|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez mialam Vatike, ale mi raczej pasowała- najbardziej lubiłam Amle
|
|||
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa jak pózno, zaraz polece do wanny i na szybko się ogarnę, książki strasznie mnie wciągają
![]() Dziś podstawa, dobrej nocy
|
|
#1923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zalezy od cery, moze Tobie podpasuje.Hej dziewczyny zmobilizowalam sie wczoraj i nalozylam babydream na noc, zaraz ide zmyc, naloze odzywke, bedzie tez depilacja, peeling. Musze dzis sie szybko wyszykowac, bo jade do siostry robic probne makijaze dla niej i kolezanek przed studniowka. Wczoraj musialam wszystkie pedzle wyszorowac i zrobic zakupy kosmetyczne w zwiazku z tym - sztuczne rzęsy, bazy pod makijaż i kolorowe eyelinery.Kusi mnie, zeby taka bransoletke sprobowac zrobic... Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-01-06 o 10:20 |
|
|
|
|
#1924 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
party: ja mam mieszankę około 35-40% rycynowego, do tego migdałowy, z pestek winogron i trochę alterry brzoza&pomarańcza Na początku się dziwiłam jak można twarz myć olejami, ale jestem zadowolona. Raz w tygodniu myję czarnym mydłem oliwkowym to mocno czyści, aż skóra jest tępa. A po zmianie pielęgnacji cerę mam już bardziej normalną niż tłustą A jeśli oleje Cię nie przekonują to polecam żel z biedronki z lotosem i mikrogranulkami, teraz już chyba w każde b. jest. Tż namówiłam do używania tego i jest bardzo zadowolony, woli to od dużo droższych żeli. żel jest bez sls
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-01-06 o 10:23 |
|
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
nie długo idę zmyć kokosa, i nałożę na włoski waxa miodowego.. jeszcze mi tyle zostało i nie mogę zużyć ..
|
#1926 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzień dobry
![]() my wczoraj obejrzeliśmy shreka4 3d super sprawa a teraz muszę się rozejrzeć za czymś innym ![]() zaraz idę się spamować, no i planuję przypiłować na krótko wszystkie pazurki niestety.. ok już mnie nie ma
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-01-06 o 11:38 |
|
|
|
#1928 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja też właśnie muszę umyć pędzle..
zaraz będę testować szampon z ziaji aloesowy
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzien Dobry zaraz pedze robić sałatkę i babeczki
|
||
|
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że już czasu mniej na czytanie mam;pCytat:
![]() Zmyłam olej z włosów, nałozyłam maske bingo i mam teraz takie świetne włosy
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam zdjęcia łupów z sh
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2196spódnice z wyprzedaży, cieszę się strasznie z turbana będzie do olejowania i maseczkowania na noc
|
|
|
|
#1932 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ooo masz Kota w Butach szybko, wczoraj była premiera ![]() Cytat:
tzn zapach jest dość specyficzny, ale mi nie przeszkadzał. Za to uwielbiałam włosy po niej ja już po częściowym spa, było: kąpiel w pianie, masaż syrenką, peeling twarzy i ciała, pedicure, odżywka he na włosy, spray gliss kur, jedwab na końcówki, krem na twarz, balsam na ciało. A co będzie jeszcze- pewnie jakieś sera, piłowanie paznokci, a nad resztą pomyślę ![]() swoja drogą wykończyłam jeden żel pod prysznic, i przelałam do jego szklanej butelki inny żel, żeby ładniej wyglądał
|
||
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Ja jakoś nie umiem nigdy się wybrać do sh. ![]() A wiecie, że premiera "Kota w butach" w Niemczech byłam miesiąc temu? Może dlatego są już jakieś wersje to ściągania.
|
|
|
#1934 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to ona jest totalnie pomarańczowa i 'solarowa'. Może do innych włosów by to lepiej wyglądało, ale Ch.A. na tym zdjęciu wygląda jak tania laska z wiejskiej dyskoteki Nie obrażając dyskotek wiejskich i normalnych dziewczyn, które je odwiedzają m.in mnie![]() Powinna być w każdej aptece ![]() Cytat:
Polecam, włosy są czyste i mięciutkie, nawet bez dodatkowej odżywki czy maski po myciu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i nadal się nie nauczył i zapomina o niem sierotka ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Ja dopiero co się obudziłam, bo wczoraj świętowaliśmy urodziny TŻ i późno spać poszłam... Dobrze, że dzisiaj wolne. Chociaż to będzie ciężki weekend, bo od poniedziałku czekają mnie kolokwia;/ |
|||||
|
|
|
#1935 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I witam Was Ja wykąpana, na włosach KALLOS LATTE co jakiś czas suszarką podgrzewany (kupiłam sobie ostatnio), zaraz idę się nabalsamować i pomyślimy co dalej ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tez się zastanawiam co u caate
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
witam
coś ostatno nie tak z moimi włosami są suche i nie mają połysku. Z soboty na niedzielę nałożę olej może to im trochę pomoże, bo ostatnio nawet na to nie mam czasu;/loluśka piękny make up, włosy i w ogóle śliczna jesteś a sukienka sylwestrowa super![]() kalapna fajnie, że się odezwałaś. Gratuluję zdania prawka ![]() karolcia,party super łowy ja to w sh nigdy nie umiem znalesc czegś fajnego![]() Zamówiłam sobie w Avonie serum na zniszczone końcówki, może coś pomoże
|
|
#1939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-01-06 o 13:16 |
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
obie czujne
|
||
|
|
|
#1941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo dużo od Was można się nauczyć
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego mam wersję z oryginalnym głosem, ale w sumie to fajnie ![]() Cytat:
![]() babeczki w pikarniku, sałatka wlodówce, ja już trochę poćwiczyłam i się umyłam lubie takie dni chociaż ciągle wydaje mi się , że jest sobota xD
|
||
|
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zabiegana jak zawsze![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do alk.denat. to po prostu rób tak, że jak wyciśniesz serum na dłonie to tak nimi pomachaj chwilkę żeby alko odparowało
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() hehe rzeczywiście czujne jesteście ale to dobrze jednak już zamówiłam... snow dzięki za radę ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Miłego dnia
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana gratuluję prawka
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pokazać moją wczorajszą bluzkę. Zdjęcie w załączniku, ale macie jeszcze ją tutaj: http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...5384/71153845/. Ja mam zieloną. Zastanawiałam się jeszcze nad różową, albo niebieską. Na pewno kupię jeszcze jakiś inny kolor.
W załączniku jeszcze inną Wam pokarzę. ![]() Kolory są troszkę inne, ale możecie ją zobaczyć na stronie croppa w kolekcji damskiej i t-shirty w drugim rzędzie. Świetna jest.
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do koleżanki wiem ale ciężko o tym nie myśleć |
||
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna po imprezie
Balowałaś całą noc. A następnego dnia musisz iść do pracy lub na obiad do przyszłej teściowej. Spokojnie, twój organizm potrafi się zregenerować. Poznaj 17 sprawdzonych sposobów, by od rana wyglądać świeżo i promiennie. 1. Przy łóżku postaw zestaw ratunkowy: witaminę C, aspirynę, butelkę wody i chusteczki do demakijażu. Alkohol wypłukuje z organizmu witaminy i mikroelementy oraz odwadnia go. Przed pójściem spać wypij 1-2 szklanki mineralnej. Za pomocą wilgotnych chusteczek zmyjesz makijaż, nawet leżąc w łóżku. 2. Podczas imprezy nie pij napojów gazowanych – przyspieszają wchłanianie alkoholu. 3. Śpij przy otwartym oknie. Dzięki temu głowa będzie cię mniej bolała, a cera będzie w lepszej kondycji. 4. Wieczorem nałóż na twarz nawilżająco-dotleniające serum, a potem krem o podobnym działaniu. Polecamy: serum dotleniające 02 Marine (Thalgo, 50 ml, 179 zł), krem dotleniający Chiroxy (Aurigia, 50 ml, 47 zł), serum kojąco-naprawcze Ideal Skin z wit. C (Bielenda, 30 ml, 50 zł). 5. Rano wybierz krem rozświetlający skórę, najlepiej taki z witaminą C w dużej dawce (stężenie ok. 15 proc.). Polecamy: czystą witaminę C w proszku (Dr Sebagh, 5x1,95, 470 zł) oraz energizującą mgiełkę rozświetlającą zmęczoną skórę Response Vitalite (Matis, 30 ml, 99 zł). 6. Koniecznie zjedz śniadanie. Najlepiej coś tłustego i odrobinę słonego – idealna jest jajecznica z dwóch jajek. Dobre efekty daje picie kefiru: wspomaga wchłanianie się cukrów, co pozwala je uzupełnić po wypłukaniu przez alkohol. 7. Rano, by pobudzić mikrokrążenie skóry – ochlap twarz zimną wodą. 8. Pod prysznicem użyj żelu do mycia o energizującym zapachu. Aromaterapia naprawdę działa. Zapach grejpfruta, pomarańczy, rozmarynu doda ci sił i pobudzi do działania. 9. Jeśli masz zapuchnięte oczy, zrób sobie 5-minutowy masaż drenujący. Delikatnie uciskaj palcem punkty na skórze, kierując się od wewnętrznego kącika oka do zewnętrznego. Zacznij od dolnej powieki, a potem to samo rób poniżej łuku brwiowego. Potem połóż na oczy na 3 minuty waciki nasączone zimną esencją czarnej herbaty lub wodą różaną. 10. Dobre efekty daje nałożenie intensywnie działającej maski nawilżającej lub rozświetlającej. Potrzymaj ją na skórze chwilę dłużej (tak, żeby naprawdę dobrze się wchłonęła), możesz w tym czasie wypić poranną kawę.
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generaln ie lubię ciuchy z Cubusa ![]() za jakies pol godzinki wla cze film i maszeruje na stepperku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

kiedyś staneli zaraz jak się las kończył i J. dostał też pouczenie wtedy że jedzie z niedozwoloną prędkością mimo, że im tłumaczył ze przez las jechał szybko, że tam nie było zadnych ograniczeń, ale wyjechał z tego lasu z jeszcze nie zmniejszoną prędkością 
ja tez mialam Vatike, ale mi raczej pasowała- najbardziej lubiłam Amle

Dziś podstawa, dobrej nocy 

zawsze dostawal min raz (a przewaznie wiecej) na rok mandat a w ostatnim roku nie dostal zadnego
I w dodatku brak pewności, czy zadziała na mnie....