|
|
#2791 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Cytat:
![]() a co do zdrowia to moze to cos zatokowego byc ![]() A co do telefonów, to uznaję zasadę, ze po 22 raczej nie odbieram, chyba ze poinformuję np kolegę że się uczę do późna do kolokwium, więc będziemy w kontakcie,przy czym zawsze mnie pyta czy moze zadzwonic jeszcze np. po 23 jak skonczy cos doliczac Gry planszowe, mam niestety tylko scrabble i memory, jak byłam młodsza to grywałam na wsi z dziadkiem w eurobiznes ![]() Cytat:
![]() Przperaszam, ale zawsze mnie to rozwala, jak ktoś mi takie rzeczy opowiada, jeszcze uwielbiam jak pytam kogoś czy np. zrobił coś na co się umawialiśmy i w odpowiedzi dostaje "sluchaj, nie uwierzysz jaka historia mi się przydarzyła w sobotę!" ![]() W ogóle ja się zawsze boję spotkań na żywo, bo na pewnym forum ujawniłam się po około 5 latach jego użytkowania, kiedy wszyscy obstawiali już, że jestem botem... Każdy mi się przyglądał i bacznie łowił każde słowo weryfikując mój wiek i wygląd z tym, co pisałam w odpowiednich watkach (a nóż/widelec jestem spaślakiem w siatkowanej koszulce, trzymam w ręku piwo ale i tak przedstawiam się jako dwunastoletni Wojtek ?) ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31423426] ![]() równie dobrze mogłabym mówić do mojego kota oczekując, że zaraz wypowie jakąś mądrą senstencję...[/QUOTE] Khhh, kiedyś oglądałam z bratem i kotem house'a, kot cały czas gapił się w ekran, więc zażartowałam do brata: "jak myślisz, czyta napisy czy po prostu zna angielski?", a kot się odwrócił i odpowiedział "mueee" To tak dla rozluźnienia atmosfery
|
|
#2792 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
To naturalne, że inaczej jest odbierane, gdy w trakcie rozmowy między nami pada pytanie "jakie cienie będą mi pasować?" albo słowo-klucz typu "topper" i wywiązuje się dyskusja "co, gdzie i jak", a inaczej, gdy ktoś wpada, rzuci pytanie, nie dostanie odpowiedzi, więc ponagli, dostanie odpowiedź (najczęściej przez kogoś wygooglaną) i zniknie bez słowa, a za miesiąc wpadnie znowu tylko po to, by o coś zapytać i zamilknąć. Ten wątek przed rozkręceniem wyglądał właśnie tak, że zadawało się pytania i znikało albo meldowało "też jestem z Krakowa, ale chronię swoją prywatność i nie zamierzam się z wami spotykać"
|
|
|
#2793 |
|
Konto usunięte
|
Hiper- zejdź ze mnie bo mam dosyć Twoich ciętych ripost.
|
|
|
|
#2794 |
|
Konto usunięte
|
Szybkie pytanie i szybka decyzja - komuś coś stąd - http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2427257
Zamawiam sobie bazę UD
Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-01-05 o 12:55 |
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31423844]Szybkie pytanie i szybka decyzja - komuś coś stąd - http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2427257?
Zamawiam sobie bazę UD [/QUOTE]szybka odpowiedz - chyba jest cos nie tak z linkiem, bo mnie na str glowna przekierowuje
|
#2796 |
|
Matka Smoka
|
Lenka, po prostu zmień imię w dowodzie
I tak masz o tyle lepiej, że Lenka brzmi jak imię, nie jak nick, i na wizażu inna pisownia pod avem. Co ja mam powiedzieć?! Maila mam takiego od lat stu, no i wyguglajcie sobie ineso
|
|
|
|
#2797 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szybka podpowiedź - skasuj znak zapytania.
Hiper - przyznaj, że nie zamawiasz bazy, tylko OBRĄCZKI ![]() http://allegro.pl/oryginalne-obraczk...035981569.html
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-01-05 o 12:52 |
|
|
|
#2798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niektore pytania moga wniesc cos nowego, dajmy im czasem szanse ![]()
|
|
#2800 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2803 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Dlatego nie psioczyłam na pytanie o odbitkach Ale jak wpadnie tu ktoś z pytaniem "czy Galeria Krakowska jest blisko Dworca PKP?", to mnie nie powstrzymacie
|
|
|
#2804 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Trzeba bylo wpaaaaść!
Cytat:
Mnie tam smakowało. Pierwszy raz jadłam Grecką. Cytat:
Nie byłyście takie straszne Oczywiscie, zgadzam się w 100% Cytat:
Absolutnie nie. Na pewno jeszcze przyjdę na spotkania o ile oczywiście nie macie nic przeciwko Cytat:
No tak, kto jak kto, ale Ty nie jesteś gruba i obwisła. Co do Hard - ja Ciebie nie znam jeszcze Ogólnie wszystkie dziewczyny zrobiły na mnie pozytywne wrażenie łącznie z Tobą. Jednak zauważyłam, że jesteś strasznie "na nie". W każdej kwestii stajesz okoniem, nie dając sobie przetłumaczyć. Pomyśl, niektóre dziewczyny są bardziej doświadczone i zorientowane, chcą pomóc, doradzić. Może warto ich posłuchać albo chociaż wysłuchać w ciszy niż być taką przeciwna wszystkiemu...
|
||||
|
|
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2806 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na planszówki też się piszę, chociaż nie wiem, czy w najbliższym czasie uda mi się wygrzebać spod stosu książek, który mnie właśnie przygniata. Idę się uczyć.
|
|
#2808 |
|
Konto usunięte
|
lily, dzięki za miłe słowo ale jeżeli chodzi o kwestię włosów to uwierz mi ale mam tego tematu powyżej uszu. Odkąd pamietam to jakie by one nie były każdy mado nich jakies ale, łącznie do tego nawet że w szkole nie podobał się nikomu ich naturalny kolor i struktura. Nie mieli do czego sie dowalic to do włosów. Także wiesz, ja na tym punkcie jestem zaje... drażliwa.
A przez pewne kwestie których posłuchałam swojego czasu od osób doświadczonych i lepiej zorientowanych miałam problemy i żałowałam że je wcieliłam w życie. Nie będę pisała o co chodziło bo to nie jest sprawa do wałkowania na forum. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-01-05 o 13:39 |
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz mnie nazywać nieustraszona Kto, jak kto, ale ja czasem wychodzę w świat w takim makijażu, w jakim inni by się nie pokazali nigdy
|
|
#2810 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zielona_nadzieja, ja teraz półprzytomna przyszłam na przerwę do domu i raczę się odpoczynkiem, aletak naprawdę czekają mnie dwa referaty i opracowanie chociaż części zagadnien z programowania itp
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Łącznie z tym, że po jednej sesji zdjęciowej paradowałam po Krakowie z podkładem we WŁOSACH (na głowie, żeby nie było
).
|
#2812 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() CZY KTOŚ MA OCHOTĘ SIĘ WYSTAWIĆ? Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, spotkanie planszówkowe - tak tak tak, ale pamiętajcie, że planszówki mają ograniczoną ilość graczy trzeba się umawiać na konkretną planszówkę, bo inaczej klops z tego wyjdzie. Może założę w klubie spotkaniowym jeden wątek, w którym będziemy się umawiać na planszówki, ale bez jego kasowania każdorazowo? |
|||
|
|
|
#2813 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja mam takiego, czego Ty nie masz?
Wszystko jest dla ludzi
|
#2815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak tego nie powiedziałam, dokonałaś nadinterpretacji. I nie powiedziałam że ja wiem lepiej.
i napisałam że PEWNE kwestie a nie że wszystko. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-01-05 o 14:07 |
|
|
|
#2817 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ale macie dzisiaj tempo
![]() nadrabiam 1/2 Cytat:
a ciekawe kto wymyślił, że mnie byłoby dobrze?2. fakt, trzeba by było przestawić się na mówienie po imieniu, ale tak ładnie pasuje do Ciebie Lenka ![]() Cytat:
![]() jakie opuszczę??? nie wiesz że nie opuszcza się aż do śmierci? Cytat:
narty i cały strój mam w garażu u P., a jego nie ma w Krk mogłabym to przekombinować, bo zostawił klucze u sąsiadki, ale chyba nie chcę zniżać się do tego poziomunie po imieniu ![]() i tak, proszę mi nie robić konkurencyjnej imprezy ![]() ![]() Cytat:
![]() ja już strasznie strasznie chcę iść na fitness ale kartę będę mieć dopiero od lutego ![]() Cytat:
dokładnie Cytat:
Po prostu kojarzę, że ta osoba wpada tutaj tylko po to żeby zadać pyt. i tyle, a po uzyskaniu info znowu znika. dla mnie to jest traktowanie nas jako podręcznej informacji. tyle. 2. a to już jest zupełnie inna sytuacja i mnie też wkurza niemiłosiernie Cytat:
![]() natomiast nie rozumiem Twojego tłumaczenia. co ma do rzeczy to, że kiedyś ktoś Ci mówił, że nie masz racji i powinnaś przestać czytać ks.? przecież my Ci nie mówimy takich rzeczy! dyskutując z Tobą tak jak z każdym innym można wymienić się informacjami i uszanować Twoje/kogoś innego zdanie. Ważne żeby tę dyskusję/ rozmowę można było w ogóle prowadzić. Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#2818 |
|
Konto usunięte
|
gg ja miałam kartę benefita ale oddałam bo płacić 120 zł miesiecznie to troszke dużo (zważywszy na to, że w wielu klubach powprowadzali dziwne ograniczenia co do wstępow za pośrednictwem tejże karty)
|
|
|
|
#2819 | |||||
|
Zakorzenienie
|
2/2
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tylko żę ta osoba nie ma ochoty wkręcić się w ten wątek. gdyby chciała to po zadaniu już kilku- kilkunastu pytań nie zniknęłaby jakoś ostatnio doszła Lili i NicRu i da się, trzeba tlyko chcieć ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2820 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez chora, mąż przywlókł z pracy jakies dziadostwo i najpierw sam był chory teraz ja. Helcia na szczescie nie. Jeszcze ![]() Aaaa i polecam Grypolek tani a dobry. Ma wiecej substancji aktywnych niż griepksy/ferveksy Cytat:
![]() ja nacieram rozstepy błotem kolagenowym i postepy są ![]() dziewczyny strasznie sie rozpisałyście, mam problemy z nadarbianiem! ale po przeczytaniu waszych wpisów doszłam do wniosku ze średnio do was pasuję, bo: - jestem kosmetyczna noga, nic nie kupuję i nie znam sie za bardzo na makijażu. O istnieniu kremu BB dowiedziałam sie z tego forum i zagłebiłam sie w temat. I kiedys sie skusze ![]() - nie mam czasu na zakupy ciuchowe - kota nie mam i nie mam zamiaru mieć (na razie) - nie mam czasu na spotkania wieczorne. Ale mam nadzieje że sie to zmieni i niedługo z czystym sumieniem zostawię Helenę tacie na wieczór i wypuszczę sie w miasto . (No chyba że ma ktos ochote na spacer z ze mna i Heleną w miej wietrzny dzień)- wiem gdzie jest Galeria Krakowska i że jest w niej H&M
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

spałam ze 2h może, bo mi głowa pękała (może nawet miałam gorączkę
), gardło spuchnięte i nos zatkany. a muszę iść na zajęcia, bo ktoś sobie wymyslił 3 osobne bloki po 5 zajęć bez możliwości nieobecności
chyba każda na początku była cicho na spotkaniu. zresztą ja też wolę słuchać niż mówić...
Przeżyłam wprawdzie swoje typu przychodzenie samej zimą na spotkania, na które umawiało się 5 osób, a nikt się nie zjawił lub na 5 minut przed spotkaniem napisał w wątku
Ale warto było i jak Was opuszczę, to w poczuciu spełnionego obowiązku 

Wszystko jest dla ludzi
narty i cały strój mam w garażu u P., a jego nie ma w Krk
mogłabym to przekombinować, bo zostawił klucze u sąsiadki, ale chyba nie chcę zniżać się do tego poziomu
idę ulicą i jak gruźlik, co za wstyd