będę miała i już I będę miała suknię bez koła, co by się nie działo, dam radę!

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Jak juz nic nie znajdziesz u siebie to zapraszam serdecznie do pieknego Krakowa
Ja zbadam teren w najblizszym tygodniu i powiem Ci czy warto przyjezdzac
Trzymam kciuki kochana za znalezienie tej jedynej
hehe, no to czekam na relacje z krakowskich salonów i Twój reaserch
Swoją drogą tak czy siak planujemy koło marca, kwietnia pojechać do Krakowa, stęskniłam się już za miastem i moją krakowską rodzinką, no i chcemy osobiście zawieźć zaproszenia Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od fryzjera. Niby ładnie mnie babka uczesała, ale jednak mam wrażenie, że to nie jest to, co bym chciała. Najgorsze jest to, że ja nie wiem co ja chcę ! Można się załamać... nie mam pojęcia jak będzie wyglądała moja ślubna fryzura i kto mnie będzie czesał !

Idę coś zjeść i zaraz zmykam do wizażysty. Niech chociaż on mnie pocieszy pięknym makijażem

Dziewczyny: udanego sylwestra, szampańskiej zabawy i oby ten nasz rok, był baaardzo szczęśliwy !
tak czy siak, pamiętaj, że czekamy potem na fotki zarówno fryza jak i makijażu więc nie zapomnij obfocić się porządnie

No, zrobiłam sałatkę, TŻ zrobił jedne wafle (z nutellą, bo dostaliśmy ostatnio taki megawielki słoik), a drugie wafle czekają, aż się mleko skondensowane zagotuje... Czas wybrać kreację

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:01   #1311
madzia2306
Zakorzenienie

PMKI SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:11   #1312
ladystar
Zakorzenienie

SZCZĘŚLIWEGO NASZEGO 2012 ROKU DROGIE PMki!!!

ale jestem podekscytowana tym faktem

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:12   #1313
kasia_kuku
Zakorzenienie

Kochane moje;

Wszystkiego najlepszszego na nowy, 2012 rok. Spełnienia wszelakich marzeń, tych ślubnych i nie ślubnych, cudownych wspomnień, genialnych podróży poślubnych, samych radości i uśmiechów na codzień!

ps: pamiętajcie, że ten rok przeciąga się conajmniej do końca sierpnia 2013, wiec za rok nie ma zabawy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:15   #1314
Kessi_86
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki wróciłam obiecałam wam suknie pokazać ale najpierw wam wkleję jakie mierzyłam z Ms Moda, a wy powiedzcie która ładna potem wam powiem którą wybrałam. Potrzymam was w niepewności

Od razu Życzę wszystkim PMkom 2012 Szczęśliwego Nowego Roku, dużo miłości od TŻtów
Stary 2011-12-31, 13:16   #1315
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki wróciłam obiecałam wam suknie pokazać ale najpierw wam wkleję jakie mierzyłam z Ms Moda, a wy powiedzcie która ładna potem wam powiem którą wybrałam. Potrzymam was w niepewności

Od razu Życzę wszystkim PMkom 2012 Szczęśliwego Nowego Roku, dużo miłości od TŻtów
Może... 1 lub 3?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:18   #1316
chocolate muffin
Rozeznanie

Chatko droga ja też podtrzymuję zdanie co do sukienki, to nie jest fason dla Ciebie.
Ale nie załamuj się dziewczyno ja też byłam zakochania w jednej sukience ladybird. Ale jak zaczęłam mierzyć okazało się, że to nie sukienka dla mnie i wybrałam zupełnie inny fason.
Tak jak pisałam w poprzednim poście w tej drugiej sukience wyglądałaś wg. mnie pięknie I skończ pisać takie bzdury, że nie nadajesz sie na pm-ke

Dziwnie się czuję ze świadomością że spędzę sylwestra w domu bez tż-a
Ale życzę wszystkim pm-kom świetnej zabawy dzisiaj i żeby ten rok był nasz, żeby każda z nas miała najpiękniejszy ślub i wesele jakie można sobie wymarzyć
Stary 2011-12-31, 13:19   #1317
ewika19
Zadomowienie

Cytat:

Mi się wszystkie podobają
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:22   #1318
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kessi_86 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki wróciłam obiecałam wam suknie pokazać ale najpierw wam wkleję jakie mierzyłam z ms moda, a wy powiedzcie która ładna potem wam powiem którą wybrałam. Potrzymam was w niepewności

od razu życzę wszystkim pmkom 2012 szczęśliwego nowego roku, dużo miłości od tżtów
3?
Stary 2011-12-31, 13:29   #1319
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

3?? Prześliczna jest!!

Laura

Stary 2011-12-31, 13:34   #1320
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie w sumie nie dobry. Mam straszny katar i masakrycznie pokłóciłam się z TŻtem. Nie wiem czy przed nowym rokiem się pogodzimy

A poza tym jutro mija trzecia rocznica śmierci mojej przyjaciółki

Cytat:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1325333676

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości