|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Laski - wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2012 r. !!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech będzie lepszy niż mijający!!!!!!!!
Zauważyłyście, że szafa zazwyczaj się nie domyka a jak przyjdzie coś wybrać to cięęęęęęęęęęęęężko. I że na wyprzedażach zazwyczaj nie ma upatrzonych wcześniej rzeczy tylko często jakiś badziew - mam wrażenie, że sprzed kilku lat czasami? My mamy Sylwester filmowy, ale co chwilę podskakuję, bo od południa walą fajerwerkami i to takimi mega. Już nie mogę. Rany bomba!!! Ile można!!!
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego na nowy 2012 rok!!
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pierwsza w Nowym Roku
Najlepszego |
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja druga
chodz pewnie sie nie licze
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się noworocznie
Wczorajszy wieczór minął bardzo miło, więc wchodzimy w nowy rok w dobrym nastroju i obyśmy w takim samym go zakończyli załamałam się tylko świadomością, że za 3 tyg mam urodziny i znowu rok do przodu
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia hahaha nic mi nie mow bo ja sie zblizam niedlugo do 30, a ciagle mysle ze mam 25 nie wiedziec czemu
i dobrze mi z tym ![]() ![]() ![]() My tez dobrze w nowy rok weslzismy, ze tak powiem namietnie i z konsumpcja ![]() ![]() hihihihih a zuzka sie nawet nie obudzila na wystrzaly ![]() martucha dziekuje za zyczenia, nie odpisalam bo nie mia;lam jak ![]() ![]() no ale wam rowniez wszytskiego najlepszego!
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marceliny też na szczęście petardy nie obudziły, a huk był nieziemski. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
odezwę się na gg po adres
![]() Cytat:
![]() my właśnie wróciliśmy do domu, przyjaciółka się myje więc mogę do was zajrzeć ![]() a u nas sylwester super potańczyliśmy pojedliśmy Pat został z moimi rodzicami i zamiast standardowo isć spać przed 20 to szalał do 23! jak się bawić to się bawić petardy też go nie obudziły ![]() i dwie rzeczy muffinki z suszonymi pomidorami - dobre ale zdecydowanie bardziej mi smakują ze świeżymi, są mocniej pomidorowe ![]() ktosiu jakim cudem malibu mi się zważyło? tzn zrobił się na górze tak jakby kożuch, gruba warstwa jak sie rozmieszało to było ok ale jak się piło to mam wrażenie ze co jakiś czas było takie "masełko" kokosowe, czemu tak? stało nieruszane półtora dnia, ostatnio - na świeżo po zrobieniu tego nie było a teraz jest..
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sie zastanawiam czy w tak mlodym wieku moge byc matka
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ten rok zapowiada się wyjątkowo ![]() Ale wczoraj było super Mąz mnie szpinakiem nafaszerował i wytrzymałam do 4. Wyszliśmy jako ostatni a ja dalej nie byłam spiąca
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia Ty to na prawde jestes Papaj
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Na to wygląda chyba
heheDziś jestem w super humorku, mam masę energi. Właśnie przed chwilą pranie wstawiłam
|
|
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012!!! Ja powitałam ten rok niestety schorowana od piątku boli mnie nerka i marnie się czuję. Poza tym dostałam okres, więc nawet bzyku bzyk nie było. Pięknie Znajomi chcieli do nas wpaść, a nam było głupio, bo to my powinniśmy ich zaprosić z racji, że od kilku miesięcy na swoim. Ale ja z tymi swoimi dolegliwościami miałam ochotę przytulić się do męża i tak wytrwać do 24:00. Za rok się coś pomyśli. Więc zrobiliśmy koreczki, sos, przygotowaliśmy szampana i grzecznie poszliśmy spać o 01:00
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosiu a co z Twoją nerką?? Przewiałaś czy coś sie dzieje?? Byłaś u lekarza??
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo zdrówka w Nowym Roku w takim razie... a ja sie za chwile musze zbierac i pakowac meza... dzis w nocy wraca do niemiec
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dziękuję. Niestety ostatnio miałam dni słabości i zmęczenia ale to przez anemię. Ale co tam. Od kiedy jest szpinak wszystko jest do zrobienia Współczuję przewiania. Mi kiedyś tez przewiało i przyklejałam te plastry z ketanolem rozgrzewające, są super. uuu szkoda. A powiedz mi jakie macie plany?? Tam chcecie sie przeprowadzić czy na razie nie wiecie?? |
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Witam noworocznie
Szczęścia dla każdej z Was w Nowym Roku.Sylwestrową noc mieliśmy udaną, byliśmy u znajomych i było wesoło. Dziś głowa nie boli, ale jeszcze zaspani chodzimy, nie potrafię dospać po imprezach. |
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
Madzia mówisz plastry z ketonalem? Muszę się zainteresować. Czyli można powiedzieć jest szpinak jest impreza, albo szpinak i do przodu
![]() Baja fajnie, że impreza udana. Jam też zamulona ![]() Sambuś dopiero doczytałam ześ w ciąży. Ja to jo Gratulacje kochana, jak najmniej przykrych dolegliwości!
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosia dokładnie
Dziś się mnie mąż pyta co ja tak latam. A ja sama nie wiem. Dziś bym mogła góry przenosić. Posprzatałam, ubrałam pralkę prania i rozwiesiłam, poprasowałam bo nigdy mi się nie chciało i miałam miskę rzeczy do prasowania zostawioną. Ugotowałam obiad na dziś i zaraz poczytam sobie książkę chyba. Jeszcze dziś wieczorem mamy jechac do znajomych na poprawiny sylwka A jutro do pracy. Samba fajne plany. Chyba to by było najlpesze wyjście o ile chcecie zostac na stałe za granicą. A jak nie... to w sumie kilka lat możecie tam posiedzieć. A co z domkiem jak na razie?? |
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja właśnie będę miała 23 za 3 miesiące i generalnie to jakoś nie czuję, aby tyle miała... mając 21 lat myślałam sobie... o 22 to już tak więcej... a teraz zaczynam myśleć- nie no 23 to jeszcze taka młoda, 24 to już tak więcej ------ Witam w Nowym Roku! Nasza impreza była bardzo udana! Wytańczyłam się, najadłam i napiłam choć niestety skończyło się to bólem brzucha i poszłam spać przed 7
|
||
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
wpadlam tylko na chwile Najlepszego w tym Nowym Roku! niech bedzie pelen peiknych chwil, spelnionych marzen i dotrzymanych obietnic i postanowien !! Siedze dzis caly dzien u mamy bo tam robilismy sylwka ze znajomymi-bardzo fajnie bylo! Na spacerze spotkalam kolege od ktorego zalatwiam fontanne czekoladowa-i wiecie co......bede ja miec ![]()
|
|
|
|
#3564 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wstałam o 14
![]() Sylwek był OK, u znajomych na 12 os, ale bez rewelacji. Niestety był problem z muzyka, towarzystwo zbyt zróznicowane pod tym katem. Moj TZ zawsze sie wciela w role DJa i stawiał na takie skoczne kawalki, bardziej radiowo-dyskotekowe. Niestety czesci sie nie podbało... wiec co chwila ktos chcial wlaczac cos swojego. W koncu zaczeły leciec smetne kawalki z polskich lat chyba 70 tych(chyba ) w ogóle tego nie znałam i krotko mowiac zrobilo sie dretwo... ale przynajmniej sobie posiedziałam i pogadałam wczorajszym hitem na stole była zupa gulaszowa (pierszy raz jadłam - super) i paszteciki - lepszych w swoim zyciu nie jedłam- mistrzostwo!!!ogolnie w domu bylismy po 4 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i tez sie czuje na duzo duzo mniej ![]() Cytat:
Cytat:
a plan macie fajny i rozsadny |
|||||
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
India szkoda, ze były problemy z muzyczką.
Właśnie skończyłam czytać "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" polecam przeogromnie |
|
|
|
#3566 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czuję się zaproszona tylko nie wiem czy czekolady ci starczy ![]() Cytat:
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko to było się szpinaku najeść przed
|
|
|
|
#3568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak Ci pisałam, u mnie druga butelka stała ponad tydzień i nic tam się nie zważyło. Może nie rozmieszałaś dokładnie przed nalaniem do butelek? I to mleko słodzone zrobiło takie masełko?Cytat:
![]() Cytat:
Super, że impreza się udała. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Większości dobra, ale zdarzają się za duże
choć S też nieraz jest dobra, o ile mniejsza rozmiarówka Cytat:
szok! A tym bardziej mnie to wszystko jakoś przeraża jak sobie myślę, że w tym wieku to już masa dziewczyn ma dzieci, jest w ciąży... a mając 24 lata to już lekką ręką ![]() W ogóle to pobyt w Waszym towarzystwie jakieś mnie przyzwyczaja do bobasa, bo tak to dla mnie jakoś takie ciągle bardzo odległe... myślę, że może za rok... a jak przychodzi ten rok... to bach o kolejnym roku myślę dziwne to...Katuniu u nas wczoraj na sylwku była taka fontanna mniam polecam maczane kiwi i taki rurki pychaaa
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas imprezka - fajna Ola przespała fajerwerki, ale obudziła sie przed 1 wiec z nami siedziala godzine, pozniej spala do4, o 6 jedzonko i spala do 8,.30 ![]() wlasnie wstalysmy z 1,5h drzemki a ja zaspana, tz dalej spi hehe Madzialenko ja rok temu w 6 msc ciazy tez wytrzymalam dlugo bo do 4 robilam w domu u siebie sylwka ale nie moglam spac bo tu dalej siedzieli tz przyszedl do mnie do pokoju o 6 rano a siostra ze szwagrem i kuzynem kiwali sie nad kieliszkami hehe to ich wygonilam do domu wiec poszli o 6.30 ![]() ale to bylo rok temu wczoraj polozylam sie o 2
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

chodz pewnie sie nie licze
załamałam się tylko świadomością, że za 3 tyg mam urodziny i znowu rok do przodu

od piątku boli mnie nerka i marnie się czuję. Poza tym dostałam okres, więc nawet bzyku bzyk nie było. Pięknie
z racji, że od kilku miesięcy na swoim. Ale ja z tymi swoimi dolegliwościami miałam ochotę przytulić się do męża i tak wytrwać do 24:00. Za rok się coś pomyśli. Więc zrobiliśmy koreczki, sos, przygotowaliśmy szampana i grzecznie poszliśmy spać o 01:00
Gratulacje kochana, jak najmniej przykrych dolegliwości!