|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
sorry ale samego bym nie przełknęła bleeeeeeeeeeee
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nienawidze, w przedszkolu mnie faszerowali takim któe wyglądał jak krowi placek
i był ochydny.. mimo że wielu daniach teraz znajomi robią itd ja nie zjem może wyglądać Bóg wie jak wykwintnie i być doprawionym nie chwycę się i już!
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3574 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko, Marta ja uwielbiam szpinak. Doprawiam go po swojemu i jest mniami. Kiedyś nawet bym nie tknęła ale zrobiłam w lazani, potem z makaronem i w końcu spróbowałam sam. Nawet mąz jest zachwycony i wcina ze mną
Ale każdy wcina co lubi. A my zaraz mykamy do znajomych
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Jak się czujesz?U mnie w przedszkolu na szczęście nie było nigdy szpinaku. Ja kiedyś zrobiłam z makaronem, doprawiłam i był całkiem niezły, nawet mój mąż, który ma niemiłe wspomnienia z przedszkola zjadł ze smakiem. Marcelina póki co lubi i mam nadzieję, że jej tak zostanie. |
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a kiedy ta impreza w ta sobote? Witajcie w Nowym Roku ![]()
|
|
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oby tak mu zostało ![]() zdrowiej kochana zdrowiej bo musisz nam stopy masować
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Zeżarłam "kebeba" robiliśmy wczoraj sałatke gyros i mężul dorobił frytasy.
A od jutra dieta. I na jakiś aerobic się trzeba zapisać (dziś przeczytałam, ze na wiosce Zumba rusza) i jak juz podskoczymy finansowo to do dietetyka ruszam |
|
|
|
#3582 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dlatego ze pisalam o tym w klubie ![]() Cytat:
a od jutra praca i znowu rutyna... nie wiem jak to przezyje bo zygac mi sie chce... jutro ide do gina i sie zastanawiam czy go nie poprosic chociaz o tydzien lub dwa tyg. l4 bo w sumie to teraz nie mam w pracy nic pilnego (sajgon mam zawsze koncem miesiaca i wtedy musze byc), a nie czuje sie najlepiej... caly czas mnie mdli i chce mi sie zygac.... zobaczymy jak sie jutro w pracy bede czula...Madzia no wlasnie trudno nam na razie powiedziec czy chcemy zostac na stale czy tylko rok, dwa a moze piec... zobaczymy jak to sie rozwinie bo na razie poczatki sa fajne ale potem to roznie moze byc... na pewno tz ze swoim zawodem ma tam wieksze perspektywy niz tutaj bo tam maja deficyt wykwalifikowanych inzynierow i ich szanuja i zarobki sa nieporownywalne z polskimi... no ale nie chcemy zyc on tam a ja tutaj bo to bez sensu dlatego trzeba kombinowac jak bym tam siedziala z dzieckiem to bym sie zawsze troche jezyka poduczyla i moglabym tez szukac pracy, a jak nam sie nie bedzie podobalo to mozemy wrocic nawet po macierzynskim czy wczesniej i bedziemy tutaj dzialac a domek na wiosne mamy zamiar konczyc, jakbysmy siedzieli w polsce to pewnie wzielibysmy kredyt zeby sie w tym roku jeszcze wprowadzic, ale ze teraz nie ma na to parcia to bedziemy robic na ile nam starczy pieniedzy...Cytat:
nio potwierdzone, chociaz bylam u polecanego gina ktory okazal sie mega lipny i nawet nie zrobil mi usg... jutro ide do innego... ale moje samopoczucie wskazuje jednoznacznie ze ktos sie tam zagniezdzil i psoci ![]() szkoda ze tak wyszlo z muzyka, ale dobrze ze mimo to jestescie w miare zadowoleni ![]() tez mam taka nadzieje chociaz powiem szczerze ze mam pietra bo w teorii wszystko pieknie ladnie punkt po punkcie obmyslone, ale boje sie ze moga byc jakies komplikacje i juz tak rozowo nie bedzie...To dobrze ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo chcesz zrzucić?
|
||
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
kupilismy odkurzacz
![]() ![]() przyjdzie we wtorek moze![]() Rowenta silencer ![]() http://www.futurio.pl/index.php?cID=0&pID=967 tylko worki drogawe, 24zl za 4 sztuki, ciekawe czy istnieja jakies zamienniki. [wczoraj maz odkurzal i sie mu kabel zahaczyl, a pociagnal odkurzacz, i az slychac bylo jak istkry przeskakuja w srodku
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż się śmiał, że prawie tak samo głośno chodzą
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
co to znaczy brzydzi o ta niedobra!!
![]() ![]() Cytat:
my chcemy taki http://www.electro.pl/produkt-Odkurz...54232,167.html ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- głęboka woda obejrzana mogę iść spać ![]() dobranoc ![]() p.s. ktosia dzięki za info o malibu nie wiem co się dzieje mam wrazenie że jakby tłuszcz z kokosa się wydzielał i to masełko tworzył... hmm a ty mleka dawałaś zimne z lodówki czy o temp pokojowej? hmm mieszałam to tylko łyżką ale jk mówie od razu po zrobieniu tzn ze 3h później piłam i nic się nie działo a niecałe 2 dni później.... już tak..
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam mega stracha... bo nie mam miesiączek (bardzo rzadko)... zresztą dzisiaj gadaliśmy z tż i na pewno tak długo nie będziemy czekać Gdyby ktoś mógł dać gwarancję, że nie będzie problemów za kilka lat, no ale nikt takiej nie daje... ![]() -------- Dzisiaj rozmawialiśmy i niby więcej jest za tym, aby jeszcze trochę poczekać, ale tych argumentów co mniej są dużo ważniejsze... bo tamte po czasie i tak mogą stracić zupelnie swoją wartość... i właśnie rozmawialiśmy o tym, że fajnie byłoby się najpierw wyprowadzić, iść na swoje...itp. i w tym czasie tż mi powiedział, że gorzej jak się okaże, że nie będzie miał kto mieszkać w tym nowym domku... Swoją drogą to u nas przyszłe starania to też nie będą na zasadzie bach i zaczynamy, bo nawet nie mam z czym zaczynać jak @ brak... a lekarz jak idę to się tylko pyta czy planuję dziecko... i jak wcześniejsi słyszeli kiedy to nic ze mną nie robili... a ostatnio ten teraz co pisałam to chyba dlatego kazał mi zrobić monitoring , bo podłam bliższy termin starań ![]() ------ Laski przypominam, że piątek wolny!
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Marcelina się czołga do przodu ![]() Skończyłam czytać pierwszą część "Cukierni pod Amorem". Fajna jak już się wciągnie, bo na początku męczy przeskakiwanie pomiędzy współczesnością, a historią rodziny. Na drugą część muszę poczekać, bo jestem 2 na liście oczekujących. Zamówiłam sobie za to "Papież musi zginąć", bo Rosi mnie natchnęła i okazało się, ze w bibliotece jest Tylko dopiero jutro będę mieć.
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-01-02 o 08:32 |
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Cieszę się, że Wasze zabawy Sylwestrowe jak najbardziej udane! U nas też bardzo pozytywnie. Kolega TŻ z dziewczyną okazali się super ludźmi. Nie wiem kiedy zleciał czas do północy! Gdyby nie mój mąż to i północ byśmy przegadali A po północy przyszli drudzy znajomi i posiedzieliśmy do po 4. Na prawdę pozytywny wieczór.![]() A wczoraj dzień pięknego lenistwa na kanapie ![]() Laseczki dziękuję za życzenia Martucha Mam, mam ten odkurzacz!!!! Jest genialny!!! ![]() Jedno co to nadaje się rewelacyjnie do mieszkań bez dywanów, bo wykładzin i dywanów nie wyobrażam sobie nim odkurzać. A że my nie mamy to jestem zachwycona nim!Śliweńka Martucha ja nie mam traumy z dzieciństwa jeśli chodzi o szpinak (nie pamiętam, żeby kazali nam go jeść - może chodziłam do normalnego przedszkola, a na pewno kilka lat później ) ale przez lata nie jadłam. A teraz uwielbiam! Mogę jeść co drugi dzień i z makaronem i jako zapiekanka i z ryżem i nawet w sałatce Tylko doprawiam go po swojemu bez czosnku i jest pycha ![]() Ktosia brawa dla Marcelinki! Samba podoba mi się Wasz plan! Trzymam kciuki za najlepsze rozwiązanie dla Was! Ana ja mam cały czas wrażenie, że mam 18 lat. I jak ktoś się mnie pyta ile mam lat za każdym razem chcę powiedzieć 18. Może dlatego, że tak się wyczekiwało tej wielkiej 18 ![]() ![]() A co do tematów dzieciowych, to fakt, dziewczyny oswajają mnie z tą myślą. I chwała im za to! Mam wiedzę, której podejrzewam połowa moich znajomych nie ma, ale mimo wszystko na razie nie czuję się gotowa... a mąż coraz częściej zaczyna wspominać o dziecku... India to będziemy się wspierać! Ja mam zamiar w tym tygodniu rozejrzeć się za jakimś fitnessem w moich okolicach. Chcę zacząć znowu chodzić na stepa, a od dzisiaj chcę zacząć robić brzuszki... ![]() Rossi cieszę sie, że lepiej się czujesz! Do kiedy masz jeszcze zwolnienie? Katunia, fajnie, że udało się załatwić fontannę! Aż mi się przypomniało nasze wesele i godzina 21:30 kiedy całą tę czekoladę miałam na sukience ![]() Na szczęście moja mama jest mistrzynią a i sukienka była z genialnego materiału i po kilku minutach nie było śladu!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-01-02 o 09:00 |
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
agus tak do naszego ma mniej ponad 10decybeli a to jest duzo.
martucha moi rodzice maja ten co wy macie, i ona jets ok, do odkurzenia paprochow z paneli/kafli. na gruntowne odkurzanie dywanow nie ma nim szans. Kipesko ciagnie no i do dywanow jak dla mnei sie nie nadaje. ale do paprochow z podlogi ok jesu ale sie pochorowala, wymiotowalam pol wieczora - z obzarstwa chyba - a na koniec dostalam biegunki
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwuś ja właśnie mam ten odkurzacz, ale nie mamy ani pół dywanu. Bo do paneli i płytek jest rewelacja, ale też nie wyobrazam sobie czyścić nim jakiegokolwiek dywanu, wykładziny.
A kiedyś i tak sobie kupię odkurzacz, który odkurza sam Tylko nie wiem co na to kot ![]() Kochana, ale Cię dopadło! może zjadłaś coś nieświeżego... a jak dzisiaj się czujesz? Lepiej?
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się noworocznie i życzę Wam wszytskim aby ten nowy rok nie był gorszy od poprzedniego, spełnienia marzeń i wytrwałości w realizaji postanowień noworocznych
![]() ide nadrabiac te trzy dni bo pewnie naskrobałyscie co nie miara
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego ten odkurzacz, o którym pisała Marta nie nadaje się do dywanów? Mi przez dłuższy czas też wydawało mi się, że mam 18... no a teraz to, że tak 20 skończe, no bo studia i praca ja również jestem wdzięczna za oswojenie z tematem dziecka... jak również porodu! bo generalnie ja kiedyś mówiłam, że nie będę miała dzieci, bo nie będę rodzić... i byłam o tym święcie przekonana... a wzięło mi to stąd, że jak byłam mała to znalazłam u rodziców takie książki o seksie...![]() ![]() i tam było też o porodzie i były zdjęcia... i miałam uraz na wieleeeee lat ![]() Cytat:
nienawidzę tego swoją drogą, brrrr...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-02 o 09:21 |
||
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia współczuję tych żołądkowo-jelitowych rewolucji! Oby szybko Ci przeszło.
Gucia dziękuję w imieniu Marcelinki ![]() Anika Nie mam pomysłu na obiad i na dodatek mam przeogromnego lenia Muszę ogarnąć chałupkę po weekendzie, nie wiem jakim cudem, ale zawsze w poniedziałek mam największy bałagan, bo jak jest mąż to odpoczywamy, cieszymy się sobą i nie tracimy czasu na głupoty (czyt. mycie kubków na bieżąco ). Jak na razie zdjęłam suche rzeczy, powiesiłam pranie i wstawiłam następne i czekam na wenę
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-01-02 o 09:22 |
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Ana odkurzacz nie nadaje się do dywanów, bo ma za mały ciąg
Poza tym on zbiera paprochy inną techniką, tak zamiatając pod siebie, a do dywanu jednak jest potrzebny ciąg.---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Ana Ana w jakim Ty świecie żyjesz! ![]() Mamy XXI wiek i odkurzacz może sprzątać mieszkanie kiedy Ty np jesteś w pracy a Ty mu do niczego nie jesteś potrzebna ![]() artykuł http://www.domowladni.pl/trend/230-iq-odkurzacza przykłady: http://www.robzone.pl/?gclid=CLnNyqT0sK0CFcYl3godUzeTzg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
|
|
#3599 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tortilla mówisz... Muszę to przemyśleć Te odkurzacze samosprzątające są ekstra Bo jak jest gładki, to luz, ale mój dywan ma rowki![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

i był ochydny.. mimo że wielu daniach teraz znajomi robią itd ja nie zjem może wyglądać Bóg wie jak wykwintnie i być doprawionym nie chwycę się i już!
Ale każdy wcina co lubi.
choć S też nieraz jest dobra, o ile mniejsza rozmiarówka
dziwne to...
mniam
od piątku boli mnie nerka i marnie się czuję. Poza tym dostałam okres, więc nawet bzyku bzyk nie było. Pięknie
z racji, że od kilku miesięcy na swoim. Ale ja z tymi swoimi dolegliwościami miałam ochotę przytulić się do męża i tak wytrwać do 24:00. Za rok się coś pomyśli. Więc zrobiliśmy koreczki, sos, przygotowaliśmy szampana i grzecznie poszliśmy spać o 01:00
a kiedy ta impreza w ta sobote? 

Gratulacje kochana, jak najmniej przykrych dolegliwości!
Dużo chcesz zrzucić?

Bo jak jest gładki, to luz, ale mój dywan ma rowki