Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-01, 12:23   #1381
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dzien doberek w Nowym Roku
Ja wlasnie wstalam...a wy widze jeszcze w lozeczkach...hihihi Dobrze, dobrze, odsypiajcie sobie

U nas byla super zabawa, usmialam sie jak nigdy Nie ma jak sylwester z najblizszymi znajomymi No i w domku co najwazniejsze, wiec nie trzeba sie nigdzie tulac, a i balagan nawet udalo sie opanowac, tak ze dzis tylko zmywarke 2 raz wlaczylam i po klopocie

No to lecimy:
1-sukienka bardzo ladna, ale wydaje mi sie ze nie do konca podkresla twoja ladna figure, no chyba ze byla np zle upieta. I cos na biuscie tez mi dziwnie lezy...nie lubie jak sie robia dwa takie sztuczne pagorki, strasznie nienaturalnie to wyglada.

2-Bardzo ladnie ci w niej, wg najlepiej ze wszystkich. To jest twoj model. Jedno ale co do samej sukienki. To jest podrobka mojego Justina Alexandra. I poniewaz wiem jak ta sukienka ma wygladac w orginale nie podoba mi sie jej wykonianie. Zdaje siebie sprawe z tego ze roznica w cenie jest pewno 2 krotna, wiec jesli juz mialabym ja wybrac to wolalabym uzywany oryginal od tej nowej podrobki.

3-bardzo ladna sukienka i tez ladnie na tobie lezy, jedynie co to zastanowilabym sie troche nad dekoldem...serduszko jest ladne ale jak sie ma duzy biust i troche go widac, a tutaj tak troche na plasko lezy, wiec te sukienke widze z prostym dekoldem.

4-okropna jest

5-hhmmm...nie jest zle, wygladasz ladnie, sexownie, ten ktoj tez do ciebie pasuje...ja jednak nie przepadam za rybkami...

6-zdecydowanie nieeee...

I jeszcze apel do wszystkich dziewczyn przymierzajacych suknie, albo starajcie sie zakladac bardotki jak sie wybieracie na przymiarki albo chociaz opuscie ramiaczka tak zeby ich nie bylo widac, bo to naprawde psuje caly wizualny efekt sukienki, a to tylko 5 sekund roboty
Zabawa ze znajomymi zawsze jest najlepsza

Konkretna "krytyka" i o to mi chodziło bo już zaczęłam sie sobie we wszystkich podobać sukienki były za duże i zbierane klipsem z tyłu, więc mogą się nie układać tak jak powinny. A co do 2 to jest ta sukienka w załączniku, choć też mi się wydaje, że to jest jej podróbka. A co do dekoltu w serduszko, nie pomyślałam o tym niestety natura nie obdarzyła mnie hojnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BROCHE9192.jpg (29,5 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-01 o 12:24
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 12:33   #1382
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Chatko- ja Cie podziwiam za cierpliwośc... ja bardzo szybko zrezygnowałam z szukania sukni w salonie....u mnie jedynym wyjsciem był mały salonik, który zdecydował mi się uszyc i wydaje mi sie że dla Ciebie to będzie rowniez najlesze rozwiazanie, chciaz ostatnio jak chodziłam z koleżanka po salonach w Lublinie to w małym saloniku na Bernardyńskiej widziałam śliczna suknie z falbanek, jak i rowniez w komisie-pracowni Anna Maria na Narutowicza widziałam kilka ciekwaych, ktore ładnie prezentowaly się bez kola, suknie mozna było tam szyć od podstaw. A co do koła to Cie doskonale rozumie - odrazu nie chciałam w swojej sukni i krawcowa odrazu zaproponowała halke z tiulu.
A w styczniu idę na pierwsza przymiarke i jestem strasznie ciekawa jak będzie moje suknia wygladac....
No ja co do szycia sukienki to mam troche odmienne zdanie. Nigdy nie odwazylabym sie na szycie. Z prostego wzgledu, nie lubie niespodzianek. A sukienka uszyta nawet wg projektu, czy z kombinacji kilku sukienek zawsze bedzie w efekcie koncowym inna niz sobie wyobrazamy. Dlatego ja szukalam tak dluzo az znalazlam, wystraczy odrobina cierpliwosci, jedni maja mniejsze wymagania, wchodza do salonu i zachwycaja sie kazda przymierzona sukienka, inni szukaja dluzej...jest tez nieliczna grupa szczesciarek-ktore mialy cos w glowie, poszly przymierzyc i okazalo sie ze to byl strzal w 10 a te z pokroju perfekcjonistow chodza od drzwi do drzwi i w kazdej cos im sie nie podoba...ale to nie znaczy ze znalezienie nie jest mozliwe. Wg mnie jest tyle sukienek ze w koncu musi sie trafic na te jedyna. Takie jest moje zdanie. Ja szukalam swojej 3 miesiace, przegladajc codziennie tysiace zdjec w necie i pozniej przymierzajac wybrane modele. I tez juz powoli tracilam wiare, ale udalo sie, tak wiec na pewno Chatce tez sie uda Wierze w to Poza tym mamy nowy rok Nowe sily Tak wiec ~Chatko do dziela

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Zabawa ze znajomymi zawsze jest najlepsza

Konkretna "krytyka" i o to mi chodziło bo już zaczęłam sie sobie we wszystkich podobać sukienki były za duże i zbierane klipsem z tyłu, więc mogą się nie układać tak jak powinny. A co do 2 to jest ta sukienka w załączniku, choć też mi się wydaje, że to jest jej podróbka. A co do dekoltu w serduszko, nie pomyślałam o tym niestety natura nie obdarzyła mnie hojnie
Aaaa...ok...jesli to Herms to zmienia postac rzeczy To po prostu podobny bardzo model do JA, o niemal tak samej jakosci. Wiec jesli to faktycznie Herms, to ok A ile ona kosztuje tak z ciekawosci zapytam?

Mnie tez bozia nie obdarzyla , niestety , dlatego wiem po sobie w czym mi dobrze a w czym nie. Mysle ze w tym Hermsie bedziesz wygladac cudnie
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 12:41   #1383
chocolate muffin
Rozeznanie

ona8686
Jeśli mam być szczera to na 2 strasznie tandetnie te koronki i kwiatki wyglądają.
Podobasz mi się w 1, 3 i 5.
4 jest przeładowana jak dla mnie. 6 mi się podoba, ale jakoś na Tobie nie do końca dobrze leży, ten gorset jest jakby za nisko (ale to może być kwestia dopasowania sukienki).

Fajną masz figurę, więc w większości sukienek będzie ci ładnie

mały_człowieczek
Śliczne obrączki
A jak tam reszta po balach ? Ja pojechałam jednak do pracy do tż-a, ale o godzinie 00:20 wyjechali do pożaru także długo się nie widzieliśmy.
Stary 2012-01-01, 13:34   #1384
nena1984
Zakorzenienie

witam noworocznie!!
kac.

jestem tak zmęczona, że aż spać nie mogę i postanowiłam zobaczyć co tam u moich ulubionych Pmek. Mam nadzieje, że sylwestrowy wieczór udał się wszystkim znakomicie. Ze swej strony mogę powiedzieć, że to był najlepszy Sylwester ever! Nasz bal przebierańców w tym roku odbywał się pod hasłem "gwiazdy kina". Więc nie trudno zgadnąć, że moja MM zrobiła furorę (zwłaszcza, że nie było kopii).
Wygrałam konkurs na najlepszą żeńską charakteryzację i w nagrodę dostałam butelkę finlandii. W nagrodę musiałam zatańczyć też ze zwycięzcą z kategorii męskiej, który był przebrany za Cork'iego (pamiętacie tego chorego umysłowo nastolatka z jakiegoś serialu?? koleś wyglądał identycznie - miał wielkie okulary, sweter w romby, spodnie marchewy podciągnięte pod pachy, białe skarpetki i sandały ).
Na sztuczne ognie poszliśmy na Rynek, a ja całkowicie zapomniałam, ze jestem w przebraniu Wszyscy się odwracali za Marilyn, co ten blond ma w sobie?? Ogólnie było pięknie, padał lekki śnieżek, fajerwerki były ekstra a Tż złożył mi mega romantyczne życzenia noworoczne
Wróciliśmy dobrze po trzeciej, dzisiaj bardziej bolą mnie nogi niż głowa, a to znak dobrej zabawy
Na balu zaszczyciły nas same znakomitości: Fred Flinston i Wilma, Pocahontas, Czarodziejka z księżyca, Frankenstein, Papież, ojciec chrzestny, czerwony kapturek, lara croft. Było kilku księży, zakonnice, dużo lasek ubrało się chyba w sex shopie

Chcecie trochę fotek??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 13:40   #1385
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dzień Dobry w Nowym Roku!

Podczas liczenia podłamałam doła, nawet obca kobieta, która siedziała koło nas życzyła nam ślubu, upiłam się, wstałam dopiero. Ale mam kaca

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 13:44   #1386
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witam noworocznie!!
kac.

jestem tak zmęczona, że aż spać nie mogę i postanowiłam zobaczyć co tam u moich ulubionych Pmek. Mam nadzieje, że sylwestrowy wieczór udał się wszystkim znakomicie. Ze swej strony mogę powiedzieć, że to był najlepszy Sylwester ever! Nasz bal przebierańców w tym roku odbywał się pod hasłem "gwiazdy kina". Więc nie trudno zgadnąć, że moja MM zrobiła furorę (zwłaszcza, że nie było kopii).
Wygrałam konkurs na najlepszą żeńską charakteryzację i w nagrodę dostałam butelkę finlandii. W nagrodę musiałam zatańczyć też ze zwycięzcą z kategorii męskiej, który był przebrany za Cork'iego (pamiętacie tego chorego umysłowo nastolatka z jakiegoś serialu?? koleś wyglądał identycznie - miał wielkie okulary, sweter w romby, spodnie marchewy podciągnięte pod pachy, białe skarpetki i sandały ).
Na sztuczne ognie poszliśmy na Rynek, a ja całkowicie zapomniałam, ze jestem w przebraniu Wszyscy się odwracali za Marilyn, co ten blond ma w sobie?? Ogólnie było pięknie, padał lekki śnieżek, fajerwerki były ekstra a Tż złożył mi mega romantyczne życzenia noworoczne
Wróciliśmy dobrze po trzeciej, dzisiaj bardziej bolą mnie nogi niż głowa, a to znak dobrej zabawy
Na balu zaszczyciły nas same znakomitości: Fred Flinston i Wilma, Pocahontas, Czarodziejka z księżyca, Frankenstein, Papież, ojciec chrzestny, czerwony kapturek, lara croft. Było kilku księży, zakonnice, dużo lasek ubrało się chyba w sex shopie

Chcecie trochę fotek??
No pewno dawaj, dawaj
Stary 2012-01-01, 13:47   #1387
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 13:51   #1388
(kicia)
Zakorzenienie

Witajcie moje ukochane PMki w naszym nowym 2012 roku teraz już nie będziemy mówić że ślub w następnym roku

ojj moje stópki... to był najlepszy sylwester mojego życia. W życiu tak dobrze się nie bawiła. Grał super zespół jedzonko pyszne warte każdej złotówki. Fajerwerki o 24 ahhh do domku koło 5 wóciłam. W ogóle wychodziłam dzwonić do mojej koleżanki a tam tak cudownie prószy śnieg ah pięknie rozpoczęty ten nasz rok. No i moje kochanie zadedykowało mi Żono moja dla ukochanej przyszłej żony ah słodziak Kochany

szkoda że ten zespół nie może zagrać na moim weselu ale są cenowo dużo drożsi niż mój więc trudno

a ze spraw ślubny po pierwsze primo właśnie wysłałam malia do makijażystki ze wstępną rezerwacją terminu (potem potwierdzę telefonicznie) i wiem już że na 100% chcę taką fryzurę z fal na ślub kiedyś wam pokazywałam. Zrobiłam sobie taką prowizorkę prostownicą spiełam część do tyłu i utryzmały się nawet teraz po rozczesaniu. Tylko trochę na szyi się gorąco robi ale to nic bo TŻcik powiedział mi że coś takiego mogła bym mieć do ślubu a że by robiła mi fryzjerka to było by dużo staranniej i wiadomo trwałość też lepsza. Szkoda że nie zrobiłam sobie zdjęcia z tyłu.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-01-01 o 13:53
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 13:54   #1389
nena1984
Zakorzenienie

na razie mam zdjęcia tylko ze swojego aparatu, koniecznie wam muszę pokazać Corkiego, ale zdjęcia robił kolega

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-01-01 o 15:59
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 13:57   #1390
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
na razie mam zdjęcia tylko ze swojego aparatu, koniecznie wam muszę pokazać Corkiego, ale zdjęcia robił kolega

hehe dobre, dobre widze ze zalozylas jednak ten 1 stroj i dobrze
sexi MM
Stary 2012-01-01, 14:05   #1391
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
To może ja Wam wrzucę moją eskapadę po salonie troszkę ich będzie, mam dwa typy, prócz tamtych sukienek ale z miła chęcią poznam Wasze zdanie
Wg mnie najładniej wyglądasz w 5 i 6 (gdyby nie ten pas).

Z balu wróciliśmy po 4:00. Było bardzo fajnie, tylko ludzi jak na taką salę za dużo... wódka wszystkim dobrze wchodziła, jedzenie było smaczne, a teraz mam kaca
A po 24:00 Tż mi szeptał do ucha o tym, jak to się cieszy, że w tym roku będę jego żonką

Powrót mieliśmy kijowy - nie można było dodzwonić się do taxówek, żadnej nie można było złapać, więc szliśmy z 15 minut na pieszo, a potem 30 minut czekaliśmy na busa nocnego. Zmarzłam strasznie. Teraz tylko czekać na jakieś przeziębienie :/

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-01-01 o 14:06
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 14:06   #1392
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Lachoniki kochane witam się ciepło w pierwszy dzień NASZEGO ROKU!
Niech te wszystkie dni będą szczęśliwe i pełne naszej PMkowej energii

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
ja zdycham, która mnie tu poczęstowała katarem?
a do jutra muszę wyzdrowieć, bo imprezka sylwestrowa w tym roku u nas

ale chciałam zameldować, że kupiliśmy TZ-Ż-towi koszulę, spinki do mankietów oraz krawat... kremowy
namówiły go babki w sklepie, przeszukaliśmy całe miasto i amarantowego nie sposób dostać

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

chatko rzeczywiście coś nie tak z tymi sukniami, może szycie to najlepszy pomysł
Margidko, zajrzyj sobie na tę stronkę: http://epolskiekrawaty.pl/pl/c/Krawaty-zakardowe/66/3
Mają spory wybór kolorów i przede wszystkim są dobrej jakości. TŻcik sobie jakiś czas temu zakupił do pracki, bo czasem musi w gajerku wystąpić
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Wybrałam tą moja będzie w bieli ta na mnie jest w ecri
Tylko mówcie szczerze co myślicie
Pasuje do Ciebie idealnie. Pięknie podkreśla Twoją sylwetkę
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
wszystkie oprócz ostatniej bardzo mi się podobają

gratuluję obrączek!

bardzo ładnie, podoba mi się

moja 2800. Serce bolało, że tyle muszę wydać. Zapłacilam już połowę i mialam ogromne wyrzuty sumienia, bo zdawało mi się, że to ogromnie dużo, ale w sumie jak ma być po mojej myśli, to muszę tyle zapłacić i już. Były tańsze, ale mi nie pasowały Ja w ramach tych 2800 mam halkę, bolerko (ale zamiast niego szyją mi szal z tiulu, bo najbardziej pasuje do mojej sukni) i welon (ale jeszcze nie wiem, czy go wezmę). No i oczywiście wszelkie przeróbki do czasu ślubu w razie, gdybym schudła/przytyla (nie daj Bóg)

no to musiało brzmieć dziwnie hehe

dziewczyny zobaczcie koniecznie na tę suknię http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;sukn...html?foto_id=2

w załączniku fotka :brzydal ::cojes t:

Ło matulu, czy ta suknia została podprowadzona jakiejś babci z piwnicy
Cytat:
U Was zabawa pewnie przednia a mój Tż właśnie pojechał bo dziś na 7 do pracy, więc zajrzałam do Was

Chatko ta zaliczka to raczej z desperacji jakiejś była i jeszcze babeczka w salonie mi wmówiła, że pięknie w niej wyglądam i chciałam mieć to za sobą ale dobrze, że wyszło jak wyszło i zaliczkę zwróciła

Pięknie wyglądasz

To może ja Wam wrzucę moją eskapadę po salonie troszkę ich będzie, mam dwa typy, prócz tamtych sukienek ale z miła chęcią poznam Wasze zdanie
Ja stawiam na tę sukienkę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325380390
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 14:21   #1393
__Paulinka__
Zakorzenienie

Heeeloooo!!

dobrze, ze na forum sie tylko pisze a nie mowi, bo mam tak zryte gardło, ze gadac nie moge co ja wczoraj wyprawialam.... o matko:P nic tylko slucham dzisiaj tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY idealnie refren do mnie pasuje.. czuje sie jak wrak dzisiaj:P ale domowka naprawde suuuper! nie sądzialm, ze bedzie az tak fajnie nie ma to jak bawic sie w swoim sprawdzonym towarzystwie

Cytat:
U Was zabawa pewnie przednia a mój Tż właśnie pojechał bo dziś na 7 do pracy, więc zajrzałam do Was

Chatko ta zaliczka to raczej z desperacji jakiejś była i jeszcze babeczka w salonie mi wmówiła, że pięknie w niej wyglądam i chciałam mieć to za sobą ale dobrze, że wyszło jak wyszło i zaliczkę zwróciła

Pięknie wyglądasz

Mi sie podobasz w 2 w tej rybce ladnie Ci, bo podkresla Twoją nienaganna figure ale zmieniabym w niej dol

Cytat:

I jeszcze apel do wszystkich dziewczyn przymierzajacych suknie, albo starajcie sie zakladac bardotki jak sie wybieracie na przymiarki albo chociaz opuscie ramiaczka tak zeby ich nie bylo widac, bo to naprawde psuje caly wizualny efekt sukienki, a to tylko 5 sekund roboty
podpisuje sie!! ja tez na to jestem uczylona, psuje caly efekt ja zdjelam ramiaczka i pani w salonie schowala mi je do sukni

Cytat:
łoł! sexi M

to ja zarzuce fotki ale to nic ciekawego bo tylko ja przed imprezką, bo z samej imprezki to mam tylko filmiki, kolega robil swoim aparatem, ale jeszcze nie mam fotek

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-01-01 o 17:42
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 14:25   #1394
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Heeeloooo!!

dobrze, ze na forum sie tylko pisze a nie mowi, bo mam tak zryte gardło, ze gadac nie moge co ja wczoraj wyprawialam.... o matko:P nic tylko slucham dzisiaj tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY idealnie refren do mnie pasuje.. czuje sie jak wrak dzisiaj:P ale domowka naprawde suuuper! nie sądzialm, ze bedzie az tak fajnie nie ma to jak bawic sie w swoim sprawdzonym towarzystwie

Mi sie podobasz w 2 w tej rybce ladnie Ci, bo podkresla Twoją nienaganna figure ale zmieniabym w niej dol

podpisuje sie!! ja tez na to jestem uczylona, psuje caly efekt ja zdjelam ramiaczka i pani w salonie schowala mi je do sukni

łoł! sexi M

to ja zarzuce fotki ale to nic ciekawego bo tylko ja przed imprezką, bo z samej imprezki to mam tylko filmiki, kolega robil swoim aparatem, ale jeszcze nie mam fotek
Ale masz fajna spodniczke tez chce taka
Stary 2012-01-01, 14:28   #1395
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz fajna spodniczke tez chce taka

Allegro 29 zł bardzo fajny material polecam
Stary 2012-01-01, 14:31   #1396
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:

jak dla mnie najpiekniej wyglądaszw nr 3
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 14:43   #1397
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Allegro 29 zł bardzo fajny material polecam
Lineczka poprosze
Stary 2012-01-01, 14:47   #1398
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
u lala no 100% MM

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-01-01 o 20:44
Stary 2012-01-01, 14:50   #1399
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Lineczka poprosze
prosze na zywo wygląda lepiej masz jeszcze jedną focie, bardziej tutaj ją widac

http://moda.allegro.pl/spodnica-tuli...015648603.html

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-01-01 o 17:42
Stary 2012-01-01, 14:59   #1400
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
prosze na zywo wygląda lepiej masz jeszcze jedną focie, bardziej tutaj ją widac

http://moda.allegro.pl/spodnica-tuli...015648603.html
Mogę Ci ukraść nogi Lachoniku?
Stary 2012-01-01, 15:09   #1401
karolinka85
Rozeznanie

Szczęśliwego Nowego Roku
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 15:16   #1402
(kicia)
Zakorzenienie

ooo a dziś Gosza ma 100 studniówkę (w sensie 100 dni do ślubu)

Stary 2012-01-01, 15:24   #1403
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Właśnie zatrybiłam, że już jutro trzeba iść do pracy A tak było fajnie w domku mimo wielkiego kataru.
Stary 2012-01-01, 15:38   #1404
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Wybrałam tą moja będzie w bieli ta na mnie jest w ecri
Tylko mówcie szczerze co myślicie
Cudownie w niej wyglądasz

Wszystkiego Najlepszego w tym mam nadzieje cudownym 2012 roku

Kiciu Inspiracje poprawione

Witam

Od jutra będę mieszkać w Opolu z Tż a tym czasem jestesmy jeszcze u moich rodziców gdyż spędzaliśmy tu sylwestra Jutro czeka mnie rozpakowywanie ;p

Dziewczynki ale ten czas leci jak głupi gratuluje tym które mają coraz mniej DDŚ

Jak dziś zobaczyłam, że zostało mi 258 dni to troche dopadł mnie stres bo mieliśmy załatwić kilka spraw przed nowym rokiem ale przez święta nie mieliśmy jak i znów się wszystko przedłużyło.

A właśnie na dniach mija mi 3 miesiące na forum czy w takim razie zasłużyłam na dostęp do poczty??

Serdecznie was pozdrawiam ;*

P.S.
Ulalala jakie laski

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-01-01 o 15:40
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 15:48   #1405
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Naszym Roku

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ale się złożyło
A wczoraj mieliśmy także drugą rocznicę zaręczyn

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ooo a dziś Gosza ma 100 studniówkę (w sensie 100 dni do ślubu)
dziękuję
od jutra liczba dwucyfrowa

TŻ mój śpi, bo organizacyjnie ciężką noc wczoraj mieliśmy. Z naszej strony wyszło super, tylko paru gości nas wkur... i w czasie najlepszej zabawy na parkiecie impreza się skończyła. A z naszymi najbliższymi znajomymi (znowu była weryfikacja na kogo liczyć możemy bardziej lub mniej) siedzieliśmy do rana i miło sobie gadaliśmy.
I powiem szczerze, że zawiodłam sie na paru osobach, oczywiście w kwestii organizacji.
A zdjęć nie mam. Gapa za mnie i przed wyjściem nie zrobiłam sobie foty w moim przebraniu. Na szczęście na imprezie były flesze, więc teraz tylko trzeba dojść do tego kto co gdzie i jak robił

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 15:59   #1406
madzia2306
Zakorzenienie

ogłaszam wszem i wobec że wróciłam spaliśmy 3 godziny tylko sylwester bardzo udany
o północy się rozbeczałam i życzyłam tżtowi żeby ten rok był lepszy od poprzedniego bo zbyt dużo przeszliśmy w tym roku... jakby co to jutro wstawię parę fotek na maila z naszego sylwestra

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 16:03   #1407
misiak17
Wtajemniczenie

Witam się w Nowym Roku

Wreszcie Was nadrobiłam.

Bardzo ładne sukienki przybyły na wątku - super.

Chatko nie przejmuj się jeszcze trafisz swoją wow suknię.

My byliśmy od czwartku w Warszawie. Zaprosiliśmy moją chrzestną na wesele i kilkoro znajomych.
Przymierzaliśmy obrączki u Lisiewskiego i mniej więcej wiemy jakie chcemy.

Wróciliśmy wczoraj i na sylwestra byliśmy u znajomych. TŻ przyszedł niedawno do mnie i leży bo się źle czuje po imprezce

Koło środy odbieramy wódeczkę. A dziś mamy 111 dni do ślubu

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 16:06   #1408
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

mnie się podobasz w tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325380390 i w tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325380390
Pozostałe są moim zdaniem przeładowane

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

dziękuję
od jutra liczba dwucyfrowa

Super wyglądałyście na imprezach sylwestrowych
Nasza impreza też udana bardzo, zostaliśmy do samego końca część osób u nas nocowała więc po powrocie był jeszcze ciąg dalszy, także jestem dość zmęczona, na szczęście nic nie muszę dziś robić

Wreszcie mamy 2012 rok ten 2011 baaaardzo szybko mi zleciał

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 16:27   #1409
ona8686
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie dobrze jest poznać zdanie innych, choć wiem, ze decyzję muszę podjąć ja na chwilę obecną muszę dać sobie spokój z oglądaniem

marylka80 cena tamtej sukienki to 1899zł, więc wątpię żeby to był oryginał.

A dziewczyny, które wrzuciły zdjęcia... świetnie wyglądałyście My wczoraj wieczór spędziliśmy we dwoje, potem o północy na ryneczku była impreza, więc troszkę pobyliśmy. Ale i tak szkoda mi było, że nigdzie się nie wybraliśmy, bo miałam ochotę się pobawić, ale za rok to sobie odbijemy
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 16:53   #1410
Kessi_86
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki ja tez dopiero wróciłam z Sylwestra do swojego domku

Dzieki jeszcze raz dziewczyny co do opinii w sprawie sukni

ona8686 a mi najbardziej się podobasz w 1,3 i ostatniej tylko bym zrobiła prosty dekolt

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:

marylka80 cena tamtej sukienki to 1899zł, więc wątpię żeby to był oryginał.
A mi za ten model Hermsa i to za oryginał podali cenę 1290zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości