|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: loreal platinum jaki efekt na włosach?
nie używałem go, jest drogi i ponoć wcale nie tak cudowny, od siebie moge z czystym sumieniem polecic vincent ledier
http://www.vincentledier.pl/ ja bym dał zielony proszek z wodą 9% na odrost wyczaj je na allegro lub prosprzet |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
a ktoraś z Pan miałą styczność z platinium loreal??
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytaj ten wątek od 1 strony i zobacz na opinie na KWC, są ten filmiki na YT jak osoby rozjasniają nim odrosty ale widziałem ze potem nakładają farbę zeby stonowac kolor
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś mógłby powiedzieć co zrobić żeby z jasnego blondu przefarbować włosy na platynę? Proszę o bardzo dokładne wskazówki, tak krok po kroku ponieważ moje dotychczasowe koloryzacje polegały jedynie na wizycie u fryzjera lub kupnie gotowej farby w sklepie, a kolor właściwie nigdy nie był taki jaki miał być. Teraz chciałabym zrobić to dobrze w domu. Do tej pory używałam farb loreal w bardzo jasnych odcieniach Mój naturalny kolor to średni blond - taki szarawo rudawy. Nie wiem jak go lepiej opisać
Bardzo proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez megi27 Czas edycji: 2012-11-21 o 15:32 Powód: Błąd |
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
DIII-a loreal platinum daje bardzo fajny efekt na włosach, dopóki miałam robiony balejaż u fryzjera wszystko było ok, potem sama próbowałam w domu farbować efket okropny, radzę Ci naprawdę szczerze iść do fryzjera, chyba że chcesz tak jak ja płakać po robieniu sobie w domu samemu włosów!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

Bardzo proszę o pomoc