Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 20:20   #2101
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Wybacz nena1984, ale nie zgodzę się z Tobą. Miłość i kompromisy działają w obie strony. Dlaczego gdyby naprawdę się kochali, to dziewczyna miałaby dalej żyć z nim bez ślubu i np. na kocią łapę ? To jest miłość ? Uważam, że dziewczyna podjęła świetną decyzję, bo po pierwsze nie dała sobie mydlić oczu, a po drugie dowiedziała się ile ten facet do niej czuł. Nie uważam, że każdy musi mieć piękne wesele... można zrobić mniejsze wesele, można zaoszczędzić na niektórych rzeczach, a można zrobić małe przyjęcie dla najbliższych i w końcu nie musi to być ślub kościelny, może być cywilny (jeśli ktoś naprawdę jest przeciw kościołowi), ale u Be@ty sytuacja jest o tyle dziwna, że Tż dopiero teraz odwidziało się i to jest nie w porządku i bardzo przykre.
jasne, masz do tego prawo. Gdybyś przeczytała mój wcześniejszy post, to byś wiedziała że dokładnie to samo poradziłam Beacie, czyli zmniejszenie wesela i jego budżetu. Na co ona dziś napisała, że Tż zgodził się tylko na obiad i na 14 osób, na co jej trudno przystać.
Abstrahując już od sytuacji naszej koleżanki, wydaje mi się że nie można oceniać miłości po tym, że facet nie chce wystawnego ślubu. ("Uważam, że dziewczyna podjęła świetną decyzję, bo ...dowiedziała się ile ten facet do niej czuł"). Ja uważam, że jednak coś do niej czuł, skoro się oświadczył i jako takiego ślubu chciał, więc nie chciał żyć na kocią łapę. Nie mam oczywiście zamiaru się sprzeczać, ale też trzeba wziąć pod uwagę marzenia innej osoby, a miłość dla jednych jest sztuką kompromisu, a dla innych - poświęceń. Ja wiem, że byłabym skłonna zrezygnować z wystawnego wesela, gdyby Tż mnie naprawdę o to poprosił argumentując np. brakiem funduszy. Mimo wszystko, rozumiem Twoje stanowisko.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Zgodnie z prawem kupując przez allegro i korzystając z opcji "Kup teraz" masz prawo anulować umowę bez podania przyczyny. Dotyczy to nie tylko zakupów na Allegro, ale także innych umów zawieranych na odległość lub poza siedzibą firmy (art. 7 ustawy z 2 marca 2000 r.). Teoretycznie czas na anulowanie umowy to 10 dni po odbiorze towaru. Możesz więc powiedzieć sprzedawcy, że jeżeli nalega to towar zakupisz, ale i tak zwrócisz go w terminie do 10 dni bez podania przyczyny i pieniądze będą musiały zostać ci zwrócone. Aby dokonać takiego zwrotu należy wysłać pisemne oświadczenie woli o anulowaniu umowy. Kopię możesz wysłać do allegro. Prawo zwrotu do 10 dni nie dotyczy jednak przedmiotów zakupionych na licytacji. Prawo stoi po Twojej stronie
dlaczego nie dotyczy licytacji
Warto pamiętać, że ustawa o sprzedaży konsumenckiej obowiązuje tylko w stosunkach przedsiębiorca-konsument. Czyli jeśli kupujemy coś od osoby wystawiającej rzecz prywatnie na allegro (nie sklep) - nie możemy skorzystać z prawa odstąpienia od umowy w myśl w/w ustawy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:32   #2102
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Przy mocno rozkloszowanym dole zrezygnowałabym chyba z welonu i postarała sie o jakiś delikatny kwiat do włosów. Jakby dół nie był bardzo rozłożysty, to wtedy bym postawiła na dłuuuuugi delikatny mgiełkowy welon.
hmm chyba muszę poprzymierzać do tej sukni welony i zobaczyć.
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Oj pamięć to ja mam. Czasem to udręka dla Tż. To nie o to chodzi, że nie pasuje do fryzury ale nie do każdej da się go wpiąć. Przynajmniej tak mi mówiła moja fryzjerka. Nie wiem jak to z tyłu wygląda, ale może jakoś by się dało.

.
może więc wymyślę sobie inną fryzurkę, ale ta co wkleiłam tak mi się podoba nie wiem,czy TŻ się spodoba, mu się podobają koko-loki

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow za brata pani doktor mowi ze wszystko poszlo zgodnie z planem i wszystko sie udalo zostawilismy go niestety samego w Katowicach, a my wrocilismy do domu, bo lekarze mowili ze beda go wybudzac o 18... i jakiez bylo moje zdziwienie jak zobaczylam dzwoniacy telefon o 16:30 z wyswietlajacym sie numerem brata, okazalo sie ze sam sie obudzil wczesniej, mowi ze dobrze sie czuje wiec jestem spokojniejsza.
super, że operacja się powiodła

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
witaj pamiętam pamiętam.... coż za babsztyl, a ty się nie przejmuj niech gadaj... a jak już ludzie zobaczą cię w twojej cudnej sukni (bo napewno będą sterczeć w oknach aby zobaczyć to twoje czerwone cudo )to tamta baba wyjdzie przed sąsiadami na kretynkę i wstrętną plotkarę rozpuszczającą nieprawdziwe plotki.... i wszytko wtedy obróci się przeciwko niej a to że rozdała już zaproszenia wspólnym znajomym to się nie przejmuj... ludzie nie idą do tego kto dał pierwszy zaproszenie tylko do tego kogo bardziej lubią mają większy kontakt itd. więc to ludzie wybiorą czy chcą pójść do niej czy do ciebie
kochana, pewnie masz rację ja się tam nie przejmuję, że ona wygaduje na mnie te bzdury, ale mama to przeżywa.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny nowinki o ślubie Wiśniewskiego
http://muzyka.wp.pl/gosipId,647121,t...go,plotka.html
o rany, ten znowu bierze ślub????w NASZYM roku
ciekawe jaką jego narzeczona będzie miała suknię.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
też zastanawiałam sie nad długim welonem, ale uznałam, że może być niewygodnie:P

Nad taką fryzurą też myślałam, nawet mam coś w podobnej formie w moich inspiracjach, muszę zmienić, bo właśnie wydaje mi się, że welon może nie pasować do tej fryzurki. I prawdopodobnie będę miała coś takiego
bardzo fajna ta fryzurka.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak, do tych sukien co ja mierzyłam, są na stronie 13, do sukni nr 1 super pasował długi welon, babka spięła mi włosy i założyła welon
no właśnie do spiętych włosów długi welon pasuje świetnie, a tutaj nie wiem,czy do takich będzie pasował...
Muszę wybrać się na próbną fryzurę, tylko nie mam żadnej stosownej okazji w najbliższym czasie

przypomniała mi się zabawna rzecz przyjaciel TŻ, którego zapraszamy na ślub, ma totalnie durną dziewczynę, która ma takie parcie na ślub, że coś strasznego. Tzn wymusza oświadczyny i już planuje wesele, mimo że nie są zaręczeni (a są razem od 3 miesięcy).Ostatnio oznajmiła mi, że na moich oczepinach będzie pchała się do welonu, choćby miała komuś wybić zęby i nic nie stanie jej na przeszkodzie, by go złapać. Powiedziala, że najlepiej by było, abyśmy się dogadaly i abym rzuciła ten welon w jej kierunku, bo jak tego nie zrobię,to się obrazi na mnie i mogą być ranni (w postaci dziewcząt, które również będą próbowały złapać welon). Początkowo myslalam, że żartuje, ale widziałam po jej minie, że to wszystko na poważnie. Osz to durne - jak to mawia moja świadkowa

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-01-03 o 20:37
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:33   #2103
nena1984
Zakorzenienie

ja też się tak się zachowuję u fryzjera
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 61094-cf1135-320-221_large.jpg (12,5 KB, 28 załadowań)

Stary 2012-01-03, 20:34   #2104
nena1984
Zakorzenienie

kiliana - ja zamierzam mieć rozpuszczone włosy, tiulową suknię i długi welon (taki za pupę, nie do ziemi)

Stary 2012-01-03, 20:36   #2105
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
A ja u fryzjera usypiam

Ale taką minkę miałam, jak mnie babcia zaprowadziła do fryza pierwszy raz i mnie pani sadzała na takiej desce, którą kładła na fotel, żebym wyżej była
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:44   #2106
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś dorwałam zdjęcie gdzie widać mój puch w całek okazałości Chcialabym je ściąć, ale nie mam odwagi, mama mówi zeby trzymać na ślub do ślubu to mi się będą po ziemi ciągnąć i nic mi fryzjer z nich nie zrobi...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:50   #2107
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
jasne, masz do tego prawo. Gdybyś przeczytała mój wcześniejszy post, to byś wiedziała że dokładnie to samo poradziłam Beacie, czyli zmniejszenie wesela i jego budżetu. Na co ona dziś napisała, że Tż zgodził się tylko na obiad i na 14 osób, na co jej trudno przystać.
Abstrahując już od sytuacji naszej koleżanki, wydaje mi się że nie można oceniać miłości po tym, że facet nie chce wystawnego ślubu. ("Uważam, że dziewczyna podjęła świetną decyzję, bo ...dowiedziała się ile ten facet do niej czuł"). Ja uważam, że jednak coś do niej czuł, skoro się oświadczył i jako takiego ślubu chciał, więc nie chciał żyć na kocią łapę. Nie mam oczywiście zamiaru się sprzeczać, ale też trzeba wziąć pod uwagę marzenia innej osoby, a miłość dla jednych jest sztuką kompromisu, a dla innych - poświęceń. Ja wiem, że byłabym skłonna zrezygnować z wystawnego wesela, gdyby Tż mnie naprawdę o to poprosił argumentując np. brakiem funduszy. Mimo wszystko, rozumiem Twoje stanowisko.
Widocznie nieuważnie przeczytałam Twoją wcześniejszą wypowiedź. Wydawało mi się, że Twoja koleżanka chciała ślubu, a facet nie chciał, nawet małej uroczystości i koniec kropka, zerwali.

Rozumiem marzenia drugiej osoby i zgadzam się z tym, że każdy może mieć inne (odnośnie ślubu, wesela), po prostu w sytuacji be@ty nurtuje mnie to, że Tż dopiero teraz się obudził, kiedy ona tyle się naprzygotowywała. Gdyby wcześniej tak postawił sprawę, nie byłoby tyle smutku i żalu.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:54   #2108
Karolina_83
Raczkowanie

A ja dzisiaj byłam u fryzjera i zrobiłam se balejażyk i podcięłam końcówki tzn. jakieś 2-3cm i na fotelu usypiałam (szczególnie przy myciu).
Mogłam obciąć więcj bo do mojego ślubnego fryzu i tak długich włosów nie trzeba ale tyle je zapuszczałam że żal trochę mi ich obcinać.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 20:55   #2109
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Widocznie nieuważnie przeczytałam Twoją wcześniejszą wypowiedź. Wydawało mi się, że Twoja koleżanka chciała ślubu, a facet nie chciał, nawet małej uroczystości i koniec kropka, zerwali.

Rozumiem marzenia drugiej osoby i zgadzam się z tym, że każdy może mieć inne (odnośnie ślubu, wesela), po prostu w sytuacji be@ty nurtuje mnie to, że Tż dopiero teraz się obudził, kiedy ona tyle się naprzygotowywała. Gdyby wcześniej tak postawił sprawę, nie byłoby tyle smutku i żalu.
Jestem tego samego zdania. Gdyby od samego początku nie zgadzał się na rezerwację sali itd to by teraz nie było takiej sytuacji...
Stary 2012-01-03, 20:59   #2110
Madziuniusia
Zakorzenienie

Jak myślicie? Pasowałby do mojej sukni długi welon?
ta suknia pod welonem to moja suknia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_sposa_arabella_piekna_suknia_slubna_rozm.jpg (64,3 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-01-03 o 21:05
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:00   #2111
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ale taką minkę miałam, jak mnie babcia zaprowadziła do fryza pierwszy raz i mnie pani sadzała na takiej desce, którą kładła na fotel, żebym wyżej była
też pamiętam swoją pierwszą wizytę u fryzjera. Byłam świeżo po komunii, bo miałam obiecane że tylko wtedy mogę ściąć włosy i przekłuć uszy Oczywiście poszłam na całego i z długości za tyłek - ściełam do brody.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ja dziś dorwałam zdjęcie gdzie widać mój puch w całek okazałości Chcialabym je ściąć, ale nie mam odwagi, mama mówi zeby trzymać na ślub do ślubu to mi się będą po ziemi ciągnąć i nic mi fryzjer z nich nie zrobi...
nie ścinaj, wytrzymaj jeszcze. ew. końcówki

Stary 2012-01-03, 21:02   #2112
nena1984
Zakorzenienie

kindziu coś dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1325612356_by_sasha85_500.jpg (45,4 KB, 32 załadowań)

Stary 2012-01-03, 21:05   #2113
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Chyba pozapraszał wszystkie byłe i przyszłe żony z rodzinami, to mu się uzbierało tylu gości
chyba tak
Cikawa jestem w jakiej sukni wystapi jego gwiazda
Jaki styl obstawiacie?
Bo ja mysle ze to bedzie cos w stylu hiszpanskim, z krotkim przodem, dluguuuuugim tylem
Sama nie wiem czemu

A ja wlasnie zrelaksowalam sie chwilke w solarium, ogolnie jestem anty tego typu wynalazkom, ale dzis cos mnie wyjatko naszlo, a skoro lezy na gorze i sie kurzy to stwierdzilam ze nabiore troche koloru przed Dominikana, zeby wszyscy z plazy nie uciekli jak mnie zobacza a skoro mam zalozyc te biala suknie to trzeba choc o jeden ton sie przyciemnic
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:05   #2114
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow za brata pani doktor mowi ze wszystko poszlo zgodnie z planem i wszystko sie udalo zostawilismy go niestety samego w Katowicach, a my wrocilismy do domu, bo lekarze mowili ze beda go wybudzac o 18... i jakiez bylo moje zdziwienie jak zobaczylam dzwoniacy telefon o 16:30 z wyswietlajacym sie numerem brata, okazalo sie ze sam sie obudzil wczesniej, mowi ze dobrze sie czuje wiec jestem spokojniejsza.

Poza tym... zostawiam Was na 1 dzien a tu tyle stron do nadrobienia gratuluje wszystkim nowych zakupow, gratuluje sukienki

Moj TZ dowiedzial sie ze w sobote w naszej sali ma wesele para ktora wybrala kolor wrzosowy jako swoj kolor przewodni (a to nowy kolor wystroju w naszej sali) i jestem bardzo ciekawa jak bedzie wygladal, bo przyznam ze bardzo sie nastawiam na ten wlasnie kolor wlascicielka powiedziala ze mozemy przyjechac przed weselem i zobaczyc, planuje zrobic zdjecia wiec jak sie uda to wrzuce tutaj i wspolnie go ocenimy
Super że operacja się udała i brat czuje się dobrze

Cytat:
Ja tak samo

Cytat:
Mi się nie widzi za bardzo i właśnie ja mam taki sam dół jak i ty i wczepiła mi długi welon to nie podobało mi się
Stary 2012-01-03, 21:07   #2115
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
też pamiętam swoją pierwszą wizytę u fryzjera. Byłam świeżo po komunii, bo miałam obiecane że tylko wtedy mogę ściąć włosy i przekłuć uszy Oczywiście poszłam na całego i z długości za tyłek - ściełam do brody.

To jak będziesz widziała jakieś inspiracje na uczesania do grubych, gęstych, ciężkich włosów, to proszę posyłać. Loków nie chcę Raczej coś w tym stylu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4040_4c52_500.jpg (35,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7227_b1ac.jpg (37,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bz14.jpg (16,0 KB, 28 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-03, 21:08   #2116
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Super że operacja się udała i brat czuje się dobrze

Ja tak samo

Mi się nie widzi za bardzo i właśnie ja mam taki sam dół jak i ty i wczepiła mi długi welon to nie podobało mi się
oo widzisz nie tylko mi w takim razie się nie podoba chciałam tylko was zapytać:P Czyli zostaje przy moim krótkim. Tylko muszę przymierzyć kieckę z welonem, czy ten welon z tymi świecidełkami to nie będzie gwóźdź do trumny...
Stary 2012-01-03, 21:08   #2117
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj byłam u fryzjera i zrobiłam se balejażyk i podcięłam końcówki tzn. jakieś 2-3cm i na fotelu usypiałam (szczególnie przy myciu).
Mogłam obciąć więcj bo do mojego ślubnego fryzu i tak długich włosów nie trzeba ale tyle je zapuszczałam że żal trochę mi ich obcinać.
Ja mam ochotę od jakiegoś czasu obciąć moje włosy, bo mnie męczą długie a poza tym i tak większość czasu spędzam ze spiętymi. Tylko boję się, że później będzie ciężko zrobić z krótkich jakąś fajną fryzurkę.

Któraś z was będzie szła do ślubu w krótkiej fryzurze? Mam na myśli naprawdę krótkie cięcie, takie powyżej ramion.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:09   #2118
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
chyba tak
Cikawa jestem w jakiej sukni wystapi jego gwiazda
Jaki styl obstawiacie?
Bo ja mysle ze to bedzie cos w stylu hiszpanskim, z krotkim przodem, dluguuuuugim tylem
Sama nie wiem czemu
Ja obstawiam bezę, jak Kim K.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-03, 21:13   #2119
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
To jak będziesz widziała jakieś inspiracje na uczesania do grubych, gęstych, ciężkich włosów, to proszę posyłać. Loków nie chcę Raczej coś w tym stylu.
póki co mam coś takiego na dysku. sama je rozważam, gdyby próbna fryzura z rozpuszczonych włosów okazała się niewypałem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_weddinghair_riverie_s12_a.jpg (54,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg All JD Photos Color 196.jpg (60,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cp_italian_inspiration_shoot_109.jpg (54,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img93448.fryzury-dlugie.1204228.jpg (30,7 KB, 28 załadowań)

Stary 2012-01-03, 21:13   #2120
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też obstawiam coś w tym stylu. Teraz sobie uświadomiłam, że przez ten mój cholerny ślub nie zobaczę tego wspaniałego, wzruszającego, emocjonującego widowiska jakim będzie ślub Wiśniewskiego
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:16   #2121
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
ta suknia pod welonem to moja suknia
Mi się podoba, ale ja inna jestem
Cytat:

Eeee, no to ja byłam młodsza. Miałam z 4 lata i w ogóle kojarzyłam fryzjera z lekarzem i byłam przekonana, że tam się dzieje taka sama krzywda, jak w gabinecie zabiegowym na zastrzyku Ta dziecięca wyobraźnia.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:18   #2122
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
oo widzisz nie tylko mi w takim razie się nie podoba chciałam tylko was zapytać:P Czyli zostaje przy moim krótkim. Tylko muszę przymierzyć kieckę z welonem, czy ten welon z tymi świecidełkami to nie będzie gwóźdź do trumny...
Wiesz ja np. mierzyłam welon ze świecidełkami wyglądało super
A długi to trzeba by było ładnie dobrać bo mi np. wczepiła taki głaciutki i taki za mały mi się wydał ( w ogóle tego welonu nie było widać ) trzeba by było chyba taki gęściejszy może wtedy by ładnie to wyglądało
Stary 2012-01-03, 21:18   #2123
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
ja obstawiam trochę więcej kiczu, wystarczy popatrzeć na wcześniejszy look wybranek tego pana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fakt_kiruna31.jpg (24,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub166.jpg (45,8 KB, 54 załadowań)

Stary 2012-01-03, 21:19   #2124
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
kiliana - ja zamierzam mieć rozpuszczone włosy, tiulową suknię i długi welon (taki za pupę, nie do ziemi)
ale chcesz mieć zupełnie proste? Czy coś podkręcasz? Pamiętam, że masz suknię VW, do Twojej sukni idealnie pasuje welon, jest cudowna
Stary 2012-01-03, 21:19   #2125
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
póki co mam coś takiego na dysku. sama je rozważam, gdyby próbna fryzura z rozpuszczonych włosów okazała się niewypałem
Ja chcę upięcie, bo po sylwestrze wiem, że taka długość na luźno to masakra. Po za tym mi się nic nie trzyma a loków nie lubię:p

Zapisuję sobie te upięcia;]

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-03, 21:20   #2126
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
ja obstawiam trochę więcej kiczu, wystarczy popatrzeć na wcześniejszy look wybranek tego pana
też obstawiam taki look. On ma bardzo duży wpływ na swoje kobiety, może jej wręcz KAZAĆ ubrać coś w tym stylu
Stary 2012-01-03, 21:22   #2127
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
byłam przekonana, że tam się dzieje taka sama krzywda, jak w gabinecie zabiegowym na zastrzyku
czasami to nie odbiega mocno od prawdy zwłaszcza jak fryzjerka zamiast cieniusieńkich pasemek robi na głowie żółty blond z odrostami (przypadek z autopsji)

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ale chcesz mieć zupełnie proste? Czy coś podkręcasz? Pamiętam, że masz suknię VW, do Twojej sukni idealnie pasuje welon, jest cudowna
wiesz co chciałam takie miękkie fale, z jednej strony założone za ucho. ale czy to się będzie trzymało

Stary 2012-01-03, 21:23   #2128
E87
Wtajemniczenie

Dziewczyny wrocilam z TBC bylam na takich cwiczeniach 1 raz i padam na twarz masakra! Juz mam zakwasy jak to mozliwe? hehe instruktorka dala fajna rade na koniec cwiczen - goraca kapiel i piwko na dobry sen, kapiel zaliczona a piwko wlasnie popijam
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:24   #2129
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Wiesz ja np. mierzyłam welon ze świecidełkami wyglądało super
A długi to trzeba by było ładnie dobrać bo mi np. wczepiła taki głaciutki i taki za mały mi się wydał ( w ogóle tego welonu nie było widać ) trzeba by było chyba taki gęściejszy może wtedy by ładnie to wyglądało
ahh ale wiesz... moja suknia i tak jest już wystarczająco bogata w świecidełka i nie chciałabym wyglać jak choinka...

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrocilam z TBC bylam na takich cwiczeniach 1 raz i padam na twarz masakra! Juz mam zakwasy jak to mozliwe? hehe instruktorka dala fajna rade na koniec cwiczen - goraca kapiel i piwko na dobry sen, kapiel zaliczona a piwko wlasnie popijam
ja jutro lecę na "Poranne odchudzanie"
Stary 2012-01-03, 21:24   #2130
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę upięcie, bo po sylwestrze wiem, że taka długość na luźno to masakra. Po za tym mi się nic nie trzyma a loków nie lubię:p

Zapisuję sobie te upięcia;]
Kasiu, Ty często z racji pracy bywasz na ślubach. powiedz czy spotkałaś sie żeby pmka miała rozpuszczone włosy i jeśli tak - jak to wyglądało w okolicach północy??

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
też obstawiam taki look. On ma bardzo duży wpływ na swoje kobiety, może jej wręcz KAZAĆ ubrać coś w tym stylu
zupełnie jak Januszek dla Nataszki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości