Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 19:14   #3751
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Już się nie mogę doczekać tej książki, a jak się okaże, że mąż jej nie przywiózł, to będzie ręka noga mózg na ścianie, oko na widelcu
Fryzura świetna!
Co do karmy, to przykład Twojego kociambra potwierdza, ze coś uzależniającego w tej karmie jest A zakopywanie waszego jedzenia

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
podobno działa jak hula hop, czytałam troche opinii i większość jest pozytywnych, do tego kupię skakankę i na zmiane będę ćwiczyła. A co może jeszcze na moje fałdki pomóc? A znajoma ćwiczy regularnie?

(...)
Szczerze to nawet nie wiem, bo pamiętam, że ona to kupowała, ale nigdy potem z nią o tym nie gadałam.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Rosiaczku ślicznie wyglądasz

za mna tez chodza krótkie włosy ale chyba sie nei zdecyduję
za duzo z tym zabawy a moje proste druty pewni by wygladały bez układania jak wiadro wody wylane na głowe:/
Takich włosów jak ma Rosi to chyba nie trzeba za bardzo układać.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę ,że pamiętacie jeszcze o mnie
U nas po staremu ,nie zaglądam tu bo w sumie nie mam czasu no i za bardzo o czym pisać też...za dużo nam się zwaliło na głowę w ostatnich miesiącach więc musiałabym tylko smęcić a tego nikt nie chciałby czytać
(...)
A przełożyć Cie przez kolano za takie gadanie? Gadaj tu szybko jak na spowiedzi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
ktosia [/B]widzialam dzis karme u weterynarza, Hills? czy jakos tak, i ta tez jest z tych lepszych
Nie znałam tej karmy. Piesek został jednak u Was?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bardzo super a sztuki świetne wiec tymbardziej
(...)
Aż zazdraszczam Uwielbiam teatr
Stary 2012-01-03, 19:28   #3752
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:39   #3753
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba mi też gin mówił, ze przez to co mam na macicy szybko nie zajde w ciazę, a jak jeszcze się rozrośnie to w ogóle naturlanie sie nie uda. I też plan - odstawiamy i bach jest. Tak samo jak moja koleżanka miała polip i też miała mieć problemy. Więc ja w sytuacji Ani bym jednak zaczęła działaś dopiero wtedy kiedy będzie pewna, bo co jak się uda za pierwszym razem??
nio wiec "cuda" sie zdarzaja chyba masz racje zeby zaczac sie starac dopiero jak juz sie bedzie pewnym, bo jesli mimo wszystko jakims cudem sie uda, zeby nie bylo rozczarowania czy cos

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No to prawda. Choć zgrzeszyłabym, gdybym stwierdziła, że ja jestem mega pedantką Lubię porządek, ale nienawidzę sprzątać. A tym bardziej przy Marceli utrzymanie porządku nie jest takie proste, bo tu zabawka, tam pieluszka, tu książeczka i bajzel na całego Największy porządek w salonie mieliśmy zaraz po urodzeniu małej, bo wtedy prawie cały tydzień nie wychodziliśmy z sypialni, to nie miał kto nabałaganić
u nas to wynika z tego ze mamy do dyspozycji cale 9 m2... takze kazda bluzka na podlodze (moj maz tak sie wlasnie rozbiera) jakies rzeczy z kieszeni na komodzie to juz balagan ja tez nie jestem mega pedantka, ale tak jak ty lubie porzadek i nie cierpie sprzatac

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
U mnie parzy się kawa

Dziewczyny co do noworocznych postanowień to ja chcę wymodelować sobie brzuch, bo ogólnie jestem szczupła ale na brzuchu mam okropne fałdy i chyba sobie kupie takie cuś http://allegro.pl/ag70b-twister-obro...032247940.html drogie nie jest a podobno daje fajne efekty
moja mama to ma, ale wg mnie zbytnio nie dziala... ale mama tez zbyt intensywnie nie cwiczy.. nie jest drogie wiec warto sprobowac

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ja w sumie dzięki Wam go poznałam i podoba mi się, ale kupuję tam tylko w promocjach, bo tak jest drogo

Ja mam jeszcze bardziej nieregularne, bo w zasadzie ich nie mam. Miesiączka co pół roku...? a jak nie to wywołanie. W szpitalu leżałam pod koniec 2009r. miałam robione gruntowane badania i nic nie wyszło...

Jak może się udać jak nie ma miesiączki? chyba, ze odmierzę czas od poprzedniej i gdzieś za pół roku zaczniemy, albo pół roku próbować będziemy ... no i trafię w jeden z dwóch możliwych cykli... jakiś cud by się musiał stać... ale nawet nie wiadomo czy owulacja występuje. Ginekolog mi ostatnio powiedział, że przy dwoch cyklach do roku to niemalże, niemożliwe aby była. Nawet, żeby zrobić monitoring to muszę duphaston na wywołanie miesiączki wziąć, a potem clo na wywołanie owulacji...

Martwię się...

super!!!
nie martw sie bedzie dobrze zrob ten monitoring cyklu ale daj sie zapladniac dopiero jak bedziesz wiedziala ze na pewno tego wlasnie chcecie

Cytat:
sliwenka - lepiej bo nie chodze do wc ostatni raz bylam jakos po 10 rano, a pozniej probowalam sama cos zrobic przed wyjsciem z psem, i jak nic nie szlo to stwoierdzilam ze po zzke tez ja pojde, i ok, nic sie nie dzieje
kupilam sobie dicoflor i orsalit - [elektrolity dla niemowlat, na w razie co, ale lyknelam jedna saszetke. a na oabid zjadlam kisiel]

rosi

ktosia
widzialam dzis karme u weterynarza, Hills? czy jakos tak, i ta tez jest z tych lepszych
kisiel mrrrr

wg przesadow ciazowych to na bank bedzie dziewczynka zjadam tony czekolady... czy cukrzyca ciazowa robi sie od nadmiaru slodyczy?

Atomufka nie sciemniaj tylko gadaj co u Ciebie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:44   #3754
kitosa
Zadomowienie

Dziękuję, Dziewczyny, za życzenie zdrowia. Już lepiej. Pobiorę jeszcze zapobiegawczo Furagin.
Kliwia widzę, że Cię dopadło nieźle! Zdrowiej!
Rosi bardzo ładna fryzurka!
India super ciuszki!
Ana nie martw się na zapas. Starajcie się kiedy uznacie za stosowne.
Swego czasu miałam spodnie wranglery i uwielbiałam je. Teraz już niestety za małe
My z TŻ wciągnęliśmy się w grę komputerową dla... dzieci Konkretnie Madagaskar. TŻ mówi, że się nie nadaję do gry, bo zbyt emocjonalnie do niej podchodzę
U nas kolęda prawdopodobnie za tydzień. Trzeba będzie sprzęt kolędyjny od teściowej pożyczyć

Edytowane przez kitosa
Czas edycji: 2012-01-03 o 19:57
kitosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:55   #3755
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Wiecie co myslalam ze nie ma drugiego takiego watku jak nasz ze wchodzisz po dniu w pracy i min. 5 stron do nadrobienia ale mamusie lipcowo-sierpniowe bija wszystko
Stary 2012-01-03, 19:56   #3756
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:59   #3757
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dziękuję Rosalindkoteż mam taką nadzieje...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nio wiec "cuda" sie zdarzaja chyba masz racje zeby zaczac sie starac dopiero jak juz sie bedzie pewnym, bo jesli mimo wszystko jakims cudem sie uda, zeby nie bylo rozczarowania czy cos

nie martw sie bedzie dobrze zrob ten monitoring cyklu ale daj sie zapladniac dopiero jak bedziesz wiedziala ze na pewno tego wlasnie chcecie
Ja to ciągoty mam do dzidziola, ale hamuje nas szkoła i budowa to nie jest tak, że chcemy tylko dlatego, że ja mam takie dolegliwości

Tylko, żeby spełnić powyższe warunki to jeszcze tyleee czasu... ja skończę studia za 1,5 roku... choć nie powiem, ze z drugiej strony to wolałabym z obronionym mgr już pracować, a nie wtedy iść na zwolnienie... ale chciałabym też być w ciąży a mieć skończoną szkołe... boże popieprzona jestem sama nie wiem czego chce

No a tż szkołę skończy za 2,5 roku...

No, a budowa to sama nie wiem... bo kredytu za bardzo nie chcemy chyba, że już na samą wykończeniówkę, ale nie jestem przekonana... to myślę że minimum 3 lata

Ktoś widzi rozwiązanie??? Proszę o obiektywne spojrzenie na sprawę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:02   #3758
kliwia
Zakorzenienie

ana j ani edoradze, wiem tylko ze ciaza niby komplikuje zycie, a jak juz sie dzieciak pojawi to wszytsko da sie jakos ulozyc

ktosia a to nie pisalam? pies zostal u nas, bo moja mama sie nie nadaje juz na nia, 2dnia pobytu z psem u nich z nerwuwj ja lekko skopala wiec od biedy zabralismy ja do nas, jakos przezyjemy

samba raczej nie orbi sie cukrzyca ciazowa od slodyczy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:03   #3759
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co myslalam ze nie ma drugiego takiego watku jak nasz ze wchodzisz po dniu w pracy i min. 5 stron do nadrobienia ale mamusie lipcowo-sierpniowe bija wszystko
Na mamusiach majowo-czerwcowych tez zawsze duzo do nadrabania .. ale nie ma sie co dziwic napewno wiecej dziewczyn sie tam udziela niz u nas na zonkach 09 no i wiekszosc moze juz na L4 siedzi w domu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:04   #3760
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Aż zazdraszczam Uwielbiam teatr
ja też acz bilety cholernie drogie a tu taka niespodzianka

Cytat:
u nas w poczekalni i odchowalni też tak było
Stary 2012-01-03, 20:05   #3761
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to ciągoty mam do dzidziola, ale hamuje nas szkoła i budowa to nie jest tak, że chcemy tylko dlatego, że ja mam takie dolegliwości

Tylko, żeby spełnić powyższe warunki to jeszcze tyleee czasu... ja skończę studia za 1,5 roku... choć nie powiem, ze z drugiej strony to wolałabym z obronionym mgr już pracować, a nie wtedy iść na zwolnienie... ale chciałabym też być w ciąży a mieć skończoną szkołe... boże popieprzona jestem sama nie wiem czego chce

No, a budowa to sama nie wiem... bo kredytu za bardzo nie chcemy chyba, że już na samą wykończeniówkę, ale nie jestem przekonana... to myślę że minimum 3 lata

jak bedziesz tak rozmyslac to nigdy nie bedzie odpowiedniego czasu na dziecko Ja mysle zeby probowac tym bardziej ze u Ciebie problem z tymi @ masz ... ale decyzja nalezy do Was oczywiscie

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-03, 20:10   #3762
kliwia
Zakorzenienie

laski ktore sie budowaly ile was kosztowal stan surowy zamkniety bez dzialki?
Stary 2012-01-03, 20:17   #3763
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Dziękuję, Dziewczyny, za życzenie zdrowia. Już lepiej. Pobiorę jeszcze zapobiegawczo Furagin.
Kliwia widzę, że Cię dopadło nieźle! Zdrowiej!
Rosi bardzo ładna fryzurka!
India super ciuszki!
Ana nie martw się na zapas. Starajcie się kiedy uznacie za stosowne.
Swego czasu miałam spodnie wranglery i uwielbiałam je. Teraz już niestety za małe
My z TŻ wciągnęliśmy się w grę komputerową dla... dzieci Konkretnie Madagaskar. TŻ mówi, że się nie nadaję do gry, bo zbyt emocjonalnie do niej podchodzę
U nas kolęda prawdopodobnie za tydzień. Trzeba będzie sprzęt kolędyjny od teściowej pożyczyć
hehe padłam

Rosi
bardzo chętnie wpadnę ,a wiesz prawie byłabym we Wrocku,ale ostatecznie jutro przyjeżdza stamtąd moja Gośka .Urlopuję się aktualnie ,ale stwierdziłam ,że zima nie sprzyja podróżom- w moim przypadku -bo zawsze choruję więc pewnie wiosną się wybiorę ,a wtedy na pewno się spotkamy!
A wiesz ,że ja też nie wiedziałam że masz aż tak krótkie włosy

Ach dziewczyny dzięki za troskę ,końcówka zeszłego roku nie należała do zbyt szczęśliwych ,zaczęło się od małych rzeczy a skończyło na wypadku Tż ,po remont w naszym nowym domu...Byłam kłębkiem nerwów, ale już jakoś powoli dochodzę do siebie.Tż miał wypadek samochodowy na szczęście na strachu i remoncie auta się skończyło.Potem okazało się ,że na poddaszu mamy strasznie zimno i wyszło na to,że położyli za mało wełny mineralnej więc musieli nam praktycznie połowę góry rozebrać...Możecie sobie wyobrazić jaki bałagan był w mieszkaniu,całą górę znosiliśmy na dół ....wszędzie biały pył...brak słów. Do tego jeszcze parę innych spraw...No to tyle w skrócie.Nowy Rok chyba zapowiada się troszkę lepiej,bo w pracy chyba zostałam wreszcie doceniona i powiedzmy że dostałam mały awansik i będę lepiej zarabiać. Co nie zmienia faktu ,że i tak chcę stamtąd odejść ,bo atmosfera tego mca jakoś mi nie pasuje
Nadal chodzę do szkoły ,miałam już kryzys ,ale przetrwałam i stwierdziłam,że będę kontynuować ,w końcu do czerwca jakoś dam radę

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:19   #3764
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Rosalindkoteż mam taką nadzieje...

a warunki jakie macie obecnie w domku pozwalaja Wam na myslenie o dziecku? bo wiem ze mieszkacie z rodzicami, ale u nas mieszkanie z rodzicami polega na tym ze mamy jeden pokoj 9m2 do dyspozycji a reszta wszystko wspolne... takze zdecydowalismy sie na dzidzi tylko z perspektywa wyjazdu do niemiec przed lub tuz po porodzie... inaczej nie ma szans chowac tutaj dziecka - nie mam miejsca nawet na lozeczko a co dopiero reszte akcesoriow...

jesli warunki mieszkaniowe wam pozwalaja to i chcecie to ja bym sie starala juz, bo po pierwsze studiujecie zaocznie wiec to sa tylko weekendy, jakos da sie to wszystko ogarnac i zorganizowac a poza tym jak bedziecie mieszkac z rodzicami to nawet lepiej bo zawsze ktos z dzieckiem zostanie... a budowa bez kredytu to dluga droga, wiem cos o tym, wiec w przypadku waszych problemow nie czekalabym az tak dlugo.

Cytat:
ana j ani edoradze, wiem tylko ze ciaza niby komplikuje zycie, a jak juz sie dzieciak pojawi to wszytsko da sie jakos ulozyc

ktosia a to nie pisalam? pies zostal u nas, bo moja mama sie nie nadaje juz na nia, 2dnia pobytu z psem u nich z nerwuwj ja lekko skopala wiec od biedy zabralismy ja do nas, jakos przezyjemy

Thx God!!! Kliwia jestes boska

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Na mamusiach majowo-czerwcowych tez zawsze duzo do nadrabania .. ale nie ma sie co dziwic napewno wiecej dziewczyn sie tam udziela niz u nas na zonkach 09 no i wiekszosc moze juz na L4 siedzi w domu
Cytat:

u nas w poczekalni i odchowalni też tak było

nio sporo dziewczyn sie udziela, szczegolnie mnie dziwi to ze niektore sa tylko miesiac starsze ciaza ode mnie a juz sa po badaniach genetycznych (to to samo co prenatalne?) i np znaja juz plec dziecka... ja myslalam ze badania prenatalne robi sie w polowie ciazy i to odlegla perspektywa?

w ogole to one juz wozki wybieraja a do mnie jeszcze nie dociera ze bede mama - jestem opozniona

Martucha
tez chce do teatru!!! U nas w pracy ostatnio dali nam bilety na Sztuke kochania czyli Sceny dla dorosłych bo Katowicka strefa ekonomiczna organizowala spektakl swiateczny i firma dostala kilka zaproszen. Fajnie bylo
Stary 2012-01-03, 20:22   #3765
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
u nas to wynika z tego ze mamy do dyspozycji cale 9 m2... takze kazda bluzka na podlodze (moj maz tak sie wlasnie rozbiera) jakies rzeczy z kieszeni na komodzie to juz balagan ja tez nie jestem mega pedantka, ale tak jak ty lubie porzadek i nie cierpie sprzatac
(...)
Ideałem byłoby odkładac wszystko na miejsce, ale nie zawsze się chce

Cytat:

Nie pisałaś, albo ja nie zauważyłam W sumie dobrze, że psina została z wami.
I też jestem zdania, że dziecko wcale nie czyni życia gorszym, jest inaczej na pewno, ale wszystko można poukładać.

Cytat:
(...)
80 zł to masakrycznie drogie bilety U nas są w okolicach 40 zł chyba
Stary 2012-01-03, 20:26   #3766
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a warunki jakie macie obecnie w domku pozwalaja Wam na myslenie o dziecku? bo wiem ze mieszkacie z rodzicami, ale u nas mieszkanie z rodzicami polega na tym ze mamy jeden pokoj 9m2 do dyspozycji a reszta wszystko wspolne... takze zdecydowalismy sie na dzidzi tylko z perspektywa wyjazdu do niemiec przed lub tuz po porodzie... inaczej nie ma szans chowac tutaj dziecka - nie mam miejsca nawet na lozeczko a co dopiero reszte akcesoriow...

jesli warunki mieszkaniowe wam pozwalaja to i chcecie to ja bym sie starala juz, bo po pierwsze studiujecie zaocznie wiec to sa tylko weekendy, jakos da sie to wszystko ogarnac i zorganizowac a poza tym jak bedziecie mieszkac z rodzicami to nawet lepiej bo zawsze ktos z dzieckiem zostanie... a budowa bez kredytu to dluga droga, wiem cos o tym, wiec w przypadku waszych problemow nie czekalabym az tak dlugo.

Thx God!!! Kliwia jestes boska

nio sporo dziewczyn sie udziela, szczegolnie mnie dziwi to ze niektore sa tylko miesiac starsze ciaza ode mnie a juz sa po badaniach genetycznych (to to samo co prenatalne?) i np znaja juz plec dziecka... ja myslalam ze badania prenatalne robi sie w polowie ciazy i to odlegla perspektywa?

w ogole to one juz wozki wybieraja a do mnie jeszcze nie dociera ze bede mama - jestem opozniona

Martucha
tez chce do teatru!!! U nas w pracy ostatnio dali nam bilety na Sztuke kochania czyli Sceny dla dorosłych bo Katowicka strefa ekonomiczna organizowala spektakl swiateczny i firma dostala kilka zaproszen. Fajnie bylo
kochana one mają genetyczne te w okolicach 12 tygodnia - przeziornosc sie bada potem następne jest w połowie ciązy u mnie też już lekarz przewidział na przeziorności że na 80% chłopak potem w 17 tyg potwierdził a na genetycznym połówkowym na bank było wiadomo, jak ma lekarz syer sprzęt i dobrze współpracujace dziecko to widać

my idziemy na "Lewe interesy" z Liszowską i Zielińską
i na Bożyszcze kobiet z Dereszowską i Gąsowskim
Stary 2012-01-03, 20:27   #3767
india83
Zakorzenienie

Cytat:
kliwia a interesuje Cię razem z cenami projektu i innych papierów potrzenych do budowy?? zaraz poszperam w moich notatkach i ci napisze

Cytat:
hehe padłam

Rosi
bardzo chętnie wpadnę ,a wiesz prawie byłabym we Wrocku,ale ostatecznie jutro przyjeżdza stamtąd moja Gośka .Urlopuję się aktualnie ,ale stwierdziłam ,że zima nie sprzyja podróżom- w moim przypadku -bo zawsze choruję więc pewnie wiosną się wybiorę ,a wtedy na pewno się spotkamy!

Ach dziewczyny dzięki za troskę ,końcówka zeszłego roku nie należała do zbyt szczęśliwych ,zaczęło się od małych rzeczy a skończyło na wypadku Tż ,po remont w naszym nowym domu...Byłam kłębkiem nerwów, ale już jakoś powoli dochodzę do siebie.Tż miał wypadek samochodowy na szczęście na strachu i remoncie auta się skończyło.Potem okazało się ,że na poddaszu mamy strasznie zimno i wyszło na to,że położyli za mało wełny mineralnej więc musieli nam praktycznie połowę góry rozebrać...Możecie sobie wyobrazić jaki bałagan był w mieszkaniu,całą górę znosiliśmy na dół ....wszędzie biały pył...brak słów. Do tego jeszcze parę innych spraw...No to tyle w skrócie.Nowy Rok chyba zapowiada się troszkę lepiej,bo w pracy chyba zostałam wreszcie doceniona i powiedzmy że dostałam mały awansik i będę lepiej zarabiać. Co nie zmienia faktu ,że i tak chcę stamtąd odejść ,bo atmosfera tego mca jakoś mi nie pasuje
Nadal chodzę do szkoły ,miałam już kryzys ,ale przetrwałam i stwierdziłam,że będę kontynuować ,w końcu do czerwca jakoś dam radę
oj to faktycznie było pechowo. dobrze, ze tZ cały. a z mieszkaniem wspolczuje przezyc, juz sobie to wyobrazam - wscieklabym sie jak nie wiem. Dobrze, ze macie juz zrobione i oby teraz było cieplej
fajnie, ze w pracy Cie docenili, no ale trzymam kciuki zebys znalazł dla siebie cos odpowiedniejszego.
A jak studia?? fajnie jest? polecasz?
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:27   #3768
martucha84
Zakorzenienie

atomka to mięliście przygody nie fajne... ale gratuluję awansu!

Cytat:
I
bo w naszym teatrze nie ma aktorów na etacie i wystawiają sztuki tylko przyjezdnych teatrów i jeden jest z teatru komedia z warszawy a drugi z kapitolu z warszawy.. wiec drogie..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-01-03 o 20:28
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:29   #3769
india83
Zakorzenienie

chyab jeszcze wam nie wpsominałam, ale dzis po 22 szwagier przyjedzie z moim chrzesniakim
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:30   #3770
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Hills bardzo smaczny, mój kot chetnie go zajda. Ale najbardziej smakuje mu sklepowy perfect fit, daje jej w nagrode, po zabiegach (terazpo kąpaniu i zeby ją zająć jak ją psikam, zeby nie lizała, bo to na spirytusie, jak sie liznie to dostaje slinotoku )
zreszta u nas ma dobre zycie, Agata na mleku bezlaktozowym, to ma Niutuluta co wypijać

A propo cudownych noworocznych info Nutramigen zdrożał z 26 zł na 32 bodajże

Rosi sexi fryzurka

Martucha pisałam na gg, ze zwróce Ci chociaz koszty przesyłki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:31   #3771
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze ze na nerwach i strachu sie skonczylo i ze Twoj TZet jest caly i zdrow U nas tez koncowka roku nie byla najlepsza maz mial wypadek na budowie ale wszystko z nim dobrze , dzieki Bogu! Wierze ze rok 2012 dla Nas wszystkich bedzie cudowny!

Cytat:

czekaj w 9tc juz znaja plec? yyy ciekawe niektore pewnie robily padania na przeziornosc ktore robi sie w 12t mniej wiecej a polowkowe pozniej w polowie ciezy

Z tymi wozkami to znam takie przypadki ledwo w ciaze zachodza a juz maja wozki i wszystko wybrane Ja jestem w 18t i jeszcze nie zaczelam sie rozgladac Ciuszkow tez zadnych nie mam kupionych dopiero jak poznamy plec to zaczne kupowac narazie $ odkladamy

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-01-03 o 20:32
Stary 2012-01-03, 20:33   #3772
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nas okolo 50-60 tys... ale musisz wziac pod uwage fakt ze wiekszosc to dzielo mojego mezunia, tescia i rodzinnych pomocnikow.... czyli koszt praktycznie samych materialow, robocizna (za strop i wiezbe dachowa 7 tys). Za blache na dach dalismy ok. 10 tys, za okna i drzwi podobnie, ok. 10 tez za bloczki na budowe, reszta to koszty wszystkich podpiec i pozwolen i drobnych rzeczy typu zaprawa

A co rozwazasz budowe???

Cytat:
hehe padłam

Rosi

oj to faktycznie nieciekawa koncowka roku... mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej. Dobrze ze Tztowi nic sie nie stalo!!! ja to sie najbardziej martwie ze kiedys mojemu moze sie cos stac i zostane sama ale staram sie odpedzac te mysli bo bym zwariowala...

pochwal sie na kogo awansowalas?

Zabcia a jak tam twoj mezul po upadku z dachu? juz wszystko ok?
Stary 2012-01-03, 20:37   #3773
kliwia
Zakorzenienie

nie rozwazam tak pytam zapomnialam jeszcze spytac o metraz
india moze byc kwota jak Ci wygodniej podac

Stary 2012-01-03, 20:39   #3774
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martucha pisałam na gg, ze zwróce Ci chociaz koszty przesyłki
tu nic nie słychać
a na gg musiałam przeoczyć
Stary 2012-01-03, 20:40   #3775
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie budowałam, ale mój brat się buduje i z tego co kojarzę, to stan deweloperski (surowy zamknięty + tynki + instalacje wewnętrzne) wyniósł go ok 180 tys.
A co, jakieś plany?

Cytat:
hehe padłam

Rosi

Oj faktycznie dużo się działo! Najważniejsze, że mąż cały, bo jak zdrowie jest to i reszta się poukłada. Remontu współczuję, wiem jak to jest mieszkać w remoncie - koszmar! Gratuluję docenienia w pracy, od razu inna motywacja I na koniec cieszę się, że jednak przetrwałaś kryzys związany ze szkołą, w końcu już maleńko zostało.

Cytat:
atomka to mięliście przygody nie fajne... ale gratuluję awansu!

bo w naszym teatrze nie ma aktorów na etacie i wystawiają sztuki tylko przyjezdnych teatrów i jeden jest z teatru komedia z warszawy a drugi z kapitolu z warszawy.. wiec drogie..
Rozumiem. Warszawiaki się cenią U nas są nasi rodzimi aktorzy, ale wcale im niczego nie brakuje
Stary 2012-01-03, 20:43   #3776
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem. Warszawiaki się cenią U nas są nasi rodzimi aktorzy, ale wcale im niczego nie brakuje
no włąśnie cenią się, ja ci zazdroszcze że macie swoją ekipę u nas nie stać ich na trzymanie aktorów na stanie bo teatr w dzisiejszych czasach to mało popularne miejsce... niestety.... więc stara ekipa sie pozwalniała kasy nie było poszli gdzie indziej.. i jest sobie budynek z dusza, z cudną galeria a w tatrze tylko sztuki przyjezdnych..
Stary 2012-01-03, 20:47   #3777
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ideałem byłoby odkładac wszystko na miejsce, ale nie zawsze się chce

Nie pisałaś, albo ja nie zauważyłam W sumie dobrze, że psina została z wami.
I też jestem zdania, że dziecko wcale nie czyni życia gorszym, jest inaczej na pewno, ale wszystko można poukładać.

oj nie chce sie wlasnie

Cytat:
kochana one mają genetyczne te w okolicach 12 tygodnia - przeziornosc sie bada potem następne jest w połowie ciązy u mnie też już lekarz przewidział na przeziorności że na 80% chłopak potem w 17 tyg potwierdził a na genetycznym połówkowym na bank było wiadomo, jak ma lekarz syer sprzęt i dobrze współpracujace dziecko to widać

my idziemy na "Lewe interesy" z Liszowską i Zielińską
i na Bożyszcze kobiet z Dereszowską i Gąsowskim
kurde ja to jestem mega zielona jeszcze, a wszystko dlatego ze jak wy pisalyscie o tych wszystkich badaniach itd to ja sie w to nie wczuwalam zbytnio bo temat mnie nie dotyczyl... a teraz trudno to wszystko nadrobic bo za duzo na kompie w ciazy sie nie powinno przebywac... poza tym mam watpliwosci czy moge korzystac z laptopa na lozku, siedze i mam stolik i na nim laptopa? boje sie ze zaszkodze dziecku, a kuzwa na tych moich salonach nie mam nawet gdzie usiasc porzadnie!!!

o to na pewno spektakle super beda... mi to sie marzy na Metro jechac... ale moje marzenie jest raczej nie do zrealizowania bo ja bym chciala w starej obsadzie jak gral jeszcze Janowski itd

Cytat:
najwazniejsze ze na nerwach i strachu sie skonczylo i ze Twoj TZet jest caly i zdrow U nas tez koncowka roku nie byla najlepsza maz mial wypadek na budowie ale wszystko z nim dobrze , dzieki Bogu! Wierze ze rok 2012 dla Nas wszystkich bedzie cudowny!

czekaj w 9tc juz znaja plec? yyy ciekawe niektore pewnie robily padania na przeziornosc ktore robi sie w 12t mniej wiecej a polowkowe pozniej w polowie ciezy

Z tymi wozkami to znam takie przypadki ledwo w ciaze zachodza a juz maja wozki i wszystko wybrane Ja jestem w 18t i jeszcze nie zaczelam sie rozgladac Ciuszkow tez zadnych nie mam kupionych dopiero jak poznamy plec to zaczne kupowac narazie $ odkladamy
nio ja jestem w 8 wg internetu (choc wg mojej gin w 7 i 4 dniu ) wiec one moga byc juz w 12-13... pewnie o te badania chodzilo ale ja niedoedukowana jestem

ja tez na razie o tym nie mysle zeby cokolwiek wybierac, nawet nie zaczelam odkladac jeszcze w tym roku mamy mase wydatkow bo po pierwsze dzidzia, po drugie trzeba kupic mebelki do mieszkania w niemczech, a po trzecie chcielibysmy tez cos podzialac dalej przy domku... a niestety w tym roku musimy wziac robotnikow wiec i koszty beda wieksze
Stary 2012-01-03, 20:48   #3778
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no włąśnie cenią się, ja ci zazdroszcze że macie swoją ekipę u nas nie stać ich na trzymanie aktorów na stanie bo teatr w dzisiejszych czasach to mało popularne miejsce... niestety.... więc stara ekipa sie pozwalniała kasy nie było poszli gdzie indziej.. i jest sobie budynek z dusza, z cudną galeria a w tatrze tylko sztuki przyjezdnych..
Przykre to Nasz teatr prosperuje całkiem dobrze, z tego co wiem. No ale co się dziwić, jak "szalone nożyczki" nie mogą z afisza zejść od 4 czy 5 lat, bo ludzie się ciągle domagają, żeby nadal wystawiali. Sama byłam 2 razy i chętnie bym poszła znów
Stary 2012-01-03, 20:51   #3779
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Zabcia a jak tam twoj mezul po upadku z dachu? juz wszystko ok?
juz dobrze dziekuje ze pytasz od tamtego tyg wrocil do pracy wczoraj poszedl pierwszy dzien od wypadku na silownie takze wraca do siebie jedynie pachwina go jeszcze boli jak wczoraj biegal na silowni ale tak pozatym wszystko wporzadku

Cytat:
ja tez na razie o tym nie mysle zeby cokolwiek wybierac, nawet nie zaczelam odkladac jeszcze w tym roku mamy mase wydatkow bo po pierwsze dzidzia, po drugie trzeba kupic mebelki do mieszkania w niemczech, a po trzecie chcielibysmy tez cos podzialac dalej przy domku... a niestety w tym roku musimy wziac robotnikow wiec i koszty beda wieksze
masz jeszcze czas spokojnie

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-03, 20:56   #3780
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozwazam tak pytam zapomnialam jeszcze spytac o metraz
india moze byc kwota jak Ci wygodniej podac

A ja zapomnialam napisac roznie to mierzyli, inaczej w projekcie, inaczej koles adoptujacy projekt ale ogolnie ok. 110 m2.

tu masz efekty prac o ile jeszcze nie widzialas, bo moj blog jest nieaktualizowany bo mam slomiany zapal

https://picasaweb.google.com/1057544...pheKyKkeKaxZLg

Ana a na jakim etapie jest obecnie wasza budowa? bo dawno nic nie mowilas? tzn pewnie w "zimie" nie robia ale ile zrobili przed "zima"?

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
juz dobrze dziekuje ze pytasz od tamtego tyg wrocil do pracy wczoraj poszedl pierwszy dzien od wypadku na silownie takze wraca do siebie jedynie pachwina go jeszcze boli jak wczoraj biegal na silowni ale tak pozatym wszystko wporzadku

masz jeszcze czas spokojnie
nio to ciesze sie wkrotce pachwina tez mu przejdzie i zapomnicie o zdarzeniu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości