|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
![]() Konkretna "krytyka" i o to mi chodziło bo już zaczęłam sie sobie we wszystkich podobać sukienki były za duże i zbierane klipsem z tyłu, więc mogą się nie układać tak jak powinny. A co do 2 to jest ta sukienka w załączniku, choć też mi się wydaje, że to jest jej podróbka. A co do dekoltu w serduszko, nie pomyślałam o tym niestety natura nie obdarzyła mnie hojnie
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-01 o 12:24 |
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
a te z pokroju perfekcjonistow chodza od drzwi do drzwi i w kazdej cos im sie nie podoba...ale to nie znaczy ze znalezienie nie jest mozliwe. Wg mnie jest tyle sukienek ze w koncu musi sie trafic na te jedyna. Takie jest moje zdanie. Ja szukalam swojej 3 miesiace, przegladajc codziennie tysiace zdjec w necie i pozniej przymierzajac wybrane modele. I tez juz powoli tracilam wiare, ale udalo sie, tak wiec na pewno Chatce tez sie uda Wierze w to Poza tym mamy nowy rok Nowe sily Tak wiec ~Chatko do dziela ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
To po prostu podobny bardzo model do JA, o niemal tak samej jakosci. Wiec jesli to faktycznie Herms, to ok A ile ona kosztuje tak z ciekawosci zapytam?Mnie tez bozia nie obdarzyla , niestety , dlatego wiem po sobie w czym mi dobrze a w czym nie. Mysle ze w tym Hermsie bedziesz wygladac cudnie
|
||
|
|
|
#1383 |
|
Rozeznanie
|
ona8686
Jeśli mam być szczera to na 2 strasznie tandetnie te koronki i kwiatki wyglądają. Podobasz mi się w 1, 3 i 5. 4 jest przeładowana jak dla mnie. 6 mi się podoba, ale jakoś na Tobie nie do końca dobrze leży, ten gorset jest jakby za nisko (ale to może być kwestia dopasowania sukienki). Fajną masz figurę, więc w większości sukienek będzie ci ładnie mały_człowieczek Śliczne obrączki ![]() A jak tam reszta po balach ? Ja pojechałam jednak do pracy do tż-a, ale o godzinie 00:20 wyjechali do pożaru także długo się nie widzieliśmy.
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
witam noworocznie!!
kac. jestem tak zmęczona, że aż spać nie mogę i postanowiłam zobaczyć co tam u moich ulubionych Pmek. Mam nadzieje, że sylwestrowy wieczór udał się wszystkim znakomicie. Ze swej strony mogę powiedzieć, że to był najlepszy Sylwester ever! Nasz bal przebierańców w tym roku odbywał się pod hasłem "gwiazdy kina". Więc nie trudno zgadnąć, że moja MM zrobiła furorę (zwłaszcza, że nie było kopii). Wygrałam konkurs na najlepszą żeńską charakteryzację i w nagrodę dostałam butelkę finlandii. W nagrodę musiałam zatańczyć też ze zwycięzcą z kategorii męskiej, który był przebrany za Cork'iego (pamiętacie tego chorego umysłowo nastolatka z jakiegoś serialu?? koleś wyglądał identycznie - miał wielkie okulary, sweter w romby, spodnie marchewy podciągnięte pod pachy, białe skarpetki i sandały ).Na sztuczne ognie poszliśmy na Rynek, a ja całkowicie zapomniałam, ze jestem w przebraniu Wszyscy się odwracali za Marilyn, co ten blond ma w sobie?? Ogólnie było pięknie, padał lekki śnieżek, fajerwerki były ekstra a Tż złożył mi mega romantyczne życzenia noworoczne Wróciliśmy dobrze po trzeciej, dzisiaj bardziej bolą mnie nogi niż głowa, a to znak dobrej zabawy ![]() Na balu zaszczyciły nas same znakomitości: Fred Flinston i Wilma, Pocahontas, Czarodziejka z księżyca, Frankenstein, Papież, ojciec chrzestny, czerwony kapturek, lara croft. Było kilku księży, zakonnice, dużo lasek ubrało się chyba w sex shopie Chcecie trochę fotek?? |
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry w Nowym Roku!
![]() Podczas liczenia podłamałam doła, nawet obca kobieta, która siedziała koło nas życzyła nam ślubu, upiłam się, wstałam dopiero. Ale mam kaca ![]()
|
#1386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawaj, dawaj
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje ukochane PMki w naszym nowym 2012 roku
![]() ojj moje stópki... to był najlepszy sylwester mojego życia. W życiu tak dobrze się nie bawiła. Grał super zespół jedzonko pyszne warte każdej złotówki. Fajerwerki o 24 szkoda że ten zespół nie może zagrać na moim weselu ale są cenowo dużo drożsi niż mój więc trudno a ze spraw ślubny po pierwsze primo właśnie wysłałam malia do makijażystki ze wstępną rezerwacją terminu (potem potwierdzę telefonicznie) i wiem już że na 100% chcę taką fryzurę z fal na ślub kiedyś wam pokazywałam. Zrobiłam sobie taką prowizorkę prostownicą spiełam część do tyłu i utryzmały się
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-01 o 13:53 |
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
na razie mam zdjęcia tylko ze swojego aparatu, koniecznie wam muszę pokazać Corkiego, ale zdjęcia robił kolega
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2012-01-01 o 15:59 |
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z balu wróciliśmy po 4:00. Było bardzo fajnie, tylko ludzi jak na taką salę za dużo... wódka wszystkim dobrze wchodziła, jedzenie było smaczne, a teraz mam kaca ![]() A po 24:00 Tż mi szeptał do ucha o tym, jak to się cieszy, że w tym roku będę jego żonką Powrót mieliśmy kijowy - nie można było dodzwonić się do taxówek, żadnej nie można było złapać, więc szliśmy z 15 minut na pieszo, a potem 30 minut czekaliśmy na busa nocnego. Zmarzłam strasznie. Teraz tylko czekać na jakieś przeziębienie :/
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-01-01 o 14:06 |
|
|
|
|
#1392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lachoniki kochane witam się ciepło w pierwszy dzień NASZEGO ROKU!
Niech te wszystkie dni będą szczęśliwe i pełne naszej PMkowej energii ![]() Cytat:
Mają spory wybór kolorów i przede wszystkim są dobrej jakości. TŻcik sobie jakiś czas temu zakupił do pracki, bo czasem musi w gajerku wystąpić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heeeloooo!!
dobrze, ze na forum sie tylko pisze a nie mowi, bo mam tak zryte gardło, ze gadac nie moge co ja wczoraj wyprawialam.... o matko:P nic tylko slucham dzisiaj tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY idealnie refren do mnie pasuje.. czuje sie jak wrak dzisiaj:P ale domowka naprawde suuuper! nie sądzialm, ze bedzie az tak fajnie nie ma to jak bawic sie w swoim sprawdzonym towarzystwie![]() Cytat:
w tej rybce ladnie Ci, bo podkresla Twoją nienaganna figure ale zmieniabym w niej dol![]() Cytat:
Cytat:
sexi M![]() to ja zarzuce fotki ale to nic ciekawego bo tylko ja przed imprezką, bo z samej imprezki to mam tylko filmiki, kolega robil swoim aparatem, ale jeszcze nie mam fotek
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-01-01 o 17:42 |
|||
|
|
|
#1394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez chce taka ![]()
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
u lala no 100% MM
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-01 o 20:44 |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
prosze
na zywo wygląda lepiej masz jeszcze jedną focie, bardziej tutaj ją widac http://moda.allegro.pl/spodnica-tuli...015648603.html Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-01-01 o 17:42 |
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
Szczęśliwego Nowego Roku
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a dziś Gosza ma 100 studniówkę
![]() (w sensie 100 dni do ślubu)
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zatrybiłam, że już jutro trzeba iść do pracy
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego Najlepszego w tym mam nadzieje cudownym 2012 roku Kiciu Inspiracje poprawione ![]() Witam Od jutra będę mieszkać w Opolu z Tż a tym czasem jestesmy jeszcze u moich rodziców gdyż spędzaliśmy tu sylwestra Jutro czeka mnie rozpakowywanie ;p Dziewczynki ale ten czas leci jak głupi gratuluje tym które mają coraz mniej DDŚ Jak dziś zobaczyłam, że zostało mi 258 dni to troche dopadł mnie stres bo mieliśmy załatwić kilka spraw przed nowym rokiem ale przez święta nie mieliśmy jak i znów się wszystko przedłużyło. A właśnie na dniach mija mi 3 miesiące na forum czy w takim razie zasłużyłam na dostęp do poczty?? ![]() Serdecznie was pozdrawiam ;* P.S. Ulalala jakie laski
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2012-01-01 o 15:40 |
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Naszym Roku A wczoraj mieliśmy także drugą rocznicę zaręczyn ![]() dziękuję od jutra liczba dwucyfrowa ![]() TŻ mój śpi, bo organizacyjnie ciężką noc wczoraj mieliśmy. Z naszej strony wyszło super, tylko paru gości nas wkur... i w czasie najlepszej zabawy na parkiecie impreza się skończyła. A z naszymi najbliższymi znajomymi (znowu była weryfikacja na kogo liczyć możemy bardziej lub mniej) siedzieliśmy do rana i miło sobie gadaliśmy. I powiem szczerze, że zawiodłam sie na paru osobach, oczywiście w kwestii organizacji. A zdjęć nie mam. Gapa za mnie i przed wyjściem nie zrobiłam sobie foty w moim przebraniu. Na szczęście na imprezie były flesze, więc teraz tylko trzeba dojść do tego kto co gdzie i jak robił
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
ogłaszam wszem i wobec że wróciłam
spaliśmy 3 godziny tylko sylwester bardzo udany o północy się rozbeczałam i życzyłam tżtowi żeby ten rok był lepszy od poprzedniego bo zbyt dużo przeszliśmy w tym roku... jakby co to jutro wstawię parę fotek na maila z naszego sylwestra
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w Nowym Roku
![]() Wreszcie Was nadrobiłam. Bardzo ładne sukienki przybyły na wątku - super. Chatko nie przejmuj się jeszcze trafisz swoją wow suknię. My byliśmy od czwartku w Warszawie. Zaprosiliśmy moją chrzestną na wesele i kilkoro znajomych. Przymierzaliśmy obrączki u Lisiewskiego i mniej więcej wiemy jakie chcemy. Wróciliśmy wczoraj i na sylwestra byliśmy u znajomych. TŻ przyszedł niedawno do mnie i leży bo się źle czuje po imprezce ![]() Koło środy odbieramy wódeczkę. A dziś mamy 111 dni do ślubu
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostałe są moim zdaniem przeładowane ![]() Super wyglądałyście na imprezach sylwestrowych Nasza impreza też udana bardzo, zostaliśmy do samego końca część osób u nas nocowała więc po powrocie był jeszcze ciąg dalszy, także jestem dość zmęczona, na szczęście nic nie muszę dziś robić ![]() Wreszcie mamy 2012 rok
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za opinie
na chwilę obecną muszę dać sobie spokój z oglądaniem ![]() marylka80 cena tamtej sukienki to 1899zł, więc wątpię żeby to był oryginał. A dziewczyny, które wrzuciły zdjęcia... świetnie wyglądałyście My wczoraj wieczór spędziliśmy we dwoje, potem o północy na ryneczku była impreza, więc troszkę pobyliśmy. Ale i tak szkoda mi było, że nigdzie się nie wybraliśmy, bo miałam ochotę się pobawić, ale za rok to sobie odbijemy
|
|
|
|
#1410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki ja tez dopiero wróciłam z Sylwestra do swojego domku
![]() Dzieki jeszcze raz dziewczyny co do opinii w sprawie sukni ona8686 a mi najbardziej się podobasz w 1,3 i ostatniej tylko bym zrobiła prosty dekolt ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

sukienki były za duże i zbierane klipsem z tyłu, więc mogą się nie układać tak jak powinny. A co do 2 to jest ta sukienka w załączniku, choć też mi się wydaje, że to jest jej podróbka. A co do dekoltu w serduszko, nie pomyślałam o tym 
, dlatego wiem po sobie w czym mi dobrze a w czym nie. Mysle ze w tym Hermsie bedziesz wygladac cudnie
także długo się nie widzieliśmy.