|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Ja się wzruszyłam ![]()
|
|
#1472 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Witajcie w nowym, NASZYM 2012 Roku!!!!!
Wyglądałyście wszystkie przepięknie Ja niestety Wam siebie nie pokażę, bo właśnie przejrzałam fotki i się okazało, że nigdzie nie mam fajnego zdjęcia w sylwestrowych ciuchach :/ Ale zabawa była świetna, bardzo kameralnie (5 osób), ale w najbliższym gronie, więc super ![]() Cytat:
Jak dla mnie najlepiej wyglądasz w tej 3: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325380390 pięknie podkreśla figurę i właśnie dekolt serduszko jest jak najbardziej dla Ciebie. Fajnie też wyglądasz w tej rybce z falbankami. Cytat:
Cytat:
Dzięki marylko za wsparcie Cytat:
Myślę, że jak najbardziej pasuje na ślub ![]() Cytat:
![]() A z kamerzystą to kiepsko, najbardziej właśnie wkurza, jak mają tyyyyle możliwości, a nie umieją ich wykorzystać... MP Studios w ofercie na 2011 mieli przedział cenowy od 6 do 14 tysi. Na ten rok nie mam pojęcia, bo już nie pytałam później ![]() Cytat:
czekamy oczywiście na Twoją w niej fotkę ![]() Cytat:
Napisz do kici lub niuto, One zdecydują, czy przydzielić Ci dostęp. Ja nie mam nic przeciwko.Aaaaaaaaaale pięknie wyglądasz! Tak z ciekawości, ile zapłaciłaś?Cytat:
Kurcze, chyba i ja powoli powinnam zamówić fotografa i makijażystkę, ale chociaż na fryzjera już się raczej zdecydowałam, to makijaż sama nie wiem, gdzie zrobić... Daleko mam cholera, żeby tak sobie pojechać i sprawdzić coś jeszcze.evooniu, cieszę się, że macie już swój kąt marylko, wszystko da się zrobić Kiedy byłam teraz na tym polsko-szwedzkim ślubie mieli fajnie, bo ksiądz umiał w obu językach i pewne fragmenty mszy były po polsku, a inne po szwedzku. Na ławkach leżały "programy" mszy z tłumaczeniem - po polsku tego, co mówione było po szwedzku i po szwedzku tego, co mówione po polsku Fajne rozwiązanie, polecam, każdy wiedział, co się dzieje. Przysięgę mówili sobie po szwedzku.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-01-01 o 22:18 |
||||||||
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to tak ze 3 kilo by mi źle nie zrobiło A do tego nie ćwiczyłam przez długi okres rehabilitacji w tamtym roku i może nie chcę tyle się wyszczuplić, co też ujędrnić. A to też dużo zmienia ( i nie wspomnę ile we mnie wcisnęli w święta )Co do kamerzysty, jak to mówi moja mama: już mam dość, pies to je*ał, wybraliśmy. Nic lepszego nie znaleźliśmy, TŻ odpowiada, będzie na niego ściągać chłopinę- może i spoko, ale jeszcze zajmować się nim jako gościem. zapłacimy, przyjadą, co będzie to będzie wszystkie filmy mają na tym samym poziomie, wiec myślę, że nie będzie źle.
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-01-01 o 22:23 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
hehe
no zarabiste moze faktycznie zrobimy po Polsku, fajnie to wyglada choc juz wiem ze bede sie chichrac jak opetana ![]() No i w tym momencie po raz pierwszy zaluje ze nie bedziemy miec kamery i po co mi to cholero pokazalas??? |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ten pan, który nie ma cennika a teraz mi napisał, że 6500. I na pewno pójdzie w górę
|
|
#1476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bez przesady z tym odchudzaniem Za ćwiczeniami jestem jednak jak najbardziej za, sama się zabrałam, TŻ kupił taką fajną piłkę do robienia brzuszków, dzięki niej nie muszę się tarzać po podłodze i jest mięciutko, a efekt ćwiczeniowy taki sam - porządne zmęczenie![]() To na którego się ostatecznie zdecydowaliście? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Kazanie było po szwedzku, żeby oboje Młodzi rozumieli (bo wiadomo, że każdy może sobie przeczytać tłumaczenie prócz Młodego ) A wszyscy polscy Goście mieli polskie tłumaczenie
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Chateczko, podesłałam Ci linka
![]() Jak ktoś chce to moge wysłać eksluziw zdjęcie z tż na poczte
|
#1479 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przetlumaczyc kazanie? Choinka, to ksiadz by mi go musial najpierw napisac po polsku ciekawe czy sie zgodzi??? ![]() A co do fotografa, no to niby i mozna, ale na 5 miesiecy przed slubem to przypuszczam ze nikogo dobrego nie znajdziemy a nawet jakby sie jakims cudem udalo to wszystkie ktore mi sie podobaja kosztuja od 7 tys w zwyz a tego nasz budzet slubny nie przewiduje ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko zapłaciłam 3490 zł. W cenie toczek i tiulowe bolerko/etola. Postanowiłam, ze za samą suknię nie zapłacę więcej niż 3500 zł i jakoś się zmieściłam
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Chciecie to macie
Podpięłam się pod wątek Neny, żeby nie zakladać kolejnego;]
|
#1482 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, tak się rozpisałam i mi nie dodało odpowiedzi!!
Dziękuję Wam za opinie na temat sukniowego WOW: utwierdziłam się w przekonaniu, że to na pewno TA! Bo ciągle o niej myślę, a gdybym miała możliwość ubrać ją jeszcze raz to na pewno znów nie chciałabym jej zdejmować, kręciłabym się w kółko słuchając, jak pięknie szeleści, podziwiałabym swoją talię i ciągle się uśmiechała - banan i błysk w oczach miałam cały czas, gdy miałam na sobie moją kiecunię Zapadła dziś decyzja ostateczna: w styczniu/lutym idę wpłacić zaliczkę za moją suknię! Tak więc w dniu ślubu będę mieć na sobie suknię, która może i nie jest oryginalną sincerity 3621, ale wygląda identycznie, ja w niej prezentuję się ślicznie i cudownie i już się nie mogę doczekać, gdy znów ją założę, zrobię fotki i będę się w nie wgapiać codziennie przez kilka minut! W załączniku zdjęcia PMki, która spośród wszystkich posiadaczek tej kiecki, których zdjęcia były na necie, najbardziej mi się podoba Sylwester: mój był beznadziejny... Przekeiłam treść posta na pocztę, bo tu mogłyby go przeczytać nieodpowiednie osoby Ale przetestowałam makijażystkę i fryzjerkę i jestem bardzo, bardzo zadowolona
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawisz się podczas wesela w czasie densowania i będzie rewelacja )
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
a my z TZ bylismy dzisiaj jeszcze wieczorem 2 godzinki na malym spa - basen, sauna, jacuzzi
bylo bardzo romantico![]() Cytat:
i tez zastanawialam sie nad chabrową bo material sie nie rozciąga za bardzo ale bardzo fajnie wygląda i fajnie sie ją nosi ja teraz ją czesto nawet zakladam do czarnych kryjących rajstop (choc nie ma takiej typowej zimy). Radze zakupic, bo naprawde fajna jest jak za tą cene oo super Ci w niej ![]() Cytat:
za suknie! ta PM naprawde swietnie sie w niej prezentuje |
||
|
|
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musiałam sobie wygooglować co to jest puder transparentny... Zdjęcia i tak nie do końca mi się podobają, bo siostra TŻa nie mogła znaleźć miejsca dobrze oświetlonego i tych fotek mam chyba ze 30, co nie zmienia faktu, że czoło się najbardziej świeciło, ale następnym razem się lepiej przygotuję i zainwestuję nawet w bibułki matujące, bo już się dowiedziałam do czego służą i dopisałam je do niezbędnika ślubnego Dziękuję
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-01-02 o 00:27 |
|
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Jutro spróbuję zapisać nas na spotkanie w poradni rodzinnej, mam nadzieję, że się uda. Czy za te spotkania płaci się ?
![]() Wiktusiaczek, suknia piękna. Na jutro wzięłam wolne, więc trochę odpocznę po sylwestrowych szaleństwach Poza tym mam 2 wizyty u lekarzy i nie chciałam się zwalniać z pracy, a potem odrabiać to.Zmykam spać, bo późno już.
|
#1487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i ja też mykam spać - dobranoc
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas za poradnie placi sie 100zł, ale to zalezy na pewno od parafi ![]() lece spac ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#1489 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kamery, jeśli nie chcecie brać filmowców, to dopilnujcie chociaż, żeby ktokolwiek wziął jakąś swoją kamerę i ponagrywał najważniejsze rzeczy. Bo potem naprawdę możecie bardzo żałować, że nie macie nagranej np. przysięgi, sama zresztą widzisz, że wystarczył jakiś filmik, a już zaczynasz żałować To co dopiero będzie po fakcie.Cytat:
Ale suknia jest przecudna, więc warto było ![]() Cytat:
Będziesz piękną PMką ![]() Cytat:
I ja się zbieram do spania, już się 1:00 zrobiła! Strasznie późno...
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A ja juz siedze w pracy....i tak mi sie nie chce |
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
Hellołłł...
![]() ja też w pracy... |
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
A ja w pociagu...
Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce... Buuuu... No nic, takie zycie.. Dzien dobry w pierwszy poniedzialek 2012 roku
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak zobaczyłam że oni zaczynakją puszczac fajerwerki to się odsunęłam bo się bałam że coś wymodzą i co? wymodzili! jeden idiota wyjął rakietkę od której oderwany był ten kijek drewniany... no i wiecie co zrobił? odpalił tą rakietkę w swojej ręce nam się na szczęście niec nie stało ale ile szkody jeden idiota wyrządził
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-01-02 o 08:11 |
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w NASZYM ROKU
nie wiem jak Wy ale mam już stracha że nasze ślubu są tuż, tuż ![]() i dopiero teraz ruszy ślubna lawina
|
#1496 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ja nie widzialam zdjec w spodniczce ![]() Cytat:
i 100dniowki Cytat:
I ja sie witam w Nowym Roku! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
|
||||
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja również w pracy (skończyło się wolne ) ale nie zamierzam sie przemęczać piewrszego dnia w Nowym Roku i stwierdziłam, ze poszukam inspiracji do urządzenia naszego mieszkanka
|
|
|
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie jaki Kochaniutki... http://megamoty.pl/3854-prawdziwy-misiaczek
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2012-01-02 o 09:24 |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja nie mam dzisiaj zajęć ale muszę się przygotować na jutro na studia. Dwa referaty i należałoby się w końcu wziąć za naukę na egzamin a jest tego sporo bo to cała historia Śląska |
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
wikusiaczku bardzo ładna suknia ![]() A ja będę brała się za naukę. Teoretycznie mam wolny tydzień ale muszę pojechać w środę na 10minut żeby zaliczyć jedną wejściówkę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

Rozmawiamy po holendersku
paskudny jezyk, no ale coz

Dzięki marylko za wsparcie
czekamy oczywiście na Twoją w niej fotkę 
( i nie wspomnę ile we mnie wcisnęli w święta
i po co mi to cholero pokazalas???

Ale przetestowałam makijażystkę i fryzjerkę i jestem bardzo, bardzo zadowolona