|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Konto usunięte
|
Nynko, gratuluję!
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
nynka - gratulacje
![]() Kupilam kilka rzeczy z nowej limitowanki Essence Crystalliced, TU zdjecia i opisy ![]() Zuzylam sol do kapieli o zapachu morskim z Biedronki ![]() Nusia7 - mam cere mieszana w kierunku tlustej, puder bardzo ladnie ja matowil
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-01-02 o 16:17 |
|
|
|
#1864 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
łał, fajnie!! co z nią? czemu już wogóle nie wizażuje? ![]() Cytat:
|
|
#1865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() już nie pytam jaki bo już doczytalam![]() Cytat:
strasznie się cieszę :
|
||||
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Nynko gratuluję!!
Dla Edyty też gratulacje, że już synek jest na świecie! ![]() Hosenko pozdrów Shpilkę, ona jeszcze do nas zajrzy kiedyś?? Nusiu, Nurku: rewelacyjna jest taka podróż do Pragi, ale ode mnie nie jest bardzo daleko.
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2012-01-02 o 18:43 |
|
|
|
#1868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisała, że nie ma ochoty się nigdzie udzielać, blog też skasowała ![]() Kupiliśmy dziś narty i buty dla TŻ
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka - wow gratulacje
super wiadomość.Zużyłam: 1. żel pod prysznic kawowy YR Kupiłam: 1. srebrny lakier do paznokci - Miss Sporty 2. Krem odżywczy AA na noc - jak znalazł po kwasach na które idę wkrótce
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja Sylwestra spędziłam w Warszawie Cytat:
Hosenko, no sporo masz żeli i balsamów, za to z Noskiem zupełnie nie jest źle! edytko, fajny masz zbiorek i całkiem nieduży! ![]() Orlico, gratuluję bilansu! Mało kupujesz, ale jednak ilościowo sporo Ci przybywa z prezentów... ale kto by nie chciał dostawać prezentów? ![]() Nosku, czyli coś takiego jak na 1 zdj. w miejscu jak na 2 zdj? ![]() Nynko, ogromnie Ci gratuluję! I zdawaj relacje ze wszystkiego co związane z ciążą, bo jak widać wiele z nas planuje dzidzie...
|
|
#1871 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Gratulacje Cytat:
![]() Cytat:
Literkę "F" na podbrzuszu ![]() Cytat:
Z jakiego jesteś miasta? Ja prawdopodobnie w tym półroczu też tam pojadę, bo znajomy na tam znajomych i załatwi mi i TŻ-owi tani pobyt ![]() A czemu tak? ![]() Kupiłam sobie dziś czarną marynarkę z niebieską podszewką w H&M i jeansy w Bershce Kosmetycznie tylko dwufazę Bourjois i płyn do płukania ust - oba potrzebne. Mamie oddałam regenerujący krem do rzęs L’biotici, a do zużyć dpisałam Nail Teka, bo jakoś w grudniu o nim zapomniałam.
|
|||
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny nie chcialaby zadna z was napisac za mnie jakiejs pracy z ang? zwykle wypracowanie na max 200słów albo zadanie? bo mam 17 na czwartek a nie dam rady fizycznie tego zrobic moge nawet zapłacić
|
||
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Edytko, nynko - gratulacje
.Spóźniona, ale wstawię swój bilans grudniowy: Zużyte - 4: Masło Bielenda Kasztan 200ml Nivea Cashmere Moments kremowy olejek pod prysznic 250ml Peeling Be Beauty SPA winogrono 200ml Krem Avon Liiv Botanicals 50ml wkład wymienny (na czerwono zużycia-niespodzianki, przy których mi pomagał TŻ i to, jak widać, skutecznie )Zakupy - 0, prezent - 1: Pharmaceris T krem peelingujący 10% Wydane 0zł Kupiłam także podkład, ale 1 również zużyłam, więc nie liczę - kolorówkę i tak już od jakiegoś czasu pomijam ![]() Podsumowanie roczne (w nawiasach - rok 2010): Zużycia - 35 pełnowymiarowe (53), próbki - 12 (10) Kupione - 41 (47), gratis - 4 (2)Wydane - 304,08zł Rok wcześniej było nieco lepiej ze stosunkiem zużyc do zakupów, ale za to w tym mniej wydałam. Nie ma się co dziwić - w większości kategorii są nahodowane zapasy Pora zmajstrować stronkę z tabelką i listą dla 2012 roku ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Mam pierwsze styczniowe zużycie i na dniach kroi się kolejne ![]() Widzę, że wiele z Was w tym roku przymierza się do dzidziusia i kto wie, czy do tego grona nie dołączę . Odbyłam w ostatnich dniach luźną rozmowę z TŻ na temat chęci posiadania potomstwa i z niedawnej postawy "jestem jeszcze młody i zbyt głupi na dziecko" oraz "nie wiem, czy chcę dzieci, może później" po wizycie 2-letniego siostrzeńca rozrabiaki, mój mężczyzna wyewoluował do: "trzeba by było przystąpić do produkcji już w tym roku, bo dziadkiem na wywiadówki nie będę biegał" Ma 35 lat
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2012-01-02 o 22:52 |
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że uda mi się dziś wieczorem albo jutro przed pracą.Co do angielskiego, to u mnie jest w dość opłakanym stanie, więc nie pomogę niestety... Cytat:
![]() Jaki postęp w wydatkach Jeszcze trzeba rzeczywiście popracować nad zużyciami i będzie git ![]() Trzymam kciuki za dzidziusia ![]() A propos tekstów facetów, to ostatnio TŻ u mnie spał, rano z maślanymi oczkami mówię do niego "Powiedz mi coś miłego Ale nie zwykłe 'jesteś ładna'...". A on na to "Jesteś ślicznotką nawet bez tapety"
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-01-03 o 09:27 |
||
|
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziékujé
nie mogé sié doczekac dziékujé Cytat:
dziekuje nowy rok i plany dzidziusiowe super nie bede sama . oby Wam sié szybciutko spelnily te plany
|
|
|
|
|
#1877 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
luskap dokładnie coś takiego
chociaż ta gwiazdka też mi się podoba
|
|
#1878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hosenko fajne te płytki takie jasne, ale kurczę, nie wiemy jeszcze jak rozplanować dekory listwy i takie tam żeby to było dobrze widoczne ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: my mamy dekory tylko po środku obudowy wanny i tylko tam mamy ciemne płytki. Łazienka jest za mała, aby ją przytłaczać ciemnymi kolorami (dlatego tez meble będą białe i dodatkowo błyszczące, żeby światło się odbijało)
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam tusz do rzes podkrecajacy Oriflame
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 2010 sporo kasy poszło na eksperymenty mające mnie wyleczyć z trądziku, natomiast na początku 2011 zaczęły się wizyty u dermatologa i zakupy "twarzowe" znacząco się ograniczyły na rzecz aptecznych maści . Chyba powinnam je również umieszczać w bilansie TŻ poraził elokwencją ![]() Do pierwszego zużycia dołączyły też pierwsze zakupy - krem pod oczy (obecny muszę już dusić z tubki) oraz żele Original Source . Zagadnęłam o promocję z drugim gratis, bo wisiała plakietka i babeczki mi dały ten spod lady, mimo że na kasę nie chciał wejść, a plakietkę schowały . Wzięłam malinowo-waniliowy (mniam . Uśmiechał się do mnie jeszcze czekoladowo-miętowy ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pogrubionego, to mój TŻ mówi tak samo, że nie będzie na niego dziecko mówić dziadku... ale ma w tym roku 30 lat...![]() Jutro najprawdopodobniej przyjdzie mi Avon nie mam kiedy obfocić zbiorku, a przydałyby się nowe zdjęcia w Nowym Roku.Dziś kupiłam sobie 2 bluzeczki w Butiku- czerwoną z rękawem3/4 i czarną z długim. Bo nie mam bluzki do mojej spódnicy bombki, którą ostatnio Wam pokazywałam jest na wszystko -40% to się opłaca
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha dobre - powiem mojemu ma 32 lata więc wiek podobny... wejdę mu na dumę tym spoosobem i kto wie jakie wyciągnie wnioskiDziewczyny czy znacie jakies dobre szampony do przetłuszczajacych sie włosów? jakas masakra zrobiła mi sie na glowie. Myję włosy rano, w dzień mam OK (puszyste, świeże), idę spać i rano masakra - tłuszcz aż kapie. Próbowałam juz ostatnie płukanie włosów zimną wodą by zamknąc pory skóry, mam suchy szampon zeby sie poratowac, myję 2 razy włosy i dobrze spłukuję, ale jakaś masakra na tej mej łepetynie Dodam ze nigdy nie bylo tak ze na 2 dzień miałam swieze włosy ale tez nigdy nie bylo az tak zle, na drugi dzień wczesniej moje włosy były nadal dosć swieze ale moze juz nie tak puszyste jak pierwszego dnia.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-01-03 o 22:30 |
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszła mi baza pod makijaż Ori. Obfociłam zbiór Pierwsza pielęgnacja.
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
c.d.
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorówka
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, i jeszcze zakupy. Dziwne zdjęcia wyszły... Spodnie w rzeczywistości wyglądają dużo lepiej, a marynarka jest czarna
|
|
|
|
#1889 | ||||
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że jej to minie wkrótce.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bogaty zbiór. Najbardziej rzuca mi się w oczy duża ilość pielęgnacji twarzy, masz co zużywać.
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś wreszcie laptopa!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Ja prawdopodobnie zrobię trzeci 

(47), gratis - 4 (2)