|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Wygooglałam Ineso. Następnie sprawdziałam swój nick i teraz boję się otwierać mozillę.
|
|
|
|
#2822 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę wizaż traktować jako swoją prywatną odskocznię ale wspólne imprezy/spotkania chętnie-jednak wtedy mówmy sobie po imieniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i już Ci mówiłam, że imię Lenka bardzo do Ciebie pasuje! No i można na upartego traktować je jak no...skrót ![]() Cytat:
![]() Kiedyś na andrzejkach przestałam się po prostu odzywać-po przerwaniu nie kontynuowałam wypowiedzi Trochę podziałało ale na krótko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Umówimy się z Trust na wspólne zakupy i razem poszperamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie chodzi o to byś się zamknęła Albo nie do końca Po prostu nie przerywaj, daj dokończyć opowiadającej i dopiero skomentuj. Jeśli ktoś coś opowiada, to nie wtrącaj z przejęciem swojego, nie "podsuwaj" słówek, nie sugeruj dalszej części. Chętnie z Tobą podyskutujemy na każdy temat, ale daj na boga nam się przebić, wypowiedzieć od A do Z i dopiero polemizuj A mnie nawet to nie ![]() ... kiedy motywacji brak nawet do tego, aby uzupełnić postanowienia w wątku ![]() ![]() Cytat:
Luz blues ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() 2. A ja Tobie grecką i będziemy kwita ;p 3. GG właśnie to samo powtarza. W sumie mogę udawać, że to moje imię, ale kto nie wejdzie na wątek od razu będzie mnie identyfikować, a o to chodziło aby nie. Aby zachować ten swój mikroświat dla wąskiego grona ![]() 4. Twister - zawsze chciałam w to zagrać!
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-01-05 o 15:41 |
||||||
|
|
|
#2826 |
|
Copyraptor
|
Dziewczynyyy, baby do sprzedania http://www.iamnotevenhere.blogspot.c...-kucharki.html
I ciacha do sprzedania: http://student-gotuje.blogspot.com/2...-sie-wosp.html ![]() Idę zakładać planszówkowe w klubie~ |
|
|
|
#2827 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Szczerze to mam dosyć Wizażu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież regularnie się udzielasz ![]() 1. różnorodność jest w cenie ja o BB dowiedziałam się też tutaj, od Trust2. ja nie mam nie tyle czasu, co ochoty 3. pożyczę Ci mojego masz męża i dziecko! ja mogę sobie pozwolić tylko na kota ![]() 4. nie spiesz się spacerek to bardzo kusząca opcja, lubię cudze dzieci jak nie płaczą i nie muszę robić z nimi skomplikowanych rzeczy typu wpychanie łyżeczki do zamkniętego dzióbka ![]() 5. i chwała Ci za to ![]() Urodę
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-01-05 o 16:04 |
||||
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Mall ma nas dość
Znalazłam zdjęcia swoich ciasteczek sprzed dwóch lat.. Nie umywają się do tych Soline, ale i tak byłam i jestem z nich dumna ![]() Soline, kiedy będziesz piekła ? ![]() edit: aa.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3f0f5fbb0.html
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-01-05 o 15:42 |
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwała się ta, po której zdjęciach z Sylwestra zastanawiałam się: "A co to za ślicznotka? "
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjęcia to gdzie?
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2833 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Ale tu dziś spęd
Współczuję i pozdrawiam nadrabiające ![]() 1/2 Cytat:
Cytat:
Ale jeśli dziś tam nie wrócę to w sobotę zajrzę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
To najwyżej będziemy się dzielić w zespoły i grać w różne ![]() Cytat:
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cieszy mnie to bardzo
Dopiero zaczynasz przygodę z nartami? Pupa obita? ![]() Cytat:
Ja mam ten plus, że mój poprzedni nick był eee łatwiejszy 4. Kombinuj jakiś facetów a rozkładam wam matę i kręcę strzałką do ustawiania |
|
|
|
|
#2835 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Melka - nie mam Was dość, tylko tego, że moje życie odbywa się głównie w internecie. Przecież ja nie mam życia poza Wizażem prócz pracy i kota. Przestałam widywać się z innymi znajomymi, w górach nie byłam już pół roku, o rodzinie przypominam sobie od święta.
Mam prawie 30 lat i jestem wirtualna ![]() Cytat:
|
|
|
#2836 | ||||
|
Zadomowienie
|
2/2
Cytat:
![]() 2. Ale ja tak lubię mówić do Ciebie bo imieniu Nigdy nie znałam bliżej żadnej G. 3. Jeśli dobrze kojarzę to niCru jest już z nami od przed wakacji Cytat:
Jesteś już nasza Cytat:
![]() 2. Super Cytat:
Idę do klubu przypomnieć sobie to i oto
|
|
#2837 | ||||
|
Pani Buka
|
Co Wam się dziś stało?
![]() na zajęcia się dotoczyłam i przetrwałam je pół śpiąc i nie odzywając się do nikogo słowem, ale obecność mam potem poszłam spać i spałam do 15, yh.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ma, że do nas nie pasujesz, bo właśnie fajne jest to że każda jest inna. uwierz mi, że o kosmetykach typu BB Cream ja dowiaduję się właśnie z tego wątku, inaczej bym nie wiedziała nic a nic kota nie mam, bo mam uczulenie. a co do spotkań - liczymy na to, że kiedyś się wyrwiesz ![]() na spacer też chętnie, tylko że np. ja mieszkam dokładnie na drugim końcu miasta ![]() Mall czasem czuję się podobnie :P
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-05 o 15:56 |
||||
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2839 | ||
|
Zadomowienie
|
co za lot kobiety!
Czytam i wbijam swoje trzy grosze....Cytat:
Cytat:
plus jeszcze - nie kupuję ciuchów przez internet i nie mam pojęcia czym jest rozświetlacz hahaAle dobrze mi tu więc moze nas nie wyrzucą .
|
||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to Hula ma fajną grę w karty - Totem ? Świetna
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(jadę na wesele)
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. oprócz 2-3 os. nikt wcześniej nie wiedział co to są BB Cremy, BU i inne cuda, które po wsiąknięciu w wizaż okazały się niezbędnikami ![]() 2. a ja nie lubię ![]() 3. ja też nie. dziecka i męża też nie mam i nie mam zamiaru na razie mieć 4. oooo. jak podrzucisz tacie to już będziesz mieć wolne, a na spacery też chodzimy ![]() 5. więc nie dostaniesz oper ![]() Cytat:
Twoją domówkę pamiętam ![]() 2. w sumie to chętnie bym się dołączyła
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2843 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale Ty jesteś młoda, masz ciekawe studia, faceta i całe życie przed sobą, możesz podróżować, nie spieszy Ci się do pracy zarobkowej... A mnie trzyma etat na czas określony i 20 dni urlopu.
Cytat:
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Za chwilę z głupich zakupów wyjdzie wielkie spotkanie zakupowe
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Malla i zdecydowanie chodziło mi o Ciebie, byłam pod wrażeniem, jaka ślicznaś
|
#2845 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dzięki, to bardzo przekłamane zdjęcia
![]() o, Indianie czyli impreza w weekend odpada
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się-zrobiłam pyszny gulasz
Drżałam wczoraj nad garnkami, bo ja typowo kurczakowa jestem i innego mięsa się nie chwytam...Ale tata drobiu nie lubi więc musiałam kombinować Nawet brat zapytał czy mu na jutro do pracy zapakuje Cytat:
A jak ze sprzętem ciuchowym stoisz? Wykombinowałaś coś? ![]() To jak wrócę i się ogarnę to umówimy się na zakupy |
|
|
|
|
#2847 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. ja też nie, a też bym chciała! Cytat:
![]() Cytat:
2. ale mów, tylko nie pisz ![]() serio nie znałaś żadnej G.? przecież to mega popularne imię! 3. yyy jak ten czas szybko leci Cytat:
![]() Cytat:
postawa godna naśladowania![]() a gdzie byłaś? Hard- ja czekam na kartę fit profit, też kosztuje 120zł, ale stwierdziłam, że jak mam płacić za 2x w tyg. fitness+ siłkę ok.140zł i to tylko w jednym klubie to jednak zainwestuję. faktycznie, że to kluby robią ograniczenia,a nie benefit
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu na studiach mam mało kolezanek, ktore daja sie gdzies wyciagnac
czesciej wychodzimy z ekipa TŻ, u siebie mam moje ukochane kolezanki z LO, wiec mam nadzieje, ze bedziemy sie spotykaly wiecej ( jesli wroce )
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
mi też się parę razy udało ![]() Cytat:
|
|
|
#2850 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehe, no, to jest najlepsze, jak nie wiadomo czy wchodzić czy nie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oo Twister! Cytat:
nie wiem, ale w sumie to nie jest zły pomysł - jakiś taki cupcakes albo muffinkę skonsumować... chociaż miałam się odciąć od zbędnych kalorii, no masz babo placek ![]() echh, teraz tylko o czekoladzie myślę Cytat:
Lenka a, no to wszystko jasne tym samym rozwiałaś mój najnowszy pomysł: "może jest taka zwinna jak puma"
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Wolę wizaż traktować jako swoją prywatną odskocznię ale wspólne imprezy/spotkania chętnie-jednak wtedy mówmy sobie po imieniu 
idę ulicą i jak gruźlik, co za wstyd
), więc z domowych sposobów mogę Ci polecić picie duuużej ilości herbat (mogą być z imbirem 

Strach z domu wychodzić 

Wszystko jest dla ludzi 

narty i cały strój mam w garażu u P., a jego nie ma w Krk
mogłabym to przekombinować, bo zostawił klucze u sąsiadki, ale chyba nie chcę zniżać się do tego poziomu
czasem czuję się podobnie :P
Drżałam wczoraj nad garnkami, bo ja typowo kurczakowa jestem i innego mięsa się nie chwytam...Ale tata drobiu nie lubi więc musiałam kombinować
postawa godna naśladowania