|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cytat:
![]() A nad nagłówkiem siedziałam sporo, więc musi się podobać, o! Favicona powinna się też wkrótce zmienić - ona aktualizuje się zawsze z opóźnieniem. |
|
|
|
|
#1472 |
|
Rozeznanie
|
dlaczego musiałam usunąc czy dlaczego się mnie nie pozbedziecie?
![]() Jedna z moderatorek prosiła, bo mam na blogu reklamy z adtaily i recenzje produktów, które dostałam od firm [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31354297]Właśnie zrobiłam pierwszy i główny etap gruntowego zmieniania wyglądu bloga - zmieniłam tło i nagłówek. Zerkniecie? Oczywiście na kosmetycznym [/QUOTE] fajny nagłówek no i tytuł tez teraz bardziej pasuje
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31354297]Właśnie zrobiłam pierwszy i główny etap gruntowego zmieniania wyglądu bloga - zmieniłam tło i nagłówek.
Zerkniecie? Oczywiście na kosmetycznym [/QUOTE]ładnie ![]() a tak w ogóle dzień dobry wszystkim! Ciężko mi dziś wrócić do pracy po świętowaniu, ale pocieszam się myślą, że zaraz znowu długi weekend
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie głowa boli i miałam jakieś strasznie niefajne sny.
No i nic mi się nie chce, a trzeba się zebrać do życia po przerwie.
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31354297]Właśnie zrobiłam pierwszy i główny etap gruntowego zmieniania wyglądu bloga - zmieniłam tło i nagłówek.
Zerkniecie? Oczywiście na kosmetycznym [/QUOTE]Nagłówek bardzo ładny.. No i tytuł też pasuje.. ![]() Tak sobie myślę, że mi też by się przydał jakiś tytuł a nie tylko nick z Wizażu.. Macie jakieś pomysły? |
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początkowo też myśleliśmy o prysznicu, ale jednak co wanna to wanna - prysznic w niej tez można wziąć, a pod prysznicem wylegiwać - nie za bardzo (choć są teraz takie kabiny z głębokim i dużym brodzikiem, ale jednak to nie to samo). Do tego dziecko łatwiej wykąpać w wannie, czy zrobić pranie ręczne itp. Ale co kto lubi
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-01-02 o 10:56 |
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31351903]Też muszę zrobić takiego posta!
![]() A teraz... upiekłam muffiny ![]() Nudziło mi się i miałam wielką chęć na wypróbowanie jednego przepisu na muffinko-herbatniki - rodzinka mnie chciała zatłuc, bo w kuchni sporo ciast po Sylwestrze, wszyscy przeżarci, a ja jeszcze piec chcę No, ale spoko, połowa muffinek już zniknęła, a pół godziny temu wyjęłam je z piekarnika, więc... ![]() Możliwe, że na dniach wrzucę przepis na bloga [/QUOTE]ja tez pieklam - slodkie z jagodami i bialymi michalkami i slone z feta, suszonymi pomidorami i bazylia
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu
przecież nawet jak ściągasz z internetu, ale na własny użytek i nie udostępniasz tego dalej to nic się nie dzieje - to jest tzw. dozwolony użytek swoją drogą, bodaj w Szwajcarii czy gdzieś sąd zbadał, jak się ma ściąganie z internetu do wydatków społeczeństwa na rozrywkę i czy to faktycznie ma taki duży wpływ na to, jakby koncerny muzyczne i filmowe chciały - okazało się, że niezależnie od tego czy ludzie ściągają czy nie wydają na rozrywkę tyle samo. Ściąganie ma na to znikomy wpływ, więc uznano taką praktykę za legalną ![]() niemniej jednak sen śmieszny ja to oprócz takich bzdur mam strasznie realne sny, z muzyką, kolorami - czasem mam problem żeby odróżnić czy coś się dzieje na jawie czy śnię (no chyba, że jest to jakaś totalna bzdura to nie mam wątpliwości )
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31354881]OK, zmiany na blogu skończone na dzień dzisiejszy.
http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com/ Zmieniona też nazwa bloga Co myślicie?[/QUOTE] Ładnie teraz możesz pisać o wszystkim
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się w ogóle głupoty śnią, albo to, co się wydarzyło, tak jakby od nowa, albo też rzeczywiste historie, ale wszystko, absolutnie wszystko, o czym myślę. Myślę o siatkówce - śnią mi się gwizdy na Wlazłego. Myślę o Cieszynie - śni mi się główny hol. Myślę o przyjaciółce - śnią mi się imprezy, które razem zaliczyłyśmy. Nie myślę o niczym konkretnym - śnią mi się takie głupoty :P Na szczęście rzadko mam koszmary
|
|
|
#1485 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na blogu makijazowy konkurs, do wygrania piekne nagrody - az 6!
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, udało mi się dorwać limitkę Crystalliced z Essence! Wykupiłam wszystkie rozświetlacze (tylko 4 sztuki)..., 3 topery na rzęsy, cień w kremie, 2 brokaty do ciała i naklejki (część rzeczy dla koleżanek) plus jeszcze puder rozświetlający do ciała z limitki I love Vegas Catrice, cień Aubergine z KOBO, puder fixujący z Essence i przyspieszacz wysuszania lakieru z Essence. Wydałam ponad 145,00zł
![]() Wrzucę potem swatche na bloga bo nie mogłam się powstrzymać, pogoda ładna to i zdjęcia fajne A w rozświetlaczu jestem zakochana
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow a Aubergine chyba w koncu tez kupie, juz tyle sie czaje na niego i czaje..
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() U mnie na blogu zdjęcia i swatche Crystalliced (rozświetlacz, cień, brokaty, naklejki) są TU.
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Em, no problemo
panna_mru, u mnie na południu
|
#1492 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu notka o wszystkich wprowadzonych zmianach, proszę o sugestie
![]() Pocykałam właśnie zdjęcia palety Sleek Monaco, ale makijaży już nie zdążę dziś zrobić, bo aparat się rozładował :< |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
|
|
#1494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
świetna notka, przynajmniej wiedziałam czego mogę się spodziewać. Byłam też dzisiaj kupić cień w kremie i lakier. I strasznie zawiodłam się na niebieskim cieniu, w sklepie wygląda na szary i to taki brzydki trustmyself Aleś tego nakupowała Witam wszystkich ![]() Mojego psiaka wciąż trzyma ten żel ![]() Wrzuciłam na bloga zdjęcia cienia i lakieru Crystalliced, wkrótce recenzja. Pojawił się też nowy makijaż choć ostatnio mam straszne problemy alergiczne i dziwna powieka mi się zrobiła![]() I oczywiście ciąg dalszy reakcji psiaka na żel, ale w tym samym poście
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, szczęśliwego nowego roku!
Moja impreza sylwestrowa trwała 24h i pierwszy raz w życiu jestem tak zadowolona z Sylwestra. Chciałam napisać nawet jakąś notkę na blogu, co robiłam, jak było, jak wyglądałam itp, ale nie wiem czy to nie za bardzo prywatne i w sumie po co to komu wiedzieć.![]() Wkleję wam jedną fotkę. ![]() Nadrabiałam wczoraj co napisałyście, ale podczas pisania odpowiedzi komputer mi zamulił i wszystko zginęło, dlatego dzisiaj już nie wracam do poprzednich stron, wybaczcie. ![]() Odniosę się tylko do postu Hosenki (bodajże), dotyczącego plotek. Ludzie plotkują strasznie i ja ostatnio tego doświadczyłam, chociaż nie bezpośrednio. Najbliższa kuzynka mojego taty popełniła niedawno samobójstwo (bardzo młoda dziewczyna, w tym roku miała brać ślub, miała małe dziecko..), my nie mieliśmy z nią kontaktu, ale tak naprawdę nawet jej rodzice nie wiedzą tak do końca co jej strzeliło do głowy. Wczoraj do moich rodziców przyszedł sąsiad, gadali sobie przy kawce i on zaczął opowieść typu "a słyszeliście że coś tam..", ja już po pierwszym zdaniu wiedziałam, że mówi on o kuzynce mojego ojca, ale ta jego historia była tak "ubarwiona" (ładnie mówiąc ), że z rzeczywistą wersją zgadzała się tylko data i miejscowość.Ludzka bezduszność jest okropna, wiadomo zawsze plotkują, ale dziewczyna się zabiła bo prawdopodobnie miała jakieś problemy, a sąsiedzi wymyślają bajki takie, że aż się włosy na głowie jeżą. Ja bym tak nie obgadała nawet osoby która żyje, a co dopiero zmarłego. No trochę szacunku. |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane wczoraj zdjęcie mojej mikrokuchni, bałagan tam jest zawsze, więc się nie przestraszcie
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Za 2 tyg maam studniowke, a butow brak, ale w koncu znalazlam sliczne, tylko na stronie Bershki nie ma mojego rozmiaru
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupilam dzis huntery, nie ma to jak zaczac nowy rok z pustym portfelem :d
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Myślę, że nowa nazwa odzwierciedla różnorodność tematyczną wpisów, które zamieszczasz

[/QUOTE]
fajny nagłówek no i tytuł tez teraz bardziej pasuje