Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 22:42   #2161
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja jutro nie muszę jechać na uczelnie
Lubię takie zaliczenia

Cytat:
my mamy Jęczmienną Gorzką Żołądkową kupiliśmy po 17,86 zł 0,5 l 9 kartonów ale to na samo wesele na konkursy i bramy jeszcze dokupi się karton
Tata odkupi :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:43   #2162
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Lubię takie zaliczenia

Tata
odkupi :P
ojoj no tak zapomniałam kupiliśmy 9 kartonów pozostało 8 czyli dwa kartony są do kupienia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:46   #2163
carmelova
Zakorzenienie

my mamy żołądkową gorzką de luxe, 17,4 zł za 0,5 l, 13 kartonów.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:47   #2164
(kicia)
Zakorzenienie

ooo kasieńko póki pamiętam bo chwaliłaś się jakie to fajne sh macie u was w miasteczku czy mogła byś podać jakieś konkretne miejsca gdzie można upolować coś fajnego?? może być na priv... bo we wtorek jedziemy z TŻcikiem po nowe oczka do L. to może bym sobie coś poszukala

Stary 2012-01-03, 22:57   #2165
marylka80
Zadomowienie

Obkupilam sie wlasnie na allegro w maseczki algowe ciekawe czy przyniosa jakis efekt

A wlasnie mialam was zapytac czy ktoras z was kupowala juz wino i ewentualnie jak ksztaltuja sie ceny?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 23:02   #2166
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kicia pewnie po romantycznym wieczorze ciezko bedzie Ci doczekac nastepnego spotkanka...
Ok ide spac bo jestem wykonczona... do juterka !
dobranoc
Cytat:
Kilianna: Tak sobie pomyślałam,że Jajkowa kupela sama nie wie, ale przez przypadek to ci dobry PR robi Przecież będziesz wyglądać jak "dzi*wka", to zamiast ją obgadać to wszyscy zlecą się na Twój ślub i ona nie będzie gwiazdą dnia
heheheh, masz rację, to może być TO

no nic, idę spać, jutro do pracy, 4 wywiady i reportaż do zrobienia, ech... ;/ dobranoc PMki
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 23:04   #2167
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Obkupilam sie wlasnie na allegro w maseczki algowe ciekawe czy przyniosa jakis efekt

A wlasnie mialam was zapytac czy ktoras z was kupowala juz wino i ewentualnie jak ksztaltuja sie ceny?
My już wino mamy zakupione płaciliśmy raz po 12,90, a drugą razom po 13,90 ale dostaliśmy rabat to wyszło taniej
Stary 2012-01-03, 23:05   #2168
(kicia)
Zakorzenienie

dla fanek GA posiadające kanał FoxLife w środę 11 stycznia o godzi 21 dwugodzinna premiera 8 sezonu po polsku

Stary 2012-01-03, 23:06   #2169
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
My już wino mamy zakupione płaciliśmy raz po 12,90, a drugą razom po 13,90 ale dostaliśmy rabat to wyszło taniej
A jakie wino kupiliście?? bo ja się właśnie zastanawiam, a ze zwolenniczką wina nie jestem to mam problem...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 23:06   #2170
carmelova
Zakorzenienie

marylko my nie kupowaliśmy jeszcze wina, ale mniej więcej wiemy jakie chcemy. Generalnie ceny wina kształtują się od 10 zł do kilkuset, ale wiadomo, że na wesele nie kupuje się tego z najwyższej półki. Nie polecam jednak zdecydowanie wina Fresco, bo jest okropne i po prostu śmierdzi (kuzynka miała na weselu, nie dało się pić). My stawiamy na wina hiszpańskie - białe półwytrawne i czerwone półsłodkie.
Stary 2012-01-03, 23:08   #2171
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
O, to ceny calkiem spoko.
A czy ktoras z was orientuje sie czy w Lidlu sprzedaja wino? Chodzi mi konkretnie o australijski Shiraz i wloskie Pinot Grigio. Bo to najlepsze wina w normalniej cenie jakie pilam. Mamy je tutaj w Lidlu w NL ale nie wiem czy w PL tez go sprzedaja?

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-03 o 23:09
Stary 2012-01-03, 23:09   #2172
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
A jakie wino kupiliście?? bo ja się właśnie zastanawiam, a ze zwolenniczką wina nie jestem to mam problem...
Imiglykos poniżej fotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAVINO_Imiglykos_Blacklabel_W.jpg (15,2 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-01-03, 23:10   #2173
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
dla fanek GA posiadające kanał FoxLife w środę 11 stycznia o godzi 21 dwugodzinna premiera 8 sezonu po polsku
Kicia,toż to już 10 odcinków po polsku w necie jest. W czw po przerwie 10 odcinek 8sezonu będzie...

Masz i oglądaj. Jak obejrzysz 9 to umrzesz:P

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/chirurdzy/

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-03, 23:12   #2174
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
O, to ceny calkiem spoko.
A czy ktoras z was orientuje sie czy w Lidlu sprzedaja wino? Chodzi mi konkretnie o australijski Shiraz i wloskie Pinot Grigio. Bo to najlepsze wina w normalniej cenie jakie pilam. Mamy je tutaj w Lidlu w NL ale nie wiem czy w PL tez go sprzedaja?
Na pewno w Lidlu sprzedają wina ale czy te konkretne są to Ci nie powiem
Stary 2012-01-03, 23:18   #2175
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Kicia,toż to już 10 odcinków po polsku w necie jest. W czw po przerwie 10 odcinek 8sezonu będzie...

Nareszcie! Nie mogę się doczekać
Stary 2012-01-03, 23:19   #2176
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:

My jeszcze nie kupowaliśmy, ale ostatnio u kuzyna piłam świetne wino (zostało z wesela). Wino Belgiorno, akurat czerwone piłam zapłacili za nie 10zł za butelkę, bodajże w Auchan. Jak będzie w takiej dobrej cenie to chyba je weźmiemy
Piłam już różne wina i te naprawdę bardzo mi smakowało.
Stary 2012-01-03, 23:19   #2177
niusia_87
Zakorzenienie

Do jutra PM. Słodkich snów.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 23:20   #2178
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana to są z napisami to ja już dawno te 9 oglądałam i czekam na 10 ale te z napisami to nie zawsze są dobrze potłumaczone a ja nie nadążam sobie sama czasem tłumaczyć szczególnie jak robią operację i tak szybko gadają że ich ledwo da się zrozumiec A teraz będą z lektorem wolę oglądać z lektorem bo mam tylko jeden monitor i często bardziej słucham seriali niz je oglądam

Stary 2012-01-03, 23:26   #2179
marylka80
Zadomowienie

Troche poszperalam i znalazlam Powinni miec
Tzn na pewno maja to biale Pinot Grigio

http://www.sstarwines.pl/wino12506
14.99

a czerwone Shiraz, znalzalam tylko z domieszka Cabernet Sauvignion za czym nie przepadam, ale skoro to maja to czystego Shiraza tez powinni miec

http://dotrzechdych.pl/krzepki-dziobak/
11,99

No i widze ze nie tylko ja docenilam smak tego wina z czego niezmiernie sie ciesze Zatem nawet nie ma nad czym sie zastanawiac. A jakby ktoras byla w Lidlu to prosze zerknac czy maja czystego Shiraza.

Zmykam do spanka
Stary 2012-01-03, 23:28   #2180
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana to są z napisami to ja już dawno te 9 oglądałam i czekam na 10 ale te z napisami to nie zawsze są dobrze potłumaczone a ja nie nadążam sobie sama czasem tłumaczyć szczególnie jak robią operację i tak szybko gadają że ich ledwo da się zrozumiec A teraz będą z lektorem wolę oglądać z lektorem bo mam tylko jeden monitor i często bardziej słucham seriali niz je oglądam
To fakt, ale ja trochę czytam, jak większość rozumiem więc w tv nie oglądam Ten 9 odcinek tak mnie rozwalił, że już się jak glupia nie mogę doczekać :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-03, 23:50   #2181
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt, ale ja trochę czytam, jak większość rozumiem więc w tv nie oglądam Ten 9 odcinek tak mnie rozwalił, że już się jak glupia nie mogę doczekać :P

my tu goszą się bardzo zawiodłyśmy jak wyczytałam gdzieś że dopiero właśnie w styczniu będą nowe odcinki

ogólnie mnie ostatnia scena rozwaliła... te porozrzucane ciała na drodze.... ale to już tylko 2 dni no 3 bo pewnie dopiero w piątek będzie dostępny

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Branoc wszystkim

Stary 2012-01-04, 00:21   #2182
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Wiecie rozmawiałam chwilę temu z TŻ-tem przez telefon. Jutro jak wróci z pracy pogadamy już tak konkretnie.
No ale teraz zapytałam go jak on to widzi czy jako przyjęcie ma na myśli te osoby o których pisałam czyli rodzice, rodzeństwo i dziadkowie. powiedział że tak. zapytałam czy wie ile to będzie osób. usłyszałam że nie. to powiedziałam że 14 łącznie z nami. Usłyszałam: no i super.

Siedzę i beczę bo ja tego naprawdę nie widzę. w kościele to jak żart jakiś będzie wyglądać. Powoli zaczyna mi się odechciewać jakiegokolwiek ślubu. jeszcze dobijają mnie jego słowa że jeśli mam zamiar jednak organizować taką imprezę to on się na to nie pisze. Nie wiem jak wy ale ja to odebrałam tak że jeśli będę się upierać na takie wesele i ogólnie na wesele to lepiej się rozstańmy. No aż mi się ręce trzęsą. Potem coś jeszcze dodał że wtedy może się okazać że za rok będę szczęśliwa i zorganizuję takie wesele jak chcę z kim innym. że on się nie chce spierać ciągle o coś. Naprawdę zabolały mnie jego słowa. Kochamy się, wczoraj długo też o tym myślałam i byłam skłonna zaproponować może przesunięcie wesela na 2013 rok ale widzę że to nic nie da. TŻ jest materialistą i nic na to nie poradzę ale 14 osób no po prostu nie przeżyję. Na 14 osób nawet zamówiona sukienka będzie niepotrzebna no bo po co wydawać te 2400, dla kogo? Po co iść do jakiegoś lokalu jak równie dobrze można obiad dla tylu osób w domu zrobić. Po co ja robiłam te zaproszenia, winietki, etykiety na wódkę, księgę gości. Po co biegałam początkiem ubiegłego roku i wszystko załatwiałam. Tylko po to żeby to wszystko teraz wyrzucić do śmieci.
Jutro będziemy rozmawiać i wiem że będę ryczeć tak jak i teraz . Znam siebie i wiem że nie dam rady się powstrzymać. Nienawidzę płakać przy kimś. Nie wiem co z tej rozmowy wyniknie, naprawdę się boję

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

ladystar razem z resztą będę trzymać kciuki, będzie dobrze

Kochana nawet nie wiesz jak dobrze cie rozumiem przechodziłam rok temu to samo Tż musiał do tego dojrzeć i choć teraz będziemy mieć wesele na 40 osób to wtedy chciał mieć tylko za 4 osoby i żeby najlepiej wszystko było za darmo. Ile ja wtedy łez wypłakałam a teraz sam mówi, że tego żałuje więc głowa do góry będzie dobrze

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 00:22   #2183
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
uwaga!!! zaliczka na mieszkanko wpłacona procedury ruszyły teraz pozostaje nam szukać inspiracji, zrobić zakupy i brać się za mały remoncik w lutym. już nie mogę się doczekać, jak otworzymy drzwi do własnego raju
Ale super! Gratuluję i czekam na fotki urządzenia mieszkanka
Co do czarnej łazienki mówię to samo, co Dziewczyny - ewidentny strzał sobie w stopę.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
TAK TAK TAK!!!! 3 jest moja!!! jak zobaczylam ją w nowej kolekcji w katalogu to sie zakochalam i musialam ją poprostu miec!
Wiedziałam! Musiałaś ją wybrać, bo wyglądasz w niej cudnie! gratulacje

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Dziewczęta, potrzebuję Waszej porady!! właśnie, widzę, że pojawił się wątek welonu.
Proszę doradźcie - czy do sukni princesski, z odsłoniętymi ramionami, tiulowym dołem, dość mocno rozkloszowanym, będzie pasował jakiś welon? Moja mama mówi, że nie. Fryzurę zamierzam mieć taką jak w załączniku. Włosy mam długie prawie do pasa, do ślubu zapuszczę je jeszcze trochę.
Czy welon pasuje? Jeśli tak to jaki? Jeśli nie to co? Kwiat?
Wydaje mi się, że do tej fryzury ciężko byłoby wpiąć welon... Jakiś kwiat chyba bardziej będzie pasował.
A co do jajcowej sąsiadki, to brak słów normalnie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Co do moich zaproszeń Wysłałam im zdjęcia, na których porównałam próbkę z tym, co otrzymałam wczoraj i zaznaczyłam, że zamawiałam właśnie po to próbki żeby zobaczyć jaka jest jakość wykonania i tylko dlatego zamówiłam je u nich, a nie u innych. Odpisali mi, że wg nich one nie odbiegają znacznie od próbki i że mogą mi wymienić tylko te, które "siepią się" - 2 albo 3 szt. (pomijam w tym miejscu już temat zaproszenia bez kokardki ).
Nie wiem co robić, jestem załamana. Jak sobie o tym pomyślę, to najpierw czuję mega złość, a zaraz potem zaczynają mi do oczu łzy napływać. Najpierw długo szukałam zaproszeń, przebierałam w próbkach, potem wybrałam z Tż idealne, pracowałam nad projektem (swoją drogą z mało rozgarniętym grafikiem) i dostałam to + bezczelną odpowiedź. To jest jakaś masakra... jak ja mam to wysłać gościom ?! Czy może mam wydawać znowu tyle samo kasy, albo i więcej na inne zaproszenia ? Przecież to żenujące żebym musiała się stresować czymś taki
Strasznie Ci współczuję tej całej sytuacji Sama nie wiem, co bym w takiej sytuacji zrobiła. Dlatego właśnie my sami robimy zaproszenia, bo inaczej pewnie byśmy siedzieli na allegro i non stop klęli

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow za brata pani doktor mowi ze wszystko poszlo zgodnie z planem i wszystko sie udalo zostawilismy go niestety samego w Katowicach, a my wrocilismy do domu, bo lekarze mowili ze beda go wybudzac o 18... i jakiez bylo moje zdziwienie jak zobaczylam dzwoniacy telefon o 16:30 z wyswietlajacym sie numerem brata, okazalo sie ze sam sie obudzil wczesniej, mowi ze dobrze sie czuje wiec jestem spokojniejsza.

Moj TZ dowiedzial sie ze w sobote w naszej sali ma wesele para ktora wybrala kolor wrzosowy jako swoj kolor przewodni (a to nowy kolor wystroju w naszej sali) i jestem bardzo ciekawa jak bedzie wygladal, bo przyznam ze bardzo sie nastawiam na ten wlasnie kolor wlascicielka powiedziala ze mozemy przyjechac przed weselem i zobaczyc, planuje zrobic zdjecia wiec jak sie uda to wrzuce tutaj i wspolnie go ocenimy
Bardzo się cieszę, że wszystko się udało
I czekamy na fotki sali

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Jak myślicie? Pasowałby do mojej sukni długi welon?
ta suknia pod welonem to moja suknia
Moim zdaniem do Twojej sukni lepszy będzie krótszy

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja mam ochotę od jakiegoś czasu obciąć moje włosy, bo mnie męczą długie a poza tym i tak większość czasu spędzam ze spiętymi. Tylko boję się, że później będzie ciężko zrobić z krótkich jakąś fajną fryzurkę.
Mam dokładnie to samo, włosy mnie już tak wkurzają, że mam ochotę obciąć je o połowę. Ale do ślubu jednak wolę mieć coś, z czego da się zrobić fryzurę. Sama nie wiem już, co z nimi zrobić, szczególnie, że TŻ uwielbia to, że moje włosy są długie i za każdym razem, jak mówię, że po ślubie ścinam, to słyszę "nieeeee, nie rób tego, proszę!"

A mój TŻ dziś, całkiem nieoczekiwanie, zjadłszy obiad, powiedział: a może weźmy się za projekt zaproszeń I się wzięliśmy. I muszę powiedzieć, że jestem nawet zadowolona z tego wstępnego projektu Jutro TŻ ma wydrukować w pracy na dobrej drukarce i papierze ecru, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądało Jak już projekt będzie ostateczny, to się Wam pochwalę

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 06:18   #2184
ona8686
Zakorzenienie

Witam z rana strasznie ciężko się wstaje...

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Jak myślicie? Pasowałby do mojej sukni długi welon?
ta suknia pod welonem to moja suknia
Uważam, że lepszy byłby krótszy i taka mgiełka

Cytat:
ja mam 17 i myślę że będzie w sam raz w końcu to lipiec byłam raz o 18,30 na ślubie to było dopiero późno

ale wiesz jak masz super zespół dobre jedzonko to wystarczy żeby się nie dłużyło
Czy tylko ja mam godzinę 19? chciałam 18 ale wtedy msza dla parafian i nie może być ślub, ale nigdy tak nie było, tylko za tego księdza można się wszystkiego spodziewać, a 0 16 dla mnie za wcześnie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Idę i ja spać. Jutro jadę przymierzać sukienki. Jak wrócę to zdam relację.

Dobranoc.
Czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Był u mnie TŻ, rozplanowaliśmy całe następne 2 tygodnie i wycieczki z zaproszeniami i alkohol i obrączki i poradnię. Pokazałam mu nasze zaproszenia, trzy razy mnie zapytał ile za sztukę i uwierzyć nie umiał, że tak tanio.
Chyba był już ten temat poruszany, ale zapytam jeszcze raz, jaki będziecie miały alkohol i jak kształtują się ceny. Chcemy zakupić 100 butelek pół litrowych.
My mamy Stocka, 0,7 za 27zł jakieś 120 butelek

Wy tu już o fryzurach a ja tak wstępnie myślałam o rozpuszczonych loczkach, bo w spiętych nie jest mi zbyt ładnie. Choć strasznie mnie moje włosy wkurzają, lekko się podkręcają, ale jak jest wilgotno to robi się z nich jeden wielki puch

Zmykam do pracy, życzę miłego dnia
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 07:21   #2185
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

My kupowalismy jakis tydzien temu, ceny sa rozniste, my nie chcielismy takich tanszych, bo jak juz ktos sie pewnie wezmie za to wino na weselu to bardziej smakosz ale tez nie ma co przesadzac... my na ok 100 ludzi kupilismy 22 butelki roznych bialych czerwonych slodkich polslopdkich polwytrwanych i wytrawnych, do tego martini. Za butelke wina placilismy w granicach 18-23 zl

Cytat:

O fajny link Juz wiem co bede robic wieczorkami mam nadzieje ze wszystkie linki dzialaja i jest to darmowa stronka? Super
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 07:44   #2186
Nika0208
Rozeznanie

Witam z rana
Nie ma chwilowo czasu aktywnie udzielac się na wątku, ale codziennie was podczytuje
Sprawy ślubne - TŻ kupioł mi bizuterie do ślubu, a w piątek będziemy rozdawac pierwsze zaproszenia.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:02   #2187
evoonia86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Kilianna: Tak sobie pomyślałam,że Jajkowa kupela sama nie wie, ale przez przypadek to ci dobry PR robi Przecież będziesz wyglądać jak "dzi*wka", to zamiast ją obgadać to wszyscy zlecą się na Twój ślub i ona nie będzie gwiazdą dnia
no fakt- sama sobie zaszkodziła

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Sprawy ślubne - TŻ kupioł mi bizuterie do ślubu, a w piątek będziemy rozdawac pierwsze zaproszenia.

Chatko czekamy na fotki zaproszeń
Stary 2012-01-04, 08:03   #2188
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2012-01-04, 08:30   #2189
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kindziu coś dla Ciebie
może zmienię nick na orzeszek

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Witam z rana strasznie ciężko się wstaje...

My mamy Stocka, 0,7 za 27zł jakieś 120 butelek

Zmykam do pracy, życzę miłego dnia
ktoś nas Was ładnie zarobił Stock można kupić po 21-23 zł za butelkę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:38   #2190
E87
Wtajemniczenie

Pytanie do dziewczyn, ktore chodza/chodzily na kurs tanca - jaki taniec cwiczyliscie na 1 zajeciach? My sie dzisiaj wybieramy i podszkolilabym sie moze teoretycznie troche
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości