Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 23:19   #2581
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA K!!!!!!!!!! MAM SUKNIĘ!!!!!!!!!!!!
Jestem w takim szoku, że nie wiem, co się dzieje!!!!! Byłam dziś z Mamą w Madonnie i włożyłam tę kiecę, o której Wam już tu kiedyś mówiłam, że się tak sobie podobałam.... Była oczywiście sporo za duża, więc nie wyglądam tak rewelacyjnie, jak poprzednio (bo teraz w innej Madonnie byłam i był większy rozmiar niż w tej poprzedniej). Ale normalnie ubrałam ją i już nie chciałam jej zdejmować, bo tak naprawdę wyglądam chyba dobrze, a czuję się świetnie, te falbanki tak się pięknie kołyszą przy chodzeniu i w ogóle.... Góra jest inna, niż chciałam, ale myślę, że ma w sobie dużo uroku... takie pawie oczka, jak to pani nazwała. No umierałam, żeby się Wam pochwalić, szczególnie, że TŻtowi pokazać nie mogę, bo mi zabronił! Tzn. ja też nie chcę, żeby widział, chcę, żeby miał niespodziankę, ale to takie trudne!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAA, no więc MOJA SUKNIA - oglądajcie
(Moja będzie miała trochę bardziej wcięty dekolt i oczywiście nie będzie trenu. i Welon chcę taki krótszy, jak na ostatnim zdjęciu ) Zaliczka wpłacona, mam skrawek materiału - normalnie nie wierzę, że się zdecydowałam
kochana gratuluję wyglądasz cuuuudni normalnie nie mogę w to uwierzyć.....
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Nie pamiętacie o mnie
kochanie przepraszam wkradło się kilka błędów ale już zostały poprawione nie bój się bez przejrzenia jest ze 100 razy przez 100 dziewczyn nie śmiały byśmy naprawdę nikogo usuną z kalendarza
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:21   #2582
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

brawo!!!!SUPER ŻE MASZ JUŻ SUKNIĘ!!! Jeszcze trochę i to ja popadnę w panikę. Ja jeszcze nie mam i daleko mi jeszcze do zdobycia...czy to jest możliwe abym w ogóle nie znalazła dla siebie sukni?
A ślub mam na 17, więc mój makijaż spokojnie zrobi się przez godzinę. Idę na 14 do malowania wcześniej jestem u fryzjera, dziewczyny no nie mówcie mi, że mogę się nie wyrobić, bo nie uwierzę.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:24   #2583
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
miałam wykupione dwa pakiety na grouponie - jeden to był peeling kawitacyjny z sonofrezą oraz maska algową (3x za jakieś 79 zł) a drugi do 3 x mikrodermabrazja z maską algową za niecałe 100 zł. Z pierwszego pakietu został mi jeszcze jeden peeling (ale tak naprawdę nie widziałam po niż żadnej różnicy) natomiast z mikro jeszcze nie korzystałam, więc nie wiem co z tego będzie.

Muszę napisać, że kobietka od sweterka się odezwała - opisała mi dokładnie co mi proponuje, napisała ile zajmie jej zrobienie sweterka ile może kosztować i napisała nawet gdzie mogę w Krk dostać porzadne włóczki
Jestem mega zadowolona i mam nadzieję, że wszystko bedzie ok

A Ty nie trzymaj nas w niepewności i pisz co tam sie wydarzyło
To super, że sweterek się udał A jaką cenę Ci zapodała?

Hm, czyli pewnie ze 100 na jakie zabiegi minimum trzeba wydać? No, to może powiem moim Laskom, żeby mi się na urodziny zrzuciły na jakiś pakiecik Zawsze mają problem z prezentem, to Im ułatwię

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Chatka buduje napiecie...
gratuluje sukni, jest cudowna!

ja dzis dostalam kartki o tej samej strukturze co zaproszenia na winietki i menu i koperty ecru do zaproszen i slicznie to wyglada, koperta i zaproszenie wyglada jak komplet
pokaze na zdjeciu moze jutro
Dzięki Nauczyłam się tego od Kindzi
Czekam na komplecik

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
łooo cudowna i zostawiasz z taką szarfą? (mam źle przestawione chyba kolory bo nie widze ona jest zielona?) gratuluje Kochana
Ona jest taka morskozielona, ale oczywiście, że nie Szara będzie niebieska, panie mi ją uszyją w cenie sukni, tylko muszę sobie znaleźć odpowiedni materiał - z tego materiału będzie szarfa, buty i krawat TZta Tę założyłam, bo tylko taką miały akurat.

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
świetna jest i świetnie w niej wyglądasz. I super, że wreszcie trafiłaś na tą jedyną moja się przy Twojej chowa
Weź nie gadaj głupot, nasze suknie są kompletnie różne! Twoja też jest cudna

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
CHaciu pewnie spać nie będziesz mogła... ale twarda bądź nie daj się to nie jest w cale takie trudne nie powiedzieć TŻ mnie korciło tylko przez pierwsze dwa może trzy dni (to jest jedyna jak do tej pory niespodzianka jaką w 100% udało mi się utrzymać w tajemnicy przed TŻ)
Oj ciężko dziś będzie zasnąć na pewno.... Wiem, że muszę być twarda, bo naprawdę chcę, żeby miał zupełną niespodziankę (szczególnie, że suknia jednak różni się od tych, które do tej pory Mu pokazywałam...) Ale to trudne, bo do tej pory dzieliłam się z Nim wszystkim. Ale dam radę!

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Chatko moja kochana...powiem tak...a wlasciwie to nie wiem jak ci to powiedziec...tzn... normalnie zabraklo mi slow!!! Jest cudna!!! Wygladasz w niej bosko!!! Wlasnie w takiej sukni sobie ciebie wyobrazalam!!! Nie moglo byc lepiej!!! Ciesze sie ze ja znlalazlas!!! To sukienka szyta na wzor Jima!!! Jak ja po raz pierwszy zoabczylam to nie moglam zasnac, ale w PL nie byla dostepna. Tylko jakas podroba w Krk, ktora nawet w polowie nie przypominala oryginalu, a ta jest niemal taka sama Ale sie ciesze Ufffff.... Chyba tak samo bardzo jak ty
Cieszę się, że Ci się podoba Powiem szczerze, że trochę się obawiałam Twojej opinii, bo jesteś szczera zawsze i wiedziałam, że szczerze ocenisz... Dzięki kochana

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kochana ciesze sie razem z Tobą Suknia jest the best Co do porad kosmetyczki to zdobędziesz je za darmo, wystarczy pójśc do niej, najlepiej bez makijażu, obejrzy cere i powinna wiedziec czego jej brakuje przed ślubem Możesz zapytac o to czy radzi Ci jakies konkretne zabiegi czy tylko typowa pielęgnacje typu maseczki itp.
Dzięki
OK, to się muszę do jakiejś wybrać, tylko nie wiem, gdzie, bo się nie znam... chce mi ktoś polecić kosmetyczkę w Wawie fajną?

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Aj GRATULUJĘ! Ślicznie Ci w niej! I falbanki są (i koła nie ma?) i figurę widać!
A szarfa zostaje taka jaka jest? Jaki to kolor?
Koła nie ma! Wszystkie suknie falbankowe w Madonnie są tak szyte, że nie potrzebują żadnego szajsowatego koła, HA! Mówiłam, że można Suknia jak chodzę pięknie się kołysze, wcale nie jest sztywna, a jednak trzymają się pięknie falbany przy każdym kroku
Szarfa będze blue, tak jak buty, w tym kolorze hortensji: http://www.suknie-wesele.pl/ogloszen...4270655200.jpg

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Normalnie wiedziałam kiedy zajrzeć Chatko gratuluję zakupu. Faktycznie pasuje do Ciebie ta suknia. I najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz A wiesz może od ilu zaczynają się ceny w madonnie? Bo nie wiem czy jest sens wchodzić tam.

Dziewczynki widzę, że myślicie o fryzjerach. Może mi poradzicie. Mam umówiony makijaż na 11 (taka godzina była wolna) a ślub o 18. Na którą ustawić fryzjera??
Miałaś nosa A mój TŻ dziś też zadzwonił dokładnie w momencie, kiedy miałam na sobie kiecę i zdecydowałam, że ją kupuję Normalnie jakaś telepatia

A fryzjera chcesz przed czy po makijażu? Ja bym na 12 dała chyba, albo na 13.... żeby nie za wcześnie.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:25   #2584
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
brawo!!!!SUPER ŻE MASZ JUŻ SUKNIĘ!!! Jeszcze trochę i to ja popadnę w panikę. Ja jeszcze nie mam i daleko mi jeszcze do zdobycia...czy to jest możliwe abym w ogóle nie znalazła dla siebie sukni?
Spokojnie. Ja też jeszcze nie mam a ślub miesiąc wcześniej. I mało tego nawet nie szukam jeszcze.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:26   #2585
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
a o to moja biżuteria od TŻ
śliczna
Cytat:
Wszystkim Dziewczynom dziękuję za opinie na temat sukni i cieszę się, że Wam się podoba

Ja już po reedsie żurawinowym z koleżanką

No ta Wam wkleję to swoje zdjęcie. Ale mówię, jest o wiele za duża i wogóle nie widać w niej talii ani nic. Ja jestem dosyć szczupła (47-48 kg) a rozmiar jest dużo większy.
widać ze za duża ale i tak ślicznie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
masakra
Cytat:
aaaa pięknie wyglądasz to wielki dzień dla naszego wątku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:27   #2586
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Chce żeby było dobrze Przed to strasznie rano a wolałabym się wyspać i wypocząć przed. Po to boję się czy makijażu mi nie zniszczą. No i kurcze nie wiem.
Ja się wczoraj pytałam fryzjerki że jak bym zrobiła makijaż przed fryzura to czy mi nie uszkodzi i powiedziała że nie
Ja miałam ten sam problem mam makijaż na 12:30 a fryzjera na 8 rano bo jakaś laska zapisała się na 10

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Witam się wieczorowo i od razu chciałam zaprotestować!!!! Czy Wy oszalałyście z tymi postami?? Nie będę nadrabiać...
Z tego co wiem to misiak17 i Chatka za sukienki ślicznie wyglądacie
MARGIDA gratuluję ustalenia daty i godziny

Więcej nie wiem co sie działo...

a tak poza tym to dziś mam 7 miesięcy do ślubu
Ja na śmierć zapominałam że to 4 dziś już coraz bliżej
Stary 2012-01-04, 23:29   #2587
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kochanie przepraszam wkradło się kilka błędów ale już zostały poprawione nie bój się bez przejrzenia jest ze 100 razy przez 100 dziewczyn nie śmiały byśmy naprawdę nikogo usuną z kalendarza
Wybaczam.

Czuję się strasznie zmęczona. Z domu wyszłam tak wcześnie, bo o 5:00 i wróciłam przed 20:00.
Jutro powtórka z rozrywki, tylko minimalnie później wychodzę z domu.

Cieszę się, że Trzech Króli zrobili wolne, w te święto, spotkanie moich rodziców z mamą TŻ. Już od maja planujemy, by się spotkali i wiecznie coś wypadało... W Trzech Króli świadków zamierzamy poprosić, tzn rodzeństwo nasze.
Mamy już po planowane 2 tygodnie wycieczek z zaproszeniami i jeszcze nie wszyscy są wpisani w kalendarz, wszystkie terminy zmieniają się jak w kalejdoskopie.
TŻ na ta okazje kupił sobie specjalnie kalendarz, a ja pisze na komputerze
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:30   #2588
Kabriela
Zadomowienie

No to może zasnę, w sumie to idę bo jak tak dalej Was będę czytać to skończy się koszmarem, bo każda z Was o czymś mówi i myśli i nie daj Boże przyśnią mi się te nieszczęsne maseczki algowe.... a tak w tym kierunku to malujecie sobie pazurki, tipsy, żel czy co tam jeszcze się kładzie na te biedne pazurki, i co od czego jest lepsze, pytam bo nie wiem...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:31   #2589
party_girl7
Zakorzenienie

a dziewczyny ktore maja slub na 12:00 o ktorej sie malujecie i robic fryzure?... tzn ja chyba najpierw wole fryzure a potem makijaz, bo u mnie kazda godzina jest wazna przy makijazu zeby nie splynal

co do pazurkow to ja robie zele, choc nienawidze, ale decyduje sie na to z tego powodu ze moje wlasne sa bardzo cienkie i latwo sie lamia, jak i latwo odpryskuje z nich lakier, wiec boje sie ze w ten dzien cos mi odprysnie itp.. wole sie przemeczyc i miec pewnosc ze z paznokciami nic mi sie zlego nie stanie ale takie raczej krotsze niz dlugie, klasyczny frencz, naturalnie.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-01-04 o 23:33
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:32   #2590
niusia_87
Zakorzenienie

Gratuluje dokonanych wyborów, zakupów.
Idę w krainę snów
Stary 2012-01-04, 23:33   #2591
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
J

Ja na śmierć zapominałam że to 4 dziś już coraz bliżej
Widzisz Kochana wiedziałam kiedy sie pojawić na forum żeby Ci o tym przypomnieć

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:34   #2592
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
a dziewczyny ktore maja slub na 12:00 o ktorej sie malujecie i robic fryzure?... tzn ja chyba najpierw wole fryzure a potem makijaz, bo u mnie kazda godzina jest wazna przy makijazu zeby nie splynal
Też mam w same południe ślub w kościele. Nie myślałam jeszcze nad makijażem, fryzurką, paznokciami.

P.S. Macie może taką listę, co trzeba załatwić? Już się gubię, a nie chciałabym nic przegapić, ani zaspać z czymś
Stary 2012-01-04, 23:35   #2593
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
No to może zasnę, w sumie to idę bo jak tak dalej Was będę czytać to skończy się koszmarem, bo każda z Was o czymś mówi i myśli i nie daj Boże przyśnią mi się te nieszczęsne maseczki algowe.... a tak w tym kierunku to malujecie sobie pazurki, tipsy, żel czy co tam jeszcze się kładzie na te biedne pazurki, i co od czego jest lepsze, pytam bo nie wiem...
Ja na pewno zadnych tipsow, zeli, francuskich i innych wynalazkow nie planuje. Wszystkie diamenciki, kwiatuszki i tym podobne wydaja mi sie kiczowate. Bede miec swoje pazurki w naturalnym kolorze nude.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:37   #2594
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzisz Kochana wiedziałam kiedy sie pojawić na forum żeby Ci o tym przypomnieć
No miałaś wyczucie
Stary 2012-01-04, 23:40   #2595
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w takim szoku, że nie wiem, co się dzieje!!!!! Byłam dziś z Mamą w Madonnie i włożyłam tę kiecę, o której Wam już tu kiedyś mówiłam, że się tak sobie podobałam.... Była oczywiście sporo za duża, więc nie wyglądam tak rewelacyjnie, jak poprzednio (bo teraz w innej Madonnie byłam i był większy rozmiar niż w tej poprzedniej). Ale normalnie ubrałam ją i już nie chciałam jej zdejmować, bo tak naprawdę wyglądam chyba dobrze, a czuję się świetnie, te falbanki tak się pięknie kołyszą przy chodzeniu i w ogóle.... Góra jest inna, niż chciałam, ale myślę, że ma w sobie dużo uroku... takie pawie oczka, jak to pani nazwała. No umierałam, żeby się Wam pochwalić, szczególnie, że TŻtowi pokazać nie mogę, bo mi zabronił! Tzn. ja też nie chcę, żeby widział, chcę, żeby miał niespodziankę, ale to takie trudne!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAA, no więc MOJA SUKNIA - oglądajcie
(Moja będzie miała trochę bardziej wcięty dekolt i oczywiście nie będzie trenu. i Welon chcę taki krótszy, jak na ostatnim zdjęciu ) Zaliczka wpłacona, mam skrawek materiału - normalnie nie wierzę, że się zdecydowałam
Chatko!!! to wspaniale, jestem taka szczęsliwa, że znalazłaś wymarzoną suknię!!!!! wyglądasz ślicznie, ale ta szarfa zostaje? Jaki to kolor, bo nie widzę dobrze na moim monitorze?
Cudownie, cudownie i jeszcze raz cudownie wyglądasz w tej sukni
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:42   #2596
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Czytam, czytam i same super informacje!

Chatko - gratuluję!! I cieszę się razem z Tobą Po tak długich poszukiwaniach dziś pewnie

misiak_17: Sincerity są super Gratuluję

Margida- gratuluję godziny

jagata: super z tym swetrem, ja będę prosić Ciotkę o zrobienie mojego na drutach, ale nie wiem, czy się uda...

Ja też ledwo trzymam w tajemnicy suknię przed TŻem, tak bardzo chcę Mu powiedzieć, a już tydzień milczę i walczę sama ze sobą; jestem osobą, która nienawidzi niespodzianek - lubię mieć coś teraz/zaraz/już, tajemnice przyjaciół owszem pozostają tajemnicami, ale kurde suknia w końcu moja i tak chcę Mu ją pokazać, ale z drugiej strony to ma być niespodzianka i szlag mnie trafia (wrzodów się nabawię...).

Sprawy ślubne: mój TŻ da się przypudrować Powiedziałam Mu o tym, że tu na forum niektórzy TŻci się burzą i wzbraniają i że jak On nie chce to kiepsko, bo się będzie świecić i powiedział, że "takie coś to tak, bo jak na zdjęciach ze świecącą buzią będzie wyglądać" i że nie ma problemu - kochany I dziś domówiłam też jeszcze jedną paczkę zaproszeń (TŻ zmieniony jest najcudowniejszy na świecie, więc wierzę, że będzie dobrze), bo lista gości się zmieniła i mogłoby braknąć. No i potrzebuję Waszej pomocy: chodzi o biżuterię ślubną. Kupiłam komplet na allegro, który miał być do mojej poprzedniej upatrzonej kiecki a tu zonk i kiecka będzie inna (komplet w załączniku z tym, że moje kolczyki są płaskie z jednej strony). Sincerity jest z kryształków Swarovskiego i umaniło mi się mieć do niej kolczyki mojej mamusi: są stare, srebrne- półokrągłe z kryształkami na wkrętce, dość malutkie. I teraz pytanie moje: czy takie kolczyki (fotka jak się uda jutro w lepszym świetle) będą pasować do mojej sukienki i czy do tego będzie dobra bransoletka, z którą też potrzebuję pomocy - duża, szeroka, z kryształków/cyrkonii, której poza jednym sklepem nigdzie nie mogę znaleźć i potrzebuję pomocy w szukaniu jeśli moja chaotyczna wypowiedź jest choć trochę zrozumiała to pomóżcie! Ale tak się cieszę suknią swoją i tym, że Chatka znalazła wymarzone falbanki, że myśli pozbierać nie mogę...

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-01-04 o 23:47
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 23:47   #2597
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Zapomniałam o załączniku..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013021146.jpg (18,9 KB, 9 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 00:09   #2598
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Chatko Cieszę się razem z Tobą
Wyglądasz super, falbanki są śliczne Wyglądają tak lekko, naprawdę! Góra jednak nie w moim stylu, nie zdecydowałabym się na całą zdobioną, ale co ja tam wiem, moja suknia jest mega skromna Najważniejsze, że Ty czujesz się w swojej sukni super i że juz ją masz Swoją ukochaną i ... falbankową
I są lekkie, naprawdę zwiewne! A jak jeszcze ten tren okropny tren mi utną, to już w ogóle będzie megaczad
Wiesz, ta góra może wygląda na zdjęciach na bardzo zdobną, też z początku miałam wątpliwości, ale te pawie oczka są naprawdę takie delikatne, że na żywo wcale zdobnie bardzo nie wyglądają.. Miała być inna ta góra, marszczona, ale jednak ta naprawdę mi się spodobała, więc jest

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Chatko - normalnie przegladam twoje zdjecia w kolko I mam takiego banana na buzi ze sobie nie wyobrazasz Pisz mi tu szybciutko jaki kolor tej szarfy planujesz? I jaki kolor sukienki zamowilas? A w ogole to jakiej ona jest firmy? I ile kosztowala?
Hehe, ja też non stop przeglądam i uwierzyć nie mogę, że jest już moja...
Kolor szarfy już podałam w poprzednim poście, to sobie looknij, firma: Madonna, a kosztowała... 2770 zł Ale biorąc pod uwagę, że pozostałe kiecki, które tam mierzyłam kosztowały po 4, 5 tysi, to ta naprawdę okazała się niedroga No i lada dzień ma kosztować 3300, bo wchodzi nowa kolekcja i będzie już jak widać sporo droższa.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Chatko cudownie wyglądasz
GRATULACJE

Cytat:
Z tego co wiem to misiak17 i Chatka za sukienki ślicznie wyglądacie
a tak poza tym to dziś mam 7 miesięcy do ślubu
Dzięki I gratuluję, ja tę "miesięcznicę" przeżywałam parę dni temu i normalnie coraz bliżej mamy

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kochana gratuluję wyglądasz cuuuudni normalnie nie mogę w to uwierzyć...
ja też nie mogę dzięki

Cytat:
nie popadaj w panikę, bo to nic dobrego nie daje! Widzisz, jak ja tu marudziłam, a w końcu nawet mi się udało zamówić kiecę Więc i Ty na 100% znajdziesz swoją, nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości!

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aaaa pięknie wyglądasz to wielki dzień dla naszego wątku
hehe, historyczny! W końcu nie będziecie musiały czytać tego mojego wiecznego biadolenia, że nie znajdę sukni

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Chatko!!! to wspaniale, jestem taka szczęsliwa, że znalazłaś wymarzoną suknię!!!!! wyglądasz ślicznie, ale ta szarfa zostaje? Jaki to kolor, bo nie widzę dobrze na moim monitorze?
Cudownie, cudownie i jeszcze raz cudownie wyglądasz w tej sukni
ten kolor to morskozielony, ale moja będzie niebieska Dziękuję

A kolor sukni jest śmietankowy, więc może nawet ten mój sweterek będzie do niej pasował, który sobie kupiłam jakiś czas temu

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Chatko - gratuluję!! I cieszę się razem z Tobą Po tak długich poszukiwaniach dziś pewnie

Sprawy ślubne: mój TŻ da się przypudrować Powiedziałam Mu o tym, że tu na forum niektórzy TŻci się burzą i wzbraniają i że jak On nie chce to kiepsko, bo się będzie świecić i powiedział, że "takie coś to tak, bo jak na zdjęciach ze świecącą buzią będzie wyglądać" i że nie ma problemu - kochany I dziś domówiłam też jeszcze jedną paczkę zaproszeń (TŻ zmieniony jest najcudowniejszy na świecie, więc wierzę, że będzie dobrze), bo lista gości się zmieniła i mogłoby braknąć. No i potrzebuję Waszej pomocy: chodzi o biżuterię ślubną. Kupiłam komplet na allegro, który miał być do mojej poprzedniej upatrzonej kiecki a tu zonk i kiecka będzie inna (komplet w załączniku z tym, że moje kolczyki są płaskie z jednej strony). Sincerity jest z kryształków Swarovskiego i umaniło mi się mieć do niej kolczyki mojej mamusi: są stare, srebrne- półokrągłe z kryształkami na wkrętce, dość malutkie. I teraz pytanie moje: czy takie kolczyki (fotka jak się uda jutro w lepszym świetle) będą pasować do mojej sukienki i czy do tego będzie dobra bransoletka, z którą też potrzebuję pomocy - duża, szeroka, z kryształków/cyrkonii, której poza jednym sklepem nigdzie nie mogę znaleźć i potrzebuję pomocy w szukaniu jeśli moja chaotyczna wypowiedź jest choć trochę zrozumiała to pomóżcie! Ale tak się cieszę suknią swoją i tym, że Chatka znalazła wymarzone falbanki, że myśli pozbierać nie mogę...
tak, dziś byliśmy z TŻ w kinie na "New year's eve", więc poświętowaliśmy Fajny filmik, lekki i przyjemny, w stylu "Walentynek", polecam
Super, że TŻ da się "zrobić"
Powiem Ci, że z tych emocji ja też niewiele zrozumiałam z Twojego postu Więc proponuję, żebyś jutro wkleiła jedną i drugą biżuterię, obok suknię i postaramy się coś wybrać

Stary 2012-01-05, 00:18   #2599
melod_y
Zakorzenienie

Chatko- JAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! Normalnie marylka ma racje! Jest szyta na wzór Jima Hjelm'a ! A ja w tej sukience kocham się i kocham od dawna! I nie wierzę skąd ona się w Madonnie znalazła?! CO to za model wiesz chociaż może albo jakiego projektanta? W żadnych katalogach jej nie widziałam więc jestem w szoku! Suknia przepiękna!!!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 00:22   #2600
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
To super, że sweterek się udał A jaką cenę Ci zapodała?

Hm, czyli pewnie ze 100 na jakie zabiegi minimum trzeba wydać? No, to może powiem moim Laskom, żeby mi się na urodziny zrzuciły na jakiś pakiecik Zawsze mają problem z prezentem, to Im ułatwię
Napisała mi, że za robotę weźmie 120 zł natomiast trzeba doliczyć jeszcze koszt włóczki. Dużo się wydaje, ale i tak mniej niż propozycja nieszczęsnego bolerka (260 zł w salonie zaśpiewali).
Co do zabiegów, to jeden zabieg mikrodermabrazji w krakowie kosztuje średnio 100-150 zł (w zależności czy bierze się z dodatkowymi rzeczami jak maska, krem czy coś w tym stylu). Przed zakupem na grouponie jakiegokolwiek pakietu zawsze sprawdzam sobie ceny w innych salonach (by wiedzieć, czy nie ściemniają z tą wielką promocją) i ogólnie przeglądam opinie na temat salonu.

Tak poza tym, to GRATULACJE i duże za wybór i zakup sukni!

Jak zobaczyłam zdjęcia, to było wiadomo, że to Twoja suknia musi być i już
Stary 2012-01-05, 00:26   #2601
chocolate muffin
Rozeznanie

niuto
zazdroszczę butów z akcesu..

chatka
rzeczywiście piękne te falbanki (mimo że nie jestem ich fanką). Gratulacje !

Dziś 7 miesięcy do ślubu...
Stary 2012-01-05, 00:47   #2602
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Chatko- JAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! Normalnie marylka ma racje! Jest szyta na wzór Jima Hjelm'a ! A ja w tej sukience kocham się i kocham od dawna! I nie wierzę skąd ona się w Madonnie znalazła?! CO to za model wiesz chociaż może albo jakiego projektanta? W żadnych katalogach jej nie widziałam więc jestem w szoku! Suknia przepiękna!!!
Nom, faktycznie, jest podobna do Hjelma, który mi się również bardzo podobał, jak tu go wklejałyście Ale szczerze Ci powiem, że nie mam pojęcia, co to za model, w katalogach go nie ma, jest tylko w salonach madonny. Dziś jak byłam na Marszałkowskiej to akurat też jakaś laska ją mierzyła. I tak długo jej to szło, że poszłyśmy z Mamą do drugiego i tam ona też na mnie już czekała, no i nabyłam
Babka, która mnie obsługiwała była równie szajbnięta na punkcie kolorów jak ja, więc dogadałyśmy się idealnie I Jej Mąż też, jak Go poznała nie umiał się ubrać i połączyć kolorów, a teraz tak samo jak mój jest w tym coraz lepszy
jak będę tam następnym razem to zapytam, czyj to projekt i jaki model i Wam napiszę Ale z tego, co wiem, to bardzo ją chronią przed światem

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Napisała mi, że za robotę weźmie 120 zł natomiast trzeba doliczyć jeszcze koszt włóczki. Dużo się wydaje, ale i tak mniej niż propozycja nieszczęsnego bolerka (260 zł w salonie zaśpiewali).
Co do zabiegów, to jeden zabieg mikrodermabrazji w krakowie kosztuje średnio 100-150 zł (w zależności czy bierze się z dodatkowymi rzeczami jak maska, krem czy coś w tym stylu). Przed zakupem na grouponie jakiegokolwiek pakietu zawsze sprawdzam sobie ceny w innych salonach (by wiedzieć, czy nie ściemniają z tą wielką promocją) i ogólnie przeglądam opinie na temat salonu.

Tak poza tym, to GRATULACJE i duże za wybór i zakup sukni!

Jak zobaczyłam zdjęcia, to było wiadomo, że to Twoja suknia musi być i już
120zł to sporo, ale w sumie ręcznie robiony, dokładnie taki, jak będziesz chciała... to nie tak źle
heh, mówisz, że mi pasuje? to super Też mi się tak zdaje

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
chatka
rzeczywiście piękne te falbanki (mimo że nie jestem ich fanką). Gratulacje !

Dziś 7 miesięcy do ślubu...

Dzięki

Stary 2012-01-05, 00:52   #2603
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Nom, faktycznie, jest podobna do Hjelma, który mi się również bardzo podobał, jak tu go wklejałyście Ale szczerze Ci powiem, że nie mam pojęcia, co to za model, w katalogach go nie ma, jest tylko w salonach madonny. Dziś jak byłam na Marszałkowskiej to akurat też jakaś laska ją mierzyła. I tak długo jej to szło, że poszłyśmy z Mamą do drugiego i tam ona też na mnie już czekała, no i nabyłam
Babka, która mnie obsługiwała była równie szajbnięta na punkcie kolorów jak ja, więc dogadałyśmy się idealnie I Jej Mąż też, jak Go poznała nie umiał się ubrać i połączyć kolorów, a teraz tak samo jak mój jest w tym coraz lepszy
jak będę tam następnym razem to zapytam, czyj to projekt i jaki model i Wam napiszę Ale z tego, co wiem, to bardzo ją chronią przed światem
Ewidentnie jakaś VIPOwska ta sukienka że nikt jej nigdy nie widział
Jak ja mierzyłam tego JIMa oryginalnego to kiecka była niesamowicie ciężka.. Serio nie do opisania... Kurcze ciekawe czy w krakowie będzie ta sukienka...Znając moje szczęście to nie
Ale będę Ci niesamowicie wdzięczna jak zapytasz co to za model, albo czy w innych np. Krakowskich salonach ją mają
Chatko na prawde pięknie wyglądasz! Najlepiej z tych wszystkich co wklejałaś.
I tak na ucieche, to mój TŻet jest zakochany w tej sukience Jima, ale wie że to nierealne jest żebym ją zdobyła
Tym bardziej że wie że w tym salonie Josephine była tandetna podruba..
A ta sukienka normalnie cuuudeńko
I szczęściara z Ciebie że pięknie w niej wyglądasz

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-01-05 o 00:54
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 01:00   #2604
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ameliar Pokaż wiadomość
Ja mam tego samego dnia śłub no i bądź tu mądry kiedy to w końcu zawieźć te zaproszenia
Czarnooka_Paula- właśnie z tego powodu teściowa mówi, że to będzie za późno i też sugeruje wielkanoc
dziekuję za pomoc
My pobieramy się 28 lipca, zaproszenia do Ameryki będziemy wysyłać najdalej na koniec stycznia, a w Polsce zaczniemy rozsyłać/rozdawać w święta Wielkanocne. Jakby co, to wg mnie lepiej dać zaproszenie wcześniej, jak później Noi 3 miesiące chyba zupełnie wystarczą.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ale nastukałyście, wątek się rozkręca jak za dawnych czasów
byliśmy dziś w USC i mamy zaklepany termin

Uroczyście ogłaszam, że nasz ślub odbędzie się 26 maja o godzinie 13.00

chyba zacznę zamawiać jakieś zaproszenia
Super

Cytat:
Ale się cieszę To świetna wiadomość, gratuluję

Jeśli chodzi o zabiegi przed ślubem, to ja chodzę co drugi miesiąc na peeling kawitacyjny. Miesiąc przed planuję też jakieś zabiegi odmładzające skórę Noi zaczełam dbać o moją skóre, że tak powiem dermatologicznie - byłam u dermatologa i używam specjalnych kremów do twarzy.

Godzinę mamy 17:00, w naszych rejonach śluby są zwykle w godzinach 16:00-18:00, a 17:00 jest najczęstsza i optymalna. Dla mnie śluby np. o godzinie 13:00 to abstrakcja

Ze spraw ślubnych, to podpisałam dziś umowę na wypiek ciast Jutro idę zorientować się w sprawie tortów, bo też chciałabym mieć to z głowy. Może pomierzę suknie ślubne...
Noi zła jestem, bo przez sytuację w pracy nie mam na nic czasu, nawet na śniadanie. Przez to wszystko ciągle zapominam zadzwonić do faceta z poradni umówić się na spotkania

Powinnam już dawno spać Dobrze, że długi weekend mnie czeka

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 02:37   #2605
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Na facebooku doczytałam, że Chatka zamówiła suknię
Ale, że nadrabiam Was, to muszę na nią sobie jeszcze poczekać.
Powiem Wam tylko tyle, że roznoszenie zaproszeń wykańcza!!!!! A kawy i słodkości mam już po dziurki w nosie, a to dopiero 3 dzień...

Cytat:
Dziewczyny zamówiłam sukienkę

Nie spodziewałam się sama tego, że zamówię ale stało się
Gratulacje! Bardzo ładna suknia A chcesz wersję z ramiączkiem, czy bez bo nie doczytałam niestety?

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Gratuluję wyboru sukni i zakupu wódeczki

Ja się w końcu dodzwoniłam do Marty Banach i musze kombinowac dojazd do Lublina bo jej dojazd do mnie sie nie opłaca i kosztowałoby mnie to dwa razy więcej niż sam makijaż wez tu babo załatw fryzjera dużo wczesniej i wizazystke jak sie nie zna godziny ślubu Kto mi rozwiąże mój problem
Wiesz, to kupa czasu tak jeździć . A na miejscu nie masz nikogo godnego polecenia??? Wiem, że w makijażach się orientujesz i pewnie też wolisz coś z super górnej półki, ale czy warto kosztem zmęczenia na własnym ślubie???

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
wybraliśmy piosenke na pierwszy tanie i będzie to skrzynecka i janowski "ten którego kocham", w piątek jedziemy do zespołu umówic piosenkę dla nas i rodziców i ustalic godziny.
Gratuluję!!!!!

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

I muszę się do czegoś przyznać... o co chodzi z pocztą i zestawieniem? Jak nie mam jeszcze sukni i nie zrobiłam zestawienia dodatków itd. to nie jestem wiarygodna czy coś? Przepraszam, może głupio pytam, ale odrobinkę się zakręciłam
W ogóle to dziwnie się czuję, bo na wizaż mam czas tylko wieczorem i siłą rzeczy pisze rzadziej... i czuję się takim odludkiem Bo Wy takie zżyte już jesteście, znacie się nawet osobiście...
Zestawienia nikogo nie obowiązują. Kto chce dołancza swoje, my wtedy mamy wgląd w to co kto ma, lub chce mieć i wtedy nam łatwiej komentować. O poczcie Kicia Ci juz napisała.
A po dupie powinnaś dostać za jakieś domysły. Nikt nikogo nie pomija. A jak to na forum, zawsze się coś przeoczy lub niedoczyta. Głowa do góry! Każdemu na początku było chyba trudniej się wbić, ale po czasie każdy się aklimatyzuje.

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn ktore ogladaja/ogladaly CHIRURGOW - chcialabym ponadrabiac serial na podanej na forum stronce, ale nie pamietam na ktorym odcinku przestalam ogladac... na ktorym sezonie? Byl to sezon puszczany w polsacie... pomoze mi ktoras?
Hmmmm, to było tak dawno. Ale wydaje mi się, że 5 sezon na polsacie jeszcze leciał, dalej nie pamiętam. A jak się mylę to przepraszam bardzo!

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja też na razie więcej czasu mam i mogę posiedzieć, ale moja praca nie zawsze mi na to pozwala... i nawet czytając Was wcześniej, odnosiłam wrażenie, że dziewczyny, które się przyłączają i odpiszą coś, to są pomijane i nikt na ich posty nie odpowiada, ale zaznaczam to moje zdanie, nikt nie musi się z tym zgadzać
Za jakiś czas zapomnicie, że tak myślałyście

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ale nastukałyście, wątek się rozkręca jak za dawnych czasów
byliśmy dziś w USC i mamy zaklepany termin

Uroczyście ogłaszam, że nasz ślub odbędzie się 26 maja o godzinie 13.00

chyba zacznę zamawiać jakieś zaproszenia
Gratuluję!!!!!! Kolejna szczęśliwa z godziną

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mierzył fason taki jak poniżej - czyli marynarka lekko dopasowana, zwężana w talii zapinana na dwa guziki. Tż mierzył go z identycznym krawatem. no naprawdę super się prezentował. A ceny? Nie byliśmy w żadnym firmowym sklepie, więc ceny maksymalne to 1000 zł, a jakieś szare i grafitowe były nawet za 400 zł Gdybym to ja miała zdecydować, to już dzisiaj byśmy go kupili. Tym bardziej, że facet zaoferował nam zniżkę, jeśli kupimy buty, pasek i koszulę u niego - a miał nawet niezły wybór. Z tym, że 3 kolory koszul: śnieżnobiała, ecru i taka pośrodku. Do mojej sukni chyba ta ostatnia byłaby najlepsza
Właśnie coś takiego ma mój TŻ. A na pupie dwa rozpierdzielaki po bokach marynarki, ten chyba też tak ma, czyż nie??? Bardzo podoba mi się ten fason- wzór angielski, czy jakoś tak.

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ślubne sprawy: dziś zaakceptowaliśmy projekt zaproszeń mają do nas dotrzeć 11.01 już nie mogę się doczekać

Kolejna sprawa zaczęłam robić zawieszki i są jeszcze inne niż miały być :p
Zamierzamy w najbliższym czasie poszukać w Opolu złotnika, który zrobi dla nas obrączki.

Serdecznie was pozdrawiam
Witaj No tak, ty teraz musisz się TŻtem nacieszyć, więc zbytnio czasu na wizaż nie masz
No i gratuluje załatwionych spraw!

Cytat:
Chatko piękną suknie sobie wybrałaś. Bardzo ładnie w niej wyglądasz. Juz doczytałam, że pas będzie niebieski. Podoba mi się! I nie mogę uwierzyć, że dorwałaś ją w Madonnie i to jeszcze za taką cenę. Nie mam pojęcia, czy mają ją w Katowicach, bo nie rozglądałam się za tego typu sukienkami, ale faktycznie na stronce jej nie ma. No i pamiętam te ceny z Madonny, a tu proszę jaka miła niespodzianka.
A te falbanki to z jakiego materiału?? Wydają się bardzo lekkie. No i pamiętam jak pisałaś, że chciałabyś muślin.

Cytat:

co do pazurkow to ja robie zele, choc nienawidze, ale decyduje sie na to z tego powodu ze moje wlasne sa bardzo cienkie i latwo sie lamia, jak i latwo odpryskuje z nich lakier, wiec boje sie ze w ten dzien cos mi odprysnie itp.. wole sie przemeczyc i miec pewnosc ze z paznokciami nic mi sie zlego nie stanie ale takie raczej krotsze niz dlugie, klasyczny frencz, naturalnie.
Ja mam na 12.30 i fryzjera planuje o 8, makijaż o 10. Nawet już wstępnie wybrałam gdzie będę się czesać i malować. Wszystko mieści się w jednym salonie , więc spokojnie powinnam się wyrobić. A od domu mam 5 min samochodem.
A pazurki tylko lakierem pomaluje i tyle. Niech są naturalne.

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Ze spraw ślubnych, to podpisałam dziś umowę na wypiek ciast Jutro idę zorientować się w sprawie tortów, bo też chciałabym mieć to z głowy. Może pomierzę suknie ślubne...
Macie jakieś konkretne wymagania co do rodzajów. Ostatnio z TŻtem o tym myśleliśmy. Niby mamy ciasta w cenie, bardzo dobre i sprawdzone, ale musimy podejść na salę i dopytać, czy możemy mieć jakieś specjalne życzenia, no i ile maksymalnie rodzajów będzie. Jakoś wcześniej nam to do głowy nie przyszło.

Co do czystek w kalendarzu jeśli sie zgadzacie (oczywiście każda opinia się liczy), to jak znajdę chwilkę zrobię z tym porządek. Zostawiając nieudzielające się, a wcześniej bardzo aktywne, forumowiczki na dole listy bez daty.
Co do błędów w kalendarzu, wiadomo jak się widzi to sie o tym myśli, ale jak się przejdzie do czegoś innego to już człek zapomina i zostaje tak jak było. Tak samo było z linkiem do 11 części, w ostatnich 4 częściach był błąd, ale już naprawiłam, więc powinno być ok

Tyle godzin, a ja jeszcze na nogach.
Byłam dzisiaj u lekarza z tymi moimi wynikami. Dostałam lekarstwo, na szczęście refundowane i teraz muszę go brać przed snem, no i nie potrafię zasnąć. Nie wiem czy to po głupiej tabletce, czy po emocjach dnia dzisiejszego, ale w środku nocy włączyłam kompa i nadrabiam zaległości.
Lekarstwo dostałam na miesiącu czasu, po miesiącu kolejne kłucie i analiza otrzymanego wyniku. Dostałam także skierowanie na tomografię... jeszcze nie byłam się zapisac, ale mama TŻta pracuje w szpitalu i podobno wczesniej niż za 4 miesiące się nie dostanę... A prywatnie musiałabym zapłacić coś koło 500zł...

Ze spraw ślubnych- roznosimy zaproszenia. Dopiero 3 dzień, 14 rozdanych, a nam się już nie chce. Bo każdy na kawkę zaprosi, na pogaduchy i tak mijają godziny. U Chrzestnej TŻta dzisiaj siedzieliśmy do 22. Niektórzy w szoku byli, że już z zaproszeniami chodzimy, a tu 3 miesiące zostały, więc to już czas. No ale większość już od dawna wie o weselu. I już nam 6 osób odmówiło z mojej strony.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 07:35   #2606
niusia_87
Zakorzenienie

Witam Was poranie, dlaczego jest jeszcze ciemno

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Na facebooku doczytałam, że Chatka zamówiła suknię
Ale, że nadrabiam Was, to muszę na nią sobie jeszcze poczekać.
Powiem Wam tylko tyle, że roznoszenie zaproszeń wykańcza!!!!! A kawy i słodkości mam już po dziurki w nosie, a to dopiero 3 dzień...

Co do czystek w kalendarzu jeśli sie zgadzacie (oczywiście każda opinia się liczy), to jak znajdę chwilkę zrobię z tym porządek. Zostawiając nieudzielające się, a wcześniej bardzo aktywne, forumowiczki na dole listy bez daty.
Co do błędów w kalendarzu, wiadomo jak się widzi to sie o tym myśli, ale jak się przejdzie do czegoś innego to już człek zapomina i zostaje tak jak było. Tak samo było z linkiem do 11 części, w ostatnich 4 częściach był błąd, ale już naprawiłam, więc powinno być ok

Tyle godzin, a ja jeszcze na nogach.
Byłam dzisiaj u lekarza z tymi moimi wynikami. Dostałam lekarstwo, na szczęście refundowane i teraz muszę go brać przed snem, no i nie potrafię zasnąć. Nie wiem czy to po głupiej tabletce, czy po emocjach dnia dzisiejszego, ale w środku nocy włączyłam kompa i nadrabiam zaległości.
Lekarstwo dostałam na miesiącu czasu, po miesiącu kolejne kłucie i analiza otrzymanego wyniku. Dostałam także skierowanie na tomografię... jeszcze nie byłam się zapisac, ale mama TŻta pracuje w szpitalu i podobno wczesniej niż za 4 miesiące się nie dostanę... A prywatnie musiałabym zapłacić coś koło 500zł...

Ze spraw ślubnych- roznosimy zaproszenia. Dopiero 3 dzień, 14 rozdanych, a nam się już nie chce. Bo każdy na kawkę zaprosi, na pogaduchy i tak mijają godziny. U Chrzestnej TŻta dzisiaj siedzieliśmy do 22. Niektórzy w szoku byli, że już z zaproszeniami chodzimy, a tu 3 miesiące zostały, więc to już czas. No ale większość już od dawna wie o weselu. I już nam 6 osób odmówiło z mojej strony.
My zaczynamy od jutra z zaproszeniami. Miałam je posortować, ale i na to nie miałam czasu i ochoty.
TŻ-cikowi dałam zadanie telefoniczne, niech dzwoni, dowie się jak mają ludzie pracujący na słuchawkach.

Wrócę po wieczorynce, wtedy znowu będzie ciemno
Stary 2012-01-05, 08:17   #2607
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

halo

Chatka
piekna suknia i pieknie wyglądasz, w jakim kolorze bedzie pas

Aleks jak umyjesz wlosy przed makijazem to wszystko bedzie ok wystarczy ze zaslonisz dlonmi twarz przy lakierowaniu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 08:20   #2608
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Pięknaaaaaaaaaaa!!!! Podobna do JH, jakby szyta na jej wzór

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 08:22   #2609
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
no brawoooooooo

pięknie w niej wyglądasz, najładniej ze wszystkich kurna ja też byłam przecież w Madonnie i jej nie widziałam
cieszę się że znalazłaś swoją wymarzoną bo cudownie w niej iTŻ padnie na Twój widok
no i najważniejsze że masz swoje falbanki
a teraz mów ile ona kosztuje, kiedy przymiarka
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 08:29   #2610
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, u Was też taka paskudna pogoda?
Ja ledwo doszłam do auta, tak wieje, no i w dodatku deszcz ze śniegiem

Chatko jak ja się cieszę, że masz już suknię
w dodatku jest śliczna

nie pisałam Wam, ale wczoraj w USC wypełnialiśmy papierki i musiała podać, jak się będę nazywać po ślubie no i jak nasze ewentualne dzieci
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości