Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-01, 19:31   #1441
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

marylka80 możliwe, że zostanie ( chyba, że pomyliłam ilość butelek - sprawdzę w domu ) ale wolimy żeby wódki zostało niż miało braknąć ... a ile wy liczycie alko na osobę ?

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 19:33   #1442
Karolina_83
Raczkowanie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ze spraw ślubny po pierwsze primo właśnie wysłałam malia do makijażystki ze wstępną rezerwacją terminu (potem potwierdzę telefonicznie) .
A ja wysłałam jej dzisiaj sms i też już sobie termin zarezerwowałam
Ślub mamy o 17 a ja zarezerwowałam sobie godziną 13.30 bo będzie też malować moją siostrę więc najpierw chyba siostra a później ja.

My też fajnie spędziliśmy tego sylwestra - był taki weselny klimat tylko bez pary młodej Było dużo dobrego jedzenia i była też fontanna czekoladowa. Myślałam, że taka czekolada w tych fontannach to jakiś taki badziew, taki wyrób czekoladopodobny ale nie - ona była po prostu pyszna taka mleczna. Nie wiem na jakiej zasadzie ona działa ale myślałam też że ta czekolada jest gorąca a ona jest zimna.

To i ja pochwale sie moim lookiem sylwestrowym i choinką
Jeżeli chodzi o fryzurę to chyba wolę taki niby koczek niż to co do tej pory Wam pokazywałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sylw1.jpg (97,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylw2.jpg (104,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylw3.jpg (123,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg choina.jpg (107,8 KB, 89 załadowań)
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 19:39   #1443
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
150 wiesz co teraz nie mam swoich notatek ale jakiś przelicznik mieliśmy sprytny ( ileś wódki na głowę + wódka na bramy/konkursy/buty - a konkursów planujemy trochę + butelka na odchodne+ mamy 2 dniowe wesele z poniedziałkowym sprzątaniem z alkoholem )
O to chyba strasznie dużo jak na 150 osób to my mamy na około 180 osób 220 butelek i też wesele 2 dniowe i też różne konkursy i bramy tylko nie dajemy na odchodne

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Oto moja, Sincerity 3662
Ślicznie super minka na zdjęciu

Cytat:
marylka80 możliwe, że zostanie ( chyba, że pomyliłam ilość butelek - sprawdzę w domu ) ale wolimy żeby wódki zostało niż miało braknąć ... a ile wy liczycie alko na osobę ?
My liczyliśmy na osobę dorosłą 0,5 L

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Ślub mamy o 17 a ja zarezerwowałam sobie godziną 13.30 bo będzie też malować moją siostrę więc najpierw chyba siostra a później ja.

My też fajnie spędziliśmy tego sylwestra - był taki weselny klimat tylko bez pary młodej Było dużo dobrego jedzenia i była też fontanna czekoladowa. Myślałam, że taka czekolada w tych fontannach to jakiś taki badziew, taki wyrób czekoladopodobny ale nie - ona była po prostu pyszna taka mleczna. Nie wiem na jakiej zasadzie ona działa ale myślałam też że ta czekolada jest gorąca a ona jest zimna.

Jeżeli chodzi o fryzurę to chyba wolę taki niby koczek niż to co do tej pory Wam pokazywałam.
Bardzo ładna fryzura i ty ślicznie się prezentowałaś
Stary 2012-01-01, 19:43   #1444
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Oto moja, Sincerity 3662

I toczek fajny

Cytat:
Właśnie to jest takie głupie w moim aparacie że to oczy tak wychodzą. No fakt faktem cienie były czarne ale na dolną połowieke dałam ciemny szary ale jaśniejszy niż czerń a na górnej powiece czarny i lekko w kąciku czerwony ale bardzo go do góry nie ciągnęłam żeby nie było pandy i wraz tak wyszło jak wyszło. A twarz mi na tym zdjęciu wyszła strasznie jasna to chyba wina lampy. Nie lubię mojej cyfrówki
No bo wlasnie mialam mowic ze taka bladziutka jestes i te oczy tak mocno (na zdjeciu widac tylko czarny )...ale dobrze ze to tylko wina aparatu

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
O to chyba strasznie dużo jak na 150 osób to my mamy na około 180 osób 220 butelek i też wesele 2 dniowe i też różne konkursy i bramy tylko nie dajemy na odchodne

My liczyliśmy na osobę dorosłą 0,5 L
No i to mi sie wydaje taka rozsadna liczba. My na 1 dzien na 100 os planujemy 70 butelek, ale szczerze mowiac nie sadze zeby wiecej jak 50 zeszlo. Ostatnio znajoma miala wesele na 150 os, 2 dni i tez mieli 300 butelek i dokladnie 100 im zostalo.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 19:51   #1445
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Oto moja, Sincerity 3662
Stary 2012-01-01, 20:04   #1446
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A no tak, jesli chcesz chudnac to faktycznie nie ma co...
Hmmm...a czemu jestes nie zadowolona?
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Co się stało? Czemu niezadowolona?

A tak w ogóle to ja po raz kolejny zmieniam pomysł na plener. Tera padło na Zamek Czocha. Kurde, tylko mi się koncepcja zmienia średnio raz w tygodniu TŻ się ze mnie śmieje, zę czhyba będę zmieniała zdanie nawet w dniu pleneru
To wszystko pięknie wygląda na tych skrótach z vimeo, a tak na prawdę to jak mój TŻ to pooglądał ( a robi to samo, tylko nie na ślubach ) to stwierdził, że większego szitu nie widział. Mają sprzęt, ale nie potrafią z niego korzystać, pakiety jakieś bez pomysłu, 5 min filmu o 1000zł droższy, nie chcą zrobić 1 tańca i pokręcić skrót z pół godziny wesela tylko - albo pierwszy taniec, albo całość. z 10, do których wysłaliśmy maile ( odpisali wszyscy), po weryfikacji zostało 3. Jeden nie zapisuje jeszcze, ale najmniejszy pakiet to 6500 i na pewno wzrośnie, najkorzystniejszy 5500 ALE są z Poznania i doliczają 2tys. za dojazd i noclegi, a co nam się najbardziej podoba to 7000 i jakieś 800zł by koszty dojazdu/noclegu nas wyniosło. Ale film 50min plus mały skrót.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 20:05   #1447
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

I toczek fajny

No bo wlasnie mialam mowic ze taka bladziutka jestes i te oczy tak mocno (na zdjeciu widac tylko czarny )...ale dobrze ze to tylko wina aparatu

No i to mi sie wydaje taka rozsadna liczba. My na 1 dzien na 100 os planujemy 70 butelek, ale szczerze mowiac nie sadze zeby wiecej jak 50 zeszlo. Ostatnio znajoma miala wesele na 150 os, 2 dni i tez mieli 300 butelek i dokladnie 100 im zostalo.

właśnie na zdjęciach z bliska bardziej widać że to makijaż dwukolorowy a z daleka to wiadomo. Mam jasną karnację i jak jest dużo światła i jeszcze dojdzie lampa błyskowa to wychodzę całkiem biała a mojemu TŻ trzęsą się ręce i nie mógł zrobić zdjęcia bez lampy bo wychodziły ruszone
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 20:20   #1448
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
To wszystko pięknie wygląda na tych skrótach z vimeo, a tak na prawdę to jak mój TŻ to pooglądał ( a robi to samo, tylko nie na ślubach ) to stwierdził, że większego szitu nie widział. Mają sprzęt, ale nie potrafią z niego korzystać, pakiety jakieś bez pomysłu, 5 min filmu o 1000zł droższy, nie chcą zrobić 1 tańca i pokręcić skrót z pół godziny wesela tylko - albo pierwszy taniec, albo całość. z 10, do których wysłaliśmy maile ( odpisali wszyscy), po weryfikacji zostało 3. Jeden nie zapisuje jeszcze, ale najmniejszy pakiet to 6500 i na pewno wzrośnie, najkorzystniejszy 5500 ALE są z Poznania i doliczają 2tys. za dojazd i noclegi, a co nam się najbardziej podoba to 7000 i jakieś 800zł by koszty dojazdu/noclegu nas wyniosło. Ale film 50min plus mały skrót.
No to faktycznie masz zgryza. Nie źle sobie liczą. No i wlasnie z tego powodu my nie mamy kamery. Bo te wszystkie co mi sie podobaja to kosztuja duzo za duzo, a ja jestem taka ze albo biorę to co mi sie podoba, albo nic (jesli przekracza mocno budzet). Jak mam potem ogladac i sie denetwowac ze wydalam 2 albo 3 tys na cos co nie spelnia moich oczekiwan to wole miec te kase w kieszeni i sie nie denerwować. Ale masz jeszcze duzo czasu, rozgladaj sie jeszcze spokojnie. Na pewno znajdziesz cos co cie zadowoli i bedzie w normalniejszej cenie.
Stary 2012-01-01, 20:23   #1449
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie masz zgryza. Nie źle sobie liczą. No i wlasnie z tego powodu my nie mamy kamery. Bo te wszystkie co mi sie podobaja to kosztuja duzo za duzo, a ja jestem taka ze albo biorę to co mi sie podoba, albo nic (jesli przekracza mocno budzet). Jak mam potem ogladac i sie denetwowac ze wydalam 2 albo 3 tys na cos co nie spelnia moich oczekiwan to wole miec te kase w kieszeni i sie nie denerwować. Ale masz jeszcze duzo czasu, rozgladaj sie jeszcze spokojnie. Na pewno znajdziesz cos co cie zadowoli i bedzie w normalniejszej cenie.
Zastanawiamy się nad poproszeniem kolegi z zagranicy, opłaceniu mu lotów itp. Wyjdzie chyba taniej.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-01, 20:28   #1450
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Zastanawiamy się nad poproszeniem kolegi z zagranicy, opłaceniu mu lotów itp. Wyjdzie chyba taniej.
A ten caly MP Studio czy jak im tam? Robia przyzwoite filmy, tylko juz nie pamietam jak z cena

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-01 o 20:29
Stary 2012-01-01, 20:31   #1451
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
A ten caly MP Studio czy jak im tam? Robia przyzwoite filmy, tylko juz nie pamietam jak z cena
MP studios. Nie pisałam do nich. Zastanowię się nad tym, bo już chyba wolę dopłacić z 1000zł niż sobie pluć w brodę, że 7tys poszło na marne.

Chociaż, jak mi jeden zaśpiewał za średni pakiet 14tys, a to raczej ich konkurencja to nie będą pewnie gorsi.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-01-01 o 20:42
Stary 2012-01-01, 20:43   #1452
ewika19
Zadomowienie

Cześć
Kurcze, już 2012... Gdy o północy doszło do mnie, że w tym roku mamy ślub to się przestraszyłam

Sylwestra spędziłam w gronie rodziny TŻa, gdyż jego mama odprawiała urodziny... Szczerze to wolałam inaczej spędzić tego sylwestra no ale nie miałam nic do gadania- po ślubie to już się zbuntuję!

carmelova- śliczną masz tę suknię, strasznie podoba mi się jej "góra"

Zapomniałam- WSZYSTKIE PRZEPIĘKNIE PREZENTOWAŁYŚCIE SIĘ W TEGO SYLWESTRA! Aż miło patrzeć na takie fotki .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 20:44   #1453
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

WItajcie dziewczeta w NASZYM roku

Ja dopiero się ogarnełam Imprezka udana, ale dziś... nieco gorzej...
A Wy wszystkie wyglądałyście sylwestrowo rewelacyjnie
~~
Kessi suknia cuuudoooowna!! Wyglądasz wspaniale!!

ona8686 jesli chodzi o suknię, to moim zdaniem rybka lub ostatnia

~~
dobranoc

Kubuś już z nami

Edytowane przez adoosienka
Czas edycji: 2012-01-01 o 20:45
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 20:49   #1454
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
MP studios. Nie pisałam do nich. Zastanowię się nad tym, bo już chyba wolę dopłacić z 1000zł niż sobie pluć w brodę, że 7tys poszło na marne.

Chociaż, jak mi jeden zaśpiewał za średni pakiet 14tys, a to raczej ich konkurencja to nie będą pewnie gorsi.
No to pisz, pisz...bo teraz jeszcze sobie odswiezylam pamiec, zerknelam do nich...i mnie by taki filmik przyznam sie szczerze zadowolil Az ciekawa jestem ile biora. Kiedys dziewczyny podawaly tutaj cene, pamietam ze mnie przerazila, ale ponad 10 tys to chyba nie bylo...
Stary 2012-01-01, 21:13   #1455
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Cudownie w niej wyglądasz

Wszystkiego Najlepszego w tym mam nadzieje cudownym 2012 roku

Kiciu Inspiracje poprawione

Witam

Od jutra będę mieszkać w Opolu z Tż a tym czasem jestesmy jeszcze u moich rodziców gdyż spędzaliśmy tu sylwestra Jutro czeka mnie rozpakowywanie ;p

Dziewczynki ale ten czas leci jak głupi gratuluje tym które mają coraz mniej DDŚ

Jak dziś zobaczyłam, że zostało mi 258 dni to troche dopadł mnie stres bo mieliśmy załatwić kilka spraw przed nowym rokiem ale przez święta nie mieliśmy jak i znów się wszystko przedłużyło.

A właśnie na dniach mija mi 3 miesiące na forum czy w takim razie zasłużyłam na dostęp do poczty??

Serdecznie was pozdrawiam ;*

P.S.
Ulalala jakie laski
jak dla mnie zasługujesz na dostęp do poczty
Cytat:
Jak mierzylam JA to tez bylam zdziwiona ze taki ciezki, bo na zdjeciu tez nie wygladalo...te sukienki chyba tak maja, dlatego ja wybralam ktorka wesje nie wyobrazam sobie caly dzien i noc z tyloma kilogramami na sobie...

A to moj sylwestrowy look Co prawda troche malo sylwestrowy, bo impreza domowa, wiec za bardzo sie nie przykladalam , no i bez toribki, bo w domu nie potrzebna
jezuśśśśś jaka ty śliczna jesteś!!!!!
Cytat:
hej,

nie wiem czy mnie pamiętacie, ale po raz 2 postanowiłam powrócić tutaj ślub już 28 kwietnia i coraz więcej rzeczy do załatwienia ...

My z TŻ zaczeliśmy już zapraszać gości ( zaproszenia robił tŻ w formie wezwania i kosztowało nas to ok. 40 gr za sztukę ) pozostały papier wykorzystamy do winietek i kartek do alkoholu ...

oprócz tego zamówiłam w piątek suknię kształt A mało zdobień, ale baardzo mi się podoba.... zdjęcie wymiarów ok 11 lutego i do tego czasu muszę zrzucić ok 6 kg ( muszę, muszę muszę !! )

tŻ garnitur zamierzamy kupić jakoś w lutym, bo rok temu po studniówkach były sporo taniej

no i na 100% robimy sami dekoracje, może podpowiecie mi jakie materiały kupić na dekorację sufitów?? tiule, czy coś cięższego ? kwiaty zamówimy u znajomej kwiaciarki - koniecznie tulipany - kolor jeszcze bliżej nieokreślony - żółty?? czerwony ?? ale nie wiemy jaki wtedy kolor 2 wybrać ??

oprócz tego wiele spięć na linii moi rodzice - teściowie ... mam nadzeję, że się jakoś to uspokoi . teraz np chodzi o alkohol, bo moi chcieli kupić w starym roku , a teściowie nie i zastanawiam się czy dużo zdrożeje czy też nie? ( a potrzebujemy ponad 300 butelek ! )
oczywiście że pamiętamy witaj z powrotem
Cytat:
Oto moja, Sincerity 3662
cudna
Cytat:

jak dla mnie bomba wyglądałaś cudnie

nena nie widziałam twoich zdjęć z sylwka wstaw na pocztę
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:20   #1456
magdziaS
Podróżniczka

Kochane Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!
To już nasz Rok !!

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
To może ja Wam wrzucę moją eskapadę po salonie troszkę ich będzie, mam dwa typy, prócz tamtych sukienek ale z miła chęcią poznam Wasze zdanie
Jak dla mnie najlepiej wyglądasz w 1 i 3. Nie wiem czemu dziewczyny zachwycają się 2 - moim zdaniem gorset nie pasuje do Ciebie. Za dużo tam tego wszystkiego. I nie zgadzam się też co do serduszka, to dekolt który pasuje do różnych biustów bo potrafi uwydatnić mały biust jeśli tylko gorset dobrze leży
Rybka też niczego sobie, ale jednak 1 wygrywa jak dla mnie

Cytat:
Oto moja, Sincerity 3662
Piękna Ślicznie na Tobie leży

Cytat:
Ładna fryzura, właśnie coś podobnego chcę mieć na weselu. Teraz jak będę szła na wesele za tydzień to poproszę właśnie o taką fryzurę

W ogóle to ledwo dzisiaj funkcjonuję po tym sylwestrze Generalnie było fajnie, ale mieliśmy incydent z fajerwerkami, bo się tuba do strzelania przewróciła i ognie strzelały w różne strony - w tym na nas, na szczęście nikomu nic się nie stało... za to mamy wspomnienia nie z tej ziemi, myślałam, że normalnie nas porozstrzeliwuje, a nie mieliśmy juz gdzie wiać Taki mały incydent

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:23   #1457
Madziuniusia
Zakorzenienie

To u nas z kolei ktoś urwał pisuar
Stary 2012-01-01, 21:24   #1458
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
W ogóle to ledwo dzisiaj funkcjonuję po tym sylwestrze Generalnie było fajnie, ale mieliśmy incydent z fajerwerkami, bo się tuba do strzelania przewróciła i ognie strzelały w różne strony - w tym na nas, na szczęście nikomu nic się nie stało... za to mamy wspomnienia nie z tej ziemi, myślałam, że normalnie nas porozstrzeliwuje, a nie mieliśmy juz gdzie wiać Taki mały incydent
O Maaatko i córko! to super macie wspomnienia haha, no ale ja - najwiekszy tchórz fajerwerkowy wcale nie zazdroszczę takich wspomnień

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:31   #1459
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A to moj sylwestrowy look Co prawda troche malo sylwestrowy, bo impreza domowa, wiec za bardzo sie nie przykladalam , no i bez toribki, bo w domu nie potrzebna
bardzo ładnie o i nowy avatarek

Cytat:
Oto moja, Sincerity 3662
prześlicznie Ci w niej

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ja poszalałam i kupiłam złoty lakier będzie teraz leżał w szafce do następnego sylwestra też się już powolutku zaczynam ogarniać
niuto, tak zapytam z ciekawości, bo jeszcze nic z kaśki nie zamawiałam - ile tak mniej więcej trwa zamówienie? Przepraszam że pisze tutaj, ale nie chciałam Ci poczty zapychać

Cytat:
ładna fryzurka

Cytat:
świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nena nie widziałam twoich zdjęć z sylwka wstaw na pocztę
wstawione

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
o rety! w kontekście dzisiejszych wiadomości, to brzmi naprawdę groźnie. My kiedyś w podobnych okolicznościach ostrzelaliśmy dom sąsiadów.

wiecie co, dopiero wracam do życia

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:39   #1460
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

jezuśśśśś jaka ty śliczna jesteś!!!!!
Oj tam oj tam, bez przesady. Wlasnie dzis moj TZ przez pol godziny musial wysluchiwac moich lamentow, ze wygladam beznadziejnie, zmarszczki mi sie zaczynaja robic, i nogi mam jakies takie do d.upy

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie o i nowy avatarek
Dzieki Za latem juz mi sie teskni i tak sobie pomyslilam ze zmienie na poprawienie humoru
Stary 2012-01-01, 21:39   #1461
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
świetny pomysł
wiecie co, dopiero wracam do życia
TŻ stwierdził, że jednak może być jedna z tych polskim firm Z nimi to tak rozmawiać. No przynajmniej wiem już ile mnie to wyniesie.

Ja też dochodzę do siebie, idę se dmuchnąć w alkomat. :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-01, 21:40   #1462
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
w załączniku nasze dziś odebrane obrączki jeszcze bez graweru, ale już są
Gratuluję obrączek
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Wybrałam tą moja będzie w bieli ta na mnie jest w ecri
Tylko mówcie szczerze co myślicie
Masz w niej nieziemską figurę
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
oglądaliśmy to mieszkanko i po godzinach dyskusji doszliśmy do wniosku, że KUPUJEMY w poniedziałek uruchamiamy wszystkie procedury i przygotowujemy się do przeprowadzki do własnego mieszkanka
Super, że będziecie już teraz mieć swoje 4 kąty. Gratuluję
Cytat:
ale wolimy żeby wódki zostało niż miało braknąć ... a ile wy liczycie alko na osobę ?
My planujemy kupić 0,5 l na pijącą osobę. No ale wesele 1 dniowe, bez konkursów i butelek na odchodne. Jak braknie to dokupi się w hotelu.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:42   #1463
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Dzieki Za latem juz mi sie teskni i tak sobie pomyslilam ze zmienie na poprawienie humoru
Będziesz miała lato już w lutym, jeszcze ciut

Marylko, w jakim języku rozmawiacie? I jak planujecie na polskim ślubie przysięgę skladać?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-01, 21:48   #1464
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Marylko, w jakim języku rozmawiacie? I jak planujecie na polskim ślubie przysięgę skladać?
Dobre pytanie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:48   #1465
(kicia)
Zakorzenienie

ja swoją fotkę skasowałam są na fb jak coś

Madziuniusia teraz czy w czasie sylwestra ?

Stary 2012-01-01, 21:54   #1466
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

Madziuniusia teraz czy w czasie sylwestra ?
w Sylwestra... w lokalu, który był wynajęty.
Stary 2012-01-01, 21:56   #1467
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Szczęśliwego Nowego Roku! To będzie Nasz rok - przełomowy, piękny i niezapomniany Wszystkim PMkom 2012 oraz jednej 2013 życzę: cierpliwości w organizowaniu ślubu, pozytywnego załatwienia wszystkich spraw, znalezienia wymarzonych sukien ślubnych tak, by w dniu ślubu TŻ oraz goście oniemieli z zachwytu, udanych podróży poślubnych, znalezienia pracy (albo lepszej albo jakiejkolwiek w przypadku bezrobotnych), nowych telefonów komórkowych, skuteczności diet i ćwiczeń, własnych domów/mieszkań, odwagi za kierownicą, braku kłótni z rodziną (teściową, siostrą, mamą, tatą), przeprowadzek i każdej (która o tym marzy oczywiście) orzeszka/fasolki Mam nadzieję, że każda z Was znajdzie w tych życzeniach coś dla siebie

Nadrabiam, ale ciężko mi idzie....
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:56   #1468
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

No wlasnie dlatego tak bardzo nie moge sie doczekac, bo wiem ze to juz tylko 6 tyg

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dobre pytanie
No wlasnie, dobre pytanie Rozmawiamy po holendersku paskudny jezyk, no ale coz
A przysiege to jeszcze nie wiem, mamy dwie opcje.
1. Bardzo mozliwe ze na slubie bedzie holenderski ksiadz (nasz znajomy) i wtedy msza bylaby polsko-holenderska prowadzona przez dwóch ksiezy. I wtedy przysiege mozemy skladac albo po holendersku oboje, albo ja po polsku a on po holendersku.
2. Jesli ksiedza holenderskiego nie bedzie, naucze TZ przysiege po PL i bedzie jeden wielki smiech w kosciele
Stary 2012-01-01, 21:57   #1469
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
w Sylwestra... w lokalu, który był wynajęty.

już myślałam że u Ciebie w hotelu

Stary 2012-01-01, 22:02   #1470
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
już myślałam że u Ciebie w hotelu
nie nie... siostry były organizatorkami to sobie zabulą, bo oczywiście winnego nie ma.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości