Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-06, 16:42   #3001
chocolate muffin
Rozeznanie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Dziewczyny potrzebuję na ślub takich balerinek atłasowych. Ale do tej pory nigdzie w sklepie nie widziałam takich..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baleriny_lubne_421.jpg (12,3 KB, 33 załadowań)
Stary 2012-01-06, 16:44   #3002
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wiesz do mnie tez jeszcze nie dotarlo, ze mam suknie i tez z tych emocjizapomnialam sie o wszystko wypytac:P
Ostatnio wpadlam na pomysl, zeby zakupic buty w kolorze pasa w mojej skni, tylko ja nie wiem jaki on mial kolor Malwus moze Ty wiesz??
I zapytam sie Was jeszcze czy do tej mojej sukni pasowalby taki dluuug welon do kosciola, ktory zastepowalby tren?
Pas jest w srebrnym kolorze, ma takie błyszczące koraliki i perełki chyba w białym kolorze skoro zamówiałaś biała suknię Co do butów jak chcesz żeby Ci pasowały to może takie jak będzie miała Seagirl?? Nie wiem czy je kojarzysz Ja bym na pewno w wysokich i nie wiązanych na kostce długo nie wytrzymała dlatego wybrałam niskie, zreszta mało co ich tam będzie widac ale przynajmniej będa wygodne a u mnie to liczy sie przede wszystkim A powiesz mi jaką biżuterie planujesz do sukni? Ja sie boję ze wybrałam cos co nie bedzie pasowac, naszyjników nie lubię wiec z tego zrezygnowałam, nie wiem tylko jak reszta bedzie grała razem z suknią
Stary 2012-01-06, 16:51   #3003
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
na plotkowym jest taki burdel że nawet nie mam do niego już subskrypcji
a co to jest?? plotkowe??

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Juz jestem byl TZ wiec przy nim nie moglam

No wiec jestem wykonczona po pierwszych przymiarkach, ale bylo to takie cudowne!! Oczywiscie nie bede Was trzymac w niepewnosci - sukienki nie wybralam, ale to bylo raczej pewne

No wiec tylko w pierwszym salonie pozwolili mi zrobic zdjecia - sukienka nr 1 byla sliczna, niestety gora nie do konca taka jak chcialam, bo ze zdobieniami, druga z obnizonym stanem --> wniosek nr 1 - falbanki mi pasuja suknia koniecznie z podwyzszonym stanem!!
w kolejnym salonie przymierzylam 3 - sukienki byly ladne ale bez szalenstw--> wniosek nr 2 - kolor BIALY jest dla mnie , na 100% zaden obnizony stan (nawet w polowie!) tak samo w kilku kolejnych salonach i na koniec przymierzylam jeszcze jedna (chyba jedna PMka ma ta sukienke) -Papilio- juz kiedys zwrocilam na nia uwage, ale na zywo wyglada 1000 razy piekniej!!!! niestety nie bylo bialej i nie wiem czy biala prezentuje sie rownie pieknie, ale zachwycila mnie ona jest taka prosta, bez zdobien, a jednoczesnie efektowna

Ale moje drogie to jeszcze nie koniec - w sobote mam nadzieje uda mi sie odwiedzic kilka kolejnych wiec kolejna relacja juz za 2 dni dziekuje za uwage

A tak poza tym, gdy przymierzylam pierwsza sukienke to prawie sie poplakalam ze wzruszenia, moja mama takze

ps. zdjecia oczywiscie z telefonu - niedokladne, i w sukience oczywiscie zepsul sie zamek w trakcie zakladania
za olejne przymierzanie śliczna dziewczyna z Ciebie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję na ślub takich balerinek atłasowych. Ale do tej pory nigdzie w sklepie nie widziałam takich..
takie pewnie są w maxsimusie lub centrum nadarzyna (zawsze te dwa miejsca mi sie myla) i zapewne na marywilskiej w wawie w maxsimusie jest duuuuzo butów wiec pewnie cos bys znalazła ewentualnie przez neta ale ja butów przez neta nie zamawiałam - wole przymierzac

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

w ogóle dobry wieczór dziewczyny moge wam pokazac nasze zaproszenia - chetne do ogladania???
Stary 2012-01-06, 16:52   #3004
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
takie pewnie są w maxsimusie lub centrum nadarzyna (zawsze te dwa miejsca mi sie myla) i zapewne na marywilskiej w wawie w maxsimusie jest duuuuzo butów wiec pewnie cos bys znalazła ewentualnie przez neta ale ja butów przez neta nie zamawiałam - wole przymierzac
No to troche daleko bo ja tak jak niuto z Tg jestem. Więc w grę wchodzi Bytom, Katowice. Przez neta tez bym nie zamówiła, bo ja mam jakieś dziwne nogi i mało które buty mi pasują, zawsze mam problem z butami.
Stary 2012-01-06, 16:54   #3005
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Normalna cena tej sukni to ok. 2900zł. Do konca roku w Agnes byla promocja na wszystkie suknie i sie na nia zalapalam, wiec zaplacilam 2650zł Suknia jak widzisz pasuje na takiego slonia jak ja , jak i na kruszynke Malwus
Ty i słoń no proszę Cie!!! Co za głupoty gadasz!!!!

Cytat:
poszukaj na www.białebuty.pl chyba tam takie coś wiedziałam. Tam jest możliwość odesłania jak Ci nie pasują.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2012-01-06 o 16:56
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:10   #3006
baskaeta
Zadomowienie

oto nasze zaproszenia własnoręcznie robione

proszę o opinie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-06 o 17:52
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:12   #3007
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
No to troche daleko bo ja tak jak niuto z Tg jestem. Więc w grę wchodzi Bytom, Katowice. Przez neta tez bym nie zamówiła, bo ja mam jakieś dziwne nogi i mało które buty mi pasują, zawsze mam problem z butami.

aaa to nie wiedziałam ale jakbys była przejazdem to zajrzyj tam
Stary 2012-01-06, 17:14   #3008
nena1984
Zakorzenienie

hej laski, jestem chora jak ja pojadę do krakowa

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo i zarazem świątecznie
piękne obrączki - zastanawialiśmy się nad takimi, ostatecznie wybraliśmy inne, ale bardzo podobne. Nie przejmuj się - też nie mamy grawera, ale pomysł już jest

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość

proszę o opinie
będę szczera - ten klej na górze brzydko wygląda. Ja bym proponowała przykleić na kropelkę kleju magic i w tym miejscu coś zasłaniającego nakleić - jakąś ozdobę czy coś. Bo niestety kalka to cieniutki papier i będzie się tak marszczył. My w naszych zaproszeniach też mieliśmy ten problem, jak jesteś ciekawa jak go rozwiązaliśmy, to chętnei napiszę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:19   #3009
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej laski, jestem chora jak ja pojadę do krakowa

piękne obrączki - zastanawialiśmy się nad takimi, ostatecznie wybraliśmy inne, ale bardzo podobne. Nie przejmuj się - też nie mamy grawera, ale pomysł już jest

będę szczera - ten klej na górze brzydko wygląda. Ja bym proponowała przykleić na kropelkę kleju magic i w tym miejscu coś zasłaniającego nakleić - jakąś ozdobę czy coś. Bo niestety kalka to cieniutki papier i będzie się tak marszczył. My w naszych zaproszeniach też mieliśmy ten problem, jak jesteś ciekawa jak go rozwiązaliśmy, to chętnei napiszę
własnie to klej magic tylko świeżo robione - jak wysechł to juz tego nie było wyglądaja normalnie - foty zaraz po klejeniu i dlatego widac moze później nie było widac bo polezakowały w grubej ksiazce (?) nie wiem ale jak wyschło to juz było super

ale jestem ciekawa jak zasłoniłaś tą niedogodność - napisz proszę

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-06 o 17:24
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:27   #3010
nena1984
Zakorzenienie

w miejscu klejenia przykleiłam kokardkę (zarówno na winietkach - jeszcze ich nie mam of kors jak i na zaproszeniach). No ale skoro po wyschnięciu nie ma u Ciebie tego pofalowania, to po problemie - u mnie niestety nie znikało (może cieńsza kalka). Tak poza tym, to może spróbuj większą czcionką napisac wasze imiona?? ale to taka luxna sugestia, po tak poza tym - to zaprszenia bardzo ładne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1250053.jpg (45,3 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1250055.jpg (30,4 KB, 64 załadowań)

Stary 2012-01-06, 17:34   #3011
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
w miejscu klejenia przykleiłam kokardkę (zarówno na winietkach - jeszcze ich nie mam of kors jak i na zaproszeniach). No ale skoro po wyschnięciu nie ma u Ciebie tego pofalowania, to po problemie - u mnie niestety nie znikało (może cieńsza kalka). Tak poza tym, to może spróbuj większą czcionką napisac wasze imiona?? ale to taka luxna sugestia, po tak poza tym - to zaprszenia bardzo ładne

wiesz zawsze jak cos kleiłam w podstawówce to wsadzalam w ksiązki albo kładłam na to cos grube knigi zeby nie falowało wlaśnie i sie udawało - metoda skuteczna tym razem tez zastosowalam

heh pierwowzór miał byc zupełnie inny a wyszlo prosto wrecz bardzo prosto.....kokarda miała byc na zaproszeniu serduszka wewnatrz - a tu zupelnie na odwrót serduszka graja pierwsza role a na kopertach brakowalo mi czegoś jakiejs nuty przełamania bieli i czarnych liter - dlatego zastosowałam czerwona kokarde
Stary 2012-01-06, 17:36   #3012
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
heh pierwowzór miał byc zupełnie inny a wyszlo prosto wrecz bardzo prosto.....kokarda miała byc na zaproszeniu serduszka wewnatrz - a tu zupelnie na odwrót serduszka graja pierwsza role a na kopertach brakowalo mi czegoś jakiejs nuty przełamania bieli i czarnych liter - dlatego zastosowałam czerwona kokarde
u nas też prototyp był inny, ale wszystko zawsze wychodzi w praniu. Zmieniliśmy kolor kokardek na takie:

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-01-06 o 17:53
Stary 2012-01-06, 17:41   #3013
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
u nas też prototyp był inny, ale wszystko zawsze wychodzi w praniu. Zmieniliśmy kolor kokardek na takie:

nena śliczne wasze zaproszenia

po za tym masz super imię chcialabym takie dać kiedyś swojej córce
Stary 2012-01-06, 17:42   #3014
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nena, Ty je sama robisz? Czy zamawiasz?

o, Kostka masz. Jakie to teraz niespotykane imię

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:44   #3015
__Paulinka__
Zakorzenienie

Podczytalam sobie jeszcze pare stronek wczesniej i jeszcze raz dziekuje wszystkim za opinie o mojej sukni

Cytat:
Napisane przez chanelka 24 Pokaż wiadomość
Jest cudna świetny wybór kochana ja również ja wybrałam na pewno bedziemy zadowolone Ja za swoja placilam 2400 a ty masz juz z halka? bo moja cena to bez halki ale halke chyba wypozycze a powiedz mi bedziesz miec welon? ja juz zakupilam dluuugasny zawsze taki mi sie marzyl Pozdrawiam wszytskie PM a Wam zycze szczesliwej podrózy
ja placilam 2650 i dostaje juz z halką a welon tez bym chciala dluuugasny czyt. ciągnący tylko czy bedzie pasowac???

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
On po prostu ma podejście:" mam pieniadze to wszystko moge załatwic" No jak widać nie wszytsko i to mnie najbardziej, nie powiem inaczej w*kur*wia.
tez bysmy mogli tak do tego podchodzic i powiem Ci, ze nawet TZ tez tak mowil na poczatku, ale wbilam Mu do glowy, ze najlepsi mają rezerwacje juz na 2 lata w przod i przeciez jak mają umowy to nie mogą nagle zrezygnowac, bo ktos im da wieksza kase do reki. Moj na szczescie zrozumial.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Pas jest w srebrnym kolorze, ma takie błyszczące koraliki i perełki chyba w białym kolorze skoro zamówiałaś biała suknię Co do butów jak chcesz żeby Ci pasowały to może takie jak będzie miała Seagirl?? Nie wiem czy je kojarzysz Ja bym na pewno w wysokich i nie wiązanych na kostce długo nie wytrzymała dlatego wybrałam niskie, zreszta mało co ich tam będzie widac ale przynajmniej będa wygodne a u mnie to liczy sie przede wszystkim A powiesz mi jaką biżuterie planujesz do sukni? Ja sie boję ze wybrałam cos co nie bedzie pasowac, naszyjników nie lubię wiec z tego zrezygnowałam, nie wiem tylko jak reszta bedzie grała razem z suknią
Niestety z tych emocji to ja nie pamietalam jaki kolor ma ten pas hehe a na zdjeciach wyszedl bardziej złoty:P ale skoro mowisz, ze srebrny to sie ciesze, bo zrebrne buty pozniej wykorzystam. A chcialabym zamowic taneczne, wiec ta kasa nie poszlaby w bloto po slubie. co do bizuteri to planuje jakies duze, dlugie kolczyki i bez naszyjnika i bransoletkę. I to ma sie ladnie swiecic:P pokazesz Twoją bizuterie? bo gdzies mi umknelo... i powiedz mi jaki welon planujesz?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ty i słoń no proszę Cie!!! Co za głupoty gadasz!!!!
porownaj sobie mnie i Malwus w sukni
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:49   #3016
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
nena śliczne wasze zaproszenia

po za tym masz super imię chcialabym takie dać kiedyś swojej córce
o rety serio ??

Cytat:
Nena, Ty je sama robisz? Czy zamawiasz?

o, Kostka masz. Jakie to teraz niespotykane imię
sama, zrobiłam prawie rok temu - siedziałam 3 mce na zwolnieniu i nie miałam co robić

Cytat:
jaka Ty jesteś niemożliwa
chyba coś już pisałam na ten temat! - wyglądasz prześlicznie w sukni i szczuplutko i subtelnie. A Malwus to jest chudzinka i tyle, zapytaj jej - sama chciałaby przytyć. Obie zresztą wyglądacie przepięknie!!

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-01-06 o 17:50
Stary 2012-01-06, 17:53   #3017
baskaeta
Zadomowienie

dobra dziewczyny miłego wieczoru - lece ćwiczyc papap

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
o rety serio ??

sama, zrobiłam prawie rok temu - siedziałam 3 mce na zwolnieniu i nie miałam co robić

chyba coś już pisałam na ten temat! - wyglądasz prześlicznie w sukni i szczuplutko i subtelnie. A Malwus to jest chudzinka i tyle, zapytaj jej - sama chciałaby przytyć. Obie zresztą wyglądacie przepięknie!!
zupełnie serio
Stary 2012-01-06, 18:02   #3018
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Pozabijamy się chyba do czasu naszego pięknego ślubu.
Cytat:
I oczywiście On umywa ręce, bo " Ty wszystko załatwiasz" i on się nie zna I teraz rób se co chcesz, wymyślaj jak uratować sytuację

faceci tak niestety mają na wszystko czas na wszystko jeszcze za wcześnie dlatego ja zabrałam się za pewne rzeczy sama

Cytat:
a co to jest?? plotkowe??
chodzi o wątek plotkowy na zamówieniach obuwniczych na wizażu

a my owocnie spędziliśmy popołudnie wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec http://www.youtube.com/watch?v=e2L_z...&feature=share
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 18:05   #3019
kindziulindzia
Zakorzenienie

nena jaką czcionką masz zrobione zaproszenia
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 18:17   #3020
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
co sądzicie o takim samochodzie do slubu tylko bez tej dekoracji kwiatowej ?? http://sprzedajemy.pl/chrysler-pt-cr...-czarny,364887
Mi ogólnie nie podobają się te samochody zawsze kojarzyły mi się z karawanem i wszyscy się z tego sieją

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny slyszalyscie ta piosenke ?

http://www.youtube.com/watch?v=nn0N4TuSllQ

mój tz sie ja najarał ze na 1 taniec ja wezmiemy
Ja słyszałam jest super ale dla mnie nie na pierwszy taniec

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kessi i koziczka:

www.willa-park.pl

wybraliśmy na podstawie zdjęć, nie byliśmy tam jeszcze, braliśmy pod uwagę cenę, bliskość Krupówek i parking
Dziękuję

Cytat:
Ja pierwszy raz ją słyszałam ale też mi się spodobała. Chyba coś jestem do tyłu z muzyką ostatnio!

Nie przejmuj się oni są stworzeni do tego żeby nas wkurzać. Mój dzisiaj też wypełnił swoje powołanie.
Mój też pokłóciliśmy się o zaproszenia a dokładnie o tekst

Cytat:
Normalna cena tej sukni to ok. 2900zł. Do konca roku w Agnes byla promocja na wszystkie suknie i sie na nia zalapalam, wiec zaplacilam 2650zł Suknia jak widzisz pasuje na takiego slonia jak ja , jak i na kruszynke Malwus
A mi podali w jednym salonie taką cenę za ta suknię twoją 2490 a w drugim 2500

Cytat:
Witam się piątkowo i zarazem świątecznie

Wczoraj w ogóle nie miałam czasu na wizaż, a dziś od ran (czyt 11) próbuje was nadrobić i jakoś mi nie idzie
Wylookałam jednak tenebrosę w sukni i jestem pod wrażeniem, gartulacje

Widziałam też wysyp obrączek, więc wstawię też zdjęcia naszych.
Już myślałam, że nie uda się nam ich wczoraj odebrać, bo oczywiście TŻ skończył późno pracę, jubiler tylko do 17, a tu jeszcze korki:/ Dobiegamy do drzwi, a tam już światła przyciemnione, wszystko pochowane czyt. zamknięte. Na szczęście mój TŻ spróbował otworzyć drzwi i otwarte. Panie właśnie ubierały kurtki, ale były tak miłe i specjalnie dla nas otwierały jeszcze raz sejf i dostaliśmy nasze obrączki (zupełnie proste i jeszcze bez grawera, bo nie potrafimy się na nic zdecydować).
Bardzo ładne

Cytat:

proszę o opinie
Nie widziałam twoich zaproszeń
Dlaczego tak szybko usuwasz załączniki
Stary 2012-01-06, 18:23   #3021
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Mi ogólnie nie podobają się te samochody zawsze kojarzyły mi się z karawanem i wszyscy się z tego sieją
Nie wszyscy. Mnie się bardzo te samochody podobają

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 18:24   #3022
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

ahhh serio? dzieki ja jestem w tej sukni zakochana i mam nadzieje, ze jak mi ją dopasują to bedzie jeszcze lepeij
Cytat:

Ja słyszałam jest super ale dla mnie nie na pierwszy taniec

Dziękuję

Mój też pokłóciliśmy się o zaproszenia a dokładnie o tekst

A mi podali w jednym salonie taką cenę za ta suknię twoją 2490 a w drugim 2500

Bardzo ładne

Nie widziałam twoich zaproszeń
Dlaczego tak szybko usuwasz załączniki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 18:27   #3023
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nie wszyscy. Mnie się bardzo te samochody podobają
Ale nie w tym sensie się śmieją że im się nie podoba tylko z tego że mi się tak głupio kojarzą
Stary 2012-01-06, 18:28   #3024
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Gosza, tu bardziej chodzi nie o wybór, tylko że jemu się nigdzie nie śpieszy z rezerwacja i właśnie wybuchłam. ( napisałam wyżej)
Normalnie po dupie powinien dostać. Pewne rzeczy trzeba zamówić już, a Wasz ślub w przyszłym roku!!!!!!!!!!!!

Cytat:

Widziałam też wysyp obrączek, więc wstawię też zdjęcia naszych.
Już myślałam, że nie uda się nam ich wczoraj odebrać, bo oczywiście TŻ skończył późno pracę, jubiler tylko do 17, a tu jeszcze korki:/ Dobiegamy do drzwi, a tam już światła przyciemnione, wszystko pochowane czyt. zamknięte. Na szczęście mój TŻ spróbował otworzyć drzwi i otwarte. Panie właśnie ubierały kurtki, ale były tak miłe i specjalnie dla nas otwierały jeszcze raz sejf i dostaliśmy nasze obrączki (zupełnie proste i jeszcze bez grawera, bo nie potrafimy się na nic zdecydować).
Bardzo ładne, klasyczne obrączki Gratuluje odbioru. My póki co też nie grawerowaliśmy, a ślub za prawie 3 miesiące

Cytat:

proszę o opinie
Nie zdążyłam

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 18:50   #3025
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
o rety serio ??

Oj popieram Nene w tej kwestii!! Normanie baty ci się należą za to Twoje gadanie. Zobaczysz jak Ci ją dopasują!!!

Znów mi muli wizaz jak cholera. Ja dzisiaj oglądałam zaproszeni i stwierdziłam, że zamówimy jedne z tych:
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...html?source=oo

http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...html?source=oo ( te ma nusia chyba)

Zobaczymy co Tż powie.

Kurdę muszę się w końcu za naukę brać.

Laura

Stary 2012-01-06, 18:56   #3026
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Ja je mam Śliczne są

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 19:03   #3027
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Ja je mam Śliczne są
Widocznie musiałam się pomylić. Bardzo mi się podobają ale jest jeden problem. Ja chcę zaproszenia z fioletem a oni tam nie mają. Poczekam jeszcze trochę może się pojawi coś.

Laura

Stary 2012-01-06, 19:08   #3028
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Widocznie musiałam się pomylić. Bardzo mi się podobają ale jest jeden problem. Ja chcę zaproszenia z fioletem a oni tam nie mają. Poczekam jeszcze trochę może się pojawi coś.
Może napisz do nich czy nie da rady coś z fioletem zrobić

A my wybraliśmy dzisiaj z TŻ te wzór 4 i ten sam kolor wstążki http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...036134665.html
Stary 2012-01-06, 19:12   #3029
madzia2306
Zakorzenienie

hejka dziewczyny witam się z wami jestem u tżta wracam dopiero w niedzielę, dzisiaj z rana z teściami obaliliśmy pół literka za moje prawo jazdy ale byli dumni że zdałam gadaliśmy o wódce na wesele i wiecie co? teść doładował że moe byśmy wypili na weselu Finlandię owszem to bardzo dobra wódka ale kwotowo za 100butelek się wykończymy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 19:14   #3030
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Może napisz do nich czy nie da rady coś z fioletem zrobić

A my wybraliśmy dzisiaj z TŻ te wzór 4 i ten sam kolor wstążki http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...036134665.html
Też bardzo ładne i ta sama firma.

I jak chyba też się na te zdecyduje bo w sumie są sprawdzone przez dziewczyny, a te drugie to ciężko powiedzieć jakie będą.

Laura

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości