Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 10:53   #1891
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Aha, i jeszcze zakupy. Dziwne zdjęcia wyszły... Spodnie w rzeczywistości wyglądają dużo lepiej, a marynarka jest czarna
Spodnie nie w moim stylu ale zakiet bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś wreszcie laptopa!!!!!!! Jest czerwony Mam nadzieję, że dojdzie do czwartku
Ja jestem na etapie radości z ipada wiec swietnie Cię rozumiem

Mam pierwsze zużycie w tym miesiacu krem do twarzy z yves roche i jutro skończy się dezodorant może i ja bym obfotografowala swoją kolekcje kosmetykow

I wczoraj wydarzyła się tragedia kosmetykowa w pracy się malowalam i jakoś ręka machnelam i spadł mój nowy lider rozswietlajacy w kamieniu z sephory który kupiłam dokładnie tydzień temu odpadł dzyndzelek od zamknięcia i się polamal
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:03   #1892
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
No to Ci się udało

Poszła mi baza pod makijaż Ori.

Obfociłam zbiór Pierwsza pielęgnacja.
Ładny zbiór, możesz powiedzieć jak Ci się sprawuje peeling przeciwtrądzikowy Iwostin i płyn micelarny Biodermy?

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Ja jestem na etapie radości z ipada wiec swietnie Cię rozumiem

Mam pierwsze zużycie w tym miesiacu krem do twarzy z yves roche i jutro skończy się dezodorant może i ja bym obfotografowala swoją kolekcje kosmetykow

I wczoraj wydarzyła się tragedia kosmetykowa w pracy się malowalam i jakoś ręka machnelam i spadł mój nowy lider rozswietlajacy w kamieniu z sephory który kupiłam dokładnie tydzień temu odpadł dzyndzelek od zamknięcia i się polamal
Już miałam takiego wiekowego laptopa po bracie, na ekranie mam jakieś kreski, więc radość z nowego jest ogromna. Mam nadzieję, że kurier zdąży go przywieźć do piątku. Już tak bym chciała go mieć Najbardziej boli to, że sponsorowany jest z własnych pieniędzy, ale za to jaka duma mnie przez to rozpiera Warto było nie wydawać 18-tkowych pieniędzy

Gratuluję zużycia

Łączę się w rozpaczy w sprawie rozświetlacza

U mnie poszło:
- Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający 30 ml
- Tołpa, Body Pro, Serum rzeźbiące brzuch, uda i pośladki 7ml
- Yves Rocher, Pure System, maseczka saszetka

Uaktualniłam co powinno pójść w styczniu, spodziewam się sporych zużyć. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.

Do zużycia w styczniu: 15
- miniaturka balsamu jeżynowego Yves Rocher
- podkład kryjący Pharmaceris
- nabłyszczacz Avon
- szampon Natur Vital
- odżywka Alterra
- żel do mycia twarzy Clean & Clear z witaminą C i żeń-szeniem
- Differin
- Acne Derm
- olejek pomarańczowo-brzozowy Alterra
- krem do ciała Oliatum
- Nivea, Double Effect, Żel pod prysznic ułatwiający golenie
- tonik matujący Essence
- czekoladowy balsam do ust Ziaja
- zimowy krem do stóp Oriflame
- korektor z olejkiem herbacianym Oriflame

Przy okazji zrobiłam listę zakupów
- suchy szampon w sprayu
- oliwka do ciała Hipp
- piankę lub żel do golenia
- krem do stóp
- baza pod makijaż Kobo
- Acne derm

Po oględzinach mojego zbioru stwierdzam, że nie mam żadnego pachnącego balsamu (nie licząc miniaturek i próbek), ale chyba sama oliwka wystarczy. Może kiedyś kupię sobie jaśminowy z Joanny

Edytowane przez zywieczdroj
Czas edycji: 2012-01-04 o 12:34
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:13   #1893
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Kolor rzeczywiście zmieniony, ale piękna ta marynarka. Ile płaciłaś?

Bogaty zbiór. Najbardziej rzuca mi się w oczy duża ilość pielęgnacji twarzy, masz co zużywać.
Dziękuję Kosztowała 129,90 zł. Liczyłam wprawdzie, że kupię jakąś marynarkę na wyprzedażach, ale się nie udało Za to ta marynarka leży na mnie idealnie, a że ja mam często problem z ostającymi rzeczami na plecach, to się nawet nie zastanawiałam.
No troszkę... A jeszcze wczoraj przyszła mi oferta z YR i mogę wziąć 2 kremy na dzień dobry w cenie 1 Zawsze chciałam go mieć, więc pewnie zamówię, jeden zostawię sobie, a drugi dam mamie...

Cytat:
Kupiłam dziś wreszcie laptopa!!!!!!! Jest czerwony Mam nadzieję, że dojdzie do czwartku
Ja mam bordowy i też się cieszę, że inny kolor, niż standardowe laptopy Jakiego wzięłaś?

Cytat:
Spodnie nie w moim stylu ale zakiet bardzo mi się podoba

Dziękuję Spodnie wyszły zupełnie inaczej niż wyglądają w rzeczywistości. Na zdjęciu wyglądają na szerokie, a to są wąskie spodnie
za krem, dobre zużycie! Zrób zdjęcia
Współczuję Ja pamiętam, jak spadł mi róż z Sephory i się pokruszył... Zresztą widać na zdjęciach.

Cytat:
Ładny zbiór, możesz powiedzieć jak Ci się sprawuje peeling przeciwtrądzikowy Iwostin i płyn micelarny Biodermy?

U mnie poszło:
Micel bardzo lubię, już którąś buteleczkę z kolei używam. Nigdy za to nie miałam z serii Sensibio, więc jak będę potrzebowała kupić nowy micel, to wezmę właśnie ten. Co do peelingu, to póki co używałam raz czy dwa, więc nie potrafię na razie ocenić...
Gratuluję zużyć

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-01-04 o 12:17
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:29   #1894
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:

Już miałam takiego wiekowego laptopa po bracie, na ekranie mam jakieś kreski, więc radość z nowego jest ogromna. Mam nadzieję, że kurier zdąży go przywieźć do piątku. Już tak bym chciała go mieć Najbardziej boli to, że sponsorowany jest z własnych pieniędzy, ale za to jaka duma mnie przez to rozpiera Warto było nie wydawać 18-tkowych pieniędzy

Gratuluję zużycia

Łączę się w rozpaczy w sprawie rozświetlacza

U mnie poszło:

Uaktualniłam co powinno pójść w styczniu, spodziewam się sporych zużyć. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.

Do zużycia w styczniu: 16
- miniaturka balsamu jeżynowego Yves Rocher
- podkład kryjący Pharmaceris
- nabłyszczacz Avon
- szampon Natur Vital
- odżywka Alterra
- Differin
- Acne Derm
- krem do ciała Oliatum
- Nivea, Double Effect, Żel pod prysznic ułatwiający golenie

- tonik matujący Essence
- czekoladowy balsam do ust Ziaja
- zimowy krem do stóp Oriflame
- korektor z olejkiem herbacianym Oriflame

Przy okazji zrobiłam listę zakupów
- suchy szampon w sprayu
- oliwka do ciała Hipp
- piankę lub żel do golenia
- krem do stóp
- baza pod makijaż Kobo
- Acne derm

Po oględzinach mojego zbioru stwierdzam, że nie mam żadnego pachnącego balsamu (nie licząc miniaturek i próbek), ale chyba sama oliwka wystarczy. Może kiedyś kupię sobie jaśminowy z Joanny

lista spora ale 2 kosmetyki wpisalas podwojnie

Nusia7 zbiorek ladny ale sporo masz kosmetykow do twarzy

Edytowane przez edyta29
Czas edycji: 2012-01-04 o 12:31 Powód: dopis
edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:33   #1895
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kosztowała 129,90 zł. Liczyłam wprawdzie, że kupię jakąś marynarkę na wyprzedażach, ale się nie udało Za to ta marynarka leży na mnie idealnie, a że ja mam często problem z ostającymi rzeczami na plecach, to się nawet nie zastanawiałam.
No troszkę... A jeszcze wczoraj przyszła mi oferta z YR i mogę wziąć 2 kremy na dzień dobry w cenie 1 Zawsze chciałam go mieć, więc pewnie zamówię, jeden zostawię sobie, a drugi dam mamie...

Ja mam bordowy i też się cieszę, że inny kolor, niż standardowe laptopy Jakiego wzięłaś?

Micel bardzo lubię, już którąś buteleczkę z kolei używam. Nigdy za to nie miałam z serii Sensibio, więc jak będę potrzebowała kupić nowy micel, to wezmę właśnie ten. Co do peelingu, to póki co używałam raz czy dwa, więc nie potrafię na razie ocenić...
Gratuluję zużyć
Też myślałam, że w Mohito przecenią moją marynarkę, ale pomimo wyprzedaży ona cały czas kosztuje 189,99 zł. Chyba trzeba mieć ogromne szczęście, żeby kupić marynarkę za mniej niż 100 zł albo jest ona z jakiegoś cienkiego luźnego materiały i wygląda jak szlafrok (bo takie też widziałam)

Ja też nie chciałam czarnego. Miałam wziąć brązowy, ale ten czerwony
Dokładnie taki -> http://allegro.pl/czerwony-asus-x53s...026383558.html
A Ty jaki masz?

Mam micel z SVR, 500 ml, ale rzadko używam. Wydałam na niego ponad 80 zł Ale pani dermatolog kazała to trzeba było kupić... Czytałam, że trzeba zamiast żelu z wodą zmywać buzię micelem, chociaż rano i cera się poprawia. Ale ja jakoś bym miała ciągle wrażenie, że mam niedomytą twarz. Ciekawe ile w tym prawdy

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
lista spora ale 2 kosmetyki wpisalas podwojnie

Kurczę, faktycznie, nie zauważyłam A już myślałam, że aż tyyyle zużyć będzie
Stary 2012-01-04, 13:05   #1896
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kosztowała 129,90 zł. Liczyłam wprawdzie, że kupię jakąś marynarkę na wyprzedażach, ale się nie udało Za to ta marynarka leży na mnie idealnie, a że ja mam często problem z ostającymi rzeczami na plecach, to się
Niestety ceny marynarek są oszalalamiajace ja w listopadzie kupiłam piękna marynarke w reserved za 149zl i teraz jest już zmochacona i się zastanawiam czy jej nie oddać na gwarancje

Bardzo ład my czerwony laptop

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2012-01-04 o 13:07
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 15:18   #1897
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
Tak, wiem, a one niestety szybko się nie zużywają...

Cytat:
Też myślałam, że w Mohito przecenią moją marynarkę, ale pomimo wyprzedaży ona cały czas kosztuje 189,99 zł. Chyba trzeba mieć ogromne szczęście, żeby kupić marynarkę za mniej niż 100 zł albo jest ona z jakiegoś cienkiego luźnego materiały i wygląda jak szlafrok (bo takie też widziałam)

Ja też nie chciałam czarnego. Miałam wziąć brązowy, ale ten czerwony
Dokładnie taki -> http://allegro.pl/czerwony-asus-x53s...026383558.html
A Ty jaki masz?

Mam micel z SVR, 500 ml, ale rzadko używam. Wydałam na niego ponad 80 zł Ale pani dermatolog kazała to trzeba było kupić... Czytałam, że trzeba zamiast żelu z wodą zmywać buzię micelem, chociaż rano i cera się poprawia. Ale ja jakoś bym miała ciągle wrażenie, że mam niedomytą twarz. Ciekawe ile w tym prawdy

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Kurczę, faktycznie, nie zauważyłam A już myślałam, że aż tyyyle zużyć będzie
W Zarze widziałam poprzeceniane marynarki, ale tylko jedna mi się spodobała i kosztowała 200 zł Wydaje mi się, że po prostu i Ty i ja kupiłyśmy je z nowej kolekcji.
Laptopa mam bardzo podobnego do tego. Niestety nie mam teraz możliwości sprawdzenia dokładnego modelu, bo jestem w pracy, a nie pamiętam.
Co do teorii Twojej pani dermatolog - nie słyszałam nigdy o tym, ale sama przez jakiś czas rano przecierałam twarz tylko micelem i jakoś cudów nie zauważyłam
Oj tak, i tak będzie 14 zużyć

Cytat:
Niestety ceny marynarek są oszalalamiajace ja w listopadzie kupiłam piękna marynarke w reserved za 149zl i teraz jest już zmochacona i się zastanawiam czy jej nie oddać na gwarancje
W sumie ciężko mi powiedzieć, czy przyjmą, ale zawsze możesz spróbować. Mnie się Reserved kojarzy z kiepską jakością i tam nie kupuję w ogóle...
Stary 2012-01-04, 15:29   #1898
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Śliczny. Pasowałby mi do salonu.

Ale byłam dzisiaj dzielna. Poszłam do TBS z zamiarem zrealizowania bonu -20%, ale dowiedziałam się, że on jest ważny tylko jednorazowo, więc odpuściłam bo za dużo musiałabym wydać teraz. Jak pozużywam więcej rzeczy to zrobię tam większe zakupy. Może w lutym.

Zero zakupów póki co i już dwa zużycia (odżywka do paznokci i jedwab do włosów).

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:41   #1899
Ł@siczk@
Zakorzenienie

zywieczdroj - ale super laptop, bardzo ladny
Mi sie strasznie podobaja jeszcze biale i popielate

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:52   #1900
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zero zakupów póki co i już dwa zużycia (odżywka do paznokci i jedwab do włosów).

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma biało-srebrny i super wygląda
Stary 2012-01-04, 19:04   #1901
aktogimka
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Troszkę się nie odzywałam, ale już jestem. Doczytałam Was, ale nie będę cytować, bo niektóre posty są już dość stare.

Hosenka, piękna ta Wasza łazienka i kibelek! Porównanie "przed-po" robi wrażenie!
nynka, gratuluje dwóch kreseczek! Pewnie się niesamowicie cieszycie z TŻ.
carrola, podzielam opinię, że Praga jest piękna. W ubiegłym roku (heh, jak to brzmi) byłam kilka dni, a w tym roku będę aż dwa razy. Bliziutko mam.
Nusia7, imponujący zbiór. Sporo pielęgnacji twarzy masz. A ile tubeczek Planet Spa!

Wrzucę jeszcze nieco spóźniony grudniowy bilans. Jestem bardzo zadowolona, bo oprócz kilku pełnowymiarówek zużyłam też trochę próbek, które od dawna zalegały w szufladzie. Kupiłam jedynie zimowe kremy ochronne (w końcu taką srogą zimę mamy ) w korzystnej promocji i jedną tubkę oddałam chłopakowi. W ogóle nie mam ochoty na chodzenie po drogeriach i kupowanie nowych kosmetyków. Za to wydałam ostatnio sporo na ubrania i kupiłabym jeszcze kilka rzeczy, ale już naprawdę nie mam kasy.

zużyte pełnowymiarowe - 6
1. BeBeauty Body Expertiv, masło do ciała mango, 200 ml
2. BeBeauty Green Nature, wygładzające serum do rąk, 75 ml
3. Rossmann Babydream, szampon do włosów, 200 ml
4. Biochemia Urody, Tonik z kwasem PHA 6%
5. Beauty Formulas, Głęboko odżywiający wosk do włosów, 150 ml
6. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Żel myjący, 200 ml

zużyte próbki - 7
1. Garnier Nawilżająca Pielęgnacja 7 dni, Wygładzające mleczko do ciała z olejkiem z mango, 6 ml
2. Garnier Skin Naturals, Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry Hydro-Urea 5%, 6ml
3. Garnier Skin Naturals, Regenerujące mleczko do ciała z syropem z klonu, 6ml
4-5. Tołpa Body Pro Anti Cellulite, Lifting pośladków, 7 ml
6-7. Eveline Slim Extreme 3D SPA, Serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce, 7 ml

kupione - 2, wydane 13,49 zł
1. Dax Cosmetics Perfecta Winter Care, zimowy krem ochronny dla dzieci, 50 ml
2. Dax Cosmetics Perfecta Winter Care, zimowy krem ochronny dla narciarzy, 50 ml - oddałam chłopakowi

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:54   #1902
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiego używałaś do tej pory? Odstaw szampony z silikonami i obciążające odżywki jeśli używasz. Polecam całą serię Alterry z Rossmanna i szampon Natur Vital z DN z limonką do włosów przetłuszczających się
Używam z AVOn oraz z YR i masakra. Poza tym kupiłam pokrzywowy taki zwykły ale też bez rewelacji. Chociaż muszę powiedzieć że jak umyłam włosy wczoraj rano to dzis tez nadawały się do wyjścia z domu. Wniosek z tego zeby myc głowe rano, a nie na wieczór. Nie lubie tego, bo boje sie ze nie dosuszę i się przeziębię ale chyba nie mam wyjścia

Cytat:

Moze sz ocs wiecej napisac o tym kremie z YR?

Cytat:

Ja też tak kiedyś sądziłam, że mycie samym micelem to jakby niedomycie się ale... stosuję micel rano i powiem szczerze, ze moja cera poprawiła się. Myślę, ze to wynik tego, że nie wysuszam jej wodą i środkiem myjącym (żel, mydło) i ona nie musi nadmiernie produkować ochronnej warstwy

Mam 2 zużycie:
+ balsam z Sephoty o zapachu mango - malo wydajny, ale pachnie bosko.

Dziewczyny mam pytanie:

Widziałam, że na wspólnym blogu robicie zdjęcia pustym opakowaniom po czym opisujecie ich działanie. Czy to jakiś ścisły krąg użytkowniczek czy można się do was dołączyć?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 21:04   #1903
Koshatka
Zakorzenienie

Witam w Nowym Roku.

Nie mam kiedy Was doczytać.

Cytat:

Mnie się od mycia micelem rano poprawiła cera. I nie muszę mieć do tego cuda za 80 zł wystarczy Ziaja Sopot Spa za 6 zł.
Wieczorem myję jednak normalnie wodą i żelem bo nie mam przekonania że micel mi zmyje dobrze makijaż i brud z całego dnia.
Stary 2012-01-04, 21:20   #1904
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Wieczorem myję jednak normalnie wodą i żelem bo nie mam przekonania że micel mi zmyje dobrze makijaż i brud z całego dnia.
dokładnie, robię tak samo

Czy kupowałyście coś kiedyś z tej strony paatal? Mają fajne wyprzedaże kosmetyków
Stary 2012-01-04, 22:55   #1905
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
dokładnie, robię tak samo

Czy kupowałyście coś kiedyś z tej strony paatal? Mają fajne wyprzedaże kosmetyków
Ja parę razy u nich zamawiałam, choć raz się nacięłam i dostałam przeterminowaną odżywkę do włosów. No, ale kosztowała chyba 4zł za 400ml
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:11   #1906
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Najbardziej boli to, że sponsorowany jest z własnych pieniędzy, ale za to jaka duma mnie przez to rozpiera Warto było nie wydawać 18-tkowych pieniędzy
Bardzo dobrze, że kupiłaś laptopa z własnych pieniędzy! Mnie zawsze bardziej cieszyły zakupy za które płaciłam sama, lubię mieć świadomość, że sama pracuję na to co mam, nie żeruję na nikim tylko sama osiągam.
Gratuluję zakupu!

Cytat:
Czasem lepiej zapłacić trochę więcej, a mieć naprawdę ładną i porządną rzecz.

Cytat:
Oby tak dalej!

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
carrola, podzielam opinię, że Praga jest piękna. W ubiegłym roku (heh, jak to brzmi) byłam kilka dni, a w tym roku będę aż dwa razy. Bliziutko mam.

Wrzucę jeszcze nieco spóźniony grudniowy bilans.
Fajnie, że znowu się tam wybierasz.
Bilans rewelacyjny!

Cytat:
Kupiłam kiedyś paletę Sleek. Następną pewnie też tam kupię.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:12   #1907
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Orlico ale powiwedz czy ogolnie jestes zadowolona z tego sklepu? W necie jest mało informacji na ich temat. Na wizazu jest osobny watek o nich ale tam dziewczyny pisza o nich rozne rzeczy czesto niczym nie poparte
Stary 2012-01-04, 23:29   #1908
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo ład my czerwony laptop
Dziękuję Mam nadzieję, że w rzeczywistości też będzie taki ładny, w sumie widziałam podobny, ale chyba niedokładnie taki sam model.

Cytat:
W Zarze widziałam poprzeceniane marynarki, ale tylko jedna mi się spodobała i kosztowała 200 zł Wydaje mi się, że po prostu i Ty i ja kupiłyśmy je z nowej kolekcji.
Laptopa mam bardzo podobnego do tego. Niestety nie mam teraz możliwości sprawdzenia dokładnego modelu, bo jestem w pracy, a nie pamiętam.
Co do teorii Twojej pani dermatolog - nie słyszałam nigdy o tym, ale sama przez jakiś czas rano przecierałam twarz tylko micelem i jakoś cudów nie zauważyłam
Oj tak, i tak będzie 14 zużyć

W sumie ciężko mi powiedzieć, czy przyjmą, ale zawsze możesz spróbować. Mnie się Reserved kojarzy z kiepską jakością i tam nie kupuję w ogóle...
Teiretycznie tak, ale ja kupiłam marynarkę z kolekcji zimowej, a teraz jest nowa kolekcja w Mohito i moja marynarka dalej w niej wisi
15 zużyć, bo źle policzyłam
A jakiego micela używałaś? Tego z Biodermy?

Cytat:
Śliczny. Pasowałby mi do salonu.

Ale byłam dzisiaj dzielna. Poszłam do TBS z zamiarem zrealizowania bonu -20%, ale dowiedziałam się, że on jest ważny tylko jednorazowo, więc odpuściłam bo za dużo musiałabym wydać teraz. Jak pozużywam więcej rzeczy to zrobię tam większe zakupy. Może w lutym.

Mi będzie pasował do pokoju Dziękuję
Brawo za żużycia

Cytat:
zywieczdroj - ale super laptop, bardzo ladny
Dziękuję, biały też był, ale czerwony mi się bardziej podoba

Cytat:
Używam z AVOn oraz z YR i masakra. Poza tym kupiłam pokrzywowy taki zwykły ale też bez rewelacji. Chociaż muszę powiedzieć że jak umyłam włosy wczoraj rano to dzis tez nadawały się do wyjścia z domu. Wniosek z tego zeby myc głowe rano, a nie na wieczór. Nie lubie tego, bo boje sie ze nie dosuszę i się przeziębię ale chyba nie mam wyjścia

Ja też tak kiedyś sądziłam, że mycie samym micelem to jakby niedomycie się ale... stosuję micel rano i powiem szczerze, ze moja cera poprawiła się. Myślę, ze to wynik tego, że nie wysuszam jej wodą i środkiem myjącym (żel, mydło) i ona nie musi nadmiernie produkować ochronnej warstwy

Mam 2 zużycie:
+ balsam z Sephoty o zapachu mango - malo wydajny, ale pachnie bosko.

Dziewczyny mam pytanie:
Odstaw Avon. Szampony ziołowe ładnie oczyszczają skórę głowy, ale ciężko rozczesać włosy. Co ile myjesz głowę?

Hm, muszę chyba wypróbować sposób z tym micelem jak zdaje u Was egzamin.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Mnie się od mycia micelem rano poprawiła cera. I nie muszę mieć do tego cuda za 80 zł wystarczy Ziaja Sopot Spa za 6 zł.
O, kolejna dobra opinia. Kusicie
Stary 2012-01-04, 23:31   #1909
Konto usunięte

Cytat:
Orlico ale powiwedz czy ogolnie jestes zadowolona z tego sklepu? W necie jest mało informacji na ich temat. Na wizazu jest osobny watek o nich ale tam dziewczyny pisza o nich rozne rzeczy czesto niczym nie poparte
Ja ich lubię, bo mają produkty, których gdzie indziej nie dostaniemy i często są baaardzo tanie, a niekoniecznie przeterminowane Ostatnio zamawiam te produkty tylko, gdzie w opisie jest podana minimalna data ważności, ale to tak raczej z przeczulenia
Mam od nich kilka rzeczy i ogółem jestem zadowolona Moja paletka Monaco też jest stamtąd
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:39   #1910
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Odstaw Avon. Szampony ziołowe ładnie oczyszczają skórę głowy, ale ciężko rozczesać włosy. Co ile myjesz głowę?
Używając AVON, muszę codziennie... z YR też tak miałam ale jak umyłam włosy wczoraj rano szamponem z YR, wysuszyłam suszarką, potem byłam na ćwiczeniach i dziś rano byłam pewna ze będę musiała umyć włosy okazało się, ze nie jest tak źle i przy odrobinie szamponu suchego włosy były jak nówka. Rzeczywiście odstawię szampon z avon i zobaczę jak zadziała ten pokrzywowy i z YR

Co do paatal - to poczytam jeszcze o nich i chyba coś zamówie, albo zaczekam na urodziny (mam w lutym), bo przysyłają 10% znizkowy kupon
Stary 2012-01-05, 00:32   #1911
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Nusia7, imponujący zbiór. Sporo pielęgnacji twarzy masz. A ile tubeczek Planet Spa!

Wrzucę jeszcze nieco spóźniony grudniowy bilans.
Ah, tak to jest być konsultantką Avonu (na szczęście już nie jestem i nie szaleję)
Wow, piękny bilans

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Czasem lepiej zapłacić trochę więcej, a mieć naprawdę ładną i porządną rzecz.
Dokładnie, uważam tak samo. Tym bardziej, że marynarka jest klasykiem, a w takie rzeczy zawsze warto inwestować

Cytat:
A jakiego micela używałaś? Tego z Biodermy?
Głównie tak, raz miałam Sopot Spa i raz jeszcze jakiś, ale nie pamiętam jaki. Choć przemywanie rano twarzy tylko micelem stosowałam już spory czas temu Może teraz by mi się poprawiła cera? Chyba spróbuję znów
Stary 2012-01-05, 02:01   #1912
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

gabipati o przystawkach niedługo będzie na blogu
nynko ogromnie gratuluję
Nusiu całkiem niezły ten zbiór wcale tak dużo Ci już nie zalega
Koniku w Manii Zużywania może pisać każdy kto chce, a my w szczególności

Ja od kilku dni jestem porządnie przeziębiona Nie mogę się doleczyć, bo codziennie trzeba wyjść do pracy, gdzie jeszcze dzieciaki kichają i kaszlą

A propos marynarek to ja kupiłam bardzo porządną, czarną, klasyczną za całe ... 14 zł Oczywiście w używanej odziezy, ale naprawdę jest mega porządna, na pięknej podszewce i z jakimiś pro-metkami

Zużyłam kąpiel bzową Joanny (700 ml!) i szampon ekologiczny YR (300 ml). Bardzo się cieszę z tak dużych pojemności

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-01-05 o 02:03
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 08:54   #1913
Konto usunięte

U mnie pierwsze zużycie - płyn do płukania ust z Rossmanna
Stary 2012-01-05, 09:32   #1914
Hosenka*
Zakorzenienie

Wrzuciłam na blog zbiór pielęgnacji
Wiem, jest ogromny, dopiero zrobienie zdjęć uświadomiło mi ile mam. Tzn niby wiedziałam, że dużo (za dużo) to jednak i tak myślałam: "aaa tam, jedna sztuka mniej czy więcej ..."). Wracam do zapisywania liczby kosmetyków - dzięki temu panowałam nad zbiorem.

Kupiliśmy wczoraj z TZ spodnie narciarskie Była promocja 2 produkt za 1 zł, więc się pokusiłam o nowe dla siebie (TŻ nie miał w ogóle) Dzięki temu za 320 zł mamy 2 pary spodni zamiast 1

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:58   #1915
porzeczka2602
Zakorzenienie

Hosenko chyba muszę iść na zakupy

Coś jeszcze miałam napisać ale dalej w szoku jestem

EDT już wiem, to te zapasy możesz "wprowadzić" do tego pokoiku, którego chwilowo nie będziecie remontować akurat się zapełni

Poproszę o codzienny głos

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2012-01-05 o 11:59
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:03   #1916
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Hosenko chyba muszę iść na zakupy

Coś jeszcze miałam napisać ale dalej w szoku jestem

EDT już wiem, to te zapasy możesz "wprowadzić" do tego pokoiku, którego chwilowo nie będziecie remontować akurat się zapełni
Hahahah
Bardzo śmieszne

Instagram

Stary 2012-01-05, 12:05   #1917
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dwa nowe zuzycia:
- zel do mycia twarzy Clean&Clear Morning Energy zolta wersja
- tonik do twarzy Royal Velvet Ori

Oba produkty bardzo przyjemne

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:21   #1918
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Nusiu całkiem niezły ten zbiór wcale tak dużo Ci już nie zalega

Ja od kilku dni jestem porządnie przeziębiona Nie mogę się doleczyć, bo codziennie trzeba wyjść do pracy, gdzie jeszcze dzieciaki kichają i kaszlą

Zużyłam kąpiel bzową Joanny (700 ml!) i szampon ekologiczny YR (300 ml). Bardzo się cieszę z tak dużych pojemności
Dużo może nie, ale chcę się odkopać z zapasów maksymalnie
Zdrówka
Super zużycia

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wrzuciłam na blog zbiór pielęgnacji
Wiem, jest ogromny
Ogromny to chyba za lekkie słowo
Jeśli mogę wtrącić, to jednak lepiej by wyglądało "sera", a nie "serum"

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ale pojechałaś Hosence

Cytat:
Dwa nowe zuzycia:
- zel do mycia twarzy Clean&Clear Morning Energy zolta wersja
- tonik do twarzy Royal Velvet Ori
Stary 2012-01-05, 12:31   #1919
Hosenka*
Zakorzenienie

Nusia:
tak własnie chciałam napisać, ale wcześniej Luskap wrzuciła informację na temat, z której wynikało, że lepiej zostawić serum
A zresztą już jest 1 serum, bo zużyłam to z Avonu

Instagram

Stary 2012-01-05, 15:14   #1920
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nusia:
tak własnie chciałam napisać, ale wcześniej Luskap wrzuciła informację na temat, z której wynikało, że lepiej zostawić serum
A zresztą już jest 1 serum, bo zużyłam to z Avonu
Tak, wiem, że pisała Ale wszystko pisałaś w liczbie mnogiej, dlatego lepiej by było "sera" No ale ja mam zboczenie na punkcie języka polskiego, także się nie przejmuj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości