|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek! | |||
| Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 |
|
3 | 5,26% |
| Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! |
|
7 | 12,28% |
| Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. |
|
0 | 0% |
| Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. |
|
2 | 3,51% |
| Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. |
|
25 | 43,86% |
| Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. |
|
3 | 5,26% |
| Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. |
|
4 | 7,02% |
| Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! |
|
13 | 22,81% |
| Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. |
|
0 | 0% |
| Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r
Marinka 13 cm. ło to jesteś 10 cm. wyższa ode mnie w tych butach, a nogi to pewnie masz do samego nieba
ja też jak sobie raz na kilka miesięcy cos kupię to mam wyrzuty sumienia, a wczoraj wydałam ponad 100 na dziewczynki, na wyprzedażach, i wcale nie było mi szkoda ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- buty przepiekne, ale musisz w nich wygladać ![]() a jaki masz rozmiar stopy??jak mozna zapytac |
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r
Cytat:
175 + ten obcasik nononon ale laska z ciebie ja mam 176 ale takich to bym sie nie odwarzyla
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki laski
![]() Agadus mam stopę jak podolski złodziej, jak mawia moja mama -nr 40
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
no to są juz dwie złodziejki, ale nogę masz małą w tych butach, naprawdę
|
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
Editka jak babcia?
Brumek radzicie sobie a katarkiem? Mi położna polecała jeszcze zakrapiać nosek... własnym mlekiem. Maść majerankową też mieliśmy. Ja tez Cię podziwiam za zorganizowanie, pogodę ducha. Taki optymizm i wiara w ludzi bije od Ciebie ![]() Zauwazyłam też, że znajdujesz bardzo duzo ciekawych informacji i potrafisz znaleźć odpowiedź na najdziwniejsze pytanie ![]() Noc zamierzam spędzić w domu, najchętniej w łóżku Znając Moje Dziecko na pewno obudzi mnie na czas I żeby nie było, to mam dwie butelki karmi Któraś chętna?Witam nowe mamusie ![]() Patik torta nie ma Aczkolwiek wiele tekstów na temat ząbka już usłyszałam![]() Marina piękne buty Dziękujemy za wszelkie gratulacje! Przyznam się, że kiepska ze mnie matka, bo nie zorientowałam się, że moje dziecko ząbkuje
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że o mnie mowa? I gdzie te zdjęcie jest? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU ! |
|
|
|
|
#1897 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.pudelek.pl/
po prawej stronie, mniej więcej na wysokości jak torbicka 8ooo tyś zarobi ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- takie małe profilowe z fb, ale jak sie na Ciebie kliknie to mozna wejść na frofil fb ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Żanetka ale masz znajomości , pudelek jest zablokowany
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE MAMUSIE I OBY TEN 2012 BYŁ DUŻO LEPSZY OD POPRZEDNIEGO Paticzku nie używam tych kosmetyków, mam zamiar je gdzieś opchnąć ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Psotka witaj
![]() DaKaro pjechal, pojechal ale juz mu wybaczylam - zdarza sie, ale dzis bedzie spokojny sylwester bo pol dnia dogorywal Co do tego przesadu, TZ kuzynka mi wczoraj powiedziala, wiec przed polnoca jeszcze kurze wytarlam, a TZ zanim kuzynka przyszla odkurzyl dom, a dzis tylko w kuchni siedze. Obiad zjedzony, farsz do zapiekanek zrobiony, zamrozone mialam golabki i wedliny swojskiej roboty od ciotki, wiec juz wczoraj wyjelam, kolezanka przywiezie krotkiety i salatke gyros i bedziemy ucztowac. Po wizycie ksiedza zabralam Marys na spacer i po powrocie postawilam sobie ja w wozku pod oknem w kuchni (zebym slyszala jakby sie obudzila) i szykowalam wszystko a ona sobie spala - zimno troche co prawda ale niech sie hartuje maluch ![]() Teraz siedze z mokra glowa i poszlabym spac - Marys oczywiscie padla godzine temu i co jej zrobisz znowu bedzie buszowac do pozna Wszystkim dziewczętom i ich pociechom, a także rodzinom, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku - samych sukcesów i spełnienia wszystkich marzeń życzy Marysia z mamuśką
![]() *.*´¨) ¸.•´¸.•*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ::::::°::::::: ::::°:::: °:::O::°::::::::::::°::::°:::::::: : :°::::°::::::::::° ::::::::°::: ::°: °:: ::°::::...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ......./******........./****** Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2011-12-31 o 16:42 |
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tym bardziej, że nikogo tutaj nie znam (oprócz Was, forumowiczek) i będzie mi na pewno ciężko się zaaklimatyzować. A buty...wow, ja w takich wysokich nie umiem chodzić .+6
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Marina butki
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Patik możesz podać linka do tych zdjęć, bo też mam sporo do zrobienia
Agula widzę cię na pasku kochana |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3376096 proszę Cię bardzo lu tego sprzedawcy Marina wowow ładne ładne, sexi flexi. Szkoda że ja nie umiem na obcasach paradować o 20 sprawdzam listę obecności
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja też tak mam! Marinka, ale butki fajne, ale obcas hoho, ja w takich nie potrafię nawet chodzić
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ktore karmia butla - czy jak zaczelyscie dawac dzieciakom obiadki deserki kaszki i kleiki tez maluch mniej je mleka z butli?? Moja zjadla o 6 i dopiero o 15 dostala butle, rano zjadla kaszke mleczno ryzowa o smaku banana a po powrocie ze spacerku obiadek i tak mnie zastanawia czy wszystko z nia ok
A i takie pytanko - jaka polecacie spacerowke?? interesuje mnie parasolka dokladnie |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku, więc jesteś KOCHANA
Miłej imprezki dziewczyny |
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Agata właśnie obędzlowała miseczkę kaszki z gruszką ![]() Ja na dzisiejszego Sylwka zrobiłam Knopersy i gyrosa
|
|
|
|
|
#1908 | ||
|
Zadomowienie
|
czesc
Cytat:
zdrowia dla babci Cytat:
![]() brawo ![]() ale pychotka ![]() witam nowe mamusie dzień spędziłam z Dawidem, zrobiłam trochę zdjęć pokażę w klubie może wam się spodoba bo tz nie skomentował ani jednym słowem będę zaglądała do Was przez cały wieczór
|
|
#1909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O 20 lista obecności NIEEEEETO JA SIĘ JUŻ MELDUJĘ ![]() Niech Nowy Rok przyniesie zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens.
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak u nas. Najulubieńsza
Musze pomyśleć nad Panem Metką, bo uluboną częścią zabawki na ten moment są metki. Nawet te pod matą edu ssie
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
Kochane spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku 2012
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witamy Gdańsk
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez u niego brałam i porażka
|
||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Knopersy jak robisz?Uwielbiam Knopersy ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- *.*´¨) ¸.´¸.*´¨) .´,*´¨)¸.*¨) ¸.´¸.*´¨).*´¨) (¸.´ (¸.` * ¸.´¸.*´¨) ::::::°::::::: ::::°:::: °:::O::°::::::::::::°::::°:::::::: : :°::::°::::::::::° ::::::::°::: ::°: °:: ::°::::...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ......./******........./****** Szampańskiej Zabawy Do Siego Roku 2012 !!! |
|
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A gruszki to jakie dajesz? Takie gotowe ze słoików, czy może kupne lub swoje? |
|
|
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/knoppers/ |
||
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Agadus bo to jest gablotka osób które dali na fejsie że lubią pudelka, tak jak Ja to zrobiłam, jak Ty to zrobiłaś to pewnie pokazują Ci Twoich znajomych
|
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
Dawid uderzył się gryzaczkiem
![]() akurat nie patrzyłam na niego, rozpłakał się uspokoiłam go przy piersi, bo strasznie narzekał płaczac biduś teraz śpi kruszynka
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
Witam się Sylwestrowo
My siedzimy w domu ja będę się uczyć Bo w następnym tygodniu mam 9 zaliczeń...My również mamy ząbka! Kupiłam Juliankowi z tej okazji kubek- niekapek Lovi i uczy się pić. Na szczęście wie co z nim robić. Dostał tez od nas krzesełko do karmienia i oballa (to jeszcze w ramach świąt). Chcę mu zamówić Motyla Emanuela ale to tak w połowie stycznia, na pół roczku . ![]() Brumku ależ pyszności jedliście My mamy 15 stycznia pierwszą rocznicę ślubu i wybieramy sie do restauracji. Ach już mi ślinka cieknie. Ty to dla mnie zawsze taka idealna się wydajesz Ja jestem ogólnie dość szybka w działaniu ale mało zorganizowana i nerwowa. Ech Julek też taki nerwus, tż tak samo...Cholerka i wiecie co... wróciłam do palenia ![]() Zrobiłam tylko sałatkę na dziś własnego pomysłu i nuggetsy i do widzenia, miałąm zrobić ciacho Milky Way ale już mi się nie chciało ![]() I tak będę mieć wieczór z nauką i różowym Muscatem ( Życzę Wam Kochane Babeczki tak po prostu SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, DUŻO FORSY, POCIECHY Z DZIECI I TŻ, MIŁYCH TEŚCIÓWEK I CZEGO SOBIE JESZCZE ZAPRAGNIECIE!!
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2011-12-31 o 18:57 Powód: literóweczka |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Już się nie mogę doczekać aż przepisy w życie wprowadzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

175 + ten obcasik nononon ale laska z ciebie
ja mam 176 ale takich to bym sie nie odwarzyla

Znając Moje Dziecko na pewno obudzi mnie na czas
Aczkolwiek wiele tekstów na temat ząbka już usłyszałam

::::°::::
)

zębole
jak robisz?