|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Jak masz jakąś na zbyciu, to są tu takie, co Cię uwolnią od tego problemu
![]() Cytat:
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
O żesz ty! Żeby tak lewym sierpowym z rana prosto między oczy! Nie mam haha ale tyloletni zwiazek to prawie jak to samo, więc mi się tak zapomniało Odwrotnie. Benefit sobie zastrzega np. przerwę między jednym a drugim wejściem do klubu min. 4 godz., więc w praktyce zazwyczaj jest to nie wiecej jak dwa razy dziennie i to nie ma opcji godzina po godzinie zostać. Ale mają tez inne odgórne ograniczenia w zależności od wielkosci klubu i takich tam. |
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, daj przepis
![]() W ogóle widziałam wczoraj na zajęciach halleay, zamówione u MS maski, olejowanie i nie suszenie włosów suszarką dały spektakularne efekty. Od razu widać, że ma ładne i nawilżone włosy. Szkoda że moje bez suszarki to kosmos jest
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2854 | |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny!!!
czyli nie jest tak źle ze mną Pędzicie dziś strasznie. Helcia zasneła po meczącym wpatrywaniu sie w nieszczęsna gwiazdę betlejemską , więc znowu mam czas na wizaz ![]() dokładnie tak, cena koło 5 zł za 12 tabletek a działa! Cytat:
a w ogóle w kwtesi kulinarnej, szukam inspiracji na dynię. Leży biedaczka jeszcze cała i nie mam pomysł co z nią zrobić. Ciasto odpada bo brzuszek po świetach wrócił... |
|
|
|
|
#2855 |
|
Pani Buka
|
Mszpilka - może zupa?
|
#2856 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ile mi zajęło nadrobienie ale trwało to długo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że przecież byłybyśmy w stanie się przestawić na imiona ![]() Wymawianie mojego nicka jest co najmniej męczące ![]() Cytat:
![]() A spacerek z Helenką bardzo chętnie ![]() Naszaś Ty! i już ![]() Nadrabiające dziękują za pozdrowienia i pozdrawiają również ![]() Wszystkie chorujące kurujcie się
|
|
#2857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne jak na pierwsze wypieki. Kształtne, ozdobione lukrem. Ślicznie
![]() O tak! Jungle Speed! Też mam! Świetna gra i w dobrym towarzystwie można sikać po nogach ze śmiechu. Szczególnie pod wpływem alkoholu, który wpływa znacząco na przebieg gry Co więcej, sama mam tą grę i jeszcze dodatek francuski, który zawiera tak porąbane karty, że czasem na trzeźwo człowiek nie widzi różnicy i dopiero jak mu się pokaże palcem dostrzega ![]() Cytat:
Zgadzam się, że fajnie byłoby nawiązać nowe znajomości, ale nie wiem czy te znajomości nie skończyłyby się szybciej niż zaczęły, gdyby zapoznane osoby weszły na wizaż i poczytały co czasem wypisujemy Tylko my wiemy, że jesteśmy normalne ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz mi normalnie wstyd, że nie jestem ![]() Haha, żesz Ty! <bat> ![]() Cytat:
2. No gdzież, po kilku głębszych wręcz sam wypływa z ust. Język jest wtedy taki giętki i zwinny No. Ścięłam się. Dziękuję za uwagę
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-01-05 o 18:26 |
||||
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
orzechowe półksiężyce, kokosowe talarki, makowe kropeczki i te maślane ![]() Teraz mam przepis na cudowne z masą mleczną, ale muszę kupić stolnicę i wałek. To co ? Kolejna ustawka na totem ? ![]() I opowiedz jak się ściełaś
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-01-05 o 18:33 |
|
|
|
|
#2859 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2860 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lenka - ile ścięłaś? To teraz czas na Lily
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chętnie!
Ścięłam się tak jak mówiłam, na lob'a. Takiego - długość maxi. Z przodu długość mniej więcej taka http://beautyeditor.ca/wp-content/up...ia-Palermo.jpg a z tyłu krótsze, coś koło tyłu Gwyneth http://www.teenvogue.com/beauty/blog...mb-500x329.jpg. Teraz jak tak popatrzyłam sobie w google, to doszłam do wniosku, że jednak mogłam to zrobić w wersji trochę krótszej byłby bardziej widoczny ten skos. Ale zanim siadłam na fotel było mi szkoda ruszać choćby 2 cm długości. Najwyżej za miesiąc pójdę ;p i dotnę.Cytat:
2. Co za pragmatyczne podejście.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-01-05 o 18:51 |
|
|
|
|
#2862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurcze to nie ręka - odrosną Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana --> i piszę tu nie tylko o jakis tam włosach ale o każdej sprawie. Nikt nie chce dla Ciebie źle. Odniosłam lekkie wrażenie po tym co czytam, że jestes troche przewrażliwiona na swoim punkcie, wybrzydzasz i szukasz trochę na siłe dziury w całym. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Noo, ja chciałam wejść ale nie wiedziałam gdzie sie dalej kierować |
||||
|
|
|
#2863 |
|
Nie depcze krokusów
|
Potem Emilka, której z nami już nie ma, potem Kama, która jest zagoniona...
|
|
#2864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wloski ladne. mnie tez kiedys do takiego sciecia namawiali, ale sie nie skusilam ![]() Cytat:
zamkneli mnie w pokebolu i ominela mnie jej pokemon ewolucja
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wracałam z sesji z różnymi makijażami
Czasami zdarzało się, że jeszcze potem szłam w nich na miasto Poniżej jedne z najbardziej hardkorowych
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie od dawna nosiło ze zmianą. Z jednej strony chciałam zmiany, z drugiej włosy zapuszczałam, nie chciałam męczyć stylizacją itp itd Ciężko w takich warunkach o kompromis. W końcu ścięłam znacznie, ale wyglądają lepiej, bo nie ma już tego pierza na znacznej długości od połamanych włosów Zmiana Melki przekonała mnie, że warto zaryzykować. hard, słyszysz?! ?!http://www.youtube.com/watch?v=ckEQR...&feature=share ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AJmwQ...eature=related
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-01-05 o 19:18 |
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widziałam Melki wczesniej, ale jej fryzura i delikatna uroda zrobiły na mnie wrażenie. Naprawdę fajnie wygląda. Według mnie bardzo Jej to ściecie pasuje.
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus jest taki, że teraz mam kontakt z dużą częścią grupy. Jak nie jedni to drudzy zaproszą na imprezę Mięso+wszystko co trzeba było wyrzucić z lodówki ![]() Strasznie jestem ciekawa jak wyglądasz! Zarówno Ciebie jak i Melkę podziwiam za odwagę-dygam się bo chce skrócić włosy o niecałe 10 cm ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Wtajemniczenie
|
aaach, to nie wnikam
![]() co Ty paczysz!?!?!?
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Może nauczymy się wszystkie jednego układu i potańczymy przy jakiejś okazji?
http://www.youtube.com/watch?v=fzAov1esINk
|
|
#2872 | |||
|
Matka Smoka
|
Jestem nieszczęśliwa
i nie poszłam ani na zarezerwowany latino fit ani na saunę, za to zjadłam paczkę krówek z biedronki (kurna, w nich są papierki z wróżbo-tekstami ).Cytat:
kiedyś jak się guglałam to cała pierwsza strona to był wizaż, potem murator. A teraz same dziwy. Oraz jakieś forum francuskie, na którym się wymądrzam, chwalę imieniem i adresem mailowym - no masakra jakaśCytat:
![]() Cytat:
Skąd Ty ją masz??!! Zaczynam wierzyć w teorię spiskową - wszystkie dynie chowają się przede mną chyba, bo ani raz w tym roku nie kupiłam![]() Zrób koniecznie zupę i te muffiny: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html Nieprawda. W mojej świadomości istniejesz pod nickiem
|
|||
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lenka muszę Cię zobaczyć
Cytat:
no przecież po domu nie będzie chodzić w butach, to sobie kapcie przebrała takie pod sukienkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() )
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla, OneMore - nie szykujcie się na jakąś drastyczną zmianę. Wyglądam niewiele inaczej, po prostu włosy sprawiają wrażenie lepszych, bo pozbyłam się połamańców
![]() http://www.foxnews.com/scitech/2011/...-blackout-net/
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narty i buty wypożyczałam na miejscu. I w ogóle wydaje mi się, że oni tam z takich początkujących "narciarek" mają niezły ubaw. Najpierw trzech Panów pomagało mi założyć buty, potem pod rękę schodzili ze mną po schodach, a instruktorzy robili zakłady, który będzie miał ze mną lekcje ![]()
|
|
#2876 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Shiruvii, czyli byłaś rozchwytywana
Muszę spróbować
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzętu czyli nart na samym początku i tak nie opłaca się kupować-jak się uczysz to lepiej niszczyć sprzęt z wypożyczalni Pamiętam jak zajechałam wtedy jedne narty...![]() I początki są zawsze wesołe Miałaś przynajmniej przystojnego instruktora? :P Gdzie w ogóle jeździłaś?
|
|
|
|
|
#2879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabyś zmiany, ale bałaś się. Ja jakbym nie trafiła do fryzjerki, która racjonalnie wytłumaczyła mi, dlaczego to i to, to pewnie bym się nie zdecydowała. Ale miała wizję, a ja stwierdziłam, że włosy odrastają, przecież już raz dość niedawno tak drastycznie skróciłam ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
No to jak będę chciała zrobić gulasz - udam się po resztki do twojej lodówki
|
|||
|
|
|
#2880 |
|
Nie depcze krokusów
|
Melka - młodziej
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

tym samym rozwiałaś mój najnowszy pomysł: "może jest taka zwinna jak puma"

haha ale tyloletni zwiazek to prawie jak to samo, więc mi się tak zapomniało 

Drżałam wczoraj nad garnkami, bo ja typowo kurczakowa jestem i innego mięsa się nie chwytam...Ale tata drobiu nie lubi więc musiałam kombinować
nie wiem ile mi zajęło nadrobienie ale trwało to długo
. (No chyba że ma ktos ochote na spacer z ze mna i Heleną w miej wietrzny dzień)
Współczuję i pozdrawiam nadrabiające 

--> i piszę tu nie tylko o jakis tam włosach ale o każdej sprawie. Nikt nie chce dla Ciebie źle. Odniosłam lekkie wrażenie po tym co czytam, że jestes troche przewrażliwiona na swoim punkcie, wybrzydzasz i szukasz trochę na siłe dziury w całym.
i nie poszłam ani na zarezerwowany latino fit ani na saunę, za to zjadłam paczkę krówek z biedronki (kurna, w nich są papierki z wróżbo-tekstami
).
postawa godna naśladowania