|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Cytat:
mam go tż mi go kupił w aptece jest do dupy po 30 min reka opada a w butelce tyle mleka co nic, to jjuz wiecej odciagam dojąc się recznie jak krowe
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
wiesz, 10 zł nie majatek... a nie mam pewności, ze bede miec pokarm i ze bedzie w ogole potrzebny. jak bedzie potrzebny to kupie porzadny. ten jest taki awaryjny...
|
|
|
|
#2403 | |
|
Wtajemniczenie
|
a za nami właśnie pierwsza kąpiel, Michasiowi nie bardzo sie podobało ale wiedziałam ze tak będzie bo w szpitalu przy kąpieli też płakał ale najważniejsze że pierwszy raz za nami oliweczką go nasmarowałam, ubrałam, nakarmiłam troche butlą troche cycem i właśnie usnął na moim ramieniu
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
no dokładnie, tz płacił 30zł wiec te 10 to zadna tragedia
|
|
#2405 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jej podziwiwm Cię za ten olejek Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczemu akurat dzień babci?? ![]() dopisałam ![]() Obstawiamy dalej... wolne daty od: 9-13.01 i 15.01-20.01 ![]() Cytat:
szok! słodkie! wątpię, że by tak spokojnie leżał koło dzidziusia Mi ostatnio leżał Filips na brzuniu w kuchni na krześle niby 'kocie ciepło' leczy, ale nie wiem czy to prawda ![]() czubasek bo mam straaaaaachaaaaa tak jak każda z nas
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2012-01-03 o 21:07 |
||
|
|
|
#2407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale od czwartku odstawiam leki i zwiększam aktywność więc może urodzę wcześniej ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2408 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na dodatek jakimś cudem zmienił położenie i teraz girki mam w lewym boku no i tułowiem leży na samym środku brzucholca![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wszelkie wizyty, zakupy itp._________________________ _____ Bry wieczór ![]() Znów mam skurcze takie jak wczoraj, ale rzadziej![]() Poza tym mąż kupił mi poduszkę do karmienia tzn. takiego rogala![]() A tak poza tym, to czuję się sporo lepiej, a przed spaniem zafunduję sobie jeszcze napój majerankowy, bo podobno przez ten zatkany nos chrapię w nocy
|
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wzielam te chusteczki bo mam jeszcze szescioapak huggiesow,ale pamietam, ze Uska pisala, ze beznadziejne sa Cytat:
Czubasek jak tam ktg? |
||
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdziule, pojechałąm tylko na zakupy a tu 4 strony....
![]() Kupiliśmy nianię z TT, kockl i 2 śliniaczki z Kubusia puchatka, koszyczki na pierdoły i szczotkę do butelek(chciałąm kupić taką zwykłą kuchenną ale w końcu wziełam tą z TT) no i z czego się najbardziej cieszę to kupiłąm pończochy uciskowe z scholla na opuchnięte nogi i miła mnie niespodzianka spotkała bo były za pół ceny a jeszcze tydzień temu nie
|
#2411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i bardziej sie nie moga doczekac juz jej niz ja ![]()
|
|
#2412 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Też Ci tego dostarczono, mi 9 m-cy temu i od tamtej chwili takie skosy ![]() Cytat:
Cytat:
Taaaa ruszy oksy chyba, ale kiedy to też nie wiadomo Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra... kilka godzin i 5 stron...
![]() zapowiedziałam tż, że wieczorem będą przytulanki czy chce czy nie chce ![]() Mam nadzieję, że u Nikotynki wszystko w porządku ![]() za wszystkie obywatelki szpitali kciuki trzymam ![]() Kurde, nie cytowałam i teraz nie wiem co pisać |
|
|
|
#2414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kamusia... hmmmm no niech Ci będzie!
Inutil a on co na to?? chętny?? gotowy na wyzwanie? ![]() Cytat:
Cytat:
niby 'ziewanie jest zaraźliwe' a chrapanie chyba też- w moim przypadku było tak: A. wrócił na święta i przez pierwsze 4 dni chrapał, a po jednej takiej nocce ja razem z nim i się budziłam bo siebie słyszałam... nie wiem o co kaman w ogóle
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak usiądę/położę, to się układa i wierci, a jak się ruszę, to od razu mam girki na wierzchu ![]() On tylko po % chrapie, ale u mnie zauważył teraz przy przeziębieniu - zatkanym nosie... mówił, że nieźle zapodawałam
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
Tz juz konczy "prace" i nie mam jak pisac
Caly czas mnie zagaduje i mi przeszkadza ![]() Zamowilismy materacyk, z grubej rury polecielismy i Nietopek bedzie spal na lateksowym Doimy tesciow Zawitkowski bylby dumny Moze chociaz ten materacyk go zmusi do odrobiny snu ![]() Mowicie, ze lepiej w realu posciel? Ale ta jest taka ladna...i mozna wziac caly komplet...no i cena super. W komentarzach jest napisane, ze dobrej jakosci posciel, wiec moze warto ![]() Teraz szukamy niani elektronicznej. Ile przy tym sprzeczek i klotni. Przeciez tz sie na niczym "dzieciowym" nie zna, a cwaniakuje, jakby pozjadal wszystkie rozumy Mozecie cos poradzic? ![]() Blanszor, jest juz kolejna Dzidzia? Rowniez caly czas mysle o Nikotynce, ale skoro Zuzi juz do niej pisala bez odzewu, to moze faktycznie nie ma co jej sie naprzykrzac? A idzcie Wy sio z tymi olejkami rycynowymi. Jeszcze na nas z Czubaskiem skapnie niechcacy i urodzimy przed Wami... Agatku,ale te posciele od tego sprzedawcy sa takie delikatne, niepstrokate,ze na pewno znajdzie sie cos do turystycznego. Przeciez ja pozniej tez sie przerzuce na turystyczne, tylko pewnie bezowe lub oliwkowe. Klaurencja, to Maly juz sie tak wierci, ze boisz sie, ze sie poobija?
|
#2417 |
|
BAN stały
|
Milunia śpi jak aniołek od godziny
.Kasik fajne zakupy ![]() Inutil dajesz dziś ![]() Magda po opisie tego olejku już wiem że na pewno czegoś takiego nie wypiję ![]() Mam nadzieje ze mój laktator bedzie ok, mam z TT i dałam za niego 25funtów jak sie okaże niewypał to się wkurzę |
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Czytam was od świąt, ciągle nie mogę nadrobić. Cytuję i cytuję a tu mąż mi juz kilka razy wyłączył komputer i wszystko zjadło Nie pamiętam co miałam pokomentować. Nie wiem czy przegapiłam jakieś narodziny, jeśli tak to gratuluję ![]() U mnie dzieje się średnio ciekawie, cały czas mam zmienne ciśnienie, ale z pewnością obniżone w porównaniu do tego przed ostatnią wizytą. Teraz doszło mi swędzenie, ale dzwoniłam już do lekarza i powiedział mi że to raczej od mojej opuchlizny a dokładnie zobaczymy na wizycie. Teraz znowu nie mam czasu, ale niedługo postaram się pojawić. |
|
|
|
#2419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oby jej się w dzidzi to wszystko wynagrodziło ![]() Weź i jej to powiedz Po jakich latach? Pół moejego życia mi tak gadała. Odkąd pamiętam. I sie teraz dziwić czemu ja pod siebie ze strachu przed porodem robię
|
|
#2420 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zaszaleliście z tym materacykiem pozazdrościć |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa... co do "dojarki", to koleżanka mówiła, że mi pożyczy/odsprzeda jakiś ręczny Avent... Bardzo go chwaliła, więc mam nadzieję, że będzie OK.
|
#2422 | ||
|
Raczkowanie
|
nooo do 6.01 wytrzymam, później masz się rozkręcić - jasne
![]() Cytat:
Ja też w czwartek idę ![]() Cytat:
to ja może 18.01 wezmę ![]() Kuźwa z nerwów skurcze mam
|
|
#2423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle ze niane tez kupuje tesciowa i nie chce wybrac za drogiej,zeby nie wyjsc na dojarke z materacykiem tez mialam opory, ale przyszedl tz, wzial laptopa, popatrzyl, poczytal i kupil lateksowy
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam do końca
Ależ to było ciężkie nadążyć... Wczoraj po lekarzu ( w trakcie wizyty u cioci) wylicytowaliśmy ŁÓŻECZKO ![]() Mam nadzieję, że złego interesu nie zrobiłam ![]() A na wizycie co? Leki odstawione od wczorajszego wieczoru. Pochwała ogromna za badanie na czystość pochwy i nie wyhodowano paciora Pytam kiedy będzie usg, a lekarz mi, że jak mnie będzie do szpitala przyjmował. Ostatnie (mam nadzieję) badania mam wykonać w czwartek na mocz, morfo, hbs i hiv. Wizyta za tydzień - w poniedziałek o 15:00. Znowu nie było miejsc już, no ale... znajoma kobitka na rejestracji ![]() Ogólnie ciśnienie 120/80. Ale o wadze to już w k. napisałam, bo tu wstyd ![]() A i zacząć się może w każdej chwili ![]() Jak sobie przypomnę co miałam jeszcze napisać to dopiszę
|
#2425 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
za łóżeczko i jaka cena
|
|
|
|
|
#2426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Boroo piękne łóżeczko
No... to teraz na którego Cię wpisać? Kiedy rodzisz? dogadałaś się z dzidkiem w tej sprawie?? ![]() tak mamusiu pewnie, libacje są, nie ma co ![]() oooooooo nieeee!! Tylko nie to!! już mam dość rycynki w dzisiejszym dniu! No ale jak trza to trza... no to po kielunku rycynki to może czy na pewno?!! ![]() ej Ty się nie wygłupiaj i nie wchodź w paradę Inutil Cytat:
powiedz mamusi, że Ty się na świat nie pchałaś! i dlaczego nie mogłaś być chłopcem! Cytat:
Ale doita teściów łooooooooł fajnie fajnie, niech kupują! Cytat:
mój mi nie wierzy jak mówie mu, że chrapie strasznie i go szturchałam
|
|
#2427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za fajne i tanie łóżeczkoi za udaną wizytę |
|
|
|
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
Agatku w szpitalu w ogole nie mieli.. ja aventa z klamka;p dostalam i do tylka a ta grucha 3 razy przycisne i mam juz 20ml wiec reka niew zdazy sie zmeczyc
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie miałam tego ktg, ciekawe czy będę mieć ... A mój tz dzwonil i relacjonuje mi że jutro poprasuje resztę ciuszkow a w czwartek złoży łożeczko. On chyba myśli że ja z dzidzia poza brzuchem wrócę
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż w domu, więc zmykam
paaa
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

:
pytała co u Was więc zaraz jej napiszę same newsy, w czwartek idę ją odwiedzić

a smak? nijaki tylko, ze tlusty. Nawet nie bylo tak ciezko wypic, dodatkowo popilam herbata
. Teraz mnie glowa boli, bo chyba mozna sie od tego odwodnic

szok! słodkie!
wątpię, że by tak spokojnie leżał koło dzidziusia 

z nerwów prawie w nocy nie spałam, dziś jeździłam ok, zobaczymy jutro co będzie, brzuch mi się stawia i modlę się aby tylko nie zaczęła się akcja dziś w nocy bo zamiast prawka będzie Zuzia 
za wszelkie wizyty, zakupy itp.

Czy ja mam się do Was przejść? Słucham? Nastrzelać Wam?? Proszę tu nie smucić! Mamy w brzuszkach słodkie maluszki, zaraz będą z nami i mamy się cieszyć i płakać ze szczęścia 

niby 'ziewanie jest zaraźliwe' a chrapanie chyba też- w moim przypadku było tak: A. wrócił na święta i przez pierwsze 4 dni chrapał, a po jednej takiej nocce ja razem z nim
Doimy tesciow 

do 6.01 chcę wytrzymać, a potem niech się dzieje co chce