Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 14:45   #2821
szyrek
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

Wygooglałam Ineso. Następnie sprawdziałam swój nick i teraz boję się otwierać mozillę.

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 14:47   #2822
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
w ogóle tak ostatnio sobie myślałam, że może warto byłoby zacząć (chociaż od czasu do czasu) poszerzać nasze grono znajomych i może powinnyśmy przyprowadzać na spotkania nasze znajome/ znajomych? co o tym myślicie? zawsze można się umówić które spotkanie będzie czysto wizażowe, a które mieszane
Też o tym myślałam, zwłaszcza, że jakieś tam osoby były już wkręcane w nasze spotkania Tylko że ja osobiście nikomu nigdy nie mówię o wizażu, zresztą pamiętacie imprezę u mnie... Wolę wizaż traktować jako swoją prywatną odskocznię ale wspólne imprezy/spotkania chętnie-jednak wtedy mówmy sobie po imieniu

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
a poza tym - zdrowiej! sama właśnie kończę zmagania z katarem i kaszlem (dawno mnie tak nie złapało idę ulicą i jak gruźlik, co za wstyd ), więc z domowych sposobów mogę Ci polecić picie duuużej ilości herbat (mogą być z imbirem ), żeby rozgrzać nos, na katar Sudafed, żebyś się tak nie męczyła, a na gardło kogel-mogel i przed snem ciepłe mleko z masłem i miodem naprawdę pomaga!

jeszcze cebula i czosnek mają właściwości bakteriobójcze, ale to już takie bardziej agresywne metody
Kogel-mogel? Serio pomaga? Nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Chętnie Tym razem spróbuję oscypkowej z żurawiną ;p

Chodzi mi o to, że to miał być mój mały, odrębny świat i nie planowałam mieszania się różnych światów. A teraz chyba nie uda mi się z Was wykrzewić nazywanie mnie na żywo Lenką ;p
Uwielbiam grecką i w sumie zawsze taką zamawiam...z oscypkowej ukradłabym Ci gryza na spróbowanie
A i już Ci mówiłam, że imię Lenka bardzo do Ciebie pasuje! No i można na upartego traktować je jak no...skrót

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
rozpoczynam naukę do mojego egz inżynierskiego.... to juz za 2 tygodnie
Trzymam kciuki za motywacje do nauki!

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
]mowilyscie o tym Hard na zywo podczas spotkania? nic nie pomoglo?
Kiedyś na andrzejkach przestałam się po prostu odzywać-po przerwaniu nie kontynuowałam wypowiedzi Trochę podziałało ale na krótko

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Kurcze, tak bardzo wieje, że straż pożarna non stop jeździ w okolicach. Koło mnie, przy przedszkolu gałęź spadła na samochody Strach z domu wychodzić
Niech przewróci moje drzewo, niech przewróci moje drzewo...

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Nie mogłam w niej oddychać za bardzo ! I teraz jak przytylam po Świetach to bym w nią nie wlazła
Haha a to rzeczywiście odpada...jakbyś nie mogła siedzieć to rozumiem ale oddychać? Umówimy się z Trust na wspólne zakupy i razem poszperamy

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Jeśli ktokolwiek będzie się wybierał na narty to proszę mnie zabrać ze sobą. Mogę nawet jechać w bagażniku albo na sankach za samochodem. Jest mi wszystko jedno, ale jechać muszę!!
Aż tak Ci się spodobało?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, spotkanie planszówkowe - tak tak tak, ale pamiętajcie, że planszówki mają ograniczoną ilość graczy trzeba się umawiać na konkretną planszówkę, bo inaczej klops z tego wyjdzie.

Może założę w klubie spotkaniowym jeden wątek, w którym będziemy się umawiać na planszówki, ale bez jego kasowania każdorazowo?
Ja mogę najwyżej zaprosić do mnie do gry w Twistera lub jakiś monopol
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 14:51   #2823
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Aż tak Ci się spodobało?
Aż tak

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 14:52   #2824
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Wygooglałam Ineso. Następnie sprawdziałam swój nick i teraz boję się otwierać mozillę.
na szczeście na mój nick wyskakuje to co ma wyskakiwać
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:09   #2825
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
hiper, moje zachowanie nie wzięło się znikąd ani z "braku kultury, tylko wynika z tego, że odkąd pamiętam to jak coś mówiłam to słyszałam że nie mam racji itp albo żebym się nie wymądrzała, albo nawet żebym przestała tyle czytać bo książki mi męża nie znajdą. Mogę się nic nie odzywać. Amen w temacie.
Prawdę mówiąc, gdybym ja coś takiego słyszała "odkąd pamiętam", to miałoby to na mnie wpływ taki, że niewiele bym się odzywała i miałam obawy przed wyrażeniem własnego zdania. Twojego zachowania nie odbieram jako takiego, który ukształtowały negatywne opinie. Mnie nie chodzi o to co mówisz, tylko w jaki sposób. Jesteś głośna do przesady, zawstydzasz brakiem taktu komentując głośno tematykę seksu w bezpardonowy sposób i przede wszystkim przerywasz. Nas w tym wątku jest naprawdę dużo, wiele chodzi na spotkania. Wśród tylu bab nieuniknione są odmienne zdania, charaktery, gusta. Ale to jest naturalne i nikogo nie dziwi. Natomiast brak kultury wyrażany poprzez notoryczne przerywanie, dopowiadanie do czyjejś wypowiedzi, wcinanie się komuś w słowo tekstami "tak właśnie! a u mnie było (...)" itd jest męczące i bardzo zrażające do Twojego towarzystwa. Ja naprawdę bardzo ciężko znoszę Cię w pobliżu i nie dlatego, że masz inne zdanie czy dlatego, że czytasz dużo książek (to duży plus w moich oczach akurat), ale dlatego, że uniemożliwiasz płynną, swobodną, lekką konwersację.

I nie chodzi o to byś się zamknęła Albo nie do końca Po prostu nie przerywaj, daj dokończyć opowiadającej i dopiero skomentuj. Jeśli ktoś coś opowiada, to nie wtrącaj z przejęciem swojego, nie "podsuwaj" słówek, nie sugeruj dalszej części. Chętnie z Tobą podyskutujemy na każdy temat, ale daj na boga nam się przebić, wypowiedzieć od A do Z i dopiero polemizuj

Cytat:
Lenka a mnie do fit motywuje tez opona i wystający brzuch
A mnie nawet to nie Poza tym nie odstaje Ci brzuch. Albo zmyślasz, albo dobrze go ukrywasz
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No to pięknie. Do klubu
... kiedy motywacji brak nawet do tego, aby uzupełnić postanowienia w wątku

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
W ogóle ja się zawsze boję spotkań na żywo, bo na pewnym forum ujawniłam się po około 5 latach jego użytkowania, kiedy wszyscy obstawiali już, że jestem botem... Każdy mi się przyglądał i bacznie łowił każde słowo weryfikując mój wiek i wygląd z tym, co pisałam w odpowiednich watkach (a nóż/widelec jestem spaślakiem w siatkowanej koszulce, trzymam w ręku piwo ale i tak przedstawiam się jako dwunastoletni Wojtek ?) Zresztą za kazdym razem jak spotykam kogoś nowego z tamtego forum to jestem mierzona wzrokiem, do tego nawet zostałam uraczona opinią osoby wypowiadającej się w specyficzny sposób, cokolwiek miałoby to znaczyć...

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Khhh, kiedyś oglądałam z bratem i kotem house'a, kot cały czas gapił się w ekran, więc zażartowałam do brata: "jak myślisz, czyta napisy czy po prostu zna angielski?", a kot się odwrócił i odpowiedział "mueee"
To tak dla rozluźnienia atmosfery
Ubawiłam się Sama miałam na początku opory przed spotkaniami i chwilę trwało zanim poczułam się "wśród swoich". Ty masz o tyle łatwiej, że teraz jest nas -dzieścia i pojawiamy się z różną częstotliwością. Nie problem dołączyć i wsiąknąć. Ja startowałam jak na wątku były 4 dziewczyny, które znały się od dłuższego czasu i regularnie spotykały Luz blues
Cytat:
Znaczy mam sobie kupić do tych skarpetek?
Cytat:
lily, dzięki za miłe słowo ale jeżeli chodzi o kwestię włosów to uwierz mi ale mam tego tematu powyżej uszu. Odkąd pamietam to jakie by one nie były każdy mado nich jakies ale, łącznie do tego nawet że w szkole nie podobał się nikomu ich naturalny kolor i struktura. Nie mieli do czego sie dowalic to do włosów. Także wiesz, ja na tym punkcie jestem zaje... drażliwa.
A namawiał Cię ktoś do zmiany koloru i ścięcia, jakie masz obecnie? Pamiętam jeszcze Twój wygląd sprzed roku? Dwóch? Teraz masz o niebo lepszy look i ciekawa jestem, czy od razu byłaś "na tak" i czy sama z siebie zdecydowałaś się na zmianę, czy po namowach innych.
Cytat:
Może założę w klubie spotkaniowym jeden wątek, w którym będziemy się umawiać na planszówki, ale bez jego kasowania każdorazowo?
Miałam to proponować właśnie

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
2. Też o tym myślałam, zwłaszcza, że jakieś tam osoby były już wkręcane w nasze spotkania Tylko że ja osobiście nikomu nigdy nie mówię o wizażu, zresztą pamiętacie imprezę u mnie... Wolę wizaż traktować jako swoją prywatną odskocznię ale wspólne imprezy/spotkania chętnie-jednak wtedy mówmy sobie po imieniu

2. Uwielbiam grecką i w sumie zawsze taką zamawiam...z oscypkowej ukradłabym Ci gryza na spróbowanie

3. A i już Ci mówiłam, że imię Lenka bardzo do Ciebie pasuje! No i można na upartego traktować je jak no...skrót

4. Ja mogę najwyżej zaprosić do mnie do gry w Twistera lub jakiś monopol
1. No właśnie, miałam identyczne założenie. Nie wydaje mi się możliwe, abyśmy tak płynnie przechodziły od nicków do imion w zależności od typu imprezy (własne grono/mieszana), bo choćby ja sama nie znam części imion, a Mistrzyni ubzdurała mi się jako Aneta
2. A ja Tobie grecką i będziemy kwita ;p
3. GG właśnie to samo powtarza. W sumie mogę udawać, że to moje imię, ale kto nie wejdzie na wątek od razu będzie mnie identyfikować, a o to chodziło aby nie. Aby zachować ten swój mikroświat dla wąskiego grona
4. Twister - zawsze chciałam w to zagrać!

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-01-05 o 15:41
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:10   #2826
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczynyyy, baby do sprzedania http://www.iamnotevenhere.blogspot.c...-kucharki.html

I ciacha do sprzedania: http://student-gotuje.blogspot.com/2...-sie-wosp.html

Idę zakładać planszówkowe w klubie~
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:10   #2827
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wolę wizaż traktować jako swoją prywatną odskocznię ale wspólne imprezy/spotkania chętnie-jednak wtedy mówmy sobie po imieniu

A i już Ci mówiłam, że imię Lenka bardzo do Ciebie pasuje! No i można na upartego traktować je jak no...skrót

Cytat:
jakie opuszczę??? nie wiesz że nie opuszcza się aż do śmierci?
Szczerze to mam dosyć Wizażu.
Cytat:
gg ja miałam kartę benefita ale oddałam bo płacić 120 zł miesiecznie to troszke dużo (zważywszy na to, że w wielu klubach powprowadzali dziwne ograniczenia co do wstępow za pośrednictwem tejże karty)
Jakie dziwne? Maksymalnie 2 zajęcia dziennie to dziwne?
Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Aaaa i polecam Grypolek tani a dobry. Ma wiecej substancji aktywnych niż griepksy/ferveksy
Mi tylko Fervex pomaga... I ma też inne plusy
Cytat:
ale po przeczytaniu waszych wpisów doszłam do wniosku ze średnio do was pasuję, bo:
- jestem kosmetyczna noga, nic nie kupuję i nie znam sie za bardzo na makijażu. O istnieniu kremu BB dowiedziałam sie z tego forum i zagłebiłam sie w temat. I kiedys sie skusze
- nie mam czasu na zakupy ciuchowe
- kota nie mam i nie mam zamiaru mieć (na razie)
- nie mam czasu na spotkania wieczorne. Ale mam nadzieje że sie to zmieni i niedługo z czystym sumieniem zostawię Helenę tacie na wieczór i wypuszczę sie w miasto . (No chyba że ma ktos ochote na spacer z ze mna i Heleną w mniej wietrzny dzień)
- wiem gdzie jest Galeria Krakowska i że jest w niej H&M
Oj tam Przecież regularnie się udzielasz
1. różnorodność jest w cenie ja o BB dowiedziałam się też tutaj, od Trust
2. ja nie mam nie tyle czasu, co ochoty
3. pożyczę Ci mojego masz męża i dziecko! ja mogę sobie pozwolić tylko na kota
4. nie spiesz się spacerek to bardzo kusząca opcja, lubię cudze dzieci jak nie płaczą i nie muszę robić z nimi skomplikowanych rzeczy typu wpychanie łyżeczki do zamkniętego dzióbka
5. i chwała Ci za to
Cytat:
A co ja mam takiego, czego Ty nie masz? Wszystko jest dla ludzi
Urodę

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-01-05 o 16:04
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:21   #2828
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Rozkręciłyście się

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:36   #2829
Melka88
Zakorzenienie

Mall ma nas dość

Znalazłam zdjęcia swoich ciasteczek sprzed dwóch lat.. Nie umywają się do tych Soline, ale i tak byłam i jestem z nich dumna

Soline, kiedy będziesz piekła ?

edit:
aa.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3f0f5fbb0.html
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2012-01-05 o 15:42
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:37   #2830
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Urodę

Odezwała się ta, po której zdjęciach z Sylwestra zastanawiałam się: "A co to za ślicznotka? "

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:39   #2831
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam zdjęcia swoich ciasteczek sprzed dwóch lat.. Nie umywają się do tych Soline, ale i tak byłam i jestem z nich dumna
I co? Myślisz, że tak sobie tu wpadniesz, oznajmisz i wypadniesz?
A zdjęcia to gdzie?

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:43   #2832
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
I co? Myślisz, że tak sobie tu wpadniesz, oznajmisz i wypadniesz?
A zdjęcia to gdzie?
Już uzupełniłam

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-01-05, 15:44   #2833
granatowo
Zadomowienie

Ale tu dziś spęd Współczuję i pozdrawiam nadrabiające
1/2
Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
http://www.bard.pl/kontakt,sklep,kontakt.htm :P
Ale nie znalazłam nic na temat wypożyczania
wypytam współlokatora, który tam pracuje
Taaak, spytaj!

Cytat:
Napisane przez Melka88
To jakbyś kupowała - pamiętaj o mnie
Melka jeszcze nie kupiłam- strasznie lało a ja byłam bez parasola Ale jeśli dziś tam nie wrócę to w sobotę zajrzę

Cytat:
Napisane przez baajeczna
lepiej nie wychodzmy z domu, bo nas zwieje
Gdyby którąś wiatr zabierał to zawsze może się mnie złapać za rękę, bo mnie to nie grozi

Cytat:
Napisane przez Shiruvii
Jeśli ktokolwiek będzie się wybierał na narty to proszę mnie zabrać ze sobą. Mogę nawet jechać w bagażniku albo na sankach za samochodem. Jest mi wszystko jedno, ale jechać muszę!!
Ok

Cytat:
Napisane przez niCru
1. W ogóle ja się zawsze boję spotkań na żywo (...)

2. Khhh, kiedyś oglądałam z bratem i kotem house'a, kot cały czas gapił się w ekran, więc zażartowałam do brata: "jak myślisz, czyta napisy czy po prostu zna angielski?", a kot się odwrócił i odpowiedział "mueee"
To tak dla rozluźnienia atmosfery
1. Chooodź, jest fajnie
2.

Cytat:
Napisane przez Cholerka
Dziewczyny, spotkanie planszówkowe - tak tak tak, ale pamiętajcie, że planszówki mają ograniczoną ilość graczy trzeba się umawiać na konkretną planszówkę, bo inaczej klops z tego wyjdzie.

Właśnie. Często jest, że mogą grać tylko 4 osoby To najwyżej będziemy się dzielić w zespoły i grać w różne

Cytat:
Napisane przez Malla
Ty sobie możesz na to pozwolić. O mnie by pomyśleli "grała chochoła w szkolnym przedstawieniu"
Stary 2012-01-05, 15:50   #2834
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak
Cieszy mnie to bardzo Dopiero zaczynasz przygodę z nartami? Pupa obita?

Cytat:
1. No właśnie, miałam identyczne założenie. Nie wydaje mi się możliwe, abyśmy tak płynnie przechodziły od nicków do imion w zależności od typu imprezy (własne grono/mieszana), bo choćby ja sama nie znam części imion, a Mistrzyni ubzdurała mi się jako Aneta
1. Chłopaki się ostatnio nie pokapowali ale dosyć zakręceni byli Ja mam ten plus, że mój poprzedni nick był eee łatwiejszy
4. Kombinuj jakiś facetów a rozkładam wam matę i kręcę strzałką do ustawiania
Stary 2012-01-05, 15:52   #2835
Malla
Nie depcze krokusów

Melka - nie mam Was dość, tylko tego, że moje życie odbywa się głównie w internecie. Przecież ja nie mam życia poza Wizażem prócz pracy i kota. Przestałam widywać się z innymi znajomymi, w górach nie byłam już pół roku, o rodzinie przypominam sobie od święta.
Mam prawie 30 lat i jestem wirtualna
Cytat:
Odezwała się ta, po której zdjęciach z Sylwestra zastanawiałam się: "A co to za ślicznotka? "
Chyba mylisz mnie z mmmmmm albo ze Słodziakiem
Stary 2012-01-05, 15:52   #2836
granatowo
Zadomowienie

2/2

Cytat:
1. moje serce krwawi... narty i cały strój mam w garażu u P., a jego nie ma w Krk mogłabym to przekombinować, bo zostawił klucze u sąsiadki, ale chyba nie chcę zniżać się do tego poziomu

2. nie po imieniu

3.jakoś ostatnio doszła Lili i NicRu i da się, trzeba tlyko chcieć
1. Hmmm... No to już od Ciebie zależy. W sumie byłaby nas 4 - liczę Shir
2. Ale ja tak lubię mówić do Ciebie bo imieniu
Nigdy nie znałam bliżej żadnej G.
3. Jeśli dobrze kojarzę to niCru jest już z nami od przed wakacji

Cytat:
Napisane przez mszpilka
ale po przeczytaniu waszych wpisów doszłam do wniosku ze średnio do was pasuję, bo:
- jestem kosmetyczna noga, nic nie kupuję i nie znam sie za bardzo na makijażu. O istnieniu kremu BB dowiedziałam sie z tego forum i zagłebiłam sie w temat. I kiedys sie skusze
- nie mam czasu na spotkania wieczorne. Ale mam nadzieje że sie to zmieni i niedługo z czystym sumieniem zostawię Helenę tacie na wieczór i wypuszczę sie w miasto . (No chyba że ma ktos ochote na spacer z ze mna i Heleną w miej wietrzny dzień)
Coś Ty! Ja niby już wiem co to BB, ale nie zamierzam go mieć. Zakupy ciuchowe odpadają, bo nie są warte swojej ceny. Też nie mam kota a na spacer chętne zawsze się znajdą
Jesteś już nasza

Cytat:
Napisane przez Emilka
1. Niech przewróci moje drzewo, niech przewróci moje drzewo...
2. Ja mogę najwyżej zaprosić do mnie do gry w Twistera lub jakiś monopol
1.
2. Super

Cytat:
Napisane przez Lenka
Właśnie Idę do klubu przypomnieć sobie to i oto
Stary 2012-01-05, 15:55   #2837
kasiencja
Pani Buka

Co Wam się dziś stało?
na zajęcia się dotoczyłam i przetrwałam je pół śpiąc i nie odzywając się do nikogo słowem, ale obecność mam potem poszłam spać i spałam do 15, yh.

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
j
a poza tym - zdrowiej! sama właśnie kończę zmagania z katarem i kaszlem (dawno mnie tak nie złapało idę ulicą i jak gruźlik, co za wstyd ), więc z domowych sposobów mogę Ci polecić picie duuużej ilości herbat (mogą być z imbirem ), żeby rozgrzać nos, na katar Sudafed, żebyś się tak nie męczyła, a na gardło kogel-mogel i przed snem ciepłe mleko z masłem i miodem naprawdę pomaga!

jeszcze cebula i czosnek mają właściwości bakteriobójcze, ale to już takie bardziej agresywne metody
spoko, herbaty piję, mleko z miodem będzie i spróbuję zaraz zrobić makaron z sosem z dużym dodatkiem czosnku

Cytat:
A
Poszerzać grono? Hmm... Nie miałabym nic przeciwko, gdybyśmy posługiwały się imionami, nie nickami. Jakoś zaczynając przygodę z wizażem nie brałam pod uwagę integracji na taką skalę. A zaraz wyjdzie, że dla większości znajomych osób w Krakowie jestem wirtualną Lenką niż ...
Chodzi mi o to, że to miał być mój mały, odrębny świat i nie planowałam mieszania się różnych światów. A teraz chyba nie uda mi się z Was wykrzewić nazywanie mnie na żywo Lenką ;p
ja tam w sumie osoby, które moglabym do Was przyprowadzić, mogę policzyć na połowie palców jednej ręki

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
"Puma" to od skarpetek .

Cytat:
Ja bym też jakoś wolała, gdyby osoby pytające chociaż się przywitały, skoro zaglądają tu co jakiś czas i podziękowały za informacje, a nie " gdzie to i to " i cisza, aż znowu zapytają " a to i to "
no, mam takie same zdanie

Cytat:
Aaaa i polecam Grypolek tani a dobry. Ma wiecej substancji aktywnych niż griepksy/ferveksy
[...]
- nie mam czasu na spotkania wieczorne. Ale mam nadzieje że sie to zmieni i niedługo z czystym sumieniem zostawię Helenę tacie na wieczór i wypuszczę sie w miasto . (No chyba że ma ktos ochote na spacer z ze mna i Heleną w miej wietrzny dzień)
Grypolek? tak się nazywa?
nie ma, że do nas nie pasujesz, bo właśnie fajne jest to że każda jest inna. uwierz mi, że o kosmetykach typu BB Cream ja dowiaduję się właśnie z tego wątku, inaczej bym nie wiedziała nic a nic kota nie mam, bo mam uczulenie. a co do spotkań - liczymy na to, że kiedyś się wyrwiesz
na spacer też chętnie, tylko że np. ja mieszkam dokładnie na drugim końcu miasta

Mall czasem czuję się podobnie :P

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-01-05 o 15:56
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:55   #2838
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Melka jeszcze nie kupiłam- strasznie lało a ja byłam bez parasola Ale jeśli dziś tam nie wrócę to w sobotę zajrzę
W porządku, nie pili się

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-01-05, 15:58   #2839
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

co za lot kobiety! Czytam i wbijam swoje trzy grosze....

Cytat:
gg ja miałam kartę benefita ale oddałam bo płacić 120 zł miesiecznie to troszke dużo (zważywszy na to, że w wielu klubach powprowadzali dziwne ograniczenia co do wstępow za pośrednictwem tejże karty)
To nie kluby powprowadzały tylko benefit odgórnie co chwilę coś narzuca. Skubańce kasy szukaja i oszczędności gdzie mogą, a mało który klub może sobie pozwolić na odrzucenie ich wymysłów.

Cytat:
dziewczyny strasznie sie rozpisałyście, mam problemy z nadarbianiem!

Oprócz Helenki to ja się mogę pod wszystkim podpisać więc razem nie pasujemy plus jeszcze - nie kupuję ciuchów przez internet i nie mam pojęcia czym jest rozświetlacz haha
Ale dobrze mi tu więc moze nas nie wyrzucą .
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:58   #2840
Melka88
Zakorzenienie

A w ogóle to Hula ma fajną grę w karty - Totem ? Świetna

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-01-05, 15:58   #2841
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Cieszy mnie to bardzo Dopiero zaczynasz przygodę z nartami? Pupa obita?
Pierwszy raz miałam narty na nogach! Ja w ogóle ze sportami jestem bardzo na bakier, a z zimowych to tylko długodystansowe siedzenie przy grzejniku. Pupa wcale nie obita i nic mnie nie boli. Fakt, że tylko jeden dzień i w sumie zbyt wiele nie pojeździłam, ale i tak jestem zachwycona.

Cytat:

Nie w ten weekend (jadę na wesele)

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:58   #2842
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

stwierdzam, że jednak się nadajesz, bo:
1. oprócz 2-3 os. nikt wcześniej nie wiedział co to są BB Cremy, BU i inne cuda, które po wsiąknięciu w wizaż okazały się niezbędnikami
2. a ja nie lubię
3. ja też nie. dziecka i męża też nie mam i nie mam zamiaru na razie mieć
4. oooo. jak podrzucisz tacie to już będziesz mieć wolne, a na spacery też chodzimy
5. więc nie dostaniesz oper

Cytat:
1. Też o tym myślałam, zwłaszcza, że jakieś tam osoby były już wkręcane w nasze spotkania Tylko że ja osobiście nikomu nigdy nie mówię o wizażu, zresztą pamiętacie imprezę u mnie... Wolę wizaż traktować jako swoją prywatną odskocznię ale wspólne imprezy/spotkania chętnie-jednak wtedy mówmy sobie po imieniu

2. Haha a to rzeczywiście odpada...jakbyś nie mogła siedzieć to rozumiem ale oddychać? Umówimy się z Trust na wspólne zakupy i razem poszperamy
1. dlatego zaproponowałam że możemy się umawiać, że np. dane spotkanie będzie mieszane.
Twoją domówkę pamiętam

2. w sumie to chętnie bym się dołączyła
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 16:08   #2843
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ale Ty jesteś młoda, masz ciekawe studia, faceta i całe życie przed sobą, możesz podróżować, nie spieszy Ci się do pracy zarobkowej... A mnie trzyma etat na czas określony i 20 dni urlopu.
Cytat:
ja w ogóle ze sportami jestem bardzo na bakier, a z zimowych to tylko długodystansowe siedzenie przy grzejniku.
Stary 2012-01-05, 16:13   #2844
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Za chwilę z głupich zakupów wyjdzie wielkie spotkanie zakupowe

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Malla i zdecydowanie chodziło mi o Ciebie, byłam pod wrażeniem, jaka ślicznaś

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 16:15   #2845
Malla
Nie depcze krokusów

Dzięki, to bardzo przekłamane zdjęcia

o, Indianie czyli impreza w weekend odpada
Stary 2012-01-05, 16:20   #2846
OneMoreDress
Zakorzenienie

Pochwalę się-zrobiłam pyszny gulasz Drżałam wczoraj nad garnkami, bo ja typowo kurczakowa jestem i innego mięsa się nie chwytam...Ale tata drobiu nie lubi więc musiałam kombinować Nawet brat zapytał czy mu na jutro do pracy zapakuje

Cytat:
Pierwszy raz miałam narty na nogach! Ja w ogóle ze sportami jestem bardzo na bakier, a z zimowych to tylko długodystansowe siedzenie przy grzejniku. Pupa wcale nie obita i nic mnie nie boli. Fakt, że tylko jeden dzień i w sumie zbyt wiele nie pojeździłam, ale i tak jestem zachwycona.
Oooo to będzie z Ciebie narciarz! A jak ze sprzętem ciuchowym stoisz? Wykombinowałaś coś?

Cytat:
2. w sumie to chętnie bym się dołączyła
To jak wrócę i się ogarnę to umówimy się na zakupy Teraz nie mam jak kasy wydawać to później będę mogła szaleć
Stary 2012-01-05, 16:20   #2847
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdę mówiąc, gdybym ja coś takiego słyszała "odkąd pamiętam", to miałoby to na mnie wpływ taki, że niewiele bym się odzywała i miałam obawy przed wyrażeniem własnego zdania. Twojego zachowania nie odbieram jako takiego, który ukształtowały negatywne opinie. Mnie nie chodzi o to co mówisz, tylko w jaki sposób. Jesteś głośna do przesady, zawstydzasz brakiem taktu komentując głośno tematykę seksu w bezpardonowy sposób i przede wszystkim przerywasz. Nas w tym wątku jest naprawdę dużo, wiele chodzi na spotkania. Wśród tylu bab nieuniknione są odmienne zdania, charaktery, gusta. Ale to jest naturalne i nikogo nie dziwi. Natomiast brak kultury wyrażany poprzez notoryczne przerywanie, dopowiadanie do czyjejś wypowiedzi, wcinanie się komuś w słowo tekstami "tak właśnie! a u mnie było (...)" itd jest męczące i bardzo zrażające do Twojego towarzystwa. Ja naprawdę bardzo ciężko znoszę Cię w pobliżu i nie dlatego, że masz inne zdanie czy dlatego, że czytasz dużo książek (to duży plus w moich oczach akurat), ale dlatego, że uniemożliwiasz płynną, swobodną, lekką konwersację.

I nie chodzi o to byś się zamknęła Albo nie do końca Po prostu nie przerywaj, daj dokończyć opowiadającej i dopiero skomentuj. Jeśli ktoś coś opowiada, to nie wtrącaj z przejęciem swojego, nie "podsuwaj" słówek, nie sugeruj dalszej części. Chętnie z Tobą podyskutujemy na każdy temat, ale daj na boga nam się przebić, wypowiedzieć od A do Z i dopiero polemizuj

ale Ty to ładnie, mądrzej i przejrzyście napisałaś. widać że służy Ci miejsce pracy

4. ja też nie, a też bym chciała!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Melka - nie mam Was dość, tylko tego, że moje życie odbywa się głównie w internecie. Przecież ja nie mam życia poza Wizażem prócz pracy i kota. Przestałam widywać się z innymi znajomymi, w górach nie byłam już pół roku, o rodzinie przypominam sobie od święta.
Mam prawie 30 lat i jestem wirtualna
dlatego właśnie pomyślałam, że może fajnie byłoby rozszerzyć grono znajomych, poznać kogoś nowego po to żeby mieć życie poza wizażem

Cytat:
2. Ale ja tak lubię mówić do Ciebie bo imieniu
Nigdy nie znałam bliżej żadnej G.
3. Jeśli dobrze kojarzę to niCru jest już z nami od przed wakacji
1. kusisz mnie strasznie, ale nie będę czegoś takiego robić. głupio byłoby mi w stosunku do tej sąsiadki
2. ale mów, tylko nie pisz
serio nie znałaś żadnej G.? przecież to mega popularne imię!
3. yyy jak ten czas szybko leci

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Oprócz Helenki to ja się mogę pod wszystkim podpisać więc razem nie pasujemy plus jeszcze - nie kupuję ciuchów przez internet i nie mam pojęcia czym jest rozświetlacz haha
Ale dobrze mi tu więc moze nas nie wyrzucą .
męża masz?

Cytat:
i to mi się podoba! postawa godna naśladowania
a gdzie byłaś?

Hard- ja czekam na kartę fit profit, też kosztuje 120zł, ale stwierdziłam, że jak mam płacić za 2x w tyg. fitness+ siłkę ok.140zł i to tylko w jednym klubie to jednak zainwestuję.
faktycznie, że to kluby robią ograniczenia,a nie benefit
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 16:30   #2848
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
ja tu na studiach mam mało kolezanek, ktore daja sie gdzies wyciagnac czesciej wychodzimy z ekipa TŻ, u siebie mam moje ukochane kolezanki z LO, wiec mam nadzieje, ze bedziemy sie spotykaly wiecej ( jesli wroce )

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-01-05, 16:31   #2849
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Pochwalę się-zrobiłam pyszny gulasz Drżałam wczoraj nad garnkami, bo ja typowo kurczakowa jestem i innego mięsa się nie chwytam...Ale tata drobiu nie lubi więc musiałam kombinować Nawet brat zapytał czy mu na jutro do pracy zapakuje
ooo mi też się parę razy udało
Cytat:
dlatego właśnie pomyślałam, że może fajnie byłoby rozszerzyć grono znajomych, poznać kogoś nowego po to żeby mieć życie poza wizażem
Dla mnie osoby poznane przez Wizażanki to też Wizaż, nawet jeśli mają na imię Wojtek
Stary 2012-01-05, 16:31   #2850
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, wow, jakie ciekawe informacje.
W takim razie proponuję spotkanie planszówkowe w Gazeta Cafe
A Bardo(a) zaraz wygooglam

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Trzeba bylo wpaaaaść!

Ja przyszłam i czekałam na rogu ulicy, bo nie wiedziałam czy już wchodzić czy nie I dopiero Malla mi napisala żebym pamiętała o rezerwacji, więc zapytałam kelnera, a ten wskazał mi stolik, gdzie siedziały już 3 zacne damy
chciałam, ale biblioteka mnie pochłonęła

hehe, no, to jest najlepsze, jak nie wiadomo czy wchodzić czy nie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dziękuję za poprawę humoru

Na planszówki też się piszę, chociaż nie wiem, czy w najbliższym czasie uda mi się wygrzebać spod stosu książek, który mnie właśnie przygniata.

Idę się uczyć.

Cytat:

jestem za

Cytat:
Kasia, Soline drówka!
ja tez chora, mąż przywlókł z pracy jakies dziadostwo i najpierw sam był chory teraz ja. Helcia na szczescie nie. Jeszcze

dziękuję

Cytat:
Kogel-mogel? Serio pomaga? Nie wiedziałam

Ja mogę najwyżej zaprosić do mnie do gry w Twistera lub jakiś monopol
też nie wiedziałam, ale jak TŻ usłyszał jak rzężę, to od razu mi ukręcił i faktycznie na drugi dzień było lepiej

oo Twister!

Cytat:

Soline, kiedy będziesz piekła ?

edit:
aa.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3f0f5fbb0.html
jakie śliczne! zjadłabym te choineczki, są urocze!

nie wiem, ale w sumie to nie jest zły pomysł - jakiś taki cupcakes albo muffinkę skonsumować... chociaż miałam się odciąć od zbędnych kalorii, no masz babo placek

echh, teraz tylko o czekoladzie myślę

Cytat:
spoko, herbaty piję, mleko z miodem będzie i spróbuję zaraz zrobić makaron z sosem z dużym dodatkiem czosnku
no to kuracja na medal!

Lenka a, no to wszystko jasne tym samym rozwiałaś mój najnowszy pomysł: "może jest taka zwinna jak puma"

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości