Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują cz. 11 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 16:59   #391
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Znalazłam lakier
Przyszły mi zamówione spodnie - są idealne Oczywiście poza długością I trochę poszerzają mi biodra, ale mam to w głębokim uważaniu Jak je przecenią to kupię sobie takie same tylko jasne
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:01   #392
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość

[/COLOR]Luksa podaj tutuł ej twojej niedokonczonej sagi??

Mojej? Ja nie pisałam nic o niedokończonej sadze.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:09   #393
Oja 84
Zadomowienie

hej laski! u mnie też wieje i pada strasznie, nie chciało mi się ale pojechałam do miasta po 3 rzeczy a wrociłam obładowana jak wielbłąd rozmroziłam i umyłam lodówkę i co chwilę wyłączał sie prąd a potem wyłączył się na dobre, na prawie godzine, w tym czasie ok 17stej moje dziecko zasnęło mi na rękach ciekawe ile będzie spać, czy obudzi się w sodku nocy wyspana czy jak to będzie, pojęcia nie mam
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
A co myslicie o czymś takim tylko bez głowy i nóżek...nadaje sie dla 5-latki...
http://i.pinger.pl/pgr263/762ff5ab0021dc494cbdf491/
świetne!!
Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam pokój Kaszki, poszedł dziś na pierwszy ogień sprzątania Zamieszkują go oprócz Kaszki pluszaki, w tym Clifford ale nie na biegunach. Łóżko jak jest rozłożone to sięga tam gdzie stoją kartony, więc mało miejsca zostaje, a do tego jeszcze wczoraj między łóżkiem a biurkiem stał namiot - w części 10 obfotografowany
śliczny pokoik! mojej małej chyba najbardziej spodobałyby się firanki, jest teraz na etapie fascynacji ksieżniczkami, nawet nad łóżeczkiem ma takie naklejki trójwymiarowe przylepione

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:12   #394
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
śliczny pokoik! mojej małej chyba najbardziej spodobałyby się firanki, jest teraz na etapie fascynacji ksieżniczkami, nawet nad łóżeczkiem ma takie naklejki trójwymiarowe przylepione
U nas życiem rządzi Barbie i księżniczki, na firankach, na budziku, pościeli no i te wszystkie lalki na półkach Do tego ubranka też z Barbie i księżniczkami Disney'a
Cieszę się, że sporo da się w lumpkach znaleźć
Stary 2012-01-05, 17:13   #395
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
sorki to zalotka pisala ze ma jakąs niedokonczonea sage
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:14   #396
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Hello, ja dziś po wariackim dniu.... zaspałam rano, zamiast o 5 obudziłam sie o 6.20 biegiem na autobus, a muszę wyjść z domu o 6.27 żeby zdążyć. W autobusie wymarzlam bo buraki nie włączają jak jest taka zimnica ogrzewania, dopiero jak spadnie śnieg. Kolana mi tak zdrętwiały że już mi w głowie świtało, żeby zacząć nosić ze sobą kocyk
A potem juz poleciało- zamykanie roku- co chwilę coś się nie zgadza, coś brakuje, ech masakra i oczywiście tona telefonów.

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
jakaś masakra teraz na religii, ja pamiętam jak do salki przy kościele chodziłam, trzeba było się uczyć wiadomo, ale nie tyle co teraz ja to przeciwna jestem religi w szkole, nie wszyscy przecież są tego samego wyznania lepiej jak się chodziło poza szkołą
Ci co nie są na religię nie chodzą.

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No i byliśmy u lekarza i to zapalenie płuc jednak .

O matko!

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Aż się cofnęłam żeby zobaczyć i faktycznie.
Antybiotyk. Klacid. Taki jak miał wcześniej na zapalenie oskrzeli.
I jeszcze receptę dostałam "nową" do decyzji NFZ

Wiesz co on dwa razy przechodził zapalenie oskrzeli, nawracało mu to powrocie do przedszkola. I teraz kaszle od 20.12. tak mokro... I nie pomógł antybiotyk (Augmentin) ani Pulneo. No więc skierowanie na rentgen i wykazało zmiany w płucach.
I z ciekawości zapytam ile zapłaciłaś, znaczy jaką zniżkę dostałaś? Bo podobno największy problem z tymi pieczątkami jest u Was w mazowieckim, w śląskim i u nas w małopolskim.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
camelkopodobny
ks.który u mnie będzie,wg.opisu Camelka jest "cynikiem",no i na takiego wygląda sokładnie,zobaczymy ale to jeszcze daleko,pod koniec stycznia

poleż sobie Bogi,odpocznij

Niedawno się kopaliśmy z tżem ale ogólnie rzadko mi się to zdarza,dawniej non stop kopałam ale prawdziwy prąd mnie kopnął kilka razy

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

superowo Wiki się ucieszy

Miro?

Cytat:
Czytałam na blogu, czytałam i właśnie nie jest jednoznacznie napisane czy cienie znikają po dwóch tygodniach, czy może wcześniej. A może Ty masz jakiś inny patent na cienie? Bo anew g. to jakoś w 3 wchodzi dopiero?
W 2 w demo jest.

Pokój śliczny- u Oliwii dwie ściany są w ciut jaśniejszym różu a dwie w "jesieni gruszkowej" Nobilesa.

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Ja tam juz przyzwyczajona, ze co trzeci dzień mam wichury i deszcz tnie po mordzie

Moniak, byłam w drogerii i oprócz maseczek, które wymienilam jest jeszcze z owocu granatu z zurawina a jak Ci sie to masło podoba? Bo teraz jest na promocji pelnowymiarowe opakowanie za niecałe 2 funty przy okazji kupiłam sobie trzy żele pod prysznic o pysznych zapach plus peeling kokosowy i płyn do kąpieli wiśniowy

Wy tak narzekacie na ta religie, a my z Tż'em chyba zdecydujemy sie dokonać aktu apostazji

Gry typu strzelanki itp. są fajne, ale zeby je rozumieć trzeba mieć tyle lat ile zaleca producent, a to jest główny błąd rodziców, ze nie patrzą na ograniczenia wiekowe komputer w młodym wieku tylko do celów edukacyjnych i małej rozrywki. Ja to mam bardziej dylemat w jakim wieku dziecko powinno mieć własny komputer czy komórkę. Ja miałam w gimnazjum, ale wiem, ze młodsze dzieci juz maja. Tylko, w ktorym wieku to przesada?
Jeśli chodzi o komórkę to uważam, że zależy do czego dziecko ją potrzebuje. Moja dostała jak zaczęła chodzić na półkolonie, taż żebym była z nią w kontakcie. Na komputerze gra- ale nie na wszystkim, ma gry Barbie, albo gra w jakieś sadzenie roślin itp. rzeczy.
Uważam, ze nie należy zabraniać tylko zachować rozsądek.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
u mnie cały dzień padało (i nawet śnieg przez chwilę), ale na szczęście, jak wracałam z bąblem to przestało

ojjj

a ja kupuję czasami nie ma się czego wstydzić przecież
a tak to słąwek raczej też bez problemów

a ja nie jestem antyantybiotykowa już wiem, że jak mati chory to u niego trzeba działać konkretnie
, bo inaczej ciągnie się to w nieskończoność, a i tak antybiotykiem się kończy
ale lekarze niechętnie dają ...
ja zaraz muszę ogarną mieszkanie, bo o 19stej kumpele przychodzą
Ja podpasek nie używam, więc nie mam problemu- ale mój mąż, smiga do apteki, sklepu, rozgląda sie za tamponami, kupuje bez obciachu, to samo z prezesami.

Ja uważam, że jesli po kilku dniach syropki nie działają to znaczy że trzeba cos mocniejszego i wtedy sama daję antybiotyk.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja pierdziu...
Kiedyś, mi tam się nie spieszy
A tym bardziej, że jeszcze zakupiliśmy zakolanówki

W Kielcach nie męczył mnie kaszel, a w domu już tak Zmarzłam w busie i pewnie to przez to

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Ja bardzo często mam tak z Benkowskim. Pamiętam, że kiedyś na schodach ruchomych impuls przeszedł nam po nosach, a B. nawet nie poczuł I nasze vento mnie bardzo często "kopie"

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Stało się wielkie nieszczęście... Zginął mi lakier z catrice - sydney Jeśli to szczur go zadwoździł, to zginie!
Kaśka a nie jesteś na cś jeszcze uczulona?

Cytat:
Wszystko moim zdaniem zalezy od zdrowego podejdscia...są sytuacje że antybiotyki są koniecznością i są takie że warto spróbować leczyć inaczej...
Ja mam jeszcze jedną pełną, ale niedokończoną sagę...niedługo moze sie za nią zabiore...ale Ludzie Lodu to i tak w tej kategorii mój faworyt...mam wszystkie części i na pewno jeszcze kiedyć łyknę...póki co lecę robić obiadokolacje- kasza gryczana, pierś w chrupiącej panierce i sałata ze śmietaną(przysmak Ani)...
Aniu, więc jednak zapalenie płuc- trzymam kciuczki, żeby Staś szybko wyzdrowiał...
Moi też, ale czytanie drugi raz mija się z celem, ja zafascynowana, po kilku latach do niej wrócilam, a ponieważ jak tylko zaczynasz czytać przypominasz sobie co dalej się stanie, nie ma tego efektu zaskoczenia, zaciekawienia,drugi raz juz tak nie wciaga.
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:30   #397
Oja 84
Zadomowienie

ja sięjuż z Wami żegnam, idę umyć podłogę a potem będę składać zamówienie z avonu, mam nadzieję, że tż do tego czasu nie wróci bo będzie znów jęczał, że cały dzien siedzę w domu a jak on przyjezdza to ja dopiero zamowienie składam. A co poradzę na to, że juz we wtorek pisałam smsy przypominające a i tak czekam na ostatnią klientkę bo chce coś zamowic ale pracuje do 19stej

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:32   #398
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

A ja nie wiem co zrobić z tą moją Kaszką, nawet się jej bawić nie chciało, tylko bajki oglądać, no ale ile można bajek? Już 2 Barbie leci, ale tą mega lubię Barbie w Akademii Księżniczek
Stary 2012-01-05, 17:40   #399
Dorotxy
Zakorzenienie

oglądnęłam Julkę, no nawet zaczyna już mnie trochę interesować tylko ja nie siedzę spokojnie na takich serialach tylko czytam gazetę, albo w necie siedzę, a teraz zrobiłam listę na kat2 i tylko 4 rzeczy, wow nie kusiłam się mocno

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 17:47   #400
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

no porządki jako takie zrobione już mycie podłogi sobie darowałam, bo znając życie doś i tak się rozleje dzisiaj

no odkurzyłam pod choinką ... piec przeszedł, zahaczył i znowu pełno koniecznie musimy ją rozebrać (obstawiam, że po tej czynności będzie łysa), ale wczoraj była u nas chrzetna matiego, dzisiaj kumpele i nie ma kiedy

sławka też jeszcze nie ma, a miał po wodę i mleko jechać, bo nie mam ani kropleki

młody ma jedzonego - pojadł chipsów, 2 gruszki (zjadłby więcej, ale nie chce, żeby go brzuszek bolał) i teraz rzucił się na jogurty w ogóle jogurtów to u nas hurtowe ilości schodzą mati potrafi po przedszkolu zjeść aż 4 i to każdy inny zapas więc zawsze musi być
no i jeszcze w przedszkolu na szybkiego z wychowawczynią gadałam i mówiła, że mati się rozbrykał pytałam, czy je, bo w domu wydziwia, a ona zrobiła wielkie oczy i powiedziała, ze żadne dziecko tak nie je jak on obiad potrafi wziąć 6 dokładek ale widocznie dzieciak tyle potrzebuje

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

laski przyjechały, więc uciekam

miłego wieczoru

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 18:04   #401
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
We wtorek byłam u alergologa i miałam robione testy - nic nie wyszło

Mamuśka bierze zestaw tych 3 fioletowych pierścionków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 18:15   #402
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
młody ma jedzonego - pojadł chipsów, 2 gruszki (zjadłby więcej, ale nie chce, żeby go brzuszek bolał) i teraz rzucił się na jogurty w ogóle jogurtów to u nas hurtowe ilości schodzą mati potrafi po przedszkolu zjeść aż 4 i to każdy inny zapas więc zawsze musi być
no i jeszcze w przedszkolu na szybkiego z wychowawczynią gadałam i mówiła, że mati się rozbrykał pytałam, czy je, bo w domu wydziwia, a ona zrobiła wielkie oczy i powiedziała, ze żadne dziecko tak nie je jak on obiad potrafi wziąć 6 dokładek ale widocznie dzieciak tyle potrzebuje

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

laski przyjechały, więc uciekam

miłego wieczoru
Fajnie że lubi jeść i w przedszkolu tak mu fajnie to idzie! Kaszka w przedszkolu też ładnie je, ale kisieli, barszczu i paru innych dań po
prostu nie ruszy

Miłego wieczorka! I małego kaca ;p będziemy jutro czekać
Stary 2012-01-05, 18:29   #403
Meitsa
Zakorzenienie

Despa, mnie sie wydaje, ze jak komputer ma służyć dziecku tylko do tych zabaw edukacyjnych to wystarczy, ze posiedzi pól godziny na komputerze rodzica. Przynajmniej mogę tak kontrolować ile czasu spędza przy komputerze. Martwię sie tym tak i chce ograniczać, bo biorę przykład z siebie. Pod koniec podstawówki pojawił sie komputer i teraz pytanie czy on mnie zafascynowal do tego stopnia, ze wszystko co robiłam było z nim związane i dzięki temu dobrze znałam komputer, nawet od środka, czy to juz było uzależnienie do dzis nie wiem czy jestem uzależniona czy nie. Jak widzę, ze większość ludzi wykorzystuje jakieś 20% możliwości swojego komputera, to po co dziecku? Niech skorzysta z kompa taty jak ma cos z programowania zadane. Przechodzilam etap miedzy podworkiem, a komputerem i wolałabym zeby dziecko bawiło sie z rówieśnikami oraz zeby bawiło sie kreatywnie.
Chyba zaczynam idealozowac. Dzieci nie mam a wymyslam teorie, które pewnie mi sie nie sprawdza

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 18:39   #404
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Hej to ja pisałam Bogusiu..."Przepowiednia księżyca"Frid Ingulstad nie skończyłam...chyba 10 przeczytałam, ale mam wszystkie...najbardziej lubie Margit Sandemo...Ludzie Lodu, Czarni rycerze, Czarnoksiężnik...nie przepadam tylko o Królestwie Światła

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Hello, ja dziś po wariackim dniu.... zaspałam rano, zamiast o 5 obudziłam sie o 6.20 biegiem na autobus, a muszę wyjść z domu o 6.27 żeby zdążyć. W autobusie wymarzlam bo buraki nie włączają jak jest taka zimnica ogrzewania, dopiero jak spadnie śnieg. Kolana mi tak zdrętwiały że już mi w głowie świtało, żeby zacząć nosić ze sobą kocyk
A potem juz poleciało- zamykanie roku- co chwilę coś się nie zgadza, coś brakuje, ech masakra i oczywiście tona telefonów.

Ci co nie są na religię nie chodzą.

O matko!

I z ciekawości zapytam ile zapłaciłaś, znaczy jaką zniżkę dostałaś? Bo podobno największy problem z tymi pieczątkami jest u Was w mazowieckim, w śląskim i u nas w małopolskim.

Miro?

W 2 w demo jest.

Pokój śliczny- u Oliwii dwie ściany są w ciut jaśniejszym różu a dwie w "jesieni gruszkowej" Nobilesa.

Jeśli chodzi o komórkę to uważam, że zależy do czego dziecko ją potrzebuje. Moja dostała jak zaczęła chodzić na półkolonie, taż żebym była z nią w kontakcie. Na komputerze gra- ale nie na wszystkim, ma gry Barbie, albo gra w jakieś sadzenie roślin itp. rzeczy.
Uważam, ze nie należy zabraniać tylko zachować rozsądek.

Ja podpasek nie używam, więc nie mam problemu- ale mój mąż, smiga do apteki, sklepu, rozgląda sie za tamponami, kupuje bez obciachu, to samo z prezesami.

Ja uważam, że jesli po kilku dniach syropki nie działają to znaczy że trzeba cos mocniejszego i wtedy sama daję antybiotyk.

Moi też, ale czytanie drugi raz mija się z celem, ja zafascynowana, po kilku latach do niej wrócilam, a ponieważ jak tylko zaczynasz czytać przypominasz sobie co dalej się stanie, nie ma tego efektu zaskoczenia, zaciekawienia,drugi raz juz tak nie wciaga.
Ja nie sądze żebym coś pamiętała z Sagi, która składa się z 47 części...po 12 latach
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 18:42   #405
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Ja się zastanawiałam nad innymi sagami Margit, ale nie wiem czy się nie zawiodę bo będę porównywać, a przecież z jakiegoś powodu to Ludzie Lodu są najpopularniejsi
Sagę o LL przeczytałam 2 razy, odstęp 5-6 lat i nawet się ekscytowałam za 2 razem też

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 18:47   #406
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie wiem co zrobić z tą moją Kaszką, nawet się jej bawić nie chciało, tylko bajki oglądać, no ale ile można bajek? Już 2 Barbie leci, ale tą mega lubię Barbie w Akademii Księżniczek
Ja wszystkie bardzo lubię...a śmiać mi się chce z jaką uwagą mój mąż z dziewczynami ogląda "Wigilijną opowieść"...to jego ulubiona...tylko cii...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Ja się zastanawiałam nad innymi sagami Margit, ale nie wiem czy się nie zawiodę bo będę porównywać, a przecież z jakiegoś powodu to Ludzie Lodu są najpopularniejsi
Sagę o LL przeczytałam 2 razy, odstęp 5-6 lat i nawet się ekscytowałam za 2 razem też
Radzę przeczytać Sage o Czarnoksiężniku jak gdzieś dorwiesz...naprawdę super...tam chyba 15 cześci jest... Nie będziesz porównywać bo jest inna...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 18:47   #407
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Ja wszystkie bardzo lubię...a śmiać mi się chce z jaką uwagą mój mąż z dziewczynami ogląda "Wigilijną opowieść"...to jego ulubiona...tylko cii...
Ja obecnie z Akademią przepadam, na 2 miejscu Opowieść Wigilijna! a na 3 nie wiem ;/ chyba Kryształowy Pałac
Stary 2012-01-05, 18:48   #408
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Jamapko, może Mati ma apetyt w porach przedszkolnych?
Dzisiaj luna zaszalała ze swoim spaniem jak bylismy w sklepie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pssss.jpg (135,7 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-01-05, 18:49   #409
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Najpierw dojrzałam miniaturkę i myślałam że to takie płaty śniegu na drzwiach
Ładnie zaszalała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 18:54   #410
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw dojrzałam miniaturkę i myślałam że to takie płaty śniegu na drzwiach
Ładnie zaszalała
No, zaszalała, juz zjadła mi jednego kapcia, nową kredke podwójna supershock, która uzyłam raz i dzisiaj swoje spanie
Stary 2012-01-05, 18:58   #411
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Patrząc na miniaturke myślałam, ze to ciasto z lukrem wszystko przez to, ze gadalyście o apetycie Matiego

A Tż kupił zestaw z KFC dla czterech osób dla na dwóch

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 19:07   #412
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
A Tż kupił zestaw z KFC dla czterech osób dla na dwóch
no to pojecie
Stary 2012-01-05, 19:07   #413
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
We wtorek byłam u alergologa i miałam robione testy - nic nie wyszło

Mamuśka bierze zestaw tych 3 fioletowych pierścionków
A nie piłaś wcześniej herbaty z cytryną, bo jak Oliwii powtarzałam testy to mnie babka o to pytała, bo podobno cytryna może zaburzyć wyniki. A wszytskie Ci robili?

Cytat:
Despa, mnie sie wydaje, ze jak komputer ma służyć dziecku tylko do tych zabaw edukacyjnych to wystarczy, ze posiedzi pól godziny na komputerze rodzica. Przynajmniej mogę tak kontrolować ile czasu spędza przy komputerze. Martwię sie tym tak i chce ograniczać, bo biorę przykład z siebie. Pod koniec podstawówki pojawił sie komputer i teraz pytanie czy on mnie zafascynowal do tego stopnia, ze wszystko co robiłam było z nim związane i dzięki temu dobrze znałam komputer, nawet od środka, czy to juz było uzależnienie do dzis nie wiem czy jestem uzależniona czy nie. Jak widzę, ze większość ludzi wykorzystuje jakieś 20% możliwości swojego komputera, to po co dziecku? Niech skorzysta z kompa taty jak ma cos z programowania zadane. Przechodzilam etap miedzy podworkiem, a komputerem i wolałabym zeby dziecko bawiło sie z rówieśnikami oraz zeby bawiło sie kreatywnie.
Chyba zaczynam idealozowac. Dzieci nie mam a wymyslam teorie, które pewnie mi sie nie sprawdza
Meitsa, tak jak pisałam moje dziecko gra sobie w gry Barbie- gdzie np. projektuje się kolekcje, urządza salon kosmetyczny, gra w internecie w jakieś gry o gotowaniu, ubieraniu lalek. Nie uważam wcale że mam jej ograniczać dostęp, jeśli wyrabia się z obowiązkami- czyli odrobi lekcje, nauczy się i poczyta. I wolę żeby sobie grała czy oglądała bajki Barbie na kompie, niż jakieś durne opowiastki na Disney XD o oszukiwaniu rodziców, pluciu itp. rzeczach- bo niestety z Mini Mini wyrosła. A Disneyowskie bajki czy Barbie sama z nią oglądam- bo lubię- i zawsze na Królu Lwie się wzruszę.

Cytat:
Hej to ja pisałam Bogusiu..."Przepowiednia księżyca"Frid Ingulstad nie skończyłam...chyba 10 przeczytałam, ale mam wszystkie...najbardziej lubie Margit Sandemo...Ludzie Lodu, Czarni rycerze, Czarnoksiężnik...nie przepadam tylko o Królestwie Światła

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------

Ja nie sądze żebym coś pamiętała z Sagi, która składa się z 47 części...po 12 latach
Też mi sie wydawało, że mogę nie pamietać- a jednak ... Zresztą czesto tak mam że zaczynam jakąś książkę czytać i po kilku stronach wpadam na to ze juz ją czytałam, skończę ale już mnie nie przyprawia o zachwyt.
Tak samo jak drugi raz nie mam takich emocji jak czytam Cooka czy Gerritsen

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 19:10   #414
katniewojt
Zakorzenienie

Jolu, znalazł się miś?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
A nie piłaś wcześniej herbaty z cytryną, bo jak Oliwii powtarzałam testy to mnie babka o to pytała, bo podobno cytryna może zaburzyć wyniki. A wszytskie Ci robili?
Nie, tylko wybrane. Miałam wcześniej robioną kontrolkę, bo nikt mnie nie uprzedził, że nie można przyjmować witamin, tranu i melisy Kontrolka wyszła ok, ale i tak wyszło, że na nic nie jestem uczulona
Stary 2012-01-05, 19:13   #415
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Jolu, znalazł się miś?
A gdzie tam nnie mam pojecia gdzie go wcisnął..
Stary 2012-01-05, 19:14   #416
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Jolu, znalazł się miś?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Nie, tylko wybrane. Miałam wcześniej robioną kontrolkę, bo nikt mnie nie uprzedził, że nie można przyjmować witamin, tranu i melisy Kontrolka wyszła ok, ale i tak wyszło, że na nic nie jestem uczulona

A miałaś z krwi czy te te z nakładaniem alergenu?
Stary 2012-01-05, 19:19   #417
musso4
Zakorzenienie

jetsem nikt za mną nie tęsknił byłam u dentysty i w nowym kauflandzie, oprócz spożywki kupiłam barbie (matela) za 18,70 pisałam wam kiedyś, że mieszkam w połowie drogi między dwoma miatsami(niedużymi) łaskiem i pabianicami i tż pracuje w pabianicach i tam robi zakupy w kauflandzie, a do dentysty jeżdże do łasku i tam teraz otworzyli kaufland, pierwszy market w tym mieście i super wypaśny, większy asortyment niż w tym w pabianicach specjalnie jeżdzić to nam sie nie opłaca, bo tż robi zakupy wracając z pracy, ale jak będę jeszcze przy okazji to na pewno zachaczę najbardziej mnie zaskoczyło, bo 1/3 sklepu to alkohole i napoje, jeszcze nie widziałam w żadnym markecie tak rozbudowanego działu z procentami
Stary 2012-01-05, 19:21   #418
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
bo 1/3 sklepu to alkohole i napoje, jeszcze nie widziałam w żadnym markecie tak rozbudowanego działu z procentami
No to gadaj ile nakupiłaś tych %?
Fajna Barbie?
Stary 2012-01-05, 19:23   #419
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jetsem nikt za mną nie tęsknił byłam u dentysty i w nowym kauflandzie, oprócz spożywki kupiłam barbie (matela) za 18,70 pisałam wam kiedyś, że mieszkam w połowie drogi między dwoma miatsami(niedużymi) łaskiem i pabianicami i tż pracuje w pabianicach i tam robi zakupy w kauflandzie, a do dentysty jeżdże do łasku i tam teraz otworzyli kaufland, pierwszy market w tym mieście i super wypaśny, większy asortyment niż w tym w pabianicach specjalnie jeżdzić to nam sie nie opłaca, bo tż robi zakupy wracając z pracy, ale jak będę jeszcze przy okazji to na pewno zachaczę najbardziej mnie zaskoczyło, bo 1/3 sklepu to alkohole i napoje, jeszcze nie widziałam w żadnym markecie tak rozbudowanego działu z procentami

Nie płakaj tęskniłyśmy...

Pokaż Barbiszona
Stary 2012-01-05, 19:23   #420
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
No to gadaj ile nakupiłaś tych %?
Fajna Barbie?
nie dużo sobie istre, a tżowi 8 piw
barbie taka jak była w promocji w lidlu na początku grudnia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości