|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
|
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
A ja się nie załapałam bo Tż był u mnie
![]() Cytat:
Co do sukienek to trzecia jest śliczna. Cytat:
Chatko zgadam się z dziewczynami. Bez koła dużo gorzej i ta góra jakaś taka nie za bardzo. W połączeniu z tą drugą sukienką spoko, ale nie tak jak oryginał.
|
|
#1263 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Któraś może wie coś o tej pracowni? Właśnie jak wcześniej napisałam, mogą być muśliny bez koła i się dobrze układać, wczoraj takie przymierzałam. Tylko ta góra taka niefortunna... Także nie dam sobie nikomu wmówić, że nie może być, jak może ![]() Da się, ale już chyba nawet nie chcę z nią kombinować... Macie chyba rację, że nie jest dla mnie. Może ja się po prostu nie nadaję na PMkę.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu porażka, w niczym mi nie jest dobrze.Dobra, koniec tych smutów. Od narzekania jeszcze nikt kiecki nie kupił. Dziś jest dzień Paulinki i Jej wyborów Kochana, 3 absolutnie Cię nie pogrubia, wyglądasz w niej mega smukło! Naprawdę pasuje do Ciebie i to mówisz, że jest dużo za duża, a ona już wygląda jak dopasowana, to co dopiero jak ją dopasują...!
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-30 o 21:57 |
||||
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
ja zdycham, która mnie tu poczęstowała katarem? a do jutra muszę wyzdrowieć, bo imprezka sylwestrowa w tym roku u nas ale chciałam zameldować, że kupiliśmy TZ-Ż-towi koszulę, spinki do mankietów oraz krawat... kremowy namówiły go babki w sklepie, przeszukaliśmy całe miasto i amarantowego nie sposób dostać ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- chatko rzeczywiście coś nie tak z tymi sukniami, może szycie to najlepszy pomysł |
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
CHATKA! Ty jak najbardziej jesteś PM i proszę mnie nie denerwować. A tą mori lee widziałaś?
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Chatko-zrobilam szybki przeglad naszych sukienek...i tak sobie mysle co by mi tutaj do ciebie pasowalo...a myslalalas o takiej sukience jak ma Vesna, ma falbanki, ale nie sadze zeby miala kolo...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1310496709 Albo cos w stylu tej... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314289558 |
|
|
|
#1268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje, bukiet oryginalny jeszcze takiego nie dostalamCytat:
Cytat:
za zakupy dziwne, ze nie maja krawatu w takim kolorze...Uciekam, bo w koncu Tżcik do mnie jedzie i bedziemy swietowac nasza rocznice I Chatko jak jutro wstaniesz to tak co bedziesz miala dobry humorek, ale juz jest chyba lepiej nie? I niech kolezanka wyczaruje Ci pieeeeeeeeeeekny projekt sukni slubnej, bo pasujesz na PM-ke jak nie wiem co! |
||
|
|
|
#1269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I mierzylas wczoraj kilka to fakt ale wszystkie sa na jedno kopyto, dla mnie zadnej roznicy miedzy nimi nie bylo... A moze moja pierwsza milosc Najlzejsza sukienka jaka mierzylam i pewno gdyby nie JA to kto wie czy bym sie na nia nie zdecydowala ![]() http://www.evita.com.pl/szczegoly-pr...2011,3189.html albo ta? http://www.evita.com.pl/szczegoly-pr...2011,3213.html I to nie chodzi o to ze w zadnej dobrze nie wygladasz tylko po prostu nie trafilas jeszcze na te wlasciwa. Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2011-12-30 o 22:16 |
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
a ta nabla a la vera?
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...15/sarina.html
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
chatko - zobacz tą http://www.amareldin.pl/pl/suknie-sl...-penelopa.html (do krakowa z wawy tylko 2,5 ha)
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ta- myślę, że może Ci się spodobać najbardziej.
http://www.josephine.pl/item/222/ następna... http://www.ameliste.pl/images/storie...2011/libra.jpg
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-30 o 22:28 |
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu - tą sukienkę już znamy, to podróbka Jima Hjelma, jedna Pmka od nas ją swego czasu nawet mierzyła, ale podobno w ogóle nie przypominała oryginału
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mierzylam ja wlasnie w tym salonie, porazka. Bo oryginal Jima jest piekny tez bylam w niej zakochana, ale ta sukienka nie ma z nim nic wspolnego...te falbanki sa tak sztywne ze masakra... |
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O widzicie. Ja nie mierzyłam jeszcze ani jednej, wiec tylko staram się tak ze zdjęć ocenić, co mogłoby się Chatce spodobać. Ciężko doradzić, bo jak byłam na mierzeniu z Chacią, to pomyślałyśmy, że najlepiej by były same warstwy falban, a nie takie naszyte, ale znów, żeby to nie prześwitywało, to ciężko zrobić...
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
MARGIDA masz po doopce za takie tekściory, że niby ani piękna, ani młoda, ani panna. Jesteś debeściara! I będziesz super PM!
Wiktusiaczek piękną masz tą suknię Paulinko nr 3 Lubcia zaproszenia masz bajeranckie pogratulować bratowej talentu![]() Cierpliwosc i ona8686 witam ![]() Kindzia gratki co do zaklepania mieszkanka ![]() ![]() ![]() Jamee gratuluję zaklepania kosmetyczki ![]() ![]() Magdzia0108 i E87 gratuluję rocznic ![]() ![]() Chatko ja niestety muszę podtrzymać moją opinię o Twojej sukni...
|
#1278 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() A pomysł z projektem sukni bardzo dobry! Moze uda Wam się wymyślić co na prawdę fajnego Cytat:
załatwienia części ubioru TŻta Co do tego krawata, niestety muszę potwierdzić, że dostać go w odcieniu amarant/malina jest praktycznie niemożliwe Sami szukamy i nic nie ma i najgorsze jest to, że babka w sklepie w którym będziemy TZtowi kupować garnitur już go namawiała na takie jasny krawat w kolorze śmietankowej bieli, jest taki zdobiony z wzorkami, za nic mi się nie podoba, ale jak nie znajdziemy alternatywy to TZ na pewno go weźmie ![]() Zmykam do łóżka jeszcze trochę poczytam. Dzisiaj TZ jest na kawalerskim przyjaciela, 7 stycznia ślub. PMka niestety panieńskiego nie robi bo jest w ciąży Dobrej nocki Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-12-30 o 22:46 |
||
|
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff, miałam prawie 10 stron do nadrobienia, ale dałam radę
właśnie jestem na romantycznym wypadzie z TŻ do Szklarskiej Poręby, ale musiałam Was odwiedzić Witajcie ![]() __Paulinka__ 3 suknia cudo Lubcia Bardzo śliczne te zaproszenia ![]() Kicia- podwiązka świetna, też planuję taką z napisami Cytat:
Czarnooka_Paula - my też planujemy jutro wieczór z Pretty Woman dawno nie było tego filmu w TV, ostatni raz oglądałam go jak miałam chyba ze 13 lat ![]() gosza_m - gratuluję zaproszeń, dobra robota ![]() Cytat:
Chatko kochana - mi się też ta suknia jakoś nie widzi. Dekolt na pewno powinnaś mieć wcięty, zgadzam się z dziewczynami Jeśli koło Ci przeszkadza, nie bierz go. Będziesz się męczyć i źle czuć. Moim zdaniem powinnaś pomyśleć o uszyciu sukni, łącząc takie elementy, jakie Ci się podobają. Wiem, że nie przemówiły do Ciebie suknie z wczoraj, ja jednak uważam, że w tej 1 wyglądałaś jak modelka z katalogu, prześlicznie Ci w niej było. Ale nic na siłę Może zacznij przymierzać się do szycia ![]() gratulacje! piękny staż
|
||
|
|
|
#1280 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale jesteście kochane, że się tak o mnie troszczycie i podsuwacie mi coraz to nowe sukieneczki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jedną taką mierzyłam w Emmi Mariagge i okropnie się w niej czułam.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Udanej Rocznicy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie całkiem podobna do niej jest ta z Madonny, którą mierzyłam jakiś czas temu. Może powinnam tam wrócić i jeszcze raz ją przymierzyć... Nie miała koła, nie była strasznie ciężka i w sumie wyglądałam w niej fajnie. Może nie warto już wybrzydzać, tylko kupić i mieć za sobą... Dziękuję Kochane, że mnie tak wspieracie, jesteście cudowne macie świętą cierpliwość do mnie i moich dylematów i jeszcze mnie nie pogoniłyście na 4 wiatry - jesteście tak samo cudowne, jak mój TŻ
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie bylo takiej opcji o jakiej mowila Kindzia i o ktorej mowia dziewczyny - czyli taka usztywniana halka (ja sobie ja wyobrazam z takiego sztywnego materialu, ktory blokuje sukienke przed wchodzeniem miedzy nogi) Ale tak szczerze powiedziawszy to czuje ze ta najpiekniejsza jeszcze przed Toba ![]() Aaaaaa.. teraz ja sie boje isc przymierzac cokolwiek bo jak ja rowniez za pierwszym razem nie znajde tej jedynej (a czuje ze moze tak byc bo bede pewnie szukac kopii Kindziowej ) to tez sie zniechece Cytat:
![]() Marylko - ta tez piekna http://www.evita.com.pl/szczegoly-pr...2011,3213.html Kasia-kuku - ta wlasnie musze zobaczyc na zywo - wczoraj zapisalam w ulubionych - jest w Krakowie i calkiem nie drogo jeszcze z tego salonu ta mi sie spodobala http://www.josephine.pl/item/260/ choc ma troche rzadkie falbanki - ale gore sliczna i ta http://www.josephine.pl/item/174/ ale Marylko odradzasz, tak?? No nic... zobaczyc nie zaszkodzi
|
|
#1282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma też co myśleć, że będzie się szukać miesiącami jak Chatka - ja jestem po prostu strasznie, jak to określiła dziś pani w salonie, pedantyczna(co jest zdaje się innym określeniem na: upierdliwa, wybredna i wymagająca w jednym )Ta z linka faktycznie ładna, leć przymierzaj Aż mam chęć się wybrać do Krakowa i pójść z Tobą ![]() Całe szczęście, że chociaż Ty mnie rozumiesz Kołu mówimy stanowcze nie! A ta halka no próbowałam gadać, ale babka mówi, że z taką halką nie byłoby takiego efektu jak z kołem. A niech się w nos ugryzą, po weekendzie jadę na Ursynów (tam jeszcze nie byłam, a powinnam chyba oblecieć), a jak nic tam nie znajdę, to jeszcze raz do madonny. I jak się okaże, że jednak nie, to wtedy zostaje szycie. koniec kropka, nie ma się co użalać nad sobą
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-30 o 23:42 |
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko bo ciągle brak czasu. Chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku. Oby 2012 przyniósł same szczęśliwe chwile i przeszedł do historii jako rok z piękną pogodą w każdą sobotę
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jako PM2011 życzę Wam Wszystkim wymarzonych wesel.Oby wszystko się udało po Waszej myśli, albo i jeszcze lepiej
Pogody na każdy dzień i na każdy weekend!!!Wszystkiego najwspanialszego i udanych zabaw sylwestrowych!!!
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!!
Na nic dzisiaj czasu nie mam, a jaki sylwester taki cały rok Jeszcze małe sprzątanko, zdecydowanie który strój ubrać, ściągnięcie muzyki w klimacie PRLu i na 17 muszę być gotowa. Ze wszystkim... Tak sobie obiecuję, że to ostatni Sylwek którego organizujemy z TŻtem, ale wąt[ię że obietnicy dotrzymam ![]() Cytat:
W ogóle R. jest zdolny, ale leniwy strasznie i uparty do tego. Wmawia sobie, że nie umie tańczyć i potem wychodzi tak jak wychodzi. A T. z natury szalony, a w tańcu jaki poważny Też bym była skłonna sądzić, że on bardziej łacinę lubi, a tu proszę- standard!Cytat:
Może poszukasz jakiejś krawcowej w okolicy, bo nie wierzę że w Wawie nie ma żadnej dobrej. Udanych przygotowań do Sylwka Wam życzę
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cóż za piekny dzionekdzisiaj Na Pomorzu slonko pieknie swieci wogole nie wygląda, ze to Sylwester Jejku jak sobie pomysle, ze juz za parenascie godzin Nasz Rok to az mnie ciarki przechodzą hehe Miesko na salatke gyrosową juz gotowe, teraz czekam, az TZ przywiezie mi jakies naczynie gdzie moge zrobic tą salatke, bo moja Sis wziela wszystkie miski szybciej ode mnie:P A Moj TZ nie odbiera telefonu wiec jeszcze pewnie spi![]() ![]() Milego dzionka
|
|
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nic, jak mówię, spróbuję jeszcze raz w Madonnie i przejadę się na Ursynów - jak nic, to biorę się za szycie i już. Może znajdzie się ktoś, kto zrozumie, o co mi chodzi ![]() Widzę, że dziś pustki na forum... Czyżby wszystkie szykowały sylwestrowe kokoloki? Ja też jeszcze nie wiem, co założyć, u Przyjaciółki, do której idziemy, zawsze jest chłodno, więc wyletniać się nie mogę, no ale jakoś ładniej by trzeba wyglądać... Zaraz przebuszuję szafy, a tymczasem należałoby zrobić coś z paznokciami
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-31 o 10:15 |
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Dziś ostatni dzień starego roku a potem tylko o rok starsze będziemy dobrze, że Tż nie marudzi mi, że go ciągle gdzieś wyciągam ![]() Chatko nie masz co się przejmować ja też od kilku miesięcy szukam sukienki, która by mi najbardziej pasowała. Nawet w jednym salonie zrobiłam zaliczkę, a sukienka była totalnie nie w moi typie i do tego na szelkę, której nigdy nie chciałam. Pojechałam wtedy z Tż aby jeszcze raz ją zobaczyć i powiedział, że do mnie wcale nie pasuje. Więc wtedy się załamałam i szukam dalej
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kokoloki obowiązkowe! choc i tak Nena bedzie miala najlepsze....![]() hehe ja tez sie nie ubieram jakos bardzo sylwestrowo, bo to wkoncu taka posiadowka raczej bedzie no ale nie wiadomo gdzie na koncu wylądujemy.. hehe![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
witaj w klubie ciesze sie, ze nie jestem sama zreszta moj TZ zapomni jak wyglada ta suknia, zreszta bedzie dopasowana, makijaz fryzurka wiec wszystko bedzie inaczej wygladalo c nie? (czy ja sie tylko pocieszam? )
|
||
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
Witam Sylwestrowo
Zasuwacie z tymi postami ,że nie nadążam nadrobić i wbić się w temat ![]() Ja dzisiejszy dzień spędze w kuchni ,musze przygotować kilka przekąsek na impreze .Sylwestra spędzamy wraz ze znajomymi na domówce ![]() ![]() Chciałabym wam ,życzyć wyśmienitej zabawy sylwestrowej do białego rana, a tym które zdecydowały się na wieczór we dwoje aby również spędziły go cudownie u boku ukochanego I aby ten Nowy Rok przyniósł wam wiele radości z przygotowań ślubnych oraz cudownego efektu tej pracy ![]() A już jako mężatki abyśmy wszystkie były szczęśliwe ,zadowolone z życia oraz naszych TZ-ów . Szczęśliwego Nowego 2012 Roku!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

moze mi sie tak zdaje przez niedopasowaną gore:P

można się przyłączyć?
Ślub 27. X. 2012

Dziekuje, bukiet oryginalny jeszcze takiego nie dostalam

Dobrej nocki 

a nie bylo takiej opcji o jakiej mowila Kindzia i o ktorej mowia dziewczyny - czyli taka usztywniana halka (ja sobie ja wyobrazam z takiego sztywnego materialu, ktory blokuje sukienke przed wchodzeniem miedzy nogi) 

(czy ja sie tylko pocieszam?