Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 10:17   #2731
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Hiper, nie mieszaj dwóch niezależnych spraw ze sobą. Dzwonienie po ludziach o bzdury o takiej porze jest dla mnie chore, bo ja zawsze jak ktoś z rodziny dzwoni o tej poorze to dostaję newricy że komuś coś się stało/ zachorował/umarł/miał wypadek etc.
Ale ja nie mieszam, mówię o Twojej kulturze osobistej, a raczej o jej braku...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:20   #2732
Soline
Zadomowienie

lily ja na pierwszym spotkaniu też głównie siedziałam i słuchałam, od czasu do czasu coś tam powiedziałam, ale wiadomo - najpierw trzeba się poznać chociaż najgorsze było to, że nie dość, że się spóźniłam (= przyszłam ostatnia), to jeszcze wyszłam pierwsza

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:31   #2733
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
z ciotką też nie ucięłam dyskusji bo zaraz by poleciała do mojej matki i zaczęła jej gadać jaka to ja okropna jestem
Ile jeszcze zamierzasz grzecznie wysłuchiwać, jak po Tobie jeżdżą?
Cytat:
Malla o tymże coś się stało npaisałam powyżej
Czego dotyczy ta odpowiedź?
Pytałam, co się stało kilka postów temu, w międzyczasie zdążyłaś odpowiedzieć, a ja skomentowałam, więc nie wiem, o czym piszesz, nie zadałam innego pytania w ostatnim poście.
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
W ogóle Cię nie rozumiem - niby co złego w tym, że prosi o pomoc? Nie masz ochoty, to nie odpowiadaj przecież. Rozumiem gdyby tych pytań było kilka dziennie, albo pytająca niemiło domagała się odpowiedzi mimo jej braku, ale w tej sytuacji? Ja mam wiele wątków, na które wpadam tylko jak mam konkretne pytanie i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał mi tam odpowiedzieć, że to nie na miejscu. Na tym polega rola forum. A czasem mam wrażenie, że z tego wątku zrobiłyście jakieś zamknięte kółko adoracji dla wybranych - potem dziwicie się, że nikt się nie dołącza. Ja bym się nie przyłączyła czując presję, że musze się tu pojawiać z określoną częstotliwością, pilnować ile zadaję pytań, wyrażać chęć na spotkania i w ogóle nie wiadomo co.
Piszemy na podforum SPOTKANIA WIZAŻANEK. Posty nie mające na celu podtrzymania znajomości czy udziału w spotkaniu są zbędne, mnie osobiście drażnią i chętnie zgłaszałabym je jako spam/troll/offtop do administracji. Jest wiele innych wątków typu "gdzie w Krakowie", do których można się dopisać z pytaniem. Na plotkowym, fryzjerskim itp.
Stary 2012-01-05, 10:32   #2734
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
ja grałam tylko raz, kolega przyniósł, chyba w gimnazjum to jeszcze było, ale takie fajne!

jest gdzieś taka knajpa, gdzie są planszówki - nie pamiętam jak się nazywa, ale kumpela mi opowiadała, że czasem tam chodzą pograć ale pewnie to takie prostsze gry, typu chińczyk czy warcaby.

mogę też z Wami grać?
Pewnie masz na myśli Spokój na Brackiej
Jest też taka jedna knajpka na tej ulicy, po tej samej stronie, ale bliżej Franciszkanów. Jednak jest bardziej sztywna niż Spokój, więc byłam tam może ze dwa razy.

Ja wpadam do Spokoju na piwo z przeróżnymi sokami i swoją grą pod pachą, bo oni faktycznie mają tam tylko takie banały typu chińczyk
To co? Może pogramy w coś w przyszłym tygodniu?
Stary 2012-01-05, 10:37   #2735
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Piszemy na podforum SPOTKANIA WIZAŻANEK. Posty nie mające na celu podtrzymania znajomości czy udziału w spotkaniu są zbędne, mnie osobiście drażnią i chętnie zgłaszałabym je jako spam/troll/offtop do administracji. Jest wiele innych wątków typu "gdzie w Krakowie", do których można się dopisać z pytaniem. Na plotkowym, fryzjerskim itp.
Znowu Czyli mam przestać tu pisać bo nie chodzę na spotkania?

Zadawanie pytań na wątkach z pytaniami nie ma dla mnie sensu - wchodzą tam osoby zadające pytanie tylko, więc kto niby ma odpowiadać?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:42   #2736
Malla
Nie depcze krokusów

Ineso - napisałam "posty nie mające na celu podtrzymania znajomości czy udziału w spotkaniu".
Nie chodzi mi o wątek z pytaniami (choć są różne zboczenia i siedzą na takich ludzie, którzy marzą o informowaniu innych), tylko raczej wątek tematyczny. A o Krakowie wątków jest mnóstwo, tylko nie są tak aktywne jak ten i chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczego.

Rzadko odpowiadam na posty osób, które wpadają tutaj tylko po to, by o coś zapytać. Zwykle odpowiadam pierwszą odpowiedzią z Google - jak ktoś jest tak mało inteligentny, że pyta na forum, czy w Galerii Krakowskiej jest H&M, to rozmowa z taką osobą jest dla mnie stratą czasu.
Stary 2012-01-05, 10:42   #2737
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
A ja myślę, że to nawet nie o to chodzi. Akurat na tym wątku piszą osoby, które stanowią dość zamkniętą zżytą grupę, która regularnie się widuje (Ineso-nawet odbierając od kogoś zamówienia ), więc w momencie jak ktoś ni z dupy ni z pietruchy wbija się w wątek z pytaniem, traktując nas faktycznie jako punkt informacyjny, to może to niektórych irytować. Mnie to w sumie wali, ale rozumiem co mają na myśli osoby, które to irytuje.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:47   #2738
granatowo
Zadomowienie

Chciałabym podkreślić jedną rzecz co do tematu wtrącania się w wątek i zadawania pytań.
Rozumiem, że ktoś się czuje zagubiony w dużym mieście, wpada tu, zadaje pytanie, dostaje odpowiedź i... jest usatysfakcjonowany.
Wkurza mnie tylko to, że po przeczytaniu odpowiedzi na zadane pytania nie pada zwykłe "Dzięki". Albo "byłam, załatwiłam, fajna obsługa itp. Dzięki".
Nam dawałoby to jakąś informację zwrotną czy nadal to miejsce warto polecać, czy ono nadal istnieje itd. A poza tym jest miłej i mniej przedmiotowo...

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
jak ktoś jest tak mało inteligentny, że pyta na forum, czy w Galerii Krakowskiej jest H&M, to rozmowa z taką osobą jest dla mnie stratą czasu.
Pytałam kiedyś 6^m czy jest TBS w Kazimierzu, bo na stronie nie mogłam ich znaleźć

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-01-05 o 10:48
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:53   #2739
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
A widziałaś, że mają całkiem przestronne przymierzalnie?
czy to pytanie sugerujące?

Cytat:
W ogóle Cię nie rozumiem - niby co złego w tym, że prosi o pomoc? Nie masz ochoty, to nie odpowiadaj przecież. Rozumiem gdyby tych pytań było kilka dziennie, albo pytająca niemiło domagała się odpowiedzi mimo jej braku, ale w tej sytuacji? Ja mam wiele wątków, na które wpadam tylko jak mam konkretne pytanie i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał mi tam odpowiedzieć, że to nie na miejscu. Na tym polega rola forum. A czasem mam wrażenie, że z tego wątku zrobiłyście jakieś zamknięte kółko adoracji dla wybranych - potem dziwicie się, że nikt się nie dołącza. Ja bym się nie przyłączyła czując presję, że musze się tu pojawiać z określoną częstotliwością, pilnować ile zadaję pytań, wyrażać chęć na spotkania i w ogóle nie wiadomo co.
nie mam ochoty i nie odpowiedziałam, co nie znaczy, że nie mogę tego skomentować w końcu po to jest forum
tak jak Malla napisała- piszemy na spotkaniowym a nie "dowiedz się gdzie...". nie mam nic przeciwko zadawaniu pytań, ale miło byłoby gdyby ktoś się choć troszkę poudzielał, a nie traktował nas wyłącznie jako informację. co złego jest w tym, że ze sobą rozmawiamy? nie każę nikomu przychodzić na spotkania i pisać określoną ilość postów, ale wpadanie po to żeby zadać pytanie, bo nie chce się pokombinować i poszukać w google jest w moim odczuciu ignorancją i wygodnictwem.
sama na początku mojego udzielania zwróciłaś mi uwagę, że mogłabym się pokusić o samodzielne wyszukanie informacji jak zadawałam jakieś tam pytania oczywiście przytoczenie tego nie jest przytykiem, ale tak mi się przypomniało.

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
ba! pewnie!

Cytat:
Znowu Czyli mam przestać tu pisać bo nie chodzę na spotkania?

Zadawanie pytań na wątkach z pytaniami nie ma dla mnie sensu - wchodzą tam osoby zadające pytanie tylko, więc kto niby ma odpowiadać?
Ineso przesadzasz. nie chodzi o to żeby chodzić na spotkania i wtedy ma się prawo do zadawania pytań, ale widzisz- jest podforum gdzie można o tego typu rzeczy zapytać, a dlaczego nie funkcjonuje? bo nikt tego nie potrzymuje. każdy chce się tylko dowiedzieć o swoje i nara. nasze forum działa, bo gadamy, spotykamy się itd., ktoś zada pytanie, ktoś odpowie, bo wytworzyła się między nami znajomość
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 10:53   #2740
Malla
Nie depcze krokusów

Jesteśmy traktowane jako wiecznie aktywna patrząc po ilości wyklepanych postów infolinia. A potem ani be, ani me.

O ile pytanie o najtańsze odbitki ma jeszcze jakiś sens na wątku grupującym społeczność danego miasta (nie odpowiedziałam, bo nie znam odpowiedzi na to pytanie), ale pytania typu "gdzie jest okulista przy rynku", gdzie wystarczy w Google wpisać "kraków, okulista" i dostać odpowiedzi ze wskazaniem na mapie, świadczą według mnie o niczym innym jak niskiej inteligencji autora zapytania lub braku kultury.
Stary 2012-01-05, 10:58   #2741
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Musiałaś, naprawdę?

Nie dość że muszę do super pharmu to jeszcze pod koronę teraz, miejcie litość
i hard, i Ineso
spokojnie - na razie mają tylko Ziaję Pro, jakieś nieznane mi firmy i ścianę rzeczy do włosów. Ale druga sala czeka na wyposażenie

blair - po drodze między g.kazimierz a koroną możesz zajechać do mnie :P

A mi się wydaje, że sporo z tych pytań to po prostu część plotek i pogaduszek... No wiecie, typu "Gdzie najlepiej...", "Czy polecasz" - co innego wklepać w google, a co innego zasięgnąć opinii znajomego. Na spotkania i tak umawiamy się w klubie

Edytowane przez szyrek
Czas edycji: 2012-01-05 o 11:09
szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:01   #2742
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym podkreślić jedną rzecz co do tematu wtrącania się w wątek i zadawania pytań.
Rozumiem, że ktoś się czuje zagubiony w dużym mieście, wpada tu, zadaje pytanie, dostaje odpowiedź i... jest usatysfakcjonowany.
Wkurza mnie tylko to, że po przeczytaniu odpowiedzi na zadane pytania nie pada zwykłe "Dzięki". Albo "byłam, załatwiłam, fajna obsługa itp. Dzięki".
Nam dawałoby to jakąś informację zwrotną czy nadal to miejsce warto polecać, czy ono nadal istnieje itd. A poza tym jest miłej i mniej przedmiotowo...
doskonale to ujęłaś!
nie mówię, że osoby chcące o coś zapytać muszą się z nami zaprzyjaźniać, ale zwykłe podziękowanie + informacja zwrotna byłaby czymś miłym
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:01   #2743
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Pytałam kiedyś 6^m czy jest TBS w Kazimierzu, bo na stronie nie mogłam ich znaleźć
TBS to jednak inna sprawa niż H&M .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:02   #2744
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
rozwalaja mnie te wszystkie zapiekanki ze szpinakami i innymi sosami slodko-kwasnymi
A próbowałaś? Dooobreee są.
Cytat:
kurde niektórzy to naprawdę nie maja za grosz kultury, argh :/ pomijając fakt że 22. to nie ejst pora na dzwonienie po ludziach żeby powiedziec im cos durnego
DUżo ludzi nie ma za grosz wyczucia i taktu. Jedni wydzwaniają o nienormalnych godzinach w sprawach służbowych bądź prywatnych, a inni zachowują się tak jak to napisała hiper:
Cytat:
Bawi mnie to, że Ty jako osoba która moim zdaniem nie ma za grosz kultury mówi na forum publicznym co wypada a co nie. Dziewczyno, czy Ty nie wiesz że niegrzecznym jest PRZEKRZYKIWAĆ rozmówcę, PRZERYWAĆ kiedy ktoś coś do Ciebie mówi, czy WYDZIERAĆ SIĘ na całą knajpę, bo Ty wiesz coś lepiej niż osoba pytana? Mnie jest wstyd przebywać z Tobą w miejscu publicznym kiedy wydzierasz się na całe pomieszczenie, nie dajesz dojść do słowa i ciągle na głos puszczasz idiotyczne insynuacje na temat sexu. Wię proszę Cię, zastanów się 2 razy zanim następnym razem napiszesz że niegrzecznym jest dzwonić do Ciebie o 22....
Po spotkaniu w Momencie jestem zażenowana Twoim zachowaniem. Przerywaniem dosłownie co kilka sekund, przekrzykiwaniem i wydzieraniem się sprawiasz, że ja również wstydzę się przebywać z Tobą w miejscu publicznym. Nie zdajesz sobie sprawy, jaka ciężka w kontakcie przez to jesteś? Szlag mnie trafią, gdy coś mówię a Ty mi przerywasz. Białej gorączki dostaję, gdy słucham co np Mistrzyni mówi, a Ty się wcinasz i dopowiadasz choćby 3 słowa, choćby jedno zdanie, bo po pierwsze denerwujesz opowiadającą, po drugie zagłuszasz ją, po trzecie przestaję rozumieć co jest do mnie mówione. Czy mogłabyś następnym razem zwrócić na to uwagę? To naprawdę nie takie trudne nie wcinać się komuś w zdanie.
I matko boska, nie wydzieraj się tak. Może dlatego masz problemy ze słuchem, bo zauważyłam, że kilkanaście razy pytałaś CO? CO? COOO POWIEDZIAŁAAAAŚ?!

Jeśli brzmię obcesowo, to mi wybacz ...ale już zwracałam Ci uwagę na to choćby na andrzejkach. Jak człowiek widzi, że mówienie do innego jest jak grochem o ścianę, to poziom irytacji wzrasta. Mnie Twoje zachowanie bardzo przeszkadza i czuję się źle w Twoim towarzystwie. Myślę, że podobne odczucia ma jeszcze kilka osób...
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
zabijcie mnie spałam ze 2h może, bo mi głowa pękała (może nawet miałam gorączkę ), gardło spuchnięte i nos zatkany. a muszę iść na zajęcia, bo ktoś sobie wymyslił 3 osobne bloki po 5 zajęć bez możliwości nieobecności tzn pewnie musiałabym załatwiać zwolnienie i potem błagać prowadzącego o zaliczenie

Nicru - myślę że wręcz przeciwnie chyba każda na początku była cicho na spotkaniu. zresztą ja też wolę słuchać niż mówić...
Biedna kasiencja, biedna
Tak mi się właśnie wydawało, że nieco wycofana siedzisz.
Jak to dobrze, że ja mam studia i atrakcje z tym związane za sobą
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31419760]Nieee... to dżi-dżi wyglądała w nim jakby nie spała tydzień... [/QUOTE]
Mnie bardziej skojarzyła się ze starowinką. W sensie, że tak nagle posiwiała
Pewnie sama będę wyglądać nielepiej. I na co mi ten topper
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Zabierzesz mnie?
Chętnie Tym razem spróbuję oscypkowej z żurawiną ;p

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość

Dobre .
SdC, Ty jak zwykle krótko i na temat

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

czemu biedne dziewczę straszysz? zwłaszcza jak już zobaczyła jak się zachowujemy- teraz może się tylko bać

mało się odzywałaś bo trudno było Ci dojść do słowa a tak serio to przecież to jest normalne, ze na 1szym spotkaniu nie będziesz nie wiadomo jak się udzielać, bo ludzi trzeba najpierw poznać i wkręcić się w klimat, a u nas zazwyczaj jest wrzawo, głośno i kolorowo jak już któraś z dziewczyn wspomniała. i rzeczywiście wczoraj było dość łagodnie

w ogóle tak ostatnio sobie myślałam, że może warto byłoby zacząć (chociaż od czasu do czasu) poszerzać nasze grono znajomych i może powinnyśmy przyprowadzać na spotkania nasze znajome/ znajomych? co o tym myślicie? zawsze można się umówić które spotkanie będzie czysto wizażowe, a które mieszane
Nieeee!! Lily, powiedz że Cię nie wystraszyłam

Poszerzać grono? Hmm... Nie miałabym nic przeciwko, gdybyśmy posługiwały się imionami, nie nickami. Jakoś zaczynając przygodę z wizażem nie brałam pod uwagę integracji na taką skalę. A zaraz wyjdzie, że dla większości znajomych osób w Krakowie jestem wirtualną Lenką niż ...
Chodzi mi o to, że to miał być mój mały, odrębny świat i nie planowałam mieszania się różnych światów. A teraz chyba nie uda mi się z Was wykrzewić nazywanie mnie na żywo Lenką ;p

Cytat:
Ciekawe te wasze spotkania, chyba mnie przekonałaś żeby przyjść

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-01-05 o 11:08
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:04   #2745
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie masz na myśli Spokój na Brackiej
Jest też taka jedna knajpka na tej ulicy, po tej samej stronie, ale bliżej Franciszkanów. Jednak jest bardziej sztywna niż Spokój, więc byłam tam może ze dwa razy.

Ja wpadam do Spokoju na piwo z przeróżnymi sokami i swoją grą pod pachą, bo oni faktycznie mają tam tylko takie banały typu chińczyk
o tak, chyba właśnie chodzi o Spokój
Żałuję, że nie mam tu w Krakowie żadnych gier, chociaż w sumie żadnej ambitniejszej nie posiadam Ale w sumie to jest myśl! Domino mam wypasione, takie klimatyczne kostki, przywiozę je tu i wtedy umówimy się na partyjkę

Pograjmy! Tylko aż mi głupio pisać moją dyspozycyjność Na weekend wyjeżdżam, wtorek i czwartek mam zajęcia do 21, więc jeśli o mnie chodzi to zostają poniedziałek i środa (no i ten weekend też mi pasuje).

Do pracy rodacy!

Stary 2012-01-05, 11:05   #2746
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
nasze forum działa, bo gadamy, spotykamy się itd., ktoś zada pytanie, ktoś odpowie, bo wytworzyła się między nami znajomość
To jest bardzo specyficzny wątek, w którym utworzyła się wyjątkowa więź między uczestnikami! Nie wiem, czy jest społeczność danego miasta, która grupuje tak różnych ludzi, tak aktywnie się udzielających i spotykających

Kilka lat temu rozkręcałam ten wątek i jestem dumna, jak się rozwinął Przeżyłam wprawdzie swoje typu przychodzenie samej zimą na spotkania, na które umawiało się 5 osób, a nikt się nie zjawił lub na 5 minut przed spotkaniem napisał w wątku że nie może, bo gołąb osrał parapet czy coś Ale warto było i jak Was opuszczę, to w poczuciu spełnionego obowiązku
Stary 2012-01-05, 11:06   #2747
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
TBS to jednak inna sprawa niż H&M .
Dzięki za uratowanie mojego honoru
Zwłaszcza, że w alfabetycznym spisie sklepów, na literkę "t" takowy nie istnieje

Cytat:
Napisane przez gg22
doskonale to ujęłaś!
nie mówię, że osoby chcące o coś zapytać muszą się z nami zaprzyjaźniać, ale zwykłe podziękowanie + informacja zwrotna byłaby czymś miłym
High five!

To co... jutro na narty? Jak tylko wspomnę TŻ o takim zamyśle to nie będzie odwrotu
A może góry?

Cytat:
Napisane przez Soline
o tak, chyba właśnie chodzi o Spokój
Żałuję, że nie mam tu w Krakowie żadnych gier, chociaż w sumie żadnej ambitniejszej nie posiadam Ale w sumie to jest myśl! Domino mam wypasione, takie klimatyczne kostki, przywiozę je tu i wtedy umówimy się na partyjkę

Pograjmy! Tylko aż mi głupio pisać moją dyspozycyjność Na weekend wyjeżdżam, wtorek i czwartek mam zajęcia do 21, więc jeśli o mnie chodzi to zostają poniedziałek i środa (no i ten weekend też mi pasuje).
A teraz uwaga! Nie umiem grać w Domino!!! Nie wiem jakim cudem, bo to chyba prosta gra, która ma sto lat, ale nigdy w nią nie grałam :/ Chętnie nadrobię zaległości :P
I we wtorki i czwartki też mam zajęcia do 21, więc mnie to odpowiada
A ten weekend... Soline, nie narażaj się, bo Gocha organizuje wyjście do klubu a Ty tu proponujesz konkurencyjną 'imprezę'

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-01-05 o 11:10
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:08   #2748
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dokładnie. Na przykład Myszka rzadko się udziela i nie spotyka się z nami, ale nie wpada tutaj tylko z interesem i jest miła
Stary 2012-01-05, 11:10   #2749
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Poszerzać grono? Hmm... Nie miałabym nic przeciwko, gdybyśmy posługiwały się imionami, nie nickami. Jakoś zaczynając przygodę z wizażem nie brałam pod uwagę integracji na taką skalę. A zaraz wyjdzie, że dla większości znajomych osób w Krakowie jestem wirtualną Lenką niż ...
właśnie się wczoraj zastanawiałam nad genezą Twojego nicku - zarówno "Lenka" - czy od imienia, jak i skąd się ta "puma" wzięła chyba, że to są jakieś inne słowa, np "Len kapu ma" albo anagram od "amupakneL"

Do pracy rodacy!

Stary 2012-01-05, 11:11   #2750
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
że nie może, bo gołąb osrał parapet czy coś
Stary 2012-01-05, 11:11   #2751
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cholerko, tematem gier planszowych spowodowałaś prawdziwy wysyp chętnych. To super, bo brakowało mi tu takiego towarzystwa i jeszcze lepiej, że tak wiele z nas tutaj jest zainteresowanych. Będę następnym razem w domu, to przywiozę Munchkina, skoro tworzy nam się ekipa

Nie mogę się zabrać za fitness. Nawet widok hard i Mistrzyni prezentujących swoje bicepsy i mówiących o twardszych mięśniach brzucha mnie nie mobilizuje Motywacjo, gdzie Ty jesteś?!

Stary 2012-01-05, 11:12   #2752
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Eeeeej, topper jest przecież fajny!

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:12   #2753
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli brzmię obcesowo, to mi wybacz ...ale już zwracałam Ci uwagę na to choćby na andrzejkach. Jak człowiek widzi, że mówienie do innego jest jak grochem o ścianę, to poziom irytacji wzrasta. Mnie Twoje zachowanie bardzo przeszkadza i czuję się źle w Twoim towarzystwie. Myślę, że podobne odczucia ma jeszcze kilka osób...
E tam... .

Cytat:
SdC, Ty jak zwykle krótko i na temat

Cytat:
Dzięki za uratowanie mojego honoru
Zwłaszcza, że w alfabetycznym spisie sklepów, na literkę "t" takowy nie istnieje
Jest na "b"?!
Stary 2012-01-05, 11:13   #2754
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
właśnie się wczoraj zastanawiałam nad genezą Twojego nicku - zarówno "Lenka" - czy od imienia, jak i skąd się ta "puma" wzięła chyba, że to są jakieś inne słowa, np "Len kapu ma" albo anagram od "amupakneL"
Soline!!! Miałam wczoraj w głowie te same myśli!!!
Zastanawiałam się skąd "puma"? Ale do niczego nie doszłam
Stary 2012-01-05, 11:13   #2755
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
"Puma" to od skarpetek .
Stary 2012-01-05, 11:14   #2756
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Cholerko, tematem gier planszowych spowodowałaś prawdziwy wysyp chętnych. To super, bo brakowało mi tu takiego towarzystwa i jeszcze lepiej, że tak wiele z nas tutaj jest zainteresowanych. Będę następnym razem w domu, to przywiozę Munchkina, skoro tworzy nam się ekipa
To byłam ja a nie Cholerka
Stary 2012-01-05, 11:15   #2757
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

już się wszystko powyjaśniało. wczoraj na spotkaniu okazało się, że całkowicie się zakręciłam. Rozświetlacz kupiła mi Kasiencja () a topper nie jest dla mnie także już Cię nie męczę i dziękuję
chociaż z dziewczynami stweirdziłyśmy, że jak upolujesz to powinnaś i tak kupić więcej bo na pewno chętne się znajdą
.
jak tylko coś uda mi sie dorwać to kupię

rozpoczynam naukę do mojego egz inżynierskiego.... to juz za 2 tygodnie
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:16   #2758
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Jest na "b"?!
Skoro sklep ma wielki szyld The Body Shop i na wszystkim produktach wybita jest marka The Body Shop to czemu w spisie jest na "b"?
Stary 2012-01-05, 11:17   #2759
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
chyba, że to są jakieś inne słowa, np "Len kapu ma" albo anagram od "amupakneL"

Cytat:
Motywacjo, gdzie Ty jesteś?!
Echo, echo, echo!
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Eeeeej, topper jest przecież fajny!
Na Twoich zdjęciach wygląda świetnie.
Efekt na żywo nie podoba mi się, zmienia spojrzenie na jakieś takie zmrożone/osiwiałe/zmęczone.
Stary 2012-01-05, 11:17   #2760
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

Lenka, bo to imię mi się podoba, a puma bo tego dnia gdy wymyślałam swój nick miałam skarpetki tejże firmy na stopach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości