|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
"Cytat:
Napisane przez lumtecua ![]() ze sky limit było tak, że umówilismy się, że jak mi przyślą jakąs swoją pełną realizację na płycie to obejrze i podpiszemy umowę no i czekam juz 3 miesiąc. dzwoniłam do nich co jakiś czas z przypomnieniem i ciągle mówili że już wysyłają... nie ma przymusu, ale dlaczego mi po prostu nie powiedzieli, że nie są zainteresowani a teraz muszę się bujać, bo najlepsi są już zarezerwowani. do diabła z nimi! Cytat:
Zależało mi na prawde i się -jak już w koncu laskawie odebrali telefon - z nimi umówilam. Mialam tylko zadzwonić w ten sam dzien i potwierdzić godzinę, ale... telefon mieli wyłącznoy. Potem wysyłałam 2 razy maila - bez opowiedzi. dzwoniłam - nie odpowiada, wyączone albo zajęte. NO FIRMA WIDMO. Jakaś beznadzieja. No i za późno na większość waszych propozycji, bo te w przyzwoitych cenach to juz zarezerwowane. No a 3d fotovideo to mnie ceną zabiło, bo na stronce jakiś rewelacji nie pokazali. Ale dziękuję i tak za odzew. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- ... Edytowane przez lumtecua Czas edycji: 2012-01-02 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a mam pytanko ma któraś może nr do cukierni pana Burasa? bo znalazłam na internecie tel ,ale dzwoniłam już pare razy i na ten nr nikt się nie zgłasza,może nieaktualny,jakby któraś miała to niech napisze na forum albo priv,z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie może będzie czesać koleżanka fryzjerka, jeśli akurat wróci z zagranicy... Mam nadzieję tylko, że jak już się okaże, powiedzmy, że nie przyjedzie jednak, to że będę miała opcje zarezerwować sobie jeszcze jakąs sensowną fryzjerkę.
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy tylko fotografa
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4566 |
Raczkowanie
|
No to ja się również pochwalę moimi postępami
![]() ![]() ![]() Mam pytanie odnośnie kursu na podkarczówce - on odbywa się w kościele czy trzeba iść gdzieś do saliki czy na plebanie?
#4567 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że je kupiliśmy. Kruk już ich niema w ofercie, a inne nam się nie podobały. A te bajeranckie jak przymierzałam to mi nie pasowały. Zapłaciliśmy za nie jak na białe złoto i duży brylant bardzo mało i to mnie cieszy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Raczkowanie
|
Mnie najlepiej jest w sukienkach w literke A
Widziałam chyba w październiku sukienki w ms moda ale w wtedy nie mierzyłam i choć super się w tej z Kiary czuje to na spokoju sumienia jeszcze idę do Ms Mody
#4569 |
Raczkowanie
|
upssssssssss słabo widać.
Zobacz link http://www.flavie.pl/index.php?optio...d=25&Itemid=31 sukienka heaven. Zdjęcie nie oddaje tego jak naprawdę wygląda. Druga sprawa to to że ja będe miała kolor vanilla
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciach wygląda jak biały a w rzeczywistości jest całkiem inny, falbanki są jaśniejsze i do zdjęć dają efekt bieli. Nie wiem chyba wstawiałam gdzieś zdjęcie. Jeśli nie to wrzucę jeszcze raz.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 ![]() Poznaliśmy się: 14.02.09 ![]() Jesteśmy razem: 22.03.09 ![]() Zaręczyny: 16.10.10 ![]() ![]() ![]() Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 ![]() Wojtek 14.10.2015 ![]() Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-01-03 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Raczkowanie
|
dziewczyny widzę, że wątek odżył i to mi sie podoba
![]() ninagg - bardzo gustowne obrączki. my generalnie też nie chcemy nie wiadomo jak "wybajerzonych" spodobały nam się całe z zółtego złota, moja z 3 brylancikami, szerokość 5mm. Złotnik powiedział, że potrzebuje okolo miesiąca na ich wykonanie także myślę, że koło marca po przypływie gotówki je zamówimy. ania838- a jednak Kiara tak jak ja ![]() o kwiaciarniach cukierniach jeszcze nie myślę, nie wiem natomiast ile wcześniej trzeba zaklepać fryzjerkę..... dobrze, że makijaż mam z głowy bo maluje mnie koleżanka kosmetyczka ![]() Edytowane przez paulinaa8989 Czas edycji: 2012-01-03 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Raczkowanie
|
Też bardzo ładna.
Ja też mam taka że przy białej widać że to inny kolor ale ten odcień jest naprawdę bardzo delikatny. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Cukiernię mam z głowy bo mi ciocie tort zrobią i już wiedzą o tym ![]() A którą sukienkę w kiarze kupiłaś (może juz pisałaś ale nie pamiętam ![]()
![]() |
#4573 |
Raczkowanie
|
taką z falbaniastym dołem, góra w kształcie serduszka z kamykami. nie ma własnie jej zdjęcia w internecie, nie wiem czemu. generalnie dosyć strojna ta sukienka, ale i mama i starsza mówią, że taka pasuje do mojego charakteru.
![]() ![]() Edytowane przez paulinaa8989 Czas edycji: 2012-01-03 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Do mnie pasują skromne sukienki ![]()
![]() |
#4575 |
Raczkowanie
|
wiadomo, że to co wygląda ładnie na manekinie niekoniecznie musi ładnie wyglądać na Tobie, każdy ma inną figurę, wzrost, budowę. najważniejsze żeby nam sie podobało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak mnie ktoś wczesniej pytał jaka będę miała, jaki fason, jaki kolor to mówiłam, że jak pójdę przymierze to dopiero będe wiedziała. Od razu wiedziałam że "rybka" nie jest dla mnie. Mysląłm ze mi dobrze bedzie w "księżniczne" ale fatalnie wyglądałam. Także trzeba mierzyć i tak jak pisałaś dobrać do siebie, do urody i osobowosci
![]() |
#4577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A dlaczego tak wcześnie idziesz do księdza, nam kazał na spokojnie przyjść po świętach wielkanocnych. Kazał tylko przynieść to zaświadczanie z USC. O rzadnych innych papierach nie wspomniał, gdybym nie wiedziała, że te kursy trzeba zrobić to byśmy tego nie zrobili i byłby problem ze robieniem tego później. W marcu pójdziemy po papierek z poradni i z głowy. Moja Ciocia u kapucynów to te papiery donosiła już po spisaniu protokołu, bo wtedy im dopiero kazał przynieść. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Raczkowanie
|
A to na tym kursie siedzi sie w kościele?
Mnie ksiądz powidział żebyśmy przyszli około 2,5 miesiąca przed ślubem, no to wychodzi pod koniec marca
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się okazuje co ksiądz to inne zdanie - u nas będzie to niecałe 2 miesiące przed ślubem. Dziewczyny, które mają 7-8 miesięcy do ślubu umawiajcie się już do fryzjera. Dzwoniłam do Ani Świebody i niestety miała tylko 2 godziny wolne. Umówiłam się na 12 a chciałam na 10
Pierwszy kontakt: 04.02.09 ![]() Poznaliśmy się: 14.02.09 ![]() Jesteśmy razem: 22.03.09 ![]() Zaręczyny: 16.10.10 ![]() ![]() ![]() Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 ![]() Wojtek 14.10.2015 ![]() Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-01-03 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To dla mnie cięższy kaliber, bo nie znam fryzjerów w Kielcach, bo już 10 lat mieszkam poza A jakoś fryzjerka mojej mamy trochę mnie przeraża, bo to się może skończyć mega tapirem! Musze coś wymyśleć, żeby częściej przyjeżdzać i przetestować!
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4583 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie Wizażystki
![]() mój ślub 8 września, brakuje mi w zasadzie wszystkiego z wyjątkiem sali i orkiestry, ale największy problem mam z kamerzystą... ![]() kogo polecacie, w rozsądnych pieniążkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny czy to czasem nie przesada umawiać się do fryzjera 8 miesięcy wcześniej? Po co to sobie robicie? To dla mnie tak samo jak rezerwować sale 2,5 roku wczesniej. A co do anny świebody to ona może i ładnie czesze ale proste włosy. Ja mam falowane i nie podobało mi sie jak mi kiedyś fryzure zrobiła, zafarbowała i uczesała. Natomiast moja siostre z włosami jak druty bardzo ładnie czesała. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Nazywa się Robert Kulej - Studio Roku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda jest też taka, że jeśli jest oblegany fryzjer w obleganym terminie (sierpień - zwłaszcza jego połowa) to lepeij zadzwonić i zapytać ile czasu wcześniej trzeba zadzwonić .... Tutaj kiedyś np jedna z panien pisała, że tort u januszów dzwoniła zaklepać to jej powiedzieli, żeby dzwoniła (zamówiła) tak z 6 tygodni przed uroczystością.. potem opowiadała, że zamawiała 8 tygodni przed i już ledwo ją wcisnęli w terminarz .. Także wiesz .. możesz nie rozumieć .. ale Kielce to nie Warszawa i nie ma na tyle wielkich nazwisk, żeby obdzielić wszystkich w racjonalnych terminach .. Nie ma się co dziwić, że dizewczyny chcą sobie zaklepać jak najlepsze usługi jak najwcześniej .. przynajmniej mają pewność, że mają to co chcą a nie to co im zostało po wyborach innych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Raczkowanie
|
Madzia masz racje:P nie wiem czemu tak napisalam :P:P ale dzięki za poprawienie
![]()
#4587 |
Raczkowanie
|
IMO jest jakaś dziwna presja na zamawianie wszystkiego duuużo wcześniej. My siłą rzeczy jej ulegamy...
Mnie to drażni, ale z drugiej strony ulegam, bo chciałabym załatwić co się da zawczasu i mieć to z głowy.
#4588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety jest w tym dużo racji, jeśli chodzi o fryzjerkę to dziś dzwoniłam do pani Ani Świebody i niestety dwie najbardziej interesujące mnie godziny ma zajęte i nie wiem za bardzo na kogo się zdecydować... Tak samo miałam z resztą z fotografem, a szukałam 2 lata wcześniej... A jeszcze propo fryzjerki macie jakieś opinie o pani Anecie i pani Ewie z salonu Gabi na placu Moniuszki?
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że 22 września nie będzie tak zajęty i w razie jakby koleżanka nie wróciła, że będę mogła jeszcze się zapisać do p. Ani Świebody.
Zostaniesz na stałe? ![]() ![]() Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2012-01-03 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakbym miała jakąs swoja fryzjerkę to pewnie to samo bym zrobiła więc przy okazji: jaki fryzjer zrobi mi ładne fale takie a'la lata 20. i będą sie trzymac cały dzien ale to nie bedzie hełm ![]() nie znam sie na fryzjerach w kielcach ale w hatorze na ul. sienkiewicza jest taka blondynka w okularach, co robi cudne fryzury ślubne dla młodej - moja siostra się czesała a ja byłam u innej w tym salonie, co tez miała świetnie robić, ale wyszedł hełm-potwór - i obsluga jest tam wieśniacka, bo naśmiewa się z klientek i robi niesmaczne uwagi nt. przechodniów więc jeśli tam iść to tylko do tej blondynki tylko mam po 50. nie wysyłac, bo przyjdą odmłodzone o 20 lat, ale w sensie negatywnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.